راست - * - چپ 2 بار - * - چپ - * - 1- 2نقل قول:
نوشته شده توسط Marmoulak
خط اولش نوشته
راست - * - چپ 2 بار - * - چپ - * - 1- 2نقل قول:
نوشته شده توسط Marmoulak
خط اولش نوشته
آقا ايا مي شه از طريق بلوتوث گوشي هاي سوني اريكسوني رو كه با جاوا كار مي كنند ويروسي كرد؟
ممنون که شما پاسخ دادیدنقل قول:
نوشته شده توسط amir_hma
دوستان اگه سوالی براشون پیش میاد و به مشکلی بر خوردن با جستجو و خوندن مطالب قبلی می تونن به پاسخشون برسن فکر کنم تقریبا به همه سوالات متداول پاسخ داده شده
متشکر
خیر از طریق بلوتوث ویروسی نمی شن و فقط جدیدا یه ویروس نوشته شده که از طریق wap منتشر میشه و تو ایران از این چیزا خبری نیستنقل قول:
نوشته شده توسط امگا
بهتر بود این سوال رو در بخش مشکلات گوشی ها مطرح می کردید و نه در بخش هک و نفوذ به فایل های سیستمی
ممنون اما ويروسي كردن هم جزو هك و نفوز به سيستم به شمار مي ره..و يه مشكل نيست البته بستگي داره از چه ديدگاهي بهش نگاه كني . من كه احساس كردم به اين بحث نزديكه..
دوست عزيز از راهنماييت ممنون ولي اصلن هيچي ازش نفهميدم !! اگه ميشه كامل تر بگو ;)نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط amir_hma
امیر جان میشه طریقه ی نصب این فایل ... کیلو بایتی رو بگی؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور از راست و چپ اينكه دكمه وسط(جوي استيك)رو به اون سمت فشار بدهنقل قول:
نوشته شده توسط Marmoulak
سلام دوستان،لطفاً يکی منو راهنمايی کنه،من گوشيم k750 است،تماميه فايل ها رو هم دانلود کردم،ولی پس از اينکه دکميه c رو ميگيرم(گوشيم هم خاموش کردم) و اونو به usb وصل ميکنم(usb رو هم قبلا به کامپيوتر وصل کردم)هيچ اتفاقی نميفته و گوشيم هم بلافاصله روشن ميشه،نه تونستم با far manager کار کنم نه با davinci،پیغام epiusb هم ميده،که من همونتر که گفته بوديد usbflash رو دانلود کردم،توش يک فايل بنام ggsemc.sys بود که نميدونم بايد اونو چيکار کنم،تو شاخه c:windows/system/drivers هم کپيش کردم ولی نشد که نشد،تو رو خدا يکی منو راهنمايی کنه،
بابا یکی نیست جواب بده؟؟؟!!!!
منم همین مشکل رو دارم.....
این فایل که توی پوشه ی Usbflash هست رو چیکارش باید کرد؟؟؟
کجا کپیش کنیم؟؟؟
لطفایکی جواب بده
لطفایکی جواب بده
ايا اين نرم افزار ك500 رو فارسي هم ميكنه
چی شد پس؟؟؟
فكر كنم بايد گوشي رو خاموش كني بعد در حاليكه دكمه C گوشي رو فشار دادي بايد كابل رو به گوشي وصل كنينقل قول:
نوشته شده توسط miscreant_ghost
تاآمدن پيغام find new hardware در كامپيوتر دكمه C رو وصل نكن
بعد براي نصب آدرس فايل USB flash رو بده
يه بار امتحان كن شايد جواب بده :blush:
اولا از اين تاپيک خيلي بهره بردم دست همه مرسي؛
دوم اينکه اين سوالمو جايي نديدم کسي بپرسه و جوابي براش پيدا نکردم،
در اون فايل پي دي افي که در پست اول معرفي کرده بوديد خط آخرش ياد داده بود که چطوري فايل هاي word رو تو گوشي ببينيم، اما اين روش زبان فارسي رو پشتيباني نميکنه، آيا راهکاري براش هست؟
باز هم خيلي مرسي
ممنون azerturk جان،جواب داد،ولی متاسفانه cid49 بود.
بازم متشکرم.
اينكار آسيبي به گوشي نميزنه
نه
کجایید کمک سیاوش جان
بصورت html ذخیره کنید بهترهنقل قول:
نوشته شده توسط yasni
البته گوشی شما باید فارسی رو حمایت کنه
سلام . چطوری میتونم گشی خودم وکه 750 هستش رو به 800 تبدیلش کنم . لطفا بفر مایید که آیا وجود هر دو الزامی هستش . ممنونم .
گوشي من w800 و زبان فارسي رو هم پشتيباني مي کنه يعني حداقل منو فارسي داره.نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
فايل رو هم به صورت html ذخيره كردم ولي موقع ديدن فايل روي گوشي فونت فارسي نشون نميده.
ممكنه از فريم ور گوشي باشه كه نياز به آپديت داشته باشه؟ فريم ور گوشيم r1aa008 هستش.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط reyha
عضویت شما رو تبریک میگم خوشحالم که اولین پست شما رو در این تاپیک می بینم :happy:
برای کاری که می خواین انجام بدین میتونین از امضای من استفاده کنید
لینک به تمام آموزش ها
و اونجا لینکی هست که پست مربوط به تبدیل K750 به W800 هستش و آموزش انجام کار رو داده
الزام نیست بیشتر دوستان فقط برای استفاده از مدیا پلیر w800 گوشی رو تبدیل می کنن
پیشنهاد می کنم تمام آموزش های موجود در لینک امضای من رو بخونید و بعد گوشی رو دستکاری کنید :)
از انکودینگ عربیک یا utf-8 استفاده کنید برای ذخیره کردننقل قول:
نوشته شده توسط yasni
برای فارسی خوندن نیازی نیست که آپدیت کنید ولی کلا آپدیت کنید خوبه :cool:
سلام سياوش جان بخاطر آموزشهايي كه دادي خيلي ممنون
من همه رو ياد گرفتم و روي گوشي خودم پياده كدم و هيچ مشكلي براش پيش نيومد...
ميخوام بدونم اين آموزشهايي كه گذاشتيد(فار منيجر) فقط مربوط به ك 750 و دبليو 800 هست يا ساير گوشي هاي سوني اريكسون رو ساپورت ميكنه؟ يعني ميشه باهاش تي610 (با وفا) رو هم هك كرد؟ (مال برادرمه)
چون توي پلاگين كه گذاشته بوديد تي 610 وجود نداشت..
اگه ميشه يه توضيحاتي در اين مورد بده...
خيلي ممنون از توجهت
اقا ممنون كار كردنقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
خيلي وقت بود ماتم داشتم چجوري متون فارسي رو تو گوشي ببينم, كه حل شد.
خيلي مرسي
سلام سياوش جان خوبي عزيزم. آقا من گوشي كا 800 و w810 رو دوبار آپديت كردم مشكلي پيش نيومد ولي اونروز گوشي همكارم z530 بودش آپديتش كردم گوشي سيم كارت رو نميخونه ميخواستم ببينم مشكل چيه. نميدونم چرا مال اين جوري شد منم ضايع شدم
سلام مصطفی جاننقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
به احتمال 1000% گوشی Z530 که همکارتون داره شماره عوض شده بوده. یعنی IMEI اون رو عوض کردن که تو مخابرات ایران رجیستر بشه و بعد از آپدیت کردن اون شماره مجازی پاک شده
میتونید گوشی رو ببرید جایی مثل علائدین که براتون دوباره یه شماره مجازی بریزن تا رجیستر بشه فقط 2000 تومن خرجشه البته الان نمی دونم چند میگیرن ولی نباید بیشتر باشه
اکیداً به همه دوستان توصیه می کنم که هنگام خرید گوشی مخصوصاً سونی اریکسن گوشی شماره اصلی بخرن تا این مشکل ها براشون پیش نیاد
ممنون از شمانقل قول:
نوشته شده توسط se-k750i
راستش رو بخوای من خودم این گوشی رو با فار تست نکردم (چون نداشتم :happy: )
برای اتصال اون به فار شما به کابل سرویس نیاز دارین و از کابل DCU-11 یا DSS نمی تونین استفاده کنین
1. چطور حجم SMS رو توي گوشي W800 ميشه بيشتر از 200 تا كرد؟
2. Skin منوي مديا پلير كه براي W800 گذاشته بودي چطوري بايد نصب كرد؟
سياوش جان مرسي از راهنماييتون
من با DSS امتحان کردم که نشد نمیدونستم با این کابل امکان اتصال نیست....
پس برای هک کردن این گوشی(تی 610) چه نرم افزاری وجود داره؟
توی سایت تاپ سونی چندتا فایل برای این گوشی قرار دادند اونایی که مربوط به فایروار هستند با پسوند sbn و arm هستند..
من چند تا رو دانلود كردم به منظرو هك كردن با فار ولي نشد....
من نميدونم منظور شما از كابل سرويس كدومه مگه چه فرقي با كابل dss داره؟
ببخشيد اين همه سوال ميكنم....
کمی جستجو می کردین به جواب می رسیدین ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Dream Boy
اما در جواب باید بگم که می تونید از لینک توی امضای من (لینک به تمام آموزش ها) استفاده کنید
در اونجا روش انجام هر دو کار گفته شده
مطالب مفيدي پيدا كردم ولي چون به اسم K750 نوشته شده بود گفتم شايد تفاوت داشته باشه
يه سوال ديگه اينكه چطوري ميشه ورژن فيرم ور و Cid گوشي رو فهميد؟
سياوش جان ممنونم عزيزم از راهنماييت. فقط موقع خردين گوشي بايد سريال بزنيم اگه با جعبه درست بود بگيريم؟؟؟ يا راه ديگه داره؟؟؟؟ قبلا گوشي از جهبه در نمياوردن ميگفتن ميخري باز كنم الان همه گوشيها بازه چون بايد رجيستر بشه همه غير قانونيهنقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
میشه طریقه ی فلش کردن گوشی w550رو با برنامه ی farmanager رو بگید گوشیم بلوتوث نمی گیره و عکس نمیگیره فیلم و اینفرا رد هم نمیگیره
نیازی به فلش نیستنقل قول:
نوشته شده توسط lord_helgard
مستر ریست کنید درست میشه (ریست ستینگ نه)
اگه درست نشد فقط کافیه آپدیت کنید
برای فهمیدن شماره واقعی گوشی #06#* رو از سمت چپ در حالت استند بای وارد کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
w700 هم هك ميشه يا نه قا سياوش
منو مخفی 810 چطوری میاد؟
نهنقل قول:
نوشته شده توسط yahya55
هنوز
برای همه سونی اریکسن ها یکی استنقل قول:
منو مخفی 810 چطوری میاد؟
در تاپیک گفته شده لطفا جستجو کنید