ولش کن اصلا . حرف همو نمیفهمیم . شما فازت با همه فرق داره . تو خیال هستی .
عیسی ب دین خود ، موسی ب دین خود .
بحثی نمونده دیگه ...
Printable View
ولش کن اصلا . حرف همو نمیفهمیم . شما فازت با همه فرق داره . تو خیال هستی .
عیسی ب دین خود ، موسی ب دین خود .
بحثی نمونده دیگه ...
بد بودیم خیلی هم بد بودیم .....
من که کل بازی را دیدم موقعیت آنچنانی رو دروازه ذوب آهن نداشتیم ..... موقعیت بود ولی نه خیلی خطرناک
درضمن نظرات صفحه قبل را خوندم دیدم دوستان چی گفتن ! باید قبول کنیم زمین بد بود و در بازی نقش اساسی داشت
بدتر از اون سردی هوایی بود که وجود داشت ..... ما که اونجا نبودیم ولی اونطور که گزارشگر میگفت هوا خیلی سرد بود
نمیدونم تاحالا تو هوای خیلی سرد فوتبال بازی کردین یا نه ولی واقعا خیلی تاثیر بدی داره رو آدم
+
یه چیزی که خیلی منو عصبی کرد تعویض های امیرخان بود
آخه این چه تعویض هایی بود که انجام داد ؟! نیمه دوم عملا مهاجم نداشتیم
هم آرش را کشید بیرون هم موسوی
بازی های قبلی ثابت کرده وقتی حنیف میره وامیسه مهاجم ، اصلا بدرد نمیخوره
ولی نمیدونم کادر فنی استقلال چه اصراری دارن به اینکار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فتحالله زاده:از رئيسجمهور و وزير تشکر ميکنم
مديرعامل باشگاه استقلال گفت: از رئيسجمهور محترم و وزير ورزش که موافقت خود را با انتقال ورزشگاه کشوري به استقلال اعلام کردند، تشکر ميکنم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه استقلال پس از سالها با در اختيار داشتن مجموعه ورزشي مرغوبکار و احداث کمپ مرحوم حجازي اين بار موفق شد مجموعه ورزشي شهيد کشوري را هم در اختيار بگيرد و از همين رو علي فتحالله زاده رکورددار در اختيار گرفتن اين مجموعههاي ورزشي از طريق دولت براي يک باشگاه است.
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اينکه آيا اين باشگاه موفق به گرفتن مجموعه شهيد کشوري از وزارت ورزش شده است يا خير گفت: بعد از جلسات طولاني مدتي که با وزير ورزش داشتم از او درخواست کردم که يک مجموعه ورزشي با امکانات خوب در اختيار ما قرار بگيرد و خوشبختانه وزير محترم ماهيگيري را به ما خوب ياد داد و با موافقت رئيس جمهور محترم طي 10 تا 15 روز آينده کار انتقال مجموعه ورزشي شهيد کشوري به باشگاه استقلال صورت ميپذيرد.
وي تأکيد کرد: اميدوارم به برکت وجود نام مبارک شهيد کشوري استقلال دوباره اوج بگيرد و بتوانيم کارهاي مفيدي را در اين مجموعه انجام دهيم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا کمپ استقلال را هم در اختيار داريد يا خير گفت: کمپ ناصر حجازي را هم در اختيار داريم و از آنجا نيز براي پيشرفت توسعه ورزش باشگاه استفاده خواهيم کرد. جا دارد از رئيس جمهور و وزارت ورزش و جوانان به خصوص محمد عباسي تشکر کنم که با اين انتقال موافقت کرد. اين کار بزرگ و کم نظير در مجموعه باشگاه استقلال ثبت خواهد شد و به عنوان عضو کوچکي از اين باشگاه از طرف اعضاي هيئت مديره و تمامي کادر فني و بازيکنان تشکر خواهم کرد.
فتحالله زاده در پاسخ به اين سؤال که آيا با وزير در مورد مشکلات مالي صحبت کرديد يا خير گفت: با او صحبت کردم و قول دادند که تمام تلاش خود را انجام بدهند هر چند که فعلا از لحاظ مالي به مشکل برخوردهايم اما مطمئن هستم که اين موضوع به زودي مرتفع خواهد شد.
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص اينکه چه زماني اين مجموعه در اختيار اين باشگاه قرار ميگيرد گفت: انشاءالله طي 10 الي 15 روز آينده کار انتقال اين مجموعه به باشگاه صورت ميپذيرد
منبع : ورزش3
نکونام: قراردادهاي ليگ ايران حرفهاي نيست
بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: کيفيت پايين زمين و باد سرد باعث شد هر دو تيم موقعيت چنداني نداشته باشند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام پس از مسابقه با تيم ذوبآهن که با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد اظهارکرد: به دليل کيفيت پايين زمين، سطح کيفي مسابقه خوب نبود. همچنين وزش باد سرد، باعث افت بازي شده بود اما معتقدم هر دو تيم از کسب اين تساوي راضي هستند.
وي افزود: هر دو تيم موقعيت چنداني نداشتند و موقعيتهاي کمي هم که نصيب ذوبآهن شد از توپهاي بلند به وجود آمد و در مجموع اين ديدار با هيجان نبود.
بازيکن مياني تيم استقلال درباره تفاوتهاي ليگ برتر و تيمهاي ايراني با ليگها و تيمهاي مطرح اروپايي مانند بوندس ليگا يا لاليگا تصريحکرد: هر کشوري کيفيت ليگ خودش را دارد، اسپانيا قهرمان جهان ميشود و تماشاگر و شرايط خاص خودش را دارد. کيفيت بازيکنان و ليگ ما نيز فرق دارد. هرجايي با توجه با داشتهها و تواناييهاي خود پيشرفت ميکند، اما بايد گفت قراردادهايي که در ايران بسته ميشود حرفهاي نيست.
وي در خصوص تمريني که تيم استقلال در هواي آلوده تهران انجام داده است، تصريحکرد: هوا آلوده بود، اما ما بايد تمرين خود را انجام ميداديم، چون قرار بود ديدار با ذوبآهن برگزار شود و استقلال بايد آماده اين مصاف ميشد.
بازيکن استقلال در پاسخ به اين سوال که در سالروز درگذشت جهان پهلوان تختي هستيم، قهرمانان چگونه پهلوان ميشوند؟ گفت: پهلواني را خود شخص بايد به دست آورد و اين امر از درون هر ورزشکار سرچشمه ميگيرد.
همچنين نکونام در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر حضور فوتباليستهاي دهه 40 و 50 در زورخانهها و فرا گرفتن اخلاق و منش پهلواني بيانکرد: بحث خيلي قديمي شد! بايد در اين خصوص تحقيق کنم چون تا به حال نه زورخانه رفتهام و نه کشتي، البته يک بار رفتهام اما متأسفانه تاريخچهاش را نميدانم
گزارش تمرين آبيپوشان
تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب 5 بازيکن اين تيم برگزار شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم استقلال يک روز پس از بازي مقابل ذوبآهن از ساعت 15 امروز در کمپ زنده ياد حجازي تمرينات خود را پيگيري کرد.
مجتبي جباري، خسرو حيدري، سياوش اکبرپور و هاشم بيکزاده غايبان تمرين امروز تيم استقلال بودند، ضمن آنکه فرهاد مجيدي با يک ساعت تأخير به محل تمرين رسيد و به دويدن دور زمين و برنامههاي اختصاصي پرداخت.
*اميرقلعهنويي با لباس شخصي در محل تمرين امروز آبيپوشان حاضر شد و پس از چند دقيقه به رختکن رفت و فيلم بازي با ذوبآهن را تماشا کرد. مهدي رحمتي براي دقايقي با سرمربي تيم استقلال صحبت کرد و پس از آن به دويدن دور زمين پرداخت.
*بازيکناني که در ترکيب اصلي استقلال مقابل ذوبآهن به ميدان رفته بودند پس از ريکاوري ورزشگاه را ترک کرده و راهي سونا شدند. بقيه بازيکنان در قالب دو گروه به فوتبال درونتيمي پرداختند.
*شاهرخ بياني و منصور پورحيدري در تمرين امروز آبيپوشان حضور داشتند. بازيکنان ذخيره پس از حرکات ترکيبي فوتبال درون تيمي انجام دادند که در اين بازي حنيف عمرانزاده به عنوان دروازهبان درون دروازه ايستاد و فرزاد حاتمي آنقدر گل زد که لقب آقاي گل گرفت.
*بازيکنان تيم استقلال در خصوص مجموعه ورزشي شهيد کشوري و چمن اين ورزشگاه صحبت ميکردند و از يکديگر ميپرسيدند که آيا قرار است تمرينات آبيپوشان در آنجا برگزار شود يا خير؟
تمرينات تيم استقلال فردا مجدداً از ساعت 15 پيگيري ميشود و اين تيم روز چهارشنبه در جام حذفي به مصاف ابومسلم خواهد رفت.
ورزش3
بازی با ذوب اهن یکی از بدترین بازیهای استقلال در این چند سال اخیر بود.....این مساوی مثل یه باخت منو ناراحت کرد...
این ذوب اهن تیمی نبود که بتونه جلوی استقلال مقاومت کنه و با کمی فشار راحت دفاعش از هم میپاشید....ولی جلوی این تیم دنبال مساوی گرفتن بودیم ...... به نظرم تعویضا و عقب نشینیه امیرخان فقط یه دلیل داشت اونم ترس از فرهاد کاظمی....کاظمی معمولا تیمهای قلعه نوییو خیلی ازار داده
استفاده از حنیف در خط حمله هم یه بیست سی سالی با تاخیر انجام شد......شاید اگه یه مهاجم جای حنیف اون جلو بود میتونست یکی از اون ضربات سرو به گل تبدیل کنه
بدون شک سردیو الودگیو کیفیت زمین در بد بودن استقلال تاثیر داشته اما استقلال در این بازی دنبال برد نبود و اومده بود یک امتیازو بگیره....شاید اگه روی نیمکت ذوب اهن کاظمی نبود قلعه نویی روش دیگریو اتخاذ میکرد.....
در هر صورت الان صدر جدولیم ولی بازیهای سختیو در پیش داریم....نباید جلوی تیمهایی مثل ذوب اهن امتیاز از دست بدیم چون رقیبامون به راحتی این تیمارو شکست میدن...
امار گل خورده تیم قابل تحسینه اما باید خط حمله هم یه تکونی به خودش بده ولی نه با حنیف عمرانزاده.....
این بازی هم دوباره از موسویو برهانی در کناره ها استفاده شد نمیدونم چرا وقتی امیرخان میبینه اینا بازیکن کناره ها نیستن باز ازشون در کناره ها استفاده میکنه?اگه نوک باشن خیلی بهمون میتونن کمک کنند....فکر میکنم تا الان مشخص شده باشه در سمت راست هیچ زوجی بهتر از حیدری حمودی جواب نمیده....در چپ هم محمدرضایی و اشجاری....
در کل هیچ کدوم از بچه ها اماده نبودن حتی جباریو منتظری....
ماجراي مربيگري اين فصل پرويز مظلومي
سايت جهاننيوز نوشت:مظلومي به سردار رويانيان و با حالت شوخي گفته است:«مرا بعنوان گزينه مربيگري پرسپوليس مطرح کن تا در کمترين زمان ممکن تيمت روي دور برد بيفتد!»[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين مطلب آمده است:
اين روزها موضوعي در ميان خبرنگاران و چهرههاي فوتبالي دهان به دهان ميچرخد که در نوع خود جالب است. اين موضوع به پرويز مظلومي سرمربي فصل قبل استقلال بر ميگردد که اين فصل در کمال ناباوري بيرون از گود ماند و جايي مربيگري نکرد.
اين موضوع که سرمربي تيم قهرمان فصل گذشته جام حذفي بيکار بماند در نوع خود عجيب است، اما عجيبتر از اين، بحث تيمهايي است که سراغ مظلومي ميروند تا با وي مذاکره کنند.
تراکتورسازي تبريز جزو اولين تيمهايي بود که در روزهاي پر افت و خيز «توني اوليويرا» سرمربي پرتغالياش بحث حضور مظلومي در آنجا مطرح شد،اما بالافاصله بعد از طرح شايعاتي مبني بر مذاکره پرويز با آنها تراکتور روي دور برد افتاد.
سپس نوبت به مس کرمان رسيد تا برخي مسوولانش سراغ اين مربي بروند و حتي مانع عقد قرارداد وي با تيم گهر لرستان شوند، اما هر بار که مظلومي به يک قدمي نيمکت تيم کويري ميرسيد، شکست جاي خود را با پيروزي عوض ميکرد!
همين قصه در باشگاه صباي قم تکرار شد و اخيرا مسوولان اين تيم براي جايگزيني عبدالصمد مرفاوي سراغ مظلومي رفتند و حتي اين مربي مذاکراتي را با قميها داشت، اما تيم مرفاوي نيز ناگهان روي دور برد افتاد.
شنيده ميشود که اخيرا نيز پيکانيها سراغ سرمربي سابق استقلال رفتهاند که اينبار مظلومي پيش قدم شده و خودش پاسخ رد به مسوولان اين تيم داده است.
موضوع جالب تر اينکه اخيرا سردار رويانيان در محلي با سرمربي سابق استقلال همکلام شده و وقتي بحث نيمکت مربيگري پرسپوليس و اخراج ژوزه و جايگزيني يحيي گل محمدي به ميان آمده است، مظلومي به سردار و با حالت شوخي گفته است:«مرا بعنوان گزينه مربيگري پرسپوليس مطرح کن تا در کمترين زمان ممکن تيمت روي دور برد بيفتد!»
برهاني: تراکتور نميتواند خطري براي ما ايجاد کند
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: تيم تراکتور در آزادي با تيم ما بازي دارد و سعي ميکنيم در بازي برگشت بازي بهتري را مقابل اين تيم به نمايش بگذاريم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش برهاني با اشاره به تساوي تيمش برابر ذوبآهن اظهار کرد: زمين چمن در اين بازي بسيار تاثيرگذار بود در غير اينصورت بازي بهتري را از دوتيم ميديديم و اين زمين موجب شده بود کيفيت بازي بسيار پايين بيايد.
وي تصريح کرد: بازهم خدا را شاکرم که در اين بازي بد با اين آبوهوا و شرايط جوي که وجود داشت توانستيم يک امتياز از تيم خوب ذوبآهن بگيريم.
مهاجم تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين سوال که فکر نميکنيد تيم تراکتورسازي به استقلال نزديک شده و ميتواند براي اين تيم خطرساز شود تاکيد کرد: اين تيم در ديدار برگشت و در آزادي با ما بازي دارد و سعي ميکنيم بازي بسيار بهتري را مقابل اين تيم به نمايش بگذاريم و در اين زمينه مشکلي وجود ندارد.
وي ادامه داد: در بازي مقابل ذوبآهن به دليل کيفيت پايين زمين چمن نميشد کار خاصي انجام داد و در چنين شرايطي ضربه زدن به چارچوب بسيار سخت بود.
برهاني افزود: سعي ميکنيم در بازيهاي آينده بازيهاي بهتري را از خود به نمايش بگذاريم و بهتر از ديدار برابر ذوبآهن بازي کنيم.
نکونام: تنها از مسائل فني بازي حرف ميزنم
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: در مورد مسائل حاشيهاي صحبت نميکنم، تنها از مسائل فني بازي حرف ميزنم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام با اشاره به بازي تيمش در برابر ذوبآهن اظهار کرد: اين بازي کيفيت خوبي نداشت و از نتيجه تساوي هر دو تيم رضايت داشتند، چراکه موقعيت آنچناني روي دروازه حريفان بهوجود نيامد و بازي پرهيجاني را شاهد نبوديم.
وي با اشاره به هواي آلوده اصفهان تصريح کرد: هواي اين شهر مشخص بود که آلوده است، اما به اعتقاد من فولادشهر در اين زمينه مشکلي نداشت و باد خوبي هم در ورزشگاه در حال وزيدن بود.
هافبک تيم فوتبال استقلال با اشاره به حاشيههايي که طي چند وقت گذشته پيرامون اين بازيکن و استقلال بوجود آمده بود، تصريح کرد: در اين مورد صحبتها انجام شده و من هم ديگر حرفي نميزنم، اين اتفاقي بوده که افتاده و ديگر تمام شده است، تنها در مورد بازي سوال کنيم.
وي با اشاره به روز پهلواني تاکيد کرد: هر فردي پهلواني را خودش بايد کسب کند، چراکه اين منشي است که از درون هر ورزشکار بيرون ميآيد و مسئولان در اين زمينه نميتوانند کاري انجام دهند.
حمودي: آرزويم بازي کنار خسرو در تيم ملي است
مدافع استقلال حضور با خسرو حيدري در تيم ملي را از آرزوهايش ميداند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي حمودي با ابراز خوشحالي از هماهنگ شدنش با خسرو حيدري گفت: از آرزوهايم اين است که به تيم ملي برسم و با خسرو حيدري زوج جناح راست تيم ملي را تشکيل دهيم.
وي در ادامه درباره خبرهايي که مبني بر حضورش در يکي از باشگاههاي خارجي مطرح است، گفت: در جريان کامل اين مطلب نيستم و باشگاه بيشتر در جريان است. ولي در اين حد اطلاع دارم که پيشنهادي وجود دارد و خودم نيز بيتمايل نيستم تا ترانسفر شوم.
رحمتي: تشنه بازي و تابع تصميم کادرفنيام
هافبک استقلال ميگويد، تشنه بازي استقلال است؛ حتي براي چند دقيقه![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کيانوش رحمتي اظهار کرد: مصدوميتم به طور کلي بر طرف شده و آماده بازي هستم.
او که در پايان تمرين عصر يکشنبه آبيها صحبت ميکرد، افزود: در حال حاضر تشنه اين هستم که حتي چند دقيقه براي استقلال بازي کنم. برايم مهم است که در همان چند دقيقه هم خودم را به امير قلعهنويي و هواداران اثبات کنم. البته گلهاي از نيمکتنشيني هم ندارم و در هر صورت تابع تصميمهاي کادر فني هستم.
واااااااااااااااااای عاشق بازی کیانوش رحمتی ام
نمیدونم چرا بعضی از دوستان استقلالی از کیانوش راضی نیستن و علاقه ای بهش ندارن
ولی من که واقعا از سبک بازیش خوشم میاد مخصوصا در دفاع که حرف نداره
امیدوارم هرچه سریعتر به فرم ایده آل برگرده و بتونه به تیم کمک کنه
با برگشت رحمتی فکر کنم دیگه هیچ تیمی حریف خط هافبک استقلال نشه
خداکنه با اومدن کیانوش ، نکونام نیمکت نشین بشه ..... نکونام یه مهره ی سوخته برام تیم در حال حاضرنقل قول:
منم همینطور آرش جان .نقل قول:
راستش تنها ایراد رحمتی اینه که پاس موثر کم میده . البته میبینیم که الان نکونام هم همینطوره ! روی پاسهاشون کار کنن جفتشون بازیکنای خوبین و جانشین همدیگه میتونن باشن که دیگه غصه ی هافبک دفاعی نخوریم .
================================================== ======
من درباره ی نکونام بعد از زیر نظر گرفتن چند تا بازیش به یه نکته ای رسیدم میخوام ببینم نظر شماها چیه .
من این چند هفته بازیه نکونام رو زیر نظر گرفتم توی آزادی و بیرون آزادی . نکونام بیرون آزادی خیلی بهتر بازی میکنه . یعنی ترسی از چیزی نداره استرس کمتر داره . بارها و بارها دیدم حتی روی کاغذ نوشتم تا به این یقیین رسیدم ...
نکونام توی بازیهای بیرون از خونه پاسهای توی عمق و رو به جلو خیلی میده . نمیگم خوب یا بد . بعضیاش خوبه بعضیاش بده اما بلاخره پاسش رو به جلوئه و هجومیه .شوت بیشتر میزنه سانترهای رو به جلو زیاد میکنه. پا به توپ تره و بیشتر روحیه داره . اما توی آزادی ...
پاسهاش همه روبه عقبه . سعی میکنه کوتاه ترین پاس رو بده تا کمترین درصد اشتباه رو داشته باشه . توپو زیاد حمل نمیکنه تا میاد زیر پاش میخواد بده بره ...
راستش من فکر میکنم تحت تاثیر هوادارا قرار گرفته این بازیکن لالیگایی ! یعنی توی آزادی نمیخواد توپ لو بده . نمیخواد صدای هوادار ها رو در بیاره و سعی میکنه طوری بازی کنه که بگن نکونام که نه توپی لو داد نه پاسی خراب کرد پس خوب بود . به همین دلیله پاسهای کوتاه و رو به عقب میده . به همین دلیله که توپو حمل نمیکنه و شوت کمتر میزنه و فقط میخواد توپو رد کنه بره ...
اما توی بیرون از خانه اینطور نیست . من این موضوع رو که بهش یقین دارم دوستانی هم که توجه نکرده بودن الان بدونن واقعا اینجوریه . اما دلیلش فقط حدسیاتمه . شاید بر دلیل اتفاقات و شانس باشه و اصلا ربطی به روحیه و هوادار و این حرفها نداشته باشه . شاید دلایل دیگه ای داشته باشه اما این قضیه رو به یقین من بررسی کردم که اینطور هست !
خوب دوستان میخوام چند تا آمار و ارقام بذارم تا ارزش تیممون رو بیشتر بدونید
خوب همونطور که توی عکس توضیح داده شده بحث ما راجع به لیگ حرفه ای هست نه دوران هخامنشی !
طبق آمار ارقام بر اساس بردها و باخت ها و جام ها و قهرمانی ها و جام حذفی ها و کلا همه ی همه ی اینارو جمع کنیم استقلال با 599 امتیاز بهترین تیم تاریخ لیگ برتر حرفه ای فوتبال ایرانه . بعد از اون سپاهان و بعد از اون پرسپولیس در رده ی سوم قرار دارند . بقیه تیمها هم به ترتیب مشخص هستند :
اون آمار کلی بود و من بیشتر قبولش دارم چون تمام چیزا رو محسابه کردن و سرانجام به یه جمع بندی رسیدن و تیما بر اساس امتیازها رتبه بندی شدند . . حالا اگه بخوایم از لحاظ مقام و جام و قهرمانی و نایب قهرمانی حساب کنیم سپاهان اول بعد از اون استقلال در رده ی دوم و بعد از اون پرسپولیس قرار دارند :
و اما حالا میخوام وضعیت استقلال رو توی چند سال اخیر بررسی کنیم و به تیممون افتخار کنیم:n12:
لیگ 88 - 87 که قهرمان شدیم :
لیگ 89 - 88 که سوم شدیم . سپاهان با اقتدار قهرمان شد !
سال 90 - 89 که تنها با یک اختلاف نایب قهرمان شدیم ...
لیگ 91 - 90 که با اون همه مصدومیت فقط باز هم با یک امتیاز اختلاف سوم شدیم ! اونم بر حسب تفاضل گل !
پس بهتره تیمتون رو ستایش کنید که همه جوره بالای جدوله:n12:
حالا میخوام ببینم داش فرهاد مجیدی چند تا هوادار دارهههههه .
کیا دلشون واسه این حرکت فرهاد تنگ شده ؟ ( برای سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید )
کیا عاشق هفت مقدسن ؟ کیا واسه اومدنش ثانیه شماری میکردن؟کیا از ته قلب دوسش دارن؟پس بزن به افتخاررر فرهاد مجیدیییییییییییییییییی :n12:
منبع جداول لیگ و آمارها : ویکیپدیا
آقا شما همین نکونامی که مقابل ذوب آهن بازی کرد را میگی:n04:نقل قول:
چند تا نکونام داریم تو استقلال ؟نقل قول:
بدرد استقلال نمیخوره . در حد و اندازه های استقلال نیست . نمیدونم چطوری اوساسونا اینو چند فصل تحمل کرد :n09:
نقل قول:
پسر شد یه دفه نق نزنی (شوخی):n02:
انصافا نکوتام با جباری خیلی خوب وسط زمینو کنترل کردن، خیلی بهتر از کیانوشم داره کار میکنه! ولی انصافا اسمشم واسه تیم یه غرور میاره! ترکیب امسال تیم واقعا فوقالعادست هیچوقت فکر نمیکردم منتظری جباری رحمتی نکونام مجیدی تو یه تیم اونم با مربیگری قلعه نویی جمع بشن :n12:
این نظر شماست و قابل احترام اما نکونام یک لیدر به معنای واقعی برای استقلاله و اگر نباشه میفهمید که به درد استقلال میخوره یا نهنقل قول:
کیانوش رحمتی که هیچی به نظر من از آندو تیموریان هم خیلی بهتره
نق میزنم چون اینجا همه میان تمجدید الکی میکنن . من واقعیت ها رو میگم . حتی اگه به ضرر تیمم باشه ... یه روز یه جایی قرار بزاریم . فیلم 10تا بازی رو انتخاب کنید ... بشینیم تحلیل کنیم نکونام و رحمتی رو .... ببینیم حرف من درسته یا شماها ؟نقل قول:
نمیدونم چرا همه از پست هام بدشون میاد و نقل قول میگیرن و بعدا میان میگن نظر هر کی محترمه ....نقل قول:
نکونام بره من شاد میشم ....
اتفاقا به نظر من کسی که اینروزا افت زیادی کرده خسرو حیدری هست ، تو بازی با ذوب آهن چقدر سوتی داد و توپ خراب کرد ، چند تا موقعیت خوب گلزنی میتونست درست کنه اما همرو خراب کرد
ممنون محمد عزیز بابت جداول اماری لیگ و البته اون عکس فرهاد مجیدی ...:دی
البته به شخصه برای من تاریخ یک باشگاه خیلی اهمیت داره و برای من حتی جامی رو که در مسابقات باشگاهای تهران گرفتیم هم مهم محسوب می شه ... زمانی که هنوز فوتبال در ایران اینقدر جامع نبود و عمده قدرتهای فوتبال ایران رو همین تهران با تیمهای استقلال (تاج) و عقاب و شاهین و دارایی و .. تشکیل می دادند . اینکه در لیگ برتر صدر هستیم خیلی خوبه ولی نمیشه از گذشته باشگاه ها غافل بشیم و فراز و نشیب های اون رو نادیده بگیریم .
در مورد نکونام ، بودن یا نبودن :دی به نظرم ابلیس جان :دی اگر از بعد غیر فنی هم نگاه کنیم اسم نکو و حضور فیزیکیش هم در زمین می تونه یک وزنه برای هر تیمی باشه ، حالا این وزنه می تونه مثبت باشه یا به عکس تعادل تیم رو به هم بزنه که این قطعا بر می گرده به کادر فنی تیم و مدیریت باشگاه .
من فکر می کنم که نکونام در آسیا خیلی به کارمون بیاد .
البته از نظر فنی قطعا آندو رو ترجیح می دادم .
کیانوش هم سال اخر قبل از مصدومیتش خوب بازی می کرد ولی یادمون نره قبل تر کیانوش به عنوان بردار بزرگتر هاشم خان شناخته می شد :دی
ببین دوست عزیز
درسته شما واقعیت ها رو میگین ، ولی همه ی واقعیت ها رو نمیگین .. شما فقط بخشی از واقعیت رو میگین که همش نکات منفی رو نمایان میکنه ...
مثلا الان پژمان منتظری یکی از بهترین بازیکن های تیمه ... اینو قبول دارین ؟
واقعیت که همش بد بازی کردن مهدی رحمتی و نکونام و بد بازی کردن استقلال نیست که ..
یه بخش از واقعیت یعنی الان استقلال سه امتیاز در صدر جدول از بقیه ی تیم ها فاصله داره..
یه بخشی از واقعیت اینه که 5 تا کلین شیت پیاپی کرده تیم ..
اینا که دروغ نیست ، واقعیت ! ولی یه سری از بچه ها اینا رو میگن ، شما این واقعیت رو میگی که نکونام خیلی افت کرده !
در کل کسی دروغ نمیگه تو این تاپیک .. یا حداقل من چیزی ندیدم ..
چیزی که هست نوع متفاوت بیان واقعیت ..
ممنون حجت جان . از اینکه منطقی و با فکر جوابمو دادی ..... ولی من ترجیح میدم بازیکن تو زمین موثر باشه نه از نظر روحی و اسم ..... جای نکونام و پولی که خرج شد میشد دوتا هافبک خوب گرفت .... تراز اول نبود نبود ... بازیکنی که تو زمین جنگنده باشه و ویژگی های هافبک دفاعی رو داشته باشه ...نقل قول:
من در کل مخالف سرسخت نکونام و بازیش هستم .
پزمان منتظری عالیه . یکی از مدافعین ثابت تیم ملی در آینده ... خیلی هم دوستش دارم .نقل قول:
بخدا قسم من منظورم اینا نیست . میگم منطق هم چیز خوبیه . بعد هر بازی میایم به ، به به و چه چه کردن استقلال . هنوز ما نمیتونیم از 50درصد توانایی بازیکنانمون استفاده کنیم ... ما باید خیلی قوی تر از اینا باشیم ....
من روی رحمتی و نکونام زوم کردم چرا ؟ چون طوری میخواین بزرگ جلوشون بدین که واقعیت نداره . نه نکونام شاخه نه رحمتی .
رحمتی که اینقدر ازش تعریف میکنین نیست و افتضاح . نکونام که اصلا قبولش ندارم و حرفی در موردش ندارم .
صحبت های من ربطی به صدر جدول و اینا نداره که شما میگین ...
بحث دیگر صحبتم اینه که بعد هر نتیجه نگرفتن نیاین بگین داور فلان و بهمان کرد ... نگین زمین اینجوریه .... و خیلی چیزا دیگه که الان بگم باز شاکی میشین که نق میزنم .
من توی پست قبل هم گفتم .. شما باید نسبت رو هم در نظر بگیری ..
شما میگی رحمتی خوب نیست ... کدوم دروازه بان تو ایران بهتر از رحمتیه ؟
نکونام رو من هم قبول دارم خیلی افت کرده و کاش تیموریان میموند ... ولی شما میگی اوساسونا چرا جواد رو نگه داشته بود ..
بازی نکونام همون دو سه فصل اولی که توی اوساسونا بود واقعا عالی بود ... واقعا بازی رو برای تیمش جمع میکرد ...
ولی الان نه برای تیم ملی و نه برای استقلال ، برای هیچ کدوم اون جواد سابق نیست و خوب بازی نمیکنه ..
مقدماتی جام جهانی 2010 نکونام یه بازیکن عالی بود باری ایران .. گل هاش به کره جنوبی و کره شمالی خیلی به ایارن کمک کرد ...
الان این حرف شما که اوساسونا همچین بازیکن ضعیفی داشته اصلا منطقی نیست ..
+
شما میگی داری واقعیت رو میگی و بعد یه سری افراد ناراحتن ..
من میگی یه سری افراد هم میان میگن ما الان صدر جدولیم و تیم 5 تابازی گل نخورده ، بعد شما میای میگی الکی شلوغ نکنین ، تیم خوب کار نمیکنه ...
+
این قسمت داور و زمین و اینا رو قبول دارم !
ببین ربطی نداره . من بخوام خودمو ارزیابی کنم نمیگم مثلا دوستم مگه ازم سرتره؟ مگه اون یکی دوستم از من بهتره ؟ من باید خودمو نسبت به خودم بسنجم .... رحمتی نمیتونه حتی به موقع کی باید بیاد پشت دفاع رو جمع کنه ..... و هزارتا ایراد دیگه ... مثلا اسمش دروازبان شماره یک تیم ملی ... متاسفمنقل قول:
شما میگی رحمتی خوب نیست ... کدوم دروازه بان تو ایران بهتر از رحمتیه ؟
نکونام همون اولشم چیزی نبود . بعضی ها گندش کردن .... چیزی نبود که بخواد الان افت کنه ..... نظر منه .. باز نیاین جبهه بگیرین .....نقل قول:
نکونام رو من هم قبول دارم خیلی افت کرده و کاش تیموریان میموند ... ولی شما میگی اوساسونا چرا جواد رو نگه داشته بود ..
بازی نکونام همون دو سه فصل اولی که توی اوساسونا بود واقعا عالی بود ... واقعا بازی رو برای تیمش جمع میکرد ...
ولی الان نه برای تیم ملی و نه برای استقلال ، برای هیچ کدوم اون جواد سابق نیست و خوب بازی نمیکنه ..
یکسری هستند اینجا که بعد بازی میان واسه تیم پر پر زدن که عجب بازی خوبی بود . مساوی هم عالی بود ..... سریع میان بخاطر چشم و هم چشمی تیم مقابل الکی به تعریف و تمجید ... من اینجوری نیستم و نخواهم بود ...... طرف واسه رو کم کنی تیم مقابل میاد پست رقابتی میزنه بعد میگه به زور تشکر کنین تا روشون کم شه .... اینا یعنی چی ؟ یعنی داریم تعصبی کار میکنیم ...نقل قول:
شما میگی داری واقعیت رو میگی و بعد یه سری افراد ناراحتن ..
من میگی یه سری افراد هم میان میگن ما الان صدر جدولیم و تیم 5 تابازی گل نخورده ، بعد شما میای میگی الکی شلوغ نکنین ، تیم خوب کار نمیکنه ...
اما من چه آبی چه قرمز باشه واقعیت رو میگم . رجوع شود به این لینک :
پست های 781 + 783
وای توی یک ساعت اخیر چه خبر شده اینجا :دی
دوستان من فکر می کنم که این بحث ها جاش تو تاپیک نباشه و جو تاپیک که انصافا از بهترین جو های انجمن پی سی بوده به نظرم تیره و تار بشه .
به قول قلعه نویی این بحث ها ی خانوادگی باید درون خانواده حل بشه نه جلوی این همه خبرنگار :دی . وسط زمین تمرین :دی
در مجموع فکر می کنم هر دو عزیز کمی عصبانی هستید بزارید فردا پس فردا توی پروفایل یا خصوصی سنگ هاتون رو وا بکنید .
قطعا خیلی پیش می اد که از پست های بعضی از کاربرا خون ادم به جوش می اد:دی . که باید این قضیه رو حل کرد و به قولی ازش گذشت . به هر حال جامعه مجازی هست و مهمترین نکته اش اینه که ما واقعا همدیگر رو زیاد نمیشناسیم و به شخصیت واقعی افراد اشنایی نداریم .
این موضوع برای خود من هم پیش امد چند ماه پیش . یک کاربری در همین تاپیک پست های عجیبی از نظر من میزد و من هم یکه و تنها افتادم پی اش :دی و از دوستان هم کمی ناراحت بودم که پشتیبانی که توقع داشتم نکردند . اما بعدش فهمیدم اشتباه کردم و با استفاده از لیست سیاه قضیه رو حل کردم .
الانم به نظرم این گونه بحث ها نیازی نیست و به قولی ارزشی نداره .
اینجا دور هم جمع می شیم که از فوتبال و چه بسا از وقتمون استفاده بیشتر و لذت بیشتری ببریم .
بنده به عنوان یک استقلالی کوچک از هر دو عزیز می خوام که قضیه رو یک جوری حل کنند و همچنان به فعالیت های خودشون در تاپیک ادامه بدهند .(محمد که قطعا هست ابلیس جان شما هم بمون )
محمد عزیز که پست های خیلی خوبی میزاره و بعضی وقتها که بازی یا قسمتی از بازی رو نمی تونم ببینم استفاده می کنم از گزارش بازی هاش به خصوص . و ابلیس 2011 که البته زیاد نمی شناسمتون ولی خب خوبه که یک همیشه مخالف :دی هم در تاپیک فعالیت کنه و نکاتی هم که اشاره می کنید شاید باهاشون موافقم نباشم ( مثلا بد بودن نکونام و به خصوص سید مهدی رحمتی ) اما قطعا می شه استفاده کرد .
مرسی محمد جان که با پیام خصوصی خبر کردی . والا یک چند وقتی وقتم خیلی کم بود کمتر سر می زدم الان یکی دو هفته ای هست سعی می کنم بیشتر بیام ولی خب ادم گاهی وقت ها بعضی از پست ها از دستش در می ره . مثلا تعجب کرده بودم چرا امیر درباره بازی با ذوب اهن چیزی ننوشته . بعد که با دقت دیدم فهمیدم نوشته ولی من ندیده بودم . معمولا من همیشه پست ها رو می خونم . بعضی ها باهاشون هم عقیده ام تشکر می زنم . بعضی ها هم اینقدر زحمت کشیده شد برای تایپش که حتی اگه مخالف هم باشم تشکر می زنم .نقل قول:
جت جان غیر از اینه که دیگه کمتر به اینجا سر میزنی؟
در کل فکر می کنم این موضوعات پیش پا افتاده مثل تشکر اهمیتی نداشته باشه .
ببخشید که پر حرفی کردم .
امیدوارم هر چه زودتر جو برگرده . درباره این قضیه نکونام و رحمتی و اینکه بد بازیکن بدی هستند؟!:دی نظرات باقی دوستان هم بخونیم و ما هم اگه شد نظری بدیم .
نقل قول:
با قسمت اول حرفت به شدت و بطور شدید مخالفم
وقتی که من واکنش های بوفون و کاسیاس ، دوتا از بهترین دروازه بان های جهان را میبینم
به خودم میگم که خب این واکنش ها را رحمتی هم انجام میده ولی چون داخل لیگ ایران داره بازی میکنه به چشم نمیاد
وقتی یه مهاجم با دروازه بان تک به تک میشه همون ضربه ای را میزنه که توی لیگ های اروپایی هم میزنن
تو لیگ های اروپایی همه فوتبال شائولین بازی نمیکنن که مثلا شوت هاشون تیرک را کج کنه
اونا هم مثل بازیکن های خودمون تک به تک ها را سعی میکنن زمینی بزنن یا بعضیا قدرتی
مثلا تو بازی با همین سایپا ...... یه تک به تک شد که بازیکن سایپا تقریبا از پشت نقطه پنالتی با تمام قدرت شوتید ولی رحمتی گرفت
خب وقتی من این واکنش را میبینم ، میبینم که این عکس العمل با عکس العملی که بوفون تو بازی با اینتر انجام داد هیچ فرقی نمیکنه
خب این یعنی چی ؟! یعنی واقعا رحمتی چیزی از دروازه بان های مطرح جهان کم نداره
شاید بعضیا که این پست را بخونن بخندن ولی باور کنید خیلی جدی حرفامو گفتم
حداقل هرچی نباشه از اون دروازه بان تیم ملی عمان -ال حبسی- که الان داره تو لیگ جزیره بازی میکنه بهتره
خوب دوستان میخوایم به یه ارزیابی برسیم ببینیم سلیقه ها و نظر دوستان چجوریه :
اول سوال ها رو خودم مطرح میکنم بعد جواب هم میدم شما هم یه طلفی بکنید و شرکت کنید توی این بحث .
1 : نظرتون راجع به قلعه نوعی چیه؟
2 : بهترین خرید نیم فصلمون چی بود؟
3 : به نظر شما حضور نکونام به نفع تیمه یا به ضرر تیم؟
4 : بین این چند تا گزینه کدوم محبوب ترن : نکونام - مجیدی - قلعه نوعی - حجازی - جباری - منتظری - رحمتی ؟
5 : کاپیتان های استقلال به ترتیب کیا میتونن باشن؟
6 : بهترین سیستمی که استقلال میتونه توش موفق باشه؟
7 : به نظرتون ما توی لیگ برتر و جام حذفی و رقابتهای آسیا چه نتایجی کسب میکنیم ؟
================================================== =================================================
خوب اول خودم با اجازه ی شما :n02:
1 : از لحاظ اخلاقی و رفتاری با بازیکنا قبولش دارم . خدایی کسی جرات نداره جلوش حرکتی انجام بده و سرمربی توی لیگ ایران باید اینجوری باشه . خیلی گردن کلفته و همه ی بازیکنا ازش حساب میبرن و من از این اخلاقش خوشم میاد . از لحاظ فنی مربی رو دستش نیست . حالا بعضی از دوستان که اطلاعاتشون کمه میان میگن خوب توی تیم بزرگ مربیگری کردن که کاریییی نداره اگه مردددده بیاد بره سرمبی گهر شه اونو بیاره بالای جدول ... خوب این دوستان مطالعات ندارن و من روشنشون میکنم .
تمام مربیای بزرگ دنیا روی تیمهای بزرگ شدن مربیه بزرگ . ونگر . فرگوسن . گواردیولا . امیر قلعه نوعی و هزاران اسم دیگه ... هیچ کدوم از این مربیان همچین حماقتی نمیکنن که بیان تیمی ضعیف رو هدایت کنن . تیمی رو هدایت میکنن که پتانسیل داشته باشه و بتونن روش مانور بدن و برنامه هاشون رو پیاده کنن . و متاسفم برای اون دوستانی که میگن هدایت تیمای بزرگ که کاری نداره . خودشون قهرمان میشن دیگه سرمربی که کاری نمیکنه ... تمام مربیها و فوتبالیا میدونن سرمربیگری تیمهای بزرگ 10000 برابر سخت تر و دشوار تر از تیمهای شهرستانی و کوچیکه . و امیر قلعه نوعی هم نشون داد که چقدر قدرت داره و همه رو تسخیر این قدرتش میکنه . اما از لحاظ برخورد با صدا و سیما یکم بی ادبه . دیگه توی صدا سیما که اینجوری حرف نمیزنن . یکم هم مافیایی کار میکنه . البته این مافیایی کار کردن به ضرر تیم نیست به نفعشه . هر جا میره دار و دستش رو میبره و چون یه ثبات مدیریتی داره همیشه موفقه .
2 : ما توی نیم فصل بهترین خریدها رو انجام دادیم و ترکوندیم . موسوی اشجاری ممد رضایی همه و همه عالی ظاهر شدن . اما به نظر من خرید فرهاد بهترین خرید بود . درسته تا حالا بازی نکرده اما کلا اسم فرهاد برای استقلال سنگینی میکنه و از لحاظ روحی و روانی خیلیییییی کمک میکنه . توی زمین هم که نتیجشو چند وقت دیگه میبینید
3 : از لحاظ اسمی مثل فرهاده . البته نه به شدت فرهاد . هفت مقدس کلا یه چیزیه که با هیچکی قابل قیاس نیست . اما به هر حال کاپیتان تیم ملی هست و حضورش در تیم دور از منفعت نیست . درسته الانم که با تیم هماهنگ شده بازم نکونام اوساسونا نیست اما اسمش روشه جواد لالیگایی . به هر حال اون تجربه ای که داره و لیدر بازی که در میاره رو که فراموش نکرده ! الانم توی وسط جا افتاده و خیلی خوب مخصوصا با جباری هماهنگه . و این به نفع تیم ملیمون هم هست . به هر حال ما باید تیم ملی هم در نظر بگیریم . این 2 تا سرمایه های تیم ملی هستن و اگه جفتشون آماده باشن قطعا تیم ملی آمادس . چون قلب تیم خط میانی و هافبک هاش هستند که جباری و نکونام میتونن از بهترین اونها باشن . توی استقلال هم الحمدالله داره خوب کار میکنه یکم روی پاسهای رو به جلوش کار کنه برای آسیا راحتر هستیم .
4 : خوب این یه سوال انحرافی بود خواستم یه جواب راحت توش باشه دیگه :n02:فرهاد مجیدی نه توی استقلال بلکه توی ایران محبوب ترینه و خوب اینو بارها و بارها توی آمار و ارقام و نظر سنجی دیدیم:n12:
5 : اول از همه فرهاد . بعد منتظری . بعد جباری . بعد نکونام . بعد رحمتی ... دوست ندارم رحمتی کاپیتان باشه نمیدونم چرا اما حاضرم آرش برهانی باشه رحمتی نباشه:n02:
6 : سیستمها و سلیقه ها زیادن اما من بهترین سیستم رو این سیستم میدونم . برای بازیهای زمینی توی زمین های مناسب :
رحمتیبه نظرم این بهترین ترکیب میتونه باشه حالا جای موسوی و برهانی زیاد مهم نیست کدوم تو زمین باشن اما یه کدوم از این 2 تا . و فرزاد حاتمی هم برای زمانی باشه که میخوایم فقط سانتر کنیم و زمین مثل بازی با ذوب آهن نامناسبه .
اشجاری---------------صادقی ------------ منتظری ------------حمودی
نکونام
محمد رضایی---------------------------------------------------حیدری
جباری
مجیدی --------------------- برهانی یا موسوی
7 : به نظرم توی لیگ قهرمان میشیم شکی ندارم . توی جام حذفی یقین ندارم و فکر نمیکنم کمتر تیمی توی ایران بوده هر 2 تا جام رو با هم بگیره و اصلا نبوده فکر کنم ! توی آسیا هم اگه همین بازیکنا حفظ بشن و به آمادگیه بالاتر برسن میتونیم موفق باشیم . نمیگم قهرمانیه آسیا . الکی نیست قهرمانی تو آسیا . اما حداقل میتونیم تا یه جاهایی به اون بالا مالاها برسیم .
نظر شماها چیه؟
ممنون از آقا محمد عزیز
1- از لحاظ فنی که حرف نداره .... اینو تو همه تیم ها از جمله سپاهان ، تراکتور و استقلال ثابت کرده ولی از لحاظ اخلاقی قبولش ندارم . با اینکه میدونم تو لیگ ایران باید همینطوری باشی و حرف ، حرف خودت باشه ولی بعضی وقت ها با یه لحنی صحبت میکنه که من خوشم نمیاد .
2- این سوال سختیه :n02: با اینکه فرهاد بازی نکرده و فعلا بازی اش را ندیدم ولی به نظرم فرزاد حاتمی تا الان خوب کار کرده .... البته نمیگم از موسوی بهتر بوده ولی چون من از سبک بازیکن هایی مثل فرزاد حاتمی خوشم میاد اونو انتخاب کردم
3- من خودم به شخصه با حضور نکونام مخالفم . به نظرم یه خرید اشتباه بود . همین الان تیم های عربی بخرنش مشکل مالی استقلال حل میشه :n02: به نظرم اگه حاجی فتح ا.. زاده بجای اون همه پولی که داد به نکونام ، آندو را حفظ میکرد الان استقلال مشکل مالی نداشت ......
4- منم فرهاد را انتخاب میکنم .... بالاخره هرچی نباشه بزرگ تیم هست و کلی زحمت کشیده واسه استقلال مخصوصا تو دربی ها :n02:
5- این سوال را من قبلا هم جواب دادم . به ترتیب مینویسم : فرهاد ، امیرحسین ، پژمان ، مجتبی ..... رحمتی که اصلا لایق بازوبند نیست .... آرش هم که کلا بیخیال شو :n02: همینطوری ما را حرص میده چه برسه بازوبند هم دستش باشه :n02:
6- بهترین سیستم هم به نظر من همینه که نوشتی .... با اینکه از فرزاد حاتمی خوشم میاد ولی نمیدونم تو این سیستم کجا بزارمش ؟!
7- تو لیگ که حرفشو نزن ، قطعا قهرمانیم ، 1 درصد هم شک ندارم ..... تو جام حذفی تا نیمه نهایی میریم ولی حذف میشیم .... تو آسیا هم چون گروهمون سخته من شانسی واسه استقلال قائل نمیشم ..... ببخشید این پیش بینی ها را میکنم ولی باور کنید تو آسیا نتیجه نمیگیریم ....
بهترین مربی حال حاضر ایرانه و در مورد اخلاق و کاراش هم به نظرم هر کاری می کنه که به نفع تیمش باشه ... بعضی مواقع واقعآ تعویض هایی که انجام میده خوب نیستن ولی بعضی مواقع خوبن . ولی به نظرم اصلآ مربی محبوبی نیست . باخت بده هوادارا علیهش شعار میدن ...نقل قول:
1: نظرتون راجع به قلعه نوعی چیه؟
مجیدی و بعدش هم اشجاری بعد هم موسوینقل قول:
به نظرم واقعآ اشجاری سمت چپ رو عالی جمع میکنه و با این سن بالاش خوب می دوه و سرعت بالایی داره و سانتر هاشم خیلی خوبه و هم فرار می کنه و هم خوب دفاع می کنه . نیم فصل اول چقدر از سمت چپ ضربه خوردیم ولی الان با حضور اشجاری و محمدرضایی شده نقطه قوتمون ... البته من اشجاری و ویسنته آرزه رو بیشتر می پسندم واقعآ نمی دونم چرا به آرزه بازی نمیده . کل میانه بازی می کنه و من تو فیلم بازی هاش که نیگاه می کردم سمت چپ خیلی عالی بود و سرعت و تکنیک بالایی داشت و حتی پاس هاش هم عالی بود .
کلآ نمیدونم یه ارادت خاصی به آرزه دارم :n02:
نکونام به نظرم در این شرایط بهترین گزینس . اگر آندو بود به دردمون نمی خورد . کیانوش هم به نظرم ریسکه بذاریم چون معلوم نیست شاید اون کیانوش نباشه . منتظری هم به نظرم بعضی مواقع سوتی های بدی میده .نقل قول:
راستش هافبک دفاعی های تیم های دیگه رو نمی شناسم ولی به نظرم نکونام خوبه .
مجیدی بعدشم حجاززی ...نقل قول:
4 : بین این چند تا گزینه کدوم محبوب ترن : نکونام - مجیدی - قلعه نوعی - حجازی - جباری - منتظری - رحمتی ؟
1.مجیدی 2 . صادقی 3. منتظری 4. جباری 5 . برهانی 6.نکونامنقل قول:
رحمتینقل قول:
نکونام
ویسنته آرزه ---------------------------------------------------حیدری
جباری
مجیدی --------------------- برهانی یا موسوی
این تیم هر دو جام رو می تونه ببره ولی فدراسیون یه جام بهش بیشتر نمیده .. آسیا هم با وجود مجیدی و نکونام می تونیم از گروه بالا بیایم . چون این دو تو آسیا خوب بازی می کنن و مجیدی هم نشون داده که تو آسیا خوب گل میزنه . میدونم بازم اینا کافی نیست ولی از گروه بالا میایمنقل قول:
ممنون مرتضی جان
اما در مورد نکته ی سومت یه چیزی بگم . به هر حال اگه دقت کرده باشی تیموریان افت کرده بود این آخریا . الانم که رفته توی 90 بارها نشون داد و خودمون هم توی خبر گذاری ها خوندیم بازیم خیلی ضعیف شده . حالا به هر حال یه اشتباهی بود که انجام شد و اون رفت وگرنه خودم تیموریان رو بیشتر قبول داشتم چون جنگنده تر و شوت زن تر بود . اما من میگم حالا که رفته . خوب توی هافبک دفاعیهای ایرانی الان بهتر از نکونام نیست اگه بگردی . پس ما چاره ای جز خرید نکونام نداشتیم و به نظرم بدیمش بره هم کار درستی نیست . چون شما نگاه کن میگم که توی ایران که هافبک دفاعی خیلی کمهههه . و نکونام حداقل عالی نباشه از بقیه که بهتره؟
درسته ما رحمتی رو هم داریم اما رحمتی اون تجربه ی کافی نکونام رو نداره . اون بار روانیه نکونام روی تیم رو نداره و نمیتونه جاشو پر کنه برای همین میگم از نظر من اینکه بدیمش بره کار درستی حداقل در این مقطع زمانی نیست .
من زوج فرهاد و ایمان یا آرش رو برای سرعتی بودنشون گذاشتم که واقعا آزار میدن تیم حریف رو . البته من خودم بیشتر از آرش از این فرزاد حرص خوردم خدایی تو بازی با آلومینیوم 4 تا 100% نزد:n02:روی هوا عالیه اما روی زمین من چیزی ازش نمیبینم . و به نظرم با فرهاد فیکس نوک حمله نمیتونه باشه . اگه بخواد باشه کلا باید این سیستم رو تغییر بدیم . فرهاد و جباری عقب تر و یک به یک بازی کنن یه ذره هافبک هامون خطی و گود بشن و فرزاد اون جلو نوک باشه تا بشه استفاده ی کامل رو ازش کرد .
درباره ی آسیا هم حرفت درسته . منم میگم با این وضعیت شانسی نداریم . اینی که 45 دقیقه هیچی از تیم نبینیم و از نیمه ی دوم بخوایم بازی کنیم توی لیگ ایران جواب داده اما تو آسیا مطمئنا جواب نمیده . اما امیدوارم این وضعیت درست بشه و از همون ابتدا بتونیم روون بازی کنیم اونجوری باز شانسمون بیشتره
حرف دلمو زدی میخواستم بگم گفتم الان باز میگن بهونه آورد و ... اما سر خودمونو که نباید گول بزنیم فدراسیون ایران و فوتباله ایران . 2 تا جام برای یه تیم توی یه فصل ... غیر طبیعیه حتی خود ماها فکرشو نمیکنیم غیر از اینه؟نقل قول:
درباره این آرزه هم راستش تو بازیاشو دنبال کردی من نمیشناسم زیاد واسه همین تو ترکیب ازش استفاده نکردم . وگرنه میتونه جای ممد رضایی رو بگیره یا با جباری تعویض شه کلا تو تیم جا بیفته اما میگم که امیر بهش بازی نمیده منم اطلاع ندارم از سبک بازیش
این لینک فیلم بازی هاش هست ...نقل قول:
کلیپی جالب از دوره کردن هواداران آرزه و سرود خواند برای این بازیکن ، ظاهرا این بازیکن نزد هواداران تیمش محبوبیت زیادی داردکد:http://------------/vb/showthread.php?p=144157#post144157
توی قسمت نقطه چین a b i e t e h.com بذارید ( فاصله بین حروف را پاک کنید )کد:http://------------/wp-content/uploads/2012/12/Vicente-Arze-Fans-By-------------_.avi
اینجوری که من تو سایت های مختلف دیدم توی کشورش و تیم هایی که بازی کرده بازیکن محبوبی بوده و تماشگرا همیشه تشویقش می کردن . پس حتما بازیکن خوبی بوده ..
حرکات کناره هاش و توپ گیری هاش خیلی خوبه . اما اصلآ گلزن نیست .
قلعهنويي: دوست دارم اينيستا بهترين بازيکن شود
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: دوست دارم اينيستا به عنوان بهترين بازيکن سال 2012 انتخاب شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي پس از تمرين امروز تيم فوتبال استقلال در خصوص ديدار برابر ابومسلم در چارچوب رقابتهاي جام حذفي عنوان کرد: استقلال شرايط خوبي دارد و بازي در جام حذفي برابر ابومسلم که تيم خوب و مربي باهوشي دارد، بايد دقت کنيم. برگيزر مربي خوب و باهوشي است و ما با همه وجود مقابل اين تيم قرار خواهيم گرفت.
وي در مورد اينکه استقلال با مشکل بخاري روبرو شده، تصريح کرد: چنين چيزي وجود ندارد. حرف من اين نبود. گفتم هتل ندادند و از لحاظ سختافزاري مشکلاتي داريم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در واکنش به اين مورد که استقلال در مورد تغذيه هم با مشکل روبروست؛ گفت: در مورد اين حرفها صحبت کردم و اگر سؤال جديدي داريد، مطرح کنيد.
قلعهنويي در خصوص فرهاد مجيدي يادآور شد: تستهايي را حاجقاسم از او گرفته و در حال بررسي وضعيت او هستيم. هنوز ITC او هم نرسيده است.
وي در مورد اينکه اعلام کرده هر وقت نکونام بخواهد از تيم جدا شود، مشکلي از اين بابت ندارد، خاطرنشان کرد: باز هم ميگويم زماني که يک بازيکن بخواهد از تيم جدا شود، سه مورد ارزيابي ميشود. منافع باشگاه، منافع بازيکن و احساسات او. اين موضوع را دو هزار بار گفتهام. البته هنوز پيشنهادي هم براي او نيامده است.
سرمربي تيم فوتبال استقلال افزود: براي جدايي يک بازيکن اول کادر فني جلسه ميگذارد و پس از آن موضوع را با مدير عامل مطرح کند و پس از آن در مورد آن تصميم صورت بگيرد. اين کار جمعي صورت خواهد گرفت.
وي در مورد جلسه شب گذشته نکونام با فتحاللهزاده تصريح کرد: به هر حال مدير عامل با بازيکن جلسات برگزار ميکند. مشکلاتي است که بين آنها مطرح ميشود و مسئلهاي در اين زمينه وجود ندارد.
قلعهنويي در مورد اينکه برخي روزنامهها امروز اعلام کردند به علت ترس از حنيف عمرانزاده به او ميدان داده است، تاکيد کرد: اين چه مسائلي است که مطرح ميکنيد؟ صحبتي بکنيد که به درد جامعه و فوتبال بخورد. اين حرفهاي چيپ و اراجيف چيست که مطرح ميکنيد؟ مغز آدم به درد ميآيد. دنبال اين مسائل نباشيد.
وي در مورد انتخاب بهترين بازيکن سال 2012 خاطرنشان کرد: دوست دارم اينيستا بهترين بازيکن شود اما فکر ميکنم مسي به اين عنوان دست يابد.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در خصوص اينکه تعداد گلهاي اين تيم کم است، گفت: ما هر روز برنامههاي روي دروازه اجرا ميکنيم به نظرم گل کم نزدهايم در اين چند هفته اخير وضعيت گلزني ما خوب بوده است.
وي به عنوان سخن پاياني گفت: خوب است که ما صدر جدول بوديم که اين مسائل و سؤالات را پرسيديد. يک مورد از اين مسائل به درد جامعه فوتبال ميخورد؟
ورزش3
همچنان منتظر نظر دیگر دوستان هستیم نظرتون رو بدید به هر حال استفاده میکنیم:n16:
نکونام: تا آخر فصل در استقلال ميمانم
جواد نکونام خبر جدايياش از استقلال را رد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از انتشار خبر جدايي جواد نکونام از استقلال، هافبک آبيهاي تهران با رد اين خبر گفت: اين خبرها صحت ندارد. من تصميمي براي جدايي از استقلال نگرفتهام و همان طور که پيش از اين گفته بودم تا آخر فصل در استقلال ميمانم.
نکونام افزود: متاسفانه برخي ها به دنبال حاشيه سازي براي استقلال هستند و با انتشار چنين اخباري سعي ميکنند حاشيههايي را براي استقلال به وجود بياورند، اما من بدون توجه به اين شايعه سازيها به موفقيت در استقلال فکر ميکنم و تمام تلاشم را خواهم کرد که در استقلال موفق شوم.
به گزارش ايسنا، اين صحبتها در حالي است که محمود رضا فاضلي، مدير برنامههاي جواد نکونام گفته است که نکونام در حال انجام مذاکراتي با باشگاه استقلال است که در نهايت به تصميم وي براي ماندن يا نماندن در استقلال منجر خواهد شد. او همچنين گفت که احتمال دارد اين مذاکرات دو يا سه هفته به طول بينجامد.
فتحاللهزاده: نکونام موافقت کرد تا آخر فصل بماند
مديرعامل باشگاه استقلال از توافقش با نکونام براي ماندن اين بازيکن در استقلال تا پايان فصل خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي فتحاللهزاده درباره آخرين وضعيت جواد نکونام در استقلال گفت: امروز (دوشنبه) با اين بازيکن جلسهاي داشتيم که من از او خواستم تا پايان فصل نزد ما بماند. جواد هم موافقت کرد که حداقل تا آخر فصل در استقلال بماند.
وي ادامه داد: تصميم ما و نکونام تا اين لحظه بر اين است که تا پايان فصل با هم ادامه دهيم، مگر اين که شرايط خاصي پيش آيد و مثلا باشگاهي که نکونام را ميخواهد قيمت خود را خيلي بالا ببرد که در آن صورت وضعيت فرق ميکند.
مديرعامل باشگاه استقلال همچنين گفت: تا اين لحظه نسبت به تعهداتمان به نکونام عقب هستيم و مقداري از پولي را که بايد به او مي داديم هنوز ندادهايم. من تلاش ميکنم که تا آخر اين هفته اين پول را فراهم کنم و به او بدهم.
فتحاللهزاده در پايان گفت: با معاونين باشگاه جلسهاي داشتيم که درباره نحوه حضورمان در ليگ قهرمانان آسيا به هماهنگي برسيم. بر اين اساس قرار شد که معاون پشتيباني و اجرايي باشگاه طرحهاي خود را براي رسيدن به اهدافمان در آسيا ارائه دهد تا دربارهاش بحث و بررسي کنيم.
مشکلات مالي استقلال حل شدني است
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: آنهايي که اعلام کردهاند اميرقلعهنويي از ترس مرا روي نيمکت ننشانده، تازه روزنامهنگار شدهاند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حنيف عمرانزاده پس از تمرين امروز تيم فوتبال استقلال درخصوص شرايط اين تيم عنوان کرد: شرايط خوب است اما هوا کمي سرد است، استقلال نسبت به گذشته بهتر شده و روند رو به رشدي دارد.
به گزارش فارس،وي درمورد آلودگي هوا خاطرنشان کرد: کمي وضعيت بهتر شده است.
مدافع تيم فوتبال استقلال درمورد اينکه آيا اين تيم با مشکل بخاري روبهرو است گفت: مشکلي از اين بابت وجود ندارد، هواي رختکن گرم شده و مشکلي از اين بابت نيست.
عمران زاده درباره مشکلات مالي استقلال تصريح کرد: مشکلاتي داريم اما مطمئن باشيد که اين مسائل حل ميشود، مسئله بزرگي نيست.
وي درباره اينکه برخي روزنامهها نوشته بودند که اميرقلعهنويي به علت ترسش از عمران زاده او را نيمکت نشيننکرده تأکيد کرد: آنهايي که قلعهنويي را ميشناسند ميدانند که او به اين حرفها کاري ندارد که بخواهد مرا در ترکيب بگذارد يا نگذارد. آنهايي که اين موضوع را نوشتهاند تازه به کار روزنامهنگاري مشغول شدهاند، قبلاً پياز و سيبزميني ميفروختند و حالا در ورزش قلم ميزنند.
گزارش تمرين امروز استقلال
سرمربي تيم فوتبال استقلال عصر امروز در تمرينات اين تيم پابهتوپ شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمرين تيم استقلال براي آمادگي بازي برابر ابومسلم در چارچوب مرحله يکچهارم نهايي جام حذفي عصر امروز از ساعت 15 در کمپ مرحوم ناصر حجازي آغاز شد.
* در تمرين امروز سياوش اکبرپور و هاشم بيکزاده به علت مصدوميت حضور نداشتند.
* قبل از آغاز تمرين امير قلعهنويي حدود 5 دقيقه با بازيکنان صحبت کرد. ابتدا بازيکنان به گرم کردن پرداختند و پس از آن کار با توپ و شوت زدن را تمرين کردند.
* از تمرين امروز حدود 100 تماشاگر ديدن کردند.
* فرهاد مجيدي در کار گروهي با بازيکنان تمرين کرد.
* ميرشاد ماجدي، منصوري پورحيدري، فرزاد مجيدي، دکتر نوروزي و عباس سرخاب، بازيکن دهه 60 و 70 آبيپوشان در تمرين امروز حضور داشتند.
* مجتبي جباري که روز گذشته در تمرين آبيها حضور نداشت، امروز به تمرينات بازگشت.
* سيدمهدي رحمتي با حميد بابازاده تمرينات خود را دنبال کرد.
* امير قلعهنويي در اواسط تمرين پا به توپ شد. سرمربي استقلال در حرکتي تمرين روپايي و حرکات تاکتيکي کرد.
* فرهاد مجيدي اواسط تمرين تلفني با فهد، يکي از مسئولان الغرافه صحبت کرد و درباره ITC خود با او صحبت کرد. همچنين ميرشاد ماجدي نيز با فهد تلفني صحبت کرد.
منبع : ورزش 3
سعی می کنم کوتاه نظر خودم رو بگم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب دوستان میخوایم به یه ارزیابی برسیم ببینیم سلیقه ها و نظر دوستان چجوریه :
اول سوال ها رو خودم مطرح میکنم بعد جواب هم میدم شما هم یه طلفی بکنید و شرکت کنید توی این بحث .
1- قلعه نویی بهترین مربی ایران از نظر نتیجه و بعد فنی است و ویژگی بارزش اینه که خیلی خوب شرایط فوتبال و بازیکنان خودی و حریف رو می شناسه . ضمن اینکه مدیر خوبی هم هست .
2- ایمان موسوی . اگر بتونه خوش رو دوباره پیدا کنه و ایمان موسوی نیم فصل اول سال قبل بشه ، فوق العاده برامون موثر خواهد بود .
3- قطعا به نفع تیمه . فقط باید مدیریت بشه و خواسته یا نا خواسته باعث بروز حواشی در تیم نباشه .
4- محبوبیت تعریف خیلی کلی داره و شاید هم شخصی باشه . همه به نوعی محبوب هستند حالا کسی مثل من اخلاق و بازی پژمان رو خیلی می پسنده کسی نفر دیگری رو و ...
اما ناصر خان حجازی و پرستیژ و شخصیتی که داره به نظرم محبوب ترین های این لیست باشه .
5- اول فرهاد 2- پژمان - 3و4و5 ......
6- سیستم 4-4-2 لوزی توش جا افتادیم و به نظرم اگر خوب مهره چینی کنیم نیازی به تغییر سیستم هم نداشته باشیم . من خیلی به زوج حمودی - حیدری در راست زمین علاقه داره و پافشاری می کنم !
7- پیش بینی که سخته ولی فکر کنم با توجه به جدول لیگ و حذفی و بازی های باقی مونده بتونیم یک جام داخلی بگیریم که من ترجیح می دم لیگ باشه . توی اسیا گروه خیلی دشواره ولی باز هم صعود کار سختی نیست . جلوی تیمهای بزرگتر در اسیا بهتر بازی می کنیم . این گروه خیلی من رو یاد گذشته ها می اندازه . خیلی وقت بود منتظر بازی استقلال- الهلال بودم . بعد از صعود هم چیزی مشخص نیست البته به 8 تا می شه فکر کرد ولی بعد از اون دیگه باید دید تیم سال بعدمون چه جوریه .
1 : مربی که برای ایران خوبه ! من قبولش دارم و به نظرم برای استقلال بهترینه .. ولی اگه تو جایی غیر از ایران مربیگری میکرد بعید میدونم همین موفقیت ها رو کسب میکرد ...نقل قول:
خوب دوستان میخوایم به یه ارزیابی برسیم ببینیم سلیقه ها و نظر دوستان چجوریه :
2 : به نظر من بازگشت مجتبی جباری بهترین خبر ممکن بود .. توی نیم فصل دوم هم بهترین بازیکنمون مجتبی خواهد بود !
3 : با احترام به همه ی نظر ها ولی به نظر من خیلی کمک میکنه به تیم ... هر چند شاید خیلی بازیش تو چشم نیاد ولی تیم رو جمع و جور میکنه .. توی حمله نه .. ولی یکی از دلایلی که خط دفاع استقلال امسال خوب بوده ، نکونامه ! فقط کاش کمتر از این بازی هاش در بیاره که میگه میخواد بره !
4 : مجیدی ! ( بدون شرح )
5 : نفر اول مسلما مجیدی ... نفر دوم پژمان و نفر سوم رحمتی ! ( کلا خط دفاع رو خوب جمع میکنه و شخصیتش به کاپیتانی میخوره ) البته نظر من ...
6 : 4 - 4 - 2 که بچه ها بهش اشاره کردن بهترینه ..
7 : به نظر من استقلال نمیتونه هم توی حذفی هم توی لیگ قهرمان بشه ، ولی توی یکیش حتما امسال قهرمانه !
توی آسیا هم من حدس میزنم از گروه صعود کنیم ... ولی بقیش بر میگرده به اتفاقاتی که توی فصل نقل و انتقالات سال بعد رخ میده .. !
+
با تشکر از محمد .. :31:
آقا این قضیه ورزشگاه کشوری چیه ؟؟؟
دادن به استقلال ؟؟
اینا هم حاشیه هایی هستن که تقصیر نکونام نیست.نقل قول:
خودش چند بار فقط مصاحبه کرده که من تو استقلال می مونم ولی باز حاشیه براش درست می کنن ..
مثلآ همین دیروز دوباره گفت می مونم و هیچ پیشنهادی برام نیومده بود و ... ولی باز امروز فتح الله زاده اومده گفته تکلیف نکونام هفته دیگه مشخص میشه . از اونور هم الکی روزنامه ها و رسانه ها هم به خاطر نام نکونام همش تیتر الکی از نکونام می زنن .
قرارداد دو ساله بسته .
به نظر من از لحاظ اخلاقی بازیکن حاشیه ساز و بدی نیست .
همونطور که تو نود هم دیدیم رئیس سازمان كنترل كیفیت هوا رشیدی در مورد تعطیلی این مسابقات گفت: «جمعه شاخص آلایندهها در تهران 130 بود. در حالی كه در روز بازی استقلال و سایپا این شاخص روی 180 بود اما بازی برگزار شد.اقا دروغ تا کی ؟اقای فردوسی پور چرا صدات در نمیاد؟ پدر تیمه ما رو در اوردی سر بازی با داماش
اما سوالای محمد جان1 : نظرتون راجع به قلعه نوعی چیه؟
بهترین مربی حال حاضر فوتباله ایرانه بدونه شک. از نظر اخلاقی هم به نظر من با وضع بازیکن سالاری تو فوتبال ایران بهتری رفتار رو همن قلعه نوعی میکنه...
همه خریدامون خوب بودن ولی یه احساسه خاصی نسبت به ارزه داره فکر میکنم بهترین خریدمون میشه حالا باید بیشتر بازی کنه ببینیم چی میشه ولی فعلا ایمان موسوی و فرزاد حاتمی خیلی خوب بودن
از نظر فنی خیلی خوب بوده ولی حاشیه هم به همراه داشته امیدوارم اگه قراره بره یه پوله خوب گیر باشگاه بیاد مشکلاتمون رفع بشه
حجازی- قلعه نوعی-مجیدی -منتظری-جباری -رحمتی-نکونام
مجیدی-صادقی -جباری-منتظری
رحمتی
نکونام
محمد رضایی یا ارزه---------------------------------------------------حیدری
جباری
مجیدی یا موسوی--------------------- حاتمی
7 : به نظرتون ما توی لیگ برتر و جام حذفی و رقابتهای آسیا چه نتایجی کسب میکنیم ؟لیگ رو اگه خدا بخواد قهرمانیم جام حذفی واسه یه تیم دیگه گذاشتن اگرم بخوایم نمیدن بهمون اسیا بستگی به بازی های تو خونمون داره امیدوارم تو خونه همه امتیازا رو کسب کنیم چون بیرون خونه کاره سختی داریم
اقا تو رو خدا اینقدر پستای رو پاک یا ویرایش نکنید
خوبه پس شما هم این حسو داری ...نقل قول:
آرزه از جانواریو که خیلی بهتره .. جانواریو رو فیکس می ذاشت .
یه بازی دقیقه آخر آوردش تو زمین هم گل زد و هم یه صحنه پشت محوطه جریمه یه همکاری خوبی با جباری داشت . دو سه تا پاس به هم دادن تک ضرب داشتن تک به تک میشدن . با اینکه هنوز با هم تیمی هاش آشنا نبود