این سیو 100درصد و کامل بازی هستش که خودم بدون ترینر و تقلب و ... تمومش کردم با میتسوبیشی لنسر که عشق منه .ماشین بی ام و و اتش نشانی و تمام پیست ها هم آزاده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این سیو 100درصد و کامل بازی هستش که خودم بدون ترینر و تقلب و ... تمومش کردم با میتسوبیشی لنسر که عشق منه .ماشین بی ام و و اتش نشانی و تمام پیست ها هم آزاده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزيز منم ميخواستم اين سيو رانقل قول:
ولي چجوري برش دارم ؟
كجاي لينك هست من چيزي نديدم ...:19:
تو پايين صفخه اول مي نويسه loading file info .بايد كمي صبر كني و بعد بايد Save file to your PC click here رو بزني.نقل قول:
موفق باشي.
به نظرت زود تمام نکردی؟نقل قول:
دستت درد نکنه بعدا نگاش می کنم ببینم چه خبره!
سلام.
من اين بازي Nfs Carbon رو نصب كردم ولي نميدونم چرا بازي بعد از يه مدت كوتاه بازي كردن هنگ ميكنه.
بازم سلام.
ايا ميشه Nfs Carbon رو با كارت گرافيك Nvidia Geforce Fx 5500 256mb با حد اكثر گرافيكش بازي كرد يا نه اگه نميشه كدوم كارت گرافيك براي ساپورت كامل گرافيكي Nfs Carbon بهتره؟
فكر نكنم بكشه.نقل قول:
نقل قول:
نه اصلا.من خودم با 6200 بازی کردم با این کارت گرافیک بازی رو با جزئیات متوسط میشه بازی کرد.
کارتهای گرافیک سری 7000 جی فورس برای این بازی خوبه.
سيو را برداشتمنقل قول:
اما نميدونم چرا لود نكرد و پيغام زير را داد :
unable to load mohammad
نقل قول:
منم این مشکل رو دارم.
من وقتی ویندوز عوض میکنم و سیوها رو دوباره سر جاش میریزم این پیغام رو میده.
بابا شما كه ادعاي باحالي داري چرا؟ما ديديم اين دوستان حال ندارن برن سيو هاي شما رو بردارن گفتيم خودمون براش بذاريم؟وگرنه ما ادعايي نداريم كه شما قاتي كردي.اتفاقاً خودم فكر كردم كه چقدر كربن را زود تمام كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
يادم رفت.اون دو نفري كه گفته بودن بودن بازي نمي تونه سيو ها رو لود كنه يه سر به تاپيك هاي قبلي بزنن.فكر كنم طرفهاي صفحه ي 40 بود.
چرا ميشه توماج جان: من خودم با همين كارت گرافيك بازي كردم البته رو maximom از نظر صدا گذاري كمي دچار مشكل مي شد.يعني وقتي زياد بازي مي كردم و داغ مي كرد مشكل پيدا مي كرد و به به همين دليل رو high بازي مي كرد.ولي fx6600 بهتر جواب ميده.نقل قول:
فكر كنم يه راه حلي بايد باشهنقل قول:
چرا كسي جواب نميده ؟
الو؟
زنگ بزنيم 118؟
فکر خوبیه . زنگ بزن 118 شماره ی 110 رو بگیر تا شماره ی 115 رو گیر بیاریم .نقل قول:
فكر كنم يه راه حلي بايد باشه
چرا كسي جواب نميده ؟
الو؟
زنگ بزنيم 118؟
عزیزان حتما نمیشه دیگه .
منم خودم همین مشکل رو دارم .
ولی متاسفانه کاریش نمیشه کرد .
من كه گفتم.ميشه سيو ها رو باز كرد.يه تكوني به خودتون بديد.سر به تاپيك هاي قبلي بزنيد راهشو بفهميد.اگه الآن من بهتون بگم\بعداً ميگن فلان،بيسار.ديدي كه يه سيو گذاشتيم صداشون در اومد.
اقا توماج ميگه نه نميشه با اين كارت گرافيك با حد اكثر گرافيك كربن رو بالا اورد بعد اقا mofi تو يه پست ديگه ميگه ميشه بازي كردش.
بالاخره ميشه با اين كارت با حد اكثر گرافيك بازي كردش يا نه.
كسي پيدا نشد به سوال قبلي من توي اين تاپيك جواب بده.
سلام به همگی من اولین بار میام تو این تاپیک و یک نظر هم میدم
واقعان تنها شرکت سازنده این سبک بازی ماشین تو دونیا هست
من از ورژن یک تا 5 1 nfs under و 2 وفقط most wanted رو نتونستم بازی کنم ولی کربن بازی کردم خیلی قشنگ
مرسی از سازندگانش مرسی از شما :46: :46: :46: :40: :46: :46: :46:
اقاي chealsea_cfc اين تاپيك مخصوص رفع مشكلات ومسائل بازي nfs carbon هست نه نظر دادن در باره زيبايي بازي كربن واجرا نشدن nfs under و nfs mw لطفا پست بيهوده ارسال نكنيد.
با تشكر: pooria roohie
نه جانم نميشه با fx5500،كربن رو رو maximomبا رزولوشن بالا بازي كرد.ومن همينVGA رو دارم و حداكثر روي high اجرا ميشه.من قبلاً هم گفته بودم.نقل قول:
اقا mofi ممنون از جوابت خيالم رو راحت كردي.
قابلي نداشت عزيز.
بابا يعني چه؟نقل قول:
مگه ميشه؟
يعني الا نميشه از سيوهاي بازي استفاده كرد ؟
حتي سيوي را كه خودمون نگه داشتيم تا بعد از تعويض ويندوز استفاده كنيم بازم نميشه ؟ :19:
اين پست اشتباها اضافي شد
بسته شدنش ثوابه
لابد نميشه ديگه!
باید از برنامه Sace Validator استفاده کنید.کازش بیسته!
كو كجاست ؟نقل قول:
ميشه به ما هم بدي اين برنامه را ؟
و كمي هم راجب كار كردنش؟
:angry: بابا من كه گفتم به تكوني به خودتون بديد پيداش كنيد .بيا خودم پيداش كردم.
صفحه ي 58 پست 582 از همين تاپيك.:42:
:37: :37: :37: :4: :4: :32: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
ميخواستم بدونم nfs carbon چند تا ورژن داره و كدوم ورژنش از همه بهتره راهنماييم كنيد.
دستت درد نكنه رفتم ديدمنقل قول:
اما حيف كه همشون در rapidshare بودند
واسه خاطر همين بيخيال شدم
سلام
من هر كار ميكنم كركش نصب نميشه ؟ واين ارور رو مي ده ؟ (cyclic redundancy check)
اگه كسي چيزي ميدونه خواهش ميكنم به من ايميل بزنه.
آهان فکر کردم تازه تموم کردی پس بگو برای بقیه گذاشتینقل قول:
ببخشید نخواستم حالتو بگیرم دستت درد نکنه
موفق باشی
چرا حيف؟و چرا بي خيال شدي؟:5: مگه راپيدشر چشه؟؟!!نقل قول:
مي خواي خودم تو 2shared اپلود كنم؟؟
بابا شما چرا با راپيد شر مشكل داريد؟
اول بين primiumو free،گزينه ي free رو انتخاب مي كني.بعد مثل وقتي كه مي خواي ايميل بسازي يه سري حروق اجق وجق مي نويسه و تو بايد درستشو تو اون كادر وارد كني و كليد بقلشو بزني .بعد فايل دانلود برات مي ياد.به همين آسوني.
با سلام...
تو بازی Need for Speed - Carbon در قسمت AutoSculpt ابزارهایی هستند که آزاد شده اند ولی ویرایش بر روی انها امکان پذیر نیست...
میشه بگید که چی باید کرد؟
ممنون :20:
باید Crew مخصوصشو کرایه کنی...اون موقع باز میشه...باید قابلیت Fabrricator داشته باشهنقل قول:
ببخشيد ميشه عكس از اين دختره توي Carbon بزاريد ؟
ميشه اسمش رو هم بگيد ؟
مرسی رفیق... :46:نقل قول:
اسم طرف emmanuelle vaugierنقل قول:
هست.و عكسي كه بشه ازش اينجا گذاشت موجود نيست خودت سرچ كن!!!