دوست عزیز دوباره دی وی دی اول رو بنداز ببین اگه unistall آورد بزن!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز دوباره دی وی دی اول رو بنداز ببین اگه unistall آورد بزن!نقل قول:
نداره اتورانش رو انگولک کردن فارسیه...نقل قول:
سلام بچه ها
من این بازی را نصب کردم ولی موقع اجرا اروره err_no_launcher را میده این یعنی چی؟
و یه سوال دیگه از من 4تا دی وی دی بود که داخل هیچکدوم از دی وی دی هاش فایل کرک نداره. اصلا این بازی کرک داره؟
سلام یه مشکل حادی من دارم که ظاهرا فقط برای من نیست.....
و اونم اینه که من نسخه بلک باکس رو دارم و از طرفی هم آنتی ویروس ناد32
به محض اینکه وارد پوشه بازی میشم صفحه آبی مرگ ظاهر میشه وسیستم ریستارت میشه
اول فکر میکردم که مشکل از سیستممه بعد فهمیدم که مشکل فقط وفقط از کرک بازی هست
حالا دوستان راه حلی تست شده سراغ ندارین؟
دوست عزیز صفحات قبلی یکی مثل تو بوود برو نگاه کن شاید جواب گرفتی!نقل قول:
دوست عزیز 77 صفحه رو چطور باید بگردم؟؟؟؟ میشه لینک بدی بهم؟
برو به آدرس زیر در ریجستری ویندوز:نقل قول:
اگر پوشه ای به نام max payne 3 وRockstar Games Social Club وجود داشت پس احتمالا بازی روی سیستم شما نصبی هست و باید یه جای برای پاک کردنش وجود داشته باشه اگه توی کنترل پنل و خود پوشه بازی جایی برای پاک کردنش وجود نداشت مشکلی نیست کلا فولدر بازی رو پاک و اون آدرس رو هم توی ریجستری از بین ببر(اگر بازی دیگه ای از R* نداری که کلا پوشه rockstar games رو پاک کن)...اگر هم وجو نداشت که هیچ بازی unzip شدست و اصلا توی ریجستری ویندوز ثبت نشده که در اون صورت هم میتونی فقط با delete کردن پوشه اصلی بازی رو پاک کنی...کد:hkey_local_machine/ software/ rockstar games
این به خاطر اینه که شما ویندوز sp1 نیست شما برای رفع این مشکل یا باید sp1 رو نصب کنی.... البته اگه همزمان ویندوز XP روی سیستم داری میتونی به پوشه بازی وارد شی و کرک رو پاک کنی چون این مشکل به خاطر کرک این بازی هست که مدل سازکار با ویندوزتون رو میتونید از اینجا دانلود کنید(نقطه بین p30 رو پاک کنید)....ولی همینطور که گفتم مشکل اصلی شما وارد شدن به پوشه بازی هست که از طریق seven بدون sp1 تقریبا غیر ممکن هست!!نقل قول:
محتوای مخفی:
آقا اگه راهی هست که من بازی رو روی ویندوز بدون SP1 نصب کنم بگید لطفا...
سلام بچه ها
من این بازی را نصب کردم ولی موقع اجرا اروره err_no_launcher را میده این یعنی چی؟
و یه سوال دیگه از من 4تا دی وی دی بود که داخل هیچکدوم از دی وی دی هاش فایل کرک نداره. اصلا این بازی کرک داره؟
با سلام مکس پین 3 من حین اجرا ارور زیر را میده کسی میدونه چی میگه
پوشه ی tools توی سی دی هم همشو نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق DirectX رو نصب کن حله...
ببخشید دوتا پست پشت سر هم زدم دوستان. میخواستم با هم قاطی نشه و کامل بخونید.(لطفا)
من رو سیستمم ویندوز سون نصبه و SP1 نیست. اگه آپدیت ویندوز رو بریزم که SP1 بشه مشکلی پیش نمیاد؟ تو بازیا افت فریم پیدا نمی کنم؟
اگه لطف کنید و زودتر جواب بدید ممنون میشم.
آقا نو رو خدا کمک کنید
این بازی هر دفعه یه بامبولی در میاره
بازی رو ریختم و اکانت سوشیال کلاب هم از کرک کپی کردم
اما اونجا که بعد از رفتن لوگوی راک استار میگه اینتر رو برن تا بری توی منوی بازی هر چی اینتر میزنم عمل نمیکنه
چنین مشکلی تا الان کسی نداشته...نقل قول:
آقا نو رو خدا کمک کنید
این بازی هر دفعه یه بامبولی در میاره
بازی رو ریختم و اکانت سوشیال کلاب هم از کرک کپی کردم
اما اونجا که بعد از رفتن لوگوی راک استار میگه اینتر رو برن تا بری توی منوی بازی هر چی اینتر میزنم عمل نمیکنه
چون اگه برای اولین بار برید تو بازی اولش یه ویدیو از مکس پین نشون میده که اصلا skip نمیشه وباید ببینید بعدش تازه منو میاد..
واسه تو اون دمو اومد ؟ دکمه های دیگه کیبورد رو تست کن یا یکبار دیگه کرکش کن..اینجارم بخون ببین درست کارهای نصب رو انجام دادی یا نه...
forum.bazi center.com/thread62432
واسه منم همچین مشکلی بود ، دلیلشم این بود که نرم افزار سوشل کلاب رو نصب نکرده بودم!!نقل قول:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
آقا از اولی که اومدم اینجا هیچ کس جوابمو نداده.... نکنه ما مردیم!نقل قول:
جان ما.... جان ما یکی جواب مارو بده....
نه عزیز برای اجرای بازی اصلا sp1 ضروری نیست...فقط همینطور که توی پست قبلم گفتم فقط برای اجری بازی با کرک(فکر کنم rld و skidrow)باید sp1 داشته باشید ولی برای کرک tetha اصلا نیازی به sp1 نیست...نقل قول:
من الان آخرین چاپتر بازی هستم (بدون نصب sp1 روی ویندوزم)و با همین کرک theta به راحتی تا اینجا اومدم:46:
افت فریم بازی هم علتهای زیادی داره که مهترینش ضعف سیستم و آپدیت نبودن DX و درایور گرافیک هست،البته با نصب آپدیتهای خود کرک هم تا حدی(نه خیلی زیاد)میشه این افت فریمها رو جبران کرد...
مهدی جان ممنون برادر...
دانلودش کردم انشاا... فردا نصب میکنم.
اقا این ارور رو من چیکار کنم؟؟؟
وقتی میخوام اپدیت ها رو نصب کنم این ارور رو میده...
یا بازی رو نصب نکردی یا اینکه بازی توی ریجستری ثبت نشده!!نقل قول:
میگم اگه شما اون پوشه رو توی ریجستری پاک کردی باید بازی رو حتما از اول نصب کنی....
دوباره از اول نصب کردم و تو ریجستری هم هست...نقل قول:
عجیبه این رو تقریبا مطمئنم به خاطر همی نثبت نشدن بازی توی ریجستری هست...خودم مشابهش رو داشتم!نقل قول:
ولی خوب شما یه کار کن پوشه آپدیتها رو توی فولدر اصلی بازی کپی و از اونجا یه تستی بزن بعد...البته برای اطمینان قبلش بازی رو کرک نکرده باشی!
بازی تو ریجستری هست...نقل قول:
سری قبل اول کرک رو ریختم بعد آپدیت ها رو خواستم نصب کنم که نزاشت...
اینسری بدون کرک کردن خواستم نصب کنم که بازم این ارور رومیدیه...
فولدر آپدیت رو کپی کردم تو فولدر بازی...
عزیز من همین الان تست کردم حتی بعد از اینکه بازی رو کرک کنی هم باید بشه هر سه آپدیت رو نصب کنی...ببین بعد از کرک هم نمی تونی آپدیتها رو نصب کنی؟نقل قول:
البته قبل از کرک بهت پیشنهاد میکنم راه حل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم تست کن ببین به جواب میرسی....
آقا من بازیو رو لپ تاپ نصب کردم. همه ی کاراشم انجام دادم ولی تو همون صفحه اول که یه سری نوشته هست گیر میکنه و Not Responding میده...
چکار کنم؟؟؟؟
مشخصات کامل لپ تاپ چیه؟نقل قول:
آقا درست شد. راستش خودم نفهمیدم چکار کردم...:9:نقل قول:
i7
GF GT635m 2G
8G ram
(n55sl)
نمیدونم چرا تو بعضی جا ها افت فریم دارم... با رزولوشن 1366*768 و DX9 و اکثر تنظیمات High....
به نظر شما عادیه؟ شما چجوری بازی می کنیدش؟؟؟؟
من الان چپتر 4 هستم. این مرحله خیلی منو یاد مکس پین 2 انداخت... اونم دقیقا همین مرحله چهارمش تو اون آپارتمان های درب داغون بود. ولی به نظر من 2 قشنگ تر بود...
با نصب ریجستری فیکس در ست شد و گزاشت آپدیت ها رو نصب کنم...نقل قول:
فقط دوتا از اپدیت ها رو میشه نصب کرد Social Club میگه نسخه بالا ترش رو سیستمت نصبه...
قبلیرو پاک کنم؟؟؟
بعد از کپی کردن کرک و ریختن اون پوشه پروفایلز تو ادرسDocuments\Rockstar Games\Max Payne 3 میرم تو بازی این ارور رو میده...
رفیق پروفایلو باید بریزی تونقل قول:
My document\Rockstar games\Social club
این افت فریم به خاطر ضعف گرافیکتون هست،شما با این گرافیک نمیتونید این باز رو روی high بازی کنید ولی فکر کنم یه چیزی بین medium-low رو راحت توی همین رزولوشن بتونید اجرا کنید....نقل قول:
بله دوستمون درست میگن شما باید profile رو بریزید توی پوشه social club....نقل قول:
ولی با این تعارف فکر کنم شما یه جایی توی کرک کردن بازی مشکل دارید!!
آخه من DiRT3 و COD MW3 و NFS HP رو با فول اچ دی و گرافیک حداکثر ( غیر از DiRT3 که با High bنه Ultra اجرا میکنم) بازی میکنم ولی این بازیو تعجب میکنم چرا اینطوریه... البته تکسچر ها رو Very High هست. حالا نمیدونم چقد تاثیر داره ولی باید بذارمش رو High ببینم چی میشه...نقل قول:
این افت فریم به خاطر ضعف گرافیکتون هست،شما با این گرافیک نمیتونید این باز رو روی high بازی کنید ولی فکر کنم یه چیزی بین medium-low رو راحت توی همین رزولوشن بتونید اجرا کنید....
دوستان! من مشکلم فعلاً برطرف شد!
اول اینکه بازی به شدت باگ داره! برای همین خیلی مشکلات کرش و ارورهایی که پیش میآد در وهله اول دلیلش خود بازیه! و ربطی سخت افزار و کارت گرافیک و غیره نداره! که جاداره یه دست مریزاد به راک استار بگیم!
کاری که من کردم این بود تمام برنامه ها بستم به اضافه ی آنتی ویروس (مخصوصاً اونایی که نود32 دارن حتماً باید غیرفعال کنن و ببندن برنامه رو!!) اینترنت هم قطع و آخرین درایور کارت گرافیک رو دانلود کردم بعد بازی رو از لانچر اجرا کردم(PlayMaxPayne3). بعد هم که پلی آفلاین رو انتخاب میکنید و بازی اجرا میشه و به سوشیال نت ورک وصل میشه! تا الان که تا مرحله 12 - 13 رفتم مشکلی پیش نیومده و کرشی و فریزی در کار نبوده. دوستانی که مشکل زیر رو دارن این کارا رو هم انجام بدن ببینن برای اونا هم شاید جواب بده.
ویرایش:
این رو یادم رفت بگم که وقتی خواستید بازی رو اجرا کنید روی آیکن PlayMaxPayne3 راست کلیک کنید و گزینه ی Run as administrator رو انتخاب کنید و بعد از تایید گزینه ی Offline Mode رو انتخاب کنید!
نقل قول:
واسه کرک مگه نباید این فایلا رو تو فولدری که بازی نصبه بریزم؟؟؟نقل قول:
بعد از جابجایی پوشه پروفایلز هم درست نشد...
ممنون مشکلم حل شدشنقل قول:
توی نصب کرک چندتا جاشو اشتباه کرده بودم
بازی رو یه بار دیگه ریختم و کرکشو یه بار دیگه طبق مراحلی که گفته بود انجام دادم درست شد
خوب مطمئنا این بازی خیلی سنگین تر از اونهاست که بنچمارکها هم همین رو ثابت میکنه:نقل قول:
میگم شما وقتی میخوای فایلها رو پیاده کنی که میگه چنین فایلهایی وجود داره و باید replace بشن؟نقل قول:
اگه اینطوره تنها پیشنهادی که بهت میتونم بکنم اینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک و آپدیت نهایی رو بریز امیدوارم که مشکلت رفع بشه...
فقط با ریختن این کرک درست شد...نقل قول:
ممنون...
سلام، دوستان من نسخه بلک باکسو دارم، همه ی کارا رو هم از آپدیت و کرک و اینا انجام دادم، وقتی روی PlayMaxPayne کلیک می کنم، اون صفحه offline میاد که وقتی آفلاینو میزنم، بازی اجرا نمیشه، باید چیکار کنم؟
من اولش تو بازی چپ کلیک و راست کلیک رو میزنم و بعدش F رو هم میزنم کارهم میکنه ولی بعدش بازی میگه کهleft ctrl رو بزن و من هم هرچه قدر میزنم کار ساز نمیشه و یارو max payne رو با اسلحه میکشه.خواهش میکنم کمکم کنید.با تشکر
من هرچه قدر left ctrl رو میزنم کار نمیکنه.خواهش میکنم کمکم کنید.