قبلا درمورد چسب کارتون اینجا دیده بودم که اومدم عضو شدم ولی حالا هرچی میگردم پیدا نمیکنم. تو متفرقه هم نبود!
Printable View
قبلا درمورد چسب کارتون اینجا دیده بودم که اومدم عضو شدم ولی حالا هرچی میگردم پیدا نمیکنم. تو متفرقه هم نبود!
ســلام..../نقل قول:
از سرچ گوگل استفاده کنید...اگر پیدا نکردید توی متفرقه تاپیک جداگانه بزنید و سوالتون رو بپرسید دوستان راهنمایی میکنن../
من یه فایلی که توش کارتون آواتار بازیرنویس بود رو حذف کردم . رفتم تو مای کامپیوتر اومدم پیداش کنم دیدم نوشت (میخوای با چه نرم افزاری باز بشه؟)از این حرفا . بعد زدم رو ادوب ریدر بعد تمام نرم افزار هام با اون باز میشه حالا زدم رو ویندوزمدیا سنتر حالا هم دیگه همه نرم افزار ها رو با اون باز میکنه و هم دیگه نمیره و هم نمیخونه برنامه ها رو:n03:
اینجا بپرسید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شما باید دوباره open with کنید فایل رو بعد با برنامه ی مخصوص بازش کنید تا درست بشه.
با سلام
رايانه بنده اگه كليكي انجام نشه مدت زيادي روي يه پنجره باقي نميمونه.
چي كار ميشه كرد؟
برو اینجا اگر ویندوز مشکل داره:نقل قول:
سلام مشکل من اینه که یهفلش 4 گیگ دارم و مارکش هم کینگستونه یه سری از اطلاعاتم پاک شده یه سری از اطلاعاتم هنوز باقی مونده و الان هم کمی نیم سوز هستش می خوام ببینم چه نرم افزاریبرای درست شدنش استفاده کنم !!!!!
به این قسمت مراجعه کنید:n01:نقل قول:
سلام
من یک مشکل در اکسل دارم . از سازمان سنجش دیتاهای مربوط به جوابهای یکی از درسهای کنکور(50 سوالی) رو یرای 7000 نفر گرفتم. 50 تا گزینه جواب هر نفر رو تو یک خونه ردیف کرده. حالا من میخوام این دیتاها رو جدا کنم تو 50 تا خونه افقی (یعنی میخوام 50 تا عدد یک خونه رو تو 50 تا خونه افقی جدا کنم). نشستم یه 50 تاشو دستی نوشتم ولی چون زیاده و میخوام زود کارمو انجام بدم خیلی خیلی طول میکشه.
میتونی کمکم کنی؟؟؟
ممنون
سلام
من یک مشکل در اکسل دارم . از سازمان سنجش دیتاهای مربوط به جوابهای یکی از درسهای کنکور(50 سوالی) رو یرای 7000 نفر گرفتم. 50 تا گزینه جواب هر نفر رو تو یک خونه ردیف کرده. حالا من میخوام این دیتاها رو جدا کنم تو 50 تا خونه افقی (یعنی میخوام 50 تا عدد یک خونه رو تو 50 تا خونه افقی جدا کنم). نشستم یه 50 تاشو دستی نوشتم ولی چون زیاده و میخوام زود کارمو انجام بدم خیلی خیلی طول میکشه.
میتونی کمکم کنی؟؟؟
ممنون
درودنقل قول:
مشکلتون رو اینجا مطرح کنین
مي بخشيد!
من يه سوال مذهبي داشتم، در مورد قرآن...در انجمن ما بخش مذهبي نداريم كه من بتونم سوالم رو در اون بخش مطرح كنم؟
کاهش سرعت اینترنتو از کجا بپرسم؟
نه دوست عزیز نداریم!!!نقل قول:
سلاممن سوال در میکروکنترلر داشتم کجا میتونم بپرسم؟
سلام
من یه سوال تو یه انجمن پرسیدم جواب نگرفتم گفتم شاید جاش اشتباه بوده،ممنون میشم بهم بگید کجا بپرسم جواب می گیرم؟ اصلا تو این انجمن جایی هست که بپرسم؟
این آدرس پست:
اینم حودش:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=624301&p=7769607#post7769607
با تشکرنقل قول:
این میوه رو یکی از آشنایان یه جا پیدا کردن،ما همه کنجکاو شدیم که این میوه چه گیاهیه،دیگه گفتم این جا بپرسم،ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگه عکس های بیشتری نیازه بگید بگیرم بازم.
اینم عکسش
salam etelaati dar morede govahiname mikhastam.koja mishe porsid? :n01:merci
salam gushiye man nokia 6300 hast ama hich barname chati ro nemitunam rush nasb konam. toro khoda komakam konidda komamak
کلا در انجمنهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسیدنقل قول:
به عنوان مثال تاپیک زیر موجوده:
سلامنقل قول:
لطفا از این به بعد حتما با فونت فارسی پست بدید
سلامنقل قول:
من زیاد وارد نیستم به گوشی ولی شاید ایجا بتونید چیز مناسبی پیدا کنید
ضمنا فونت فارسی فراموش نشه!
سلام راجب کلید fn لب تاب کجا باید سوال بپرسم/
با سلام، اگر قسمت page number پیج نامبر در ورد غیر فعال شده باشد چگونه آن را دوباره فعال کنیم؟ با تشکر
سلامنقل قول:
اینجا بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلامنقل قول:
اگه لپتاپتون جزو لپتاپهایی هست که تاپیک مخصوص داره اینجا دنبال اسمش بگردید و تو تاپیکش بپرسید
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم تاپیکش نبود مشکلتون رو در اینجا با یه تاپیک جدید بیان کنید
دوستان من یه سوال در مورد چسبوندن زیرنویس به فایلایه mkv و مشاهده اون در تی وی داشتم...کجا میتونم مطرحش کنم:n06:؟ممنون:n01:
سلام به همه انجمینی ها..
کمکم کنین لطفا..
لپتاپموبردم ویندوزشو عوض کردن 8 ریختن الان اصلانمیتونم بابلوتوثش کار کنم..
ن روشن میشه ن خاموش ن میشه کاریش کرد..اصن گم شده..
این از اولا..
دوما قبل این موضوع رولپتاپم ویندوز7بود بعد 2تا یوزر داشتم روش..دسترسی یکی از اونارو ب بعضی فایلا قطع کرده بودم...
الان ک ویندوز عوض شده دسترسی خودمم قطع شده..توروخدا کمک کنین..:'(:n30:
کجامطرح کنم؟؟؟؟؟؟؟؟شما جواب میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام باید سوال رو توی انجمن ویندوز 8 بپرسید.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بلوتوث معمولا این مشکل پیش میاد چون که درایور بلوتوث نصب نیست اگه درایورش رو نصب کنید مشکلتون بر طرف خواهد شد.
ضمنا باید قبل از تعویض میندوز دسترسی ها رو درست میکردید الان چه پیغامی بهتون میده؟
سلام دوستان.
میخواستم درباره عینک های طبی که قبلا صحبت شده سوال کنم. کدوم انجمن مربوط به من می شه؟:n13:
سلام
همین دو تا کلمه "عینک های طبی" رو تو تکست باکس سرچ که بالای صفحه هست وارد کنید براتون تاپیکی که باید سوالتون رو بپرسین پیدا میکنه.
سلام. ارور های کامپیوتری را کجا مطرح کنم؟؟؟؟
سلام مجدد
من قسمت مربوط به عینکهای طبی رو مطالعه کردم که عالی بود . فقط مشکل اینجاست که در مورد عینک فروشی های با سابقه و خوب صحبت شده بود که احتمالا تو نامه های خصوصی جواب داده شده.حالا من ادرس این مراکز رو از پاسخ دهنده بخوام بپرسم باید چیکار کنم؟:n29::n03:
تو همون تاپیک ، پست مخاطب تون رو نقل قول کنید و سوالتون رو مطرح کنید.نقل قول:
پایین پست سمت چپ روی جواب بصورت نقل قول کلیک کنید.
اینجا می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتن رو بخونید.
سلام من سوالم در مورد نرم افزار پروتیوس است کدوم انجمن باید بپرسم؟
سلام دوست عزیز، وقتتون بخیرنقل قول:
در زیرمجموعه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک هایی در رابطه با این نرم افزار داریم، به عنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
بسته به نوع سوالتون میتونید در تاپیک مرتبط سوالتون رو مطرح بفرمایید. :)
با تشکر مهران...
سلام.پایین ترین نمره کل برای قبولی دررشته مهندسی معماری دانشگاه آزادقزوین؟ (ودربقیه دانشگاه آزادها) (من کنکور92ریاضی داده ام وازقزوین شرکت کردم)
salam.man htc wildfire daram.vaghti mikham game roosh nasb konam in peyghamo mide:THERE IS A PROBLEM PARSING THE PACHAGE.mishe rahnamaeem konin.merc
سلام دوست عزیزنقل قول:
به انجمن خوش آمدید.
سوالتون رو ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
و لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم مطالعه بفرمایید.
موفق باشید
لینک تاپیکی که در مورد بهترین آلبوم های موزیک ایرانی سال 92 و هم چنین 91 بحث میشه رو میخاستم
سلام . من یه سوال در مورد آفیس دارم. در مورد protect key . کجا میتونم مطرح کنم؟