[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو 2مگ شاتل
تازه سرور کرج هست
خودم هم اهل کرجم
خدا بهم صبر بده :41:
اکو 2مگ شاتل
تازه سرور کرج هست
خودم هم اهل کرجم
خدا بهم صبر بده :41:
پست اشتباه شد !
می خواستم تو تاپیک تست سرعت پست بدم ! :31:.............
دوستان نمی خواید کاری کنید؟دوست دارید هر روز محدود ترمون کنن؟
نه عزیز هیچ وقت نمیتونن دان استریم و اپ استریم رو روی 70 80 ببندن اونجوری که خیلی تابلوئه! سرعت سقف من 9 هست همونطوری که میبینید 256 ها 7 و 128 ها 4 کیلوبایت هستن... بصورت دستی محدود کردننقل قول:
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
خب چی میشه کرد؟ سرعت 9 واسه 512 که حداقل سرعته و قانونیه به شرکت هم بگیم که میگه که ما گفتیم دایالاپه...نقل قول:
تغییرات باید از ریشه باشه
دوست عزیز به سازمان تنظیم ارتباطات رادیویی کشور یا زنگ یزن یا فرم شکایت پر کن. ضمنا تست سرعتت رو هم از پرتال ملی ایران بگیر و نتیجه رو هم ذخیره کن و براشون ارسال کننقل قول:
نقل قول:
دلت خوشه ها
میگم من 2 جا شکایت کردم دو هفته هم بیشتر شده باز میگی شکایت کن؟؟ وقتی سرعت 7 کیلوبایت واسه 512 قانونیه دیگه برم با سرعت 9 چی بگم؟؟ تو پروفایل هم زدن 512 512 تو مودم هم که 2048 512 ولی دستی محدودش کردن اینم یجور راه دررو از قانونه دیگه سرعت رو دستی محدود کردن رو حداقل (اونم روی 9 که مثلا زمانی سرعت خیلی خراب بود نشه 5 من بتونم برم شکایت کنم)
دل من خوش نیست. دوست عزیز شما دو بار به کجا شکایت کردی به سازمان تنظیم؟؟
تا زمانی که همه مثل شما بخواهند فکر کنند و شکایتس هم نکنند شرکتها همین روال رو ادامه میدهند. به قول خود شما دستی این کار رو میکنند که شما نا راضی بشی و بری از سری طرح های خرید ترافیک استفاده کنی همین قانون اشتراک 1 به 10 برای همه سرویس ها هست و فقط مختص این سرویس نیست! چرا شرکت سرویس دهنده شما بر روی سایر سرویس ها همجین کاری رو انجام نمیده ؟؟؟
من دو بار از 2 جای مختلف شکایت کردمنقل قول:
همه مثل من نیستند. 2 هفته پیش شکایت زدم تو سایت سازمان تنظیم مقررات ولی بررسی نشده امیدی هم ندارم بررسی بشه... همه هم شکایت کنن تأثیر نمیکنه عزیز اخه وقتی کف سرعت 7 هست من هی با 9 تست بگیرم بگم کمه کمه میخوان بگن قانونه دیگه
یعنی شکایت من اعتبار لازم رو نداره و میره جزو دسته ی شکایت های بی مورد و نامربوط
فعلا دارم پیگیریش میکنم از یه جای دیگه ای تا ببینم چی میشه درست میشه یا نه
سگ خورد نصف سرویسم رفته دیگه باید سر کنم تا تهش ایشالا درست بشه
دوست عزیز کی میگه کف سرعت 512 مگابیت 7 هست؟نقل قول:
برای چی باید 7 باشه؟؟؟
پس اگه اینطوره 128 ها باید از دیال آپ کمتر باشن که.
دوستان طریقه شکایت چجوری هست؟
منم از پارس آفلاین شکایت دارم. سرویس 256 نامحدود سرعت دانلود روی 8....
سازمان تنظيم مقررات ميگه!!!!نقل قول:
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=4de0f201-747e-48ac-807f-6e9616d24805&WebPartID=3f210037-707e-451c-bfd7-5ac582dd5a03&CategoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7
خانه از پايه ويران است
اون اصول رو بالا صفحه بخونين ، خيلي زيباست :19:(ارواح ....)کد:http://shomalgharb.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=NEWS&CategoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7&LayoutID=3f210037-707e-451c-bfd7-5ac582dd5a03&ID=4de0f201-747e-48ac-807f-6e9616d24805
از پايه هم يه چيز اونورتر :21:
میگم اینکه بیایم شکایت کنیم که به ضررمون هست....خب آخه سرعتهای محدود هست و اینها هم عاشق اینکه به ملت سرعت محدود ارائه بدن....
خیلی زور داره...به نظر من این طرح پیشرفت نیست....درجا زدنه....
من رفتم گفتم به شرکتی که ازش سرویس میگیرم ..... گفت که اینها همه کشکه و دروغه ....
سلام دوستان...
راستش تعداد صفحات زیاده و منم وقت ندارم همشو فعلا بخونم.
میخوام بدونم این بحث، ربطی به این مساله داره:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6532883&postcount=33929
اگه آره. چطوری پیگیر کنیم؟ بریم خود شاتل؟
سلام.نقل قول:
پیگیری؟چه پیگیری؟شاتل که تخلفی نکرده. قانون Fair Use Policy هست که باید در سرویس های نامحدود آرت، متعادل دانلود کنید همین.
داخل سایتش هم این قانون رو توضیح داده.
البته یکم بد توضیح داده... درست نگفته مصرف پر حجم از نظر شاتل یعنی چی!
مملکت گل و بلبله دیگه...
آقا رسماً یه فتوا بدید اینترنت حرام است، همین یه ذره آب باریکه رو هم ببندین بره پی کارش دیگه.
واسه چی الکی ملت رو زجرکُش میکنین؟
این چه مسخره بازی جدیدیه آخه؟ یعنی چی سرعت دانلود روی 7-6؟ کیو دارین مسخره میکنین؟
بعد اونوقت این اسمش ADSL هست؟!!!
نمردیم و معنی ADSL رو هم فهمیدیم..
تو کره جنوبی دارن به ملت وای فای مجانی میدن با سرعت چند گیگ بر ثانیه! اونوقت اینجا واسه یه سرویس زپرتی مثلاً ADSL دارن 30-20 تومن از مردم میچاپن..
امروز حضوری رفتم شاتل برای گرفتن سرویس های جدید CRA
بالای 128 رو فقط به شرکت ها میدن یعنی Cra2 فقط میدادن اونم با کارت دانشجویی !
بگذریم که وقتی گفتم سرویس های جدید رو میخوام 2 تا منشی + بالاسریشون ریختن سرمون و شروع کردن به پشیمون کردن !
و لابه لای حرف هاشون ازشون کشیدم که تا حالا حتی به یک نفر هم این سرویس جدید رو تو منطقه ما ندادن !
و از مرکز بهشون دستور دادن هرجوری شده مشتری ها رو بپرونن !
ما هم که هرچی زور زدیم نتونستیم بگیریم !
منم امروز از شهراد شبکیه شکایت کردم.
قیمت های جدید رو روی سایتشون زدن ولی به کسایی که ازشون سرویس دارن نمیدن و فقط کسایی که جدید ثبت نام میکنن میتونن از اون سرویس ها استفاده کنن.
خدایش فایده نداره اینجوری یعنی چی سرعت 512 هفت بیشتر نده
خیلی شل شدین شما اصلا درست پی گیری نمیکنید
نباید بزارید اینجوری سرویس بدن و هرکسی دلش خواست بده نخواستن نده
من دارم فعلا از طریق شرکت اصلی پارس تو تهران پیگیری میکنم
نیم ساعت با یارو صحبت کردم اخرش دیگه گفت راحت بگم ما قراره حداقل سرعت ممکنه رو تضمین کنیم که کردیم و سرعت همه نامحدود ها رو روی مقداری که موظف شدیم تضمین کنیم بستیم و عملا شیر نیست ولی خلاف قانون هم نیست دلیلشم اینه که برای ما نمیصرفه با این قیمت بخوایم نامحدود بدیم...
البته هنوز تموم نشده و فعلا پیگیرم این قضیه رو
بخدا صد رحمت به برره
اون آخری خیلی با حال بود :31:نقل قول:
اخه اينا گذاشتن سر كار سرويس نا محدود هم بدن سرعتشو گند مي زنن توش كه بريم دوباره محدود بگيريم :21:
این ها هم همین رو میخواننقل قول:
که کاربر ها رو ناراضی نگه دارند که کاربر دیگه پی گیری نکنه و بره دنبال سرویس های حجمی که پول بیشتری بده
اون دوستی که پیگری میکنی میتونی مکالماتت رو نگه داری ؟ با شماره کارشناس و ساعت و تاریخ اون جهت ارایه به سازمان تنظیم ؟؟
سازمان مگه خودش تو جريان نيست كه اينا چيكار ميكنن !!!؟نقل قول:
خيلي سخته چند نفر از سازمان به عنوان مشتري با اين شركتها تماس بگيره و بعد ببينه در مورد اين سرويسهاي جديد چي ميگن ؟ همشون ميگن سرعتتون در حد ديال آپ ميشه!!!!!
ميدونيد تا حالا چند نفر از اين شركتها شكايت كرده ؟ سازمان چيكار كرده تا حالا ، فقط دارن شعار ميدن !!!:41:
نه عزیز ظبط چیه مگه فیلم جناییه! اصلا تو اون فازی که شما فکر کنی هم نیستم و همیشه سعی میکنم با حرف و منطق حقمو بگیرم تا شکایت و تهدید :31: ولی از حقمم نمیگذرمنقل قول:
تازه کل مطلبی که گفتم خلاصه و مفهوم نیم ساعت صحبت بود و خیالت راحت هیچ دمی به تله قانون نمیدن این چیزی بود که خوب بهم حالی کرد و دلیلش رو هم گفت که علی الظاهر صرف نمیکنه براشون یا حالا سودش کمتره و این تعرفه ها حکما دایالاپن به همین سادگی! :41:
==================================================
داشتم قسمت بالا رو میزدم که تلفن خورد و رفتم
خلاصه مطلب بگم دوست عزیز چیزی که الان بهم گفتن این بود که قانون اجرای این تعرفه ها بهمین صورت هست که 512 رو بصورت دستی ببندن روی 9 10ک حالا دیگه بقیش رو خدا میدونه
خیال شما راحت اونچه که میدونستم و نمیدونستم رو گفتم و نگرن اون قسمتش نباشین
خودتون هم یه تماسی بگیرین با دفتر مرکزی صحبت کنین بدک نیست
خیلی هم اعصابم رو ک... کردن
تازه از قول خودشون هم بخوایم حساب کنیم این کارشون مشکل شرعی داره:دی...
چون یک نفر که اگر به طور معمولی با سرعت خوب کارش 5 دقیقه طول بکشه کلا با هر نتی چه نامحدود چه محدود امکان داره به خاطر نوسانات و محدودیت 15 دقیقه طول بکشه
وقت ملت الکی داره گرفته میشه!!!
سازمان خودش بهتر میدونهنقل قول:
اینا هم نمیتونن همچین دایالاپ بازی کنن و سازمان نفهمه
باز اینا هستن که ج میدن!! سازمان که... فوقش میخواد بهت یه لینک بده به اون 2 تا جدول معروفا :31: (البته به منم لینک اونا رو داد! ولی حرفشو جدا زد)
و البته خود سازمان ک... این تعرفه ها رو با این وضعیت تعیین کرده
و البته حقایق رو فقط خدا داند :13:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
نه برادر این اینترنته که مشکل شرعی داره نه کار اقایون :2:نقل قول:
یه راه هم هست که این قضیه رو به وبگردی 20:30 بگین تا اونها هم پیگیری کنن
اگه تو تلوزیون این ماجرا گفته بشه فکر کنم شرکت ها کم کم به خودشون بیان
سلام ، من یه سوال دارم ، ببخشید که نتونستم کل این 79 صفحه رو بخونم چون همین الان تاپیک رو دیدم ، اما گذری مطالب رو نگاه کردم
من از صبانت و سرویس قدیمش استفاده میکنم یعنی همون محدودش اما انصافا از سرعتش راضی هستم و فکر کنم از همه جا بیشتر باشه
الن داره تارفیکم تموم میشه ، میخوام بدونم اگه از سرویس نامحدود جدیدی که گذاشته استفاده کنم آیا این سرعت خوب رو از دست میدم ؟ اگه آره به چه میزانی ؟
ممنون از راهنمائیتون....
دوست عزیز من گفتم که شما محتوی مکالماتت و اپراتوری که باهاش صحبت کردی رو داشته باش نه برای فیلم جنایی بلکه برای این که اگر وقتی اعتراضی کردی مدرک داشته باشی! نه بتونی در اختیار جند تا رسانه قرار بدی چون احساس کردم منطقی و فنی صحبت کردی
اما اون دسته از دوستانی که میگن مگه سازمان نمیدونه ! چرا میدونه ممکنه از من و شما هم بهتر بدونه ولی مگر شما وقتی دزد بهتون میزنه نمیرید به پلیس شکایت؟؟
مثل این میمونه که دزد به شما بزنه و شما بگی مگر خود پلیس نمیدونه شکایت خودمون رو میکنیم و منتظر نتیجه اش میمونیم نهایت همه اینها کمک از رسانه ها و نهایتا در خواست بررسی از سازمان تنظیم و یا ارجاع به سازمان بازرسی دیگر ولی با مدارک!!! بالاخره این هم یک جور دزدی به حساب نیاد کم فروشی علنی که به حساب میاد
شرکتها اگر میتونن جلو سازمان تنظیم واسند و قانون رو اجرا نکنند نه جلو من و شما مشتری که داریم پول میدهیم
دوستان عزیز 30 صفحه پیش بهتون گفتم این طرح،طرح خوبی نیست.رفتین گرفتین و به حرف من رسیدین.
الان هم بهتون میگم 20:30رو ول کنید.این برنامه فقط دنبال عملی کردن اهداف یه سری سپاهیه.
هیچ چیزش هم راست نیست.مثال عینیش هم نظرسنجیشون:
با این پهنای باند زپرتی این کشور نمیشه اینترنت نامحدود داد:19:
نقل قول:
والا در لفافه به من گفت قانون سازمان میگه سرعت ها باید اینقدر باشن هر چی حداقل حداکثر هم کردم براش نشد
فکر نمی کنم به این زودی ها این قانون ها اجرا بشن اگرچه به سازمان هم مشکوکم
ولی یه تیکه قشنگ گفت "دیگه اینجوریه دیگه" باید بگم خااااک بر سر ممالک خارجی
دوستان با این اوضاع اسف بار و شیر تو شیری که به وجود اومده، بهترین گزینه اینترنت ماهواره ای هست و بس
یه دونه کارت دی وی بی بگیرین با جهت W3 و یه مک، با خیال راحت و بدون محدودیت حجمی بشینید دانلود کنید
دیگه این مسخره بازی ها رو هم نداره...
آخه ملت تا کی باید سر این سیاست های هردمبیلی متضرر بشه؟
برای Send هم میتونین یه دونه از همین CRA های 64 بگیرین با کمترین هزینه
قیمت های اینترنت ماهواره ای هم که قربونش برم روز به روز داره کمتر و کمتر میشه..
اي گفتي ته حال شما جايي عضوي من يه جاي توپ گير بيارم عضو شمو بتركونم :31:نقل قول:
ولی نمی دونم چرا با این پهنای باند زپرتی میشه با پول بیشتر سرویس نامحدود گرفت تازه بدون افت کیفیت!نقل قول:
وقتی خود ISP میگه ما خودمون رو حداقل بستیم یعنی چی؟؟ یعنی میتونن سرویس بدن و لی دارن سنگ اندازی میکنن. برخی از این نتیجه گیری ها به نظر من یه مقدار غرض ورزی داره توش
شما حتما از هزینه های اینترنت ماهواره ای هم مطلع هستید که واقعا چند برابر همین اینترنت های محدودهنقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
هزینه : روزانه و ماهانه (1 دلار میدی برای یک شبانه روز) یا(17دلار برای 30 روز) سرعت هم .::2مگابیت::.
بدون هیچ محدودیتی در دانلود و این حرفها ؟نقل قول:
2 گیگ ترافیک و بعد از اتمام ترافیک سرعت به 768 کیلوبیت تقیر خواهد کرد.نقل قول: