من زنگ زدم گفتن قيمت همون 110 تومنه .الان هم ندارننقل قول:
Printable View
من زنگ زدم گفتن قيمت همون 110 تومنه .الان هم ندارننقل قول:
اين جم سرويس براي تعاوني بازنشستگان صداوسيما هستش ! تاييده تكتا رو هم نداره ، ولي چون دوست داره ، گفته كه تاييديه داره !
فقط هم به كارمندا و بازنشسته هاي صداوسيما ميفروشه !!!!!!!!!!!!!!!
من موندم چه جوري انقدر پول تبليغ داده و فروشش اينجوريه ! ماديران با اون عظمت ، توي تلويزيون تبليغ نكرده . مملكت شير تو شير .
از نوع تبليغ و استفاده از بعضي كلمات مخصوصا "ديش"!!! نشون ميده كه مال خودشونه
مشخصات پرو ويژنt7رو هم اينجوريه؟!نوشته 1000كانال؟!!!!مگه نگفتند 4000كانال ميگيريه!!!!!!:13:
- قابليت دريافت 14 كانال تلويزيوني و 10 كانال راديويي و به زودي كانال هاي فيلم و سريال ؛ ورزش و شبكه هاي استاني
- كيفيت دريافت صوت و تصوير ديجيتال بدون هر گونه نويز ؛ لرزش و برفك .
- نصب سريع و ساده از طريق آنتن UHF خانگي .
- قابليت ضبط و پخش برنامه هاي راديويي و تلويزيوني مستمر و بدون وقفه .
- قابليت پخش چند رسانه اي فيلم ؛ موزيك و عكس از طريق درگاه USB با توانايي بي نظير و بسيار بالا .
- ( TS,TRP,BMP,JPG,MPEG,DIVX,AVI,MKV,MOV,MP4,VOB,3GP,W MA,ACC,PNG)
- قابليت به روز آوري نرم افزار از طريق درگاه USB .
- خروجي تصوير CVBS , Component , HDMI(full HD ) .
- خروجي صداي استريو ؛ SPDIF و قابليت نصب به سيستم سينماي خانگي .
- هماهنگي كامل بين صدا و تصوير
- وضوح تصوير بسيار بالا و پشتيباني كامل از سيستم SD, HD (720P,576P,576i,1080i)
- داراي هشت برنامه زمان بندي فعاليت ها ( Event Timer )
- قابليت ذخيره سازي 1000 كانال تلويزيوني و راديويي .
- دامنه فرکانسی :174MHZ 230MHZ,474 MHZ 862MHZ
- قابليت كار در فضا ها و اماكن با حرارت بالا
- داراي پنل كنترل كامل
- به همراه کنترل از راه دور حرفه ای و کامل.
- سه سال پشتيباني نامحدود سخت افزاري و نرم افزاري .
- يك سال گارانتي طلائي تعويض .
یکی از دوستان داره تو پیتی از این رسیورها میفروشه گفتم بگم اینجا کسی خواست بره اونجا؛ Provision رو 110 میده و Xvision رو 79 چند مدل دیگه هم داره.
پي تي كجاست آدرسش چيه؟نقل قول:
دوستان يه سوال؟
اين لپ تاپ هاي سري DV از HP كه TV Tuner روشونه و قبلاً هيچي نمي گرفتن تو ايران ( چون ميگفتن سيستم اينا ديجيتاله و سيستم
پخش ايران نيست ) حالا مي تونن اين شبكه ها رو نشون بدن يا هنوز نه؟ كسي امتحان كرده؟
دوستان کسی از فریمور جدید دستگاه خبری نداره؟ خیلی مدت گذشته ولی خبری از فریمور جدید نیست :13:
دوست عزیز تو تلویزیون کالای بنجل و بدردنخور تبلیغ میشه نه کالاهای خوب ، اونا که فروششون رو دارن احتیاجی به تبلیغ تو تلویزیون ندارن...البته تو تلویزیون ایران اینطوره...نقل قول:
اگه منظورتون دستگاه XVision هست اینجا گذاشتم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361275&page=75
با سلام خدمت دوستان
در مورد X-Vision باید عرض کنم یک بده بستان بین مادیران و تکتا رخ داده و جالب اینکه سه برندی که خود صدا سیما تایید نموده مورد تاکتا نیست.
اما دلیل در بروز رسانی از طریق امواج هست که در X-Vision هست و در دیگر مدلهای بازار نیست و از طریق USB هست.
اما با وجود پورت HDMI و داشتن بازی بنظر من دستگاه جم بهتر است.
اگر یک چیز کامل بخواهید و امیدوارید که صدا سیما از خودش خلاقیت به خرج ندهد و کار عجیبی انجام ندهد مدل Set Top Box model:T-9 و T7 از برند Provision را بخرید.
اگر به دنبال یک چیز خوب با قیمت مناسب و تایید صدا سیما هستید دستگاه جم بخرید تلفن 66734484
اگر به دنبال یک دستگاه با خدمات آنی و بدون دغدغه و حداقل ها هستید که کار را بنداز باشد و جالب و را دست بهتر X-Vision بخرید.
و اگر خیلی با احتیاط عمل می کنید و عاقبت اندیشید فعلا تا 6 ماه آینده چیزی نخرید ...
نقل قول:
سلام . تعداد کانالها 4000 می باشد . نگران نباشید . این اطلاعات توسط اپراتور شرکت اشتباه وارد شده است.
---------- Post added at 08:01 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
نقل قول:
سلام . روز بخیر
حق با شماست
دستگاه در حال حاضر تمام شده و بزودی دوباره پخش خواهد شد. قیمت همون 110 هست البته امیدوارم بتونیم پایین تر ارائه کنیم.
---------- Post added at 08:04 AM ---------- Previous post was at 08:01 AM ----------
نقل قول:
سلام
از دقت نظرتون ممنونم
حق باشماست.
اشتباه تایپی بوده
سلام.نقل قول:
دوستان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما مراجعه کنند تا در خدمتتون باشیم.
ایران تکنیکال تعداد تقریبا 20 نماینده فروش داره در تهران و برخی شهرستانها.پ
جهت خرید میتونین با نماینده تماس بگیرید تا دستگاه برای شما ارسال بشه.
ایران تکنیکال دات کام
---------- Post added at 08:13 AM ---------- Previous post was at 08:11 AM ----------
نقل قول:
سلام
به نظر من بهتره اول مشخصات فنی رو ملاحظه فرمایید. بعد متوجه خواهید شد کدوم مناسب تره
---------- Post added at 08:16 AM ---------- Previous post was at 08:13 AM ----------
نقل قول:
سلام
من یک کانورتور خوب روی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم به همراه کدک
مبتونید نصب و استفاده کنید.
ایران تکنیکال دات کام فروش مستقیم ستاپ باکس
نقل قول:
سلام
نزدیکی و دوری به مرکز جماران مهم نیست.
وارد بحث فنی نمیشم اما موردی رو داشتم که در داراباد بود یعنی درست پایین کوه اما امکان دریافت سیگنال نبود ولی با یک انتن رومیزی تونستیم دریافت سیگنال کنیم و با کیفیت بالا صدا و تصویر بگیریم.
اصطلاحا شما در منطقه اکو هستید و باید از آنتن پشت بام خوب و قوی استفاده کنید
نقل قول:
سلام
بله این امکان وجود داره
---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------
سلامنقل قول:
اگر از سالم بودن و ویروسی نبودن کول دیسک مطمئن هستید میتوانید خیلی راحت به مرکز خدمات پس از فروش ما مراجعه کنید.
وظیفه شرکته که دستگاه خوب ارائه کنه .
نقل قول:
بزودی کلیه فرستنده های سازمان صدا و سیما HD خواهد شد.
از خرید دستگاه SD خودداری کنید.
---------- Post added at 08:48 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------
همون جوری که سیستم پخش سیگنال دیجیتالی شد همون طور هم HD میشه و بعضی ها میمونند و حوضشون.نقل قول:
---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------
سلامنقل قول:
دستگاه ما (پروویژن) امکان پخش 1080I رو داره ودوستان در حال کار روی زیر نویس هستند.
نقل قول:
سلام
لطفا به سایت ما مراجعه فرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد HDشدن پخش برنامه های صدا و سیما من چیزی نمیدونم اما دوباری که خبر نگارهارو تو خیابون دیدم وقتی روی دوربینهای دست فیلمبردارهارو نگاه کردم یکیش که شبکه 5 بود و اون یکی هم فکر کنم شبکه خبر بود روی دروربینها نوشته بود FULL HD یعنی دوربین دست خبر نگارها حداقل HD رو ضبط میکنه و احتمالا صدا وسیما هم باید دستگاه هایی داشته باشه که این تصاویر رو به SD تبدیل کنه پس به احتمال زیاد براش پخش HD مشکلی نداشته باشه و شاید تا بحال هم رعایت مردم رو میکرده و احتمالا وقتی سیستم دیجیتال فراگیر بشه این کار رو انجام بده
بازم میگم که من چیزی نمیدونم و بر اساس دیده هام تو خیابون این رو نوشتم شاید هم تا 100 سال دیگه صدا و سیما این کار رو انجام نده و شاید هم بعد از عید این کار رو بکنه
شاید هم کلا دوتا دوربین وارد کردن پزش و بدن
عمرا تلوزيون ايران HD نميشه . مگه اينكه پولي بشه و هر كانال 200،000 تومان بابتش بپردازي. در ضمن اگر هم قرار باشه بشه 100% تكتا خودش رو با اون برندي كه تاييد ميكنه وفق ميده. شما كه در مورد تكتا اينجوري ميگي به نظرم بهتره شماره تكتا رو بذاري اينجا تا همه زنگ بزنن و سئوال كنن. من ازش پرسيدم كه يعني چي اين دستگاه هاي xvision تاييد شدس؟ اوونا هم گفتم: 200 نفر زنگ زدن و از پروويژن شكايت كردن. ما ميگيم فقط اين xvision سازگاره با نحوه ارسال و دريافت سيگنال هاي ديجيتال
اينم لينك و شمارش. بچه ها حواستون باشه
شماره تماس: 88055080
لينك سايت:
کد:http://taktadvb.ir/feedback-fa.html
من الان دوهفته هست که xvision خریدم از تصویرش هم بسیار راضی هستم اما از دست صداش پدرم در اومد من پنجشنبه دوهفته پیش همون روز تعطیل این دستگاه رو خریدم از اون روز تا 2شنبه هفته بعد صدای کانالهای پرس چهار آموزش قرآن و بعدا هم که الکوثر اضافه شد این شبکه پرش داشت (هی قطع و وصل میشد) من حتی دستگاه رو بردم مادیران و اونها با تاکید فراوان اعلام کردند که مشکل از صدا و سیماست (عجب هماهنگی جالبی) در صورتی که دستگاه های دیگر این مشکل را نداشتند تا روز دوشنبه که همه کانالها به جز شبکه قرآن درست شد دیروز زنگ زدم مادیران میگم بابا این شبکه قرآن باز صداش مشکل داره میگه مشکل از دستگاه نیست باید با صدا و سیما هماهنگ کنیم این چه تاییدی هست که هر روز مادیران باید با صدا و سیما هماهنگ کنه که درست بشه
حالا بازم خوبه حداقل پیگیری میکنن ولی حرف من اینه چرا دستگاهی که تاییدیه تکتا رو داره باید هر روز هماهنگ کنن تا صداش درست بشه
بچه ها زنگ بزنيد صدا و سيما : شمارش 162 هست. بعد به اپراتور وصل بشيد (كليد 4)
خودش ميگه فقط و فقط Xvision كه مورد تاييد تكتاست. زنگ بزنيد و به دروغ پروويژن گوش نكنيد بچه ها.
آقاي Saeedraz:
اين اشكالات چون اول كار سيگنال ديجيتاله ممكنه پيش بياد. البته من هر كي رو ديدم راضيه از اين دستگاه ولي مطمئنم شما هم دروغ نميگيد. از آنتنون مطمئنيد؟ اگر ايراد از آنتن نباشه 100% از صدا و سيماست و رفع ميشه. خدا رو شكر كنيد كه پروويژن نگرفتيد. چون اون موقع بعد از گذشت 4 ماه بايد دستگاه رو مينداختيد دورر.
منم نگفتم دستگاه بدی هست اتفاقا گفتم که ازش هم راضی هستم فقط همین صداش روی اعصاب هست مادیرانهم راست میگه مشکل از صدا و سیما هست روز اول که گفتن من باورم نشد اما بعدش که خود به خود بقیه کانالها درست شد مطمئن شدم که مشکل از صدا و سیما هست از آنتن هم مطمئن هستم من یک دستگاه مانیتور تلویزیون ال جی M2794DP ساخت خود مادیران رو هم دارم که اون صداش هیچ مشکلی نداره و با آنتنی هم که به اون دستگاه وصل هست امتحان کردم ولی بازهم صداش همین مشکل رو داشت الان که شبکه قرآن بخوام گوش بدم از آنالوگ گوش میدم .نقل قول:
در بالا هم من کمی عصبانی شدم وگرنه اخلاقم اینجوری نیست که از چیزی بد بگم
در ضمن کسایی که از دستگاه ایکس ویژن مادیران استفاده میکنن اگر از پورت component استفاده کنند تصویر بسیار راضی کننده میشه روی LCD که من خیلی راضی بودم اما فیش AV یک سیاهی بخصوصی داره (روی LCD) اما روی تلوزیونهای لامپی فیش AV خیلی خوب جواب میده
بچه ها کسی خبر نداره که شهرستان های استان اصفهان می تونند دریافت کنند؟
الآن ما این جا 8 تا کانال می گیریم به نظرتون امکانش هست اینجا تحت پوشش ایستگاه اصفهان باشه؟
سلامنقل قول:
بر اساس قانون ضد انحصار تكتا نمي تواند بگويد كدام برند را تهيه كنيد. مهمتر از تاييد هر سازماني، چشمها و گوشهاي كساني است كه تصوير و صداي شبكه ها را بدون مشكل مي بينند و مي شوند. به عنوان مثال آماري از كساني كه اينجا هرنوع ست تاپ باكس را دارند تقاضا مي كنم درمورد فقط كيفيت صدا و تصوير دريافتي ومدت استفاده همراه با نوع دستگاه ست تاپ باكس خود نظر بدهند.
براي خودم:
پرويژن T-7 : كيفيت صدا همه شبكه ها عالي - كيفيت تصوير همه شبكه ها عالي- مدت استفاده حدود دو ماه و نيم
آقای فضل الهی
چه تفاوت محسوسی بین ست تاپ باکس T7 با تلویزیون جدیدی که خریدید ( B650) می بینید ؟ منظورم --- آن است ؟
کسی نیست جواب ما را بده!من کارم لنگه اگه میشه کمک کنید.تورو خدا؟؟؟؟؟
htdv و --- به هم ربط دارن یا نه؟؟ تلویزیونهای lcd هم برای دریافت --- احتباج به گیرنده --- دارن؟
ما كه هر چي ميگيم شما حرف خودتو ميزنينقل قول:
به قول آقا عرفان: زنگ بزن صدا وسيما (شماره تماس: 162)
خودش ميگه هرچي كه تكتا تاييد كرد رو بگيريد . ميگه فقط ايكس ويپن. شما از صدا و سيما هم بهتره اطلاعاتت كه ميگي تكتا نميتونه تعيين كنه؟؟:13:
سلام خدمت دوستان
منم یک دستگاه ستاپ باکس دنای خریدم کیفیت تصویر خوبه ولی کانلهای 1-8 تصویر حالت خش خش میشه
دوستان موقع رکورد فیلم این دستگاه 4تا فایلی که بیرون میده رو چجوری به وی سی دی تبدیل کنم فایل هاش هم vf,vi, ai,afاست.
پستهاي اول را بخوانيد جوابتان را مي گيريد با اين حال جواب شما:نقل قول:
خير
بله فقط ال سي دي هاي مجهز به تيونر ديجيتال قابليت دريافت دارند
دوستان کسی جواب سوال مرا نمیدونهنقل قول:
سلامنقل قول:
چند تفاوت :
- سرعت تعویض کانال در تلویزیون B650 بیشتر است.
- امکانات تلویزیون را می شود در تنظیم و چیدمان کانالها بکار گرفت. مثلا" لیست favorite
- کیفیت هر دو عالی است( صدا و تصویر)
- پس از تنظیم کانالها در تلویزیون اگر کانال جدیدی به شبکه اضافه بشه بطور اتوماتیک خبردار نمی شوید، باید جستجو و تنظیم کنید. ولی در مورد ست تاپ باکس این امر به طور اتوماتیک صورت گرفت. مثلا" رفتن و آمدن شبکه الکوثر که اخیراً اتفاق افتاد
قبلاً هم در یک پست این مطالب را بطور کلی در مورد معایب و مزایای تلویزیونهای دارای DVT با ست تاپ باکس گفته ام:
نقل قول:
این عيب را دارد :
امکان ضبط فیلم شبکه ها در پورت USB یا هارد اکسترنال را ندارد.
مزایای آن به ست تاپ باکس این است که :
یک دستگاه در زیر تلویزیون کمترداری!
یک کنترلر کمتر داری!
پورت ورودی تلویزیون اشغال نمی شود.
برق کمتری مصرف می شود.
شما اول برو نوشتن ايكس ويژن رو يادبگير بعد بگو منم حاضرم!:21:نقل قول:
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
مي بخشيد دوست عزيز اما به چه اميدي رفتي دناي خريدي؟!!!!!:13:نقل قول:
آقا این حرف ها را ول کنید
این آقای کریمی قصد ندارن فریمور جدید دستگاه رو بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط حرف میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه سه ماه گذشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم رو مسخره کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
سلام
مرکز اصفهان در حال حاضر قادر به پخش سیگنال هست و به صورت پایلوت نصب و راه اندازی شده
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
نقل قول:
سلام
برای ما که ارائه کننده پروویژن هستیم خیلی جالبه که تا حالا کسی برای خدمات به ما زنگ نزده تا بگه دستگاهش خرابه یا ... اما دوستان میگن 200 نفر شکایت کردن !!!
این هم از اون حرفهاسات.
یکی از دروغ های پروویژن رو بگید.نقل قول:
الکی چرا جو سازی میکنید ؟؟
دوستان کسي اطلاع داره آيا در ايکس ويژن امکان تعريف نوع ضبط وجود داره يا نه؟
وقتي برنامه اي را ضبط مي کنم بعلت اينکه با کيفيت عالي ضبط مي کنه فلش موري زود پر مي شود؟ نمي دونم اصلا ميشه نوع ضبط را کيفيت را تعيين کرد يا خير؟
در مورد کيفيت صدا هم که برخي از دوستان اشاره کرده اند بايد بگويم که صداي شبکه هشت هنوز هم مشکل داره که احتمال قوي از فرستنده است
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
جديدا علي آبادي گفته که شبکه ورزش در 89 بر روي گيرنده ديجيتال افتتاح خواهد شد
قبلا هم ضرغامي از افتتاح شبکه فيلم و سريال در آينده اي نزديک خبر داده بود
با اين تفاسير کسي مي دونه آيا برنامه صدا و سيما فراهم نمودن امکان ارسال تمام شبکه هاي استاني از طريق ديجيتال است يا خير؟
در اين صورت تعداد شبکه هاي قابل دريافت بالاي 27 يا 28 خواهد بود
با تشکر از شمانقل قول:
منظور من فریمور دستگاه t-7 پرویژن بود .
لطفا هر کسی از فریمور جدید این دستگاه خبر داره بگه که شدید این دستگاه نیاز به ارتقا فریمور داره
آقایی که نمایینده پروویژن هستی چرا به قوله خودت عمل نمیکنی و فریمور جدیده دستگاه رو روی سایت قرار نمیدی
مگه 3 ماه پیش نگفته بودید که طی 2-3 روز آینده روی سایت قرار میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چی شد این 2-3 روز آینده هنوز نرسیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
شما به جاي مسخره كردن بهتره جواب بدي. جوابي نداري نه؟ يكي از فاميل ها رفته بيچاره provision گرفته 110 تومن اينطورا هم پياده شده الان هم كلي ناراضيه. بعدش كه _(طبق حرف شما كه گفتين تكتا كاره اي نيست و فقط صدا و سيما حرفش مورد تاييده)_ زنگ زده صدا و سيما گفتن بهش كه ما فقط xvision رو تاييد ميكنيم.نقل قول:
به نظرتون بهتر نيست روراست باشيد؟
از چي پرو ويژن ناراضيه؟!!!!!!:13:نقل قول:
شما كه ميگي اشكال از فرستنده هست كه صداي ايكس ويژن مشكل داره!
پس چرا من كه پرو ويژن دارم مشكلي تو صدا نمي بينم؟!!!!!!!!!!
نقل قول:
ما هم داشتیم مواردی که از پروویژن ناراضی بودند ، مورد اخیر هم مشکل ضبط از طریق USB هستش ! که فایل ضبط شده خودش رو نمیخونه !
موقع فروش هم میگن : با هر آنتنی و در مکانهای با شرایط فلان تصویر عالی بگیرید ! ولی کو تا عمل ! بعد که به مشکل میخوره میگن بایستی آنتنت فلان باشه ، البته من فکر میکنم ایکس ویژن هم مشکلات خودش رو داره ، چرا که صداوسیما که مشکل داشته باشه ، از اینای دیگه چه انتظار ! رادیو پیام خیلی شده که داره آهنگی پخش میکنه ، سی دی گیر میکنه و پخش قطع میشه ، بعدش هم یک پوزش و ... والسلام