Printable View
حتما ویدئو GTA Online رو ببینید.
من فکر میکردم یه مولتی پلیر معمولی هست،از اونی که فکر میکردم خیلی خیلی بزرگتر هست.
ویرایش:من دقیقا متوجه نشدم این قضیه 1 اکتبر رو :دی
death match و race ساختن از همون روز انتشار بازی قابل استفاده هستن،ولی بقیه قابلیت ها 1 اکتبر بصورت دانلودی میان یا اینکه روی دیسک هستن و 1 اکتبر فعال میشن؟
با توحه به توضیحاتی که cvg داده فکر کنم دانلودی باشه.............
دوستان
دقیقا چند روز دیگه باید صبر کنیم تا بتونیم این بازی رو روی ایکس باکس داشته باشیم؟!!! :n02:
اصلا آدم میمونه چی بگه ! درسته که هنوز بازی منتشر نشده ولی بعید میدونم کسی جرائت کنه زیر 10 بده به این شاهکار عظیم الجثه! :n12:
32 !نقل قول:
دقیقا چند روز دیگه باید صبر کنیم تا بتونیم این بازی رو روی ایکس باکس داشته باشیم؟
تصاویر جدید از بخش چند نفره ی بازی :
عجب آنلاینی بشه:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای خدایا دقیقا عکس ها منو یاد سان اندریاس میندازه مخصوصا کویر و کوه هاش......
دوستان موتور کراس و ماشین های سنگین تو زیاد هست یا نه تراکتور هم داره این تراکتور خدا کنه توش باشه خیلی خیلی حال میده یادمه تو سان اندریاس 24 تا از تراکتور ها رو دونه دونه به هم وصل کردم عجب حالی میداد:n19::n19::n19:
این اسکرین شات ها واقعا فوق العاده هستن
دارم تریلر مولتی رو دانلود میکنم کف کردم ببینم چطوری
اینجا برا کسی آشنا نمیزنه ؟ :n09::n02:
تو سن بود نهههه؟ مطمئنننم!!!
به نظر همون میدون گاهی تو سن آندریاس میاد که خونه توش داشتی بسیاری از ماموریت ها هم از اینجا استارتش بود :n02:
GTA هنوز نیومده Pay Day 2 رو نابود کرد!
بهتره سایر گیمر ها و تولید کنندگان بازی قبل از مقایسه بازی هاشون با GTA یکم فکر کنند که بعد ها اینجوری تحقیر نشن امثال WATCH DOGS- MAFIA-SAINT ROW !
ببخشید دوستان جریان این Pay Day 2 چیه ؟
راستی من بر خودم واجب می دونم برای اون بحثی که پیش آوردم که به مقایسه این بازی با Watch Dogs انجامید،از همه دوستان معذرت بخوام،آغا یه اشتباهی کردیم :n02:
البته اونم بازی قشنگی باید باشه ولی نباید با GTA مقایسه میشد...
یک بازی اول شخصه co op سرقته! تازه منتشر شده تجربه انلاینش توصیه میشهنقل قول:
اینم تریلر بخش آنلاین بازی با حجم کمتر برای اونایی که مثل من با گوشین یا این که دیال آپ دارن،با حجم 15 مگابایت،هم تو رودفایل گذاشتم هم مدیافایر
کد:www.mediafire.com/watch/tzdcusixbpbw9kg/Online_Announsement_Trailer.mp4
www.rodfile.com/1hfyg1ur4b34
امیدوارم تکراری نباشه:n11:
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
محتوای مخفی: 4
محتوای مخفی: 5
محتوای مخفی: 6
محتوای مخفی: 7
معلوم شده کی میاد ؟
خیلی وقته معلوم شده کی میاد!نقل قول:
معلوم شده کی میاد ؟
17 سپتامبر که دقیقا میشه 1 ماه دیگه............
انشالله اگه یا مووووولا علی بخواد واسه pc نمیاد دیگه ؟
هنوز رسما تایید نشده.نقل قول:
ولی شایعه های مختلف وجود داره که با یه سرچ ساده تو گوگل می شه خیلی هاشو دید.
بعضی از کامنتای ملت زیر پست ِ راک استار توی فیسبوق خیلی جالبه
نقل قول:
If you havent lost your Virginity before this comes out, you never will
:n02:نقل قول:
Teenage pregnancy is about to drop to 0%
اون کامنت دومی خیلی باحاله :DDDD
حدود 28 روز تا عرضه رسمی این بازی :دی
بدون نصب DVD 2 توی X360 ، بازی بالا نمیاد ؟
حالا فلش 8G از کجا بیارم :|
این بازی روی ps4 هم میاد؟
بازی های ps3 روی ps4 اجرا میشن؟
نه ، یکی از دی وی دی ها برای نصب هست یکی هم برای بازی :دینقل قول:
27 روز وقت داری هنوز ، گیر میاد :n09:
البته باید فلش 16 گیگ بگیری.نقل قول:
حالا فلش 8G از کجا بیارم :|
(فلش های 8 گیگ حجم قابل استفادشون 7 گیگه حدودا........)
ویدئوی جدید درباره ی ماشین ها و customization :
700 ماموریت در بخش آنلاین!! متای اعظم در انتظار است...نقل قول:
There are around 700 missions in GTA Online
+
محتوای مخفی: واویلا لیلی
رئیس راک استار طی یک مصاحبه به طور غیر مستقیم گفته که بازی برای کنسول های جدید هم عرضه خواهد شد :n19::n09:
از نظر من این یک انقلاب بزرگ در سری بازی های GTA است! بی صبرانه منتظرش هستم.:n02:
این تریلر اخری بد جوری دل منو برد !!
مخصوصا اخرش که لوگو راکستار میاد و اون صدای مخصوصش !!
دلم خواست وحشتناک.یاد san andreas افتادم که لوگو میومد و با اسپری میکشیدن !!
واییییییییییییییی
نقل قول:
لینک مستقیم بدید لطفا
امیدوارم تکراری نباشن عکس ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر جدید : از این به بعد باید از پمپ بنزین ها ، بنزین بزنید به ماشین واگرنه خاموش میشه :n02::n09::n05::n10:
خیلی بد میشه که :n02:
از نظر من خوب شده :دی
یه خبر جدید هم اینکه اگه تو خیابونا مثل آدم رانندگی نکنید پلیس حالتون رو میگیره :دی
یعنی لازم نیست بزنید یکی رو له کنید تا پلیس بیفته دنبالتون :دی کافیه از سرعت مجاز بیشتر برید و ...
این حس رو نه تنها مایکل بلکه همه گیمر ها دارن! اصلا Saint Row مقابل GTA مثل جاستین بیبر مقابل جان لنون کبیر میمونه!!!
به به این ارزوی دیرینه ی من از نسخه های قبلی GTA تا الان بود .... تو هر GTA سعی میکردم با مود و ..... اینکارو بکنم اما هیچ وقت موفق نشدم :دینقل قول:
ولی جالبه فرض کنید تو یه جاده ی کوهستانی برای گرفتن بنزین وایسی کنار جاده تا مردم بهت بنزین بدن یا مثلاً تا پمپ بنزین پیاده بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خبر جدید : از این به بعد باید از پمپ بنزین ها ، بنزین بزنید به ماشین واگرنه خاموش میشه :n02::n09::n05::n10:
اگه میشه منبع این خبر ها رو بزارید.نقل قول:
یه خبر جدید هم اینکه اگه تو خیابونا مثل آدم رانندگی نکنید پلیس حالتون رو میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت های خبری من همچین چیزایی ندیدم،خود سایت راک استار هم نمیدونم چش شده برا من باز نمیشه.......