اینم تریال ریست که اقا بتمن گذاشتننقل قول:
اینم تریال ریست که اقا بتمن گذاشتننقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه این برنامه هربار از شما سوال کنه باید 3 تا قسمت رو چک کنید
1-فعال کردن Paranoid Mode از تنظیمات فایروال
2-تغییر حالت برنامه از Autopilot به user (که البته بعد از تغییر حالت paranoid خود به خود این تنظیم عوض میشه و نیازی نیست !)
3-در قسمت Manage Adapters هم باید Network Type روی Public باشه ، چون به طور معمول کارت شبکه رو Trusted شناسایی میکنه و برای هر اتصال از شما سوال نمیکنه!
مشکلی که من تا به حال داشتم این بوده ، نمیدونم کسی به این مشکل برخورده یا نه
من Total Security 2014 رو دارم و حالت Paranoid رو برای فایروال فعال کردم، ام به یه سری برنامه ها وقتی Allow یا Block میدم باز هم تو دفعات بعدی سوال میکنه ، حتی یه رول براش تعریف کردم و کلا تمامی قسمت ها رو رو ی Any گذاشتم اما بازم جواب نداد
نمونه برنامه ای که این حالت رو داره Internet Explorer هست که هر دفعه برای وصل شدنش ازم سوال میپرسه اما Web Browser های دیگه اینطور نیست!!
من 2013 داشتم مشگلی نبود ولی این 2014 خیلی اذیت میکنه این مشگلاتی هست که من با 2014 دارمنقل قول:
ناسازگاری شدید با دانلود
افت سرعت اینترنت
مصرف زیاد از اینترنت
سنگینی بیشتر نسبت به 2013 و...
که من بیشترشو تونستم حل بکنم ولی خوشم نیامد
بنده هم همین مشکل رو داشتم .در مورد جوابتون تشکر .دو مورد که گفته بودید رو چک کرده بودم ولی مورد سوم یادم رفته بود. شاید جواب می داد .به هر حال من فعلا پاک کردمش.دنبال یک فایروال مجزا هستم که این مشکل رو نداشته باشه و در کنارش یک آنتی ویروس نصب کنم.(مثلا kaspersky anitvirus و comodo firewall البته ویندوزم مشکل داره هنوز نتوستم تست کنم ) اگه این کار جواب داد خبرتون می کنم.نقل قول:
آقا من لایسنس 1 ساله توتال 2014 رو گرفتم و میخوام رو ویندوز 8.1 نصبش کنم.
مشکلاتش حل شده ؟
مشکل مصرف ترافیک و کاهش سرعت اینترنت و اینا ؟
و یه سوال دیگه
یکی از کاربرای خود سایت بیتدفندر راه حلی برای اینا درست کرده بود که میگن درست کار میکنه ولی چرا خود شرکت از ارائه راه حل این کار طفره میره ؟ آیا این روش کاربر مورد تاییده ؟ در آخر یادآوری میکنم که این مشکل حدود دو و نیم سالی هست که وجود داره.
سلامنقل قول:
دوست گل دو حالت بیشتر وجود نداره :
1- اینکه این مشکلات مربوط به نرم افزار شرکت بیت دیفندر هست که در حال برطرف شدن هست و باید صبر کنید
2- اینکه این مشکلات بخاطر ایراداتی بر روی سیستم نصب شده نرم افزار بیت دیفندر هست که باید از طرف کاربر پیگیری و برطرف شود مثل همون راه حلی که فرمودید
بعد دوست گل نسخه 30 روزه گذاشتند که شما اول تست کنید بعد خرید کنید نه اینکه اول بخرید بعد تست کنید :n29:
البته حجم آپدیت هاش بالاست و در این باره کاری نمیتونید بکنید
موفق باشید
سرعت باز کردن سایت ها پایین اومده چرا؟
2014
اینترنت سکوریتی
نسخه 2014 سرعت اینترنت رو کاهش میده باید این کارو انجام بدید . فقط اونایی که مربوط به سرعت اینترنت میشه رو انجام بدید مشگل شما حل میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تازگی BD IS 2013 نصب کردم. دیدم یهو خودش google.com رو block کرده الان که گوگل رو باز میکنم ارور میده! چه کنم؟ یه توضیحی هم راجع به کرکش بدین ممنون میشم.
یعنی چی گوگل رو بلاک کرده ؟ شما فایروال بیت رو خاموش کنید و ببینید بازم گوگل بلاک هست ؟نقل قول:
دریافت لیسانس یکساله Bitdefender Internet security :
با عرض سلام و تسلیت شروع ماه محرم با رفتن به لینک زیر و پر کردن قسمتهای خواسته شده می تونید یک لیسانس اورجینال دریافت کنید
البته من با چیز شکن تونستم لیسانس بگیرم
سلام
سایت فارسی بیت دفندر هـک شده؟!
فقط صفحه اصلی نشون داده می شه ولی سایر صفحات وجود ندارند!
bitdefender.ir
من که واقعا تو کار این آپدیت بیتدیفندر موندم .
بعد از اینکه برای اپدیت اولیه 270 مگ حجم للازم داشت ، بعد از اون آپدیت هاش با حجم های مختلف 15 مگ یا 20 مگ یا 30 مگ انجام میشد . یه چند روزی آپدیت رو خاموش کردم امروز زدم آپدیت بشه دیدم نوشته 149 مگ میخاد آپدیت کنه .
این که نمیشه یک ماهه آنتی ویروس رو ریختم نزدیک به 500 مگ آپدیت کرده . من تاحالا یه همچین چیزی رو تو هیچ آنتی ویروسی ندیدم . این طبیعه ؟ برای شما ها هم همین طوره ؟
نه رفتن سایت رو اپدیت کنن خراب کاری کردن . (درست میشه )نقل قول:
به من گفتن میخوان نسخه 2014 رو بیارن و همان موقع هم درست میکنند حدودا یک ماه دیگه
برای من که مشگلی نداره روزی 10 تا 15 مگ اپدیت میگیرهنقل قول:
من خداییش هیچ انتی ویروسی رو ندیدم که روزی 15 مگ دانلود کنه برای آپیدیت .نقل قول:
الان من که سه کاربره گرفتم و روی سه تا سیستم دارم از این آنتی ویروس استفاده میکنم یعنی باید هر روز 40 ، 50 مگ بزارم کنار بابت آپدیت . اگه میدونستم اینجوریه هیچ وقت نمیگرفتم .
خوب شما باید نسخه ازمایشی رو حداقل به مدت 7 روز تست میکردی بعد خریداری میکردی.نقل قول:
سلام
دوستانی که از بیت دفندر استفاده میکنن راضی ان ازش؟؟؟؟؟
چجوریاست؟؟؟؟//
راحت براش کی گیر میاد
راستی از کسپر بهتره؟؟؟
:n16:سلام
من داشتم. پیدا کردن کلیدش + فعالسازش " مصیبت بود
سرعت میاورد پایین مث کسپر
آپدیتاشم بالا ، پایین : 200 مگ داشت معمولا !!!
اما از اینا گذشته کارش خوب بود رقیب سرسخت کسپر
سلامنقل قول:
ممنون
خب فعال ساز کسپر 2014 هم تقریبا دردسر هست
سرعتم که کسپر هم میاره پایین
حجم آپدیتهای کسپر هم بالاست و حتی توی کسپر هم نمیشه از آپدیتها بک آپ گرفت
فقط الان یکی تخصصی بگه که از کسپر قویتر هست یا نه>؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که حرفه ایی تست کردن راهنمایی کنن
ممنون از همگی
از کاسپر قویتر نیست ولی ضعیف تر هم نیستنقل قول:
ببین حمید جان یه جورایی پایاپای.
برا خودت ببین مصرف ترافیک کدوم کمتره ، رابط کاربری، فعالساز، اصلا اگه تجربش نکردی برا تنوع خوبه یه کوچ بزنی به دیفندر. ی سری چیزاشون سلیقه ایه ی سری هم تجربی. ما بقی بماند. سخته بین این دوتا بگی فلان محصول بهتره. واقعا رقابتی اند.
حالا : کسپر قابلیت آپدیت آفلاین داره ، دیفندر نداره " اونی هم ک میده هفتگیه اما سنگین.
کسپر نسبت به بیت دفندر سبکتره.
اصلا برو ایران ستاپ با هم مقایسه کرده دیگه :n01:
من که تازه به خانواده بیت ملحق شدم و ازش راضیم
و بنظرم از کسپر یه مقدار بهتره(هر چند که تو قدرت موتور و تست ها یکسان بودن اما رابط کاربری و قابلیت ها و...... یه سرو گردن از کسپر بالاتره)
ترافیک هم زیاد مصرف نمیکنه فقط آپدیت هاش یه مقدار جوندار هستن.
با سلامنقل قول:
نظرتون در مورد firewall این دو محصول چیست؟
حتما یا خودتون تست کنید و یا به نتایج matousec دقت کنید.(توصیه می کنم خودتون تست کنید)
سوئیت امنیتی تنها شامل ضدویروس نمی شود بلکه سایر تکنولوژی های امنیتی مانند system watcher , firewall , Network Attack Blocker , SandBox , Application Control , HIPS , Cloud , Sample Analysis , ... نیز می شود.
پس اگر مقایسه می کنید کامل مقایسه کنید.
با تشکر
hips نداره اما یک چیزی شبیه بهش داره که خوب هم کار میکنهنقل قول:
SandBox نداره
هوش مصنوعی قدرتمند و بی نظیری داره
firewall خوبی داره مخصوصا وب گارد بسیار قدرتمندی داره
Network Attack Blocker و Cloud هم داره کارشون هم خوب انجام میدن
کلا یا نداره یا اگه داره تقریبا بهترینش رو داره و اگه بخوای با بقیه انتیهای معروف مثل کاسپر و ... مقایسه کنی کلا اختلافشون 1 یا 2 درصده
اینم بگم ساکت ترین انتی ویروس دنیاست ینی بعد از یک مدت فراموش میکنی انتی نصب کردی
من قبلا انتی های دیگه داشتم میخواستم بازی نصب کنم حتما باید انتی رو غیر فعال میکردم خیلی وقت ها همینجوری ویروسی شدم اما این اصلا نیازی نیست چون به کرک ها گیر نمیده و موقع نصب بازی هم یک دونه پیام نمیده مگر اینکه واقعا ویروس باشه
حتی برای نصب و کرک کردن ای دی ام هم نیازی نیست انتی رو غیرفعال کنید چون اصلا گیر نمیده
سلامنقل قول:
ممنون
آره دقیقا منم با نظرت موافقم
میگم ایران ستاپ آخرش کسپر رو پیشنهاد داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا خیلی از چیزا کسپر بهتره ، البته طبق همون سایت ایران ستاپ
سلامنقل قول:
ممنون ، مقایسه خوبی بود ولی من شنیدم خیلی به کرک ها گیر میده و سنگین تر از کسپر هست حالا اینکه شما میگید به کرک گیر نمیده نمیدونم والله!!!!!
توی این تستها ، کسپر و بیت در یه حد هستننقل قول:
ولی من میخوام ببینم این ترند مایکرو چیه که 100 درصد هست
یعنی اینقدر کارش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا خودم هم تعجب کردم این ترند میکرو اینقدر قوی باشه حتی در بعضی تست ها بهتر از کسپر و بیت .ولی وقتی به ظاهرش (اسکرین شات) نگاه کردم به نظرم فایروال درست و حسابی نداره.شاید فقط تو تشخیص ویروس قوی هست.در کل برا ما که فاکتور هایی مثل نحوه فعال سازی (رایگان البته ! ) ، فایروال قوی ، رابط کاربری مناسب و ... مهم هست فکر نکنم ترند گزینه مناسبی برای ما باشه.البته دوستان می تونند تست کنند .نقل قول:
من کسپر رو پاک کردم به چند دلیل : اول اینو بگم چون ویندوز 8.1 نصب کردم مجبور بودم نسخه 2014 کسپر رو نصب کنم که نسبت به 2013 یک مقدار مشکل داره:
1- وقتی سیستم بالا میاد(بعد از restart ) کسپر با مشکل بالا اومدن مواجه هست .یکبار غیر فعال میشد و دوباره فعال می شد و یک گزارش هم تهیه می کرد و می گفتم بفرستم یا نه.
2- فایروال به خوبی بقیه برنامه ها نیست.بخصوص وقتی باهاش یکم ور بری غاطی می کنه و کلا اعصابتو داغون می کنه ! مثلا می خواین همه برنامه ها رو ببندید و فقط به اونهایی که مورد نظر شماست دسترسی به اینترنت بدین .وقتی برای یک برنامه قانون ایجاد می کنید به همه دسترسی میده :|
3-نمیشه از آپدیت ها بکاپ گرفت(البته شاید در مورد بیت هم همین باشه )
4-سنگین تر از بیت دفندر هست .(نه زیاد البته.بستگی به سیستم کاربر هم داره البته.core i5 باشی یا celeron !!! )
من کاسپر 2014 نصب نکردم ولی بنظرم تو سنگینی زیاد فرقی نمیکنندنقل قول:
در مورد کرک بیت تو سال 2009 تا 2011 به کرک ها زیاد گیر میداد ولی از نسخه 2012 شروع شد به کمتر گیر دادن کرک بعد نسخه 2013 که عالی شده بود و نسخه 2014 هم که دیگه حرفی باقی نمیمونه من تقریبا فقط کاسپر رو میشناختم که به کرک ها گیر نمیداد نود32 هم به کرک ها کم گیر میده ولی الان میگم بیت هم دست کمی از کاسپر تو گیر ندادن به کرک نداره یعنی با اطمینان میگم بعد از کاسپر بیت کمترین گیر رو به کرک ها میده .
و الان بیشترین گیر یه کرک رو نورتون و اوریا و کمودو دارن
ترند میکرو خوبه ولی اون چیزی نیست که فکر میکنید درمقابل ویروس های ناشناخته و در مقابل جلوگیری از پخش ویروس و پاکسازی ضعف زیادی داره و تنظیمات درست حسابی هم نداره تا کاربر خودش امنیتش رو زیاد تر کنهنقل قول:
سلامنقل قول:
آره دقیقا ، من خودم هم موندم رو چه حسابی ترند مایکرو اون امتیازو گرفته ؟؟؟؟؟؟؟ :n13:
در مورد حرفای آخرت با همشون موافقم به جز شماره 4 ( بیت از کسپر سنگین تره ) حتی روی سیستم من که i7 - رم 8 - گرافیک 2 هست
اما در مورد شماره 3 هم بگم که از آپدیتهای بیت هم نمیشه بک آپ گرفت
سلامنقل قول:
اگه اینطوری باشه که عالیه
نه من که اصلا سافت حسابش نمیکنم :n08: ولی خب از روی نتایجش این حرفو زدمنقل قول:
جالبه شما مشگل سنگینی دارید من توتال 2013 رو برای لپتاپ پدرم نصب کردم کاهش سرعت ناچیزی داشتنقل قول:
intel Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 3MB - BUS 1066 MHz
با 2 گیگ رم
و روی لپتاپ خودم تقریبا بجز سرعت بوت کاهش دیگه ای احساس نکردم
آره سنگین هست ولی نه جوری که نشه باهاش کار کردنقل قول:
فعلا نصب کردم ، موندم براش کرک پیدا کنم و شب بزنم آپدیت
بعد اسکن کنم ببینم چجوریاست ( البته بهتر بگم ، یکم باهاش ور برم ببینم چجوریاست ) :n07:
سلام دوستان عزیز
آقا کسی کرک اینترنت سکیوریتی 2014 بیت دفندر رو نداره
من دارم ولی برای 2012 و 2013 هست
اما برای 2014 میخوام
ممنون :n16:
سلام
یه کنترل کننده ای یه بخشی اسمش رو نمیدونم رودکستاپ میاد وضعیت انتی ویروس رو به صورت خلاصه نشون میده
اون اشتباهی ضربدرش خورد بسته شد حالا دیگه نمیاد رو دکستاپ
راه حلی داره بیاد؟
سمت راست پایین ساعت روی بیت دفندر کلیک راست میکنی بعد میزنی show security widgetنقل قول:
دمت گرم فکر نمیکردم با توضیح ناقصم بفهمی چی میگمنقل قول:
یه سوال دیگه اگه روی این باشه یا روی بقلیش باشه چه فرقی میکنه؟
هرکدوم رو به صورت جدا توضیح میدی؟
سلام" حالت کنترل اتوماتیک یا خلبان خودکار ( آبیه )، همه تنظیمات روی پیش فرض اند اما کناریش تنظیمات کاربراند. اگه یه تغییر کوچیک ایجاد کنید حالتش عوض میشه.
سلام
لایسنس 180روزه برای بیتدفندر موبایل مخصوص اندروید :
لینک دانلود نرم افزار :
================================================== ========
هر چند که گزینه ای برای اپدیت کردن نداره ولی اگر خواستید استفاده کنید اول باید یک اکانت در اینجا درست بکنید :
و بعد از ورود به اکانت باید به قسمت بالا و در سربرگی که ایمیل شما رو زده کلیک کنید و از بین گزینه ها ، گزینه products رو انتخاب بکنید و از گزینه های موجود بزنید اضافه کردن لایسنس کی و بعد از وارد کردن و شناسایی کی لایسنس که گرفتید ( براتون ایمیل شد) حالا برنامه رو نصب بکنید و یوزر و پسورد اکانت رو بزنید و باید به اینترنت وصل بشید تا برنامه به اکانت شما کانکت بشود و لایسنس وارد شده رو بشناسه و برای شما 180روز اکتیو بشود.