نه سروش جان.نقل قول:
رونالدو 1 جولای 2009 به رئال اومد با یه قرارداد 6 ساله. پس تا ژوئن 2015 قرارداد داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم موجوده.
Printable View
نه سروش جان.نقل قول:
رونالدو 1 جولای 2009 به رئال اومد با یه قرارداد 6 ساله. پس تا ژوئن 2015 قرارداد داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم موجوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود یک ماه دیگر در لیگ قهرمانان اروپا باید به مصاف یونایتد برود، با حضور در اولدترافورد، بازی تیم رقیب را تماشا کرد. دیگر تماشاگر ویژه بازی یکشنبه، روی هاجسون سرمربی تیم ملی انگلیس بود. هاجسون و مورینیو در جایگاه ویژه ورزشگاه اولدترافورد در کنار هم نشسته بودند.
امشب رئال با والنسیا تو جام حذفی داره
همین هفته هم با والنسیا تو لیگ داره
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- طبق جدول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والنسیا
- 2013/1/20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- طبق جدول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئال مادرید
شاگردان ژوزه مورینیو 32 بازی است که در مجموع رقابت ها در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو هنوز طعم شکست را تجربه نکرده اند.
در صورتی که رئال مادرید بتواند از سد والنسیا عبور کند در مرحله نیمه نهایی می بایست با برنده دیدار مالاگا و بارسلونا بازی کند.
والنسیا از هشت بازی اخیرشان در مجموع رقابت ها موفق به کسب هفت پیروزی شده اند.
والنسیا از هفت مصاف اخیرشان برابر رئال مارید در 5 بازی شکست خورده .
روبرتو سولدادو (تصویر سمت راست ) در هشت بازی اخیر خود ,هشت گل برای والسنیا به ثمر رسانده.
نیمه ی اول رو 1-0 بردیم...
عجب گل کلاس بالایی زدیم خداییش...
از اون گل هایی که تیم های مورینیو همیشه توش تخصص داشتند و در هر تیمی بود همچین گل هایی زیاد میزدن...
خداییش به من که به اندازه ی چندتا گل چسبید
امشب هم که خدا رو شکر حداقل کسی نمیتونه به Essien در نیمه ی اول ایرادی وارد کنه چون واقعا عالی بودش..
امیدوارم در نیمه ی دوم تعداد گل های زده رو بیشتر کنیم تا خیالمون در بازی برگشت راحت باشه...
پ.ن : میگم چه کرد این نیمکت نشینی با ایکر کاسیاس عزیز؟؟:n02: خودمونیما...
قابل قیاس با بازیه جلوی دورتمند نبود خداییش امشب... :n06:
امیدوارم در هر صورت در این فصل هم در کوپا دل ری جام بیاریم و هم چمپیونز !! البته نه به خاطر دلمون..تا منتقدا ساکت شن!! تا کسایی که این روزایی زیادی واسه من عرض اندام کردن بشینن سر جاشون...
:n20::n20::n20::n12::n12::n12::n12:
با این تیم بخوان برن جلو منچستر باید دعا کنیم ابرومندانه ببازیم!
داوری امشب هم خیلی بد بود! چند تا افساید گرفت از تیم والنسیا که افساید نبود!
فقط من نمیدونم خیابانی با کدوم عقلش میگه که هیگوان بادست توپ رو هدایت کرد! .... حالا قبول شایدم به دستش خورد ولی چطوری توپ که با اون سرعت میاد و از مسیرشم یه بار منحرف میشه رو ادم میتونه با دست هدایت کنه؟
دفاع هم خیلی بد بود... زرت و زرت توپ سانتر میشد روی دروازه نمیدونم چرا جلوشو نمیگرفتن اخه!
کاسیاس خیلی خوب بود .رونالدو هم که امشب اصا شبش نبود!
بازم میگم امیدوارم با این وضعیت جلو منچستر حاضر نشیم.
کاملا موافقمنقل قول:
اینطور بخوایم بازی کنیم اونم در مقابل این منچستر و این بارسا شانسی نداریم
خیابانی هم اصلا نمیدونه چی میگه!!
نیمه اول که گفت اسین در جام جهانی 2010 از خوب های تیم ملی غنا بوده در حالی که اصلا اسین تو جام جهانی نبود!!
اوزیل پاس میده میگه اگه رونالدو بود پاس نمیداد خودش میزد
مودریچ شوت میزنه میگه: توپ دور از دسترس دروازبان بود و خیلی خوب زد ولی تو چار چوب نبود
مورینیو همین امروز گفت "روزی به فوتبال انگلیس برمیگردم" بعد آقا میگه گفته تا اخر عمرش دوست داره تو رئال باشه
خودشو کشت تا گاگو بیاد تو تیم وقتی اومد چیزی نگفت تازه فهمیدم اصلا نمیشناسش
رو گل دوم هم خوب خودشو نشون داد بقیه بازی هم در مورد توانایی های سالگادو و قدرت اسین صحبت میکرد!!
بعد باید با این گزارشش از بازی لذت بببریم
----------------
سرجیو راموس و په په ، دو دفاع وسط فیکس رئال بازی با والنسیا را از روی سکوهای برنابئو تماشا کردند . بازیکن کاماسی عکسی از خودش در توئیتر گذاشت و نوشت :" حالا با په په بزرگ به این بازی آمده ایم . گلللل از کریم . زنده باد ... "
راموس دومین جلسه از محرومیت پنج جلسه ای خود را پس از بازی با سلتا سپری می کند و په په در حال ریکاوری از مصدومیتش است .
تیم زیاد بد بازی نکرد ! اتفاقا تا حدود زیادی خوب بود...فقط آلبیول افتضاح بود ُ هم توی آفساید گیری و هم توی دفع توپ ....!
آفسیاد هایی که از والنسیا گرفتند یکیش که کاسیاس دور کرد ُ دومیش هم خورد تو تیرک در صورتی که آفساید هم نبود باز گل نمیشد...
رونالدو موقعیت های زیادی خراب کرد....
امشب دفاع افتضاح بود رئال شانس آورد که داور چندتا آفساید اشتباه گرفت وگرنه راحت گل میخوردیم
کاسیاسم خیلی خوب بود دمش گرم
رونالدو هم نمیدونم چرا توپاش گل نمشد همه رو خوب میزد ولی از بد شانیش گل نمیشد
آقا این خیابانی دیگه خودشو گیر آورده همه میدونن طرفدار بارساس بعد وسط بازی میگه
کاری نداشته باشید من طرفدار رئالم یا بارسا ولی ای کاس این توپو والنسیا گل میکرد تا بازی قشنگتر میشد
آدم میمونه چی بگه اصلا بعد آخر بازی میگه مورینیو باید خوشحال باشه چون تیمش هرجوری شده 2 تا گل زده
آخه یکی نیست به این بگه به توچه اصلا
این آقای جواد خان که شدیدا مفت حرف میزنه!!نقل قول:
مورینیو همین امروز گفت "روزی به فوتبال انگلیس برمیگردم" بعد آقا میگه گفته تا اخر عمرش دوست داره تو رئال باشه
ولی این یه تیکه رو من خودم قشنگ یادمه که داشت در مورد رونالدو حرف میزد...نه مورینیو...!!!:n26:
بچه ها
تورو خدا بیاین هم قسم بشیم و به این روابط عمومی شبکه ی 3 اگه زنگ نمیزنید حداقل ایمیل بدید که جان مادرشون آدمی مثل جواد خیابان و مزدک میرزایی گزارشگر بازی های رئال نباشن!!!
به خدا من اگه بازی رو آنلاین نبینم(که با سرعت اینترنت در این روزا عمرا بشه این کارو کرد) واقعا مجبورم صدای تلویزیون رو MUTE کنم اگه گزارشگر یکی از این 2 تا باشن!!!
بازی 1-0 به نفع رئاله!!
این برای بار چندمه که خیابانی به طور واضع میگه دوست دارم رئال گل بخوره تا بازی جذاب شه!!!! این جمله رو زیاد از این آقا شنیدیم!!!!(بسته دیگه بابا؛آخه تا کی این گزارشگر های صدا و سیما باید برن رو مخ ما رئالی ها تو هر بازی)
یا به جرات میگم 7 بار گفت که یه آفساید اشتباه از Soldado گرفته کمک داور که اون توپ حتما گل میشد!!!!
یا دیگه سر گل هیگواین که بماند!!!
حالا دیشب نه!!هر بازی که این آقایون گزارشگر بازی رئال میشن باید این طوری اعصاب مارو خورد کنن؟؟؟؟
یه ایمیل هر کدوم ما بزنیم مطمئن باشید اوضاع از اینی که هست بهتر میشه!!!
نشد...
زنگ میزنیم فهش میگیرمشون :n02:
اینقدر داوری ها (یا بهتره بگم اشتباهات داوری) به ضرر تیم رئال بوده از زمانی که مورینیو اومده تو رئال ....نقل قول:
داوری امشب هم خیلی بد بود! چند تا افساید گرفت از تیم والنسیا که افساید نبود!
حالا که یکبار این اشتباهات به نفع تیم ما بود نه خود ما میتونیم قبولش کنیم...
نه آقای خیابانی ارجمند...
بابا...
- این همه این اشتباهات داوری باعث شده که ما خیلی وقتها به اون چیزی که حقمون بوده نرسیم...
- حالا یکبار یه آفساید رو از والنسیا به طور اشتباه اعلام کردن هم به آقای خیابانی خیلی بر خورده !!!
- هم به کسایی که چند ساله تاکتیکشون رو بر اساس اشتباهات داوری بنا کردن!!!
- و هم به خود ما (آخه از بس ندیدیم؛عادت نداریم دیگه :n03: )
داوری علت 18 امتیاز نیست، اما فقط چند مورد اخیر:
گل صحیح کایخون آفساید گرفته شد. اخراج کاکا کاملاً غیرمنصفانه بود.
اخراج کاملاً اشتباه آدان.
اخراج بحث برانگیز راموس.
ضمن اینکه دی ماریا تو کنفرانس مطبوعاتی قبل بازی با والنسیا گفته بود "تصمیماتی از سوی داورا گرفته میشه که اشتباه نیست، دارن به ضرر ما تصمیم میگیرن". همین صحبت باعث شده تا اتحادیه داوری پرونده ای رو احتمالاً برای تنبیه این بازیکن به راه بندازه!
اشتباهات داوری جزئی از بازیه - این اشتباهات تا الان هم به نفع ما بوده هم به ضرر ما
اگه بخوایم همیشه این مسائل رو مطرح کنیم زیبایی فوتبال از بین میره
یه تیم باید اونقدر خوب باشه تا اشتباهات داوری روش بی تاثیر باشه
اول اینکه اگه اشتباهات داوری به حدی برسه که مارو در چمپیونزلیگ و کوپا دل ری و لالیگا هم قهرمان کنه باز هم کمیته های داوری اروپا و اسپانیا شدیدا به ما و تیممون بدهکارن!!!! پس اینقدر نگید یه بار هم به نفع ما بوده و ....... :n15:نقل قول:
اشتباهات داوری جزئی از بازیه - این اشتباهات تا الان هم به نفع ما بوده هم به ضرر ما
تیم های زیاد جلوی یه تیم که اسمشو نمیبرم خیلی خوب و بی نقص بازی کردن ولی اشتباه داوری باعث شد که تیم اسمشو نبر برنده ی بازی باشه!!!:n21:
حتما همه ی ما بازی چلسی با تیم اسمشو نبر رو یادمونه در چمپیونز لیگ!!! :n28: :n23:
و خیلی بازی های دیگه ...!!:n23:
آیا چلسی و دیگر تیم ها به اندازه ی کافی خوب بازی نکردن؟؟؟؟:n27:
این اشتباهات داوری یه تاکتیک شده واسه بعضی ها که در شرایت سخت شدیدا روش حساب باز میکنن!!! :n22:
ال کلاسیکو ها بماند که کلکسیون اشتباهات عجیب و غریب برای تیم روبروی رئال بود!! ( دیگه به هر شکلی بود سعی کردم اسم تیم خاصی رو نبرم تا این پست ما رو دوباره پاک نکنن!!!! ) :n18:
اینم نحوه ی ارتباط با روابط عمومی شبکه ی 3
برای اون دسته از هواداران تعصبی رئال که احساس میکنن داره به شعور ما رئالی ها توسط گزارشگرای این شبکه (خصوصا آقای خیابان و میرزای) توهین میشه!!
اگه رئالی هستی ایمیل بزن!!
نیازی به زحمت نیست ، اگه قرار بود بخاطر احترام به هواداران سایر تیم ها (یعنی تیم های دیگه به جز ... ) حرکتی تو رسانه های ایران انجام بشه ، خیلی زودتر ازینا باید انجام میشد ... نه الان که این جو حکمفرماست و خون کاتالانی تو رگ خیلی از ایرانیا که اکثرشون چیزی از فوتبال نمی دونن ، جریان داره:n09:نقل قول:
هنوز اگه خیابانی تیکه ای میندازه ، چیزی میگه میشه به حساب غفلت یا ساده بودنش میشه گذاشت ولی حساب مزدک جداست:n24:
همه ی حرف هاش از روی قصد و قرضه و مثال های زیادی میشه زد که جاش نیست( یعنی جاش نمیشه:n02:)
استراحت کریم با PS3
:n12:
کریم بنزما پس از پیروزی مقابل والنسیا در دور رفت کوپا با گلزنی خودش ، دارد از استراحت دو روزه خود لذت می برد .
وی پس از گل مهمی که زد ، عکسی از خودش در صفحه خود در شبکه های اجتماعی در حال PS3 بازی کردن گذاشت .
مرجع اخبار رئال
دوست عزیز این لینکی چیزی نذاشتی که اصلا نمیشه کاریش کرد درستش کن مرسینقل قول:
روابط عمومي شبكه سه سيمانقل قول:
تلفن مستقیم 22040092
تلفن داخلی 221668395
آدرس ای میل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشانی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خوبه؟
یه سری عکس هستش که دلم نیومد نزارم ، این تصاویر مربوط به تبلیغات رونالدو واسه نایک هستش که اصطلاحا تو این عکسا کریس قشنگ افتاده...
این عکس هم که بر سر در موزه ی فدراسیون اسپانیا اخیرا نصب شده ، کاسیاس رو با اباهت خاصی نشون میده :
دعواي مورينيو و رونالدو در رختکن
رسانه هاي اسپانيايي از درگيري شديد لفظي مورينيو با رونالدو پس از بازي با والنسيا خبر دادند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادريد در بازي رفت يک چهارم نهايي جام حذفي اسپانيا با دو گل از سد والنسيا گذشت تا به صعود از اين مرحله اميدوار باشد.
در اين ديدار کريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد فرصت هاي زياد گلزني را يکي پس از ديگري از دست داد و نتوانست دروازه حريف را باز کند.
ژوزه مورينيو که به نظر مي رسيد از کسب اين پيروزي راضي نيست در رختکن از رونالدو به خاطر هدر دادن فرصت هاي بيشمار گلزني انتقاد کرد.
سايت (اينتر کونوميا)اسپانيا نوشت: مورينيو در طول بازي از عملکرد بد رونالدو به خشم آمده بود. او در رختکن به شدت از ستاره پرتغالي تيمش انتقاد کرد. رونالدو هم که تاب انتقادات آقاي خاص را نداشت جواب او را داد و کار به در گيري لفظي کشيد که در نهايت با دخالت فلورنتينو پرس رييس باشگاه و ديگر بازيکنان دو طرف کوتاه آمدند.
جوليان آپيلا خبرنگار اسپانيايي که به رختکن رئال نزديک بود اينگونه به توصيف ماجرا پرداخت: صداي درگيري لفظي رونالدو با مورينيو را همه در راهرو شنيدند و حتي به خيابان کاستنيا هم رسيد! به سرعت به فلورنتينو پرس خبر دادند و او هم به رختکن آمد و با ديگر بازيکنان فضاي متشنج رختکن را آرام کردند.
درگيري مورينيو با رونالدو در حالي است که ستاره پرتغالي رئال مادريد چند روز پيش در گفتگو با سايت فيفا از مورينيو به عنوان بهترين سرمربي کنوني جهان ياد کرد.
رئال مادريد در فصل جاري رقابت هاي ليگا نمايش بسيار ضعيفي داشته است و با بارسلونا صدرنشين 18 امتياز اختلاف دارد.مورينيو به علت کسب نتايج ضعيف به شدت فشار را احساس مي کند و در چند بازي صداي اعتراض هواداران را شنيده است. مورينيو 12 سال است که به صورت حرفه اي به مربيگري روي آورده است اما تيم هاي او هيچگاه تا اين اندازه متزلزل نبوده اند.
مورينيو در حالي ستاره هموطنش را مورد انتقاد قرار داد که در ديدار مقابل اوساسونا که رونالدو را در اختيار نداشت، موفق به گلزني به تيم ته جدولي نشد.
( امیدوارم جدی نباشهمورینیو هم داره با دونه دونه بازیکناش درگیر میشه ها :n03: )
این خبرنگارا از کاه کوه میسازن.
این درگیری که قسمتیش هم تو زمین بوده، بخاطر این هست که تو یه صحنه رونالدو میتونست پاس بده و در واقع عقل هم حکم میکرد که پاس بده اما خودش میزنه و حتی یه لحظه که کنار زمین میاد، مورینیو از رو نیمکت بلند میشه و سرش داد میزنه!
نمیدونم مربی اگه نتونه به خاطر عملکرد بازیکن یه داد سرش بکشه یا نیمکت نشینش کنه دیگه پس چرا مربی وجود داره. واقعاً این خبرنگارها هم منتظرن یه اتفاقی بیفته بزرگش کنن.
فالکائو اولويتش را رئالمادريد خواند
مهاجم کلمبيايي آتلتيکومادريد از علاقه خود براي حضور در رئالمادريد خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رادامل فالکائو در يکي، دو سال حضورش در آتلتيکومادريد نمايش خيرهکنندهاي داشته است و يکي از بهترين مهاجم حال حاضر فوتبال جهان به شمار ميآيد.
به گزارش ايسنا،اين مهاجم کلمبيايي که خبرهاي زيادي درباره پيوستن او به چلسي در پايان فصل جاري به گوش ميرسد، به راديو "تراي" اسپانيا گفت: "اگر بخواهم در پايان فصل آتلتيکومادريد را ترک کنم، اولويتم با رئال مادريد است."
نقل قول:
( امیدوارم جدی نباشهمورینیو هم داره با دونه دونه بازیکناش درگیر میشه ها )
اینها همش به خاطر اینه که مارکا با مورینیو ضد هستش!! همین !!!
مارکا در ظاهر مال مادرید... ولی در عمل دیگه به همه ثابت شده کارش چوب لایه چرخ انداختن رئال بوده!!!
مورینیو اگه تو گوش یه بازیکن بزنه هم این اجازه رو داره !!! (از روی قصد و قرض اینکارو نمیکنه که!!)
بهتر از من و شما میدونه اگه نتیجه ی معکوس بده کارش اولین نفری که سیبل میشه خود مورینیو هست!!!
همه ی ما میدونیم که آقای خاص در بین مربیان دنیا با بازیکنان خودش صمیمی ترین روابط رو داره !!
فیلم خداحافظی از اینتر و چلسی رو نیگا کنید چه گونه بازیکنانش رو بقل میکنه و گریه میکنه!!
مطئنا در مرحله ی اول سر مربی اونهاست...در مرحله ی دوم برادر بزرگتر اونها!!تیم مثل یک خانواده اس...!! و خانواده ای به موفقیت میرسه که یک پدر قاطع و یک سر پرست کار درست روی سرش باشه!!
اینها همش حاشیه ای هست که مطبوعات آنتی مورینیو دارن برای تیم و خود شخص آقای خاص درست میکنن و ما دیگه نباید به این حرفا دامن بزنیم!!
هنوز هنوزه بازیکنان سابق مورینیو با او تماس ها تلفنی دارند!! این یعنی چی؟؟؟
یعنی که اون برای بازیکنان و شاگردانش بیشتر از یک سر مربی بزرگه!!!
اون درست مثل یک دوسته!!
یک دوست خیرخواه...اما با روش های خاص خودش!!!
2 روز پیش زاد روز آربلوا بود... آلوارو 30 ساله شد....بازیکنی که خیلی ها شاید دوستش نداشته باشند و نقطه ضعف تیم بدوننش ... اما به نظرم شایسته یک تقدیر کوچولو به خاطر زحماتی که در این سال های اخیر برای رئال مادرید و فوتبال ملی اسپانیا کشید هست.. هر چند خودم شاید خیلی دوستش نداشته باشم ولی یه چیزی رو مطمئنم که از جون برای تیم مایه میذاره:n16: و واقعا تجربه زیادی رو کسب کرد و دیگه یه بازیکن پخته هست . موفق باشی آربلوا:n12:
Álvaro Arbeloa Coca
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : January 17, 1983 .age 30
وقتی که دیروز دوستی خبر احتمال نیمکت نشینی کریستیانو توسط مورینیو را به من داد ، نمی توانستم جلوی خنده ام را بگیرم : "این را به عنوان یک جوک می پذیرم ، البته یک جوک بی مزه . " وقتی فهمیدم که این قضیه زیاد هم شوخی نیست و مربی واقعا دارد به آن فکر می کند ، از این وضعیت غیر قابل توضیح کاملا بهت زده شدم .
وقتی در جمع یکی از کانون های هوداری بودم ، اغلب همه به من یک پیغام می دادند :" رونکرو ، به پرز بگو که نگذارد کریستیانو برود . بدون او در پامپلونا دیدیم که چه وضعی داشتیم ... "
هواداران به خوبی ارزشهای ستاره واقعی خود را درک می کنند . رئال بدون کریستیانو تصور نکردنی است . اما شاید بالاخره مورینیو امشب بخواهد که سومین تنبیه بزرگ فصلش را در نظر بگیرد .
کاسیاس و راموس قربانی های قبلی بودند و حالا انگار نوبت ستاره بزرگ تیم است . توجیه این که برای بازی چهارشنبه استراحت کند ، اصلا مناسب نیست . سوپرمن نیازی به استراحت به عضلات آهنین خود ندارد .
تنبیه او به خاطر خشم سه شنبه عادلانه نخواهد بود . از طرفی شکست بارسا در آنوئتا باعث میش ود که رئال برای معجزه تلاش کند . آن هم در حالی که معجزه ها بدون کریستیانو هرگز محقق نخواهند . شد . مربی ، مطمئنم که این فقط یک شوخی بود ، درست است ؟ توماس رونکرو - سردبیر روزنامه ی AS
متن از مرجع اخبار رئال
مثل اینکه قضیه جدیه و رونالدو امشب نیکمت نشین هستش!!
نمیدونم استراتژی مورینیو چیه؟واقعا هدفش از این کار رو درک نمیکنم ،
در صورتی که خود رونالدو بعد بازی کوپا مقابل همین تیم گفت که بازی بعد با اتحاد بازی میکنیم به امید پیروزی ولی مورینیو داره نیمکت نشینش میکنه:n13:
واقعا تیم بدون کریس میلنگه نمونش بازی جلو اوساسونا بود و خیلی از بازی های دیگه...
امیدوارم این کار رو نکنه. یکی از وظایف مربی به موفقیت رسوندن تیمشه. البته اگر هم امشب بازی رو ببره باز اختلاف میشه 15 امتیاز!!!!!!! که خوب همون موقع هم که اختلاف 15 امتیاز بود من یکی قهرمانی رو از دست رفته میدونستم ولی باز امید داشتن بهتره. بهتره مورینیو گذشت نشون بده و اینطوری طرفش رو شرمنده کنه (البته اگه واقعاً دلیلی برای دلگیری داشته باشه).به هر حال ما همه میدونیم ه تاثیر کریس چقدره.
منم از همون روزی که خیری درگیری لفظی رو شنیدم ناراحت بودم که شاید بخواد رونالدو رو مثله کاسیاس و راموس رو نیمکت بذاره
امیدوارم اینجوری نشه چون اگه اینجوری بشه برای تیم بد میشه
یه جورای همه با هم گیر میشن
بازی امشب مشخص میکنه که آخر چی میشه
امیدوارم امشب رئال بازیو ببره تا هم اختلافو با تیم های 1 و 2 کم کنه و هم روحیه ای بشه برای بازی برگشت با والنسیا که تو زمین اونا بازم ببرن و برن بالا
میخوام پیش بینی کنم چی میشه ولیبعضی وقتا مورینیو تصمیم های عجیب میگیره که همین پیش بینی رو سخت میکنه.ولی به نظر من رونالدو بازی میکنه چون بازی نکنه رئال به مشکل میخوره
حداقل تنبیه روی کاسیاس خوب جواب داد...
اگه این اتفاق بیوفته هم بدم نمیاد...
لیگ که دست نیافتنی شده!!
پس چرا یه ستاره به خودش نیاد و متوجه نشه رئیس کیه؟؟؟
مورینیو آیا در پورتو هم رونالدو رو داشت که پورتو رو قهرمان چمپیونز کرد و یا در تیم های دیگه که عناوین رو باهاشون درو کرد؟؟؟این درست نیست بگیم تیم رو یه بازیکن خاص میچرخه!!
درسته رونالدو یه فوق ستاره اس!!! بهترین بهترینها!!! محبوب دل ها!!! ولی یه وقتایی باید آدم به خودش بیاد و ببینه اگه یه روز قراره خوب نباشه فرقی نداره با بقیه!!
اینطوری ایجاد انگیزه میشه براش...!!
حالا که امیدوارم یا شایعه باشه یا به خاطر مسائل تاکتیکی اینکارو بکنه مورینیو یا هم بخواد بهش استراحت بده!
:n12::n12::n12:
باهات موافقم !نقل قول:
ولی اگه رونالدو از تیم بیرون بمونه مطمئن باش میبازن!(خیلی وابسته شدن بهش!)
البته رونالدو هم سال اولی که به رئال اومد عالی بازی میکرد!
ولی یواش یواش افتی کرد که دیگه از اون رونالدویه منچستر خبری نشد!
یه کم اگه به خودش بیاد خیلی عالی میشه!
اتفاقا با اومدن مورینیو به مادرید رونالدو از زمانی که تو منچستر هم بود بهتر شده !!!نقل قول:
باهات موافقم !
ولی اگه رونالدو از تیم بیرون بمونه مطمئن باش میبازن!(خیلی وابسته شدن بهش!)
البته رونالدو هم سال اولی که به رئال اومد عالی بازی میکرد!
ولی یواش یواش افتی کرد که دیگه از اون رونالدویه منچستر خبری نشد!
یه کم اگه به خودش بیاد خیلی عالی میشه!
همین فصل قبل رو یادت نیست؟؟
حالا که حقش رو میخورن و مثل اون سال ها بهش توپ طلا نمیدن دلیل نمیشه از اون موقع فاصله گرفته باشه!
تا قبل از اون واقعا با رونالدوی منچستر فاصله داشت ! خیلی هم زیاد!
با اومدن مورینیو بود که پای رونالدو به گل زدن در ال کلاسیکو باز شد دیگه!(یادتون نیست؟)!! تا قبل از اون در ال کلاسیکو ها ضعیف بازی میکرد!! ولی
دیگه بعد از اونم که کسی نمیتونه در ال کلاسیکو ها متوقفش کنه!! :n02:
کلا من رونالدوی پارسال رو حتی از سالی که توپ طلا گرفت هم بهتر دیدم!
من خودم خیلی مورینیو رو دوست دارم و از بیشتر تصمیماتش حمایت میکنم...
رونالدو و کاسیاس و یا هر بازیکن دیگه رو سرمربی اختیار داره و میتونه رو نیمکت بشونه .اما......اما تو این وضعیت نیمکت نشین کردن رونالدو یه اشتباه فاحش و گناه نابخشودنی از طرف مربیه...
به این دلیل نمیگم که شاید توی بازی تیم خللی ایجاد شه(که شاید هم بشه) ......اخه الان موقع اش نیس!!:n27: وقتی توی این چند هفته اخیر تیم دقیقا بر سر همین مسئله به کلی حاشیه رفته و واقعا تیم ضربه دیده به نظرم این کار یه نوع خودزنیه !:n27: (شایدم وسیله قدرت نمایی در مقابل مدیا که مورینیو بخواد بگه آره این منم ، و شما(رسانه) هیچی هم نیستین!)
این که میگن هم واسه استراحته شاید واسه تنها بازیکنی که تو دنیا این حرف خنده دار باشه رونالدوه! رونالدو تو همه بازی ها هم همیشه مهمترین مسئله ذهنیش مدیریت انرژیه .. واسه همینه که کمتر تو پرس ها شرکت میکنه تا واسه استارت ها اماده باشه ..
البته بیشتر از این رو اتفاقی که هنوز رنگ واقعیت نگرفته بحث نکنیم بهتره:n06:
Real Madrid: Casillas, Varane, Coentrão, Khedira, Ronaldo, Özil, Alonso, Arbeloa, Albiol, Higuain, Di María.
BENCH / SUPLENTES: Adán, Benzema, Carvalho, Essien, Modric, Callejón, Nacho.
ترکیب بازی امشب...
ظاهرا نتیجه دیشب بارسا رو ترکیب تاثر گذاشته....چون قرار بود کاسیاس و ژابی و شاید رونالدو استراحت کنن....
چه نتیجه درخشانی اونهم در یک نیمه
فوق العادس
تبریک میگم
دیماریا اگر در رئال راه بیفته بخش زیادی از رئال که رونالدو هم جزء اونه راه میفته
تبریک به همه
نیمه ی اول عالی و نیمه ی دوم یه نیمه ی معمولی
این رئال واقعی بود
رونالدو هم بازی میکرد پس بحث بازی ندادنش همینجا تموم میشه
همه و همه عالی بودن ولی اوزیل امشب یه چیز دیگه بود خیلی خیلی خوب بازی کرد یعنی همه کار کرد فقط گل نزد
دیماریا هم جزء شبهای خوبش بود
رونالدو هم عالی بود
در کل امشب همه عالی بودن و این رئال همون رئال ساله قبل بود
آلبیول و واران هم یه جوری بازی کردن که میشه روشون حساب باز کرد فقط باید دید تو بازی های بزرگ چیکار میکنن
امیدوارم همینجوری پیش برن و کاری به اختلاف امتیاز نداشته باشن و تو جام حذفی هم والنسیا رو بترکونن
دم همشون گرم
خوب بردیم...عجب بازی زیبایی بود ُ البته نیمه اول....!
نیمه دوم بیشتر بازی رو کنترول کردیم چون دلیلی وجود نداشت خودمون رو خسته کنیم و فشار بیاریم...ولی اگه تیم میخواست والنسیا رو دو رقمی کنه امام زاده بیژن هم نمیتونست جلوشو بگیره :دی
ژابی استراحت کرد برای بازی برگشت حذفی چون شدیدا لازمش داریم ! دی ماریا و رونالدو استراحت نکردند...احتمالا بازی برگشت حذفی هم یک بازی کنترولی پیاده کنیم...
بابا رئال واقعی هم همینه دیگه
یادتون نیست الکلاسیکو سال پیش بارسا و 2-1 بردیم تو نیکمپ باید همینجوری بازی کنیم
پیش بینی من درست از اب در اومد و رونالدو بازی کرد:n10:
خداکنه بقیه بازی ها رو هم اینجوری بازی کنیم
نگاه کنید و تشکر یادتون نره!
ممنون:n02:
این لینکی که گذاشتی ف ی ل ت ر ه و نمیتونم ببینمنقل قول:
اگه داریش یه جا دیگه آپ کن منم بتونم ببینم
ممنون