براساس کلید : 17.25
خوبه ؟ : (
گــــند زدم واقعا ! گنددد ! اون سوال رسم هندسی رو الکی غلط نوشتم ، یک اونوریش رو ندیدم ، ای خداا !! : |
سوال آخر هم هیچ چیزم شبیه کلید نبود ! مگه نگفت توضیح بدین ؟ من فک کردم توضیح فارسی میخواد ! : |
3 تا هم 25 صدم !
Printable View
براساس کلید : 17.25
خوبه ؟ : (
گــــند زدم واقعا ! گنددد ! اون سوال رسم هندسی رو الکی غلط نوشتم ، یک اونوریش رو ندیدم ، ای خداا !! : |
سوال آخر هم هیچ چیزم شبیه کلید نبود ! مگه نگفت توضیح بدین ؟ من فک کردم توضیح فارسی میخواد ! : |
3 تا هم 25 صدم !
زیست خیلی سخت بود:24:
نقل قول:
فک نمیکنم نمره ندن یعنی باید نمره بدن
چون کتاب هم اشاره که جواب معادله x های معادله س
زیاد نگران نباش به احتمال زیاد میدن
اخ اخ نگو که از این بلا ها زیاد سرم اومده یه چیزی رو نمیبینم یا اینکه منظور سوالو نمیفهممنقل قول:
خیلی حس بدیههههههههه
سلام
آسون بود ولی من خوب نمی شم(شاید به زور 18-17)
از شانس بد من این موقع(توی امتحانا)یه اتفاقاتی افتاده همش فکرم مشغوله روزی 5-6 ساعت می رم توی اتاق ولی فقط مثلا 2 ساعتش مفید می خونم
امثال توی امتحانا رکورد می زنم(فکر کنم یه بار دیگه هم گفتم:31:)
تا حالا زیر نونزده نشده بودم اونوقت امسال...:41:
خدا کنه سه تای آخری رو خوب بدم
اگه اونقدری که برای امتحانای کانون می خوندم برا اینا می خوندم خیلی از این بهتر میشد(مخصوصا دین زندگی و هندسه)
شما که حسابانت عالی بود دوست عزیز ( باتوجه به درصد های کانون )نقل قول:
چرا 17-18 ؟ اینکه خیلی بده
یه چیزی :
یه عوضی جلوم نشسته ، هم کلاسیمه ، تیک عصبی داره هر 5 ثانیه سرفه های خشک میکنه ، یعنی ریده به اعصابم
وسط امتحان حسابان با لگد محکم زدم به صندلیش مراقب میخواست بیاد منو بزنه ! هرچی هم به مراقب میگم جای من یا جای این رو عوض کنین میگه شماره های صندلی عوض میشه نمیشه
چیکار کنم ؟ :41:
درکت میکنم
کنار منم یکیه هی هرچی میخونه رو با صدای نسبتا بلند میگه که هم ادم متوجه نمیشه و هم روی اعصابه
هی میخوام بهش بگم اینجوری نکنه یادم میره تا وسط جلسه امتحان:دی
من زیست حساب کردم از روی کلید میشم 14 . خدایی سخت بود میخاستم برم سر جلسه گفتم 18 میشم واقعا که .فیزیک 17-18 زیست 14 اه اه اه:18:
بچه ها نگران گندهایی که زدین نباشید توی کنکور همش رو جبران میکنین ایشالا
وقتی درصد کنکورمون از 75 درصد حساب میشه ( همچین چیزی ) اونوقت مگه میشه نگران نباشیم ؟ : دینقل قول:
تازشم ! مدرسمون 2 تا کلاس پیش خواهد داشت ( چون دو تا سوم داریم ) یه کلاس رو میخواد بکنه معدل 18 به بالا ، یه کلاس دیگه زیر 18 این یعنی منی که معدلم 17 هست باید توی یه کلاس ضعیف باشم ! : (
بابا کجا 25 درصد پارسال و امسال 25 درصد است سال دیگر به احتمال زیاد می شود 35 درصد
در ضمن کی این برنامه را رخته است . شیمی و عربی یک روز
من هنوز فقط فصل سه را خواندم هنوز دو و یک مانده وای چی بکنیم
من رفتم فصل 3 تازه این برنامست آخه؟
دفعه قبل هم گفتم اگه قرار بود تاثیر معدل رو افزایش بدن حتما قبل از امتحانات اعلام می کردن .تازه دوستمون که گفته بودن در صد از 75 محاسبه میشه اینطور نیست.توی کارنامه که درصد واقعی رو میزنن.و تاثیر معدل فقط وفقط روی نمره کل اونم مثبت اعمال میشه.نقل قول:
دوستان این زودپز حین پخت غذا سامانه ی باز هست یا بسته ؟!
از چند نفر پرسیدم انگار بین علما اختلافه : دی
معلممون گفته باز ولی به نظر خودم بسته میشه.
بیچاره تا حالا آشپزی نکرده نمیدونه انتقال ماده نمیشه داد حین پخت غذا
کجایید بچه ها؟!؟!؟! باورم نمیشه 8 شب 1 فصل مونده
البته قبل امتحانا 1 دور 3 رو خوندم کامل ولی .....
تا وقتی که سوپاپ کار نکنه بسته ولی اگه سوپاپ کار کنه بازنقل قول:
هه هه کولیکاتیو به بعد مونده بی هیچ استرسی میرم بخوابم بغیشو صبح میخونم به امید امتحانی خوب برای همه ی دوستان
امتحان خوبی بود و لی بی دقتی کردم و بین 15 الی 17 می شوم
واااااااااااای باورم نمیشه خیلی خوب دادم به نظر من که آسون بود ولی دوستام که از منم بیشتر خونده بودن میگفتن سخت بود حتی سخت تر از فیزیک :18:
بد نبود فک کنم 17-18 بشم!!!!!شایدم بیشتر
تیندال رو یادم رفته بود
یعنی کامل تعریفشو بلد بودما ولی اون اسمشو یادم رفته بود! تو ذهنم هـــی این انتزاج میومد ولی این کجا و آن کجا!:27:
این شیر رو هم آب رو نوشتم قسمت دومش رو نمیدونستم اسید چرب بنویسم یا چربی! گذاشتم آخر امتحان جواب بدم! برگه رو دادم اومدم بیرون یادم افتاد جواب ندادمش!!!!!!!!!!!!!
حداکثر 19.5 میشم! بقیشو هم به نظرم درست نوشتم! یعنی همون 19.5:دی...البته بدون نیگا کردن به کلید...نیگا کنم شاید کمتر بشم روحیم رو از دست میدم:دی:دی
احتمالا 18.5 ...
خوب بود . سوالش مثل سالهای قبل بود ...
اما واقعا وقتش کم بود . شیمی 3 درس سختی نیست ولی دیگه آخه چرا فقط 1 روز تعطیلی ؟!
کلید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه اگه درسی رو تو برگه 7 نگیریم چه قانون هایی هست که بشه درسو پاس کرد و چطوریه؟
و یه سوال دیگه اینکه اگه سوم همه درس ها رو قبول نشیم میشه رفت پیش و امتحان های سوم رو با پیش امتحان بده؟
معدل کتبی=نمره توی ورقه * واحد درس تقسیم بر کل واحد؟
این کلید گذاشتن هات منو کشته ... : دینقل قول:
دقت کردین سوال فصل ها به ترتیب نبود ؟ دو تا مونده به آخر از فصل 1 بود ! آخری هم از فصل 2 !
عربی هم به نظر من کمه 1 روز!
شیمی هم کم بود!
فقط انگلیسی وقتش کافی بود:دی
بچه ها من کلا برای شیمی 3 ساعت خوندم از رو کلید نگا کردم 18 میشم:27: حالا شما هی برید خرخونی کنید:21:
سلام
عجبم از این زمونست که جدیدا تنبلی به رخ میکشن(قابل توجه ted1996عزیز)
امتحانم بد نبود سلام داشتن خدمتتون
میخواستم یه ادرسم بذارم تو مطلبم چون بی ربط بود میذارم تو امضام
سلام امتحان بد نبود 18.5 میشم
راستی کسی نمیدونه معدل رو چه جوری حساب میکنن(کتبی دیپلم)
وای وای من از رو کلید 16.5میشم.......خیلی نامردن:44:
بابا چرا نارحتید بعضی از شما ها من از روی کیلد می شوم 16
افتخار می کنم به خودم در یک روز و در 5 ساعت این نمره را می گیرم
زبان را شش روز وقت می گذارند من اصلا پنج روز ان هیچ نخواندم و یک روز خواندم و شدم 13
هدفم فقط اینه معدل نهایی بالای 15 بشه بسمه
در کنکور هم مهندسی برق قدرت روزانه
در یکی از استان ها زیر رتبه 8000 بسمه
من که تابستانو باید بشینم زیست بخوانم!
تغییر رشته میدم:44:
الان که حسابان رو خوب میشم دوباره به شک افتادم که همین ریاضی رو بمونم!
اصلا تو بحران شخصیت افتادم:دی
بچه ها مشاوره بدین:دی
رشته ریاضی هست و چرا می خواهی بری یک رشته دیگر
اصلا چرا می خواهی بری تجربی . تجربی باید بخوانی یعنی درس های خواندنی ات خوب باشد . و ریاضی مفهومی
ولی به نظر من رشته ریاضی بهترین رشته است . به نظر من مادر همه رشته ها است
جاااااان؟ ! ! ! زرده تویی:نقل قول:محتوای مخفی: .
قبول نمیشم ...
آقا یکی جواب این بنده خدا رو بده که این سوال رو منم دارم .نقل قول:
کسی میدونه اگه درسی رو تو برگه 7 نگیریم چه قانون هایی هست که بشه درسو پاس کرد و چطوریه؟
و یه سوال دیگه اینکه اگه سوم همه درس ها رو قبول نشیم میشه رفت پیش و امتحان های سوم رو با پیش امتحان بده؟
معدل کتبی=نمره توی ورقه * واحد درس تقسیم بر کل واحد؟
باو خیلی سخته آخه:دی
شایدم نرفتم:|
نمیدونم بخدا چیکار کنم:|
اصلا این کار و نکن ... رشته ی تجربی شاید درساش ب ظاهر از نظر مفهموم ساده تر باشه اما باید خیلی بیشتر زحمت بکشی ... ! کلا باید خرخون باشی : دینقل قول:
حالا اگه بخوای تغییر رشته بدی دیگه خیلی بدتر میشه ... + اینکه رتبه آوردن تو ریاضی خیلی آسون تره نسبت ب تجربی و صد البته اینکه اگه رشته ریاضی درس های شیرین تری داره : X
مرسی میلاد و علی عزیز فور هلپ::)
بقیه هم نظر بدن
شهاب تو که هی تشکر میزنی تو هم نظر بده و منو از بحران نجات:دی:دی
اون دوست عزیز نگاه کن جوابش به نظرم این است
اگر معدل نهایی بالای 12 داشته باشی دو تا می توانی تک ماده بزنی
و اگر زیر 12 باشد یکی تک ماده می توانی بزنی
این را من شنیدم . دیگه راه نمی برم چه قدر درست است یا نه
ولی یک چیز نگاه کن وقتی کارنامه می ره به مدرسه خوب اگر افتاده باشه اصلا احتیاج نیست بری اعتراض بزنی خود مدرسه اول اعتراض می زنه و بعد اگر نشد می اید برایت تک ماده یا تبصره می زنه و بالاخره کاری می کنند که قبول بشوی جوش نزن
در اخر به نظرم یکی از بچه ها شنیدم که می گفت اگر درسی بیافتی می توانی بری پیش و همراه ان باید اون درس ها را امتحان بدی .
ولی این گونه سخت تر میشه