تشکر ولی پسورد داره راپید شیرهنقل قول:
Printable View
تشکر ولی پسورد داره راپید شیرهنقل قول:
برای شماها هم بعضی جاها مثل زمانی که از برج رادیویی بالا میریم یا داخل بعضی تونلها، تصویر ریب میزنه ! (گیر میکنه؟) افت فریم طبیعیه؟
در ضمن این کیف پول بزرگتر را چطوری میتونم بدست بیارم. کیف پول من 2000 تا بیشتر جا نمیگیریه. کیف بزرگتر هم که 4 هزار چوغ پولشه. حالا وقتی 2 هزار تا بیشتر نمیتونم جمع کنم چجوری بگیرمش؟!
:n13:
منم نمیدونم پسوردش چیه ..:n27:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از آپلود باز دانلود کردم ..اگه نمی تونی تو گوگل سرچ بزن لینک دانلودش رو پیدا میکنی..
کسی مشکلی با مرحله ای که سوار هلی کوپتر میشیم و آر پی جی زن ها رو می کشیم نداره؟ درست مرحله ای که سام بکر بهمون می گه راه برگشت نیست... من هر کاری می کنم بعد یه دور که می زنیم rpg7 زن ها هلوکوپتر رو می ترکونن اینجا همین جوریه یا بازی من اشکال داره؟ یا من لم کار رو نمی دونم تمام تلاشم بر اینه که بشکه های منفجره و هواپیما ها رو منفجر کنمم ولی درست بعد تخریب پل وقتی به جایی می رسم که 7 - 8 تا RPG7 زن بمباران می کنن هلی کوپتر رو در عرض 3 ثانیه ماموریت شکست می خوره
آرمین جان سعی کن بشکه ها و ماشینهارو بترکونی تا موجش دشمارو نابود کنهنقل قول:
بعد rpg زنهارو نفله کن.اگه دیدی بازم نمیشه آخرین کرک و آپدیتو بگیر ببین درست میشه؟
من آپدیت 1.04 این بازیو تو نت سرچ کردم اما یه مشکلی که هست اینه که حجم آپدیتهایی که تو سایتهای ایرانی و خود ubi گذاشتن کمی زیاد فرق میکنه.
این فرق به خاطر نوع فشره سازیه یا محتوای آپدیت فرق میکنه؟
مثلا خود سایت ubi حجمش 260 مگه که اگه کرکم بهش اضافه بشه حدود 270 یا کمی بیشتر میشه.
ولی توی سایتهای ایرانی حجمش حدود 290 تا 320 بود. ضمنا نوشته بودن که آپدیت ارائه شده از طرف reloaded
آپدیت reloaded با آپدیت خود ubi فرق میکنه؟ کدومو دانلود کنم؟
دوست عزیز منم این مرحله رو با دردسر رد کردم:13:نقل قول:
رد کردن این مرحله بستگی زیادی به حرکت سریع موس و نشانه گیری دقیق آرپیجی زن ها داره
و همون طور که دوستان گفتن شما باید ماشین ها و بشکه ها و سوله های منفجره و هواپیما ها و هلیکوپتر های روی زمین رو بزنید تا منفجر شن و موج و آتش انفجار باعث کشته شدن اونا بشه
فکر نکنم کسی تونسته باشه این مرحله رو بار اول رد کنه :46:
ممنون از دوستان من انتظار ندارم بار اول رد کنم ولی قضیه اینجاست که از صبح شاید 40 الی 50 بار رفتم این قسمت رو دقیقا توی همون جا هیلیکوپپتر منفجر میشه! اون جای شلوغ در عرض 3 ثانیه حدود 8 یا 9 تیر آر پی جی شلیک میشه حتی در مسیر هم دو - سه تایی بهم شلیک میشه جالب اینجاست از زاویه ای شلیک میشه که من نمی تونم ماشین گان رو به سمتش بچرخونم نمی دونم چه باگیه! خودم هم موندم... توی ایکس باکس 360 ایزو هم چند نفری این مشکل رو دارن و همینطور موندن... نمی دونم والا شایدم من سریع نیستم به اندازه کافی! به هر حال سعی می کنم رد کنم نشد که دیگه نشد دیگه چیکار می شه کرد نمی تونم که تمام روزهای زندگیم رو بذارم واسه رد کردن این مرحله
دوست عزیز منم اول مثل شما فکر میکردم باگ داره ولی اینطور نیست چون این مرحله، مرحله یکی مونده به آخر بازیه میزان سختیش بالاست بعد از این مرحله فقط راه رفتن و فیلمه :46:نقل قول:
(یه نکته هم هست که برای رد کردن این مرحله نباید از ترینر استفاده کنین یه جورایی بازی هوشمنده)
شما تا حالا اینجا رفتین؟ این عکس سنگی که گذاشتم. دقیقا از اونجایی که نشانه رفتم از تو سنگ بهم شلیک میشد: :n08::n08::n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سربازا هم دیوونه شده بودن همینجوری داشتن تیر هوایی شلیک میکردن: :n08:
ممنون من روی ایکس باکس بازی می کنم... مشکلم با اون قمت شلوغه نمی دونم باید هواپیما بزنم چی بزنم تعداد آر پی جی زن ها بهنهایت زیاده! در عرض 4 یا 5 ثانیه چیزی حدود 10-15 تا تیر آر پی جی شلیک میشه بمباران کامل میشه هلیکوپتر چند ثانیه پس از ورود به اونجا هلیکوپتر منفجر میشه حتی یک بار 80 درصد سالم بود ولی اونجا به قدری تیر های شلیکی زیاده که که جای من باشید قبول میکنید بازی من باگ داره سعی می کنم فیلم بگیرم... بذارم تا ببینیدنقل قول:
این که میگی از زاویه ای شلیک میشه که نمیتونی ماشین گان رو به سمتش بچرخونی و شلیک کنی دقیقا باگ بازی هست و لاغیر...منم همین مشکل رو داشتمنقل قول:
اگه با 360 بازی میکنی که کارت زاره..چون هیچ چیز نشونه گیری موس نمیشه. اگه روی درجه نرمال یا هارد بازی میکنی که دیگه بدتر....چون من روی EASY چند بار رفتم تا ردش کردم..
تنها راه حلش هم دوستان گفتم منم صفحه قبل گفتم ، اینکه تمام تمرکزت رو بذار روی کسایی که RPG دارن و اول اونا رو بزن..تا زمانی هم که ماشین گان داغ نکرده همین جوری الکی به در و دیوار و زمین و.. شلیک کن تا هر چیزی هست منفجر بشه..
ممنون از راهنمایی دوستان یه بار دیگه از لحظه سیو قبل از پوکر لود کردم حل شد... بار اول اندینگ بد رو انتخاب کردم اینبار می خوام اندینگ سمت چپ رو انتخاب کنم ولی ارزش داره که آدم بخواد کالکتبل ها رو پیدا کنه خوراک خودمه عشق کالکتبل هستم
بهترين بازي عمرم بود 2بار تمامش كردم
تنها بازي اي بود كه يكبار هم از بازي بيرون نپريد و ارورنداد، گرافيكش هم فوق العاده
فراموش نكنيد مراحل ضمني بازي مثل شكاو حيوانها مهم هست و باعث ميشه چيزايي ياد بگيرين
واسه گرفتن كيف پول بزرگتر و هم كيف ذخيره چيزايي كه بدست ميارين بايد حيوانهاي مشخص شده مثلا خوك رو بكشين، واسه اون دوستي گفتم كه سوال كردش
اگه كسي خواست saveم رو ميزارم، تمام skillها و upgradeها گرفتم
ولی من اولین بار ردش کردم ، حتی تو یک دستم هم چای بود :n19:نقل قول:
چرا به گیمرهای حرفه ای توهین میکنی :n24:
عجب بازیه توپیه این فارکرای :n02:
من همیشه از این بازی بدم میمد ولی با بازی کردن ورژن 3 عاااشقش شدم:n06:
اتفاقا من همون بار اول ردش کردم ، البته روی Adventurer ، که الان شروع کردم دوباره بازی کنم روی Survivalنقل قول:
آره سخته. من بار سوم ردش کردم.نقل قول:
منم الان برای برای دوم شروع کردم بازی رو و روی Survival گذاشتم.
اما از بس استادی شده بودم توی این بازی مراحل خیلی برام آسون شده و سعی میکنم با خفن ترین شیوه ها و عجیب ترین روش ها مراحل رو پیش برم.
واقعا آزادی عمل توی این بازی دیوانه کننده هست
من عادت دارم حیوانها یا ادما رو با ماشین زیرمیکردم واسه کشتنشون اما روی حالتSurvival با بیشترین سرعت هم به یه حیوون میزنی نمیمیره و فرار میکنه، منم بیخیال این حالت شدم
چقد عاااااااااااالیه این بازی...من هنوز تو چبتر 3 هستم...فوق العاده هستش....
بچه ها این مموری های SD با حجم 16 و 32 و 64 گیگ به چه درد جیسون میخوره ؟
و چرا لپ تاپ 2-3 میلیونی رو بر نمیداره ؟ و فقط مموری ها رو برمیداره ؟
خریت :دی :دینقل قول:
فکر کنم به درد اچیو جمع کردن بخوره.به درد ما pc بازها نمیخوره :n01:
مگه روی pc بازی میکنی؟ ایکس باکس رو چی کار کردی؟نقل قول:
من که نشستم دارم بازی رو کامپلت می کنم. کل مموری ها و نامه ها رو پیدا کردم الانم نشستم رلیک ها رو پیدا می کنم
ولی متاسفانه نتونستم هیچ اوت پستی رو ببه صورت مخفیانه فتح کنم خیلی چیز غیر ممکنیه نه چاقو نه پیستول سایلنسر دار نه اسنایپ هیچ مدل نتونستم بدون اینکه اسپات شم فتح کنم
سلام
این سیو بازی است
الان این رو باید کجا بریزم ؟ در محل نصب بازی همچین چیزی ندارم
وقتی از حالت فشرده خارج میکنم داخل فولدر پروفایل این فایل ها هستند
lاتفاقا راحته بدون دیده شدن اوت پست ها رو فتح کردنقل قول:
من که حدود 60 درصد رو بدون دیده شدن فتح کردم
سلام یک جای بازی رو گیر کردم اونجا که میخوام KEITHنجات بدم اون مرده با چاقو بهمون حمله میکنه بار اول کلیک چپ میزنیم جا خالی میدیم بعد دکمه SPACEمیزنیم چاقو رو میبریم سمت بدنش اخرین دکمه ای که اونجا باید بزنیم نمیدونم چیه ممنون میشم راهنماییم کنین
پ.ن : یعنی هیچکس نمیدونه اینجا باید چیکار کنم:n29:
خب یادمون نیست که باید چی رو بزنی
خودش روی صفحه میزنه که کدوم دگمه رو باید بزنی
کاری نداره
دکمه هاش یا Space یا C ...نقل قول:
از این دو حالت خارج نیس !
یادم نمیاد E هم بود یا نه.
مرحله های اینجوری سرعت عمل میخوادنقل قول:
هر کلیدی که خواست رو باید بزنی
(اگه با کیبورد بازی می کنی فکر نکنم بگه کدوم کلیده!!!)
من با دسته x360 روی پی سی زدم
دسته xbox360 مخصوص کامپیوتر؟سیمی هست یا بلوتوث؟!نقل قول:
همه بازیها رو میشه باهاش انجام داد؟
چنده قیمتش؟
سیمی هستش ، بله با درایور مخصوص ، اصل هم هست ( هولوگرام مایکروسافت داره )نقل قول:
همه ی بازیای که تاحالا داشتم رو ساپورت کرده و هیچ مشکلی نداشتم فقط COD بود که کلا با دسته نمیاد
قیمتشم نمیدونم ، حدودا پارسال خریدم 70 تومن
اونجا تا جایی که من یادمه تو pc دکمه W یا همون دکمه حرکت به جلو رو باید بزنی تا با کله بزنه تو کلش و ....نقل قول:
بازی امروز صبح تمام کردم خیلی بازی خفنی بود اساسی فاز داد خوش به حال دوستانی که تونستن روی بالاترین حالت گرافیکی بازی اجرا کنن :n01: مرحله Aced in the Hole با سم رفته بودیم داشتیم با هویت بازی میکردیم که وسط بازی هویت سم رو با چاقو سر میز میکشه 2تا سرباز بالا سرمون ایستاده بودن بعد از اینکه هویت رو کشتیم این همه جنازه که روی زمین افتاده بود از کجا اومده بودن:n02:
آره منم تو همینش مونده بودم :-Dنقل قول:
منم الان این بازی خارق العاده رو تموم کردم/ی جورایی دلم برا بازی تنگ میشه چون بهترین بازی عمرم بود/خیلی بازی قشنگی بود.ایشالا ورژن 4 :n18:
منم بازیو تموم کردم فقط اینجاشو متوجه نشدم که چرا هویت سم رو کشت؟
پ ن پ بیاد بگه سام عزیز به جاسوسیت ادامه بده لذت ببریم :n02:نقل قول:
پس من داستانو غلط فهمیدم. فک میکردم ما جاسوسیم هویت هم رئیس ماست.:n02:نقل قول:
من غلط فهمیدم یا درستش همینه؟
یا ما جاسوس بودیم تو تشکیلات هویت؟
بازی واقعا شاهکار بود...داستان عالی..گرافیک عالی..موزیک خوب..
میتونست جزیره خیلی دیوونه تر و پیچیده ترم باشه که خوب..نبود !
نمره من به بازی 9/10
نقل قول:محتوای مخفی: اسپویلر