سپاس. منوی وب اکسس دقیقا کجاست؟ هرچی گشتم نبودنقل قول:
Printable View
سپاس. منوی وب اکسس دقیقا کجاست؟ هرچی گشتم نبودنقل قول:
»ثل اینکه من دیگه باید بیخیال نود بشم و برم سراغ یم آنتی ویروس دیگه
توی محیط نود اف5 رو بزن و از منوی سمت چپ پرسونال فایروال رو انتخاب کن....نقل قول:
بعد از این که F-5ر رو میزنم پرسونال فایروالی وجود نداره .نقل قول:
این توضیح رو بدم که انی ویروسه نه اسمارت سکیوریتی
آخه یعنی یکی نیست بگه یوزر و پسورد نودش رو از کجا تهیه میکنه ؟
از این سایت میشه گرفت : ---------.irنقل قول:
آپدیت روزانه آف.ل.ا.ی.ن n.o.d.3.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت آ.ف.ل.ا.ی.ن n.o.d.3.2 را از لینک زیر دریافت نمائید. نظر یادتون نره؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مگه تو گروه ESET عضو نیستید؟! حتما عضو شوید.نقل قول:
سرور رایگان هم زدن بدون نیاز به یوزر و پسورد.
امروز اسمارت سکیوریتی رو نصب کردم ولی بعدش هیچ سایتی رو باز نمیکرد. بعد از این برنامه رو حذف کردم میشد وارد سایت ها شد. مشکل از کجاست؟
سلام!
فایروال از باز شدن صفحه ها برای خود مرورگر جلو گیری میکند چه کار کنم که بگذارد صفحه ها را باز کند یا ببیاورد؟؟!!!
هر وقت وارد ویندوز میشم این پیغام میاد.چیه؟
دوستان این سایت هم ظاهرا" جواب نمیده! سایت دیگه ای سراغ ندارید که اکانت smart security یده؟؟نقل قول:
ممنونم
آپدیت آفلاین ن.و.د.3.2 از لینک زیر دریافت نمائید.
سلام
دوستان به وبلاگ پست دوم مراجعه کنند اصلا نه نیاز به آپدیت آفلاین دارند نه این سریال گشتن اینا
3 ماهه سرور ما داره به خوبی کار میکنه حالا بعضی روزها به دلایل اینکه هاست قطع بوده یا مشکلات سرور وجود داشته مسائلی بوده ولی به رایگان الان 2 3 ماهی میشه خیلی ها دارند استفاده میکنند
میتونند اون هایی که اینجا استفاده میکنند فیدبک هاشون رو نشون بدند چون فکر کنم نزدیک به 100 نفری از فروم خودمون الان دارند از سرور استفاده میکنند
آقا من تو محل کارم یه سیستمی دارم خیلی ضعیفه !!!!!! سی پی یو 1 گیگ رم 256 !!!!!! در این حد :n02:
تا حالا چند تا آنتی ویروس نصبیدم کلا عملکرد سیستم رو مختل کردن یه جورایی !! چون سنگین بودن رو این سیستم . حالا میخوام از ESET استفاده کنم . اونهم از نود 32 . یه ورژنی رو گرفتم که اینه NOD 32 V 6.0.115.0 .
چند تا سوال :
اول اینکه آیا اینهم رو این سیستم سنگین کار میکنه ؟؟؟؟؟
آیا یوزر و پس هست برای این آنتی ویروس که معتبر باشه و حد اقل تا 3 ماه بدون مشکل کار کنه و آپدیت بشه . ( این خیلی مهمه برام )
آیا الان قدرت ویروس یابی و پاک کردن ESET به نسبت تقریبا 3 سال پیش بهتر شده یا نه ؟؟؟؟ چون خودم اونموقع فکر میکنم نسخه 3 رو داشتم که اواخر دربرابر ویروسا ضعیف عمل میکرد !!! الان هم میدونید که سیستم رو نمیشه به امان خدا رها کرد !!!!!
دستان لطفا کمک کنید من همین ابتدای نصب با این ارور روبرو میشم . چیکار کنم منو رانمایی کنید
ESET Smart Security 5.2.15.1
32
64
ESET NOD32 Antivirus 5.2.15.1نقل قول:
Changes in ESET Smart Security 5.2.15:
Changes in ESET Smart Security 5.2.15.1:
* Enhancement: Added detection of Windows 8 Metro interface to gamer mode
* Enhancement: Added support of Windows 8 Metro applications to firewall
* Fix: Windows Store doesn’t work with SSL scanning
32
64
نقل قول:
Changes in ESET NOD32 Antivirus 5.2.15.1:
* Enhancement: Added detection of Windows 8 Metro interface to gamer mode
* Enhancement: Added support of Windows 8 Metro applications to firewall
* Fix: Windows Store doesn’t work with SSL scanning
برای یوزرنیم باید یوزر های eav را بگیرید هم از سرور اصلی خود شرکت است و هم زمانش زیاد است که من همین جوری توی یکی از سایت ها پیدا کردم{البته آپدیت سروری هم است ولی با نود 6 نمیسازد{آدرس اون سایته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }{شاید هم سوخته باشد ها تاریخش را زده است}!!!نقل قول:
قدرتش عالی شده و اگر میخواهی عمل کرد خوبی داشته باشد دربرابر شناخت ویروس باید بروزش داشته باشید{من الآن آنتی ویروسم با جدیدترین آپدیت ها کار میکنه و دربرابر ویروسها هم کم نمی آورد}
برای سنگینی اش, آنتی ویروس نود 32 یکی از سبک ترین آنتی ویروس هاست ولی حالا من نمیدونم برای سیستم شما خوب است یا نه؟!!!{چون خودم تا به حال روی اینجور سیستمی نصب نکرده ام}
سلامنقل قول:
این عکس از سرور مدیا فایر پاک شده جای دیگه ای اپلود کنید.
ببخشيد من 24ساعته توی اينترنتم.ميخواستم ببينم همين آنتی ويروس نود32 کافی است يا بايد اسمارت نصب کنم؟:n01:
سلامنقل قول:
نسخه اسمارت سکوریتی فایروال هم داره
براي دريافت شماره سريالهاي جديد آنتي ويروس ناد32 به سايت زير مراجعه كنيد:
شاد باشيد:n12:
ســلام...نقل قول:
براي دريافت شماره سريالهاي جديد آنتي ويروس ناد32 به سايت زير مراجعه كنيد:
لینک رو که باز میکنم خود نود بلاک اش کرده چطوری باید غیر فعالش کنم..؟؟
به ترتیب عمل کنید :نقل قول:
سلام!
فایروال smart security من نمیگذارد به اینترنت وصل بشم باید چه کار کنم که مشکلش حل بشود؟!!!!!
برو توینقل قول:
Advace setup - network- personal firewall - rules and zone - trust zone - setup
و سپس گزینه Allow Sharing رو انتخاب و ok کن.
میشه عکسش را بگذارید!!نقل قول:
یا اصلا بگویید از راست است یا چپ؟!!!!
نه باز هم نمی گذارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
دوستان نود 32 ورژن پنج از سایت ایران ستاپ گرفتم ولی هرچی یوزرنیم و پسورد ازش میگیرم وارد میکنم آپدیت نمیشه و پیغام Activation Failed میاد خسته شدم واقعا نمیخوام پاکش کنم دوباره نصب کنم در عوض نسخه 4 رو روی PC دارم و هر پسوردی بهش میدی آپدیت راحت میشه این مسخره بازیها هم توش نیست.
دوستان اسمارت سکیوریتی به تنهایی کفایت میکنه؟ یا باید همراه با انتی ویروس باشه؟ من از نت زیاد استفاده میکنم و فقط انتی ویروس رو دارم
و یه سوال دیگه اینکه یوزر پس های اسمارت سکیوریتی با انتی ویروسش فرق میکنه؟
سلام:نقل قول:
اسمارت سکوریتی همون انتی ویروسه همراه با فایروال-استفاده از نت بدون فایروال مناسب اشتباهیه که خیلیا مرتکب میشن و عواقبش گاهی غیر قابل جبرانه دوست من...اسمارت سکوریتی کافیه....:n01:
نه یوزر پسورد فرقی نداره
با عرض سلام
منهم چند روزی هست که نمیتوانم به هیچ سایتی وارد بشم یعنی هیچکدام از مرورگر هام هیچ صفحه ای را باز نمیکند. امروز متوجه شدم تقصیر فایروال ناد32 است. وقتی در حالت interactive هست همه راهها را میبنده ولی زمانیکه در حالت Automatic filtering mode هست راه باز میشه. این در حالیست که من دستی حالتش را عوض نکردم یعنی نمیدانم از اول روی کدام حالت بوده و پس از مشکل پیدا کردن با مرورگر هام و اینکه خودش راحت به اینترنت وصل میشد و آپدیت میشد رفتم سراغش و بعد از ور رفتن متوجه شدم جریان از این قراره.
حالا پرسشم از دوستان وارد به ناد32 اینه که تنظیم فایروال باید روی کدام باشد؟ و فرق بین حالتهای : interactive filtering mode با Automatic filtering mode چیست؟ و کدام یک توصیه میشود.
آیا ممکن است بدافزار جدیدی موجب بلاک شدن دسترسی به وب شده باشه؟ واگر پاسخ + است راه حل دفع شر بد افزار چیست؟
سپاس
سلام من ورژن 5.2.9.1 رو با کرک نصب کردم و دستی هم اپدیت کردم. ولی مشکل اینجاست که امتحان کردم بصورت اتوماتیک اپدیت نمیکنه.
تو ستینگ اپدیت هم رفتم همه چیز رو رو حالت defultگذاشتم ولی باز هم نشد .فقط تو قسمت سرور ی که باید از ان اپدیت کنه خالیه و لی عجیبه بصورت دستی اپدیت میشه.
راهی نشونم بدین که بشه با تنظیمات بصورت اتوماتیک خود نرم افزار خودش را اپدیت کنه ممنون
سلام
منظور از آپدیت آنلاین و آفلاین آنتی ویروس چیه؟ وچه موقع باید از هریک از آنها استفاده کرد؟لطفا روش انجام هر کدام را نیز بفرمایید.ممنون
فایروال نود به صورت دیفالت روی حالت اتوماتیک هست (خودش تا جایی که بتونه تشخیص میده که به چه برنامه ای اجازه دسترسی به نت رو بده و به چی نده!)نقل قول:
اینتراکتیو مد 100% کارآمدتر از حالت اتوماتیک هست به شرطی که کمی با فایل ها و پروسس های ویندوز آشنایی داشته باشید که بتونید برای هر کدوم رول مشخصی تعریف کنید (تو این حالت برای هر اتصالی به نت از کاربر سوال میپرسه که شما باید بگید چکار کنه)
3تا گزینه مشخص شده داخل عکس رو تیک دار کنید...نقل قول:
آنلاین یعنی به قسمت آپدیت آنتی ویروس برید و بزارید آنتی از طریق اینترنت آپدیت بشه...نقل قول:
آفلاین هم یعنی فایل های آپدیت آنتی رو از قبل دارید و مسیر این فایل ها رو به آنتی می دید تا از روی هارد سیستم خودتون شروع به آپدیت کردن کنه (بدون نیاز به اینترنت)
دوست عزیز این سایت برای گرفتن لایسنس سایت خوبیه.از اینجا میتونی لایسنسهای روزانه رو دریافت کنی:نقل قول:
درود:نقل قول:
در ادامه توضیحات دوست عزیز i tech-باید بگم که روی حالت اینتر اکتیو ازتون سوال میپرسه.فایروال که هوش نداره.شما خودت با زدن تیک ریممبر توی پیامهای فایروال برای اون پروسه یا نرم افزار قانون تعریف کردی.اگه تیک ریممبر رو بذاری یکبار برای ورودیها و یکبار برای خروجیهای اینترنتت ازت سوال میپرسه و مثلا شما برای جلوگیری از آپدیت نرم افزارهای کرک شده مثل بابیلون یا فتو شاپ باید تیک ریممبر هر دو گزینه اوت باند و این باند یعنی اتصال خارج به داخل و داخل به خارج سیستمت رو بزنی اما برای برنامه ها و پروسه هایی مثل مرورگر و دانلود منیجر و هیتلر شکن و پروسه های سیستمی ویندوز مثل svc.host باید تیک ریممبر و allow رو بزنی که اجازه دسترسی به نت داشته باشن.حالت اینتر اکتیو--تعاملی با کاربر--برای این مفیده که هر برنامه برای اتصال به نت یا شبکه از شما اجازه ورود و خروج میگیره و خیلی از جاسوس افزارها و تروجانها هم برای اجرا از شما اجازه میخوان که راحت میتونی جلوی اجراشونو بگیری. تیک ریممبر +allow=اجازه دادن دائم و ساخته شدن قانون همیشگی به برنامه مورد نظر----تیک ریممبر+denay=اجازه ندادن دائم---نگذاشتن تیک ریممبر هم یعنی هربار که نرم افزار یا پروسه ای بخواد به نت یا شبکه یا سرورش وصل بشه یه بر عکس ازت سوال میپرسه و اجازه میگیره....این برای حداقل امنیت تو اینترنت و از کار نیفتادن برنامه های کرک شده بخاطر چک کردن سریالهای اون برنامه لازمه.چون هم سرور میتونه به برنامه وصل شه و هم برنامه میتونه درخواست اتصال به سرور سازنده رو برای چک کردن قانونی بودن برنامه رو بده.مثل اینکه اولین کار تو ویندوزت اینه که آپدیت اونو میبندی که از کار نیفته...پس:
پرسش زیادتر=امنیت بالاتر...
حالا خود دانید:n16:
باسلام خدمت دوستان من نود5.2.9.1 داشتم یه اخطار داد که نفهمیدم چی بود برای همین نود پاک کردم حالا که می خوام دوباره بریزم این اخطارو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راهمنایی بفرماید ممنونم:n04: