ایول داری. دس خوش. ممنون عزیز:n12:نقل قول:
Printable View
ایول داری. دس خوش. ممنون عزیز:n12:نقل قول:
این n56jr مگه چشه که همه دارن تخفیف میزنن؟ نکنه مشکل اساسی داره که اینجوری شده. وگرنه من که تاحالا ندیدم اینجا چیزی استقبال بشه و اون ارزون بشه. کسی چیزی میدونه؟
دوستان میشه بفرمایید این N56چند مدل داره؟ مثلا من JR و JN رو تو سایت دیدم ولی این تاپیک رو که میخونم همش با مدلهای جدید مواجه میشم که میخوام ببینم فرقشون چی هست؟
سپاس
سه مدل :نقل قول:
۱: n56jr با دو گیگ گرافیک gtx 760m
۲: n56jn با دو گیگ گرافیک gt840m
۳: n56jn با چهار گیگ گرافیک Gt 840m
سلام
من لب تاپم N56JN هست.
نمیدونم چرا وقتی مثلا روی دسکتاپم صفحه کم نوره ولی مرورگر باز میکنم صفحه کم کم پر نور میشه. البته تغییر انقدر کمه که باید خیلی توجه کنید.
تنظیمات هم روی های پرفورمنس یا هر چی میزارم همینه!!!!!!!!
برای شما اینطوری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من بالاخره n56jr رو خریدم. فقط یه مشکل دارم و اونم اینکه ساب ووفر اصلا صدایی ازش بیرون نمیاد.درایورای توی دیوایس منیجر هم همه نصب هستن. مشکل از چی میتونه باشه؟ یعنی ساب ووفرش سوخته؟ گارانتی ویستاست. عوض میکنن؟
از من n56 vb هست من این تغییر نور رو بعضی وقتا موقع فیلم دیدن تجربه کردم . یادم نیست غیر از اون جای دیگه هم اتفاق افتاده یا نهنقل قول:
خودم فکر میکنم مربوط میشه به وقتایی که باتری لپ تاپ رو درمیاوردم و مستقیما به برق وصلش میکردم اولش اینجوری بود و بعد از مدتی درست میشد . احتمالا وقتی نه باتری داشته و نه برق تنظیماتش به هم میریخته
ولی دیگه باتری رو در نمیارم و این مشکل رو کمتر باش مواجه شدم
شما در مورد علت وجود این مشکل نمیدونین ؟ مثه من تصوری ندارین که از چی هست ؟
بایوس رو چطور آپدیت کنم؟
سابووفر از خودش صدایی نمیده فقط باعث به وجود اومد بیس و یه جورایی دالبی شدن میشهنقل قول:
اگه ولوم صدا خیلی کم باشه حس نمیشه ولی یکم که زیاد باشه مثلا 30 یا 40 مشخص هست
برا من میدونید چطوریهنقل قول:
مثلا الان که میام روی دسکتاپ کم کم صفحه کم نور میشه البته تغییرش اصلا زیاد نیست و خیلی باید توجه کرد.
بعد که یه برنامه ای رو اجرا میکنم که رنگ سفید توش زیاده. مثل مای کامپیوتر و گوگل یا ... نور صفحه کم کم زیاد میشه.
یه جوری توی صفحه های تیره کم نور تر میشه و توی صفحه های روشن پر نور تر میشه.
شما یه تست کنید:
بک گراند دسکتاپ رو یه منظره تیره بزارید و اینکار رو تست کنید.
------------
والا نمیدونم دلیلش چیه!!!!!!!!!!
مشکل اینجاست که تو صدای خیلی بلندم چیزی حس نمیشه. نه بوم بومبی نه چیزی. اگر واقعا خیلی صداش تاثیر گذاره و مهمه تا برم گارانتی اگر مهم نیس صداش تا نرم اصلا. حوصله دنگ و فنگ گارانتی ندارمنقل قول:
موقعی که اهنگی رو پخش میکنید وقتی فیشش رو میزنید هیچ تغییر صدایی حس نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این ساب ووفرش خیلی صدا رو قشنگتر میکنه
نه متاسفانه. هیچ تغییر صدایی ایجاد نمیشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
الان گرفتم درایور گرافیک اینتل دوباره نصب کردم مشکلم حل شد. نور صفحه نمایش هم بیشتر شده!!!!!!!:n01:
تا الان خوب بوده اگر دوباره دیدم همونجوری شد میام میگم.
از همون دی وی دی همراه لپ تاب بگیرید دوباره درایور صداشو نصب کنید. ایشالله نتیجه میده.نقل قول:
آره درست شد. این مغازه که ازش خریدم درایورا رو همینجوری ریخته بود روش. حله حله. مشکل نصب درایورم نداشتم من. همه چیز اوکی بود. کل درایور های سایت ایسوس واسه این مدل رو دانلود کردم. بنظرم از سایت بگیرین بهتر از خود dvd همراهش باشه.یه دو تا سوال فقط داشتم مننقل قول:
1. بهترین وین 8.1 چیه و مال کدوم شرکت؟
2. بایوس من 201 هست این آخرینش نیست چون 204 و 203 هم تو سایت هست فقط هرچی میزنم طبق سایت خودش آپدیت نمیشه. مشکل از کجاست؟
در نهایت هم بگم صداش بی نظیره بی نظیر
از شرکت پرند یا زیتون بگیر
خب خدارو شکرنقل قول:
والا منم دنبال 8.1 هستم طرف روش امده 8 نصب کرده
بایوس هم من سر در نمیارم
راستی چجوری میشه رفت تو قسمت بوتش؟؟؟؟؟
من تنظیمات صدارو اینجوری گذاشتم . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من هنوز مشکل کم نور پرنور شدن مانیتور دارم
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28::n28:
توی زمینه های تیره کم نور میشه
توی زمینه های روشن پرنور میشه
ممنون عزیز. والا من هنوز این برنامه رو یا نصب نکردم یا هنوز بازش نکردم. چون اصلا وقت نکردم دیگه بهش سر بزنم فقط ساب ووفر رو چک کردم. واسه رفتن به بوت هم باید موقعی که میخواد لپ تاپ روشن بشه کلید f2 بزنی. مشکل مانیتورتون رو هم چون هنوز من باهاش سر و کله نزدم نمیدونم. امیدوارم که مشکل شما هم رفع بشه.نقل قول:
سلام دوستان بالاخره خریدمش.ممنون از کسایی که طی پروسه ی تحقیقات من بهم کمک کردن.فردا میرسه دستم.یکم باهاش ور می رم بعدش یه نقد درست و حسابی ازش میزارم اینجا.هر سوالی هم بود در خدمتم.ضمنا من چون اهل کرمانشاهم امروز غروب که خریدم انشاله گفت فردا صبح ساعت 10ونیم بیا بگیرش...مث اینکه از تهدان میاد.ضمنا دوستانی که تازگیا خریدن شما چند خریدین؟ من رفتم اونجا از پروبوک450 هم خیلی خوشم اومد ولی بخاطر ترسی که در مورد گارانتی و تامین قطعات در آینده داشتم ایسوس خریدم...بعد مغازشم خیلی مغازه خوبیه تخصصش فقط لپتاپ حتی یدونه سی دی هم تو مغازش نمیفروشه....اونجاهم که بودم زنگ زد شرکت الماس دقیقا گفت با کانفیگ 760 یدونه بفرستین...ضمنا من دقیقا خریدم 3220 + نصب ویندوز و درایور ها +نصب هرگونه نرم افزار دیگه که خواستم.بعدشم گف اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد شما لپتاپو میدی به ما و دیگه درگیر گارانتی نمیشی ما خودمون میفرستیم تهران و کل پروسه ی تعمیر یا تعویضش توسط خودمون هماهنگی میشه.....+شرط کردم همه درایور ها و موس و سابووفر توش باشه.راستی ساب ووفرش چنده قیمتش....
یه سوال دیگه اینکه این لپتاپ باید چند ساعت شارژ اولیه بشه؟؟؟؟؟؟؟ این سوال از کل سوالای بالا مهم تر بود.....
ممنون که خوندین و ممنونم از اونایی که جواب میدن...
سلام دوستان بالاخره خریدمش.ممنون از کسایی که طی پروسه ی تحقیقات من بهم کمک کردن.فردا میرسه دستم.یکم باهاش ور می رم بعدش یه نقد درست و حسابی ازش میزارم اینجا.هر سوالی هم بود در خدمتم.ضمنا من چون اهل کرمانشاهم امروز غروب که خریدم انشاله گفت فردا صبح ساعت 10ونیم بیا بگیرش...مث اینکه از تهدان میاد.ضمنا دوستانی که تازگیا خریدن شما چند خریدین؟ من رفتم اونجا از پروبوک450 هم خیلی خوشم اومد ولی بخاطر ترسی که در مورد گارانتی و تامین قطعات در آینده داشتم ایسوس خریدم...بعد مغازشم خیلی مغازه خوبیه تخصصش فقط لپتاپ حتی یدونه سی دی هم تو مغازش نمیفروشه....اونجاهم که بودم زنگ زد شرکت الماس دقیقا گفت با کانفیگ 760 یدونه بفرستین...ضمنا من دقیقا خریدم 3220 + نصب ویندوز و درایور ها +نصب هرگونه نرم افزار دیگه که خواستم.بعدشم گف اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد شما لپتاپو میدی به ما و دیگه درگیر گارانتی نمیشی ما خودمون میفرستیم تهران و کل پروسه ی تعمیر یا تعویضش توسط خودمون هماهنگی میشه.....+شرط کردم همه درایور ها و موس و سابووفر توش باشه.راستی ساب ووفرش چنده قیمتش....
یه سوال دیگه اینکه این لپتاپ باید چند ساعت شارژ اولیه بشه؟؟؟؟؟؟؟ این سوال از کل سوالای بالا مهم تر بود.....
ممنون که خوندین و ممنونم از اونایی که جواب میدن...
سلامنقل قول:
من این لپ تاپ را ندارم ولی اگر گرافیک آنبورد اینتل داره این موضوع مربوط به گرافیک انتل هست و مشکل نیست بلکه یک تکنولوژی برای افزایش کارایی شارژ لپ تاپ هست.
ازین رو برای کنترل این مسئله باید برید توی تنظیمات مربوط به گرافیک اینتل و Power Management را یا Disable کنید و یا در حالت مصرف انرژی بیشتر قرار بدید که این موضوع براتون پیش نیاد
مبارکه عزیزنقل قول:
والا طبق اطلاعات من بزن به شارژ تا پر بشه. شارژ اولیه و اینجور چیزا هم نداره. چون به 100% برسه خودش قطع میکنه و باتری دیگه شارژ نمیشه تا به 95% برسه.
اگه میخوای همیشه به برق باشه شارژشو به 40% برسون و بعد از لب تاپ در بیار بزار کنار. ولی خب هفته ای یکبار استفاده کن حتما.
سلام دوست عزیز.ممنون که جواب دادین.چشم حتما اعمال میشه.چقد طول میکشه تا پر شه.تماس گرفتم فروشنده گفت با ایپاکس فرستادن غروب میاد منم انشالله غروب میرم احویل میگیرم...
سرعت شارژ شدنش خوبه.نقل قول:
بزن به برق استفاده کن و خیالت نباشه خودش پر میشه.
مبارکه دوست من
ایشالله خیرشو ببینی:n17:
سلام امروز رفتم تحویل گرفتم الانم همون نقدیو دارم مینویسم که قولشو داده بودم.
از لحاظ دیزاین که واقعا فوق العاده است.لپتاپ های اچ پی و دل و لنوو از لحاظ دیزاین به گرد ایسوس نمیرسن مگر اپل که بنظر من نمیصرفه 7ونیم بدی یه اپل که دیزاینش خوب باشه و آی7 باشه.صفحش فوق العاده است.یعنی به صورت عمودی هم اگه بهش نگاه کنی با کیفیت به شدت قابل توجهی روبرو هستی.تا حالا وقت نشده بازی یا نرم افزار سنگین روش نصب کنم ولی اگه نصب کنم فک نمیکنم با این کانفیگ اهل کم اوردن باشه.من ویندوز 8و1 64 بیتی نصب کردم تو مغازه طرف گفت درایور هارو خود نصب کن منم آوردم خونه فقط همونجا گفتم که درایور کارت گرافیک رو نصب کنم ببینم مشکلی نداره که سریع در چند دیقه نصبش کردو نشونم داد که گرافیکش 760 هستش.فقط باتریش اصلا شارژ نداشت توش.بعدشم اینکه خودم پلمبشو باز کردم.ولی تقریبا طرف داشت ویندوز 8 تا لپتاپ نو میریخت که همشون صاحاباش نشسته بودن اول اینکه این لپتاپ میدرخشید دوم اینکه با y510p هم اون لحطه کار کردم اصلا با کیفیتش حال نکردم.تاچ پدش یکم کار باهاش سخته ولی خوب عادت میکنیم دیگه.فضای استراحت دستش که فوق الهاده راحته.کیبورداشم دیگه خیلی باحال بود اصا فقط حال میکنی باهاش چت کنی.بکلایتشم خیلی خوشگله کیبوردشم فارسیه و نیازی به برچسب نداره.حالا من چن روز دیگه چن تا نرم افزار و بازی میریزم روش ببینم چطوریاس نقدشو مینویسم ولی از انتخابم خیلی راضیم.راستی فعلا باتریو استفاده نکردم....:n02:
راستی دوستان دکمه ی سمت چپ بالا که متقارن با دکمه پاوره چیه و کاربردش چیه؟ بعدش اینکه جک ورودی پورت شبکه چرا کوچیکه چجوری کار میکنه؟ باید تبدیل بگیرم....؟؟؟؟
منم والا از روزی که خریدم سراغشم نرفتم یعنی وقت نکردم. ولی اون دکمه که میگین یه شورتکاته در واقع وارد یه برنامه میشه که الان اسمش یادم نیست ولی فکر کنم پلیر بود. پورت شبکه هم مشکلی نداره نیازی به تبدیل نیست یکم پایینش با دستت فشار بدی باز میشه. یه جورایی قفل کابل شبکه حساب میشه. بصورت مورب هم میتونی با یه دست بزنی داخلش.لبه کابل رو بذار رو قسمت پایینی یکم فشار بده درست میشه.نقل قول:
در رابطه با قیمت منم خریدم 3220 ولی من عجله داشتم فقط ویندوز نصب کرد و زودی برگشتم خودم ویندوز رو عوض کردم و درایورا رو نصب کردم. مشکلی هم نداشتم. شارژم باید باتری خالی خالی بشه بعد در حالت خاموش یه 4، 5 ساعت بزنی بسه. خیلی نگران نباش.ساب ووفرشم حدود 70، 80 فک کنم قیمت داشته باشه.
روی اون دکمه می تونی یه برنامه تعریف کنی. اسم برنامش هم ASUS Instant Key Menu هست. برنامه رو از دی وی دی همراش نصب کن.نقل قول:
مثلا من چون لب تابم تو مغازه هست دکمه گذاشتم رو قطع صدا که وقتی اهنگ گوش میدم بزنم سریع قطه کنم صدارو.
نقل قول:
مبارکت باشه دوست عزیز
منم میخوام همین لپ تاپ رو بخرم, چندتا سوال داشتم:
چند خریدی؟ با چه گارانتی؟
اگه میشه بگو پلمپ جعبه به چه صورت بود؟ منظورم اینه یه چسب معمولی بود؟ لیبل شرکت بود؟(اگه یه عکس واسم از پلمپ جعبه بگیری ممنون میشم)
اخه من شهرستانم, میترسم یه جعبه باز رو بجای پلمپ بهم بندازن
ممنونم ازت
واسه دوستانی که مثل من نیاز مبرم به ویندوزهای قدیمی مثل 7 و xp دارن باید عرض کنم که مشکل حل شدنیه. من رو این لپ تاپ ویندوز 8.1 نصب کردم با برنامه vmware هم یه ویندوز xp و هم یه دونه 7 نصب کردم. همه درایورا هم خود بخود درست میشه نیازی به نصب درایور و ... نیست. الان یه ویندوز اصلی با دوتا ویندوز مجازی دارم. کارمم مرتب راه انداخت. دمش گرم
سلام جناب sonkia.
من این رو از کرمانشاه با کارنتی 2ساله ویستا خریدم.مشکلی هم نداره.مسایل درایور هم اگه درایورای خودشو بریزی که تو جعبش هست هیچ مشکلی نداره.والا پلمپ جعبش آبی رنگه که روش به خط سفید نوشته ایسوس.جعبش هم خاکیه بازش که میکنی یه جعبه شیک و دسته دار هست که مشکیه باید یدونه کیف مشکی هم کنارش باشه.کیفش فک کنم اگه بخای بخری 50-60 تومن باشه.سابووفرش هم داخلشه.ضمنا من توانایی آپلود توی سایت رو ندارم شما ایمیلتو برام پ.خ کن هم عکس از جعبه میفرستم هم کیفش...هم سابووفر
سلام دوستان
بازی درایور بازی خیلی ضعیفیه؟؟؟ Driver San Francisco
با گرافیک 840 روی FHD روون اجرا میشه!!! البته جالبه که با گرافیک 4600 خود CPU هم روی FHD اجرا کرد:n02:.
موقع اجرا بازی دمای گرافیک به 52 درجه و CPU به 75 درجه رسید.
سلام
والا اگه این همون درایور چند سال پیش"حدودا 10 سال پیش" باشه که کلا فک نمیکنم بیشتر از 5الی6 درصد از گرافیک اینتل هم استفاده کنه.خیلی سبکه
سلام
هرکس که این لپتاپ رو داره و می خواد بفروشه به شرط سلامت دستگاه بهم پیغام بده خریدارم
سلام
بلاخره پس از چند وقت یه بازی گیر اوردیم این گرافیک 840m رو یه تست بزنیم.
بازی Need for Speed Most Wanted a criterion game رو نصب کردم.
بازی رو روی 1920 اجرا کردم یکمی لگ داشت ولی روی 1600*900 کاملا روون بود. تمام گزینه رو هم روی High گزاشتم.
روی 1920*1080 حدود یه ربع بازی کردم . نتایج زیر بدست امد:
بدنه که کاملا عادی بود و انگار داره کار معمولی انجام میدم البته یکمی گرم تر:n02:
باد خیلی گرمی از خروجی هوای هیت سینگ CPU بیرون میامد.
کیبرد هم که اصلا گرم نشد.
CPU هم روی 10-20% داشت کار میکرد:n02:
دماهای زیر هم ثبت شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل ای کاش 760 رو میگرفتم :n27: ولی خب راضیم:n02:
البته من روی 1366 بازی میکنم خیلی بهتره باز از 1600 هست
دمای سی پی یو زیاد نیست؟نقل قول:
من فکر میکردم بالای 60 باید زیاد باشه و صدمه بزنه؟ اینطور نیست؟
والا دمای سی پی یو عادیه.من با یه لپتاپ دیگه تو خونه dell studio 1558 نیدفور اسپید هات پرسوییت بازی میکنم دما به 87 هشتادوهفت هم میرسه
فکر کنم بستگی به نوع cpu و مقاومت در برابر گرما داره. این مدل اگر اشتباه نکنم جایی خوندم و فکر کنم تا 100 درجه مشکلی نداره.