سلامنقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
۱- از چه پروتکلی استفاده میکنید ؟
۲- بعد از اطلاع نوع پروتکل باید از طریق YaST معرفی و به runlevel اضافه بشود
۳-من خودم قبلا در (10.2) از Kvpn استفاده میکردم الان دیگه اکانت ندارم برنامه خوبی هستش
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
۱- از چه پروتکلی استفاده میکنید ؟
۲- بعد از اطلاع نوع پروتکل باید از طریق YaST معرفی و به runlevel اضافه بشود
۳-من خودم قبلا در (10.2) از Kvpn استفاده میکردم الان دیگه اکانت ندارم برنامه خوبی هستش
خوب من تو لینوکس مبتدی ام vpnc رو دانلود ونصب کردم ولی چیزی ازش سر در نیاوردم اگه میشه شما از اول توضیح بده که باید چیکار کنمنقل قول:
شما فرض کن که من یه IP ویه Username و Password دارم چطور وکجا باید این اطلاعات رو وارد کنم؟
البته ناگفته نماند که از یه اکانت رایگان سایت secureix.comاستفاده می کنم.
اول برنامه Kvpn رو از لینک زیر دانلود کننقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم مسیر زیر طی کن تا پروتکل pptp فعال بشه
YaST/system/system service/start pptp daemon-enable
بعد از اتمام سیستم رو ریبوت کن تا pptp به runlevel اضافه بشه
حالا بعد از لاگین کردن برنامه Kvpn رو اجرا کن این برنامه بصورت wizard هستش همه چیزش واضحه
دو نکته
از اکانتهای رایگان استفاده نکنید احتمال اینکه sniff بشید هستش
حتما فایروال روشن باشه
موفق باشید
مرسی ازتوجهت اما دو مورد :
۱- من نتونستم همچین قسمتی رو پیداکنم!YaST/system/system service/start pptp daemon-enable
۲- تو قسمت Select the type of your vpn باید کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟
عزیز کانکت شدم ولی هیچ پیچی رو نمیتونم باز کنم تو ویندوز هیچ مشکلی نیست ولی تو لینوکس اینجوریه!
مشکل ۱ هم هنوز پابرجاست!!
اساتید گرامی ؛
امروز میخوام موضوعی رو این جا مطرح کنم که جزو مباحث فنی قرار نمی گیره ؛ اما به هر حال ؛ موضوع مهمیه و با توجه به این که در موردش اختلاف نظر هست ؛ به نظرم رسید که بد نیست نظرم رو بنویسم بلکه به یه جمع بندی ای رسیدیم .
اون موضوع ؛ اسم این توزیعه : Opensuse ...... که من می بینم دوستان اون رو « زوزه » ؛ « سوزه » ؛ « سوسه » ؛ و .... می نویسند .
خوب ؛ اگه به دستور زبان انگلیسی توجه کنیم و موارد مشابه رو ببینیم ؛ به نظر میرسه که چه زمانی که ترکیب use تنها با یه حرف پیش از اون نوشته میشه ( مثل Fuse ) و چه زمانی که مثل اسم همین توزیع ؛ به عنوان بخش دوم یک کلمه به کار میره ( مثل Excuse ) ؛ همیشه تلفظ اون به صورت « یوز » هست .
مثال :
اندیشه = Muse ( میوز )
فیوز = Fuse ( فیوز )
عذر ؛ معذرت ؛ بهانه = Excuse ( اِکس کیوز )
بنابراین ؛ ترکیب Opensuse چه به صورت سر ِ هم ؛ و چه به صورت جداگانه یعنی Open Suse ؛ در هر دو حالت فقط باید به صورت « اوپن سیوز » خونده بشه و سایر تلفظ ها صحیح نیست .
البته برخی از دوستان ممکنه موضوع « اسم بودن » این واژه رو مطرح کنن و بگن که شامل اون قاعده ی دستوری نمیشه اما در این جا هم در پاسخ دوستان میگیم که ترکیب Open Suse یه ترکیب انگلیسی است و اصولا در زبان انگلیسی ؛ نام ؛ فعل ؛ مصدر و یا کل واژه ای که مکسور به آخر باشه وجود نداره و این نوع صَرف ؛ ویژه ی زبان های فرانسه ؛ ایتالیایی و اسپانیایی هست ( مثل واژه ی Dilateَ که حرف e آخر کلمه اکسون داره و حالت مکسور پیدا می کنه و خونده میشه دیلاته )
اگه دوستان با این تحلیل موافق هستن ؛ بفرماین تا در این مورد به توافق برسیم و از این به بعد نام درست این توزیع رو بنویسیم .
موفق باشین:11:
مورد جالبی رو مطرح کردی
شاید حتی به صورت Opens Use هم بشه خوندش که البته فکر کنم اینجوری به مفهوم کلی Linux یعنی (Open Source ) بودن هم نزدیک تره نظرت چیه؟
نقل قول:
تعبیر قشنگیه اما با توجه به این که این سیستم عامل ؛ نوع اوپن سورس یک سیستم عامل دیگه از شرکت ناول هست با نام SUSE Linux Enterprise ؛ متاسفانه نمیشه اونو به این شکل خوند .
من همچنان با نام اوپن سیوز موافقم .
سلام
من این قسمتشو متوجه نمی شم بیشتر توضیح بده
ادبیاتم خوب نیست :)نقل قول:
البته برخی از دوستان ممکنه موضوع « اسم بودن » این واژه رو مطرح کنن و بگن که شامل اون قاعده ی دستوری نمیشه اما در این جا هم در پاسخ دوستان میگیم که ترکیب Open Suse یه ترکیب انگلیسی است و اصولا در زبان انگلیسی ؛ نام ؛ فعل ؛ مصدر و یا کل واژه ای که مکسور به آخر باشه وجود نداره و این نوع صَرف ؛ ویژه ی زبان های فرانسه ؛ ایتالیایی و اسپانیایی هست ( مثل واژه ی Dilateَ که حرف e آخر کلمه اکسون داره و حالت مکسور پیدا می کنه و خونده میشه دیلاته )
البته قبلا سرش بحث شده
ولی اون موقع open suse نبود
میشه لطفا یکی جواب منو بده؟نقل قول:
نقل قول:
خوب ؛ مثل این که من باید حرف قبلی خودم رو پس بگیرم .
ویکی پدیا در صفحه ی مربوط به SuSE linux در تشریح ریشه ی واژه ی SuSE نوشته است که این کلمه مخفف عبارت "Software- und System-Entwicklung" است که از زبان آلمانی وارد شده است . ( ترجمه ی انگلیسی اش میشه : "Software and system development" به معنای پیشرفت سیستم و نرم افزار ) .
بنابراین چون این اسم از زبان آلمانی وارد شده ؛ همانطور که در ویکی پدیا با علایم فونتیک توضیح داده شده است ؛ در آلمانی « زوزه » و در انگلیسی « سوزه » خوانده می شود .
SUSE:ˈsuːsə , German:ˈzuːzə
خوب ؛ امروز من با مشکل جدیدی در اوپن سوزه مواجه شدم و اون این که برای انجام کاری رفتم بیرون و از گزینه ی Lock Session استفاده کردم .
وقتی برگشتم ؛ متوجه شدم که با زدن هر یک از کلیدهای کیبرد برای وارد کردن پسورد ؛ به جای یک کاراکتر ؛ دو کاراکتر ثبت می شود و پسورد چهار حرفی من هشت حرف دیده می شد . به همین دلیل نمی توانستم وارد شوم ( پیام : Unlock Failed ) .
تنها گزینه ی در دسترس دیگر ؛ ایجاد یک Session جدید بود . این کار را هم کردم ولی برای ورود به Session قبلی نتیجه ای به دست نیاوردم .
متاسفانه چون در حال دانلود بودم نمی خواستم سیستم را ریستارت کنم اما بالاخره بعد از نیم ساعت تلاش بی ثمر ناچار شدم همین کار را بکنم . جالب این که در Session جدیدی که ایجاد کرده بودم ؛ مشکلی برای ورود و دادن پسورد نداشتم اما با Session اصلی ..... !!
با توجه به این که این اتفاق دومین بار است که برای من می افتد ؛ از سروران عزیز خواهشمندم راهنمایی بفرمایند که برای جلوگیری از این حالت چه باید کرد ؟
به احتمال خیلی زیاد کیبورد شما روی فارسی بوده !!
همین الان امتحان کنید . کیبورد رو فارسی کنید و در یک پنجره ای که از شما پسورد می خواد حروف رو وارد کنید :46:
نقل قول:
فکر می کنم چون کلمه SuSE مخفف یک عبارتی هست بنابراین قوانینی که برای خواندن کلمات عادی در زبان انگلیسی استفاده میشه در این مورد صادق نباشه. البته مطمئن نیستم !
سلامنقل قول:
از چه میزکاری استفاده میکنید ( احتمالا Gnome) ؟
من قبلا وقتی که از10.1 استفاده میکردم اومدم برای تست یه چند وقتی از گنوم استفاده کنم یکی از مشکلاتی برخوردم مثل مشکل شما بود من تنها کاری که از دستم برمیاومد این bug report کردم حتی این باگ ثبت هم شد ولی جای تعجب چرا هنوز این مشکل گنوم رفع نشده
کاریکه شما میتونی انجام قبل از lock session کیبرد انگلیسی بشه
ولی توی KDE اینطوری نیست موقع lock session شما میتونی ورودی کیبرد عوض کنید
در مورد گزینه نبود pptp عکس ضمیمه رو نگاه کنید
درباره تلفظ
open suse = open zuze
عزیز این قسمتی که میگی من ندارم!!!نقل قول:
ممکنه چون بصورت Fail safe بوت میکنم این مشکل باشه؟
نقل قول:
از راهنماییتون ممنون
در باره ی تلفظ ؛ بالاتر براتون مدرک آوردم از ویکی پدیا با فونتیک :
آلمانی : زوزه
انگلیسی : سوزه ( یا سوسه )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما به هر حال ؛ میشه این توزیع رو زوزه خواند به این دلیل که این توزیع از زبان آلمانی وارد انگلیسی شده و اپلیکیشن های اون هم به شدت تحت تاثیر این زبان هست .
نمونه اش : Kommander که تلفظ آلمانی Commander هست !
اساتید عزیز
من با نصب برنامه روی این توزیع ( اوپن سوزه 10.3 ) مشکل دارم .
الان فایل های مختلفی با فرمت rpm دانلود کرده ام که نمیتونم با Yast اونا رو نصب کنم . از جمله همون برنامه ی Live که حسین آقا زحمتش رو کشیده بودن .
علاوه بر اون ؛ مثلاً مرورگرهای نت اسکیپ و Sea monkey رو برای لینوکس دانلود کرده ام که بعد از اکسترکت شدن ؛ موندم باهاشون چیکار کنم !!
آیا باید عملیات خاصی روی این فایل ها انجام بشه تا قابل نصب بشن ؟
آیا موضوع به Dependencies مربوط میشه ؟
لطفاً راهنمایی بفرمایین . خداوند یک در دنیا و صد در آخرت بهتون اجر بده !!:31:
سلام
موقع نصب فايلهاي rpm ارور ميده يا Yast خود به خود بدون نصب برنامه بسته ميشه؟
در مورد نصب فايلهاي ديگه اول بايد اونا رو extract كني بعد به بوسيله Terminal و با فرمان cd به دايركتوري برنامه مورد نظر بري بعد فرمان configure/. رو تايپ كن بعد از اينكه يه سري عمليات انجام شد واگر هيچ اروري نداد فرمان make و بعدش از make install استفاده كن به همين راحتي!!!
اگه بازم مشكلي بود در خدمتيم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز بعد از عرضه 10.3 شما با استفاده از one click install میتونید بدون اینکه شما متوجه بشید برنامه شما وابستگی Dependencies داره خودش اقدام به دانلود میکنه
نکته بعدی
با استفاده دوسایت زیر برنامه دلخواه رو سرچ کنید اگر در این دو سایت مخصوص برنامههای اپن زوزه رو پیدا نکردید یا از روی سورس باید کامپایل کنید یا اینکه قیدش رو بزنید
در ضمن برنامه seamonkey در همون لینک اول هستش
نقل قول:
خوب ؛
با تشکر از راهنمایی شما . موضوع عدم امکان نصب برای بعضی از rpm ها ؛ با ورود به عنوان کاربر ریشه حل شد . اما حالا که امکان نصب فراهم شده ؛ بعضی از برنامه ها با موفقیت نصب میشن و در انتها پیام نصب موفق رو می بینم .... و بعضی دیگه علیرغم این که همون مراحل رو طی می کنند ؛ ظاهرا ً در پایان کار چنین پیامی رو ندارند .
آن فرمان ها را امتحان می کنم و نتیجه اش را می نویسم .
اما در باره ی آیکن One Click Install ..... زیاد رغبتی به استفاده ازش ندارم چون اولاً میخوام روش های مختلف نصب رو امتحان کنم و یاد بگیرم . در ثانی ؛ چون در این حالت تمام مراحل آنلاین انجام میشه ؛ خیلی بیشتر از حد معمول طول می کشه .
به هر حال از راهنمایی دوستان بسیار ممنونم .
:11:
سلام
یه سوال!
۱- من قبلا از تو Yast قسمت languages کیبورد فارسی رو انتخاب کرده بودم و با کلیدهای Alt+Shift بین انگلیسی و فارسی سوییچ می کردم ولی الان دیگه هر چی این دو تا کلید رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و درضمن تو Yast قسمت languages هم دیگه زبان فارسی نیست چیکار کنم؟
من مرورگر نت اسکیپ رو از سایت اوپن سوزه دانلود کردم .
حالا میخوام با استفاده از yast اونو نصب کنم اما برنامه ی Yast خود به خود بسته میشه .
شما میدونین چرا ؟
یه سٔوال کلی تر هم دارم .
به چه شکلی می تونم این آیکن های گنده رو روی دسکتاپ تغییر شکل بدم ؟
من از این آیکن ها اصلا ً خوشم نمیاد .
قبلاً توی ویندوز وقتی Resolution رو بالا می بردیم ؛ خود به خود آیکن ها ریز تر می شد .
توی اوپن سوزه چه کار باید بکنیم ؟ من الان بخش Configure Desktop رو نگاه کردم اما چیزی که به این موضوع مربوط بشه نداشت .
سلامنقل قول:
فکر کنم مشکل شما از همون Fail safe باشه
اگر امکان داره یکبار دیگه اپن زوزه رو نصب کنید
سلامنقل قول:
احتمال اول وابستگی Dependenciesنرم افزاری داره
احتمال دوم نسخه 64 bit رو دانلود کردید
اگر امکان داره لینک دانلود رو بدید تا امکان تست باشه
=============
پ . ن
حالا چه اصرای هستش که از نت اسکیپ استفاده کنید احتمالا میدونید که توسعه و انتشارش دیگه متوقف شده
سلامنقل قول:
اگر از KDE استفاده میکنید
وارد configure desktop بشید گزینه appearance theme
سلام
يه مشكلي در بالا اومدن open suse10.2دارم.كسي بلده؟؟؟از هركي پرسيدم بلد نبوده!!!:41:
من دو تا OS داشتم كه چند روز پيش windows را پاك كردم و دوباره با يك CD ي bootable ويندوز جديد نصب كردم . ولي از همون موقع grub خراب شد. بعد كه بررسي كردم ديدم اصلاً مشكل از (احتمالاً) fstab هست چون در حالت repair با Cd اول open suse در مورد fstab سوالاتي مي كرد.(مثلاً براي sda9 كه root هست mount point مي خواست). يه تغيراتي دادم ولي grub كه درست نشد هيچي ديگه در repair هم در بررسي fstab حالت FAIL ميده.
حالا كسي ميدونه چطور ميشه fstab رو تغيير داد.(اگه مشكل همينه!!)مثلاً در حالت rescue.
مشكل Fail Safe رو بر طرف كردم يعني الان به صورت معمولي بالا ميام ولي مشكل كيبورد هنوز پابرجاست!نقل قول:
مشكل شما دقيقا چيه مي خواي OpenSuse بالا بياد يا مي خواي دوباره grub رو نصب كني؟نقل قول:
الان سيستمت با چه osي بالا مياد؟
سلام به همه لینوکس کاران و مخصوصا opensuse.
lمن تازه به جمع opensuse ایها وارد شدم. قبلا ubuntu کار میکردم. یه سوال در مورد opensuse ۱۰.۳ داشتم.
من هر وقت yast قسمت software management رو باز میکنم میاد از اول repositories رو میخونه و دانلود میکنه. چیکار باید بکنم؟؟
ممنون میشم.
نقل قول:
ممنون
با راهنمایی شما مشکل حل شد .
اما در باره ی نت اسکیپ ؛ خبر مرگش رو خودم توی خبرهای IT گذاشتم و به هر حال ؛ بهش عادت کرده ام .
لینک دانلود رو از این صفحه برداشتم :
اگه واژه ی Netscape رو جستجو کنید ؛ می بینید که تنها دو تا لینک میده که دومیش سورسه ؛ و اولیش i586 و البته من اولی رو دانلود کردم .کد:http://software.opensuse.org/search
خوب من یه گرفتاری تازه پیدا کرده ام .
کلیدهای کپی و پیست ( Ctrl+C و Ctrl+V ) داخل مرورگر ( فعلا Seamonkey ) کار نمی کنه . مثلاً وقتی میخوام متنی یا آدرسی رو کپی کنم ؛ این کار با ماوس انجام میشه اما با کیبرد نه .
کسی میدونه چرا ؟
توی قسمت yast - software repositories تیک کنار automatically refresh رو برداشتم و هر وقت software management رو باز میکنم دیگه دانلود نمیکنه و بهتر شده ولی مدت زمان خواندن cache یک مقدار طولانیه.نقل قول:
سلام دوستان
من چند تا مشکل با suse دارم که اگه برطرف بشه دیگه ویندوز را کنار میزارم. لطفا راهنماییم کنید
راستی شاید سوالات من تکراری باشه اما با این اینترنت لعنتی نمیتونم خیلی توی تاپیک بگردم
1- چه طوری به اینترنت کانکت بشم ( فرض کنید من کاربری هستم که هیچی از لینوکس سرم نمیشه)
مودم من dlink : softv92 data fax modem هست که فکر نمیکنم لینوکس شناخته باشدش.
2- برنامه های صوتی و تصویری ( Multimedia ) که هیچ پسوند استانداردی را باز نمیکنند ( مثل mp3 و dat و ...)
باید چه کارش کنم
3-آیا میتونم نرم افزار 3ds max 2008 را توی suse راه اندازی کنم
خوب اگه راهنماییم کنید ممنون میشم یا اگر هم خیلی تکراری هستند این سوالات لینک پاسخها را برام بزارید
یه سوال :
فایلهایی که با yast2 دانلود میشه کجا ذخیره میشه؟ آیا میتونم بعدا استفاده کنم؟
ممنون از جواب شما. من يه كارهايي كردم :نقل قول:
مشكل من اين بود كه اولاً خود suse بالا نمي اومد و دوماً grub در ابتدا اجرا نمي شد. توي اين دو روز فهميدم كه مشكل در fstab هست كه آدرس هاي root and home درست mount نمي شن. خلاصه اينكه با cd اول open suse به حالت boot installed system رفتم و با دستور vi /etc//fstab مسيرها رو درست كردم. از اون به بعد linux بالا مي اومد(البته با CD) ولي بازم grub اصلاً درست نمي شد. نهايتاً فهميدم كه در MBR پارتيشن مربوط به linux در حالت Active نيست. وقتي active كردم grub هم درست شد. :20:
حالا بازم چند تا سوال دارم:
1- قبلاً وقتي linux بالا مي اومد resolution بالا بو د ولي الان يك كمي تصوير خراب ميشه. آيا كارت گرافيك مشكل داره؟
2- اگر MBR پاك بشه (اتفاقي) بازم ميشه suse (يا XP)رو درست كرد و بالا آورد ؟
سلامنقل قول:
برای راه اندازی مودمتون باید به تاپیک زیر مراجعه کنید:
برای باز کردن فرمتهای صوتی و تصویری شما باید کدک های مورد نیازشون رو نصب کنیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=68508
اونها رو می تونی از روی اینترنت دانلود کنی
به همین دلیل بهتره که اول اینترنتتو راه بندازی
فکر کنم بتونی اون نرم افزار رو هم با استفاده از wine نصب کنید
سلامنقل قول:
فایلها جای ذخیره نمیشن
مشخصات فایلهای دانلود شده در tmp/ ذخیره میشه
سلامنقل قول:
۱- اگر درایور کارت گرافیکی را نصب کنید درست میشه
الف - در حالت عادی از درایور VESA استفاده میشه
ب - راهنمایی نصب درایور VGA در همین تاپیک هستش
۲- اگر بر هر دلیلی MBR پاک باشه مشکلی نیست میتونید repair کنید