m654 جان مثل اینکه آخر عقده برطرف شد نه؟؟؟!
فقط یک سوال این asrock کارای جادویی انجام میده؟؟؟ LGA775 رو با 865PE زده؟؟؟
Printable View
m654 جان مثل اینکه آخر عقده برطرف شد نه؟؟؟!
فقط یک سوال این asrock کارای جادویی انجام میده؟؟؟ LGA775 رو با 865PE زده؟؟؟
كراسفاير در واقع رقيب اس ال آي انويدياست
775XFire-eSATA2
775i915PL-SATA2
775XFire-VSTA
ConRoeXFire-eSATA2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من گابانا جان دوست عزيزم هم بايد بگم تا جناب مديران تلكيف اين بخش را روشن نكنند نمي ياد به تون قول مي دم ولي من توي امضام هم گفتم ولي كو گوش شنوا.
به اين لينك برو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي بيني كه اين مادربورد گذرگاهش 800 مگاهرتز هست اون وقت چه طور ميتونه كونرو ايا كه گفتم كمترينش 1066 هست را ساپورت كنه تازه. تازه اين چيپ 865 جي حداكثر مي تونه پنتيوم دي را ساپورت كنه.
دوست من اينقدر ديگه به قول خودت آدم نبايد بدون تحقيق بگه عزيزم اين گونرو حداقل چيپي كه مي خواد 965 هست تازه سري جديدش اون وقت به نظر شما يكسري از اين مادربورد ها ساپورتش مي كنند لطف كن پستت را ويرايش كن اگه ميشه لطفا .نقل قول:
نوشته شده توسط m654
خيلي ممنون بازم به شما كه اطلاع رسني ميكني. :tongue:
رفتي چه بد شد مي خواستيم بحث كنيم تا صبح.
اشکال نداره شهریار جان یک موضوع بگو بحث و تبادل نظر میکنیم هم به درد دیگران میخوره هم به درد خودمون
خوب آره ديگه ازراكم باسشو برده بالانقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
البته یه نکته رو باس بگم:
مادربردهای موجود 975 کنرو ساپورت نمیکنن و باید منتظر ریورجنهای بعدی بود بنچمارکهایی هم که رو نت هس بعضی اورکلاکر ها با یه سری لحیم کاری ولتاج رو بالا میبرن
ببخشید این در حالت فوری Zh رو نمينويسه واسه همين مينويسم "ج"
عزیز جان چرا چند کلمه چند کلمه پست جدید میدی آخه؟؟؟! تاپیک بیخودی شلوغ میشه
اخبار و اطلاعات هم در بخش اخبار و اطلاعات مادربورد!!!
اين در راستاي معرفي مادربردهاي جديد بود كه جناب شهريار شروع كردن اطلاع هم يه توضيح جزمي در مورد همونا بودنقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
دوست من من كه با شما مشكلي نداشتم ولي مثل اينكه شما خيلي دلت مي خواد .
آخه چرا مياي به قول خود شما كه مي گي كميت جاي كيفيت را گرفته مياد خيلي از پست تات را دوبار ميفرستي و مياي براي هر كلمه پست ميدي زشته بخدا فروم و انجمن جاي اينكارا نيست بابا من هم اصلا مي خوايند به ميثم جان بگم از ايول باباپروفشنال اگه بشه بردارتم كه شما هم اينقدر جوش نزني بابا تو هم مي توني هركسي 500 تا پست بده مي تونه . شما هم مي توني دوهفته ديگه اگه همين طور باشه بشي ديگه چرا تاپيك را خراب ميكني.
لطف كن اگه ميشه جبهه نگير من فقط دلم مي خواد شما درست بشيد چون خوشم مياد از شما و اصلا باشما مشكلي ندارم.
قربانت باتشكر شهريار ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژ
اييي كه گفتي ربطش با سيپييو چي بيد؟!نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
سلام
چطوري m654 ؟
كسي از قيمت جدشد پردازنده ها خبري نداره ؟
چرا دارم اينتل مي خواي يا اي ام دي بگو ؟
قيمتPentium D 900 Series رو هر كي داره بگذاره ( البته به يورو يا دلار نه قيمت كف بازار رو مي خوام . )
باشه دارم علي جون راستي چه طوري خوبي ؟
Cpu 2.6 Pentium D : 115t
Cpu 2.8 Pentium D :177t
Cpu 3.0 Pentium D : 210t
Cpu 3.0 Pentium D 4 Meg Level 2 Cache : 235t
بقيه اين سري را هم توي اصفهان نيست و اين هم ضمنا قيمت اصفهان هست .
يكي از دوستانم به لرد كيانوش يك كيس 500 تومني مي خواست كه براشون مينويسم:
Case Porsche Or Green : 35t
Speaker : Edifier : 25
Keybord Focus : 10t
Mouse Genius :6t
F.d.d : Teach 6 T
H.d.d 80 Maxtor Sata "44t
Modem Gigabyte :10t
Ram 2*256 Specktek : 40t
Cd Rw Asus :25t
Monitor Samsung - 17" - Mb17940 :120t
Graphic 5500 : 52t
Cpu Intel 2.8 Pentium D 2meg Cache : 177t
Mainbord Gigabyte - 8i945plge-rh : 85t
كه ميشه كيانوش جان 530 تومن حدودا كه نميشه كمش كرد چون اگه بخواي از سي پي يوش كم كني بايد 2.6 برداري كه خوب نيست.
قربانت شهريار
يه سوال
فرق بين گرافيك آنبرد 6100 و غير آنبرد 6100 چيه؟
فرق بين مادربردي كه گرافيكش آنبرده و مادربرد كه گرافييكش آنبرد نيست چيه؟
دوست من هي چي نمي دوني يا يكم مي دوني ؟نقل قول:
نوشته شده توسط ommyd
حالا من خيلي خيلي مبتدي مي گم :
گرافيك آنبرد همين طور كه از اسمش معلومه onbord هستند و روي خود برد سوارند و حافظه رمشون را هم از رم مادربورد ميگيرند كه روش سواره و قابليت آپگريد هم ندارند . ;) و كلا خوب نيست . حالا بهتر از مي خواي اگه مبتدي بود بگو؟ ;)
قربانت شهريار
در تکمیل جواب شهریار جان باید بگم که کارت گرافیک های آنبرد حتی بیشتر قدرت پردازشیشونم از Cpu میگیرن برای همینه که هیچ وقت یک چیپ آنبرد نمیتونه پا به پای یک کارت گرافیک که با پورت Agp یا Pci-e کارمیکنه برسه
دوستان ببخشيد كمتر در خدمت هستم اخه يك مسائلي پيش اومده نمي تونم زياد بيام انشا,الله بعد از يك مدتي دوباره خدمتتون مي رسم.
فقط يك سوال كوچيك دارم در مورد انتخاب كيس اگه مي شه تو رنج 75 تومن يك كيس خوب با توان واقعي400 معرفي كنيد ممنون مي شم.
شهريار جون من در حد مبتدي ميخواستم ولي شما زدي زير مبتدي رفتي تو فاز پيش دبستاني از لحاظ كاربردي خواستم يه گرافيك onboard رو با يه دونه غير آنبرد مقايسه كنيد كه 6100 رو مثال زدم
ضمنا از ديشب تا حالا سايت p30world باز نميشد وگرنه زودتر جواب ميدادم
درسته بازنميشد مشكل از سرورشون بوده و رفع شد .
باشه حالا اگه بازم مي خواي بدوني اصلا اگه بنچ مارك پيدا كردم مي گذارم و همين طور كه من و شايان گفتيم سرعت خوبي نداره و از رم و سي پي يو استفاده مي كنه .
انشاالله بلا دوره امین جان!!! :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
کیس خوب به نظر من Green اینکه میگن توان واقعیش نمیدونم چه جوری زیاد بحث این حرفا نیست من یک 350 شو دارم داره مثل سگ یک رایتر و دوتا هارد و کارت گرافیک و(کارت گرافیک من مثل هارد و اینا به غیر از برق AGP نیاز به برق جدا گانه داره) و مادربوردم که همونی بود که خودت داشتی و راحت میکشه و الان با امروز شده 1 هفته و 5 روز که اصلا خاموش نشده!!! البته فکر کنم یک 450 یا 500 گرین بگیری کاملا کارت راه میفته قیمتش هم تو همین محدوده و یا کمتره گارانتیشم ماله کیس سبز 2 ساله هست (من یک تجربه بسیار بد با Next دارم که متوجه شدم Green یعنی چی شمام دوست داری امتحان کن!!! فقط ممکنه ضرر مالیش زیاد باشه!!!!!)
سلام
امين جان كيس كه زياد مهم نيست هر چي دوست داشتي بگير .
اما در مورد پاورت خيلي دقت كن :
توان Real و توان Nominal رو كه خودت حتما مي دوني .
پاور هاي Acbel توان Real رو روي محصولشون مي نويسن . Acbel 400 W رو مي توني 52 تومن بگيري .
--------------
اگر هم مي خواي Green بگيري حتما Version هاي جديدش رو بگير . ( اما معمولا براي سيتم هاي حرفه اي توصيه نميشه + اينكه اين نظر شخصي منه )
موفق باشي .
اگه من اشتباهي اينجا سوال كردم خيلي شرمنده، به من آدرس دادند منم اومدم اينجا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چند تا سوال هم كردم، ممنون مي شم پاسخم رو بدهيد.
فقط در آخر يك cpu اينتل 2.6 دو هسته اي به قيمت 130 تومن مد نظرم هست و يك مادربورد گيگا كه حدود 100 تومن هزينه كنم براش، چي باشه؟ (ترجيحاً شرايط يك مادربورد خوب از همه نظر رو داشته باشه). از همه دوستان سپاسگذارم.
CPU : Pentium D 805
MotheBoard : GA-8I945PL-GE
درسته من بودم آدرسش را دادم و ديديد كه ضرر نكردين چشم الان براتون چند تا مادربورد ميگم هر كدوم را كه خواستيد انتخاب كنيد. ;)نقل قول:
نوشته شده توسط juker
Gigabyte - 8i945pl-g : 92t
Gigabyte - 8i945plge-rh : 80t
حالا توصيه هاي من :
Gigabyte - 8i945p-g : 104t
Asus - P5ld2 Se : 109t
خوبه يا نه ؟ اگه بازم خواستي بگو يه چند تا ديگه هم هست ولي توي ايران نيست.
باتشكر شهريار
شهریار جان اون مدلی که من از گیگا معرفی کرده بودم که بهتر بود تازه قیمتشم حدود 85 تا 88 تومنه
دوست من تهران زندگي مي كني ؟نقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
اگه زندگي مي كني آدرس حميد فول را كه قبلا همكار بود را بگير اون فكر كنم داشته باشه. ;)
ولي كلا به نظر من با 400 وات 75 تومن زياده و در اصل هم به نظر من كه نه اين قانون مصرفي هست كه خيلي مصرف كنه براي كارهاي معمولي با قطعات عادي بيشتر از 350 نميشه . ميگي نه هم مي تونم برات آدرس كتاب را بگم ولي يك راه راحت تر برو دفترچه مادربوردت را نگاه كن ببين هر اسلاتي و سي پي يو و خود مادربورد چه قدر مصرف مي كنه به نظر من يك پرشه يا گيرين 450 يا 400 وات بگير كه كيسش هست 40 تومن بخواي قشنگ هم باشه . و برو حال كن من ديدم با تمامي قطعات بيشتر از 450 در هيچ جا تقريبا نمي خواد.
قربانت شهريار ;)
ببين نميشه گفت اين قوي تره چون تقريبا اين ها در يك رده هستند و من اون هايي را كه توصيه كردم براي اين بود كه باهاشون كار كرده بودند و خوب بودند به خصوص ايسوسه. ;)نقل قول:
باتشكر شهريار
آره اگه میشد که منم همون ایسوز زو میگفتم چون منم کیفیت ایسوز رو خیلی قبول دارم ولی این دوستمون فقط گیگا میخواد و منظورم از بهتر کارایی نبود چون همونطور که خودتم گفتی همشون 945pl هستند و کارایی در یک سطح ولی اون مدل از چیزای بیشتری ساپورت میکنه ( تو مشخصاتش دیدم اون مدلی که شمام گفتی هم دیدم واسه همین فقط اون مدل رو گفتم)
آره تقريبا درسته حرفت ولي در خيلي از تست ها هم گيگا بهتره ها ولي كلا من برام فرقي نمي كنه جديدا اينتل اي اي ام دي يا ايسوس يا گيگا واي اگه يادت باشه چه قدر اولا تعصبي بودم. ;) :laughing: :laughing:نقل قول:
قيمت كونرو و پنتيوم دي ها كه البته مال 6 جون هست :
Intel Core 2 Extreme X6800 (2.93GHz/4M) $999
Intel Pentium Extreme Edition 965 (3.73GHz/2Mx2) $999
Intel Core 2 Duo E6700 (2.67GHz/4M) $530
Intel Core 2 Duo E6600 (2.40GHz/4M) $316
Intel Pentium D 960 (3.60GHz/2Mx2) $316
Intel Core 2 Duo E6400 (2.13GHz/2M) $224
Intel Pentium D 950 (3.40GHz/2Mx2) $224
Intel Core 2 Duo E6300 (1.86GHz/2M) $183
Intel Pentium D 940 (3.20GHz/2Mx2) $183
Intel Pentium D 930 (3.00GHz/2Mx2) $178
Intel Pentium D 920 (2.80GHz/2Mx2) $178
Intel Pentium D 820 (2.80GHz/1Mx2) $133
Intel Pentium D 805 (2.66GHz/1Mx2) $93
باتشكر شهريار
مجدداً سلام خيلي ممنون از كليه دوستان كه پاسخم رو بلافاصله دادند. اين سايت p30world هم ظاهراً در روز هميشه قابل دسترسي نيست وگرنه زودتر تشكر مي كردم. بازم ممنون
در ضمن من ساكن مشهد هستم و روي مادربورد گيگا هم بخاطر تجربه خوبي كه از گذشته دارم تاكيد مي كنم و هيچ تعصبي ندارم و اگر از نظر فني و تجربه ببينم كه مادربوردهاي جديد غير از گيگا بهترند خوب حتماً مي رم سراغ اونها.
بازم تشكر از تك تك دوستان، پيشنهادتون رو بررسي مي كنم و در صورتي كه سوالي داشتم مزاحم مي شم. هميشه سبز باشيد.
راستي دوستان، نزديك بود فراموش كنم، (الان مي گن اين پسره چه زيگيله)، تو لينكي كه در سوالم گذاشتم اگه فرصت داشتيد مطالعه كنيد، چند تا سوال هم پرسيدم مثل چيپست روي مادربورد و... اگه به اونهام پاسخ بدهيد ممنونم، اگر هم جاي ديگه بايد مطرح كنم ممنون مي شم بازم راهنمايي كنيد.
در ضمن آقاي شهريار عزيز اين مادربوردهايي كه معرفي كرديد با cpu intel 2.6 دو هسته اي مچ هست و مشكلي نداره و لزومي نداره كه رم و... سيستمم رو بخاطرشون عوض كنم. اگه مي شه مطلبي در مورد تفاوت cpu دو هسته اي و تك هسته اي معرفي كنيد تا بخوبي متوجه اين نسل جديد پردازندهها و تفاوت اونها با هم بشم.
يك سوال ديگه (بچه كنجكاو خوب، اشكال نداره بپرسه) ؟ اين بالا قضيه مثلاً 820 و يا 920 در جلوي cpu هايي كه معرفي كرديد چيست؟ ممنون
هميشه سبز باشيد.