دوستان خبر جدید اینه که هوش سیاه2 توی 26 قسمت تموم میشه و بعد از اون 2 قسمت پشت صحنه پخش خواهد شد.
Printable View
دوستان خبر جدید اینه که هوش سیاه2 توی 26 قسمت تموم میشه و بعد از اون 2 قسمت پشت صحنه پخش خواهد شد.
یه چیزِ دیگه هم هست
این سرگردِ همش با لباس شخصیه اصلا لباس نظامی داره تو فیلم ؟!:n15:
رسته های اگاهی و اطلاعات و فتا! در پلیس لباس شخصی هستن کلا و بجز در مراسمات، فک کنم حتی حق!!! پوشیدن لباس نظامی رو هم ندارن!نقل قول:
این سرگردِ همش با لباس شخصیه اصلا لباس نظامی داره تو فیلم ؟!:n15:
والا بیزیر نویس میبینیم به لطف دوستان زیر نویس کن!نقل قول:
از صبح تا شب فیلم زبان انگلیسی میبینی با زیر نویس فارسی مشکلی نداره! ولی به دو خط ترکی گیر میدی ؟ پس زیر نویس برای چی اختراع شده ؟:n02:
ولی خوب اون فیلمه زبانش انگلیسه و بله گاهی معموله که برخی صحبت ها رو هارد ساب بکنن، ولی دیگه اون حرف پلیس ها بخواد هارد ساب بشه، یه جورایی تو ذوق میزنه!!
ضمن اینکه به نظرم میخواستن بگن که همه به زبان رسمی احترام میذارن!! در حالی که من اردبیل برام مشکلی پیش اومد رفتم پیش پلیس، افسره حاضر نشد فارسی حرف بزنه و یه بابایی که بازداشت بود و دست بند خورده بود، حرفای افسر رو برا من ترجمه میکرد...!!!
نه خوب باندن دیگه!! یه عدشون کارای مالی سازمان رو میکنن، یه عدشون کارای نظامی رو میکنن، یه عدشون لجستیک میکنن( همون قاچاق سلاح و ادم و تجهیزات و اینا!!)...نقل قول:
فکر نمی کنم سازمان تروریستی باشه. اخه یه جوریه، آدم فکر می کنه فراماسونری باشه. آخه هوش سیاه آدم بالاتر از خودش رو نمیشناسه و کسی هم با کسی حرف نمی زنه فقط به وسیله فیلم و نوشته و صدا. خیلی از اعضای گروه هم از پولدار های ایران هستن و بعضی ها هم بدون هیچ مشکلی تفنگ ترانزیت می کنن:n13:
اگر یادتون باشه، برا پول در اوردن هم سازمان از شرکت های حرمی استفاده میکرد و خودشون به خودی خود پولدار نیستن! :| یعنی اینا دنبال یه جرم از طرف سازمان های حرمی بودن که کارشون رسید به کامران و بعدش شهاب هاشمی اومد ترورش بنموه و بعد اون فرار کرد و بعدش متوجه شدن که کامران فقط قطرهای از دریای یه سازمان گنده تو کشوره!! :|
هــــرمنقل قول:
شرکت های حرمی
.................................................. .................................................
هوش سیاه 3 هم در کار هس؟
نه به احتمال زیاد
ویرایش: الان نظرم عوض شد از زبان قادری نویسنده سریال
نقل قول:
ما در شرایط اقتصادی موجود بزرگترین سریال را در حوزه جرائم سایبری تولید کردیم که بسیار کار دشواری بود و امیدوارم با حل مشکلات اقتصادی نسخه های بعدی این سریال حتی حرفه ای تر از نسخه موجود باشند.
درسته حق با شماست. یه مدت که فیلم با زیر نویس ببینیم یواش یواش به زبان وارد میشیم و میتونیم بدون زیر نویس هم دست و پا شکسته متوجه منظور بشیم.نقل قول:
ولی من که خودم ترکی خوب متوجه می شم. بندری هم بععله ! 3 تا زبون زنده دنیا :n02:
درسته. دقیقا !نقل قول:
ولی فکر نکنم قرار بود داستان اینجوری پیش بره. یعنی تو فیلم یک کم آوردن و تو فیلم 2 داستان رو از اول نوشتن
فیلم 1 که فقط چند تا -- و نفوز به بانک و دزدی های کوچیک بود. تو قسمت 2 داستان جالب تر شد.
جلسه نقد و بررسی سریال هوش سیاه 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حضور عوامل سریال
دوشنبه 10-04-1392 ساعت 18:30
در فرهنگسرای فردوس
واقع در تهران، فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، بعد از چهارراه مخابرات
برگزار می شود.
حضور برای عموم آزاد و گنجایش سالن محدود است.
یه سوال فنی که بی ارتباط با یکی از صحنه های این سریال نیست ... ایا ارسال پیام متنی در اسکایپ وقتی طرف مقابل افلاین هست امکان دارد؟ یعنی بعدا که انلاین شد به دستش می رسه؟ ممنون میشم جوابمو بدین تا بعدا یه بحثهایی بکنیم.
وقتی آنلاین شد به دستش میرسه:n06:نقل قول:
نقل قول:وُلِک مویوم نصفه نیمه عربی ایرانی بلدُم... هر چی باشه اصالاتا مو بچه شطُّم!!! :n02::n09:نقل قول:
ایشالله از شر همه پان ایسم بازیا و نژادپرستیا خلاص بشیم و همه یک رنگ و متحد بشیم بلند صلوات بفرست.
حالا باگ های سریال بماند. بعضی جاها بدجور سوتی داده. ولی در کل سریال باحالیه.
آقا یه چیزی برام عجیبه... یعنی پلیس فتا انقدر پیشرفته و پولداره که به جای قلم و کاغذ از تبلت گالکسی و به جای سیستم های کامپیوتری لینوکسی یا ویندوزی از سیستم های کامپیوتری مک استفاده می کنن...؟! اغراق نیست به نظرتون؟!!! :n23:
شاد باشید :n06:
سلام . من چند قسمت اخر را ندیدم چون ایران تیستم .تموم شد ؟ میشه بگید چی شد
من تلويزيون رو باز ميكنم الكي واسه خودش ميگه .. معمولا هم رو كانال 3 هست .. وقتي اين سريال رو نشون ميده جاهيا حساسش كه ميرسه آهنگي كه پخش ميشه قشنگ از آهنگ تيتراژ Walking Dead اقتباس شده :n24:
دیگه نشد!
این سریال تو ایران نیست
پلیسها رو یه طوری هضم کردیم ولی اون بیمارستان هیچ رقمه تو ایران نیست
یه بیمار رو یه هفته نگه داشتن (تازه طرف کلهم بیهوش بود) بدون هیچی:n23:
به همراه مرد تو بخش خانوما اجازه میدن شب بمونه اونم تو اتاقی که دختر مردم هست:n24:
یادمون باشه نحوه ساندویچ کردن یه آدم رو به نحوی که تو کوله پشتی جا بشه از کارگردان بپرسیم:sq_2:
تو نت ریخته راحت میتونید دانلود کنیدنقل قول:
تایید میشه :دینقل قول:
تو نت ریخته راحت میتونید دانلود کنید
میگم اینا که از گوگل ارث مکان گوشی رو پیدا میکنن ما نمیتونیم؟اونا چی دارن مگه؟ :n02::n13:
اره دیگه پلیس فتاست دیگه . مثل پنیر فتا:n08:من فکر نمیکنم اونا در این حد تکنولوژی داشته باشن . اخه اینایی که شما اشاره کردی واقعا تکنولوژی هاییست که هر جا پیدا نمیشه و توسط فضاییها به زمین اورده شده .نقل قول:
بابا خیر سرشون پلیس فتان ها . اون هم مرکز اصلی توی تهران . دیگه تبلت که تو این دوره و زمونه جواد شده و هر کی یه دونه تبلت یا فبلت دستش گرفته والا دیگه پلیس ها که جای خود دارن . بعد هم انتظار داری پلیس با این همه امنیت بیاد از ویندوز اون هم ترجیحا کرکی استفاده کنه ؟ بالشخصه اگه از ویندوز استفاده میکردن من یکی میرفتم تک تک ترورشون میکردم مخصوصا عطایی رو .:n24:
حالا به فرض بگیم واقعا اینقدر خرج می کنن و واقعا فتا این شکلیه! اینا دردشون اینه که میگن گوگل، مایکروسافت، اپل و... همه جاسوسن و دزدی اطلاعات می کنن! البته زیاد هم بی ربط نمی گن (بحثش خیلی مفصله و از حوصله این انجمن خارج). واسه همینم چندسالی هست که بودجه کلانی رو اختصاص دادن به ساخت سیستم عامل ملی که در نهایت هم هنر کردن همون لینوکس رو شخصی سازی کردن (مثل فارسی کردن) و به عنوان سیستم عامل ملی معرفی کردن!!! الان حرف من این نیست که چرا تبلت و مک استفاده می کنن؛ حرف من اینه... اینایی که میگن فناوری بومی، اینایی که می گن این سازمانای تروریستی اجیر شده سیا و موساد و ام آی سیکس هستن، پس چرا از ابزاری استفاده می کنن که خیلی راحت ازشون اطلاعات نشت می کنه؟؟؟ کار کردن با این ابزار یعنی علنا داری اطلاعات رو دو دستی تقدیمشون می کنی...! حالا ماها برامون مهم نیست چون چیزی نداریم که بخوان ازش در راستای مقابله با کشور سو استفاده کنن، ولی مسلما یه نظامی باید نسبت به ابزار مورد استفاده اش دقیق باشه؛ چون اطلاعاتی که در اختیار داره در صورت درز می تونه یه کشور رو زیر و رو کنه.نقل قول:
شاد باشی :n06:
یعنی این سرگرده انقدر احمق بود که به اون کمسیر ترک سلام کرد و نمیدونست اون ایرانی نمیدونه و جوابشو نمیده و کنف میشه.
نقل قول:
داری می گی پلس فتا ! از پشت کوه که نیومدن. بالاخره باید یه imac داشته باشن تا بتونن با فردی مثله کامران که تو کله فیلم لپ تاپ اپل دستش بود مبارزه کنن. در ظمن سایر لپ تاپ هاشون هم اگه دقت بکنی تینک پد لنوو بود که فوق العاده با کیفیت و قوی هستن.
در ظمن همه دولت ها برای مبارزه با حملات تروریسی در ظمینه سایبری کلی هزینه می کنن. آمریکا که تولیدیِ هکر زده! :n02:
جایی از فیلم دیدی از این تشکیلاتی که نام بردی استفاده کنن ؟ سیستم عامل که بومی بود تبلت ها هم لنوو بود. ( در جریان چند قسمت قبل نبودم اما تا اونجایی که دیدم لنوو بودش ) کامران هم از بینگ استفاده کرد. سستم عامل مایکروسافتی هم که استفاده کردن برای این بود که بتونن فایل های ویندوزی رو پردازش کنن ( گرچه تو لینوکس هم میشه اما ... )
در مورد تغییر لینوکس هم دقت که بکنی فقط فارسی سازی نیست بلکه رابط کاربری جدید هم ساختن (مثله همون gnome و ... ) که کاره ساده ای هم نیست.
فکر کنم سرگرد اوگاندایی هم باشه وقتی یه ایرانی بره پیشش و دستش رو دراز کنه سمتش و یه چیزی بگه متوجه منظورش بشه . حالا چه سلام باشه چه hello و هر چیز دیگه ...نقل قول:
بله... ایران هم ارتش مجازی آشیانه رو داره که ظاهرا فقط به جون سایتای اسرائیلی می افتن و باطنا رو الله اعلم؛ البته نمی دونم چرا چند وقتی دوباره سایتشون منهدم شده! :n29:نقل قول:
باهوشی از خودتونه! :n02: مث این که شما زیاد تلویزیون و اخبار رو نمی بینی. خوبه خودشون هر کی رو که دستگیر می کنن سریع توی بوق و کرنا می کنن که آی این طرف از سوی سازمان تروریستی فلان - که سیا و موساد دارن ازین سازمان حمایت می کنن - اجیر شده که توی ایران خرابکاری کنه! این سریاله؛ سر تا پاش هم ایراده!!! واقعیت چیز دیگه ایه دادا...نقل قول:
تبلت حالا لنوو، گالکسی، اصلا GLX :n08:!!!! آقا سیستم عامل آندروید هست یا نه؟! آندروید مال گوگل هست یا نه؟؟؟؟ گوگل سالیانه پول هنگفت و نجومی برای نظارت و جاسوسی بر اطلاعات از پنتاگون و وزارت دفاع آمریکا می گیره یا نه؟؟؟؟
من که توی سریال فقط مک دیدم، خبری از لینوکس ملی نبود.
درضمن دادا... من خودم رشتم کامپیوتره! توی درس سیستم عامل هم کار عملی مون افتادن به جون پدر جد لینوکس (مینیکس) بود. دیگه خودم می فهمم چیکار کردن چیکار نکردن. و یه نکته، فکر نکنم ساخت یه رابط کاربری برای یه سیستم عامل منبع باز این همه زمان و هزینه ببره! کار از جای دیگه ایراد داره.
شما مدرک معتبری داری برای این حرف ؟ آیا روئسای آشیانه این حرف رو تایید کردن ؟:n23:نقل قول:
من نمی خواستم که از این سریال دفاع کنم ولی شما هم گیر الکی نده. مگه کارگردان این فیلم گفته که گوگل و مایکروسافت سازمان جاسوسیه. در ظمن هر نوع تغییر تو سیستم عامل اندروید هم مجازه.نقل قول:
اون سیستم هایی که شبیه کنترل پنل بازی ها هست و فارسی نوشته شده ، به احتمال زیاد باید هسته یونیکس داشته باشه. ( فکر نمی کنم بتونن یه سیستم عامل رو از ابتدا بنویسن ) صفحه لمسی بزرگ وسط مرکز فرماندهی هم همین طور
من نگفتم که هزینه بره اما بالاخره باید فکر و وقت گزاشت که یه رابط گرافیکی بسازن تا هر کسی نتونه با سیستم عامل کار کنه
این یه فیلمه..... سند و مدرک نیست که!! حالا مثلا تو فیلمای غربی فلان چیزا رو دارن و کار میکنن، همش واقعیه؟! نه اقا جان!!نقل قول:
داری می گی پلس فتا ! از پشت کوه که نیومدن. بالاخره باید یه imac داشته باشن تا بتونن با فردی مثله کامران که تو کله فیلم لپ تاپ اپل دستش بود مبارزه کنن. در ظمن سایر لپ تاپ هاشون هم اگه دقت بکنی تینک پد لنوو بود که فوق العاده با کیفیت و قوی هستن.
فیلمه برا جذاب شدنش اینجوری کردن!! فصل اول اینجوری بود، مجبور شدن فصل دوم همینجوری ادامه بدن دیگه.... فصل سوم هم مجبورن همینجوری ادامه بدن!!....
همین هفتهی پیش، شرکت نفت استخدام هکر داشت....نقل قول:
در ظمن همه دولت ها برای مبارزه با حملات تروریسی در ظمینه سایبری کلی هزینه می کنن. آمریکا که تولیدیِ هکر زده! :n02:
داداش، خود مک به اون عظمتش قسمتی از لینوکسه و کرنل اون رو به ارث برده!!!!نقل قول:
حالا به فرض بگیم واقعا اینقدر خرج می کنن و واقعا فتا این شکلیه! اینا دردشون اینه که میگن گوگل، مایکروسافت، اپل و... همه جاسوسن و دزدی اطلاعات می کنن! البته زیاد هم بی ربط نمی گن (بحثش خیلی مفصله و از حوصله این انجمن خارج). واسه همینم چندسالی هست که بودجه کلانی رو اختصاص دادن به ساخت سیستم عامل ملی که در نهایت هم هنر کردن همون لینوکس رو شخصی سازی کردن (مثل فارسی کردن) و به عنوان سیستم عامل ملی معرفی کردن!!!
اینا یه توزیع جدید دادن از لینوکس که کارش کاملا مشخصه و جایی برای مسخره کردن نداره.... چرا که تقریبا 80٪ سیستم عامل های دیگهی دنیا هم بر اساس گنو/لینوکس هستن و توزیعی از اون!!!! دیگه بکترک به اون عظمتش توزیعی از اوبونتوه اونوقت ما خودمون سیستم عاملی بر اساس لینوکس داشته باشیم، مسخره باید بشه؟!
در خصوص جاسوسی شرکتهای خارجی هم همون دردسر های سیسکو بس که برا هفت پشت این مملکت بسه! :|
در فیلم رو کار ندارم، ولی در واقعیت کارشناسای ایرانی همونایین که تجهیزات مربوطه رو تو هواپیماهای تحویل شده به دولت عراق کشف کردن!!( حالا برو پیدا کن که ایرانی ها چرا باید اون هواپیماها رو بررسی کنن!!!!!!!!!!!) همونایی بودن که تجهیزات روسی رو از تو بدنهی زیردریاییشون در اوردن!!!! داداشم، همونایی بودن که RQ-170 که لبهی تکنولوژی بود مثلا رو نشوندن و کدش رو شیکوندن و تو تلویزیون پخش کردن و همونایی بودن که پهپاد 10 سالهی از رده خارجشون نیم ساعت روی سر اسرائيل و پایگاه اتمیش چرخید و بعدشم مجبور شدن با جنگنده بزننش!! و همونی بود که از رو سر ناوهای هواپیمابر امریکایی فیلمبرداری کرد و وقتی پخشش کرد، اون ناوه رفت و 2 ساله برنگشته هنوز و حتی جرات نداره از اقیانوس هند رد هم بشه!!!!نقل قول:
الان حرف من این نیست که چرا تبلت و مک استفاده می کنن؛ حرف من اینه... اینایی که میگن فناوری بومی، اینایی که می گن این سازمانای تروریستی اجیر شده سیا و موساد و ام آی سیکس هستن، پس چرا از ابزاری استفاده می کنن که خیلی راحت ازشون اطلاعات نشت می کنه؟؟؟ کار کردن با این ابزار یعنی علنا داری اطلاعات رو دو دستی تقدیمشون می کنی...! حالا ماها برامون مهم نیست چون چیزی نداریم که بخوان ازش در راستای مقابله با کشور سو استفاده کنن، ولی مسلما یه نظامی باید نسبت به ابزار مورد استفاده اش دقیق باشه؛ چون اطلاعاتی که در اختیار داره در صورت درز می تونه یه کشور رو زیر و رو کنه.
اونوقت شما فکر میکنی یه تبلت یا لپتاپ اطلاعاتشون رو درز میده؟!!
اگر خوردن، از اشتباهات انسانی خوردن که اون رو کاریش نمیتونن بکنن!!
من نمیدونم ی کی و چرا میگه اشیانه ارتش مجازی ایرانه! :|نقل قول:
بله... ایران هم ارتش مجازی آشیانه رو داره که ظاهرا فقط به جون سایتای اسرائیلی می افتن و باطنا رو الله اعلم؛ البته نمی دونم چرا چند وقتی دوباره سایتشون منهدم شده! :n29:
به هر صورت، تا جایی که ما میدونیم، ارتش سایبری سوریه یه هفته قبل از تشکیلش سیستم های شبکهی صنعتی اسرائيل رو -- کردن!!( خبر رسمیش هست تو نت!) (خوب سوریه که اصولا مشخصا از این حرفا نداره و معلومه کار کی بوده!!)....
خبر نفوذ ایرانی ها به سیستم انرژی و صنعت امریکا هم هنوز یه ماه نیست که خبرش پخش شده!!...
بحث -- های صنعتی هم که RQ-170 -- شدن خودش، -- شدن سیستم کد گذاریش و غیرهاش هست...!!
-- شدن سیستم و کدگذاری اسکن ایگل!!!
و چندین و چند نوع پهپاد و سیستم جنگی دیگهی امریکا نشون میده که هکر های ارتش سایبری، از اهالی اشیانه نیستن! حتی اگر چند نفر از اعضای اون سایت جزو این ارتشه باشن!!....!!
صدا امریکا رو یادتون سهت که تقیربا 10 روز سایتشون دیاناسش خراب بود؟!! یا تویتر؟!! اینا هم سایتاسرائیلی هستن؟!!!
it's a movie not a document!نقل قول:
تبلت حالا لنوو، گالکسی، اصلا GLX :n08:!!!! آقا سیستم عامل آندروید هست یا نه؟! آندروید مال گوگل هست یا نه؟؟؟؟ گوگل سالیانه پول هنگفت و نجومی برای نظارت و جاسوسی بر اطلاعات از پنتاگون و وزارت دفاع آمریکا می گیره یا نه؟؟؟؟
من که توی سریال فقط مک دیدم، خبری از لینوکس ملی نبود.
درضمن دادا... من خودم رشتم کامپیوتره! توی درس سیستم عامل هم کار عملی مون افتادن به جون پدر جد لینوکس (مینیکس) بود. دیگه خودم می فهمم چیکار کردن چیکار نکردن. و یه نکته، فکر نکنم ساخت یه رابط کاربری برای یه سیستم عامل منبع باز این همه زمان و هزینه ببره! کار از جای دیگه ایراد داره.
من برم برا دانلود قسمت دیشب، ولی الان چرا این پست من اینقد طولانی شد! :|
دوست عزیز، کسی که به یه همچین شبکهای نفوذ میکنه، اصولا با چیزی به اسم رابط کاربری بیگانس!! سیستم های تحت لینوکس، هرچقدر هم که عوض بشن، در نهایت بازم اون زیر میرا یه سری دستوارن شل رو میخونن و اجرا میکنن که یه بچهی 6 ساله میتونه از تو نت همش رو پیدا بکنه!!!!نقل قول:
من نگفتم که هزینه بره اما بالاخره باید فکر و وقت گزاشت که یه رابط گرافیکی بسازن تا هر کسی نتونه با سیستم عامل کار کنه
اینا یه فیلمه!! فیلم..... برای اینکه زیبا باشه ساخته شده!! توی این فیلم اصولا چیز لینوکسی دیده نمیشه!!توی این فیلم حتی یه اسکن کردن هم دیده نمیشه.... کاری که تو فیلم تو نیم ساعت انجام میشه تو دنیای واقعی بحث روز و هفته هستش! :|
خیلی از این چیزایی که تو این فیلممیبینید، در زیر ساخت های کشوری ما نیستن و رویایی هستن!!
کرنل سیستم عامل مک بر پایه یونیکس هست نه لینوکس ( منبع: سیستم های عامل - دکتر طرقی حقیقت/ سیستم عامل مینیکس - اندرو تننبام - ترجمه: دکتر طرقی حقیقت ). درضمن مک فقط کرنلی که داره بر پایه یونیکسه. بقیه متعلقات و رابط ها و لایه های سیستم عامل همون مک هست که فقط تطبیق داده شده با هسته جدید که البته به لطف همین تغییر کرنل هم پیشرفت های زیادی داشته.نقل قول:
وقتی برای اولین بار بحث سیستم عامل ملی مطرح شد، قرار بود سیستم عاملی از بیخ و بن طراحی و ساخته بشه که بیگانه نتونه به آسونی باهاش کار کنه. نه این که آخر سر بشینن یه توزیع لینوکس بدن بیرون... این کار چند تا دانشجوی خوره کامپیوتر و آشنا به کد نویسی کرنل لینوکس هست با هزینه اندک، نه کار یه گروه تحقیقاتی بزرگ از دانشگاه شریف با هزینه سرسام آور!!!!
نقل قول:
سال 2006 بود. من تازه پیش دانشگاهی بودم و کلم هم بوی قرمه سبزی می داد! همش دنبال سوژه توی روزنامه ها بودم. هیچ وقت یادم نمیره... برای اولین بار وقتی مساله ه.ک. سایت های اسرائیلی مطرح شد، نام تیم امنیتی آشیانه به عنوان بخشی از ارتش مجازی در یکی از روزنامه های کثیر الانتشار برده شد. که ازون به بعد شرکتای خارجی شروع کردن به بلاک کردن آدرسهای این گروه و شرکت های هاست هم عذرشون رو خواستن!
در مورد توانمندی ایرانی هم هیچ جای شک نیست! شما می گی اگه خوردن از جانب انسان خوردن، درست؛ استفاده از ابزاری که می تونه به هر نحوی اطلاعات ازش نشت کنه توسط آدم هم می تونه جزو این اشتباهات باشه. بحث اینه اگر قراره با کل دنیا سر ستیز داشته باشیم، ارگان های امنیتی حق ندارن از تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری غیر ایرانی استفاده کنن؛ چون حتی اگه خدای امنیت هم که باشن بازم راه برای نشت اطلاعات وجود داره. حتی اگه لینوکس باشه! ما که به کل شمای نرم افزاری یا سخت افزاری وسایل واقف نیستیم. همیشه راه های مخفی زیادی وجود داره. در غیر این صورت باید با همه کنار بیایم مثل زمان پیش از انقلاب که همه تجهیزات از اون طرف بود و کشور هم بدون مشکل اداره میشد.
ما هنوز تکلیفمون رو با خودمون نمی دونیم! فقط ادعا داریم... فقط ادعا. همش هم مشغول کل کل سر توانمندی هامون با دیگران هستیم. بابا ما توانمند... ولی دیگه خدای تکنولوژی که نیستیم که بتونیم با قدرت های برتر مقابله به مثل کنیم. درست میگم؟!
با توجه به مصاحبه های متعدد عوامل سریال، به نظر من کامران در آخر فیلم کشته میشه.
اگه شعورشو داشته باشه که بفهمه دارن بهش سلام میدن خیلی مسخره بود که جواب سلامشو نداد.نقل قول:
یه چیز دیگه که من فکر میکردم فقط توی ایران اتفاق میفته ، خاموش بودن صفحه گوشی موبایل حین تماس توی چند تا برداشت ها بود،
اما توی یکی از قسمتهای ترکیه و بازی بازیگر ترک هم متاسفانه این اتفاق افتاد.
امشب پخش میشه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
سلام
متاسفانه امشب نداره:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه گوشی های جدید سنسور مجاورت دارن و وقتی میبری نزدیگ گوشت صفحش خاموش میشه که تماس قطع نشه!نقل قول:
درسته دوست عزیز اما توی صحنه ای که بازیگر ترک داشت با گوشی صحبت میکرد وقتی کامران رو دید گوشی رو از خودش دور کرد اما باز گوشی خاموش بود.نقل قول:
در اوایل سریال هم سرگرد داشت با گوشی صحبت میکرد باز نور گوشی خاموش بود.
متاسفم که چنین سریالی با این همه عوامل و هزینه از همچین چیز کوچکی غافل میشن.
وای چرا امشب نمیذاره؟!
البته خودمونیم ها ولی من یک لیست از سوتی هاش رو تنظیم کردم که بگم و پی دی اف کنم و بذارم تو نت!!!
ما فقط هر جلسه یه عالمه می خندیم!!!:n08:
کیش همین دیروز میگه باید ایمیل رو سینگ کنیم در حالی که تلفظش ساینه !!:n04:
به خاطر والیبال ...نقل قول:
چیزی که می فرمایید هم برداشت نادرست شماست ؛ منظور ایشون Sync بوده، نه Sign
حالا چیز خیلی مهمی هم نیستنقل قول:
میشه با یه برنامه تاخیر روشن شدن صفحه بعد از دور شدن از گوش رو تنظیم کرد و صفحه دیر تر روشن شه!
بابا اشتب شنیدی دیگه :n02: میگه سینک (Sync) که فکر کنم معنیش رو خودت بدونی دیگه . دیگه sign که که تابلوئه و معمولا با یه up هم بعدش میاد :n09:نقل قول:
از لحاظ فنی نمیدونم دقیقا چطوری ایمیل رو سینک میکنن اما یه طوریه که یه نسخه از ایمیل روی هارد هم میاد .
نقل قول:
سلام
بابا شما دیگه چقدر زرنگید :n19:
من میدونستم سینکه حتی خودم هر روز یک سینک می گیریم تو هاردم :n23:
فقط قصدم این بود که ببینم چقدر با دقت فیلم نگاه می کنید که ما شاالله هزار ماشا الله همه چهار چشمی سریال رو زیر نظر دارن!!!:n04:
با با شما دیگه ایول دارید(!!!!!!!!!):n05:
ما رو گرفتی داداش ؟ :n23:نقل قول:
نقل قول:
سلام داداش:n11:
واقعا ببخشید منظوری نداشتم!:n16:
فقط می خواستم علاقه ی مردم رو به فیلم نامه ی شوهر خاله ی شوهر خالم بدونم همین.:n26:
من دارم کم کم بهت شک میکنم که واقعا ما رو گرفتی ؟ :n27: یعنی چی شوهر خاله ی شوهر خالت ؟نقل قول:
اخه علاقه ملت که همینطورری معلومه . تعداد پستهای همین تاپیک رو نگاه کنی میفهمی . ولی لازم نبود ما رو سرکار بزاری :n06:
ماوس دستته بذار زمين...
هه