روز به روز داره پینگم بهتر میشه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
روز به روز داره پینگم بهتر میشه :31:
یک ساعت پیش، برای 5 دقیقه پینگ افتضاح شد و مدام تایم اوت بود ، خدا رو شکر موقتی بود و بعد از اون به وضعیت خوب قبلش برگشت :)
بیش از 6 ماهه که مشتریشم، در کل راضی هستم :)
بللههههه :31: پینگ منم خوب شده . پینگم با 4.2.2.4 حدودا 270 بود !!! الان شده 196 :20: خدارو شکر
پینگ با لندن :
سلام
دیشب که اینترنت قطع و وصل میشد و منم تا ساعت 1:20 که دیدم درست نشد سیستم و خاموش کردم و نشد دانلود کنم
این هم از تست الان من:
بای
درود.
دیشب دوباره نمیدونم داشتند چه غلطی میکردند، نزدیکای ساعتای 12 بود که دوباره پینگ همش میشد تایم اوت و صفحه ای باز نمیکرد، ولی مثلا ورزش 3 رو باز میکرد :دی فکر کنم داشتند باز یه چشمه ی اینترنت ملی رو امتحان میزدند :دی
دقیقا.
پینگ به شدت بالا رفته بود. قطع و وصلی هم زیاد بود....
دیروز پینگ 4.2.2.4 زیر 190 بود ولی الان دوباره برای من رفته رو 250-260
دوستانی که دیشب قطعی داشتند چراغ لینکشون هم قطع میشد ؟! یا فقط چراغ data خاموش میشد ؟
برای من چراغ ها کامل روشن بود اما پیغام No network Connection میداد.نقل قول:
دوستانی که دیشب قطعی داشتند چراغ لینکشون هم قطع میشد ؟! یا فقط چراغ data خاموش میشد ؟
تقریبا هر نیم ساعت DC میشد.
دیشب چه خبر بود! من به مدت یک ساعت فقط سایتهای ir می تونستم باز کنم!
حتی با 4.2.2.4 و google پینگم نمی تونستم بگیرم!! فقط با ir ها پینگ می داد, ترسم از
اینترنت ملی پلیه!!
اینترنت ملی که از 2 مهرماه امده الان اسیا تک هم داره مفروشه جالب اینکه سرعت پایین و گرون هستنقل قول:
پوریا جان ، من هیچ قطعی ای در لینک یا اینترنت نداشتم ، فقط سایت هایی که سروری غیر از ایران داشتند، باز نمیشدند ( همین !!! :دی :دی )نقل قول:
همچین مسائلی برای خیلی ها پیش اومده ُخیلی طول نمیکشن که درست میشه ُ حداکثر نیم ساعت البته اکثرا :دینقل قول:
آره ، مثلا عصر هم شد که البته چند دقیقه ای درستش کردند :دینقل قول:
ولی توی این چند ماه، من آرزو به دل موندم وقتایی که مشکل از سمت خودشون هست؛ زنگ بزنم پشتیبانی و جواب بدند! :دی
اینو الان داخل تاپیک speedtest گذاشتم، گفتم اینجا هم بذارم بد نیست :
من همدان هستم
از مخابرات سرویس دارم و کلا پدرمو درآورده تصمیم دارم از نوین نت سرویس بگیرم
ممنون میشم یه کمک به برادر رنج کشیده تون بدین :sq_17:
من تصمیم دارم سرویس 256 نامحدود یک به پنج بگیرم بیشترم فیلم دانلود میکنم
سوالم اینه این شرکت هم مثل شاتل و پارس آنلاین سیاست استفاده عادلانه رو داره؟
سرعت دانلودش در سرویس 256 و 512 به چه صورته؟
سرعت شبانه اش چطور ؟
پشتیبانیش چطوره؟
واقعا ممنون میشم کمک کنید مرسی
ممنون فرشاد جان . من به این دلیل گفتم که من روز ها با اینترنت مشکلی ندارم ولی شب که میشه ساعت های 10 به بعد مدام قعی لینک و افت سرعت دارم !!! بعد همه چیز رو چک کردم چندین روز هم به پشتیبانی زنگ زدم اخرش معلوم شد مشکل از مودم !! مودم دوستم رو آوردم گذاشتم هیچ مشکلی در طول 24 ساعت نداشتم !! مودم خودم tp-link !! جالبه بگم دقیقا 2-3 نفر مشکل من رو دارن و مودمشون هم tp-link !!!!!!!! البته باز هم مودم خودم روانیم کرده . الان درسته :31: مسخرمون کرده ! البته اکثرا آخر شب ها اینطوری میشه و صبح تا ساعت 7-8 ! اگر امشب اینطوری شد فردا میرم یه مودم میگیرم !نقل قول:
نقل قول:
والا این نوین نت که خب یه گاهی همچین قطعی میده که بیشتر هم واسه ی DNS هست اما خب منم توی همین فروم چند جا دیدم که خیلی ها با tp-link همین مشکل شما رو داشتند ؛ به نظرم تنها راه چاره ات هم همین هست که خودت گفتی، یه مودم خریداری کنی.
من روزی که میخواستم بخرم، این TP و D لینک ها هم بودند ؛ اما بیشتر پول دادم و CNet گرفتم ؛ الان کاملا راضی بودم توی این یکسال. هنوزم 6 سال دیگه از گارانتیش مونده :دی
بله فرشاد جان . نوین نت قطعی داره ولی خیلی کم . ولی این قطعی های من کاملا مشخص چیز دیگه ای ! ولی الان که دارم این پست میزنم تا این لحظه مشکلی ندارم . خدا کنه خود به خود درست شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا خوبه شبا درست شده باشه این دفعه روزا مشکل پیدا کنه :laughing: اخه ظهر قطع و وصل میشد شدید :31:نقل قول:
سلام به همگی
دوستان من سرویس 512 تا 2 مگ رو چند وقتی میشه که گرفتم و ازش هم راضی بودم:sq_8:
به طور میانگین با 210 دانلود میکردم:sq_15:
اما از وقتی که موس وایرلس گرفتم سرعتم او مده پایین رو 80 یا 90!!!:sq_6:
به نظرتون مشکل همین موس وایرلس هست یا از جای دیگه؟؟؟؟:sq_3:
میگم مودمت حالی به حالی هست ها :دینقل قول:
خب روز بهتر از شب هست ، اینطوری میخوره به دانلود شبانه (البته اگر تایم رایگان شما از 1 تا 6 باشه) .
در کل فکر نمیکنم بشه روی مودمت حساب کنی، افراد دیگه ای هم مشکل داشتند ؛ هر چند یهو دیدی و درست شد :دی
نقل قول:
والا فکر نمیکنم این دو اصلا و ابدا به هم دیگه ربطی داشته باشند.
حالا شما یه دور از موس استفاده نکن، ببین خوب میشه !؟ هر چند فکر نکنم مشکل این باشه.
دوستان برای من دو سه شبه که برخی از سایت ها را باز نمیکنه. مشکلیه؟
این دو سایت را شما میتونید باز کنید
درود.نقل قول:
برای من هم الان ارور Inactive میده.
مسلم جان مطمئنی مشکل از خود سایت ها نیست؟ فکر میکنم مشکل از خودشون باشه ها.
نمیدونم. از بابت جواب ممنوننقل قول:
اختیار داری داداش :)نقل قول:
با قند شکن هم تست کردم ، بازم همینطور بود.
به احتمال بسیار بسیار زیاد ؛ مشکل از خودشون هست.
نوین نت سیاست استفاده عادلانه نداره :)نقل قول:
بهت پیشنهاد میکنم از سرویس های محدودش استفاده کنی چون سرعتشون احتمالا خیلی بالاتر از نامحدودش باشه در ضمن چیزی رم از دست نمیدی چون تو ساعت رایگان سرعت اونقدی هست که بتونی خوب دانلود داشته باشی.
پشتیبانیش برای من که عالی بوده همیشه زنگ زدم جواب دادن ولی گویا بعضی از دوستان راضی نیستن :)
بهت سرویس 512 تا 2 مگ محدود رو پیشنهاد میکنم. البته دقت کن که ساعت رایگانش رو از 6 تا 11 صبح ورداری (که یا باید 5 گیگ ترافیک انتخاب کنی یا 10 گیگ) ؛ سرعت توی این ساعات معمولا بالای 200 هست ;) ؛ توی ساعات غیررایگان هم سرعت این سرویس از 200 تا 450 هست.(اکثرا 300)
البته همه اینا یه طرف حتما قبلش از کسی که تو شهر و منطقه مخابراتیتون از نوین نت سرویس داره هم این سوالا رو بپرس تا یموقع مشکل دار نباشه تو منطقتون. موفق باشی :)
INACTIVE.:31:نقل قول:
خدا رو شکر امروز هم وضعیت خوب هست :) :
دوستانی که سرویس 512 آپ تو 2 دارند و سرعت دانلودشون بالای 250 هست تو مودمشون حداکثر سرعت را روی 2 بستندیا 4 ؟
حسین جان، این کاری که انجام میدند، یعنی محدودیت سرعت ، نرم افزاری هست.نقل قول:
من فروردین ماه که سرویس گرفتم، 4 مگابیت رو گرفتم، توی این مدت هم بین سرویس های 128 و 2 و 4 اشون سوییچ داشتم، همیشه دست به داون استریم و آپ استریم مودم نزدند، بلکه براست رو بلافاصله بعد از تغییر سرویس، نرم افزاری انجام میدند.
الان هم 512 مگابیت تا 2 مگابیت دارم که داون استریم روی همون 4 مگابیت هست ؛ سرعت دانلود با دانلود منیجر هم روی همون 250 کیلوبایت هست که خب گه گداری واسه ی من موقتی بیشتر هم میشه ولی پایدارش همون 250 کیلوبایت هست.
فرشاد جان عزیز میشه لطف کنید و بگید که چطور باید مقدار داون استریم رو تغییر داد؟نقل قول:
اصلا از کجا باید فهمید که روی چه مقداری تظیم شده؟
طاها جان؛ داون استریم و آپ استریم رو خود ما نمیتونیم تغییر بدیم، بلکه مقادیری هستند که بسته به سرویسی که از شرکت ها میگیریم، اصطلاحا میگند خط رو روی اون مقدار بستند و با همین مقداری که میبندند، سرعت دانلود و آپلود ما مشخص میشه. (البته سوای بحث براست های نرم افزاری یا لیمیت کردن ها و ...).نقل قول:
مقدارش رو هم میتونید داخل مودم خودتون ببینید ، کافیه که داخل آدرس بار مرورگرتون بزنید 192.168.1.1
برای تغیر مقدار دان استریم و اپ استریم باید به خود پشتیبانی زنگ بزنید تا براتون تغیر بدننقل قول:
در ضمن صفحه کنسول مودم ها فرق میکنه چه صفحه ای باشه ولی اکثرا روی 192.168.2.1 یا 192.168.1.1
هستن
من فعلا منتظرم تا واسه ی این عیدهایی که توی راه هست، دوباره از این آیتم های یکی بخر ، دو تا ببر :دی راه بندازه تا یه حجمی برای روز مبادا بگیرم و انبار کنم :دی
منم به همچین چیز هایی محتاجمنقل قول:
من الان 6.5 گیگ دارم اگه یه 5 گیگ بده خوب میشه
مثلا 5 گیگ بخر 5 گیگ ببر :دی:دی:دی:دی
خوشم میاد تو هم مثل خود اهل احتکاری :دینقل قول:
احتمالا این سری هم 5 گیگ بخر ، 5 گیگ ببر راه میندازه ! :دی :دی
من این ترافیک 5 گیگ توی ماه واسم بیش از حد معمولش جوابگو هست اما خب یه گاهی بعضی دانلودها رو آدم طاقت صبر نداره یا میخواد ویندوز عوض کنه و ... و اون موقع هست که حجم انبار شده، به کمک میاد :دی :)
ای گفتینقل قول:
حرف توی دلم بود
من انقدر بدم میاد برای دانلود یه فایل تا شب صبر کنی :دی:دی:دی
من هر وقت نیاز داشته باشم میزنم دانلود :دی
در ضمن اینکه من اکثرا لینوکس کار میکنم دیگه نمیشه برای اپدیتش تا شب صبر کرد :دی:دی