بدون شک پارس ELX انتخاب برتر هستنقل قول:
با تمام ملاک های که گفتین همخواین داره و با این بودجه مدل 88 یا 89 گیر میاد.
سمند EF7 فعلا خریدش ریسک هست به دلیل خرابی های زیاد در برخی موارد.
پارس ELX رو بخرید مطمئن باشید راضیتون خواهد کرد.
Printable View
بدون شک پارس ELX انتخاب برتر هستنقل قول:
با تمام ملاک های که گفتین همخواین داره و با این بودجه مدل 88 یا 89 گیر میاد.
سمند EF7 فعلا خریدش ریسک هست به دلیل خرابی های زیاد در برخی موارد.
پارس ELX رو بخرید مطمئن باشید راضیتون خواهد کرد.
پیشنهاد من به شما سورن ELX هست که هم زیباست ، امکانات کامل ، موتور خوب و ترمز 4 چرخ دیسکی .نقل قول:
بین پارس ای ال ایکس هم سمند به لحاظ ایمنی ، استحکام بهتر از پارس هست . اما ترمزهای پارس کمی بهتر از ال ایکس هستند .امکاناتشون هم مشابه هم هستند .
اخه میدونید چیه ؟!!!!
من با این موتور ال 4 زیاد حال نمی کنم !!
راستی پارس lx یا elx گاز سوز هم هست ؟
پارس lx با tu5 چتوره ؟ مشکل موتوری هم داره؟
پارس LX و پارس ELX هیچکدام دوگانه سوز نیستن مگر اینکه بیرون به صورت آزاد کسی نصب کنه.نقل قول:
پارس LX هم ماشین خیلی خوبی هست و با موتور TU5 بهینه شده.
مصرف سوخت کم و بازده بالا باعث شده طرفدار زیاد پیدا کنه همچنین قیمتشم بالاست.
صفرش رو 24 میلیون تومن هست باید گردی شاید یه کارکرده مدل 90 پیدا کنی.
اگر میتونی با موتور XU7 قدیمی کنار بیای همونطور که دوستمون پوریا گفت سورن ELX خوردوی مناسبی میتونه باشه
اما فعلا فقط با موتور XU7
ای خداااااااااااااا
دیگه خسته شدم .
چرا جنساشون اینقدر بی کیفیت هست که وقتی ادم می خواد یه ماشین بخره این قدر دلشوره ی خراب شدن داره؟؟؟
توی این قیمت ماشین خارجی هست ؟ ام وی ام یا هر چیز دیگه ؟؟
mvm 530 کارکرده میتونید انتخاب کنید که به مراتب از خودروهای داخلی کیفیت بهتر و امکانات خوبی داره.نقل قول:
مصرف سوخت قدرت و شتاب مطلوبی هم داره.
اما خدمات پس از فروشش ضعیفه که با گذشته زمان به مراتب بهتر خواهد شد.
سلام. mvm530 اتوماتیک دارد؟ کسی قیمت mvm 530 اتوماتیک صفر را دارد؟ در مقایسه با اون ورنای مورد پیشنهاد من کدام بهتره؟
سلام بازم اومدم
امروز چند جا سر زدم واسه خرید پارس ، مثل اینکه فاتحه ی ef7 خوندست، واسه همین رفتم سراغ پارس.
این پارس دوگانه چطوره ؟ میگن روغن کسر می اره ، درسته؟
<چون وضعیت بنزین رو خودتون میدونید که چه خبره.واسه همین رفتم سراغ دوگانه>
موتورش (L3) چتوره ؟ البته جدیدا رو می گم.
MVM 530 در ایران اتوماتیک نداره قیمت صفرش حدود 23 میلیون تومن هست.نقل قول:
اگر بودجه شما به MVM 530 میخوره فکر کنم از اون ورنایی که گفتین بهتر باشه چون ورنایی که گفتین مثل اینکه مشکلاتی داشته
پژو پارس دوگانه سوز موتورش از نوع L3 و اتاقش هم پارس معمولی هست و با پارس سال فرق داره.نقل قول:
پارس دوگانه سوز روغن کم نمیکنه خیالت راحت.
خودروی دوگانه سوز در صورتی خریدش پیشنهاد میشه که مصرف بنزین در طولانی مدت به صرفه نباشه.
مثل ماشین من که سمند LX دوگانه سوز هست موتورش هم L3 روغن کم نکرده و هیچ مشکلی هم نداشتم باهاش
سلام....من میخواستم یه وانت باری بخرم که بین دو ماشین گیر کردم. البته معمولا باری که میخوام حمل کنم از یک ونیم تن بیشتر نیست وبیشتر مجبورم مسافتی طولانی رو طی کنم.......حالا دوتا ماشین گیر اوردم......
یه دونه زامیاد دوگانه مدل 89 ابی رنگ بدون صافکاری ورنگ و دومی یه مزدامدل 89 نقرابی بدون صافکاری ورنگ.....از نظر ظاهر وباطن هر چه قدر که فکر کنید تمیز ونو خودم بار اول که دیدم فکر کنم مدل 91هستند ....اتفاقا هردوتاشو که رفتم قیمت بگیرم صاحبش برا اولین بار براش قیمت میزاشت........
زامیاد همه چی تکمیل(جی پی اس ،بیمه و......)میده چهارده ونیم ..
مزدا هم اسپرتش کرده با وسایلش میده پانزده ونیم .....
البته این گارد استیل عقب وجلو و اتاق استیل عقب بکارم نمیاد میخوام بفروشم به نظرتون چند حدودا قیمت میخوره.....کلا به نظرتون کدوم بهتره....
راستی منطقه ما پمپ گاز نداره شاید تا یه سال دیگه شاید بیان راه اندازی کنن....
بازم ممنون
با سلام به نظر شما کدوم بهتره؟ نکات مثبت و منفی شونو بگید و بگید کدوم انتخاب درست تریه. رانا ، 206 یا تندر؟
سلام به همگی.
بین 405slx صفر کیلومتر و ریو مدل 90 کدوم رو پیشنهاد میدین؟
ریو سفید 90 فروردین بدون هیچ خط و خش خیلی تمیز چند می ارزه؟
مرسی که جواب میدین.
اگر نهایت بارتون 1.5 تن هست به نظر من مزدا رو انتخاب کنید.نقل قول:
نیسان دوگانه سوز آخرش رو سیستم گاز اون کار اصلیش رو انجام نمیده و تو شرایط سخت بنزین هست که عمل میکنه.
اما مزدا ماشین چابک و سرحالی هست.
قیمت های هردو هم مناسبن.
نقل قول:
405 SLX با موتور TU5 عملکردش از ریو بهتر هست.
ریو مدل 90 قیمت بالایی داره حدود 18.5 تا 19 میلیون تومن شده.
شما اول ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو و سقف بودجه ای که در نظر دارین رو مشخص کنیدنقل قول:
تا زودتر به نتیجه برسید.
405 slx tu5 رو من خودم دارم خیلی ماشین خوبیه فقط یکم خشکه ولی شتاب خیلی بالایی داره بعد از پارس ال ال ایکس دومین ماشین پر شتابه موتورشم کم صدا و جوندار وپرقدرته و قطعاتشم اروپایی هست ولی قراره از پاییز ایرانی بشه تو جاده هم تو شهر خوبه هم تو جادهنقل قول:
سلام دوستان.. وقت بخیر..
تا اواخر شهریور ، تیباSXتحویل میگیرم..
میخوام نظرات شما دوستان رو بدونم...
موتوری .. شتاب..
بدنه ..
خدمات پس از فروش و..
ممنون میشم تجربیات ِگرانبهاتون رو در اختیارم قرار بدید .
مرسی@};-
قیمت واسم مهم نیست مهم از نظر فنیشه و امکاناتش . حالا بگید کدوم انتخاب بهتریه؟ رانا ، 206 یا تندر؟ مرسی
فنی و امکانات احتمالا رانا چون خودرویی جدید هست و روش کار شده اما نمیشه نظر قطعی داد تا به بازار بیاد و بررسی بشه.نقل قول:
اما فنی تندر و 206 های با موتور TU5 مثل SD V8 یا تیپ 5 از نظر موتور و گیربکس عالی هستن.
بله. اما مشکل من اینه که میخواهم اتوماتیک باشه.البته مشکل خیلی حاد نیست. اما نباید به کمر فشار بیاید .من یه پراید دارم( البته قدیمی و غیر هیدرولیک). تو ترافیک تهران که همش باید کلاچ و ترمز بگیری و گاهی یک مسیر نیم ساعته را 2 ساعت تو راه باشی کمی در مسافتها و مسیرهای طولانی اذیت میشوم.نقل قول:
به خاطر مشکل کمرم بهتره کمتر کلاچ بگیرم. البته نمیدانم آیا این ماشین نرمی است(530) یا نه. اما به نظرم بهتره اتومات باشه. برای همین رفتم سراغ ورنا. آیا گزینه دیگری دارم؟ با همین حدود بودجه. یعنی 20 تومن. حالا دو سه تومن بالا یا پایین.
تا 20 میلیون تومن پژو 206 تیپ 6 مدل 87 میتونی گیر بیارینقل قول:
پارس اتوماتیک مدل 87 میتونی گیر بیاری البته مدل 87 چون فروشش کم بود بد گیر نیاد
پژو 206 SD V9 مدل 87 هم میتونی انتخاب کنی.
اینا خودروهای اتوماتیک کارکرده تو رنج 20 میلیون تومن هستن ببینید کدوم با ملاک هاتون همخوانی داره
پارس اتومات ماشین خیلی خوبی است ولی متاسفانه تولیدش کم بوده گیربکسش مال 407 هست و تعویض دنده بهتری از بقیه مثل 206 و ... دارهنقل قول:
:)
..............
نقل قول:
تیباهای جدید مشکلات قبلیشون برطرف شدنقل قول:
تیبا و پراید زیاد از هم دور نیستن اما خوب تیبا خودروی جدیدی هست
و میتونه راضی کننده باشه البته نمای عقبش کمی به دل نمیشینه اونم سلیقه مشتری هست
با این افزایش قیمت خودرو به نظر من خرید تیبا ضرر نیست
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ببینم بین پارس سال با پارس دوگانه سوز کدوم بهتره؟
با این وضعیت بنزین باز پیشنهاد شما چیه؟
انتخابش فقط به خودتون بستگی داره.نقل قول:
اگر میبینید زمانی که از ماشین استفاده میکنید سوخت بنزین براتون صرف
نمیکنه و حتما نیاز هست که گاز هم کنارش داشته باشید دوگانه سوز بردار
اگر با ماشین کار خاصی ندارین یا دائم در حال سفر نیستی و یه جوارایی از ماشین کم استفاده میکنی بنزینی بردار.
بازم به شرایط کاری و روزمره خودتون با ماشین بستگی داره.
بودجه شما برای خرید چقدر هست؟
هیچ کدوم دوست عزیز پارس lx که موتور tu5 روشه گزینهی خوبی هست اگه گرون هست میتونی 405 slx tu5 رو بگیری که قیمت مناسبی دارهنقل قول:
اینم ریویو در دنیای خودرو حتما بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان من تقریبا 15 تومن پول دارم و تصمیم دارم یه ماشین بردارم
خودم نظرم روی یه 111 هست و یاقی پول رو صرف ساختنش کنم اما بابام میگه پراید خوب نیستو امنیت نداره
توی این رنج هم فقط از 405 خوشم میاد اما باز 111رو بخاطر ظاهر اسپورتش بیشتر ترجیح میدم
حالا نظر شما چیه؟ واقعا پراید اینقدر بده و میصرفه یه 405 بردارم؟
(توی سایت ایران خودرو فقط مدل اس ال ایکس رو با موتور TU5زده! آیا فقط اس ال ایکس موتورش TU5 هست یا جی ال ایکس هم روش همین موتوره؟)
با تشکر
سلام.نقل قول:
در مورد TU5
پژو 405 SLX با موتور TU5 عرضه میشه و قبلش هم 405 GLX با این موتور عرضه شد
اگر GLX با موتور TU5 بخواین باید مدل های 89 یا اوایل 90 رو دنبالش باشید اما SLX رو از 90 تا به امروز.
دوست من شما 15 میلیون تومن دارین به نظر من 405 رو خیلی بهتر از پراید میشه روش مانور داد برای تغییرات اسپرتی
چه از نظر بدنه چه از نظر موتور
حرفتون درسته اما کل بودجم حداکثر 15 تومن هستنقل قول:
یعنی به نظر شما میارزه واسه 5-6 میلیون از خرید پراید صرفنظر کنم و 405 بردارم؟(یکی میگه پراید بد نیست یکی همه میگه مزخرفه! واقعا توش موندم)
+
مصرف سوخت تقریبا در یه سطحه؟(چند جا خوندم TU5 کم میسوزنه)
موتور TU5نقل قول:
موتوری کم مصرف با قدرت مطلوب این شعار موتور TU5 هست.
دوست من در مقابل خرید TU5 و پراید شک نکنید که 405 با موتور TU5 بهتر هست.
در کل خودروی 405 از هر حیث از پراید بهتره به غیر از 405 هایی که با موتور معمولی هستن و فقط مصرفشون از پراید بیشتره.
نتیجه :
خرید 405 چه با موتور TU5 و چه با موتور معمولی نسبت به پراید ارجعیت داره.
ممنون محمد جاننقل قول:
فقط یه چیز:
اس ال ایکس فقط در ظاهر با معمولی فرق داره؟ یه آپشن اضافه ای هم داره؟
شما شخصا فکر میکنید اس ال ایکس نسبت به قیمتش به 405 معمولی میارزه یا نه؟(منظورم اینه که اگه تغییرات فقط ظاهری هستش معمولی بردارم و خودم ظاهرشو طبق سلیقم تغییر بدم)
دوست عزیز از لحاظ قیمت نهایت 400 تومان فرقشونه ولی شما با هر کدوم حال میکنی همونو بخر ولی لامذهب راه میره ها شما بیشتر بودجه رو صرف این کن که یه ماشین مدل بالا و ترو تمیز بگیری اسپرت کردنش برای مرحله بعدی فکر کنم با 15 تومان مدل 90 بتونی بگیرینقل قول:
یکی از اهداف تولید SLX این بود که شرکت میخواست کمی ایده های اسپرتی رو در 405 القا کنه برای همین یک سری تغییراتی انجام شد.نقل قول:
اما اگر تغییرات SLX نسبت به GLX هم از نظر ظاهری هست هم از نظر داخلی
نمای داخلی SLX تغییرات قابل توجهی داشته و این خودش یه برتری نسبت به GLX هست. نمای داخلی SLX و پارس سال شبیه به هم هست.
آپشن اضافی هم نداره.تفاوت قیمتش رو هم دوستمون گفتن.
سلام دوستان.نظرتون راجع به ریو اتومات چیه؟ البته برای خانمها؟
L90 اتومات داره؟صفرش چنده؟
سلام
حدود دو هفته پیش رفته بودم ایران خودرو گفته بود که برای خرید تندر اول ماه بعد بیا. اون زمان گفت که یه ماه بهت میدم با هر رنگی که بخوای
حالا رفتم میگه الآن ثبت نام میکنی دی تحویل میدیم اونم در چهار رنگ سفید نقره ای مشکی و خاکستری !!!
چه کنیم به نظر شما؟ :/
سایپا هم میده تندرو؟؟
میشه یه مقایسه بکنید بین تندر و mvm 530؟
این ام وی ام ساخت کجاست؟
ریو اتوماتیک پیشنهاد نمیشه به دلیل اینکهنقل قول:
مشکلاتی برای این گیربکس پیش اومد و شرکت مجبور شدن فراخوان بزنه و تعمیر کنه
و از اون به بعد رریو اتوماتیک طرفداری نداره و قیمتشم بالاست مدل 91 اتوماتیک حدو 18 میلیون تومن فکر میکنم باشه
برای خانم میتونید MVM 110 اتوماتیک تهیه کنید
تندر قبلا داشتم ماشین خوبیه ولی یه جورایی ماشین خنثی هستش یعنی درسته از لحاظ فنی خوبه ولی خوب شما نمیتونی بگی خشگله یا تزییناتش خوبه یا مثلا عجب دست فرمونی داره یعنی نه نکته مثبتی داره نه منفینقل قول:
ام وی ام نداشتم ولی داخلش قشنگه سانروف هم دیدم داشت موتورشم 2000 با 139 اسب بخاره ولی ظاهرا شتابش در حد متوسطی هست لیفان 620 هم هست اونم مثل این چینی هستش و استقبال خوبی هم مردم داشتند به نظر که خوب میان بازم دوستان نظر بدن
ثبت نام تندر 90 همیشه با مشکلات مواجه بوده یه موردش همین مشکل شما کهنقل قول:
2 سال پیش برای یکی از بستگان من اتفاق افتاد.
اگر حتما تندر میخوای نقدی از بازار تهیه کنید.
MVM 530 خودرویی هست که حدود 2 سال وارد بازار کشور شده و تونسته
با کیفیت بهتر و امکانات مناسب محصولات داخلی رو پشت سر بگذاره.
MVM یا همون چری یکی از خودروسازان کشور چین هست و شرکت مدیران خودرو در ایران نمایندگی این خودرو رو داره.