با سلام،دیشب کسی 128 آسیاتک داشت،ساعت 2 شب که دیده بودم،زمان دانلود رایگان،سرعت تک لینک 80 تا 120 نوسان می کرد که از نظر من برای 128 عالی بود.
Printable View
با سلام،دیشب کسی 128 آسیاتک داشت،ساعت 2 شب که دیده بودم،زمان دانلود رایگان،سرعت تک لینک 80 تا 120 نوسان می کرد که از نظر من برای 128 عالی بود.
دیشب بعد از گذشت 2ماه تونستم 3.5 گیگ دانلود کنم.
اینم تست الان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام،شما به صفحه کاربریتون دسترسی دارید؟
من هر چی تلاش میکنم میگه کاربر معتبر نیست!!
احتمالا دارن برا فردا که عید فطره دارن کار می کنن تا سیستم جدید رو راه اندازی کنند و تمدید سایت رو هم درست کنند
بله برای من هم همین رو میگه.نقل قول:
احتمالا دارن تغییرات رو اعمال می کنند :41:
بدبختی ها داره شروع میشه:37:
احتمالا قراره فردا سوپلایزمون کنن:22::15::34::34: اخه من موندم چه کرمیه که هی اینا رو انگولک می کنه که هی ما کابرا رو سیخ بدن رو اعصابمون رژه برن :37:
شکایتم که می کنیم فقط یه چیز می گن ==:12: امیدواورم فردا تغییرات از نوع خوبش باشه:41:
سلام دوستان
من آمل میشینم و الآن پارس آنلاین دارم و وضعم افتضاحه
مخابرات چطوریه؟هر شب رایگان چقدر میشه دانلود کرد و با چه طرحی و چه قیمتی؟بهترین حالتشو برام بگین
عزیزم تا فردا پس فردا صبر کن جوابتو می دیم قراره مخابرات سونامی بیاد تموم که شد عمق فاجعه رو بهت خبر میدیم
آقا من چند صفحه از این تایپیک رو خوندم فهمیدم که شما دارین حال میکنین واقعا،دارین زندگی میکنیننقل قول:
اینطور که فهمیدم با مخابرات تا شبی 8 گیگ هم میشه دانلود رایگان کرد در حالی که من دارم خودمو جر میدم تا با پارس انلاین شبی 1 گیگ دانلود کنم
بزرگترین اشباهم این بود که با پارس انلاین قرارداد بستم اونم یک ساله که هنوز هفت ماه از قراردادم مونده
رفته بودم پارس آنلاین واسه ثبت نام موقع عیدنوروز بود که ازشون درباره مخابرات پرسیدم که نامردا گفتن که مخابرات پورتهاش پرشده و دیگه سرویس نمیده و چه میدونم چند ماه باید تو نوبت باشی و این جور چیزا
الان من چه غلطی بکنم که 7 ماه دیگه هنوز پارس آنلاین دارم و دارم برای اومدن به مخابرات له له میزنم
این مخابرات سایتی یا صفحه ای نداره که لیست طرح ها و تعرفه ها داخلش نوشته باشه؟
شبی 6-7 گیگ؟؟:42:رویاییه
من اوایل با پارس آنلاین شبی 3-4 گیگ دانلود میکردم سجده شکر به جا می آوردم و هنوزم در آرزوی همون شبی 3-4 گیگ موندم اونوقت نگو که با مخابرات شبی 7-8 گیگ میشه دانلود کرد
عزیز دل برادر 4-5 صفحه اول رو خوندی یا 4-5 صفحه اخرو تولا که مخابرات ترافیک سرویسهاشو کرده 2 گیگ در ماه بعدشم قراره بعد عید فطر سیستم هاشون رو اپگرید کنن که احنمال کاهش سرعت هر سرویس وجود داره تازه اینم که می گی 7-8 گیگ فقط چند نفر هستیم که اینقدر دانلود می کنیم بقیه در حد 3-4 گیگ دانلود دارند این اواخر هم سرعت تو روز و شی کاهش پیدا کرده قعطی و افت سرعت در روز اتفاق می افته
کلا همه چی تا عید فطر مشخص میشه پس همینطور که تو بستن قرارداد با پارس انلاین عجله کردی و با سر افتادی تو چاه اینبار دیگه عجله نکن و تو ایران هیچ وقت قرار داد بلند تر از یک ماه نبند که سرت کلاه میره
اینا که گفتم بخشی از مشکلات مخابراته کلا تنها امتیاز مثبت مخابرات همون شبی چند گیگ دانلود شبانشه وگرنه بقیش همه بدبختی و اعصاب خورد شدنه
دوستان کس دیگه ای هم این مشکلو داره من 256 مخابرات دارم، از آمل، کلا از پنج شنبه صبح تا الان قطعه، یعنی چراغ adsl روشنه اما چراغ اینترنت خاموشه! خدایا منو ببخش که تو این کشور به دنیا اومدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
سلام دوست عزیزم جناب bomberman
مخابرات کلا غیر قابل پیش بینیه ، من 2 ماه بود که نتونستم بیشتر از گیگ دانلود کنم ، اما اوایل که از مخابرات سرویس گرفته بودم یعنی برج 2 سرعت خیلی خوب بود و شبی 5 گیگ دانلود داشتم.
اما یکهو سرعت افت شدیدی پیدا کرد تا جاییکه حتی شده بود چند شب پشت هم سرعت دانلود از 10 بیشتر نمیشد و اون شبها 300 مگ سقف دانلودم بود.
حتی شده بود که یه شب از ساعت 1 تا 2 فقط 8 مگ دانلود داشتم و قید دانلود رو میزدم.
اما دیشب بعد گذشت 2 ماه سرعت خوب شده بود و 3.5 گیگ دانلود داشتم.
اما اقلب شبها 1 تا 1.5 گیگ دانلود دارم و بعضی اوقات هم 700 مگ.
اما باید صبر کنیم تا نغییراتی که قرار بود اعمال کنند ، اعمال بشه و ببینیم که سرعت سرویس ها نسبت به شرکت های خصوصی در چه حدی هست.و ببینیم که ارزش داره مخابرات بمونیم یا نه.
شما یه چند روز صبر کن همه چیز مشخص میشه.
سلام خدمت همه عزیزان.
من مودم tenda d810 دارم
چن روزی هست که خیلی زود داغ میکنه که این یه مشکله
نمیدونم چرا ریست میشه خود به خود. چراغ adsl و lan یک دفه خاموش میشه بعد انگار تازه روشن کردم.
خواهشا کمک کنین
شبی 3-4 گیگ رو کم میدونی؟!گفتم که من چند روز اول با پارس آنلاین شبی 3-4 گیگ دانلود میکردم سجده شکر به جا می آوردم و هنوز تو آرزوی همون شبا هستم،نه مثل الان که شبی یک گیگ هم نمیتونم بگیرم ، من به شبی 2 گیگ هم راضیمنقل قول:
بند دوم رو گل گفتی،این دیگه واقعا برام تجربه شد که دیگه قرارداد بلند مدت نبندم و گول طرح های فریبنده اونا رو نخورم
حرفات خیلی ناامید کننده بود،منو ترسوندی با این حرفات،واقعا اینطوریه یا فقط شما بدشانسی آوردین؟منم مثل شما منتظر میمونم ببینیم بعد عید چی میشه؟نقل قول:
در ضمن دوتا سوال دارم:
1:صفحه یا عکس یا آدرسی وجود نداره که لیست طرح ها و تعرفه های مخابرات توش باشه؟
2:من همزمان که پارس آنلاین دارم میتونم از مخابرات هم سرویس بگیرم؟یا اینکه نه،حتما باید قطع رانژه کنم و کلا از پارس بیرون بیام؟
سلام و عرض ادب:11:
دوست عزيز بنده هم از آمل هستم، بدون تفکّر از پارس آنلاين بيا بيرون، امّا در مورد مخابرات بايد تفکّر و تحقيق کني، اگه فقط ميخواي شبها دانلود خوب داشته باشي و روزها در حدّه ديال آپ؛ تشريف بيار مخابرات، بنده از سرويس مخابرات فقط براي دانلود شبانه استفاده ميکنم، تو اين سه ماه بيش از 450 گيگ دانلود داشتم، يعني بطور متوسط هر شب 5 گيگ، و اين در صورتي محقّق خواهد شد، که مثل بنده بر حسب اتّفاق و شانس، سرويستون خوب از آب در بياد، تو منطقه خلوت يا همگروهيهايي که کمتر دانلود ميکنند و ... باشيدنقل قول:
و امّا مهمّترين مساله اينه که ما منتظريم تا چند روز ديگه اي دي اس ال مخابرات تغيرات اساسي پيدا کنه، حالا مشخّص نيست؛ قراره وضعيتمون بهتر بشه يا ريسمان گردنمون تنگتر:9:ولي مطمئنم هرچي بشه، دانلود شبانش از پارس آنلاين آمل بدتر نميشه:27:
عرض شود که اين وضعيتِ خوبْ خوباشه، من يه بار به مدّت 12 ساعت چراغ دي اس ال و اينترنتم روشن بود ولي هيچ دريافت و ارسالي نداشتم، يعني هيچ وبي باز نميشد، از اين دست مسائل براي خنده و سرگرمي تو اي دي اس ال مخابرات زياد داريم، در مجموع تو ايران زياد داريم:9:نقل قول:
موفّق باشيد
سلام
من نمیتونم توی این سایت لاگین کنم. برای شمام اینطوریه؟
میگه کاربر مورد تایید نیست!
سلام و عرض ادب:11:
دوست عزيز؛ دارند، تغيرات اعمال ميکنند، طبق فرمايش دوستان در پستهاي قبلي، قراره از اين هفته، تغيرات اعمال بشه، خريد و سفارش اينترنتي، و سرويسهاي جديد و سرعتهاي جديد و ...
منم از چند روز پیش که اشتراکم به پایان رسید هنوز تمدید نکردم،منتظرم سرویسها اضافه بشه ببینم به چه صورت هستند.
فکر نمیکنم فقط من چنین افت سرعتی داشته باشم،برای اکثر بچه ها همین طور بوده.نقل قول:
حرفات خیلی ناامید کننده بود،منو ترسوندی با این حرفات،واقعا اینطوریه یا فقط شما بدشانسی آوردین؟منم مثل شما منتظر میمونم ببینیم بعد عید چی میشه؟
بفرما دوست عزیز .نقل قول:
در ضمن دوتا سوال دارم:
1:صفحه یا عکس یا آدرسی وجود نداره که لیست طرح ها و تعرفه های مخابرات توش باشه؟
پورت شما باید تخلیه بشه تا بتونید از مخابرات یا هر شرکت دیگه ای سرویس بگیرید.نقل قول:
2:من همزمان که پارس آنلاین دارم میتونم از مخابرات هم سرویس بگیرم؟یا اینکه نه،حتما باید قطع رانژه کنم و کلا از پارس بیرون بیام؟
مگر اینکه دو تا خط تلفن داشته باشی و برای اون خطی که ADSL نداری تقاضای ADSL بدی.
سرویس 1مگ نامحدود 1 ماهه 38000تومن ؟؟؟ شوخیه؟! :18:
الان چنین سرویسی میدن ؟
کیفیتش چطوره؟
این تعرفه ها واسه کل استانه یا شهرستانای خاص؟
نه داداش نا محدود نمیدن اون تعرفه ها برا گول زدن سازمان تنظیم مقرراته
حدس میزدم .. اگه چنین سرویسی میدادن باقیه شرکتا رو باید تخته میکردن!:3:
1مگ 1 ماهه با 2گیگ ترافیک 15 تومن و 2مگش 19 تومن !! این 2تا تو دانلود شبانه یا روزانه با هم فرقی هم میکنند؟
الان وضعیت دانلود شبانه مخابرات چطوریاس میشه 4-5 گیگ دان کرد؟
آسیاتک که خستمون کرد 1 شب 8 گیگ دانلود میکنی چن شب 2 گیگ به زور میتونی بگیری...
باید صبر کنی تا تغییرات مخابرات اعمال بشه تا بهت بگیم میشه دانلود کرد یا نه بعد تعطیلات معلوم میشه فعلا که سامانه خرابه و دارن تغییرات رو اعمال می کنن
این تخلفه که یه ISP هیچ نوع سرویس نامحدودی ارائه نکنه.( اونم مخابرات یه استان )
اگه تو سایت شرکت های دیگه مثل پارس آنلاین، آسیاتک و ... رفته باشین می بینین چند ماهیه که سرویس نامحدود CRA با اشتراک 1 به 10 ارائه میدن. البته قانون این بود که کلا نامحدود بشه چون ISP ها خودشون نامحدود میگیرن و به مردم حجمی میفروشن . ولی گردنشون کلفته دیگه :)
همه جای دنیا اینترنت سال به سال پیشرفت میکنه و نامحدود میشه اینجا سال به سال سرعت و پهنای باند و حجم دانلود کمتر میشه!!!
البته همه جای دنیا نامحدود نمیشه، بلکه قیمت ها کاهش پیدا میکنهنقل قول:
کلاً سیستمِ حجمی همه جای دنیا هست..همین مالزیش که اینقدر پیشرفته ست هزینه سرویس هاش بالاست
ولی خُب اینجا هم ترافیک رو جیره بندی میکنن هم قیمتِ خونِ باباشون رو با ملت حساب میکنن
در حالیکه در واقعیت باید اینطور باشه که وقتی سرویس حجمیه، هزینه اشتراک رو پایین بیارن تا مشترک بتونه ترافیک خریداری کنه...ضمن اینکه قیمتِ ترافیک ها رو هم باید خیلی خیلی پایین تر بیارن
الان دیدن ماهی 8 یا 16 گیگ ترافیک دادن و مشترک دیگه پولی بابتِ خریدِ ترافیکِ مازاد نداد، واسه همین تصمیم گرفتن اینجوریش کنن...کلاً همه چی بنداز بنداز شده، ماها هم که زورمون نمیرسه فقط میتونیم بیایم تو این تاپیک ها دق دلیمونو خالی کنیم :13:
یک سوال :
من ای دی اس ال مخابرات دارم 256.سرعت دانلودم متغیره. اگه لینک درست و حسابی باشه سرعت دانلود بین 200 تا 300 متغیره(شب و رور فرقی نداره خیلی) دربدترین حالت سرعت به 70 -80 میرسه بنظر شما خوبه؟
ضمنا دانلود شبانه رایگانه؟
سرعت دانلود بستگی به سروری که ازش دانلود میکنید داره.لینک باید پرسرعت باشه.نقل قول:
شبها از 1 الی 6 رایگانه.
با سلام سرویس آسیاتک تازگیا خیلی خوب شده،اول از همه اینکه هنگامی که ساعت دانلود رایگان شروع می شه،dc نمی شه و به صورت خودکار می ره رو حالت شبانه،سرویس 128 با 10 گیگ هم سرعت تک لینک شبانه بین 80 تا 130 متغیره که این سرعت برای 128 عالیه.
اقا ظاهرا درست شد سیستم مخابرات دوستان میخوان تمدید کنند بجوبن تا قاط نزد
سلام دوستان.
سایت مخابرات الان باز میشه اما هیچ تغییری حاصل نشد.
قرار بود که تمام سرویس ها داخل سبد خرید باشه،اما باز هم فقط همون سرویسی که استفاده میکنیم داخل سبد خرید موجود هست.
میگم این که همونجوری مثلِ سابقه
یعنی سرویس 512 رو زده 20480 تومن که مثلِ قبل هستش!
یعنی تغییرات رو اعمال نکردن؟!!
خُب اینطوری که باشه خیلی خوبه...همونجور 16 گیگ با 20 تومن!
من الان سرویسم رو از طریق سایت تمدید کردم. 512 یک ماهه با 16 گیگ ترافیک 22,554 تومان.
الان زده:
نوع سرويس جاري شما ٥١٢K-١Month مي باشد.
اعتبار بسته شما از تاريخ "١٣٩١-٠٥-٣١" تا تاريخ "١٣٩١-٠٦-٣٠"
به مدت ٣٠ روز مي باشد.
هزينه پرداختي شما بابت بسته ٢٠٤٨٠٠ ريال مي باشد.
ميزان ترافيک اوليه بسته شما ١٦ GB مي باشد.
خواستم بازم تمدید کنم. یعنی یه ماه دیگه هم بخرم. این کارو کردم ولی باز همون متن بالا رو نوشته و در قسمت سرویس های خریداری شده دو بار 512 رو نوشته و زده در تاریخ 1391/05/31 اعمال شد. در صورتی که بایستی یکیش رو می نوشت در تاریخ 1391/6/31 اعمال خواهد شد.
درست شد. الان نوشته ترافیک مانده: 32 گیگ تا تاریخ 29-7.نقل قول:
و توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که میرم زده: Expiration date : 1391/07/29
یعنی ترافیک تغییر نکرده پس ما که دستی تمدید کردیم چی شده 2 گیگ رفت تو پاچمون میگن گر صبر کنی زقوره حلوا سازی
به نظرم هنوز اون 2گیگ اعمال نشده فعلا برای تمدید راه انداختن با شرایط سابق تا این چند روزی شرایط جدید جایگزین کنند
منم امروز تمدید کردم یک ماهه،512 با 16 گیگ،همون سرویس قبلی.اینم تست::31:
از سرویس 256 من 2 گیگ باقی مونده بود و 10-15 روز، اما چند روز اینترنت نداشتم و امروز متوجه شدم دقیقا سر 6 گیگ زدن که ترافیکم تموم شده!!!!!!!نقل قول:
امروز با مخابرات آمل تماس گرفتم
خداروشکر طبق معمول کمکی از دستشون برنمیادو منو به اداره دیتای بابل ارجاع دادن!!!!!!
حالا این بماند!
خانمه می گفت ترافیک همه ی سرویسهاشون شده 2 گیگ!!!!!!!
من بهش گفتم "منظورتون اینه سرعت همه ی سرویس هاتون شده 2 مگ؟" گفت آره!!!!!!!!!
حالا من اشتباه کردم یا اون خدا میدونه!!!!!!!!!
تازه نمیدونست که سایتشون فعال شده، وقتی از من شنید خوشحال شد!!!!!!!!!!!
خدایا عاقبت مارو به خیر کن!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا من هم 2 گیگ ترافیکم سوخته، پست بالا توضیح دادمنقل قول:
قضیه ی 2 گیگی که شما میفرمایین چیه؟
محض امتحان یه تست از سرعت گرفتم
سرعت دانلودش بدک نیست!
دوستان من چیزی نشنیده بودم، اما نکنه واقعا میخوان ترافیک همه ی سرویسهای مخابراتو بکنن 2 گیگابایت؟!!!
خبری چیزی اعلام شده؟