نقل قول:
منم یه راهی پیدا کردم
وقتی میخوای وارد بازی بشی ازت میپرسه که میخوای سیتینگ رو برات تنظیم کنم؟؟ باید yes بزنی، و بعد اینکه وارد بازی شدی دوباره تنظیمات گرافیک رو به حالت خوب در بیاری
اگر روی No بزنی بازی مینیمایز میشه
Printable View
نقل قول:
منم یه راهی پیدا کردم
وقتی میخوای وارد بازی بشی ازت میپرسه که میخوای سیتینگ رو برات تنظیم کنم؟؟ باید yes بزنی، و بعد اینکه وارد بازی شدی دوباره تنظیمات گرافیک رو به حالت خوب در بیاری
اگر روی No بزنی بازی مینیمایز میشه
بازی چند گیگه ؟
دوستان مال من این پیغام رو میده
coudnt load image 'warning @file'
بچه ها من بازی call of duty رو نصب میکنم .بعد از نصب کامل بازی اجرا نمیشه.میشه کمکم کنید.من زیاد وارد نیستم
شما کرک RELOADED بازی رو باید دانلود کنید و تو جایی که بازی رو نصب کردید بریزیدنقل قول:
کرک توی DVD موجود نیست!!
بازی رو تموم کردم. چون دوره اول بود و روی REGUALER بازی کردم، 51% بازی تموم شد
چرا اینطوری بود؟ :( همه میمیرن بابا
اون از سوپ که وسطا میمیره، اونم از یوری که اخر بازی میمیره
حالا خوب شد پرایس زنده موند :-S
من نسخه آنلاکد ورژن رو نصب کردم
ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم فول اسکرین نمیشه
ولی با HDMI که مبزنم یه TV فول اسکرینه
ممنون میشم راهنماییم کنین؟؟؟
لپ تاپم هم ToShiba Satellite 16 اینچه
سلام
میخوام این بازی رو نصب کنم ولی قبلش می خوام سیستم بهینه باشه.
Win 7 64bit + آخرین درایورها (مادربرد و گرافیک) + آخرین نسخه DirectX
ذیگه چه چیزای نرم افزاری برای بهتر اجرا شدن این بازی مورد نیازه؟
نیت پاک و توکل بر خدا!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز این بازی با اینکه گرافیک فوق العاده ای داره، ذاتا روون و بدون عیب اجرا میشه
سخت نگیر زودتر بازی رو نصب کن تا از این شاهکار لذت ببری
سلام دوستان من بازی را دانلود کردم و سپس برنامه ultra isoرا نصب و اجرا کردم تا اینجای کار هیچ مشکلی نیست چون برنامه شروع به نصب کردن میکنه ولی جایی میرسه که تقاضای DVD دوم را میکنه و من با اینکه از طریق برنامه ultra iso دی وی دی دوم رو را فراخوانی کردم برنامه در حال نصب با اینکه dvd دوم باز شده و قابل دیدن هست اون را نمیتونه پیدا کنه و مدام با پیغام در پنجره کوچکی (valve steam install )مواجه میشم که در خواست قراردادن دی وی دی شماره دو (please insert disk 2)را میکنه وقتی ok رو میزنمباز هم میاد من نمیدونم واقعا چیکار کنم لطفا من را راهنمایی کنید.متشکرم
اینم لینک خطای نصب بازی
کد:http://www.up.sibdownload.com/images/l0dqpitbwjir29ogbbab.jpg
بچه ها چرا من نمیتونم special ops رو بازی کنم وقتی میرم نقشه رو انتخاب میکنم از بازی میاد بیرون
یکی از بچه ها لطف کنه فایلهای steam_api.dll و steamclient.dll رو تو محل نصب بازی واسم اپلود کنه لازم دارم.
خیلی ضروریه
سلام دوستان عزیز
من بازی رو تولپتاپ
م که win7 64 بیتی هست نصب کردم.بعد اجرا شدن،بازی همون اولاش که دکتر میاد بالا سر soap با یه ارور که میگه درایو فول هست و 5 مگ تو درایو جا باز کن،میاد.نمی دونم چشه درایو هم خالیه خالیه.از بازی هم که میای بیرون حتی تنظیمات گرافیکی رو که عوض کردم هم گی پره.
ممنون میشم کمکم کنین.
-------------------------------------------
دوستان دقیقا این پیغام رو میاره:
insufficient free disk space. please free at least 5mb of free space on game drive
سلام تورو خدا یکی کمک کنه!
وقتی بازیو اجرا میکنم این error میده==> Disc read error.
چکارش کنم ؟؟؟؟؟ بیشتر کرکا هم امتحان کردم جواب نداد!:41:
چکار باید بکنم؟:13:نقل قول:
دوستان من این بازی رو روی PC تمومش کردم..............ولی برادرم رو لب تابش تو اون مرحله ای که باید دو تا تانک رو کاور بدی از بازی میاد تو main menu و این پیغام رو میده : Eror: Reliable Command buffer Overflow..........
مشکل چیه؟
ممنون! : )
تو این مرحله باید از کنار ساختمونهای دست راست که دیوارش ریخته شده بری جلو وگرنه میاد تو منو و همون ارور رو میدهنقل قول:
مطمئنی؟ ینی باگه؟ پس چرا برا من اینطوری نبود؟نقل قول:
تو این مرحله باید از کنار ساختمونهای دست راست که دیوارش ریخته شده بری جلو وگرنه میاد تو منو و همون ارور رو میده
سلام روشی باری آنلاین بازی کردن این بازی اومده ؟
سلام یه درخوسات عجیب داشتم
من Cd key این بازی رو خریدم ولی از جایی که خریدمش بازی رو به صورت کرک شده نصب میکنه و....
اگه کسی میتونه فایل های Orginal (یعنی قبل از کرک کردن) برای من آپلود کنه یه دنبا ممنونش میشم
iw5sp و iw5mp
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. فایل رو باز میکنه ولی قبل از اینکه خود بازی اجرا بشه از اون خارج میشه و این پیغام رو میده.نقل قول:
از چی باید واسه کرکش استفاده کنیم؟:19:
از دوستان کسی راه حلی واسه این مشکل داره؟؟؟؟!!!!
insufficient free disk space. please free at least 5mb of free space on game drive
سلام
من تو یکی از مرحله های بازی mw3 که به دلیل حمله روسیه به اروپا ، به به هامبورگ می ریم!!! در اواسط بازی یه خطا دریافت میکنم. خطا هم دقیقا طوری هست که به یک منطقه ای میرسم ، برام نمایش داده میشه و از مرحله بیرون میاد و به main menu بازی میادش.
خطا :
reliable command buffer overflow
-------
تنظیمات ویدیویی رو هم تغییر دادم و کم کردم ولی بازهم خطا برام نمایش داده میشه.
ممنون میشم کسی کمکم کنه...
عزیز اون قسمت بازی باگ داره برو سمت چپ یه پنجره هست از اون جا رد بشی وتا آخر بری حل میشه ان شاء الله!:46::8::8::20:نقل قول:
سلام ببخشید که من تموم پست هارو نخوندم و دارم سوال می پرسم
من بازی رو نصب کردم ولی بازی Run نمی شه ، این نسخه ای که من دارم کرک نداشت
وقتب بازی رو اجرا میکنم Windows cant start the programm رو میده
از کرک Proper باید استفاده کنید :20:نقل قول:
ممنون از راحنماییتون ولی من این نسخه از کرک رو پیدا نکردم بی زحمت اگه ممکنه لینکش رو بزارید
رفقا من بازی و تموم کردم ولی الان نمیتونم special ops و بازی کنم همش close میده برمیگرده تو ویندوز. راه حلی برای مشکلم هست؟
من بازیم رو گرفتم بدون کرکه
وقتی میخوام اجرا کنم میگه
iw5sp.exe has stooped working
این پایین هم که میزنم این میاد
Problem Event Name: BEX
Application Name: iw5sp.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4eb37be5
Fault Module Name: SteamClient.dll
Fault Module Version: 1.0.0.1
Fault Module Timestamp: 4e6127fb
Exception Offset: 0002b6fb
Exception Code: c0000417
Exception Data: 00000000
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 2ae9
Additional Information 2: 2ae9f3c34da3d99f8d3102834a366b41
Additional Information 3: c1e5
Additional Information 4: c1e58db552e6140edc896d41aad8a0ec
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:کد:http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
من دو روزه تا اخرش رفتم . عجب بازی خفنی بود . فوق العاده بود . بی نظیر بود . دوستان لطف کنن یه بازی دیگه در همین حد بهم معرفی کنن .
سلام دوستان
من این بازی دانلود کردم روسی
من فایل انگلیسی جدا گرفتم
میشه کمکم کنید ؟
چکار کنم
مثل این بازی دیگه پیدا نمیکنی به خصوص که قسمت آخر این سری هم بود.نقل قول:
ولی تمام سری کال آو دیوتی رو باید بازی کنی (البته اگه تا بحال بازی نکردی) بخصوص قسمت اول و دوم Modern Warfare که برای فهمیدن داستان قسمت سوم باید بازی کنی.
که البته شک دارم بازی نکرده باشی آخه هر کدومشون یه شاهکارن.
البته Battlefield 3 هم همین سبکه و بازی باحالیه ولی فکر نکنم به پایه این برسه.
{این دو بازی هنوز منو طلب نکردن که بازی کنم:31:}
سلام
دوستان من بازی رو یکروزه تموم کردم.خیلی باحال بودمخصوصا اون صحنه اخر که دارش زد عالییییییییییییییییی بود.
فقط دوستان این بازی انیستال نداره .از دوجا رفتم ولی نشدیعنی گزینه ای نبود .
(محل نصب وکنترل پنل ) چکارش کنم.
:13:
کسی بلده ؟نقل قول:
کسی این مشکل ما رو هم نمیدونه:19:نقل قول:
همه اومدن میگن ما چند روزه تمومش کردیم:41: حیف که نتونستم من اجراش کنم وگرنه تا شما دموی اولش رو می دیدید من تمومش کرده بودم:31:
من یک سوال دارم وقتی به مرحله اخر میرسم میاد بیرون بد میره تو بازی بعد تو اسانسور وقتی با یوری هستی باز میاد بیرون
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
نوشته شده توسط jafar_cheshmekabod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیغامو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل special ops با کرک reloaded حل شد. چقدرم باحاله مراحلش! ولی خیلی سخته چون تک و تنها باید زد به دل دشمن!
من بعد از اینکه 6 ساعت این بازی رو جلو بردم.امروز اومدم زدم دیدم زده 0%.
سیو بازی پریده.آیا راهی هست؟
اون دوستانی که مشکل اجرا شدن بازی رو دارند یعنی بازی در سیستمشون اصلا اجرا نمیشه از این کرک استفاده کنن
دانلود کرک Proper
کد:http://20uploads.com/files/1390/azar/6-10/Crack-Proper.zip
ممنون از همه که اینقدر به فکرن و جواب میدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
تورو خدا یکی کمک کنه:41:
این erorr رو چکارش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!