من به دلایلی نمیتونم الن ثبتنام کنم باید صبر کنم برای اول اسفند!
کارت اعتباری رو الان بگیرم یا اون موقع هم میشه؟
Printable View
من به دلایلی نمیتونم الن ثبتنام کنم باید صبر کنم برای اول اسفند!
کارت اعتباری رو الان بگیرم یا اون موقع هم میشه؟
سلام.
یه سوال داشتم ( میدونم خیلی عجیبه ها ! ولی میخواستم بدونم یا شاید حتی دوباره تجربه کنم)
من امسال کنکور دادم و الان علم و صنعت درس میخونم . میدونم اگه دوباره کنکور بدم و قبول شم حذف میشم کلا.
میخواستم بدونم اگر ثبت نام کنم و کنکور بدم و فقط بفهمم رتبم چند میشه و انتخاب رشته نکنم مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟
ممنون
دوستان لطفا راهنمایی کنید:
درصد بین 70 تا 80 درس زیست تو ازمون های گزینه 2 درصد خوبی هستش؟
با این روند میشه به درصد بالای 80 تو کنکور سرسری امیدوار بود؟
این درصد ها ربطی به کنکور نداره عموما....یعنی مثال نقض زیاد داره....نقل قول:
اگه ثابت بین 70 تا 80 بزنید خیلی خوبه اما دلیلی نداره تو کنکور بتونید بالای 80 بزنید...آزمون های جامع جو متفاوتی نسبت به یک یا دو فصل داره....
نه اگه انتخاب رشته نکنی مشکلی پیش نمیادنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
اگر 2 بار پذیرفته شده باشید در کنکور دیگر حق شرکت ندارید.
الان هم خب اگر دانشگاه روزانه هستید و وروددی امسال کنکور 92 حق شرکت ندارید.
از نظر شرکت در کنکور مشکلی نداره.میتونید کنکور بدهید اگر انچه خواستید بدست آوردیداز رشته قبلی انصراف دهید و در غیر اینصورت میتونید در کنکورهای بعد هم شرکت کنید
پیروز باشید
نقل قول:نقل قول:؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بالاخره جواب چی شد؟؟
ثبت نام کنکور چه ساعتی شروع میشه؟
کد نظام وظیفه رو چی بزنم من؟ من میخوام انصراف بدم ولی همچین کدی واسه من نداره...
معدل کل دیپلم رو اگه حدودی بزنم مشکلی پیش میاد؟ معدل کتبی رو دقیق میدونم ولی معدل کل رو نمیدونم.
روز دانشجو رو به دانشجوهای اینده تبریک می گم :31::11:
سلامنقل قول:
از روز 16 اذر هستش.احتمالا از ظهر شروع بشود دیگه
چرا انصراف؟شما اول شرکت کنید در کنکور اگر در رشته بهتری قبول شدید انگاه انصراف بدهید.(اگر پسر هستید قوانین نظام وظیفه رو ببینید که اگر انصراف دادید مشمول نشوید)
معدل کل دیپلم رو هم اگر ندارید از مدرسه میتونید بگیرید.
پیروز باشید
همینکارو میخوام بکنم خب من که الان دانشجوام کدوم کد نظام وظیفه رو باید بزنم؟نقل قول:
بچه ها توجه شما رو به یه موضوع خیلی مهم جلب میکنم :نقل قول:
هیچ اهمیتی نداره که برای ثبت نام کنکور چه کدی بزنین؛ چون این کد در هیچ جایی ثبت نمیشه و فقط برای این هست که شما از وضعیت خودتون ارزیابی داشته باشین. در هنگام ثبت نام دانشگاه؛ معاونت آموزشی دانشگاهتون وضعیت شما رو بررسی میکنن و اونها هستن که براتون درخواست معافیت تحصیلی میدن نه سازمان سنجش. هر کدی دلتون میخواد بزنین اینقدر وقت و تمرکزتون رو برای کد هدر ندین
ببین دوست عزیز این درصدا خوبه و نشون میده که شما رو اون بودجه بندی درس که برا ازمون اومده تسلط خوبی داریننقل قول:
اما تستای کنکور زیست رو که دیدین بیشترش ترکیبی شده و این کار رو کمی مشکل کرده که تنها راهش هم این اول رو مطالب کتاب درسی مسلط بشین بعد بتونین ارتباط برقرار کنین بین بخش های مختلف کتاب
راستی یه نکته ای رو در مورد کد ره گیری سوابق خدمتتون عرض کنم :
کد ره گیر معمولا این هست :
ناحیه اخذ دیپلم سپس یه دونه 0 سپس کد دانش آموزی
مثلا اگر کسی از ناحیه 1901 اردبیل دیپلم گرفته باشه و کد دانش آموزیش هم 1255555 باشه کد ره گیری سوابقش میشه :
190101255555
نه نیست اگر هم باشه عوارض جانبی دارهنقل قول:
این بیت اغراق نداره که...فقط حسن تعلیل داره....ابر گریه کنه(یعنی از ابر باران بیاد) اغراقه؟هیچ بزرگ نمایی در این بیت دیده نمیشه....چون باریدن باران امری طبیعیه....نقل قول:
حسن تعلیل یعنی اینکه یک پدیده علته علمی داشته باشه اما اون حادثه رو به یک چیزه دیگه نسبت بدیم.
علت باریدن ابر تجمع بخارات و سپس سرد شدنش هست(این دلیل علمی) اما شاعر در شعرش تاکید میکنه علت باریدن بازان از ابر به خاطره امام زمانه....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط در یک مورد دو تا آرایه با هم صد در صد هم پوشانی دارن ....اونم اینه که هر تشخیصی استعاره هم هست.(تشخیص یعنی صفت انسانی دادن به غیر انسان).اما هر استعاره ای تشخیص نیست.
اسمش اینه:نقل قول:
گواهي مربوط به عنوان رشته تحصيلي دو سال آخر دوره دبيرستان يا هنرستان و سا ل اخذ مدرك پيش دانشگاهي براي فار غالتحصيلانو يا دانش آموزان نظام جديد آموزش متوسطه براي شركت در آزمون سراسري سال1392 و همچنين سه سال آخردوره متوسطه براي ديپلمه هاي سنوات قبل نظام قديم آموزش متوسطه
سلام دوستان . من الان توي سايت سازمان سنجش بودم و هنوز ثبت نامي در كار نيست ؟
از ساعت چند شروع ميشه ؟
با تشكر . . . .
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، با یادآوری اینکه ثبت نام آزمون سراسری 92 از ساعت 14 امروز پنجشنبه 16 آذرماه آغاز میشود ، گفت: فرایند ثبت نام تا 25 آذرماه در سامانه سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه دارد و بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده، آزمون سراسری سال 92 در صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه 30 و 31 خردادماه همچنین شنبه اول تیرماه در حوزه های امتحانی برگزار خواهد شد.نقل قول:
ثبت نام شروع شد
نقل قول:
نه ببین من حرفم این که تو این بیت تو دلیل بارش باران اغراق کرده که بخاطر دلتنگی ابرا میبارن
من این منظورم هست که ایا باید این بعنوان ارایه اغراق در نظر بگیریم یا نه ؟
سلام خدمت همه بروبچ پی سی ورلدی :sq_8:
من میخام کنکور 92 شرکت کنم الان هم کارت 10/600 سراسری رو خریدم میخام تو کنکور پیام نور هم شرکت کنم
میخام بدونم تو همون ثبت نام کنکور سراسری که انجام میدم برای پیام نور هم ثبت نام میشه ؟
کارت اعتباری های هر دوشون هم سراسری هم پیام نور رو تو همون یه دفع ثبت نام میگیره ؟
کنکور سراسری و پیام نور رو باید تو یه روز بدم یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین؟ :sq_24:
فقط اين را راه مي برم براي پيام نور و غير انتفاعي بايد يك كارت ديگه كه 5800 دوباره از همان سايت سنجش بخري
و در همان بار اول بايد همه كد ها را بزني به نظرم
نقل قول:
اونو که آره میدونم که باید خرید منظورم اینه که همون یه بار که واسه سراسری ثبت نام میکنیم واسه پیام نور هم ثبت نام میشه ؟
برای اینکع کنکور پیام نور رو بدیم چه درس های رو باید بخونیم ؟
من میخام کنکور 92 شرکت کنم الان هم کارت 10/600 سراسری رو خریدم میخام تو کنکور پیام نور هم شرکت کنم
میخام بدونم تو همون ثبت نام کنکور سراسری که انجام میدم برای پیام نور هم ثبت نام میشه ؟
کارت اعتباری های هر دوشون هم سراسری هم پیام نور رو تو همون یه دفع ثبت نام میگیره ؟
کنکور سراسری و پیام نور رو باید تو یه روز بدم یا نه ؟
برای اینکع کنکور پیام نور رو بدیم چه درس های رو باید بخونیم ؟
موقع ثبت نام کنکور شماره اون کارت علاقمندی به پیام نور رو هم واردی میکنی. سپس کنکور که میدی میتونی پس از اعلام نتایج؛ رشته های پیام نور و غیرانتفایی هم انتخاب کنینقل قول:
نقل قول:
ممنون داش علیرضا :sq_25:
میخوام رشته مهندسی نرم افزار یا اقتصاد قبول بشم چکار باید بکونم؟
سلام بچه ها!
یکی از دوستانم دیپلم ریاضی داشته میخواد امسال کنکور انسانی شرکت کنه٬برای رشته هایی باستانشناسی یا جهانگردی و هتلداری چه رتبه ای باید که روزانه و شبانه قبول بشه!؟برای مدیریت بازرگانی چطور؟!
ضمنا کتاب های اقتصاد و ریاضی و روانشناسی و جغرافیا و علوم اجتماعی + فارسی و دین و زندگی از کتاب مطالعه کنه کافیه؟یا نیاز به کتاب های کمک درسی هست؟
از الان شروع کنه دیر نیست؟
لطفا هرکس هر اطلاعی از هر قسمتی که تعریف کردم داره در اختیار بذاره!با تشکر از همه
سلام بچه ها!
یکی از دوستانم دیپلم ریاضی داشته میخواد امسال کنکور انسانی شرکت کنه٬برای رشته هایی باستانشناسی یا جهانگردی و هتلداری چه رتبه ای باید که روزانه و شبانه قبول بشه!؟برای مدیریت بازرگانی چطور؟!
ضمنا کتاب های اقتصاد و ریاضی و روانشناسی و جغرافیا و علوم اجتماعی + فارسی و دین و زندگی از کتاب مطالعه کنه کافیه؟یا نیاز به کتاب های کمک درسی هست؟
از الان شروع کنه دیر نیست؟
لطفا هرکس هر اطلاعی از هر قسمتی که تعریف کردم داره در اختیار بذاره!با تشکر از همه
راهنمایی نمی کنید؟ :دینقل قول:
حوزه امتحاني رو ميتوني هر شهري كه دلت بخواد بزني ولي اين كار تاثيري روي سهميه و رتبه ات نداره . فرم شماره 2 رو در جريانش نيستم چون ديپلمم رو اصفهان گرفتم و هيچ وقت احتياج نداشتم . اگه ديپلمت رو در شهرهاي بزرگ گرفته باشي احتياج نيست .نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان یه پیشنهاد داشتم
اگه یکی از بزرگواران لطف می کرد و مطالب مهم رو تو پست های اول جمع می کرد خیلی عالی میشد
مثل تاپیک کنکور 91
نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لینک زیر یه نگاهی بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از اینکه دیپلمم رو گرفتم فامیلیم رو تغییر دادم..وقتی که رفتم سوابق تحصیلیم رو تایید کنم اونجا تو مشخصاتم فامیلی قبلیم نوشته شده بود..
بعد تو همون سایتی که سوابق تحصیلی رو تایید میکردیم اینو نوشته بود:
منم دیگه اصلاح نکردم و تایید کردم...الان که میخوام ثبت نام کنم وقتی کد سوابق رو وارد میکنی خودش خودکار اسم و فامیل و...رو ثبت میکنه و نمیتونی عوضش کنی. نمیدونم چیکار کنم:41:نقل قول:
- داوطلبانی که بعد از اخذ مدرک تحصیلی مشخصات سجلی خود را تغییر داده اند نیازی به اصلاح مدرک تحصیلی ندارند و بر اساس اطلاعات مشخصات سجلی قبلی خود شناسایی می شوند .
حالا تو شناسنامم تو قسمت توضیحاتش نوشته که فامیل قبلیم چی بوده و الان عوض شده..روز کنکور اگه شناسناممو ببرم قبول میکنن؟
قبلا عین همین سوال پرسیده شده بود و یکی از دوستان کامل و از رو دفترچه جوابشونو داده بودنقل قول:
خلاصه بگم که مشکلی ندارین و میتونین ثبت نام کنینو بعدا با شناسنامتون برین سر جلسه
این بیت " بر او راست خم کرد و چپ کرد راست خروش از خم چرخ چاچی بخاست
تو کلک معلم ارایه ی چرخ چاچی رو نوشته استعاره از کمان
در حالی که من فکر می کنم باید مجاز باشه چون داره اشاره می کنه به محل ساخت کمان
من اینجا تشبیهی نمی بینم بین کمان و چرخ چاچی که بگیم یکی از طرفین شبیه حذف شده که استعاره باشه
دوستان نظرتون چیه ؟ این مجاز یا استعاره ؟
ساجدی درست نوشته. توی بیت که فردوسی نگفته خروش از محل ساخت کمان بلند شد؛ گفته که خروش از خود کمان بلند شد. و چون کمان در چاچ درست شده؛ چرخ چاچی رو بجای کمان آورده که میشه استعاره.نقل قول:
لازمه پرش کنیم؟اصلا حس اموزش پرورش رفتن ندارم:sq_3:نقل قول:
دوستان من چند سال پیش کنکور دادم ولی معدل امتحانات نهاییم کم شده با توجه به اینکه تاثیر زیادی داره تو کنکور میشه بگید ایا راه جبران هست واسه معدل و ایا چقدر امسال تاثیر داره واسه دولتی
دوست عزیز میشه بگین تو کدوم تاپیک این سوال پرسیده شده بود؟نقل قول:
مرسی. نه بخاطر سهمیه که نمیخوام این کارو بکنم. اصلا دبیرستانو همونجا گذروندم و سهمیه ام برای همونجاست. فقط بخاطر اینکه شهر خودمه و دسترسی به حوزه امتحانی راحته، نه این تهران بی درو پیکر که معلوم نیست کجاش بیفته حوزم.نقل قول:
فقط نگرانم بعدا نگن شما که ساکن تهران بودی چرا محل سکونتت رو اشتباه وارد کردی. گرچند که چون در هیچ چیزی تاثیر نداره، فکر نمیکنم براشون مهم باشه
شما دو کارت رو میخری بعد اگر در فرم ثبت نام اعلام علاقمندی به پیام نور کنی میگه اطلاعات کارت دوم رو هم وارد کنی.نقل قول:
کنکور سراسری و پیام نور که جدا نیست. یک کنکوره که شرکت میکنی اگر مجاز بشی میتونی هم از رشته های سراسری انتخاب کنی هم پیام نور و غیرانتفاعی
همون فرم شماره ص 45 دفترچه رو میگی دیگه؟نقل قول:
منم برام سواله. اما فکر میکنم مشکلی نباشه و احتمالا تا زمان ثبت نام دانشگاه بهش نیاز نیست. اگر الان حال نداری بعدا میتونی ببری.
چون پایین فرم نوشته بعد از پر کردن نزد خود نگه دارید.
فقط اگر از کنکوری های قدیم که تجربه دارن یکی تایید میکرد خیال ما راحت میشد بهتر بود!