کی به armin_brd بی دبی کرده:3::4:
Printable View
کی به armin_brd بی دبی کرده:3::4:
اونایی که از سرور های پرشین خوششون نمیاد برن سرور های خارجی سرور های پرشین فقط واسه شادیه این جواد هم که سوپر برای خودش یا دوستاش میزنه برای شادی شما ها میزنه خیلی قدر نشناسین حتما باید بدیخت باشیم بریم سرور های خارجی ناراحتین بین یه سرور دیگه این یه بازی مجازیه چقدر جدی گرفتین:23: واقعا متاسفم
اگه بیشتر بگم جاییزه داره؟ :31:نقل قول:
جواد
Goob
Poseidon
Novae
4تا شد جاییزه من فراموش نشه.
اسپم؟نقل قول:
آغاز فعالیت شما در انجمن را تبریک میگم.
من در انتظار امر فرمودن شما بودم که نیام سرور های پرشین.نقل قول:
بعد سوپر و چیت زدن برای شادی ما هستش؟!!!
سرور خارجی رفتن بد بخت بودنه؟!؟!؟
نیازی هم به تاسف نیست اول جمله بندی را بخون یاد بگیر بدش بیا توضیح بده که جمله هات معلوم باشه کجا شروع شده کجا تموم.
با کلید Enter هم میشه رفت خط بعد.
اون سوپر میزنه ما شاد میشییم ؟!!!
گوب رو که کلا بیخی.نمیشه کنترلش کرد.سالی یه بار میاد میخواد خوش باشه.
NoVaE کی سوپر زد ؟! اگه هم زد به شما چیکار داره.اگه می خواست از ادمینی استفاده کنه مثه گوب میومد همه رو با سوپر بلاک می کرد.
امیر اگه هم دوست داری برو از پرشین. میام بدرغت :31:.من که تو سرورا هستم و مشکلی هم ندارم.جواده بیچاره هم که سوپر نمیزنه اصلا :|
همینم مونده تو بیای برا ما تاسف بحوری ببعی :18:نقل قول:
اونایی که از سرور های پرشین خوششون نمیاد برن سرور های خارجی سرور های پرشین فقط واسه شادیه این جواد هم که سوپر برای خودش یا دوستاش میزنه برای شادی شما ها میزنه خیلی قدر نشناسین حتما باید بدیخت باشیم بریم سرور های خارجی ناراحتین بین یه سرور دیگه این یه بازی مجازیه چقدر جدی گرفتین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا متاسفم
آقایون یکم خودتونو کنترل کنین این چه وضعیه
سرور ماهی بیشتر از 90 تومن خرج داره
یکم جنبه داشته باشید
میخوام بدونم کدومتون حاضرید اینهمه واسه یه سرور خرج کنید، دوباره آخر ماه فحششم بخورید؟
یعنی چی حد اقل اگه بچه هستید ادای آدم بزرگا رو در بیارید
NoVaE بیچاره داره بیشتر پول سرور رو میده
این چه رفتاریه؟
قرار نیست که هرکی هرچی تونست بگه که
میری تو سرور، سه نفر دارن به مادر خواهر همم فحش میدن
بخدا منم بلدم
همچین بنتون میکنم دیگه تو سرور ها حتی سلامم نکنید
آقای عزیز کسی زورت نکرده بیای سرور ما بازی کنی، برو همون سرور خارجی
بلاخره هرکی یه ظرفیتی داره
اگه یهو دیدید اومدم تو سرور جدتونو کشیدم جلو چشتون بعدشم سرورا رو بستم بدونین بی احترامی رو به حداکثر رسوندین
امروز یکی یه سری چت بهم نشون داد، دوست ندارم بگم از کی بوده
ولی از اینکه واسه این جماعت سرور زدم پشیمون شدم
من برای شما هرچی تونستم کمتر ادمین گذاشتم، دوباره به همیناشم ایراد میگیرید؟
مشکلی دارید سرور های jiks و po5eidon رو به یاد بیارید
واقعا سرور اونشکلی میخواید؟
Goob دوست منه ادمینه، Po5eidon ظرفیت داره ادمینه
منو NoVaE هم صاحب سروریم
---------------------------------------------------------------------
به احتمال زیاد یه تاپیک جدید میزنم واسه تی
سرور بلاک هم شاید 64 نفره کردم
هرکی مپ پک قشنگ داره یه جا آپلود کنه بذارم رو دی دی ریس ها
جواد جان اینا فقط دارن میگن کسی سوپر نزنه.وگرنه بحث فحش نیست.وقتی بچه های کم سن و سال میان، فحش چیز طبیعیه.نمک سروره:31:
بحث ادمين و فحش و اينا تمومي نداره ... نميدونم چرا بدون حاشيه نميشه بازي كرد. حاشيه تو خون ما ايراني هاست :38:بيايد تو بازي هي به هم قلب بديد و بخنديد و تمومش كنيد بره :31:
ميگم چرا كسي zcatch نمياد ؟ خيلي باحاله كه. از fng قشنگ تره. اصلا يه مدت همه سرور ها رو ببنديد فقط zcatch بمونه شايد طرفداراش بيشتر شه:27:
یعنی من دیگه نمیدونم چی بگم بهتون!!!
باا یه مدت که نمیشد وارد سرور بشی بهم گفتن یه فایلی رو ویرایش کنم...این کارو کردم 2روز بعد دیگه هیچ سروری معلوم نبود...
یعنی تو این تاپیک 50-60 نفره 1 نفر نمیدونه چکار باید بکنیم؟!؟
داداشم تو که نمی دونی چه چیز هایی به منو جواد گفتن
نقل قول:
بله همین مونده شما مشکلی داری ؟ در ضمن داداش بحوری نه بخوری
ببین من سرور هارو روی هردو مستر ایرانی و خارجی گذاشتمنقل قول:
بهترین راه اینه که الان توضیح میدم
اول از بازی خارج شید
برید توی پوشه زیر:
C:\Users\MJavad\AppData\Roaming\Teeworlds
محتویات فایل مقابل رو به این متن پایین تغییر بدید: masters.cfg
130.185.72.192 130.185.72.192:8300
master2.teeworlds.com 171.25.159.151:8300
master3.teeworlds.com 178.63.226.59:8300
فایل رو ذخیره کنید
بازی رو میتونید اجرا کنید
البته اگه فایل hosts رو تغییر دادید باید برید اونو پاک کنید
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
حالا وقتی وارد بازی میشید، توی قسمت سرچ سرور های ایرانی اول میان بعد سرور های خارجی میان میتونید بر اساس Ping بچینید تا سرور های ایرانی بیان بالا
همه کارارو انجام دادم ولی بازم هیچ سروری نمیاد فایل مستر رو هم تغییر داده بودم ...نقل قول:
نمیدونم مشکلت چیهنقل قول:
ببین سرور های favourite میان؟
فایل hosts رو به حالت اول برگردوندی و یا پاکش کردی؟
هـــــــــی روزگار.پاشین برین درستونو بخونین دیگه تابستون تموم شد میخوایم بیایم teeworld بازی کنیم :D
hajoo راست میگه . من میگم اگه میشه الکی سوپر نزنین ، اگه میزنین دیگه به دوستاتون ندید که عقده هاشونو خالی کنن :( (البته سرور خودتونه هر کاری خواستید بکنید ولی شما که انقدر مرام دارید که برا بقیه پول میدید و سرور میزنید ، رعایت کنید :) . هر کی هم فحش داد بن کنید .(الان میان میگن منتظر حرف شما بودیم) اینم نگید plzzz :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و یه سوال : آیا برای اینکه یه نفر تو fng لاش کرد مجاز هستیم بعد از 1بار تذکر کیکش کنیم ؟
و در آخر ببخشید اگه تند حرف زدم . ** خوردم ... از من دلخور نشید نوبم :|
آقا شرمنده موضوع حل شد گویی
ما 1 ساله میایم تی ندیدیم ادمینی با سوپر بلوک کنه اگرم کرده سری کشیده چون رو یحث fun بوده .
اگرم بعضا سوپر میدن به بقیه تا حالام ندیدم بزارن کسیو بلوک کنه . حالا اگه این سوپر کردن بده اخه خلاف شرعه چرا تا یه ادمین میاد تو سرور همه مدام میگن 1 minسوپر بده فلان کنم 2 Min نمیدونم endlas بده و از این حرفا خوب چرا برا خودتون می خواین ولی دیگران نه ؟!! حالا منم نه ادینم نه شخص خاصی منم مثل همه میام بازیمو میکنم میرم .
این ایدی مم ماله خیلی وقت پیشه حال نداشتو جدید بسازم . برا اطلاع میگم که هادیم . (( HaDi )) جیگره همتونو فقط نظرمو گفتم ناراحت نشین .
اون قضیه bot زنی ها حل شد ... این سوپر چیه!؟ یه نوع باته!؟
امروز جالب بود.تو fng يكي بود بات زده بود , بعد من زدم فريزش كردم مسيگه تو بات داري و vote ميده.. ادم در عجب ميمونه اونايي كه راي موافق ميدن و كيك ميكننن. اون حسين نامرد اومد بات داد به همه خودش گذاشت رفت :)))))
:39:
ميخوام يه پيشنهادي بدم ولي ميدونم فايده نداره.. از اونجا كه فايده نداره نميگم
BLACK-WAR
نقل قول:
خوب اگه میخوندی اینو توضیح داده بودیم گفتیم در صورتی که ار ادمنی سرور ها خوشتون نمیاد درسرور ها بازی نکنید در ضمن تو به من نشون به ده کی vot داده به صورت سر خود تا من خودم باهاش برخورد کنم من که هیچ وقت vot مپ عوض کردن سر خود ندادم جواد هم که فکر نکنم این کارو کرده باشه
در ضمن از دفعه بعد درست حرف بزن تا احترامتو نگه دارم در غیر این صورت بحث منو میتونیم به صورت صوتی ادامه بدیم از همین جا میگم هر کی با تیم ادمنی ما مشکل داره من یا جواد رو اد کنه و رودر رو بیاد حرف بزنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من حرفمو زدم کسی هم با کسی دعوا و دشمنی نداره پس همون طوری که ما به شما ها احترام میزاریم شما هم باید بزارین :13:
اها الان اگی بهت ادمنی میدادم خوب بود نه ؟ همه یوزر هایی که دیدم به غیر از ( hadi- parham-manianight) این 3 تا پلیر این طوری نیستن ولی بقیه همه تون اگه ادمین نباشید نمی دونم اسمشو چی بزارم ولی فکنم حسودی کلمه خوبی باشهنقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
در اخر میگم این بحث ها رو همین جا تمومش کنید
دوستان معذرت می خوام اگه پستام مبهم بود وکسی رو ناراحت کرد.
من قصدم فقط انتقاد دوستانه برای بهبود سطح سرورا بود که در پی اون یکسری کجفهمی ها صورت گرفت و یکسری از دوستان ناراحت شدن. من به نوبه ی خودم معذرت می خوام.
فعلا که سرورا بسته شدن ما هم تو کف تی !
این سرور پرهامم که قربونش بشم هم لگه هم سرشار از دی سی :دی
خب خدا رو شکر بحث هم تموم شد حل شد مسئله ( البته شک دارم ) .
قرررررررررررررربونه همتون :*
ah baw in servera ro chi kar mikonin shoma:19:
vaghtiam ke runan ke hamash supero xxl ke ... be bazi baw
این بازی هم مثل mine craft ئه؟
نه.. یه بازی shooter .. که یه زنجیری هم داری .. بعضی از مپش جنگ توش نیست و باید با کمک زنجیر و همکاری اون مپ رو تا آخر بری که خیلی هم سخته!نقل قول:
سرور ها خاموشه؟
اگه نیست آی پی بدین چون ماله من هیچ سروری رو نمیاره :9:
نقل قول:
بالا رو بخون میفهمی جوابتون هست
هر وقت LOL سرورش unavailable بود بیا teeworlds mape fng سرگرم می شی :31:نقل قول:
فعلا اونطور که ما فهمیدیم سرورا رو به خاطره یه سری سو تفاهم بستن حالا راستو دروغش پا من نیس :دی
ولی ارمین گفته به زودی ران میشه سرورا دیگه وقتی NoVaE بگه میاد 100% میاد دیگه .
الانم برین تو تنها سرور ایرانی بازی کنید مدش باحاله ولی نیاز به register و login داره پینگشم بد نیس میشه بازی کرد :دی
اینم ایدیش : 46.21.81.164:8303
HaDi
e هادی تویی :دی منم black هستم:7::3:نقل قول:
میگم نمیدونم این مخابرات چیکار کرده که هیچ سرور خارجی تو لیستم نیست یعنی فقط همین چند تا سروری که ایرانی هست رو تو لیست میاره
ماله شما هم اینطوریه؟
نه این به خاطره اینه که احتمالا هاستتو عوض کردی اگه صفحه های قبلو بخونی مشکلت حل میشه این موضو رو خیلیا مطرح کردن همم جواب دادن .نقل قول:
از این که دوباره مطرحش کردی در عجبم :دی
سلام دوستان سرور تا فردا ران میشه اطلاعات سرور و اطلاعات مسابقه رو این جا ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام اگر میشه از ادمین های گرامی درخواست میشود یه مپ فان هم بگذارند
یه دمو از یه مپ خارجی دارم اینو دانلود کنید لطفا هرکس موافقه هم بگه بلکه ادمین های عزیز در صورت امکان از اینجور چیزا هم بزارند :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]