زیاد وارد نیستم ولی امکان داره رشته ای با اولویت بالا تر رو اورده باشید که اسمتون نیست .نقل قول:
من 1400 منطقه سه شدم اسمم تو دانشگاه فرهنگیان(دبیری فیزیک یزد)نیست ؟
تو انتخاب رشته هم کد مربوطه رو وارد کرده بودم.یعنی قبول نشدم؟
زیاد وارد نیستم ولی امکان داره رشته ای با اولویت بالا تر رو اورده باشید که اسمتون نیست .نقل قول:
من 1400 منطقه سه شدم اسمم تو دانشگاه فرهنگیان(دبیری فیزیک یزد)نیست ؟
تو انتخاب رشته هم کد مربوطه رو وارد کرده بودم.یعنی قبول نشدم؟
کسی سایتی چیزی نمیشناسه برای اموزش مصاحبه دانشگاه فرهنگیان؟
در این باره بهتر است با دانشجویان این دانشگاه ارتباطی داشته باشیدنقل قول:
موفق باشید
دوستان مندانشگاه شاهد معرفی نشدم یعنی اینکه اولویت های قبلی همقبول نشدم یا نه
کمک
امکانش کمهنقل قول:
سلام دوستان ... امسال رشته ی علوم کامپیوتر رو ناحیه ای کردن و خیلی جالبه که فقط 13 دانشگاه این رشته رو دارند و اونم که 6 تاشون فقط مال تهرانه ... الان سواله من با رتبه ی 1200 منطقه 2 که تو سنندجم ( ناحیه 6 ) و ناحیه ی 6 هیچ کدوم از دانشگاه هاش این رشته رو ندارند نمیتونم علوم کامپیوتر قبول شم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ( پارسال 1400 از همینجا علوم کامپیوتر شریف رو اورده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... هیچ شانسی ندارم ؟
پارسال رو نمیدونم چطوری شد اونجوری شد :دی ولی خیلی سالا بوده علوم کامپیوتر شریف 700 بالاتر نگرفته !
+
این که تو دفترچه زده ناحیه ای تا جایی که میدونم ربطی به بومی گزینه نداره !
والا این قبولی های 90 و 89 توی یادگار ماندگاره :)نقل قول:
امکانش کمه
پارسال رو نمیدونم چطوری شد اونجوری شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خیلی سالا بوده علوم کامپیوتر شریف 700 بالاتر نگرفته !
+
این که تو دفترچه زده ناحیه ای تا جایی که میدونم ربطی به بومی گزینه نداره !
محتوای مخفی: قبولی ها
خیلی ها فقط واسه شریف رفتن علوم کامپیوتر رو میزنن :( و دانشگاه رو به رشته ترجیح میدن :( ... تازه بچه های المپیاد کامپیوتر هم یه عده شون میرن این رشته ... دیگه ببینیم شانس ما چی میشه ...
اون گزینش کشوری هم که به ترتیب رتبه ی کشوری انتخاب میشدن ولی الان با گزینش ناحیه ای 60% از تهران قبول میکنه ... 40% رو از شهر های دیگه ازاد پذیرش میکنه که شانسم کمتر میشه :( ..
حالا هرچه اید خوش اید ...
سلام دوست مننقل قول:
در حال حاضر اسامی چند برابر را در اون رشته ها مشخص میکنند .
اگر شما در چند دانشگاه رشته خاص ثبت نام کردید باید چک کنید ببینید برای مراحل بعد یعنی مصاحبه و گزیش دعوت شدید یا خبیر
موفق باشد
خوب تا جایی که میدونم 60 درصد فقط مال رشته های پر طرفدارهنقل قول:
خیلی ها فقط واسه شریف رفتن علوم کامپیوتر رو میزنن :( و دانشگاه رو به رشته ترجیح میدن :( ... تازه بچه های المپیاد کامپیوتر هم یه عده شون میرن این رشته ... دیگه ببینیم شانس ما چی میشه ...
اون گزینش کشوری هم که به ترتیب رتبه ی کشوری انتخاب میشدن ولی الان با گزینش ناحیه ای 60% از تهران قبول میکنه ... 40% رو از شهر های دیگه ازاد پذیرش میکنه که شانسم کمتر میشه :( ..
حالا هرچه اید خوش اید ...
این رشته ها حتی آی تی ( مهندسی کامپیوتر رو مطمئن نیستم ) 80 درصده
منم انتخاب اولمه علوم کامپیوتر شریف . امیدوارم شما هم بیاری .
اون 700 رو هم نمیدونم والا ! یکی از بچه های همین سایت به من گفت 88 یکی از دوستاش با 700 نیاورده علوم کامپیوتر شریف رو :-؟
دوستان در مورد شرایط گزیتش دانشگاه فرهنگیان ما در این مرحله واسه مصاحبه معرفی شدیم حالا زد تو مصاحبه قبول شدیم و تو نتایج نهایی زد کد رشته فرهنگیان رو واسم انتخاب کرد حالا در مراحل بعدی ما قبول نشدیم دیگه نمی تونیم دانشگاه عادی بریم یا قبو.لی در مصاحبه ملاک قبولی در این دانشگاه فرهنگیانه ؟؟؟؟
شما چند شد رتبه تون ؟ :) ...نقل قول:
خوب تا جایی که میدونم 60 درصد فقط مال رشته های پر طرفداره
این رشته ها حتی آی تی ( مهندسی کامپیوتر رو مطمئن نیستم ) 80 درصده
منم انتخاب اولمه علوم کامپیوتر شریف . امیدوارم شما هم بیاری .
اون 700 رو هم نمیدونم والا ! یکی از بچه های همین سایت به من گفت 88 یکی از دوستاش با 700 نیاورده علوم کامپیوتر شریف رو :-؟
80 درصد واسه رشته های استانیه ... رشته های ناحیه ای 60 % هستش... کامپیوتر هم نرم افزار ناحیه ای هستش و سخت افزارش کشوریه... حالا ایشالله اگه نسبت به پارسال تغییر زیادی نکنه همکلاس میشیم :)
سلام. بچه ها کسی میدونه واسه رشته نفت دانشگاه دولتی رتبه چند به پایین میخواد؟؟؟؟؟؟
پایین ترین رشته ی نفت مال تربیت معلم سبزوار باشه که چارک پایین رتبه ی کشوریش 28,837 هستش... بعد از این پیام نور ...
سلام
میخواستم بدونم که امسال قبول شدن در علوم کامپیوتر سختتر از پارسال شده؟
ک مقام مسئول سازمان سنجش از زمان دقیق اعلام نتایج کنکورهای دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته خبر داد.به گزارش جهان به نقل از مهر، حسین توکلی درباره اعلام نتایج کنکور دکتری گفت: اسامی پذیرفته شدگان نهایی در کنکور دکتری سال جاری، ۲۰ شهریورماه اعلام خواهد شد.
وی با اشاره به زمان اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد نیز اعلام کرد که یکشنبه ۱۲ شهریورماه نتایج این آزمون نیز اعلام خواهد شد.
به گفته سخنگوی سازمان سنجش، داوطلبانی که در مرحله انتخاب رشته کنکور سراسری شرکت کرده بودند باید در روزهای ۲۱ تا ۲۳ شهریورماه منتظر اعلام نتایج خود باشند.
توکلی خاطرنشان کرد که نتایج کنکور کارشناسی ناپیوسته نیز پایان شهریورماه اعلام می شود.
این مقام مسئول در سازمان سنجش گفت: نتایج تمام این آزمونها در سامانه سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام می شود.
چه وضعیه حتما به خاطر اینکه 5 روز تعطیل بودن گفتیم یه هفته مونده خلاص میشیم کار این مملکت حساب کتاب سرش نمی شه:19:نقل قول:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بابا مردیم از استرس!!!!!!!!!
دوستان یه سوال دارم،
من غیرانتفاعی ICT میخونم،یه ترم دیگه دارم تا کاردانی بگیرم،میخوام واسه تکمیل ظرفیت انتخاب رشته کنم. حالا الان من باید چیکار کنم؟
سلام دوستان.
لطفا این جا رو ببینید مهمه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
معاون سازمان سنجش آموزش کشور زمان دقيق ثبت نام از پذيرفته شدگان کنکورهاي سراسري و کارشناسي ارشد 91 در دانشگاهها را اعلام کرد.جلال طباطبايي در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: پس از اعلام نتايج کنکور کارشناسي ارشد در 12 شهريورماه، ثبت نام از پذيرفته شدگان 18 شهريورماه در دانشگاهها آغاز خواهد شد که ممکن است اين زمان در برخي دانشگاهها تغيير کند.وي درباره زمان قطعي نام نويسي از قبوليهاي آزمون سراسري اظهار داشت: نتايج اين کنکور بين روزهاي 21 تا 23 شهريورماه اعلام مي شود و دانشگاهها مي توانند از 26 شهريورماه نام نويسي از پذيرفته شدگان را آغاز کنند.به گفته معاون سازمان سنجش، تاکنون زمان ثبت نام پذيرفته شدگان در آزمون دکتري مشخص نشده است.
دوستان کسی مصاحبه فرهنگیان شرکت کرده در مرود چی میپرسن ؟؟؟ من فردا مصاحبه دارم هیچی ام از احکام و اینا بلد نیستم
دوستان این رفیق ما با رتیه 20000 زده عمران شبانه سمنان . تهران هستیم ما . الان نگاه کردم تو یادگار که کف هم نیست تا حدود 25000 هم از منطقه 2 گرفته . میخواستم ببینم قیول میشه ؟ البتته سمنان تو ناحیه ماس پس مشکلی فکر نکنم باشه .
البته عمران سازه یا بتون روهم شبانه زده . فکر کنم قبیولیسش صد در صده تو سمنان ولی بین رشتش موندیم ما .
دوستان من تربیت دبیر شهید رجایی رو تو انتخاب رشته خودم انتخاب کردم ولی اون مبلغ 2300 تومن رو واریز نکردم.حالا چی میشه؟
امکانش برای شما که بومی استان نیستید تقریبا صقر است چون شبانه بصورت 80% بومی(استان نه ناحیه ) هست و اون 20% هم رتبه های خوب پر می کنه.نقل قول:
اگه این دانشگاه رو انتخاب کردید باید تا حالا به مصاحبه دعوت می شدید و گر نه اون کد رشته ها از فرم شما حذف می شه و مابقی رشته ها بررسی می شهنقل قول:
من امروز تو مصاحبه فرهنگیان شرکت کردم از هرچی میپرسن جز از رشته تخصصیت تنهاسوال تخصصی من که واسه دبیری زبان شرکت کردم این بود "خودت رو به انگلیسی معرفی کن "؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اونم شانسی همینجوری پرسید همش از احکام بود
خب الان من یادگارو نگاه میکنم مثلا اولین چیزی که دیدم اینه مکانیک صنعتی بابل شبانش رتیه یکی مونده به اخرش تهرانه . این 20 درصد که شما میگی ممکنه درست باشه اما این که رتبه های خوبو میرن اونجا فکر نکنم !یا مثلا شبانه کرمان نصفشون از جای دیگن . شیراز و اصفهان و یزد و ...نقل قول:
امکانش برای شما که بومی استان نیستید تقریبا صقر است چون شبانه بصورت 80% بومی(استان نه ناحیه ) هست و اون 20% هم رتبه های خوب پر می کنه.
بعد اگر کسی نباشه اون 80 درصد بومی تبدیل به درصد بالاتر میشه . در ضمن معمولا کسی شبانه شهرستانی مثل سمنان رو نمیزنه . ( منظورم با رتیه در حد قبولی ) برای همین تو خیلی از رشته ها مثلا تو یادگار همشون بومی پر شدن ...
بعد در ضمن میگم این رفیق ما عمران سازه یا عمران بتون هم زده !!!
البته شاید شما درست میگید
ممنونم
راستی سمنان که این رشته ها رو نداره:نقل قول:
نمیدونم اون میگفت . احتمالا اینو برای جای دیگه گفته ... ولی میگفت 13 تا شبانه زدم سمنان ...نقل قول:
راستی سمنان که این رشته ها رو نداره:
حالا بذارید بپرسم
خیلی ممنون در ضمن ...
الان نگاه کردم یکسری رشته شبانه جدید به سمنان اضافه شده ( در اصلاحات )... البته اون رشتهایی که گفتم نیست ولی چند شبانه جدید داره .... اینا رو هم زده فکر کنم .
مثل مهندسی شهر سازی ...
بازم با این اوصاف شما احتمال قبولی نمیدید ؟ حتی در رشته ای مثل شهر سازی ؟
احتمل قبولی تقریبا صفر هستش دوست عزیز(حالا شاید معجزه شد) من با توچه به تجربه حودم میگم پارسال من با 17000 و دوستم با 15000 هردو استان تهران منطقه 2 مکانیک عمران صنایع و متالوژی سمنان شبانه زدیم هیچ کدوم قبول نشیدیم مثل شما یادنگار مادگار رو نگاه کرده بودیمنقل قول:
مرسی از شما
دو سوال دیگه و بعد رفع زحمت میکنیم !!!
1_ یعنی خودمم با 4900 منطقه 1 و 5300 زیر گروه 1 عمران سمنان قبول نمیشم ؟
2_ اصفهان چند تا غیر انتفای داره و با همون رتبه 20000 رفیق ما میشه قبول شد ؟
خیلی خیلی ممنون .
1- احتمالش خیلی زیاده . شبانش هم که اگر زده باشید صد در صدهنقل قول:
2- نظری ندارم
دیشب اخبار 20:30 رو دیدین که برای اعتراض به سازمان سنجش رفته بودن. واقعا شورشو در اوردن (هر چی فحش نثارشون:4: ) منم یکی از همون بخت بر گشته هام که با رتبه 4317 منطقه 2 هیج کدوم از رشته های دانشگاه شاهد رو برای مصاحبه دعوت نشدم در حالی که امسال با رتبه 5 6 هزار رفتن مصاحبه و 100% قبولن ( رفیقم با 3 هزار هم دعوت نشده ) من با توجه به اینکه هیج فرقی نمی کرد کدوم اولویت باشه من انتخاب 36 37 و 38 (و رفیقم 15!!!!) رو شاهد زدم الان این رفیقم گفت باید 1 تا 5 می زدیم(از خو دشون قانون عوض کردن ) حالا من و امثالهم باید 4 سال آواره شهرستان بشیم بخاطر خود سری .................... :41:
سلام میشه لطفا یکی منو راهنمایی کنه
من رشته ی خودم تجربی بوده هیچی از هنر نمیدونم ولی شدیدا علاقه دارم
امسال کنکور سراسری مجاز شدم با رتبه ی 5926 و رتبه ی کشوری بدون اعمال سهمیه 14981
میدونم رتبه ی جالبی نیست اما بگید چه رشته ای و کجا میشه قبول بشم لطفااااااااااااا جواب بدید
سلام میشه لطفا یکی منو راهنمایی کنه
من رشته ی خودم تجربی بوده هیچی از هنر نمیدونم ولی شدیدا علاقه دارم
امسال کنکور سراسری مجاز شدم با رتبه ی 5926 و رتبه ی کشوری بدون اعمال سهمیه 14981
میدونم رتبه ی جالبی نیست اما بگید چه رشته ای و کجا میشه قبول بشم لطفااااااااااااا جواب بدید
سلام
این نتایج آزادو کسی اطلاع نداره کی میاد ؟
باحال میشه آزاد پزشکی قبول شم :دی
منم با 1900 منطقه 2 معرفی نشدم بابا اینا یه چیزیشون هست اصلا تنشون واسه اذیت مردم میخاره:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumb sdow:evil2::evil2::evil2:نقل قول:
سلام
چند دقیقه میشه که نتایج آزاد اومده.
ازاد اومد من هم عمران مرکز قبول شدم . با تراز 6900 حدودان .
آقا من علوم تحقیقات قبول شدم............. این ثبت نامش از کی شروع میشه؟؟؟؟ چطوریاست؟؟؟؟