با رنگ زرد هایلایتش کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با رنگ زرد هایلایتش کردم:نقل قول:
خوشحالی بالوتلی اسمش چیه که انجامش بدیم؟: دی
اونی که توی یورو مقابل آلمان انجام داد و خیلی معروف شد (ترول و ... D ) فکر کنم اسمش Hulk باشهنقل قول:
چند تا دیگه هم داره که یکی ش why always me هستش...
در ضمن چند تا شادی گل جدید اضافه شده که ازین لینک میتونی ببینیشون:
این یکی هم شادی گل جدید اضافه شده(Ronaldo Thigh Muscle ) هستش:کد:http://www.youtube.com/watch?v=vc3xN2KEoto
کد:http://www.youtube.com/watch?v=x4AFx1ctVA0
Why always me رو انجام دادم زیاد خوشم نیومد
محض اطمینان همونیه که با زانو روی زمین سُر میخوره و بعدش دو بار دستاش رو جلوی پیشونیش عقب و جلو میکنه دیگه؟
..........
خیلی ممنون.ولی متاسفانه برای من این شکلیهنقل قول:
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها فیفا 2013 اومده بیرون ؟
الان بیرون هست بگیرم؟
برای پی سی
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
10روز دیگه میاد برادر
سلام
اقا تاریخ دقیق عرضه بازی کی هست؟ تو مهرماه ارائه میشه یا میره واسه آبان؟
عزیزمن این تنظیمات بازی فیفا 12 هست. بالای پنجره سمت چپ رو نگاه کن زده 12.نقل قول:
اونی که دانلود کردی یا خریدی فیفا 13 نیست 12 هست.
دوستان اگه کسی اینجا ارجینال میخره یا قراره بخره من رو تو origin اد کنه:
Vampyre313
حق با شماست.من فکر کردم این روش برای فیفا12 هم بکار میادنقل قول:
بازی تو مهر ارائه میشه؟
25 سپتامبر برای آمریکا و 28 سپتامبر سراسر دنیا و واسه ما کپی بازا شاید لینک های بازی مخصوصا 360 چند روزی زودتر لیک شوند...:11:نقل قول:
دوستان من چیکار کنم موقع ضربه کرنر نندازه بیرون روی 60 فریم هم گذاشتم جواب نداده دارم دیوونه میشم به خدا یه دست کامل نتونستم بازی کنم..
بعد چرا هر موقع که صفحه کلید رو تنظیم میکنم خارج میشم دوباره باید تنظیم کنم ؟
دوستان چجوری میشه زمان بازیرو افزایش داد یه برنامه هست که فایلش نصبیه اونو نصب کردم قبل اینکه بازیرو اجرا کنماون برنامرو باز میکنم و زمانشو تعیین میکنم ولی وقتی میرم تو بازی زمانش همون 3 دقیقست.ولی بقیه چیزای اون برنامه کار میکنه مثلا وقتی تو برنامه حالت بازیو برفی اتخاب میکنم وقتی میرم تو بازی برفیه.توروخدا اگه میدونید کمکم کنید تا این زمانشو افزایش بدم
به پست دوستمون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین تا مشکلتون حل بشه .نقل قول:
سلام دوستان.من وقتی توی بازی kick off میزنم از بازی خارج میشه .چجوری میتونم درستش کنم؟
هر برنامه ای هم که توی فایل Installer بازی بوده نصب کردم.گرافیکم هم ابدیته.مشکل از کجاست ؟: |
ممنون میشم اگه جواب بدید:20:
من قبلا گفتم مشکل دارم موقع لودینگ که بعد انتخاب زبان میاد بیرون بدون هیچ پیغامی من نسخه بدون کرک میرم از خود اورجین گرفتم و تو خود لست اورجین اجرا میکنم ؟!! مشکل چی؟
من ميخام بازي رو اورجينال بخرم ميشه بگين چطوري و از كجا
با سلام
اقا من بازی رو نصبیدم .
کرکشم کردم آخرین ورژن کارت گرافیک و دایرکت ایکس 11 رو هم نصب کردم.
امــــــــــــــا بازم نمیره تو بازی !!!
یعنی دیگه بایــــد چیکار کنـــــــــــــــــــم ؟؟؟
از تو فولدر install یک سری برنامه از جمله direct x و ... وجود داره اونا رو هم نصب کنی حلهنقل قول:
به نظرتون بازي مثل pes قبل 28 سپتمابر مياد روي اينترنت ؟
دوستان این complete dribling چیه دقیقا و چطوری باید انجامش داد با گیم پد ؟؟؟
نقل قول:
منم این مشکل دو داشتم
اینترنتم رو قطع کردم رفت توی بازی
وقتی LB رو نگه می دارید در حالت ایستاده و جهت ها رو تکون می دید حرکات نمایشی که توی فیفا استریت انجام میدادن رو انجام میده البته به اون نمایشی که توی فیفا استریت انجام میدن نیست ولی کاملا بیس کار همونه یکی دیگه از تایپ های کمپلت دریبلینگ همونی هست که توی فیفا 12 هم بود و ترکیب دو تا کلید LT + RTنقل قول:
امروز بازی رو انجام دادم
باید بگم یه سری موارد پیشرفت داشته یه سری هم پسرفت یه سری هم فرقی نکرده
پسرفتها
سرعت بازی خیلی غیر طبیعی شده و زیاده
بازیکن ها احساس میکنی خیلی سبک شدن
توپ خیلی سبکه
دریبل زدنش خیلی بد شده یعنی احساس میکنی که روی یخ داری دریبل میزنی (نمیتونم منظورم رو توضیح بدم)
پیشرفتها
منوی بازی بهترشده و اعضاب خوردکن نیست
برخوردها بهتر شده
تنوع حرکات بیشتره
گزارشگر واقعا پیشرفت کرده
کیفیت تصویر هم عالیه مخصوصا در روز که خیلی اچ دی هست
اما این رو واقعا میگم جذابیت بازی به شدت پایین اومده و مثل قبل بازیها نفس گیر نیست.
به نظرم در کل کیفیتش خیلی پایین اومده و 12 درکل بهتر بود.
نمی خوام بیخودی بحث راه بندازم
اما خداوکیلی امسال پی اس بیشتر بهم چسبید (حداقل توی دموها)
یه طوری شده فیفا که اصلا بهم نچسبید
امیدوارم که فیفا این مشکلاتش برطرف بشه :11:
خوب عزيزم هر كدوم بيشتر چسبيد بهت رو بازي كن ، ديگه پست دادن نداره (فكر نمي كنم كسي مشتاق باشه بدونه كدوم بيشتر چسبيد به شما )
شما برو تو تایپکه خودت (همون pes)
ONLY FIFA
lol امین !نقل قول:
هفته ی بعد با فیلم Fifa Soccer 13 UnBoxing به کارگردانی خودم میام خدمتتون !
همین الان گفتم دو دست بزنم دیدم گرافیک بازی بکلی عوض شده!! نگو تنظیمات عمل نمیکرده همینجوری رو Low اجرا میشده!!!! کسایی که رو پی سی اجرا میکنن به این نکته دقت کنن که شاید بعضی از تنظیمات امکان داره درست اجرا نشه!
وای فیفا 13 کجایی ؟ بیا دیگه داغونتم
خدایی طبیعی ترین فیفایی که تو این مدت اومد همین 13 هست خیلی رئال تر شده شناور جذاب ....
فقط یه چیزیش بدجور رو مخمه اعصاب نذاشته برام مثلا بعضی موقع ها یکم مفتی گل میزنم که بهم حال نمیده ولی 90 درصد گلایی که cpu بهم میزنه مفتیه یعنی با نامردی خودمو میکشم با تاکتیک گل میزنم میفتم جلو بعد سی پی یو یهو مثل اژدها قوی میشه مثلا یهو میبینی والکات همه بازیکنمو دریبل میکنه با سرعت میدوه سانتر میکنه فن پرسی میپره میکوبه تو گل هر چقدرم که به دسته فشار بیارم هودمو بکشم 3 تا دفاعم که بهش بچسبن تنمیتونن توپو دفع کنن انگار سی پی یو هر موقع اراده کنه گلرو میزنه اونم بدونه اینکه به خودش زحمت بده !!! یکیم اینکه رو ریباند دروازه بانا زیاد گل میخورم بد رو مخه امکان نداره توپو دروازه بانم ریباند کنه بعد یهو سی پی یو مثل اسپایدر من نپره توپو گل کنه دفاع هم مثل منگولا نگا میکنه .... به غیر از اینا فوق الادس همونی که میخواستم شده البته دوست داشتم یکم فیزیک بازی سنگین تر باشه ینی آدم همش حس میکنه همه چی تو بازی کم وزنه یکم فیزیک بازی سبکه و احساسمیکنی بازیکنا توشون خالیه و سبکن البته از پارسال بهتر شده مخصوصا فیزیک توپش عالی شده ولی اگه فیزیک بازیش مثل پیس یکم سنگین تر بود عالی میشد ... ولی دد کل لحظه شماری میکنم زودتر بیاد تا یه دست لیگ اینگلیس مشتری بزنم خیلی توپ شده .....
خوب دوست عزیز دفاع کردن الکی نیست . باید زمان بندی برای گرفتن توپ داشته باشین و اگه همینطوری بپری توی پای حریف خیلی راحت دریبل میخوری . تا موقعی که پشت سرتون خالیه توی پای بازیکن حریف نرین.
اتفاقا دروازه بان ها هم خیلی بهتر شدن . الان من که بازی میکنم توپ هایی که اکثر توی فیفا 12 گل میشد در اینجا یا گل نمیشه یا به سختی گل میشه . پیشرفت دروازه بان ها کاملا مشهوده .
مطلب مهم اینه که دوستانی که PES بازی میکنن خواهشا این دو رو با یک چشم نگاه نکنن . PES ؤو باخودش مقایسه کنین و فیفا رو با خودش .
این دو اصلا قابل مقایسه نیستن . مقایسه PES با فیفا مثل جوک میمونه
اينجوري پيش بره فك كنم فردا يسري از دوستان بيا بگن بازي با لجندري AI تقلب ميكنه دستمون قطع ميشه يا خود به خود گل به خودي مي زنيم !!!
اين قضيه تقلب لجندري يه چيز توهمي هست ! شما درست دفاع كنين غير ممكنه گل الكي بخورين ( يعني چي لجندري تقلب ميكنه و يازيكنامو دريبل ميزن ؟؟!)
قضیه تقلب دریبل نیست آرمین... البته برای کسی پوشیده نیست توی محوطه جریمه شما توی لجندری فیفا 12 اگه یکی مثله نانی یا رونی اگه می خواستن دریبلت بزنن می زدن کسی هم جلو دارشون نبود ولی قضیه تغلب اینه که تابلوترین خطا ها رو به نف ما نمی گرفت ولی به ضرر ما می گرفت یا خیلی مسائل دیگه که از حوصله این تاپیک خارجه لجندری خارج از حد طبیعی درجه سختی هست که البته درستش هم همینه اسمش مشخصه چالش واقعی هست البته لجندری توی PC دیفیکالتی بین World Class و Pro اکس باکس هست من با اینکه اصلا از دسته PC خوشم نمیاد ولی راحت می تونم ببرم ولی روی اکس باکس با اینکه خیلی راحت تر می تونم کنترل کنم آبکش می شم خواستید امتحان کنیدنقل قول:
كاملا موافقم. من قبل از مسابقات بين المللي فيفا امسال لجندري بازي مي كردم ! واقعا عجيبه كه شكست نا پذيره ... البته با فوتبال كثيف چند دستي رو شكست دادم ولي واقعا اعتماد به نفس آدمو خورد مي كنه ...!!!نقل قول:
نه منظور منو متوجه نشدید من اتفاقا بیشتر بازیامو میبرم ولی دوست دارم گلی که میخورم واقعا مثل واقعیت باشه و سی پی یو با برنامه بیاد جلو نه این که یه دفه اونقد قوی بشه که اراده کنه بازیکنت رو دریبل کنه دفاع کردنم بلدم اگه نبودم آبکش میشدم تو 12 و این که میگم ریباند منظورم اینه که توپ که ریباند میشه دفاع انگار دیلی داره بعد که گل میخورن تازه حرکت میکنن ولی سی پی یو انگار قبلش میدونه توپ کجا ریباند میشه و میره همون جا وای میسته منظورم این بود در کل فقط با همین مشکل دارم و از همه نظر از بازی راضیم