باید وارد ویرا تولز بشید بعد هر چیزی رو که می خواهید پخش کند انتخاب کنید.نقل قول:
البته فقط عکس و ام پی 3 پخش میکند.
قابلیت پخش فیلم تقریبن ندارد.
Printable View
باید وارد ویرا تولز بشید بعد هر چیزی رو که می خواهید پخش کند انتخاب کنید.نقل قول:
البته فقط عکس و ام پی 3 پخش میکند.
قابلیت پخش فیلم تقریبن ندارد.
مد سینمای همه تی ویا نورشون کمه چون اسمش مد سینماس! یعنی باید محیط تاریک باشه تا مثل سینما بشه.:13:نقل قول:
مسئله فقط برایتنس نیست، شما می تونی رو مد دینامیک 100 نور خوبی رو ببینی منتها شادابی رنگ ها هم ملاک می باشد.
البته من هنوز با فیلم ها و تصاویر HD تست نکردم چون HD پلیر ندارم، یو اس بی خود تی وی هم که هیچ نشان می دهد.
برای دیدن تصاویر HD و Full HD یه HD Media Player WD بخرید با یه کابل HDMI با قیمت مجموعا حدود 160 تومن . اون وقت ببینید چطوری با کیفیت بینظیر و جادوئیش هیپنوتیزمتون میکنه . من اولین فیلم HD که تازه Full HD هم نبود با این تی وی دیدم آواتار بود که حدود 3 ساعت که زمان این فیلم بود از جام تکون نخوردم و چشم از تی وی برنداشتم .
سپاس :10:
سلام خدمت تمام دوستان ممنون از اطلاعات بسیار خوبتون
آقا میخواستم بدونم این v20که وارد شده با اونی که واسه اروپاست چقدر فرق میکنه یعنی چه چیزایی رو از روش برداشتن.مرسی
:18: بابا Artam جان مارو جون به لب کردی که بابا. شما در مورد تصاویرsd از مات بودن شاکی بودی؟!! خوبه:20: چون این تصاویر نمیتونه ملاک مناسبی برای تست باشه. لطفاً وقتی HD هم امتحان کردی حتماً نتیجه رو اعلام کن چون خیلی برام مهمه ببینم یه نفر مثل خودم که خیلی روی کدری و ماتی ( با برایتنس پایین اشتباه نشه ) حساس هست و دقت و کیفیت پلاسما و درخشندگی نسبیه led رو باهم میخواد :5:بالاخره از تصویر راضی میشه یا خیر.نقل قول:
ممنون
فیلم اچ دی دارم، ولی اچ دی پلیر ندارم، فعلن منتظرم WD HUB بیاد که اونو بگیرم.
در مورد ماتی یه نمونه بزنم مثلن رنگ لب آدم رو قرمز کدر نشون میده ولی تو یه ال ای دی همونو قرمز روشن نشون می دهد.
مازدوستان چشم یاری داشتیم!:10:نقل قول:
بابا یکی به داد ما برسه:41:
گیرنده های دیجیتالش رو برداشتن ---.نقل قول:
یه چیز دیگش هم فک کنم کم بود الان یادم نیست چی بود.
خوب شاید در ال ای دی ماتیک زده و در v20 ماتیک نزده:31:نقل قول:
در ضمن این WD HUB چی است و چه کاربردی دارد ؟
ممنون
جفتش از یه فیلم بود :31:.نقل قول:
اون هم یک وسیله ی پخش کننده ی مولتی مدیاست که برای این تی وی که یو اس بیش هیچی پخش نمیکنه مناسب است.
Artam جان به نکته خوبی اشاره کردی چندی قبل من خونه یکی از دوستام در ال سی دی ایشون فیلمی میدیدم که خانومی زیر تابلو یک مغازه ایستاده بود تابلو قرمز رنگ بود و رنگ ماتیک لب اون خانوم دقیقا قرمز رنگ به رنگ تابلوی بالا سرش بود و رنگ پوست صورتشم کمی نارنجی رنگ شده بود وقتی این فیلمو تو v20 دیدم رنگ قرمز تابلو با رنگ قرمز ماتیک این خانوم کاملا فرق داشت و رنگ پوست صورتش واقعا طبیعی بود همین قضیه تو رنگ برگای درخت هم بود داخل ال سی دی برگ درختا به رنگ سبز فسفری دیده میشه ولی داخل v20 رنگ برگا خیلی خیلی طبیعی هست من فکر کنم این از نقطه قوتای اصلی v20 هست که هر رنگیو درست سر جاش نشون میده و مثل بیشتر ال سی دیا که من تا به حال دیدم رنگاش فسفری نیست البته v20 جایی که باید رنگ فسفری نشون بده دقیقا فسفری نشون میده و مثل ال سی دی نیست که بیشتر جاها رنگارو فسفری نشون میده فیلمای hd تو ال سی دی مثل کارتون میشه و کاملا حالت طبیعی خودشو از دست میده و کمیم به نظر کاغذی میاد یعنی انگار آدمارو با کاغذ روی زمینه فیلم چسبوندن انگار که تصویر اصلا عمقی نداره اوایل من با اینجور رنگبندی خیلی حال میکردم ولی بعد از گذشت یک مدت کوتاه این نوع رنگبندی کاملا دل آدمو میزنه توی v20 میشه با زیاد کردن رنگا و یکم دستکاری و یا مد دینامیک کاری کرد که تصویر دقیقا مثل ال سی دی بشه و رنگا فسفری و براق پلاستیکی به نظر بیان البته اینم اضافه کنم که ال ای دی از نظر رنگ بهتر از ال سی دی هست و رنگا کمی طبیعیتر هستن ولی بازم به v20 نمیرسه.
ال سی دی های قدیمی رو بی خیال، ولی ال ای دی های مدل بالای برندهای سامسونگ و سونی و فیلیپس و یا شارپ واقعن رنگ های خوب و طبیعی و همچنین شادابی رو ارائه میدن.
من دو ماه پیش که می خواستم تی وی بخرم خیلی با دقت به تی وی های مختلف نگاه کردم. کمبود بودجه باعث شد بسنده کنم به پلاسما.
نقل قول:
از نظر شما چه مدلهایی از ال ای دی سونی و سامسونگ میتونه با وی 20 برابری و یا حتی بهتر باشه.میشه نام ببرید
ممنون
اتفاقا ال سی دی که من دیدم سونی nx700 بود شما اگه رنگای براق میخوای پلاسماتو بزار روی دینامیک البته اگه واقعا این پنلو خریدی!!!نقل قول:
مدل های دو تومنی و بالاتر سامسونگ و سونی و ال جی و سه به بالا فیلیپس.نقل قول:
رو دینامیک تصنعی براق میشود.نقل قول:
امروز با یه پلیر جدید امتحان کردم تصویر بهتر بود ولی به ال ای دی نمیرسید هنوز.
--------------
راستی کسی کلید میانبر برای تغییر مودها سراغ داره؟
یعنی بدون رفتن تو منو چطوری میشه مود رو از دینامیک به سینما و یا مودهای دیگر برد؟
LOL تصنعی براق میشود یعنی چی میشه ترجمه بفرمائید!!؟؟ چون نور پلاسماها native هست و هر رنگی توسط خود پیکسل تولید میشود بر عکس ال ای دی و ال سی دی که نور سفید بک لایت باید فیلتر شود و نور واقعی وجود ندارد اصطلاح تصنعی برای ال سی دی و ال ای دی بیشتر قیاس دارد.
نقل قول:
میشه دقیقا یکی دومدل رو نام ببرید از سام و سونی
ممننون
قصد جسارت ندارم ولی باید خدمتتون بگم که تمام سایتای بررسی کننده پنلها تو دنیا به اتفاق V20 رو بهترین پنل دنیا تو سال 2010 اعلام کردند و تنها پنلی که از ابتدای خلقت عالم :31: از این پنل یه مقداری برتر هستش KURO پایونیره و لاغیر که البته اون هم پلاسماس . حالا اینکه شما از یه سری ال ای دی ها بیشتر خوشتون اومده فقط و فقط نظر شخصی شماست (و البته قابل احترام ) ولی به هیچ وجه ملاک نیست .نقل قول:
سپاس :10:
براقیتش از این نظر تصنعیه که انگار از درون تصویر نیست انگار فقط روی بیرونش براق شده باشه، مثل این میشه که همه ی آدم ها عرق کرده باشند.
زیاد به دل من نمینشیند، مود سینما و مود عادی 70 رو در فضای تاریک ترجیح میدهم.
Sony EX700,Samsung 9690,LG LD8500 و به بالا ،فیلیپس هم مدل های 9000 به بالا، شارپ هم مدل جدیدش رنگ های خوبی تولید میکند.نقل قول:
شما بودجتون رو مشخص کنید در تاپیک راهنمایی برای خرید HDTV بپرسید حتمن جواب میگیرید.
این فروم به صورت اختصاصی جهت راهمایی و تبادل نظر برای استفاده بهتر برای افراد علاقه مند به V20 به وجود آمده است.
در صورتی که بعضی از دوستان علاقه و سلیقه شون به دیدن رنگ ها به صورت بیش از حد اشباع و کارنونی می باشد دیگر دلیلی به حضور در فروم های پلاسما وجود ندارد
از نظر تولید رنگهای فوق اشباع و براق بودن بیش از حد و تولید تصاویر کارتونی V20 از تمام LCD ها حتی از ارزانترین و بدترین آنها نیز ضعیف تر است پس دیگر نیازی به مقایسه نیست.
اما اگر هدف دیدن تصاویر به صورت طبیعی و با کیفیت بسیار عالی است در حال حاضر تنها رقیب V20 پلاسمای Pioneer Kuro می باشد که با قیمتی بیش از دو برابر و بسیار کمیاب در بازار ممکن است یافت شود.
پس اگر بعضی از دوستان علافه ای به V20 ندارند نیازی نیست وقت خود را در این فروم تلف کنند این فروم مخصوص افرادی است که می خواهند اطلاعات بیشتری جهت اسنفاده بهتر از V20 خود به دست آورند.
سلام
به نظر دوستان بهترین تنظیمات برای داشتن بهترین تصویر در محیطهای روشن و پرنور و در محیطهای کم نور چی هستش؟؟؟
دوستانی که V20 دارن اعلام نظر بکنن .بقیه دوستان استاد نیز اعلام نظر بکنن ممنون میشم
برای انتخاب این حالت و تنظیم Setting مورد نظرتان، ابتدا در زیرمنوی Setup حالت ISFccc را فعال نمایید تا بتوانید در کلیه تنظیمات دست ببرید.نقل قول:
بعد از کالیبراسیون
Profile
Professional1
Contrast
36
Brightness
0
Colour
30
Sharpness
0
Vivid Color
Off
Eco mode
On/Off
Intelligent Frame Creation
Off
P-NR
Off
Gamma
2.2
R-Gain
-1
G-Gain
-1
B-Gain
+6
R-Cutoff
0
G-Cutoff
0
B-Cutoff
+1
نقل قول:
ممنون این مربوط به محیطهای روشنه یا کم نور؟؟؟
بقیه دوستان نظرشون چیه؟؟؟بقیه هم نظرشون رو بگن
اگر محیط خیلی پر نور باشه مد داینامیک اگر کم نور باشه مد سینما با گامای 2.2 بهترین و بی دردسر ترین تنظیم برای این پنل هست اگر بخواین دقتی در حد رفرنس از این پنلها بگیرین نیاز به ابزار دقیق و حرفه ای و گرون قیمت برای تنظیم پنلها هست.نقل قول:
در مورد کالیبراسیون پنل به نظر من دوستان بهتر هست به این دو نکته توجه داشته باشن که:
1.بعضی از تنظیماتی که دوستان معرفی میکنن توسط کالیبراتورهای حرفه ای با تجهیزات حرفه ای و برای پنلهای اروپایی و آمریکایی هست که ممکنه برای پنلهای آسیایی مناسب نباشن.
2. اکثر کالیبراتورهای حرفه ای با بلو ری های اورجینال و پلیرهای High-end پنل رو کالیبره میکنن بنابراین با عوض کردن پلیر و حتی کابل اتصال برای داشتن تنظیمات حرفه ای باید کالیبراسیون مجددا انجام بشه.
به نظر من مد سینمای V20 در حد کفایت برای شبیه سازی کردن تصویر یک سالن سینما دقیق هست و نیازی به تنظیمات اضافی وجود نداره.
چند نکته ابتدایی در مورد کالیبراسیون وجود داره که دوستان به صورت ابتدایی میتونن رعایت کنن تا تصویر قابل قبولی داشته باشن:
یکی از این موارد بالا بردن جزئیات هست که معمولا با بالا بردن برایتنس در پلاسماها رابطه مستقیم داره یعنی میتونید برایتنس رو بالا ببرید تا جزئیات بیشتری دیده بشه ولی در عوض این بالا بردن برایتنس از عمق رنگ مشکی کم میکنه بنابراین شما باید برایتنس رو در حدی بالا ببرید که بالانس خوبی بین عمق رنگ مشکی و جزئیات بر قرار کنه که خوشبختانه V20 در این مورد یک پنل عالی هست یعنی میشه جزئیات رو بالا برد و مشکی عمیق هم داشت.
به عکس زیر دقت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از اینترنت میتونید الگوهایی رو دانلود کنید که به همین منظور ساخته شدن ویا DVD ـهایی که برای کالیبره کردن پنلها درست شدن رو تهیه کنید.
از سمت چپ جزئیات بالا و مشکی ضعیف , عکس وسط جزئیات ضعیف و مشکی قوی , عکس سمت راست جزئیات خوب مشکی خوب.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد دیگه دقت رنگ هست بالا بردن دقت رنگ در حد رفرنس احتیاج به ابزار و کالیبراتور حرفه ای داره اما شما میتونید از تحلیل و ذهنیت خودتون استفاده کنید و سعی کنید کاری کنید که رنگها از حالت نئونی و بیش اشباع و یا تمایل رنگهای پنل به یک رنگ خاص فاصله پیدا کنن برای اینکار میتونید از تنظیمات مربوط به رنگ و اشباع و ... کانالهای مختلف رنگ استفاده کنید.
باید دقت کنید که تا جای ممکن رنگها طبیعی بشن ولی این طبیعی شدن نباید به قیمت از دست رفتن ماهیت اصلی رنگهای موجود در تصویر بشه یعنی اگر رنگی واقعا نئونی هست در تصویر نئونی باقی بمونه و برعکس.
بعضی از کالیبراتورهای حرفه ای دقت رنگ رو به کنتراست و جزئیات ارجح میدونن یعنی ابتدا پنل رو تا جایی که امکان داره از نظر دقت رنگ بدون در نظر گرفتن عوامل دیگه کالیبره میکنن ولی بعضی دیگه کنتراست رو ارجح میدونن در کل این مورد سلیقه ای هست ولی به صورت کلی دسته دوم موفق تر هستن چون مجموعه ای از عوامل رو در نظر میگیرن که عامه پسندتر هست.
چند تا عکس از پنلهای کالیبره شده:
تفاوت در جزئیات و بازتولید رنگ مشکی بین دو پنل کالیبره شده.
تفاوت در جزئیات و دقت رنگ بین دو پنل کالیبره شده:
نقل قول:دوست عزیز با یو اس پی v20 هم فیلمhd , هم full hd راپخش می کند فقط باید تبدیل شودنقل قول:
سلام دوستان
در منوی فارسی این گاما که میفرمایند کدوم گزینه میشه؟
متشکرم
افتتاح فرستنده دیجیتال مشهد: دهم آذر
بنا بر اعلام بخش خبری شبکه استانی سیمای خراسان رضوی، فرستنده دیجیتال مشهد چهارشنبه دهم آذر ماه ۸۹ و همزمان با روز مباهله راه اندازی خواهد شد.
گفتنی است فرستنده دیجیتال مشهد از تاریخ ۲۵/۰۸/۸۹ به طور آزمایشی برنامه های چهارده شبکه تلویزیونی و ده شبکه رادیویی را به این شرح پخش می کند:
شبکه های تلویزیونی یک، دو، سه، چهار، خبر، آموزش، قرآن و استانی خراسان رضوی (مشهد)، مستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و یک کانال که هر روز برنامه های یکی از شبکه های استانی از آن پخش می شود.
شبکه های رادیویی ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت + گفتگو، تجارت + آوا + نوا.
فرکانس هشت شبکه اول در فرستنده دیجیتال مشهد برابر با 482 و فرکانس سایر شبکه ها 506 مگاهرتز می باشد.
هم اکنون دوستان مشهدی می توانند امتحان کنند که تلویزیونی را که خریداری کردند قابلیت گرفتن تصاویر دیجیتال را دارد یا خیر و به بقیه هم اطلاع رسانی کنند
ممنون
نقل قول:
بهترین راه رسیدن به بهترین تنظیمات یا Setting کالیبره کردن واقعی پنل با استفاده از تجهیزات و نرم افزار مناسب می باشد متاسفانه در ایران هیچ کدام وجود ندارد تنها راهی که امکان پذیر است استفاده از توصیه های سایت های معتبر و تجربیات سایر دوستان می باشد .
با توجه به وجود تفاوت های سخت افزاری و نرم افزاری بین پنل های V20 موجود در کشور های مختلف احتمالا هیچ کدام از توصیه های ارائه شده بهترین تنظیم برای پنل های موجود در ایران نخواهد بود به عنوان مثال توصیه ارائه شده در سایت flatpanel که توسط دوستان در پست ها آورده شده است تصویر مناسبی در پنل های ایران نمی باشد. به نظر بهتر است دوستان با ارائه تجربیات شخصی در این فروم و تست آنها توسط بقیه به صورت شراکتی بهترین تنظیماتی را که با سلیقه شون انطباق دارد انتخاب نمایند .
توصیه عملی 1
Mode : Cinema
Contrast : 60
Brightness : 12
Color : 58
Sharpness : 50
Color Balance : Normal
Gamma : 2.4
دلیل انتخاب گاما برابر 2.4 آنست که بر اساس توصیه های موجود در صورت انتخاب گاما روی پنل 2.2 گامای واقعی حدود 2.05 و انتخاب 2.4 گامای واقعی حدود 2.2 خواهد بود.
لطفا تنظیمات فوق را تست کرده و نتیجه را گزارش نمایید.
آیا شما توانستی تبدیل کنید؟نقل قول:
چگونه؟
نقل قول:
منظورتون چی که گفتین باید تبدیل بشه؟؟؟یعنی باید کانورت بشه؟؟به چی؟؟لطفا توضیح بدین؟؟؟
میشه بگید این وی 20 شبکه های دیجیتال رو هم میگیره ؟؟؟منظور همون تیونر دیجیتاله؟؟ با توجه به اینکه مشهد اعلام کردن که قراره شبکه دیجیتال راه اندازی بشه به زودی؟؟؟
نه دوست عزیز،V20 مدل ایران با پسوند R در آخر نام تی وی، گیرنده دیجیتال ندارد ولی اگر شما بتونی مدل های دیگه رو پیدا کنی گیرنده دیجیتال خواهد داشت.
با سلام
یک نوع از کالیبره کردن V20 مناسب محیط های روشن برای مدلهای خاورمیانه ای R ، P ، M و همچنین S آسیایی که در سایت avforums توصیه شده است :
ابتدا از منو وارد قسمت Setup شده و وارد گزینه Other Setting شوید سپس بر روی Intelligent Frame Creation رفته و مقدار را به حالت Off قرار دهید سپس بر روی Resolution Enhancer رفته و مقدار را بر روی Max قرار دهید.
کالیبره :
مد : Normal
کنتراست : 78
برایتنس : 0 تا 8+ ( میزان دلخواه بسته یه نوع اتصالات و سورس پخش شده یعنی SD یا HD )
رنگ : 44
شارپنس : 50
بالانس رنگ : Normal
رنگ Vivid : روشن
اکو مد : خاموش ( در محیط خیلی پر نور مانند برخورد نور شدید کاملا مستقیم به صفحه روشن شود در غیر اینصورت همیشه خاموش )
مقدار P-NR : بر روی Mid ( در مشاهده تصاویر بدون نویز مانند تصویر HD با اتصال HDMI خاموش باشد )
مقدار 3D-COMB : روشن
گاما : مقدار دیفالت مد نرمال ( این مقدار می تواند بین 2.2 تا 2.4 متغییر باشد )
در حالت TV مقدار ست رنگ کانال : می تواند بین 0 تا 1+ باشد
توجه : کالیبره توصیه شده می بایست بعد از 100 ساعت اول کارکرد تلویزیون اجرا شود . همچنین این کالیبره در روز و برای محیط های نسبتا روشن خانگی توصیه میشود. برای شب به خصوص مشاهده تصاویر HD مد سینما با حداکثر کنتراست 70 توصیه میشود. در مشاهده تصاویر با کیفیت بالا ( HD ) میزان Resolution Enhancer می توانند به حداقل مقدار تعریف شده باشد و در محیط تاریک از مد سینما استفاده شود. برای مشاهده تصاویر ورزشی مانند فوتبال که بیشتر دارای زمینه سبز رنگ هستند توصیه میشود میزان عمق رنگ در مد نرمال بین 40 تا 44 باشد.
نکته : میزان کنتراست 78 در مد نرمال برابر است با کنتراست 66 در مد دینامیک!!!
در صورت مشاهده کالیبره های مناسب دیگر در همین تاپیک اعلام خواهد شد.
رفقا، این حالت صرفه جویی رو در روز اگه خاموش کنید تصویر خیلی بهتر و روشنتری خواهید گرفت، به خضوض در نماهای روشن و برفی خاموش باشه خیلی بهتر جواب می دهد.
---------------------
راستی این P-NR دقیقن چه کاری انجام می دهد؟
نقل قول:نقل قول:
بله من تبدیل کردم باید به فرمت AVCHD تبدیل شود من از این نرم افزار یا به قولی کانورتور multiAVCHD استفاده کردم .دوستان در این تاپیک توضیحات را داه اند . دز ضمن من بعد از تبدیل هم در USB دیدم هم در SD
سلام
دوستان کیفیت پخش تصاویر sd با کابل کامپوننت و hdmi فرق میکنه ؟(بخصوص م-ا ه--واره)،چقدر؟
درمورد تصاویر HD کسی از قابلیت های شبکه (DLNA, vira cast) استفاده کرده؟مشکلی ،باگی،محدودیتی؟نسبت کیفیت با HDMI فرق میکنه؟
تصویر این تلویزیون در تصاویر full hd معرکه است مود داینامیک ان از10 تا led شفاف تره امتحان کنید از پای تلویزیون کنار نمی رین
والا من به عنوان کسی که تا حالا چندتا تجربه مشترک از v20 با ال سی دیو ال ای دیای مختلف داشتم روی مد دینامیک تصویر v20 از هر چی ال سی دی و ال ای دی که تا حالا دیدم اگه براقترو رنگاش اشباعتر نباشه کمتر نیست در کنارش با اینکه رنگا براقترو اشباعتر هست بسیار بسیار هم طبیعیه وقتی با v20 فیلمیو که با دوربین فیلمبرداری پاناسونیک فول اچ دی فیلم گرفته بودم نگاه کردم میخواستم تلویزیونو بوس کنم :31: این تی وی از نظر من کامله هم مثل پلاسماهای قدیمی نیست که خیلی داغ باشه هم براقیتش اندازه ال سی دیه هم رنگاش مثل پلاسماهای دیگه طبیعیه بلور که نداره زاویه دیدشم که تکمیله قیمتشم فوق العاده عالیه تنها نقطه ضعفش تا اینجا یو اس بیشه که البته از نظر من مهم نیست ولی خوب با وجود همچین تی وی ای سامسونگ و بقیه بایدم به تی ویاشون پلیر مجانی اضافه کنن. :27:نقل قول:
امشب تا همین نیم ساعت پیش که این پستو بزنم سه تا فیلم فول اچ دی پشت هم دیدم:5: فیلم اول avatar بود که واقعا میخکوب شدم فیلم دوم 2012 بود که اونم میخکوب شدم فیلم سوم باراکا بود که دیگه نمیدونم چی بگم میخکوب که هیچی روانم پاک شد:18: کیفیت فیلم باراکا از هرچی فیلم فول اچ دی تا حالا دیده بودم بالاتره اگر این فیلمو جایی گیر آوردین حتما حتما ببینین.
فقط یه سوال من وقتی فیلم فول اچ دی با v20 میبینم حس میکنم تی وی حرارتش بیشتر از فیلمای معمولی دی وی دیه واقعا اینطوریه یا من اینطوری حس میکنم؟