طبق شایعات تبلت Nexus 9 که ساخت Htc هست در 23 مهر معرفی میشه.
احتمال داره نسخه نهایی Android L هم تو همون تاریخ منتشر بشه.
منتظر باشید...
Printable View
طبق شایعات تبلت Nexus 9 که ساخت Htc هست در 23 مهر معرفی میشه.
احتمال داره نسخه نهایی Android L هم تو همون تاریخ منتشر بشه.
منتظر باشید...
تکبیـــــر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:دینقل قول:
We've just received official word from the Googlers on high that the 2012 Nexus 7, albeit burdened with crappy, crappy NAND storage and an aging Tegra 3 processor, will receive Android 5.0 Lollipop as an OTA update. Rejoice.
تبریک میگم دوستان! خودم زیاد امید نداشتم Android 5.0 رو برای مدل 2012 بدن. مرسی گوگل! :n12:
انشالله که هر چه سریعتر این آپدیت ارائه بشه.نقل قول:
خیلی دنبال نکسوز ۶ بودم ولی قیمتش ۲۰۰ دلار بیشتر از چیزیه که حدس می زدم. نظر دوستان چیه؟
Nexus 6 یه فرقی که شاید با بقیه گوشی های سری Nexus داره اینه که به احتمال زیاد باتری و صفحه نمایش و بخصوص دوربینش خیلی سطح بالا باشن و قابل رقابت با flagship های سامسونگ و سونی. یه جورایی مدل بزرگتر Moto X 2014 ـه که تا الان یه سری معتقدن بهترین گوشی اندرویدی ـه. (هم از لحاظ سخت افزار و کیفیت ساختش، هم بخاطر ساپورت گوگل و اندروید تقریبا خالصش که تا حد زیادی شبیه سری Nexus هست از این لحاظ) اینجوری میشه اون قیمت بالاترش رو توجیه کرد. حالا تا review هاش نیومدن نمیشه درست قضاوت کرد ولی به طور مشخص یه حس premium ـتری داره نسبت به Nexus هایی که تا الان اومدن.نقل قول:
من که به شخصه این رو دیگه بیش از حد بزرگ میدونم ولی برای کسایی که با این سایز گوشی ها مشکلی ندارن و دنبال یه فبلت باکیفیت و عاری از TouchWiz (:دی) بودن انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه.
من از دیشب تا حالا یهویی از Nexus 5 خیلی خوشم اومده! :دی خوب که بود ولی با این حرکت گوگل که nexus های قدیمی رو هم آپدیت کرد میشه انتظار داشت حالا حالا ها ساپورت بشه. الان حتی بعد 1 سال هم هنوز سخت افزار قابل قبولی داره. کاش فقط باتریش بهتر بود و یه کم جمع و جورتر بود! :n27:
من به شخصه با سایزش مشکلی ندارم. چون بیشتر اوقات مشغول خوندن متن هستم که این سایز برای این کار مناسبه.نقل قول:
ولی قیمتش با سیاست سری نکسوز که سخت افزار خوب با قیمت عالی بود رو پیش نمی بره!
سخت افزار در حد فلگ شیپ هاست ولی قیمتش هم در حد همون هاست و تفاوت چندانی با قیمت سایر برند ها نداره.
چون با این قیمت دلاری و برند موتورولا حدود ۲۵۰۰ اینجا در میاد که واقعا کم نیست.
ولی لامصب رنگ سورمه ایش فوق العاده است!
گوگل هنوز Nexus 5 رو برای فروش گذاشته توی Play store. اونم با Lollipop. اینجوری میشه انتظار داشت توی ماه های بعد مدل جدید و به روزش رو بدن بیرون. (مثلا واسه Google I/O سال بعد) مسلماً خودشون هم میدونن که این سایز گوشی و قیمتش برای همه مناسب نیست. بنظرم اگه همین Nexus 5 رو با سخت افزار امسال معرفی میکردن همه راضی تر میبودن.
Nexus 7 هم از توی استور گوگل حذف شده و دیگه بعیده با وجود گوشی های 5 و 6 اینچی از این به بعد تبلت 7 اینچی از گوگل ببینیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 3 نوامبر (12 آبان) منتظر Lollipop باشید! :دی
مدل های Wi-Fi ـه Nexus 10 و Nexus 7 2012, 2013 آپدیت رو زودتر دریافت میکنن. (3 نوامبر) مدل های LTE و Nexus 4 و Nexus 5 کمی بعدتر.
اقا یه مشکلی با نکسوس 7 پیدا کردیم. چند روزی هست قسمت Android OS باتری زیادی مصرف میکنه حتی در حالت استندبای.
تبلت از شب تا صبح 60 درصد باتریش برا OS رفته. شارژش به شدت افت میکنه . به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام به همگی. بچه ها من تازه اومدم توی این فروم اونم به خاطر یک مشکل خیلی بزرگ. امروز شارژ نکسوس ۷ من تموم شد وقتی زدم به شارژ و بعد روشنش کردم توی اون انیمیشن بعد از کلمه گوگل گیر کرد. هر چی سرچ کردم نوشته بود باید بری و فکتوری ریست کنی و خوب من مجبور شدم این کار رو بکنم چون هیچ رقمه بالا نمیاد! اما باز هم همون جا مونده. البته خوشبختانه توی بوت لودر و منوهاش میاد ولی بعدش جای دیگه نمیره. باید چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
خوش آمدید!
به نظر میاد با مفاهیم ریکاوری و ... اشنا هستید.
بهترین کار اینه که اخرین نسخه فیرمویر رو بگیرید و با نرم افزار wugfresh NRT مجددا فلش کنید.
این چیزایی که گفتی رو فقط اسمی و مفهومی می دونم! اما دقیقا نمی دونم از کجا و مرحله به مرحله برم
نقل قول:
تبلتت چیه؟ Wifiیا 3G? مدل 2012 هست یا 2013؟
آنلاک کردی؟ (موقع روشن شدن زیر اسم گوگل عکس یه قفل میاد یا نه؟)
32 وای فای مدل ۲۰۱۲ هست. راستش نمی دونم چه گندی زدم! من این برنامه نصب کردم. آخرین فریمور رو هم گرفتم با راهنمایی خود همین برنامه ولی باز هم گیر می کنه این بار تو صفحه ای که لوگو گوگل میاد بدتر اینکه یه چیز عجیب هم هست توی همون صفحه اول اولش میشه منوهای ریکاوری رو انتخاب کرد یعنی انگار لودینگ با ریکاوری قاطی شده. به نظرم انگار باید همه چیزو از اول برم در ضمن آنلاک هم هست. تو رو خدا یه کمکی بکننقل قول:
یک بار کامل این روش رو به ترتیب و دقیق انچام بده و نتیجه رو بگو.نقل قول:
اگه تو ریکاوری میره احتمال خیلی زیاد درست شدنی هست.
1- آخرین ورژن Firmware رو دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نیاز به ... شکن داره)
2- نرم افزار Nexus Root Toolkit رو دانلود و نصب کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (احتمالا ... شکن نیاز داره)
3- نرم افزار Nexus Root Toolkit رو اجرا کنید و مدل و Build Number حال حاظر تبلتتون رو دقیق انتخاب کنید.
4- اجازه بدید که نرم افزار های مورد نیاز خودش رو دانلود کنه. (احتمالا ... شکن نیاز داره)
5- از سمت راست گزینه Soft-Bricked/Bootloop رو انتخاب کنید و Flash Stock + Unroot رو بزنید.
6- از قسمت بالا آخرین ورژن یعنی KTU84P رو انتخاب کنید و از قسمت پایین گزینه I did this alread.. رو بزنید و OK کنید.
7- آدرس فایل Firmware دانلود شده رو بهش بدید و قسمتی که ازتون MD5 می خواد عبارت زیر را وارد کنید. (اگر ارور داد فایل Firmware ناقص دانلود شده باید دوباره دانلود کنید.)
7e453b0601e1aff4823464e8d80e0ec6
8- مطابق راهنمایی های برنامه پیش برید تا تبلت آپدیت بشه (حدود 3 تا 5 دقیقه طول میکشه و دفعه اول بوت شدن زمان زیادی می بره. شکیبا باشید!)
واقعا ممنون یکی رفتم و حل شد! دسنگاه از یه پاره آجر زنده شد
خوشحالم که کار کرد. یکی از خوبی های سری نکسوز اینه که به راحتی زنده میشن. در واقع اگر بشه تو ریکاوری رفت یعنی میشه تبلت رو زنده کرد.نقل قول:
موفق باشی
پ.ن: 3 روز تا اندروید 5 مونده...
دقیقا همین چند روز پیش آیفون ۵ یکی از دوستانم خود به خود گیر کرد و دیگه هیچ کاریش نتونستن بکنن! این که میگم خود به خود واقعا خود به خود یعنی یه روز عصر سر کار هنگ کرد و دیگه شد یه آجر ۵ به جای آیفون ۵نقل قول:
این نکسوس 9 لامصب خیلی توپه...:n12:
خیلی دلم می خواد یکی بخرم...:n06:
لامصب فوق العاده است. قیمتش هم عالیه...نقل قول:
جالبه که قدرت پردازشیش به اندازه مک بوک پرو سال 2012 هست :n04:
من منتظر این بودم که Nexus 6 بگیرم ولی قیمتش بالاست. سایزش هم برای یک گوشی همیشه همراه یه مقدار بزرگه.
به همین خاطر به نظرم ترکیب یک Nexus 5 به همراه Nexus 9 بهتر از یه Nexus 6 باشه. چون قیمتشون تقریبا یکی در میاد.
گوشی برای کارهای روزمره و استفاده به عنوان تلفن و تبلت هم برای کار های وبگردی و مطالعه و تولید محتوا.
البته من بین نکسوس ۹ و اچ تی سی ام ۹ موندم.
با توجه به اینکه الان هم ام ۷ دارم واقعا انتخاب برام سخت شده .....
Sent from my HTC One using Tapatalk
:n03::n03::n03::n03:همچنان مشکل پا برجاستنقل قول:
Nexus 9 که فوق العادس. اندازه مناسب. سخت افزار قوی. ساپورت عالی. کیبورد و کاور مخصوص.
کاش فقط Nexus ها microSD هم میخوردن دیگه عالی میشد! مدل 16 گیگ هم فکر کنم دیگه الان برای همه کم باشه و اکثرا مدل 32گیگی رو مدنظر داشته باشن. قیمت مدل 32 گیگی 480 دلاره که تقریبا هم قیمت Xperia Z3 Tablet Compact و Galaxy Tab S 8.4 میشه. بر خلاف Nexus 7 های قبلی که توی بازه قیمتشون بی رقیب بودن؛ Nexus 9 دو تا رقیب خیلی جدی داره که هر کدوم یه سری برتری هایی هم دارن واسه خودشون.
Nexus 6 ولی زیادی بزرگه واقعا! فکر کنم مثل iPhone 6 Plus بشه که یه سری پیش خرید کردن و وقتی دستشون رسیده دیدن خیلی بزرگه پشیمون شدن!
یه خبر خوب!
گوگل دو روز پیش سورس کد اندروید 5 رو کامل منتشر کرد ولی هنوز خبری از اندروید 5 به طور رسمی برای Nexus 7 نیست.
یک سری از افراد سایت XDA سورس رو کامپایل کردن و فیرمویر رو ارائه کردن ولی خودشون گفتن که ایرادات بسیار زیادی داره و اصلا مناسب استفاده روزانه نیست.
در واقع فقط چ ک کردن که تبلت روشن میشه!
ولی چیز یکه همه رو بسیار خوشحال کرده اینه که لگ دستگاه کاملا حذف شده. حتی در این نسخه نصفه نیمه ای که ارائه شده!
در واقع خودشون گفتن که اندروید 5.0 جان تازه ای به تبلت داده.
حالا باید منتظر باشیم تا رام رسمی ارائه بشه که مسلما بسیار بهتر از رامی هست که دوستان ارائه دادن.
نسخه غیر رسمی ارائه شده توسط دوستان برای افرادی که عجله دارن: (خودم!) :n02:
بسیار عالی.
امیدوارم این لگ اعصاب خورد کن این دفعه دیگه کامل حل شده باشه. ولی همونطور که خودتم میدونی دستگاه وقتی رام جدید میریزیم یا factory reset میکنیمش خوبه، ولی بعد یکی دو ماه دوباره اون مشکل لگ برمیگرده.نقل قول:
این برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست میتونید امتحانش کنید خیلی خوب هم جواب میده. (دستگاه باید روت باشه.)
خوب من طاقت نیاوردم و رام اولیه ای که از روی سورس اندروید 5.0 کامپایل شده بود رو نصب کردم.
الان حدود یک روز هست که دارم باهاش کار می کنم و م تونم بگم Nexus 7 دوباره متولد شده!
فعلا هیچ خبری از اون لگ های اعصاب خورد کن نیست و همه چیز به خوبی و بسیار روون کار می کنه.
هنوز نتونستم عمر باتری رو تست کنم ولی چندین نرم افزار رو با هم اجرا کردم و خبری از کاهش سرعت دستگاه نبود
حتی انیمیشن ها هم به روونی هر چه تمام تر اجرا میشن.
انیمیشن های ایجاد شده واقعا لذت بخش هستن. نه اونقدر یواش که شما رو منتظر نگه داره و نه اونقدر سریع که اصلا دیده نشه.
کلا نظرم بسیار مثبته. احتمالا فردا نسخه اصلی ارائه میشه و انشالله که بهتر از این نسخه اولیه باشه!
با اینکه هیچ مشکلی (بجز کار نکردن سیم کارت) در این نسخه اولیه هم نیست.
برای دوستانی که مثل من عجله دارن:
Official Android 5.0 Lollipop
for Nexus 7 - 2012
WIFI Version
Factory Image
LRX21P
MD5: e68948c23c918436680bd28fc6aaf983
OTA Update
KTU84P -> LRX21P
3G Version
Factory Image
coming soon
OTA Update
coming soon
1. Settings
2. About tablet
3. System updates
4. Check now
. Check now
. Check now
. Check now
.
.
.
. Check now
:n02:
با این اندروید 5 ادم غلط کنه تبلت را ریست کنه الان یک ربعه دارم سر و کله میزنم هنوز که راه نیفتاده
عیوب:
1- نمایش انیمیشن ابتدایی 7 دقیقه
2- جستجو یک ساعته برای وای فای
3- عدم گزینه other network برای شناسایی شبکه وای فای هیدن (مجبور شدم مودم را در اخر از حالت هیدن به حالت شو تغییر بدم)
4- بعد از اتصال به وای فای ی5 دقیقه ای ورژن و هزار تا چیز دیگه را چک میکنه و باز کلی باید سماق بمکی (اشتراک 512)
5- در هر مرحله یک 5 دقیقه ای checking info میزنه مثلا چک جیمیل 5 دقیقه چک پسورد 5 دقیقه و ................ ( از بس که لفتش داد من بی خیال ثبت جیمیل شدم)
6 - غیر فعال بودن گزینه Skip در بیشتر مراحل
7- عدم شناسایی منطقه زمانی و عدم تنظیم اتوماتیک ساعت و تاریخ
برنامه گالری با افیس حذف شده
که روی اعصابه:n21:
بدترین ورژن اندروید که تا الان رونمایی شد انگار گوگل هیچ تلاشی برا این ویرایش نکرده و فقط با یک کم افکت سر و ته موضوع را پیچونده
(یک ساعت گدشت همچنان در حال Check info جیمیل)
من نسخه ای که از روی سورس کامپایل شده رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم.نقل قول:
به نظر میاد ایراد از اینترنت ما باشه. چون چک کردن و این جور چیزا برای گوگل کاری نداره و معمولا به دلیل دست کاری های زیادی هست که تو اینترنت ماست.
حالا نسخه رسمی برای 3G بیاد بهتر می تونم خودم چک کنم.
موفق باشید
با گذشت زمان نتیجه بهتری می توان گرفت
تایید میشه اونقدر ورژن خوبی نیست !
روی نکسوس 4 هم خیلیا ناراضی هستن !
یکی از دوستام پس از دیدن حال و روز تبلت من از ترس گوشی جی ۳ خودش را ریست نکرد:n19:نقل قول:
من ورژن ۵ رو روی N7 سری ۲۰۱۲ وای فای دارمش، کلا فاتحه تبلت خونده شده
دوستانی که مشکل دارن از جه روشی آپدیت کردن؟ Factory Image یا OTA?
بعد آپدیت Cache رو پاک کردید؟
++ چرا واسه 3G نمیاد؟ :n03:
من فایل 311 مگی آپ دیت OTA رو دانلود کردم رو کامپیوتر و بعد از طریق side Load نکسوس رو آپدیت کردم.
اگه امکان داره این دو روش رو هم امتحان کنید و نتیجه رو اعلام کنید:نقل قول:
1. Cache رو پاک کنید.
2. از طریق Factory Image مجدد آپدیت کنید و Cache رو پاک کنید. (اطلاعاتتون از بین میره. بک آپ بگیرید)
البته روش دوم درخواست زیادیه ولی ممنون میشم حداقل روش اول رو تست کنید.
چون به شخصه امید زیادی به این آپدیت بسته بودم و این نتایج اصلا خوش آیند نیست :n03:
در ضمن آیا گزینه Encryption به چشم تون خورد؟ چون فعال بودنش پرفورمنس سخت افزار های جدید مقل Nexus 6 و Nexus 9 رو به شدت پایین میاره دیپه چه برسه به Nexus 7 2012 !
درخصوص کش که فکرکنم پاک و پاکیزه باشه چون ترمینال نصب دارم و با دسترسی سوپریوزر پاک کردمش قبل آپدیت ولی باز چکش میکنم خبر میدم. روش دوم مستلزم دانلود که اگه فرصت شد رایگان دانلود کنم تستش میکنم ولی قول نمیدم. انکریپشن که بای دیفالت خاموشه.
همچنان در انتظار Lollipop :|
فکر کنم جز آخرین نفراتی هستم که آپدیتو میگیره! :دی دفعه های قبل هم همینجوری بود. برای یکی از دوستانم چند روز پیش اومد. اون هم میگفت زیاد راضی نیست متاسفانه...
منتظرم بیاد ببینم چجوری میشه.
Tapatalked