والا تا جایی که من می دونم فقط لپ تاپای alienware قابلیت ارتقا گرافیک دارن.نقل قول:
قیمت دلار هم مطمئنا زیر 2500 نمیاد شما همین دو سه هفته بخر.(البته به نظر من ،تصمیم با خودتونه)
Printable View
والا تا جایی که من می دونم فقط لپ تاپای alienware قابلیت ارتقا گرافیک دارن.نقل قول:
قیمت دلار هم مطمئنا زیر 2500 نمیاد شما همین دو سه هفته بخر.(البته به نظر من ،تصمیم با خودتونه)
دلار که ۲۸۹۰ هست الان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متاسفانه خیلی هم بعیده که بیاد زیر ۲۵۰۰
دلار که به نظرم پایین میاد بلاخره ...حالا شاید زیر 2000 تومن نیاد ولی این قیمت هم نمیمونه...اگه به همین شیوه ی الآن ادامه پیدا کنه تا بهمن شاید به حوالی 2400-2500 برسه اما دیگه خواب دلار 1700-1800 تومنی رو هم نمیبینید....
به نظرم تو اجناس الکترونیکی اگه به وسیله ای احتیاج دارید صبر کردن برا مدل جدید بی معنیه چون بلاخره اون هم قدیمی میشه(مگه اینکه تغییر نسل صورت بگیره مثل sandy به ivy)
من الآن 2 ماهه میخوام دوربین بخرم اما از صبر کردن ضرری ندیدم و الآنم چون بهش احتیاج فوری ندارم وایمیسم تا ببینم اوضاع چطوری پیش میره ....
نخیر قابلیت آپدیت کارت گرافیک در لپتاپ های متداول که تو بازار ایران موجوده وجود نداره.....لپتاپ ها فقط اجازه تعویض و ارتقای هارد و رم رو به شما میدن......نه سی پی یو و نه کارت گرافیک قابل ارتقا نیست....نقل قول:
ببخشید خبر دلار 2700 رو تکذیب میکنم:sq_3:من از کسی شنیدم خوشحال شدم ولی انگار خبری نیست.البته الان شده 2875 15 تومنم 15 تومنه خخخخ.
بی تدبیری بعضیا نتیجش میشه این دیگه تو 2 هفته دلار 3 برابر میشه بعد در طول چند سال باید ملت هر روز به امید کاهش 10 تومنی دلار از خواب بلند بشن.واقعا مسخرس بازار کامپیوتر که دیگه از همه جا داغونتر شده.البته چاره هم داره بریم سراغ لپ تاپ ساخت داخل:sq_6:
شنیدم قیمت تقریبا پایین اومده در حد 300 تومن؟؟؟
کسی قیمت بروز این لپتاپ داره؟؟؟
ممنون
کانفیگ بدون ssd امروز ۳۰۸۰ قیمت میدادند.نقل قول:
بچه ها من یه هارد اکسترنال WD Element دارم 750 گیگ USB3 هستش.به پورت usb2 لپتاپ که میزنم پیام میده که "this device can perform faster"
خب تا اینجا میگیم لپتاپ فهمیده هارد من USB3 هست و قادره با سرعت بالاتری تبادل اطلاعات کنه و بهمین خاطر پورت های USB3 رو پیشنهاد میده.
ولی مشکل اینجاست که وقتی هارد رو به پورت های USB3 میزنم(اکثر اوقات) اصلاً هارد رو نمیشناسه و یا همون پیغام بالا رو میده و یا اصلاً واکنشی نشون نمیده:(
گاهی با ریستارت لپتاپ مشکل رفع میشه و گاهی هم انقدر کابل رو در میارم دوباره جا میزنم بالاخره میشناسدش!
ولی در کل حتی یکبار هم نشده که درست و درمون هارد رو از طریق USB3 بشناسونم!!!
تا حالا 3 بار درایور USB3 رو پاک کردم و دوباره نصب کردم.ولی فرقی نکرده!(درایور رو از سایت لنوو گرفتم آخرین ورژنش هست). هارد یکی دیگه از دوستان رو هم که USB3 هست، چک کردم به همین منوال بود!!!میشه بگید چه باید بکنم؟
.
.
.
.
ویرایش:گفتم شاید لازم باشه بگم سرعت کپی فایل ها وقتی تو پورت USB3 میشناسه هاردمو، از هارد به لپتاپ و بالعکس تو بهترین حالت چیزی حدود 60-70 مگ بر ثانیه ست(قبلاً یادمه 250-300 مگ رو هم زده بودم!!)
دوستان خواهشا يک عکس از hwmonitor بزاريد در حالت power saver و بدون کار باشه سيستم... يک عکس هم از زماني که با کارت گرافيک داريد بهش فشار مياريد. ممنون
اخرين قيمت رو کسي نداره؟
متاسفانه y560 من پکيد! ولي هنوزم نميتونم از لنوو دست بکشم.
شايد لازم باشه که باياس اپديت بشه برا اين مشکل نشانختن.....البته ممکنه از ويندوز هم باشه!نقل قول:
ولي سرعت انتقال.. اگر شما از هارد ssd استفاده ميکني اين سرعت خيلي کم هست ولي اگه هاردت معمولي هست نهايت سرعت خواندن و نوشتن در اين هاردهاي ميني کم هست.
ممنون از پاسخت. مشکل اینجاست که اوایل سرعت در حد 200-300 مگ بر ثانیه بود!الان کم شده.با آخرین درایور ارائه شده از سایت اینتل هم چک کردم.بازم درست نشد:(
تو فروم های خارجی هم یعضیا به این مشکل خوردن!امیدوارم یه ضعف سخت افزاری نباشه:(به هیچ وجه نمیخوام از اینکه اپل نخریدم و لنوو خریدم پشیمون شم!!هر چند هستم!:)
با پورت USB2 مشکلی نیست.اولش میگه این دیوایس میتونه سریعتر هم کار کنه ولی بعدش هارد رو قطعی میشناسه!ولی تو پورت USB3 وقتی میگه"this device can perform faster" بعدش هیچ اتفاقی نمی افته و هارد هم Detect نمیشه.با هر سه پورت همین مشکل رو داره:(
منم دقیقا با یو اس بیاش مشکل دارم!!نقل قول:
بعضی موقع ها کلا یو اس بیام قطع می شه باید ریست بزنم! این مشکل نشناختن بعضی هارد ها و فلشا رو منم دارم!متاسفانه اینا مشکلات نرم افزاری ایه که داره.اون مشکل خاموش شدن num lock هم که هست! چین هر چه قدرم تو سخت افزار پیشرفت کنه آخرش نرم افزار چینی واقعا آشغاله!
250-300 که غیر ممکنه! شما باید رو اکسترنالت کپی بزنی تا سرعت هاردت معلوم بشه! فک کنم شما از روش فایل کپی می کردی رو ssd ت! اون سرعت ssd ته!
نهایت سرعت usb3 در عمل 80-90 تاست و usb 2 نهایتش دیگه 30-35 تا.
نه عزیز من اصلاً SSD ندارم!مطمئنم که سرعت کپی فایل اون اوایل که سیستم رو گرفته بودم 250 مگ بر ثانیه بود که باعث شد یکی از دوستامم ترغیب شه بره یه Y580 بگیره:)
همین دیشبم سرعت 120 رو هم داشتم ولی نوسان داشت میومد پایین.مشکل من در حال حاضر نشناختن هارده که باعث میشه هی کابلو جدا کنم و جا بزنم که میترسم خراب کنه پورته USB رو!!
ببين دوست عزيز من از شما خواهش دارم يه ويندوز ديگه رو سيستمت وصل کني... و باياس رو هم اپديت کن. اخه اين مشکلها با اپديت باياس حل ميشه.نقل قول:
من خودمم ترغيب شدم برا خريدن اين لپتاپ ولي اين مشکلهايي که شما عنوان کردي باعث شد اول صبر کنم ببينم نرم افزاري هست يا سخت افزاري.
من خودم نزديک 1 سال از اپديت اجتناب ميکردم و واقعا سيستم گرم ميشد و يجورايي صداي فنش اذيتم ميکرد به محض اينکه اپديت کردم باياس رو ميشه گفت که صداي فن کم شد و دما هم ثابت ماند... ممکنه بگي چه ربطي داشت.. ولي منظورم اين بود که باياس تاثير مستقيم روي عملکرد سخت افزار داره. مطمعنم مشکلش حل ميشه با اپديت باياس
راستي صفحه نمايشش رو با چه مدلي ميشه مقايسه کرد؟ اذيت ميکنه؟
راستي اين هاردهاي روي لپتاپ نهايت 70 80 سرعتشون هست... لاگه شما دنبال سرعت بالاتري بايد هارد با دور بالا 7200 بندازي روش... بنظر من اگه بودجشو داشته باشي برا همچين لپتاپي بايد ssd گذاشت.... فکر کنم اون کانفيگي که 64 گيگ ssd داره بهترين کانفيگ باشه براش
اون 250 مگ هم برا اين بوده که هارد خام بوده و وقتي شما فايلي رو ميريختي روش فقط روي هارد مينوشته... ولي وقتي روي هارد 1 يا چند بار فايل ميريزي و پاک ميکني ... دفعات بعد وقتي ميخواي فايلي بريزي روش هارد مياد فايل رو روي فايل قبلي مينويسه.... که باعث ميشه سرعت هاردتون نسبت به اولش کم بشه... ,وقتي هارد رو low level فرمت ميکنن دوباره ميشه مثل روز اول! که البته بازم سرعتش کم ميشه!
قیمت با ssd
32,000,000 تومان.
رفقا دکمه ی پاورم وقتی میزنم "تیک" صدا نمیده..اعصابمو خورد کرده..:sq_10:
وقتی لپ تاپ خاموشه دکمه ی کنار پاور رو بزنید..ییبنید چی میشه!:sq_14:
بابا آخه غیر ممکنه همچین چیزی !!!نقل قول:
سرعت هارد ساتا همون طور که دوستمون گفت دور و بر 80 ه!
شما نرم افزار HD Tune رو دانلود کن(1مگ بیشتر نیست) سرعت هاردتو تست می کنه!
اصلا و ابدا تا الان هیچ ساتایی نیومده که سرعتش 250 باشه!!! این سرعت مال ssd ه!
دوست عزیز لنوو تا الان واسه بایوس آپدیت نداده.اصلا حتی خود فایل بایوسشم جایی منتشر نکرده که اگه یه موقع مشکلی پیش اومد آدم نصب کنه!!!نقل قول:
وگرنه ما که بدمون نمیاد! من همین الانشم win 8 دارم تا خرخره آپدیت ، همه ی درایورامم همیشه آخرین ورژنه(با درایور جنیوس چک می کنم).ولی خوب بایوسی وجود نداره که ما آپدیت کنیم.
در مورد lcd هم واسه کار معمولی مشکلی نداری ولی وقتی باش بازی می کنی واقعا ضعفشو نشون می ده! مثلا من یه بازیو تا ته گرافیکشو می برم بالا می شینم کنار دوستم اونم همون بازیو میاره با تنظیمات گرافیکی پایین، بعد جفتش دقیقا یه شکله!! در حالی که اگه لپ تاپو وصل کنی به مانیتور خیلی عالی می شه!
من خودم که تو خونه همیشه به مانیتورم وصله(یه 23 اینچ دارم).راحتم دیگه باش مشکلی ندارم.
بازم می گم واسه کار معمولی اصلا ضعف ال سی دیش به چشم نمیاد
قیمت امروز اصفهان با اس اس دی 3350.ولی میخواست هرجور شده بهم بندازه که دست اخر گفتم بابا من 2 تومن بیشتر ندارم فقط اومدم همینجوری قیمت کرده باشم یارو ضایع شد حسابی.
3350 هزار تومن؟ معذرت ميخوام ولي مگه ادم مغز خر خرده که بره همچين پولي بده برا يک لپتاپ!
يعني درسته که لپتاپ شاخي هست!ولي خب هر رقم حساب کني بالاي 2.700 اصلا ارزش خريد نداره. اينطور که دوستان هم گفتن ظاهرا بايد تا اپديت باياس براي حل مشکل usb صبر کرد. خدا رو چه ديدي شايد ارزش دلار کم شد!
امروز داشتم دنبال بایوس می گشتم تو یه فروم خارجی به این برخوردم:
Y580 USB 3.0 Fixes
If you're USB 3.0 hard drives keep getting disconnected or is not running USB 3.0 do this:
1. When you install the Lenovo Power Management, open it and turn off the hard disk drive power saver option.
2. After that select the USB 3.0 hard drive, right click and select properties -> Hardware -> Select the USB 3.0 drive -> Properties -> a pop up will open then select Change Settings -> Select the Policies Tab and then set Removal Policy to Better Performance then ok. Shut down Windows 8, remove your portable USB 3.0 drive and boot up then plug the USB 3.0 drive again.
After doing all of this, I was able to use my portable usb 3.0 drive properly in full speeds.
ضمنا تو یه فروم چینی بایوس ورژن 2.06 رو هم پیدا کردم.(مال من 2.03 ه ) ولی نمی دونم آپدیت کنم یا نه.آخه ظاهرا به طور رسمی منتشر نشده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب؟! اين کار رو انجام داديد؟ جواب داد؟ بنظرم تا خود سايت لنوو نذاشته اپديت رو بهتره دست نگه داري.
راستي شما ويندوز رو هم سعي کرديد عوض کنيد؟
بچه من دلو زدم به دریا بایوسو آپدیت کردم!
از خود صفحه ی بایوس که امکانات نبود عکس بگیرم ولی اینو با aida گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع از 2.03 به 2.06 آپدیت کردم .ظاهرا مشکل خاصی بش اضافه نشده :) و مشکلات یو اس بی و خاموش شدن num lock هنوز پا برجاست!
والا اون روش ظاهرا جواب داد.یعنی اون کارو که می کنم قطع و وصلی یو اس بی 3 ش خوب می شه(البته بیشتر باید تست کنم)نقل قول:
فک کنم تا الان یه 7-8 باری وین عوض کردم!
ضمن این که این مشکلات روی هر دو تا ویندوز 7 و 8 هست.
من اصلا 7 روش نصب نکردم.تا الان فکر می کردم اینا مشکلات وین 8ه!! ولی بعدا که دیدم بقیه هم رو 7 بعضا این مشکلاتو دارن فهمیدم از خود لپ تاپه! حالا یا از بایوسه یا این اپلیکیشنای درپیت لنوو باعثش می شه(مثل energy management یا synaptic یا...) که البته به نظر خودم دومی درسته!
خب برا يمتوجه شدنش فقط کافيه وين رو نصب کني و اين اپليکيشنها رو وصل نکني! فقط درايور usb رو وصل کن.نقل قول:
اگه با اينکار مشکل حل نشه . بايد دنبال اپديت درايور usb بري!
بعد از اون ديگه معلوم ميشه مشکل نرم افزاري هست با سخت افزاري... خيلي از اين تاپيکاي خارجي اين مشکلارو گزارش کردن
آخه مساله اینه که من یه بار 8 نصب کردم +درایورا+نرم افزار رو نصب کردم بعد یه بک آپ گرفتم.هر وقت می خوام فقط restore می کنم!نقل قول:
دوستان واقعان بچه های این تاپیک جالبن پست اول باید معایب شو بگن با مزایاشو یا مقایسه بین lenevo y580 و hp dv6t 7000 و Samsung 550P5C-S02 مقایسه کنه ولی اینجا همش تو کل کل هستن
من تا صفحه 35 خوندم هیچی دستگیرم نشد از دما شون از نظر کیفیت ولی باور کنید سرم درد گرفت اصلان جالب نبود نظرمه تو رو خدا فکرک نید یک خورده کمپانی مال بابامون نیست لپ تاپشو خریدی درسته دوسش داری ولی معایبشو بگو م مزایاشو چیزی کم نمیشه
منم نظره شما رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم.... الآن مشکل کجاست؟ ما بچه های اینجا که همیشه مشکلات رو گفتیم اما این بچه های سایر تایپک ها هستن که برای اینکه محصولات سایر کمپانی ها رو بفروشن میان از گفته های ما سو استفاده میکنن(انگار پول اون کمپانی ها میره تو جیبشون)نقل قول:
من اومدم مشکل این لپتاپ رو گفتم بعدش یکی که یه لپتاپ دیگه داره میاد نقل قول میگیره از حرف من میزنه تو سر این لپتاپ و این بده اون خوبه...اینقدر نمیفهمن که من وقتی چهارتا مشکل این لپتاپ رو میگم برا اینکه کسی که این لپتاپ رو میخره بدونه که بعدا قراره با چی مواجه بشه.اگه این لپتاپ چهار تا بدی داشته باشه هزارتا خوبی در مقابلش داره....دیگه من برا کی بیام مشکلات رو بگم؟
این جا چهار تا کاربر فعال خوب داشت که اونا هم رفتن....یکی راه میافته تو تاپیکا هرکی میگه من فرغون میخوام میگه اچ پی بعد هیچ کس هم نظارت نمیکنه.....گزارش رد میکنیم هیچی نمیشه....شما تایپیکایی که قبل از تابستون تو تایپک مشاوره وجود داشت رو با اونایی که الان هست رو مقایشه کنید......
وقتی ارزش واسه نظرات هم قایل نیستیم و هرکس میخواد بگه من خیلی میدونم و چون رفتم یه لپتاپ خریدم 2.5 حالا شده 3 تومن پس این لپتاپ خدای همه ی لپتاپ هاس دیگه به نظرم نظره امثال من مشکلی رو حل نمیکنه...ما مردمی هستیم که فکر میکنیم چیزی که خریدیم بهترینه....ما هم میزاریم تو عالمه خودشون خوش باشن...
دوسته عزیز به خدا من الان نمیدونم هنوز از بین این سه تا کدوم گرمایه کمتری تولید میکنه یکی میگه اچ پی با سیستم cool یکی میگه لئو راجبع سامسونگ هم اصلان کسی اطلاع نداره گیج شدمنقل قول:
چقد دیز جواب میدید؟انجمن عجیبیه انصافا!!
دوست عزیز من که dv7000 نداشتم که ببینم کولینگش چطوره....شما تو تاپیک مشاوره مطرح کن...نقل قول:
مطمئنی خوندی تاپیکو؟!!!نقل قول:
بعید می دونم تو هیچ تاپیک دیگه ای انقدر ایراد گفته باشن!
شما 35 صفحه پیش کش همین 2-3 صفحه آخر رو بخون!
اصلا خود من تو همون صفحات اول یه نقد کامل گذاشتم خوندی؟!
کولینگشم خوبه.
ضمنا کسی 3 تا لپ تاپ نداره که واسه شما مقایسه کنه! شما برو تو سایت notebookcheck.net اونجا هست.
دوسته من زبونت خیلی تندهنقل قول:
من نمیگم کسی 3تا لپ داره پسره صاحب شرکت ایرانسل هم نداره
اگه اینا باهم جمع شن تو یاهو باهم مچ کنن خیلی خوبه منظورم این بود
دوست عزیز...نقل قول:
نمیدونم چرا گیج شدی...رفقا کامل در مورد مزایا و معایب این لپ تاپ گفتند..
من اون وقت که این لپ تاپ رو خریدم 2.300 ، واسم بهترین بود...الانم هست و در مقایسه با لپ تاپ هایی که دور و بریام دارن خیلی شاخه..همین هارد 64 SSD کافیه!
ببین چقدر پول داری...چه کاری میخوای بکنی...چه کانفیگی میخوای!
مشخص که شد بگرد دنبال برند ها...
Lenovo اولین پیشنهاد منه...
بعدش Asus بعد MSI
سامسونگ رو نمی دونم ولی تو این تاپیک بار ها با 7000 مقایسه شده و دوستان 580 رو ترجیح دادن ...نقل قول:
می بخشید من درگیر امتحانات هستم نشد سر بزنم. راستش تا الان چیزی حدود 7-8 بار سیستم عامل عوض کردم (xp و seven و Linux Ubuntu و ویندوز 8) الان ویندوز 7 دارمنقل قول:
از سیستم عامل نیست.ممکنه از درایور usb باشه نمیدونم ولی مطمئنم از سیستم عامل نیست.مشکل سخت افزاری هم نیست هرچند نمیشه محکم و مطمئن گفت بالاخره قطعه الکترونیکیه دیگه:sq_17:
آپدیت بایوس رو خیلی قبول دارم ولی آپدیتی براش هنوز ارائه نشده.
در مورد صفحه نمایشش هم لپ تاپ من FHD هست (از مالزی خریدم) صدای همه دوستامو در آورده از بس آیکون ها رو کوچیک کرده:sq_24:
بنابراین از کیفیت صفحش راضیم صفحش رو با صفحه نمایش Z580 و Y480 مقایسه کردم وقتی در مقام مقایسه بر میایی بهیچ عنوان راضی نمیشی دنبال چیزی بفیر از FHD بری این یه واقعیته
هارد من HDD هست 1 ترا بایت با دور 7200 ولی SSD ندارم.
یه مسئله ای هم که من دارم اینه که Windows Rate به همه موارد سیستم نمره 7.9 داده ولی به هارد منمره 5.9 داده بنابراین نمره کم رو برام لحاظ کرده:sq_4:
نمیدونم شایدم مشکل از اینه!!!!!
من بایوسو به 2.06 آپدیت کردم دوست عزیز(صفحه های قبلو بخون) رفع نشد! شما که انقدر وین عوض می کنی یه بار هیچ کدوم از نرم افزارا و درایوراشو نصب نکن ببین بازم این مشکل پیش میاد!نقل قول:
من همین الانم هیچ کدوم از نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم.caps lock و num lock آیکونش ظاهر نمیشه رو دسکتاپ و اون دکمه ای که عکس دوربین روشه هم کار نمیکنه:n09:الکیه!!!دکمه بک آپ هم بدردم نمیخوره چون با آکرونیس کار میکنم!پس عملا هیچ کدوم از نرم افزارهای لنوو بدردم نمیخوره:n13: فقط و فقط بوت آپتیمایزر رو نصب کردم که اونم با نشون دادن تایم بوت گاهی مایوسم میکنه شاید اونم پاک کردم:n02:
از اینا نیست بنطرم فقط از درایوره.مکل اینجاست که آخرین نسخه ارائه شده خود سایت اینتل رو هم نصب کردم ولی اونم جواب نداد!!!!لنوو تو بخش ساپورت نرم افزاری کند عمل میکنه:n24:
شايدم سخت افزاري باشه!اخه همه دستگاه هاي داراي اين پورت از اين درايور مايکروسافت استفاده ميکنن. بنظر من لنوو جديدا داره گند ميزنه.
اون دکمه هه که عکسه دوربین روشه ماله وبکمه...شما یه نرم افزار وبکم که نصب کنی با اون دکمه میتونید روشن خاموشش کنید.نقل قول:
ویرایش:کدوم دکمه رو میگید؟ اونی که دوربین فیلمبرداری روشه؟اون ماله movie teather هست....باید نرم افزارش رو نصب کنید....بعد موقع فیلم دیدن اون رو بزنید صدا دالبی میشه....
synaptics و energy management چه طور؟! من به این دو تا خیلی شک دارم! به نظرم باید زیر سر این دو تا باشه هر چی هست.نقل قول:
والا منم 90% درایورام مال لنوو نیست.همه رو از سایتای پیچ ستای لپ تاپ می گیرم(اینتل و انویدیا و آتروس و...) .
راستی شما بودی یه بار با درایورای لینوکس مشکل داشتی؟ mint 14 نسخه ی cinnamon رو بنصب عالیییییه! واسه من حتی بلوتوس رو هم که قبلا هیچ لینوکسی نمی شناخت ، شناخت! قیافه شم خیلی فرق کرده
اون که عکس دوربین روشه چیز خاصی نیست.وضعیت لپ تاپتو عوض می کنه(اگه درایورش نصب باشه).چند تا حالت داره movie و picture و normal و music .
البته ناگفته نمونه که من نسخه ی مخصوص win 8 شو نصب کردم ولی همچنان دکمه اش کار نمی ده فقط با آیکونش می شه وضعیتو عوض کرد!
ممنون کاربردشونو میدونم کلا میگم چون نرم افزار های لنوو رو نصب نکردم این دکمه ها هم کار نمیکنه.چون باید Energy Management رو نصب کنی تا اپلیکیشن Caps Lock و ... کار کنن.من Energy Management رو هم نصب نکردم.نقل قول:
آره من بودم من با اوبونتو مشکل داشتم الان رو VMWare نصبش کردم ولی بین دو ترم قطعاً میشه سیستم عامل اصلیم حتی اگه درایور هاشو پیدا نکنم.بهر حال حتماً روی مینت هم میرم تا ببینم چطور شده.(باهاش کار نکردم)
ممنون از راهنماییت.برای من مهم ترین درایور وای فای هست.اگه اونو بشناسونم بقیه مهم نیستن:n26:
بهر حال امیدوارم مشکل نرم افزاری باشه و با آپدیت درایور درست شه چون واقعا میزنه تو سر مال وقتی یه هارد USB 3 رو باید چند بار دربیاری و دوباره جا بزنی تا یبار بشناسه!!!!(الان چند روزه دارم چک میکنم با هارد و فلش مموریه usb2 مشکل نداره فقط USB3 رو ادا اطوار میریزه!!!
بنظرم وای فای خیلی قوی هم نداره در حد متوسط بهش نمره میدم.وای فای وایو سونی بهتر عمل میکنه.ولی سرعت cpu واقعاً عالیه.من که همش دارم با فلوئنت و متلب کار میکنم اصلا دچار کمبود نشدم:n20:
بازی هم هنوز وقت نکردم بازی کنم فقط PES2013 و Call of Duty رو نصبیدم و چک کردم راحت رو بهترین گرافیک کار کرده ولی بازی سنگین نریختم روش.یعنی ندارم که بریزم:n27:
خلاصه واسه اون دوستی که داشت بررسی میکرد که بگیره یا نه.من باشم میگم بگیر.ولی مهم کاربریه شماست.اگه واسه بازی میخوای حتماً بگیر.برای کار محاسباتی هم 100% بگیر.برای کار مولتی مدیا و کارهایی که کیفیت تصویر برات مهمه یا FHD شو پیدا کن یا نرو سراغش برو یه برند دیگه و FHD بگیر.:n13:
من مشکل ضعف وای فای رو با یه High Power تی پی لینک برطرف کردم:n01:بنابر این در کل از سیستمم خیلی راضیم
یه سوال دیگه هم داشتم! رو z580 یه اپلیکیشن رو دکمه های میانبر بالای کیبورد هست (Dedusting)که فن رو برعکس میچرخونه و گرد و خاک نشسته شده رو پردازنده رو میده بیرون.آیا روی سیستم ما هم هست؟