سلام . یه دوستی یه جا نوشته بود اگر دائم از حالت داینامیک (پویا ) استفاده کنی بعد از مدتی پیکسل می سوزونه . این گفته صحت داره ؟
Printable View
سلام . یه دوستی یه جا نوشته بود اگر دائم از حالت داینامیک (پویا ) استفاده کنی بعد از مدتی پیکسل می سوزونه . این گفته صحت داره ؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر ولی بخاطر حرارت زیادی که تولید می کند عمر سیستم را کم و مصرف انرژی را هم زیاد می کند.
سلام دوستان
نمیدونم اینجا جای این سواله یا نه اما بنظرم امد باید اینجا بپرسم
تلویزیونم مدل سامسونگ (UA46ES5600) هستش
قبلا فیلهما رو از لپ تاب خودم و با استفاده از وایرلس رو تلویزیون پخش میکردم و راحت پخش میشد
یعنی رو فیلم راست کلیک میکردم و گزینه (PLAY TO) تلوزیون خودم رو انتخاب میکردم و بعد از چند لحظه رو تی وی پخش میشد اما الان اینکار رو که میکردم بعد از چند لجظه میگه که این فایل قابل پشتیبانی نیست و پخش نمیشه درحالی که قبلا همین فیلم راحت پخش میشد.هر فرمت فیلمی هم که استفاده کردم جواب نداد.نمیدونم چرا تی وی اینطور شده !!
همون فیلمها رو هم از طریق فلش مموری راحت پخش میکنه.
سلام دوستان یک سوال ذاشتم
من پارسال یک تلویزیون سامسونگ ۴۶ اینچ سری f و مدل ۷۰۰۰ خریدم .امسال هم شبکه وایرلس خونه را ارتقا دادم و اون را به باند ac و ۵ghz ارتقاع دادم ولی مثل اینکه این تلویزیون اون باند را شناسایی نمیکنه . میخواستم بدونم کارت شبکه اکسترنالی هست که بشه به تلوزیون وصل کرد و به این شبکه جدید خونه وصل شد .
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
برای رفع این مشگل باید فایروال و یا آنتی ویروس لپ تاپ تان را خاموش و یا دیزایبل کنید. و با کنترول دکمه Source وارد منوی آن شده و در لیست آیکون لپ تاپ تان را پیدا و وارد آن شده و فیلم و موسیقی و عکس مورد نظرتان را تماشا کنید.
دوستان من یک سوال دارم:
من امروز sony 55w800b رو با h6490 سامسونگ تو مغازه مقایسه کردم یک فیلم مشترک گذاشت که کیفیت رنگا و زنده بودن و احتمالا کنتراست سونی خیلی بیشتر و بهتر بود از سامسونگ و نظر من که رو سامسونگ بود برگشت . اما یجا خوندم همون سامسونگ رو اگر کالیبره کنیم رنگش میشه مشابه سونی و کیفیت تصویر هردو مشابه میشه. این موضوع صحت داره و راحت انجام میشه؟ یعنی با دستکاری تنظیمات میشه سامسونگ رو به پای کیفیت تصویر سونی رسوند؟ چون اگر بشه من h6400 رو میخرم اما اگر نشه مجبورم قید زیرنویس فارسی و 3d رو بزنم و سونی رو بردارم.
ممنون
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
آنتی ویروس ندارم و فایروال هم خاموشه
اما قبلا فقط باراست کلیک و play to فیلمها پلی میشد اما الان نه.
روشی که گفتین رو استفاده میکنم اما برای اینکار فیلمها باید تو my document باشه .
مننون بابت زحماتتون برای انجمن جناب متین پور عزیز.
دوست عزیزنقل قول:
خیر نمی شود وصل کرد. به منوال سیستمتان مراجعه کنید. منو ---> پشتیبانی ----> emanul
بچه ها منوی مخفی سامسونگ h7790 رو چجوری بیارم؟ میخوام کارکرد تلویزیون رو ببینم
با سلام دوستان
یه تلویزیون H6490 هست که موقعیت مکانی و زمانیش تهران نیس و تمام تایم های پخش روی EPG رو به تایم یه کشور دیگه میزنه
چجوری میتونم عوضش کنم ؟
یه سوال دیگه چجوری میتونم برنامه های قیس بوک یا یو ت یوب رو براش نصب کنم ؟ به سام سرویس وصل میشه یا Samsung app ؟ چون من توی لیست برنامه ها همچین چیزایی رو نمیتونم پیدا کنم
کلا روش های رد کردن از فیلتر برای تلویزیون ها چیه ؟ مستقیم میشه روش پ رو کسی زد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت كاركرد
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
یا
کد:
Service Menu >> SVC >> Panel Display Time
Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK
یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.
نقل قول:دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این تایپیک و از سری H استفاده کنید.
باید در اسمارت هاب ثبت نام کنید و بعد از قسمت Samsung app برنامه موردنظر را نصب و اجرا کنید .
و در آخر بایداز مودمی استفاده کنید که بشود از داخل آن vpn را فعال کنید. و گرنه نمی توانید از آن برنامه ها استفاده کنید.
سلام
من یه تلویزون سری 46ES8880 سامسونگ دارم اشتباه کردم فرمور رو آپدیت کردم الان بعضی اوقات سورس رو عوض می کنم ریست میشه نمی دونم چی کار کنم ؟
دوست عزیزنقل قول:
یک بار ریست فاکتوری کنید.
اینجا کسی تجربه کار با تلویزیون ۸۸۵۰ سامسونگ رو داره؟
دوست عزیزنقل قول:
در چه رابطه ای سوال دارید؟ و اینکه مدل تلویزیون شما چه سری است ؟ H - E- F
این کار رو انجام دادم میشه دانگرید کرد؟نقل قول:
.منظورم سری h هست . خواستم ببینم رفرش ریت پایین این مدل در تصاویر ورزشی خودشو نشون میده؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
خیر باید منتظر آبدیت جدید باشید. یا یک بار ایپرام ریست کنید که این کار را باید یک فرد کاردان انجام دهد.
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون را در حالت فوتبال بگذارید .
حالت فوتبال تصوير مطلوب و تنظيمات صدا برای رويدادهای ورزشی را قادر می سازد ، و صدا ی آن چنان ظاهر می شود که شما
تصور می کنيد در آن محل واقع شود.
سيستم> حالت فوتبال> حالت فوتبال
انتخاب سيستم> حالت فوتبال و پس از آن حالت فوتبال تنظيم به روشن. تصوير و صدا تنظيمات تلويزيون به طور خودکار برای
رويدادهای ورزشی و بهينه سازی می شود.
فعال کردن حالت فوتبال تغيير حالت تصوير به ورزشگاه و نحوه صدا به ورزشگاه و برخی از منوها تصوير و صدا غير فعال می
شود
سلام من یه اشتباهی کردم وارد منو مخفی شدم برای اینکه کشور تغییر بدم و گذاشتمش روی ژاپن الان میخوام روشنش کنم ارم و لوگو هاییی که میتونم برم میاره بعد خاموش میشه و بازم روشن میشه چیکار باید بکنم واقعا نگرانم مدلش هم f6450 اگه کسی هست امشب بهم برسونه چیکار کنم دعاش میکنم
باسلام
من LED406450AMSHD دارم که البته این مدلی که روی کارتنش نوشتم جالبه وقتی این مدل رو توی سایت سامسونگ سرچ می کنم چیزی پیدا نمکنه با این تفاسیر ابهانمات زیر برام بوجود امده
می خواستم ببینم چطوری می تونم از طریق کابلlanبین تلویزیون و کامپیوتر ارتباط داشته باشم و بتونم از فیلم هایی که داخل کامپیوتر هست استفاده کنم
ایا می تونم از طریق تلویزیون فولدرهای داخل کامپیوتر رو مشاهده کنم
یه سوال دیگه با کانکت شدن تلویزیون به اینترنت اپدیت برنامه تلویزیون بصورت خودکار اجرا میشه یا باید خود شخص استارت این کار رو بزنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
یه درخواست دیگه ایا فایل آموزشی برای دانلود در زمینه تلویزیهانهای هوشمند هست یا نه ممنون میشم در صورت موجود بودن لینک رو بزارین
طریقه ثبت نام در سایت سامسونگ چی جوریه راستی ادرسی که بشه توش ثبت نام کرد رو هم بزارین چون از طریق سایت ایرانی سامسسونگ جایی برای ثبت نام ندیدم
سوالم از اساتید اینه که:
من یک سامسونگ 55 اینچ مدل F6350 دارم هر کاری می کنم نورش مدام تغییر می کنه. یعنی motion lightening غیرفعال نمیشه. واقعاً روی مخم رفته! کاری میشه کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
اینکار را بکنید اگر نشد باید آی سی ایپرام آن را ریست کنید. که البته باید از یک فرد وارد به این کار و یا اینکه به تعمیر گاه مراجعه کنید.
تنظیمات ریست
در حالت روشن دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی UA406400 است که البته شما سری f یا h آن را ننوشتید. و اگ می خواهید تمام فولدر های داخل کامپیوترتان را ببینید می توانید از کابل HDMI هم استفاده کنید.
و هم می توانیدبصورت آنلاین با کابل لن آبدیت کنید هم می توانید بصورت آفلاین از این سایت استفاده کنید.البته بسته به سری f یا h آن
اینم راههای آبدیت
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
در سری 6
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
این گزینه موجود نیست ولی امکان آپدیت از طریق USB وجود داره و این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
و در آخر طریقه ثبت نام در سایت سامسونگ
وارد منوی اسمارت هاب شده و با کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن واز تنظیمات ثبت نام را انجام داده و با قوانین آن موافقت کرده و ثبت نام تان را انجام می دهید.
دوست عزیزنقل قول:
این را بررسی کنید.
منو--->سیستم --->راهکار صرفحه جویی و در منوی آن همه آیتمها را خاموش کنید.
نقل قول:
باعرض سلام و تشکر
ایا با همه تفاسیر ایا احتیاج به به روز رسانی نرم افزار تلویزیون هست یا نه؟
شما پیشنهاد می کنید این کارو انجام بدم یه سوال که برام در مورد توضیحاتتون برام بوجود اومد اینه که نام خروجی فایل بعد از انزیپ کردن باید دقیقا همنام با نامی باشه که از توی منو تلویزیون( قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---) باشه؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت هم نیست. آبدیت برای رفع مشگل سیستمی است. و باقی مطلب هم طبق دستورالعمل شرکت سامسونگ عمل کنید که توضیحات آن را در پست بالا جواب دادم.
با سلام گوشه های پنل samsung 46f8000 هنگام پخش تصویر سیاه کمرنگ شده حالت پخش کنندگی نور داره آیا پنل خراب شده؟
سلام
در مورد تلویزیون 40h6430 چند تا سوال داشتم:
-چه طوری میتونم به مرورگر وب دسترسی داشته باشم؟(من به قسمت smart tv samsung تو بخش smart hub میرم فقط یه تمام صفحه در مورد smart tv میاد و همینطوری میمونه اتصال به اینترنت دارم چون آپارات و کیوسک رو باز میکنه)
-اپلیکیشن آپارات که روی تلویزیون هستش چه طوری میشه به search دسترسی داشت؟
-چه طوری میشه برنامه دانلود کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار شما باید ثبت نام کنید.
ايجاد يک حساب سامسونگ
اسمارت هاب> حساب سامسونگ
برخی از خدمات اسمارت هاب سرويسهای هزينه دار هستند. برای خريد چنين خدمات، حساب ارائه دهنده خدمات و يا حساب تلويزيون سامسونگ نرم افزار (به حساب کاربری سامسونگ) مورد نياز است. شما می توانيد يکحساب سامسونگ با استفاده از آدرس ايميل خود ايجاد کنيد.
برای استفاده از اسمارت هاب ، شما بايد به موارد کاربر نهايی و سياست حفظ حريم شخصی کاربران را تاييد کنيد . در غير اين صورت ، شما قادر نخواهد بود برای دسترسی به امکانات و خدمات مربوط به آنها دست يابيد . شما می توانيد کل محتوای قوانين وسياست را با مرور به اسمارت هاب مشاهده کنيد > شرايط و سياست . اگر ديگر نمی خواهيد از اسمارت هاب استفاده کنيد ، شما میتوانيد مورد تاييد را برداريد .
با استفاده از خودآموز اسمارت هاب
پشتيبانی> خودآموز اسمارت هاب
Suppo rt > Smart Hub Tutorial
از منوی پشتيبانی، خودآموز اسمارت هاب را انتخاب کنيد. اين شما را با اصول اوليه اسمارت هاب و پانلهای آن آشنا خواهد کرد .
نصب يک برنامه
نصب کنيد. USB هنگامی که حافظه داخلی تلويزيون کافی نيست ، شما می توانيد يک برنامه را در يک دستگاه قابل مشاهده بر روی صفحه نمايش USB متصل شده است آيکون برنامه نصب شده بر روی USB تنها زمانی که دستگاه به تلويزيون USB را تنها زمانی که دستگاه USB می باشد .شما می توانيد برنامه نصب شده بر روی دستگاه های SAMSUNG APPS قطع شده است در حالی که برنامه در حال اجرا است ، برنامه خاتمه می يابد. USB وصل شده استفاده کنيد. اگر دستگاه در دسترس نيست. PC در تلويزيون های مختلف ، و يا يک USB نرم افزار نصب شده بر روی دستگاه های
نصب و راه اندازی سريع
محبوب ترين ها ، تازه چه خبر ، و يا دسته بندی را انتخاب کنيد.
، SAMSUNG APPS ۱- در صفحه محبوب ترين و تازه چه خبر از جديدترين محبوب ترينها و جديد ترين خبرهای نرم افزاری سامسونگ است. برای مشاهده کل را ببينيد. Samsung Apps ليست برنامه ، دسته بندی را انتخاب کنيد.
۲- شما می توانيد تمام ژانر طبقه بندی شده توسط تمرکز و انتقال به برنامه و دکمه Enter را فشار دهيد و نگه داريد. منوی پاپ آپ ظاهر می شود.
۳- در منوی پاپ آپ در صفحه نمايش، دانلود را انتخاب کنيد. در حالی که يک برنامه در حال نصب است ، نوار پيشرفت ظاهر می شود در پايين آيکون برنامه به طوری که شما به راحتی می توانيد نمای از پيشرفت نصب را ببينيد.
۴- نرم افزار انتخاب شده بر روی تلويزيون نصب شده است. شما می توانيد برنامه های نصب شده بر روی صفحه نمايشSAMSUNG APPSرا مشاهده کنيد.
Web Browser مرورگر وب
۱- برای باز کردن- Web Browser.Web Browser را در Smart Hubانتخاب کنيد.،اگر تلويزيون بهPCوصل شده باشد ممکن استWeb Browser صورت متفاوتی نشان داده شود.. ،
Web Browser -۲با کاربردهایJava سازگار نيست.
۳- هنگاميکه سعی می کنيد فايلی را دانلود کنيد فايلی دانلود نمی شودو پيغام خطائی نمايان خواهد شد. چون شما نمی توانید به مانند کامپیوتر این کار را انجام دهید.
ممنون از راهنماییتون.
در مورد ثبت نام در SMART HUB میشه یه توضیحی بدین.آیکن این قسمت تو smart hub هستش؟تو smart hub یه آیکن هست که وقتی انتخابش می کنی یه تمام صفحه میاد که بزرگ نوشته samsung smart tv و همینجوری صفحه میمونه و تغییری نمی کنه.
در SMART HUB آیکنی شبیه کره زمین هست که روی آن یک فلش هست که اگه درست بگم فکر کنم مرورگرش باشه ولی وقتی انتخابش می کنم باز نمیشه.ولی به آپارات و کیوسک در تلویزیون دسترسی دارم.
سلام . بنده 48 اینچ مدل 6490 سری h دارم . اگر فیلم های سه بعدی ساید بای ساید از طریق هارد به تی وی وصل کنم راحت فیلم را به صورت سه بعدی می بینیم . ولی اگر فیلمی باشه که سه بعدی باشه ولی ساید بای ساید نباشه(فیلم های حجم بالا که به صورت ریموکس فقط از بلوری جدا شده) به صورت دو بعدی فقط نشون میده . چه جوری باید این فیلم رو به سه بعدی تبدیل کنم ؟ (گزینه 2بعدی به سه بعدی مشکلی را حل نمی کنه)
h6490 قابلیت تصویر در تصویر داره؟
تو تنظیماتش هست ولی همواره خاموشه و نمیشه روشنش هم کرد.
دوست عزیزنقل قول:
برای استفاده ازPIP یا تصویر در تصویر بايد منبع روی صفحه نمايش اصلی کامپوننت يا HDMI باشد و رزوليشن ورودی بايد کمتر ازفول اچ دی 1080-Pباشد. زير تصوير در تصویر تنها کانال های ديجيتال را پشتيبانی می کند.)
دوستان لطفا راهنمایی کنید با اسمارت هاب تلویزیونم مشکل دارم(48h6400 مدل tv)
گزینه حساب سامسونگ داخل منو که میرم خاموشه شرایط و حریم خصوصی سامسونگ رو خوندم و تیک های مربوطه رو زدم ولی حساب سامسونگ فعال نمیشه روش کلیک میکنم میزنه این عملکرد در دسترس نیست .الان فقط میتونم از مرورگر تلویزیون استفاده کنم راه اندازی اسمارت هاب رو بلدم و روی تلویزیون دیگه امتحان کردم و راحت فعال شده
تست اتصال smart hub که میزنم این اخطار میده:
نرم افزار تلویزیون هم به آخرین ورژن یعنی 2040.1 ارتقاع دادم.
خواهشن یه راه حلی بگین.سرور اسمارت هاب رو به امارات به استرالیا و غیره... تغییر دادم بازم نشد.
سلام لطفاً راهنمایی کنید تلویزیونم 48HU8890 سامسونگ با قابلیت 4K باور کنید یکماه نیست خریدم فیلم های HD خوب نشون میده فول اچ دی که نشون میده تار میشه اصلاً کیفیت نداره فیلمهای با رزولوشن1080*1920 اصلا خوب نشون نیمده فیلم هارو با هارد اکسترنال و فلش میبینم رزولوشین خود تلویزیون هم2820*3840 کانالهای اچ دی ماهواره هم خوبه ولی 1080P اصلاً جالب نیست تنظیمات تصویر خود تلویزیون هم رو حالت پویا ست چطوری میتونم فول اچدی رو باهاش تست کنم کسی این تلویزیون داره ؟
سلام آیا تلویزیون مدل D6960 امکان زمانبندی برای روشن شدن در ساعت و زمان خاصی رو داره؟
دوست عزیزنقل قول:
از این قسمت بروید
تنظیم تایمر روشن/خاموش
منو← سیستم ← زمان
تایمر روشن شدن 1 / تایمر روشن شدن 2 / تایمر روشن شدن 3: سه تنظيم مختلف تايمر روشن شدن را مي توان اجرا كرد. بايستي ابتدا ساعت را تنظيم كنيد.
تنظیمات: خاموش، یکبار یا هرروز بطور دستی را به ميل خودتان انتخاب کنيد. اگر دستی را انتخاب کنيد، می توانيد روزی که می خواهيد تايمر فعال شود را تنظيم کنيد.
تیک نشان می دهد که روز انتخاب شده است. زمان: ساعت و دقيقه را تنظيم کنيد.
سلام من یه اسمارت 6490 55 اینچ دارم.میخام ببنیم میشه با گوشی ایفون کاری کرد که صدای تلوزینو با هد فون از گوشیم بشنوم؟؟؟؟ حالا از هرطریقی که میشه ..ینی فقط صدا از گوشی پخش بشه؟؟؟منم با هدفون صدارو بشنوم...تشکر