500مگی شامل درایور هر دو هست اما AMDش اپدیت نیست
شما 150 مگی اینتل(Intel Video Driver and Control Panel ) و 150 مگی AMD که لینک دادم رو نصب کنید.
Printable View
500مگی شامل درایور هر دو هست اما AMDش اپدیت نیست
شما 150 مگی اینتل(Intel Video Driver and Control Panel ) و 150 مگی AMD که لینک دادم رو نصب کنید.
در مورد بایوس، تجربه به من نشون داده تا با مشکل خاصی مواجه نشدم، بایوس رو اپدیت نکنم! به هر حال درایورشو بگیرید داشته باشید.
نه مهم نیست اول بایوس یا چیزای دیگه.
Device Access Manager for HP ProtectTools اینم بگیرید که برای کار با فینگر پرینت و تشخیص چهره وبکم لازمه.
سلام داداش من نمیدونستم خودم قبلا بایوسش رو آپدیت کردم و مشکلی هم پیش نیومده برای چی می گین بهتره نصب نکنید؟:n04:نقل قول:
چنین چیزی نگفتم من. اولا اپدیت بایوس تاثیر محسوسی نداره، ثانیا بعضی دوستان بعد اپدیت دچار مشکل شدننقل قول:
تو آپدیت بایوس معمولا مشکلات حل میشه که!
به هر حال من چند روز پیش آپدیت کردم مشکلی نبود.
جایی میشناسید ویندوز ۸ اوریجینال بده؟
هر دفعه کرک میکنم به مشکلات مزخرفی بر میخورم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو آپدیت بایوس معمولا مشکلات حل میشه که!
به هر حال من چند روز پیش آپدیت کردم مشکلی نبود.
جایی میشناسید ویندوز ۸ اوریجینال بده؟
هر دفعه کرک میکنم به مشکلات مزخرفی بر میخورم.
نه ! رمم که 4 گیگه اینم مشخصاتش !!! تفریبا ویندوز چه امتیازی به رم 4 می ده !نقل قول:
جواب 80در صد سوالات در همین تاپیک پیدا میشه...نقل قول:
7.5 !? خب پس با این حساب برای من خیلی کمه !نقل قول:
ببرم گارانتی ؟
راستی رم من 8 هست! بهتره یکی از دوستان که رم 4 داره شات بذاره، اغلب دوستان 6 هستننقل قول:
مشکلی نیست زیادم به این Rating ویندوز توجه نکنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویندوز ۸ اوریجینال میخوام، کسی میشناسید؟
خسته شدم انقدر این لپ تاپ بدبخت رو فرمت کردم.
حالا حتما باید ارجینال باشه ؟! از سایت سافت 98 دانلود کن ورژن 64 بیتی رو کرک هم هستنقل قول:
من خودم الان 6-7 ماه ویندوز 8 نصبه بدون هیچ مشکلی
من از همین جا دانلود کردم، اما وقتی kmspico رو نصب میکنم یه حس بدی پیدا میکنم. احساس میکنم سرعت ویندوز کم شده، برنامه های مترو هم بعد از مدتی از کار میفتن. تا بازشون میکنم بسته میشن.
من بیشتر از ۸ ماه میشه که از ویندوز ۸ استفاده میکنم، روی سه تا لپ تاپ هام نصب کردم، اما تازگی ها اینجور شده، شاید کرکش خوب نیست.
سلام چرا قانونی اکتیو نمیکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی چی؟ مگه میشه؟نقل قول:
لینک هم پکیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.irنقل قول:
از اینجا کرک جدید میتونی بگیری
سلام خسته نباشید.من قصد خرید این لپ تاپو دارم.همه نقاط ضعف و نقاط قوتش رو تقریبا فهمیدم چیه ولی نقص به خصوصی ندیدم.اما این مشکل گرافیک رو که خیلی ها مطرح کردن من رو داره به شک میندازه که میشه به گرافیکش اطمینان کرد یانه؟چون هرکسی که گرفته نتونسته بازی ها رو راحت اجرا کنه یا سوئیچ کنه
تکلیف و هویت این گرافیک برام باز و مشخص نشده.از افراد با تجربه در خواست دارم تا منو راهنمایی کنن.:n06:ممنون میشم
اگه میشه کامل و شفاف و واضح و جامع و مانع و ...ممنون:n03:
دوست عزیز مشکل گرافیک نیست مشکل switchable graphics ای ام دی هستنقل قول:
اما به راحتی قابل حله
اگه شما مدلی گرفتی که ای ام دی نداره فقط اینتلو نصب کن
اما اگه مدلی گرفتی که گرافیک ای ام دی داره فقط درایور ای ام دی رو نصب کن و درایور گرافیک اینتلو دانلود هم نکن!
به روش لینک زیر درایور ای ام دی سایت hp رو با درایوری که از سایت amd دان میکنی ترکیب کن برای اپدیت درایور هم کافیه نسخه جدید رو از سایت خود amd بگیری
روش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا بیشتر کاربرا باهاش مشکل داشتن.من میترسم یه وقت بگیرم و گرافیکش باب دلم نباشه.گرافیکی میخوام بگیرم که مثل Geforceایسوس تضمینی باشه و همه ازش تعریف کنن.نه این که هر کسی که این مدل رو گرفته ازش بناله.
گرافیک ATIنسبت به گرافیک GEFORC چه تفاوتی داره.
گرافیک انتخابی من برای این مدل 2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5GBهست.این مدل تقریبا برابر با کدوم گرافیک جی فورس ایسوس هست؟
من اصلا از گرافیک ATI هیچی بارم نیست ولی با گرافیک Geforce آشناییت دارم. من سردرگمم واضح من رو راهنمایی کنین.متشکر
کسی هست تجربه داشته باشه و این لپ تاپ رو مثل منه مبتدی استفاده کرده باشه تجارب خودش رو در مورد گرافیک این لپ تاپ در اختیار ما بذاره.ممنون میشم
مشکل من که به راحتی حل شد.
الان resident evil 6 و bioshok infinity و crysis 3 رو راحت بازی میکنم.
مواظب باش کارت گرافیک و لپ تاپت به فنا نره!نقل قول:
راست میگهنقل قول:
زیاد باهاش بازی های سنگین انجام ندید لپتاپ گیمینگ نیست که
من فقط یه pes 2013 گذاشتم باشه و بس :دی
مکس پین 3 هم ریخته بودم دیدم موقع بازی کردن زیاد داغ میکنه و فشار میاد پاکش کردم
چطوری حل شد؟قبلش چه مشکلی داشته که الان حل شده؟منو راهنمایی کنین منم میخوام از این مدل بگیرم.ممنوننقل قول:
دقیقا مشکل شما رو من نفهمیدم.کارت گرافیک این مدل مشکل داره یا مشکل چیزه دیگه ایه؟
اگه میشه واضح توضیح بدین؟
کارت گرافیکش هیچ مشکلی نداره اون اوایل که تو صفحات نخستین تاپیک هم مشخصه همه مشکل سوییچ کردن گرافیک داشتن که بعدا مشکل حل شدنقل قول:
یه کول پد گنده هم براش گرفتم، تا الان ندیدم دمای سی پی یو بالاتر از ۶۲ بره.نقل قول:
خیلی لپ تاپ خوبیه، کار اصلیم بازی نیست، ولی خیلی خوبه که اگر بخوام بازی بکنم دستمو تو حنا نمیزاره.
من کرایسیس ۳ رو روی گرافیک high بازی کردم و بدون لگ اجرا کرد.
دلیل اینکه خیلی از کاربران از جمله خودم با amd مشکل داشتند وجود درایور اینتل تو سایت اچ پی هست (اگه همه توجه کنند دیگر نخواهند نالید:دی)نقل قول:
نصب جداگانه درایور اینتل گرافیک رو از کار میندازه و اچ پی این رو توی فرومش میگه نه صفحه دانلود
سری به سایت notebookchek بزنید صفحه ی 7650 رو پیدا کنید
کار کردن با درایور ای ام دی راحت تر با درایور انویدیا هست
من خودم این بازی ها رو در تنظیمات ابرو مندی اجرا کردم اما بدلیل نصب نبودنشون در حال حاضر نمیتونم تنظیمات رو بگم (گرافیک انتخابی شما گرافیک خودم هست)
FARCRY3-CRYSIS2-3-NFSTR-NFSMW2012-Maxpayne3_GTA IV-SERIOUS SAM BFE و ..
کارت شبکه شما Ralink بوده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دادش دستت درد نکنه بابت جوابی که دادی...نقریبا قانع کننده بود.نقل قول:
اما هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه.تورو خدا منصفانه هر ایرادی داره لپ تاپش رو بذارین تو این تاپیک تا ما ببینیم این مدل چه نقطه ضعف هایی داره.البته نقاط قوت هم فراموش نشه.آخه خیلیا میگن hpیعنی بخاری. خیلی داغ میکنه ظاهرا!تا جایی که یکی به من گفت اگه ازش زیاد استفاده کنی صدای بلندی ازش در میاد مثله هیلی کوپتر.چند نفر هم درگیر بولوتثش بودن؟خواهشا همه نقص هاش رو بگین تا افرادی مثل منی که قصد خریدش رو دارم دودوتا چهارتامو کنم تا ببینم خوبه بگیرم یا نه؟البته بگین کودوم نقصش قابل برطرف کردنه!
دست همتون درد نکنه.هر کی میتونه بگه!ممنون
بخاری چیه بابا! هر کی گفته این مدل رو نمیشناخته یا اطلاعاتش به روز نیست.نقل قول:
میگم کرایسیس ۳ رو بازی میکنم دما بالای ۶۲ نمیره.
یه کول پد بگیر، موقع بازی نه دما میره بالا نه صدا بلند میده.
تو حالت عادی هم که خنکه
بولوتوث و وایلسش چی مشکلی نداره؟نقل قول:
این گرافیک در چه حده؟با کدوم مدل گرافیک ایسوس برابری میکنه؟
2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5GB
]چرا از گرافیکش می نالن؟
نقل قول:
نمیدونم باید از کجا بفهمم؟ البته اون مشکلش حل شد!
فقط می خواستم بدونم باتری لپ تاب شما در حالت بی کاری و در حالت کار کردن چند ساعت دقیق دوام میاره(منظورم نوشتش نیست در حالت واقعی)؟
سوال دومم هم اینه که من قبلا اینتل و AMD رو نصب کردم حالا می خواستم بدونم دیگه برای بازی نمیتوانم از AMD برای گرافیک بیشتر کار بکشم؟
خیلی ممنون./
لطفا دوستان یک باره دیگه نحوه حل مشکل سویچ کردن گرافیک بگن
آیا فقط باید Amd نصب کنیم
یا اول اینتل بعد Amd?:n27:
سلام داداش.شما فقط تو سوئیچ کردن مشکل داشتی واسه لپ تاپت(4540s)؟لپ تاپت با کول پد داغ میکنه؟راضی هستی ازش؟چند وقته داریش؟اگه میشه منو راهنمایی کن بگو چه نقص هایی داره؟منم میخوام این مدل رو با کانفیگ نسبتا خوب بگیرم.ممنون میشمنقل قول:
نقل قول:
وایرلسش برای چی مشکل داشته باشه؟ مثلا چه مشکلی؟
کار با بلوتوثش کلا سخته، ولی مشکلی نیست. سخت افزارش ایراد نداره.
hp باید یه فکری برای درایورش بکنه، تو 4530 هم اتصال به بلوتوثش سخت بود.
نمیدونم گرافیکش در چه حدیه، من که هرچی میخوام باهاش بازی میکنم. پایین تر از مدیوم هم نمیام.
گرافیکش مشکلی نداره، چون اتوماتیک سوییچ میکنه اولش متعجب خواهید شد! چون نه من نه شما به سوییچ اتوماتیک گرافیک عادت نداریم و برامون غیر طبیعیه. خیالت راحت...
نقل قول:
سوال دومم هم اینه که من قبلا اینتل و AMD رو نصب کردم حالا می خواستم بدونم دیگه برای بازی نمیتوانم از AMD برای گرافیک بیشتر کار بکشم؟
فقط و فقط درایور AMD رو از سایت HP دانلود کنید.نقل قول:
لطفا دوستان یک باره دیگه نحوه حل مشکل سویچ کردن گرافیک بگن
آیا فقط باید Amd نصب کنیم
یا اول اینتل بعد Amd?
1- اینتل رو دانلود نکنید.
2- حتما از سایت hp باشه نه جای دیگه!
نکته اش همینه. درایور AMD شامل intel + ati هست.
من خودم هم تا دو هفته پیش ناراضی بودم، به خاطر گرافیکش، اما وقتی فهمیدم قضیه چیه و فقط رو حالت اتوماتیک کار میکنه مشکل حل شد.
تو مدل های قدیمی دستی هم میشد سوییچ کرد.
@m.m_umz
دوست عزیز مشکل گرافیک تاثیر گرفته از نا اگاهی ما درباره ی switchable graphics هست و قابل حله
اینم سند اسکرین شات از گرافیک خودم
اما چیپ شبکه ی این لپ تاپ رو دو تا شرکت میزنن ralink و atheros که رلینک بلوتوثش کار نمی کنه قبلا یه اموزشی گذاشته بودم که چجوری از اطلاعات روی جعبه بفهمیم کدومه که ناظر ها فک کنم حذف کردن!
شما سعی کنید atheros بگیرید
سلام دوستان
من دیروز لپ تام رو روشن کردم و وارد ویندوز شد.
بعدش نمی دونم چه دکمه ای رو زدم بعدش یه پیغام اپدیت وسط صفحه اومد و بعد ویندوز 7 وارد صفحه switch user شد و وسط صفحه نوشت hp locked
و از اون موقع هر چی لپ تاپ رو روشن و خاموش می کنم کیبورد و موس کار نمیکنه
چیکار باید بکنم؟؟
نقل قول:
با سلام به شما دوست عزیز./:n16:
من اول Intel رو نصب کردم و بعدش AMD حالا هم هر دوش رو لپ تابم نصبه
حالا شما میگید من اینتل رو پاک کنم و فقط همون ای ام دی باشه؟ اگر پاک نکنم یعنی مشکل گرافیکی خواهم داشت؟
شما فکر می کنید مشکل داغی هم مال همین باشه؟
خیلی ممنون
دوستان من سی دی هیرن گذاشتم تو لپ تاپ تا بتونم با برنامه norton از یکی از درایوها ایمیج بگیرم.ولی اصلا وارد هیچ کدوم از برنامه های سی دی هیرن نمیشه و این ارور رو میده:
he high memory area (HMA) is not available" followed by "Additional low memory (below 640K) will be used
باید چیکار کنم؟