بهتر چهار تا 15 پره بذاری و تعدادش را کمتر نکنی.اینجوری به پکیجت هم کمتر فشار میاد.و دمای پکیج را هم روی درجه کمتر میذارید و پول گاز کمتری هم براتون میاد.نقل قول:
Printable View
بهتر چهار تا 15 پره بذاری و تعدادش را کمتر نکنی.اینجوری به پکیجت هم کمتر فشار میاد.و دمای پکیج را هم روی درجه کمتر میذارید و پول گاز کمتری هم براتون میاد.نقل قول:
خیلی ممنونم داداش ...نقل قول:
جناب tamirkar واقعا ازتون ممنونم که وقت میذارید و به سوالات پاسخ میدید از تمامی صحبتا به این نتیجه رسیدم که یا پکیج بوتان و یا آماتیس بگیرم بین اینا کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟ (واسه همون خونه 200 متری که عرض کردم)
با سلام خدمت دوستان.
من یزد هستم و یکسال پیش برای آپارتمان 90 متری خودم یک پکیج ایساتیس مدل مهر گرفتم.ولی هنوز نصب نکردم یعنی اصلا بازش هم نکردم.
همونموقع تحقیق کردم .تقریبا همه میگفتن ایساتیس تو یزد خدماتش خوبه کیفیتش هم بین ایرانیا بهتره.(کارخونش همینجاست)
چند تا سوال داشتم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
1-این پکیج تک مبدله هست یا دو مبدله؟
2-به نظرتون همین خوبه نصب کنم یا عوضش کنم؟اگه آره با چی؟
3-یکی از اقوام آریستون گرفته یک مشکلی که داره اینه که وقتی آب باز باشه (مثلا یکی حموم باشه)رادیاتور ها کم کم سرد میشن.میخواستم بدونم همه پکیج ها اینجورین یا این یکی مشکل داره؟
4-همین آریستونی که گفتم دمای آب رادیاتورش رو نمیشه بیشتر از 75 تنظیم کرد.(خونه خوب گرم نمیشه)ایساتیس هم همینجوره؟
ببخشید سرتون رو درد آوردم.
موفق باشید...
سلام تعمیر کار عزیز
لطفا اطلاعاتتون
در مرد پکیج رادیانت و ایتالیا یی اصل بودنش و خدماتش
و پکیج ولف و آلمانی اصل بودنش و خدماتش
برا گرفتن نمایندگی فروش و خدمات
پکیج های فرولی و بوتان و آریستون و ایساتیس و ایران رادیاتور و بارال و تاچی و شاپه و چند مارک دیگه تو شهرمون هست و من باید یه مارکی بیارم که بشه رقابت کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان دیگه اگر اطلاعاتی دارید ممنون راهنمایی کنید
سلامی مجدد
دوستان برا طراحی تاسیسات ساختمان دوبلکس که هر طبقه همزمان برای فضا های خواب باید از رادیاتور استفاده بشه ( به دلیل معماری و جنس کف نمیشه گرمایش از کف باشه ) و برای پذیرایی گرمایش از کف که اینم اجبارا معمارش میخواد از کف باشه راهنمایی کنید .
1. از پکیج کدام طبقه برای گرمایش از کف هر دو طبقه و کدام طبقه برای رادیاتور هر دو طبقه استفاده کنم ؟
2 . طول لوله کشی از پکیج برای فن کوئل طبقه پایین 15 متر و ارتفاع 3 متر
ممنون از راهنماییتون امیدوارم فرستی بشه جبران کنم .
دوست عزیز پکیج ایساتیس یک پکیج تک مبدل فن دار هستنقل قول:
2- برای خونه 90 متری فکر نمیکنم پکیج دیگه ای با ظرفیت حرارتی بیشتری نیاز باشه مگر اینکه سختی آب یزد بالا باشه و شما مجبور به استفاده از پکیج دو مبدل باشین
3- کلا سیستم پکیج های دیواری طوری هست که از یک شیر مشهور به شیر سه طرفه استفاده میکنن یعنی وقتی شما شیر آب گرم مصرفی رو باز میکنید پکیج ، مسیر آب رادیاتور ها رو بسته و با تمام توانش آب گرم مصرفی شما رو تامین میکنه پس اگه رادیاتورها سرد میشن ایرادی نداره همه همینطورین . مگر پکیج هایی که مخزن آبگرم مصرفی دارند و تا مدتی که آب درون مخزن گرم هست و شما ازش استفاده میکنین شیر مسیر رادیاتور بسته نمیشه
4- دمای بیشتر از 75 درجه برای مسیر شوفاژ برای یک واحد آپارتمانی معقول نیست و کلا مشعل یا برنر پکیج توان تامین این حرارت رو نداره احتمالا لوله کشی رادیاتورها ایراد داره و انسداد در مسیر لوله کشی وجود داره ، بهتره شیر برگشت رادیاتور رو هم کنترل کنید چون بعضی مواقع بدلیل عدم دقت نصاب شیر برگشت به صورت (نیمه باز) روی رادیاتور بسته میشه و باعث کاهش جریان آب و در نتیجه عدم گرمایش کافی میشه ، شما هم نگران نباشید اگر ایرادی در سیستم لوله کشی نداشته باشید پکیج ایساتیس توان گرمایش واحد 90 متری را بخوبی انجام میدهد .
دوست گرامینقل قول:
همانطور مطلع هستید درجه حرارت مسیر و مقدار افت فشار در مسیر سیستم گرمایش از کف با مسیر سیستم رادیاتور متفاوت میباشد و وقتی شما گرمایش محیطی را با استفاده از گرمایش از کف طراحی میکنید نمیتوانید همزمان از سیستم رادیاتوری استفاده نمایید . بهترین کار و راه حل استفاده از دو پکیج گرمایشی مستقل برای هر کدام از سیستمها است . سیستم گرمایش از کف به دلیل وجود خم های متعدد و طول لوله زیاد دارای افت فشار بیشتری میباشد و به این لحاظ باید پکیجی را انتخاب نمایید که پمپ سیرکولاسیون با هد بیشتری داشته باشد . برای یک واحد مسکونی 120 متر ، پمپ با هد واقعی 6 متر معمولا جواب گو است به شرطی که سیستم گرمایش از کف کاملا صحیح و بدون ایراد اجرا شده باشد . راه حل دیگری که میتوان پیشنهاد کرد با در نظر گرفتن دوبلکس بودن واحد مذکور و احتمالا متراژ زیربنای زیاد استفاده از یک پکیج زمینی که از آن برای سیستم رادیاتور استفاده نمایید و یک مبدل صفحه ای و یک پمپ سیرکولاسیون که به پکیج ملحق شده و از آن برای گرمایش از کف استفاده نمایید . البته این پیشنهاد من بود شاید اساتید نظر بهتری داشته باشن .
دوست گرامینقل قول:
اگه منظور فروشنده سیستم چگالشی ولف آلمانی بوده که شرکت مبنا وارد میکنه بسیار گرونه و علاوه بر اون فقط وظیفه دیگ رو انجام میده و شما باید پمپ و مبدل حرارتی و کلکتورهای مورد نیاز رو دوباره تهیه کرده و به سیستم اضافه کنید . لازم به ذکر هست که این سیستم چگالشی مرکزی به دلیل اینکه کلیه حرارت سوخت رو میگیره میتونید از لوله پی وی سی یا همون پلیکا برای دودکشش استفاده کنید !!
به نظر من برای یک خونه سه واحده خیلی گرونه و صرف نمیکنه و ضمن اینکه واحد ها مستقل نمیشن و علاوه بر اون باید فضایی هم برای موتورخانه در نظر بگیرید .
سلام ممنون جناب والور عزیزنقل قول:
اگر از پکیج دیواری مجزا برای سیستم ها استفاده کنیم و با یه پمپ کمک سیستم کنیم جواب میده ؟
مبحث 19 کامل اجرا میشه و زیر بنا هر طبقه 180 متر
پذیرایی طبقه همکف سقفش همون سقف طبقه دوم هست که ارتفاعش میشه حدود 6 متر برای این فضا پیش بینی گرمایش از کف و فن کوئل کردم لطفا نظر بدید فن کوئل لازم هست یا همون گرمایش از کف جواب میده ؟ البته سیستم فن کوئل با رادیاتور ها از یک پکیج و گرمایش از کف هر دو طبقه از یک پکیج مجزا استفاده بشه .
ممنون از راهنمایی دوستان گرامی
شما توی کدوم شهر زندگی میکنین.تا حالا با چه شرکتهای کار کردین.و اطلاعاتتون در مورد پیکج و تعمیراتش چقدره.چون هر پکیجی که بخوای میتونی بفروشی ولی باید شرکت خوبی داشته باشه تا تو مشکلات راهنماییت کنه.نقل قول:
سلام به دوستان کارشناس، خصوصا جناب تعمیرکار.
دو تا پکیج خریدم برای دو واحد. یکی بوتان optima 24KIS و یکی LG پایونیر.
از این دو تا، کدامیک بهتر است که برای واحد خودم نصب کنم؟
برچسب انرژی LG A و لوازمش که رایگانه، نظر منو جلب کرده.
نیاز به پاسخ فوری دارم. ممنون.
سوال 1 را نمیدونم.
2- چون ایساتیس تو شهر شما هست به نظر انتخابتون خوب بوده.و فکر نمیکنم لازم بشه تعویضش کنید.
3- همه پکیج ها وقتی از آب گرم به مدت طولانی استفاده میکنید شوفاژهاش سرد میشه.
4- گرم شدن خونه بستگی به تعداد پره ها و موقعیت واحد داره.(روی پارکینگ یا طبقه آخر بودن واحد خیلی مهمه).نقل قول:
والور عزیز به خوبی جواب سوال شما را دادن.شما نمیتونید گرمایش از کف و سیستم لوله کشی رادیاتوری را با هم و برای یک پکیج اجرا کنید.ولی میتونید برای هر کدوم از سیستم ها از یک پکیج مجزا استفاده کنید.ولی تو این اوضاع فکر نمیکنم مقرون به صرفه باشه.چون هم هزینه اولیه خیلی بالای داره و هم قبض گاز ماهیانه زیادی هم رو دستت میزاره.نقل قول:
سلام به همه، خصوصا جناب تعمیرکار.
دو تا پکیج گرفتم. بوتان optima 24KIS و LG مدل pioneer
این اختیار را دارم که از این دو تا، یکی را برای واحد خودم نصب کنم.
به نظر شما، کدامیک از این دوتا بهتره؟
بوتان optima 24KIS را پیشنهاد میکنم.نقل قول:
ممنون از اینکه سریع جواب دادید. اما این LG پمپ دانمارکی و مصرف انرژی A و لوازم نصب رایگان داره. با این اوصاف بازم شما optima رو پیشنهاد میکنین؟ اگه حوصله شو دارید قانعم کنید تعمیرکار گرامی. :n13:نقل قول:
یعنی از پمپ دانمارکی و مصرف انرژی A و لوازم نصب رایگان LG چشم پوشی کنم و بوتان نصب کنم؟ در حد دو-سه جمله قانعم کنید اگه حوصله دارید. ممنون.
سلام به هم من میخوام پکیج بخرم بی صدا و کم خرج که گرمایش خوب داشته باشه ایران رادیاتور یا بوتان کدوم خوبتره تو نوع24 وفن دار 2 مبدله هم باشه:n02:
هر کسی نظری داره خیلی ها میگن ایرانی زود خراب میشه صداشون خیلی زیاده ولی میگن روما خط تولید ایتالیاست بوتان خریده ایا واقعیت داره کسی استفاده کرده
ممنون از جوابنقل قول:
به نظرم این عیب بزرگیه
سختی آب یزد نسبتا زیاده.
میشه از دستگاه تصفیه واسه ورودی آب پکیج استفاده کرد؟جواب میده؟به صرفه هست ؟ یا استفاده از دو مبدل بهتره؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
سلام تعمیر کار محترمنقل قول:
تو شهر شهرضا از شهرستان های اصفهان
تو زمینه پکیج کار نکردم لیسانس تاسیسات و پروانه نظام مهندسی اما اجرا کار نکردم
یه پکیج با کیفیت میخوام که نداشته باشم جوابگوی مشتری باشم از نظر کیفیت
تعمیر کار عزیزنقل قول:
اینکه نمیشه گرمایش از کف با رادیاتور از یه پکیج استفاده کنه را میدونم سوال من اینه که :
پمپ پکیج جوابگوی گرمایش از کف طبقه اول و طبقه دوم هست که 1 پکیج برای گرمایش از کف 2 طبقه استفاده بشه
و یک پکیج برای رادیاتور دو طبقه ساختمان ؟
یا اگر پمپ جوابگو نیست میشه 1 پمپ باهاش سری کرد ؟
از نظر هزینه مهم نیست 1 ساختمان دوبلکس با طراحی معماری مدرن و 1 زیرزمین که دارای جکوزی و سونا هست و پیش بینی موتور خونه نشده
بازم ممنون از راهنمایی های مفید مهندسین گرامی بخصوص تعمیرکار و والور عزیز
دوست عزير من هم شنيدم و تو سايت بوتان شاپ خوندم . نوشته بود از اپتيما بهتره و راندمان آن بالاي 93درصد است . من هم خريده ام 24 دومبدله فن دار ... ولي هنوز نصب نکردم .نقل قول:
کاتالوگ راهنماي آن را مي توانيد از لينک زير دريافت کنيد ( شايد کار مشترک بوتان و riello group ايتاليا هست ! )
»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما پکیج بوتان داریم مشکلی که پیش اومده اینه که درجه نزدیک 2 هستش ولی چراغ قرمزه و پکیج سرده وقتی پیچ وسطیش رو می یارم روی علامت وسط و بعد دوباره بر می گردونم روی علامت سمت راست چراغ سبز میشه و پکج روشن میشه ولی دوباره بعد از چند ساعت چراغ قرمز میشه و پکج سرد میشه!!! چه مرگش این لامسب!!! ...
اساتید گرامی لطفا بفرمایید بهترین برند از نظر خدمات و کیفیت در شیراز کدومه؟ با توجه به صحبتا فکر میکنم بوتان و آماتیس بهتر باشند درسته؟
پکیج فن دار یا بی فن.احتمالا سنسور یا ترموستات دودش عمل میکنه و باید دودکش را چک کنید شاید هم (سنسور یا ترموستات دود)خراب شده باشه. بهتره با نمایندگیش تماس بگیری.تا اینارو چک کنه.
موفق باشی.نقل قول:
دوست عزیز توی صحبت های قبلی در مورد آماتیس صحبتهای زیادی شد.که توی پکیج های ایرانی و در رنج قیمت زیر 2میلیون پکیج خوبیه.اما در مورد خدماتش چون تازه وارد بازار شده نمی شه با صراحت حرفی زد.بوتان پکیج بدی نیست و با توجه به اینکه تعمییرکارهای خیلی زیادی در سطح کشور داره برای تعمیراتش زیاد جای نگرانی نیست.اما بوتان از نظر کیفیت و خدمات مارک برتر نیست.نقل قول:
مطمئنا بوتان کم صداتره .پکیج های فن دار نسبت به پکیج های بی فن یکم صدای بیشتری دارن ولی ایمنیشون خیلی بیشتره.نقل قول:
پکیج آماتیس یا والترو یا گئومات ایتالیا،بایکن ترکیه.ایمر گاز ،ویسمن،دئوترم و ایتالترم.باید ببینی کدوم تو شهرضا نمایندگی نداره.نقل قول:
متراژ فضای که باید گرمایش از کف بشه چند متره.(اگر امکان داره به صورت تفکیکی بگید که چقدر در طبقه پایین و چند متر در طبقه بالا ست).نقل قول:
سلام
و ممنون بابت وقتی که میگذارید
در منزل ما یک پکیج مگاترم ( مرکوری ) نصبه که روزگارمونو سیاه کرده . دائما خونه سرده . درجه رو روی 78 تنظیم کردم . فضای خونه 90 متره و 4 تا رادیاتور آلومینیومی 10 پره نصبه .
دستگاه شروع میکنه کار کردن . یهو نصف شبی خود بخود خاموش میشه . صبح میبینم خونه یخه .
چند بار چاییدیم !!!!!!!!
دهنمو صاف کرده لامصب .
نمایندگیشم تو این تبریز خراب شده نمیدونم کجاست !!!!!!!!!!!!!!!!
بیشترم کد خطای E4 میده . دستم به دومنت کارشناس .
راهنماییم کن . امروز میخواستم از خیرش بگذرم و برم یه بخاری گازی بگیرم ببندم
بعد این صفحه رو دیدم گفتم بذار اول یه راهنمایی طلب کنیم بعد ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم:n13:
سلام تعمیر کار محترمنقل قول:
لطفا اگر امکان داره بیشتر برام توضیح بدید مزایای سیستم های فوق
و معایب رادیانت و یا ولف
با تشکر فراوان از زحمات شما
گرمایش از کف طبقه همکف :نقل قول:
1 . پذیرایی مساحت 37 متر با ارتفاع سقف 6 متر که تو فکرم برای این فضا فن کوئل هم پیش بینی کنم یا اینکه گرمایش از کف میتونه جواب 6 متر ارتفا بده با توجه به اینکه این ارتفاع بدلیل دوبلکس بودن میباشد و در کنار این فضا پذیرایی طبقه اول قرار دارد .
2 . پذیرایی مساحت 10 متر با ارتفاع سقف 3 متر .
3 . آشپزخانه اپن 17 متر
4 . مطبخ 8 متر
5 . نشیمن 25 متر + 9 متر فضای پله پیچ برا فضای پله پیچ داخل ساختمان چه فکری میشه کرد (زیرزمین و همکف و اول ) ؟
6 . (((( یک خواب 20 متری که اجبارا باید رادیاتور استفاده بشه )))
طبقه اول
1 گرمایش از کف پذیرایی 72 متر
2 . گرمایش از کف هال 7 متری
3 (((خواب 17 متری و اجبارا استفاده از رادیاتور )))
4 . (((( خواب 21 متری و رادیاتور + بار 7 متری متصل به اتاق خواب )))
زیر زمین هم بدون اتاق خواب و استفاده از گرمایش از کف
سونا خشک و بخار و جکوزی در زیرزمین اجرا میشود
کلیه سیستم ها قراره توسط پکیج پشتیبانی بشه
پر حرفی کردم معذرت
به امید جبران زحمات
حسام عزیز
چرا برای اتاق خواب ها هم از سیستم گرمایش از کف استفاده نمیکنید.اگر شما فقط توی طراحیتون تمام رادیاتورها را حذف کنید.خیلی راحت با استفاده از 2 تا پکج یعنی توی هرطبقه یک پکیج یک سیستم خوب و ایده ال خواهید داشت ولی وقتی قرار چندتا رادیاتور هم داشته باشید یکم اوضاع پیچیده میشه.نقل قول:
از کد خطاهای پکیج مگاترم اطلاعاتی ندارم.اگر بتونی کد خطاهاشو برام بفرستی حتما کمکت میکنم.یا اینکه حداقل بگی توی دفترچش در مورد خطای E4 چه توضیحاتی داده.نقل قول:
در مورد رادیانت اطلاعاتی نتونستم بدست بیارم اما ولف توی شهرای غرب کشور بازار بی نداره و میگن کیفیتش هم خوبه اما در مورد خدماتش......:n13:
آماتیس تازه 2 سالی وارد بازار شده و جزء پکیج های چینی با کیفیته که به نظرم میتونه گزینه خوبی برای سرمایه گذاری باشه.شاید بتونی یک دوره کوتاه مدت هم برای آموزش بری شرکتش.:n01:
والترو جزء پکیج های چینی که شرکتش تو یزده ودوره های اموزشی هم میزاره.:n06:
گئومات توسط شرکت اریوستون ساپورت میشه.(احتمالا قبلا با اریستون شراکت داشتن که الان جدا شدن).:n29:
ایمر گاز پکیج خیلی خوبیه اما قیمتش نسبت به بقیه بالاتره .تکنسین هاش توسط ایمر سرویس آموزش داده میشن.ولی خوب پرداختی هاش به تکنسینها درست حسابی نیست.و توی تعویض قطعات هم خیلی سخت گیرن.:n27:
دئو ترم و ایتالترم هم توسط شرکت مشهد تهویه ساپورت میشن.و دفترشون توی مشهده.ولی درباره خدماتش....:n13:نقل قول:
سلام
دوستان متخصص میشه توضیح بدن کلا پکیج تاچی از نظر کیفیت در جه سطحی هست و ساخت کجاست و آیا پکیج خوبی هست یا نه ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
معمارش میخواد کف اتاق ها رو لمینت کنه و اجازه نمیده گرمایش از کف کنیم .نقل قول:
ممنون اما میخوام یه پکیجی بیارم که نیاز به کمترین خدمات داشته باشه حوصله سر و کله زدن با مشتری ندارم . جنس چینی خوبش هم بازم نسبت به جنس های خوب کشورهای معتبر بد است . اگر لطف کنید برام از جنس های ایتالیایی اصل و آلمانی تحقیق کنید ممنون میشمنقل قول: