باید با نورتن هم بلاکشون کنی.
اگه تا حدی حرفه ای هستی قسمت automatic program control رو در قسمت settingهای فایروال نورتن خاموش کن. اینجوری هر appی بخواد به نت وصل شه ازت میپرسه چیکار کنه.
باید با نورتن هم بلاکشون کنی.
اگه تا حدی حرفه ای هستی قسمت automatic program control رو در قسمت settingهای فایروال نورتن خاموش کن. اینجوری هر appی بخواد به نت وصل شه ازت میپرسه چیکار کنه.
دوستان سلام
من چند سالی هست که از محصولات نورتون استفاده میکنم یعنی دقیق بخوام بگم از انتی ویروس نورتون استفاده میکنم
چون خیلی از عملکرد فایروالش راضی نیستم معمولا کنار انتی ویروس نورتون از فایروال تنهای outpost یا کومودو استفاده میکنم
اما 2 روز پیش که بعد چند وقت مجبور شدم ویندوز جدید بریزیم مطابق معمول کنار انتی ویروس نورتون فایروال اتپوست پرفشنال
رو که لیسانس اور جینالش رو خریدم ریختم ولی بعد از ریستارت سیستم ، دیگه ویندوز بالا نیومد که نیومد نه تو safemode رفت نه
توی ویندوز و نصب دوباره یک ویندوز و کلی نرمافزار رو گذاشت رو دستم Outpost Firewall Pro v8.1
و انتی ویروس نورتون 2014 کسی از دوستان اطلاع داره مشکل از کجاست چجوری میتونم پیگیری کنم از outpost یا نورتون
باید پیگیری کنم و چجوری مشکل رو اطلاع بدم .
ممنونم علی
چه ویندوزی نصب کردی ؟نقل قول:
بعد من اون قسمت هارو که قرمز کردم نفهمیدم
با سلام
ویندوز 7 64 بیت چند سالی میشه از ویندوزش استفاده میکنم واسه شرکت پرند روی بالای 50 سیستم نصب کردم
مشکلی نداره ، یعنی مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم با تمام نرمافزارهای که رو ویندوز نصب میکنم مثل افیس
پی دی اف ریدر و....
ممنونم
سلام دوستان
من الان روی سیستم nis2012 دارم و آپدیت هست. میخواستم ببینم فرقش با nis2014 چیه؟ آیا بهتره nis2014 رو نصب کنم؟ یافرقی ندارن.
خوب معلومه که nis2014 بهتره این دیگه سوال ندارهنقل قول:
دوست عزیز شما میگی نه میشه ویندوز عوض کرد نه میشه تو safemode رفت مشکل شما خارج از بحث تاپیک هستنقل قول:
ولی در کل یک نرم افزاری هست که رو usb ریخته میشه و یک ویندوز مجازی میسازه که میتونی به تمام اطلاعات سیستمت دسترسی پیدا کنی و با پاک کردن نورتون و Outpost Firewall Pro v8.1 مشکلت حل میشه و ویندوز اصلی بالا میاد ولی فکر نکنم بلد باشین
بنابراین بهتره برین تعمیرات کامپیوتری و مشکلتون رو اونجا بگید تا حل کنند .
دوستان سلام من به سوال دارمNorton Internet Security 2014محل ذخیره ی اپدیدیتش کجاست که بخوام برای دفعات بعد هم داشته باشم چون پوشه ی Definitions که ندارن........:n13:
مچکرم عزیز..:n06:نقل قول:
Symantec Endpoint دقیقا چی هست و کارایی اون چی هست؟
البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را خواندم. اما در نهایت متوجه نشدم که هدف اصلی Symantec Endpoint چی هست و بیشتر در چه محیطی میشه از اون استفاده کرد.
از کجا میشه اون را دانلود کرد!
SEP و Norton از یک موتور و تکنولوژی مشترک استفاده میکنن.نقل قول:
SEP برای استفاده در محیط های شبکه ای طراحی شده و Norton برای استفاده خانگی.
مدیر شبکه میتونه SEP رو آپدیت کنه و اسکن انجام بده و چند کار دیگه.کاربر خانگی به این چیزا نیازی نداره.
به این ترتیب یکسری قابلیت های غیر ضروری خواهیم داشت که ممکنه کارایی رو تحت تاثیر قرار بده.
همچنین SEP به طور پیش فرض برای محیط شبکه تنظیم شده.این تنظیمات ممکنه برای یک کاربر خانگی مناسب نباشه.
در اون سمت اگر NIS روی یک کلاینت نصب بشه دیگه از طرف ادمین قابل کنترل نیست و همچنین امکاناتی نظیر Norton Zone و Norton Family و ... ،عملا بی معنی میشن.
برای دانلود SEP کافیه یه جستجو تو گوگل انجام بدید.سایتهای فارسی این محصول رو معرفی کردن.
آیا راهی برای آئیدیت دستی نورتون اینترنت سکوریتی وجود داره؟
یعنی یه سیستم دارم آنلاین آ
دیت میشه میخوام فایل های همونو کپی پیست کنم توی این یکی سیتم دیگه که نخوام دوباره آپدیت کنم ؟
پممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صفحه 11 و 12 رو مطالعه کنید
سلام. الان نورتون روی ویندوز 8.1 نصب میشه و مشکلی نداره؟
سلامنقل قول:
بلــــه،بدون مشکل نصب میشه.
سلام دوستان عزیز:n01: خوبین؟
من آنتی ویرس symantec endpoint protection رو نصب کردم اما وقتی روی live upddate میزنم تا یه مراحلی رو میره اما آخرای آپدیت failed میشه. مشکل از کجاست به نظر شما؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
وقتیکه میخوام Symantec Endpoint را حذف کنم، از من پسوورد میخواد. باید چی وارد کنم؟!
سـلامنقل قول:
اگـر آپـديـتـها دانـلـود نـمـيـشـن مـشـكـل سـرعـت ايـنـتـرنـت وجـود داره.اما اگـر نـصـب نـشـدن بـعـد از مـدت كـوتاهـے ايـن مـشـكـل خـود بـہ خـود حـل مـيـشـه.
چـنـد راهـكار(رجـيـسـتـري و از داخـل تـنـظـيـمات) وجـود دارہ كـہ تـو سايـت سـيـمانـتـك در مـوردش بـحـث شـده>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها سلام، قصد پریدن از کسپر و آویرا به سمت norton رو دارم
نظر شما چیه؟ لایسنس رو کجا میتونم پیدا کنم و همینطور نسخه Internet secuirity رو از کجا میشه دانلود کنم؟
محیطش کاربر پسند هست ؟
دوستان، در حال گرفتن نورتون از iiransetup هستمنقل قول:
کسی هست بتونه در مورد لایسنس این آنتی ویروس بهم کمک برسونه؟ از کجای میتونم پیدا کنم لایسنسی معتبر رو ؟
سلام" محیطش جالب نیست خودم با اینکه هیچکدومشونو ندارم ب خاطر محدودیت ... ، کاسپر رو به نورتون از نظر محیط گرافیکیش ترجیح میدادم. با هر دوتا کار کردم. اما از لحاظ کارایی تقریبا پایاپای.
کلیدشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
ببخشید یه سریال واسه NIS2013 و یکی هم برای 360 میخواستم. اگه لطف کنین ممنون میشم.
با تشکر قبلی.:n16:
سلااااااااااااااااام" روی پست بالایی: خط آخر :n01:نقل قول:
با سلام
خدمت اساتید محترم
من یک مشکلی با نورتون2014 دارم اونم اینکه که من خیلی از فاروالش خوشم نمییاد تو تستهای
فایرول هم نتایج جالبی نگرفته ولی کارایی انتی ویروسش حرف نداره من خیلی ساله ازش استفاده
میکنم و ازش خیلی راضیم خیلی فلش بهش میزنم صبح تاشب هم انلاینم همه جورسایت هم میرم
به همین دلیل که خیلی انلاینم به نظرم نیازمند، به یک فایروال خوب هستم به همین دلیل 2 سالی میشه
که از outpost استفاده میکنم امکانات خوبی داره و به عنوان یک فایروال ازش راضیم لایسنسش رو هم
خریدم حالا یک مشکلی که دارم اینه که ورژن 2014 نورتون با فایروال outpost هم خانی نداره وبعدازنصب
ارور میده اینترفیس صفحهاش به هم میریزه و کلا سیستم میره هوا ،عکسهاشو اینجاقرار میدم اساتید
اگر ممکنه این دو برنامه رو تو ویندوز مجازی مثلا یک نرمافزار مثل VMware تست کنند من تو ویندوز مجازی
و یک سیستم دیگه تست کردم در هر دو مورد به همین مشکل خوردم من چطوری میتونم به نورتون و اتپوست
گزارش این مشکل رو بدم و پیگیری کنم مشکلم رو ممنون میشم کسی انگلیسیس خوبه و اساتید بتمن جان
کمک کنید
اینم تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم علی
سلام" نورتون IS یا معمولی؟
تداخل برنامه ای میتونه باشه اگه نورتون IS باشه و هر دوتا فایروال فعال. یا مال خود ویندوز روشن باشه.
جسارت نشه اما یادتون نرفته که تو قسمتی شبیه excluded هر دو اضافشون کنید
خب گیریم ندید بگیره کاری ب کارش نداشته باشه. آخرش بخاطر وجود دوتا فایروال فعال ، زور یکی ب اون یکی میرسه که!!نقل قول:
هنوز جواب ندادند ببینیم قضیه چیه
با سلام
دوستان این دیگه مشخصه بچههای دبستانی هم دوتا فایروال کنار هم نصب نمیکنند
نورتون انتی ویروس هست و اتپوست فایروال فایروال بدون انتیویروس حتی در حین نصب
اتپوست گزینه سفارشی رو انتخاب کردم و تیک web control روهم برداشتم تا با web control
نورتون تلاقی پیدانکنه در مورد فایروال خود ویندوز وقتی اتپوست نصب میکنی خودش خاموشش
میکنه من حتی خودم دستی چک کردم که خاموش بود موقع نصب خود اتپوست اتوماتیک گزینه
انتیویروس رو میاره و تو قسمت استثنائات اضافه میکنه اونم فقط به خاطر اینه که وقتی از برنامهها
گزارش میگیره و بررسی میکنه برنامهها رو کاری با فعالیت مداوم انتی ویروس نداشته باشه
دوستان در بالا گفتم که 2سال خوردهای است دارم از این دو برنامهع استفاده می کنم
اصولا نباید مشکل خاصی تونصبشون داشته باشم.منتظر نظر بتمن عزیز هستیم
نورتون 2013و2012 خیلی عالی با outpost فایروال کنار میومدنند و کار میکرددنند
ممنونم علی
سلام تو نورتون 360 فایروال رو چطوری تنظیم کنم که هر برنامه ای خواست از اینترنت استفاده کنه اول از من اجازه بخواد؟
درود :نقل قول:
من تنظیمات اینترنت سکوریتی رو براتون میذارم گمون نکنم با 360 فرقی داشته باشه.قسمتی رو که با فلش سبز مشخص کردم روی آف بذارید...
دوستان من میخوام NIS رو طوری تنظیم کنم که سرعت دانلودم رو کاهش نده. اگر راهنمایی بفرمایین بی نهایت ممنون میشم.
ایا راهی هم وجود داره که مانند کاسپر یا کمودو یک برنامه رو باهمه متعلقاتش به فایروال بدیم و فقط لازم باشه پوشه اصلی رو بلاک کنیم تا دسترسی همه محتویات برنامه مورد نظر به اینترنت قطع بشه یا هیچ چاره ایی نیست و باید یکی یکی همه فایلهای اجرایی برنامه مورد نظر رو به فایر وال نورتون بدیم؟
نورتون به صورت اتوماتیک برای برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن قانون تعیین میکنه.نقل قول:
شما میتونید این قوانین رو در قسمت Program Rules ویرایش کنید و لازم نیست خودتون برنامه ها رو یکی یکی معرفی کنید.
نورتون سرعت دانلود رو کم نمیکنه.شما میتونید آپدیت اتوماتیک رو خاموش کنید و هر وقت مایل بودید خودتون آپدیت رو اجرا کنید.نقل قول:
این تنظیمات برای نورتون توصیه میشه:
از این جهت نورتون مشکلی در دانلود بوجود نمیاره و منظور من هم این نبود.نقل قول:
ببینید منظور من اون بخش از هر نرم افزار ضد ویروس و ... هستش که کنترل فایلهای دانلودی رو بر عهده داره و همین کنترل باعث کاهش سرعت میشه. البته در مورد نورتون این کاهش سرعت بسیار ناچیزه. میخواستم ببینم اصلن همچین نهادی در نورتون وجود داره؟
بله Download Intelligence همین وظیفه رو بر عهده داره و فابلهای دانلود شده رو بررسی و اعتبارسنجی میکنه.نقل قول:
البته همونطور که گفتید مصرف ترافیک نامحسوسه و مزاحمت ایجاد نمیکنه.
شما میتونید این ویژگی رو از مسیر زیر غیرفعال کنید: Settings >Web > Download Intelligence
فکر کنم کتوجه منظور من نشدیدنقل قول:
نورتون به صورت اتوماتیک برای برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن قانون تعیین میکنه.
شما میتونید این قوانین رو در قسمت Program Rules ویرایش کنید و لازم نیست خودتون برنامه ها رو یکی یکی معرفی کنید.
ببین داداش برنامه های مثلا مثل tune up utility یا نرو چندین فایل اجرایی دارند که شاید او قسمتی که میره لیسانس رو چک میکنه رو پیدا نکنیم دستی بهش بدیهم بلاک بکنه
در کاسپر شما پوشه اصلی نرو رو بهش میدی هرچی فایل در اون پوشه هست رو همشون بلاک میکنه و لازم نیست همه فایلها رو یکی یکی بهش بدی تا بلاک کنه
میخواستم بدونم نورتون هم چنین قابلیتی در فایروالش داره؟
با تشکر از شما
سلامنقل قول:
من شرایطی مشابه شرایط شما بوجود اوردم اما مشکلی بوجود نیومد.
Outpost هنگام نصب پوشه نورتون رو به لیست استثنائات در قسمت Application Guard اضافه میکنه.
البته منم WebControl رو نصب نکردم.
خیــر، نورتون چنین قابلیتی نداره.نقل قول:
هر برنامه ای که در اون پوشه بخواد ارتباط اینترنتی برقرار کنه ، نورتون یک Rule براش تعریف میکنه که مطابق شکل قبلی میتونید کنترلش کنید.
دوستان دوتا سوال دارم :
1.
ورژن نسخه اینترنت سکوریتی رو کجامینوسه؟
2.آیا گزینه ای داره که خود نرم افزار آپیدت بشه؟(product update )
سلام به دوستان
همون طور که شاید قبلا مطالب من رو خونده باشید توضیحاتی در مورد ضعف نورتون( آنتی ویروس . اینترنت سکوریتی)در جلوگیری از لاگ شدن و خطر کیلاگر ها رو بهتون توضیح دادم.
برای پوشش این ضعف من خودم از زمانا آنتی لاگر استفاده می کنم.
حالا 2 تا سوال:
1)با مشورت با یکی از دوستان متخصص ، نرم افزار symantec network access control رو نصب کردم.جالبیش اینه که حجمش 25 مگ هست و رایگانه.می خواستم بدونم کار این نرم افزار دقیقا چیه؟گزینه اسکن کلا خاموشه.قسمت قرنطینه کلا خاموشه.یه جوری احساس می کنم چیز اضافه نصب کردم.واقعا تنها نرم افزار امنیتی هست که من هیچی ازش سر در نمیارم. آیا با نورتون اینترنت سکوریتی در تضاده؟
دوستم می گفت اگه نورتون داری این رو حتما باید نصب کنی!!!!!!!!!
2)من خودم نورتون دارم از همه چیز این سوییت راضی هستم ولی متاسفانه در بسیاری از سایت های بنچ مارک امنیتی رتبه بسیار پایینی آورده .یعنی اکثر این سایتها سطح استاندارد امنیت رو مایکروسافت سکوریتی که رو هر ویندوزی نصب هست در نظر می گیرند و نورتون در تمامی تست ها بین 10 تا 30 درصد حتی از مایکروسافت هم ضعیف تره.ولی مثلا شهر هایی مثل لاس وگاس و یا نیویورک که عمده تبادل مالی آمریکا و شرکت های بزرگ تجاری اونجا هستن از بسته های امنیتی شرکت سیمانتک استفاده می کنند(قطعا دیوونه نیستن که از ضعیف ترین شرکت امنیتی خرید کنن).پس چرا نتایج نورتون انقدر ضعیفه؟