هستم ! : دینقل قول:
نمی دونم احساس می کنم خیلی مغروری ببخشیدا اینو نمی گفتم می ترکیدم
امیدوارم آخرش وقتی نتایجو دادن بی مورد نباشه
مرسی از صداقت ! : دی
Printable View
هستم ! : دینقل قول:
نمی دونم احساس می کنم خیلی مغروری ببخشیدا اینو نمی گفتم می ترکیدم
امیدوارم آخرش وقتی نتایجو دادن بی مورد نباشه
مرسی از صداقت ! : دی
اصلا عربی کنکور همش قواعده.!!!!:13:نقل قول:
حتی اون 8 یا 9 تست ترجمه هم اسمشه که ترجمه هست و هرکی ندونه فکر میکنه که باید داوطلب تمام لغات کتاب درسی رو حفظ باشه درصورتی که اگه شما قواعد عربیتون خوب باشه با رد گزینه به جواب میرسید.
فقط یک عدد تست از ترجمه هاست که مربوط به مفهوم عبارته که برای حلش باید جملات و اصطلاحات کتاب درسیو خوب بلد باشید.(به نظر من زیاد ارزش نداره به خاطر یه تست به خودت خیلی فشار بیاری.)
البته خوشبختانه کتاب ایاد فیلی جملات مهم و اصطلاحات کتابهای درسی دوم و سوم رو داره)
9تا تست هم از متن میاد که 4تاش دقیقا به متن ربط داره و باید درک مطلبتون تو عربی قوی باشه. 5تا تست دیگه هم مال مربوط به قواعده.
بقیه تستها هم که مستفیم مربوط به قواعده.
نههههه!! نروووو!!:31:نقل قول:
برو خدا به همرات!! منم دیگه یواش یواش باید بند و بساطمو جمع کنم! تا چند روز آینده منم میرم!:41:( از روز شنبه )
ان شا... که موفق باشی!:11::40:
نقل قول:
خواهش اما خدایی دیگه مطمئن شدم مغروری:11: چون اگه ادا در می آوردی ناراحت میشدی و بهت بر می خورد :31:
امیدوارم موفق باشی که حتما هستی:10::10:
نقل قول:کجا میرین !!! نرین !!!نقل قول:
شما برین کی به سوال های بی پایان من جواب بده ؟ :31:
حداقل هر جمعه شب یه سری بزنین باو !!!
دفعه اول حسش نبود جواب بدم اما دفعه دوم دیگه گفتم نقل قول کنم جواب بدم !!نقل قول:
من نمیگم محمد غرور نداره ! اما از اون غرور ها هم نیست که آدم حالش از طرف مقابل به هم بخوره !! غروری هست که خوشاینده و هر دانش آموزِ قوی ای همچین غروری رو داره !
من فکر می کردم لغات رو حفظ بشم نصف سوالارو جواب دادم:13: زهی خیال باطل:13:پس باید رو این درس فسقلی:31:وقت صرف کنیم!نقل قول:
از اونجایی که ممکنه من شنبه یادم بره که دیگه نمیخوام آن شم:31: پس:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
ای بابا ! مثل اینکه تصمیم ها جدی هستش ! : |
شما اینکار هارو میکنین من الان جوگیر شدم برم درس بخونم ! : دی
خلاصه ، هدفون و آلترنای عزیز ، به امید خدا هر 2 تاتون جزو تک رقمی های کنکور 91 میشین و سال بعد میاین به امثال من خط میدین !! : دی
منم میرم پیش همه پُز میدم که دو تا رفیقام تک رقمی شدن !! : دی
انشاا... همه بچه های تاپیک تک رقمی و دو رقمی بیارن و توی دانشگاه های تاپ قبول بشن ...
کارای منم تموم شد !
امروز رو یکم استراحت کردم برای شروع طوفانی فردا ! : دی
یه تاپ10 هم دادم تو انجمن موسیقی انشالله چند هفته بعد ناظر اونجا لطف میکنه و به جای من میزاره برای بازمانده گان :دی
همین دیگه ! سیستمو الان بر میدارم !
زت زیاد ! :دی (املاش اگه غلط بود ببخشید هنوز ادبیاتو شروع نکردم :دی)
پست های تاپیک 90 ، تقریبا نصف پست های 89 شد. اینطور که بوش میاد امسالم نصف سال دیگه میشه. این موضوع بد نیست که هیچ، خیلی هم عالیه. چون اینجا بیشتر وقت تلف میشه. مثلا همین صفحه رو یه نگاه کنید! فقط 10 درصدش مفیده!
Samba راست میگفت. بهترین روش استفاده از فروم، اینه که بزاریم سوال هایی که برامون پیش میاد رو 10 روز یکبار بپرسیم. تازه همه که مثل Gam3r نیستن یه دنیا سوال داشته باشن!!! بالاخره بعد یه مدت آدم خودش هرچی لازم باشه رو متوجه میشه.
به اميد اينكه اين آخرين پست تو اين تاپيك باشه:31: كه البته محاله
امروز 1 شهريور هست و شما 3فصل و 1ماه و حدود8روز تا كنكور فاصله داريد واين مدام كمتر ميشه پس ...
با آرزوي موفقيت براي همه و اينكه هر كسي به اندازه اي كه تلاش كرده و حقشه نتيجه مي گيره
براي مفيد بودن اين پست!
براي عربي هم غير از 4تا تست درك مطلب بقيه تستا با قواعد حل ميشه براي ترجمه ها هم كارگاه ترجمه لازم و كافيه
سلام دوستان
چه غم انگیز !!!!!!!!!!!!
حالا که اینجوری شد منم دیقه!!!! اینجا نمیام
من امسال تو کنکور1800 منطقه2 شدم فقط ریاضی ام خیلی ضعیف بود و زیر50بود
به این امید اومدم که کمکم کنید تا اونم به 70-80برسونم ولی مثل اینکه قسمت نشد و کسی نخواست که کمکمون کنه!!:41:
به هرحال اگه هر بدی و خوبی و.....دید حلال کنید
به امید موفقیت همگی شما
یاعلی
اگه کسی چیزی میدونه ،کمک کنه خواهشا!!!:11:نقل قول:
فقط از برای همه دوستانی که شاید تا مدت ها دلتنگ پست های قشنگشون باشیم.
دیوونه ی نگات شدم
آه
عاشق خنده هات شدم
شونه برای گریه هات
من خاک زیر پات شدم
تو اون فرشته ی خدا
که اومدی از قصه ها
اون که از اولین نگاه
عشقو با من کرد آشنا
نه نگو نمیشه
بمون واسه همیشه
نگو که شاید باید جدا شیم
نگو نمیشه من و تو ما شیم
نگو که شاید قسمت همین بود
که با سکوت شب آشنا شیم
نگو شکستی عهدی که بستی
به اون خدایی که می پرستی
نگو که تنها گل بهارم
فقط تو بودی فقط تو هستی
ببخشبد سمبا رتبه ات چند شد؟
شدیدا پیشنهادم اینه که اگر قصد خوندن برای کنکور دارین و آدم جو گیری نیستین برین شروع کنین چون تو یه چشم بهم زدن میبینی نشستی رو صندلی ناراحت کنکور!و هی من به خودم فحش می دم که چرا قدر انقدر وقت رو تلف کردم (اینجا ایران هست بهترین تفریحش چیه مگه!گمان نکنم سایر ممالک انقدر نت نقش داشته باشه تو زندگی مردمانش!مگر این که بابام صاحب کارخونه باشه اون موقع دیگه درس رو میخوام دارم سواحل هاوایی حوری دوانی میکنم:31:)و کاش زمان بر می گشت و چند صفحه بیشتر میخوندم!:13::19:
من خودم کاملا این حس رو درک کردم!زمان واقع برای من کم هست یعنی دیگه فرصتی برای من یکی نمونده از دست بدم!موفق باشیم :10::11:سال دیگه همین موقع ها منتظر باشیم نتایج بیاد برای من برق تبریز کافیه:31:
:40:چگونه میشه در کنکور سراسری فیزیک را 100 زد؟
(بررسی اول به مورخه 1 شهریورماه 1390)
دوستان به پیشنهاد eshkene عزیز قصد این را دارم که از تجربیات همه ی شما دوستان استفاده کنم و این سوال را به شکل هرچه بهتر و دقیق تر بررسی نماییم که چگونه می شود در کنکور سراسری 91 فیزیک را 100 زد. و در ابتدا قصد این را دارم که بهترین کتاب و منابع آموزش فیزیک را معرفی نمایم و سطح سختی و روال آموزشی و کیفیت تالیف هریک را بررسی نماییم و در این بین به نکاتی که میتواند مورد توجه قرار گیرد اشاره شود.
ابتدا من برنامه ای که خودم برای فیزیک میخوام دنبال کنم را میگم و شما هم همین در تعامل با برنامه خودتان بررسی کرده و هرکجا لازم میدونید نظر خودتان را راحت بگید و بگید که چرا این بخش قابل پذیرش می باشد و چرا نه و اگر نه می باشد نظر شما چه هستش که بتواند نتیجه بهتری به دنبال داشته باشد و درباره اش هم کمی توضیح بدهید عالی می شود.
1) ابتدا قصد دارم که کتاب فیزیک 1 نشر الگو از سید مجتبی سادات را بخونم که فکر می کنم از برای یادگیری و تسلط بر مبحث اُپتیک کافی و رضایت بخش باشد.
2) سپس قصد این را دارم که فیزیک 2 غلامعلی محمود زاده مبتکران را بخونم که هرچند کتاب سنگین می باشد ولی برای من که کمی در فیزیک پایه ضعیف هستم بهترین کتاب می باشد.
3) سپس میخواهم که فیزیک 3 رمزینه ونکاله را بخونم که بنا بر گفته بسیاری از دوستان بهترین کتاب در آموزش فیزیک 3 همین کتاب می باشد به خصوص برای یکی مثل من که در فیزیک پایه چندان قوی نیستم.
4) و سپس بعد از تسلط بر روی این سه کتاب میخواهم که تست های فیزیک پایه نشر الگو که در دو جلد می باشند را بزنم و این طوری به تسلط خوبی در فیزیک پایه برسم. (یکی اش تست و یکی اش هم پاسخنامه است)
5) سپس میخواهم که سه جلد کتاب فیزیک پیش فار را بخونم که هرچند گفته می شود حجم مطالب گفته شده زیاد می باشد ولی بازهم برای یکی مثل من در فیزیک قوی نیستم بهترین منبع می باشد.
6) و بعد هم میخواهم که تست های فیزیک پیش 1 و 2 گاج سفید جوکار که این هم در دو جلد می باشد را بزنم
7) و اینجا هستش که به یک سطح آمادگی حداقل 83% خواهم رسید.
8) بعد از این قصد این را دارم که برای فیزیک 3 کتاب سید مجتبی سادات را هم بخونم.
9) و بعد هم میخواهم که تست های فیزیک 3 خیلی سبز! را بزنم.
10) و بعد هم اگر فرصت شد سه جلد کتاب های فیزیک نشر الگو رضا خالو را هم بخونم.
11) در این جا هستش که به آمادگی بالای 91% رسیده ام و قصد دارم که با هم حل های مکرر تست های همان دو منبع تست فیزیک پایه نشر الگو و فیزیک 3 خیلی سبز! و فیزیک پیش گاج سفید جوکار خودم را به آمادکی 100 در فیزیک برسانم.
البته eshkene عزیز بیشتر ذهنیتش این هستش که دوستان در مورد سختی کتاب ها نظر بدهند که این را هم در ادامه خواهیم گفت و هر چند همین پست را تکرار و نکاتی که دوستان در ادامه خواهند گفت را به آن اضافه خواهم نمود تا جایی برسیم که با توافق تمامی دوستان و عزیزان به اطمینان کامل در یک پروسه فوق العاده از برای کسب فیزیک 100 در کنکور سراسری تاکید نماییم. ان شاء الله.
حال این نظر شخصی خودم از نظر سختی کتاب های فیزیک می باشد که البته فقط یک نظر شخصی می باشد و این نیستش که خودم تمامی این کتاب ها را خوانده ام:
1) فیزیک غلامعلی محمود زاده شاید ساده ترین کتاب های فیزیک باشند همراه با توضیحات بسیار که اساسا بر مبنای ریاضیات بوده و بیشتر هم برای امتحان تشریحی مناسب می باشند و انگاری خیلی مفهومی کار کرده است ولی جنبه کنکوری آن ضعیف هستش.
2) فیزیک انتشارات فار (رضا سبزمیدانی، آرش زاهدی، بابک جوانمرد) به عنوان مفهومی ترین کتاب های فیزیک هستند که هرچند حاوی توضیحات بسیار می باشد ولی برای فردی که از ابتدا در درک مفاهیم چندان راحت نیست خیلی عالی کار شده است و به خوبی مطلب را برایت جا می اندازد و سبک آموزش هم روان و ساده و قابل فهم می باشد.
3) فیزیک احمد مصلایی جز بهترین کتاب های فیزیک بر اساس آموزش بر مبنای حل تست می باشد که به شکل سخت و سطح بالا و بسیار قابل فهم برای فرد پیش رفته است به خصوص این کتاب فیزیک 3 اش که مورد مطالعه بسیاری از دوستان هم بوده است و انگاری این کتاب فیزیک 1 پیش خیلی سبز هم از احمد مصلایی می باشد.
4) فیزیک ونکاله که شاید به خوبی فیزیک احمد مصلایی و مولفین فیزیک فار و رضا خالو نرسد ولی به احتمال قوی از فیزیک غلامعلی محمود زاده و حتی شاید از فیزیک سید مجتبی سادات نشر الگو هم بهتر می باشد و به خوبی تواسنته است در تفهیم مطلب به داوطلب عمل نماید.
5) فیزیک رضا خالو هم به عنوان یکی از بهترین منابع فیزیک برای کسب درصدهای بالا می باشد که توانسته است با سبک آموزش دقیق و تست های سخت خود فرد را بخوبی در فیزیک جان سخت نماید.
6) فیزیک خوشخوان را هم بنده فقط از سختی و سطح بالا بودن آن مطلع هستم و چندان نظر و شناخت خاصی درباره آن ندارم.
7) فیزیک دکتر فرین کمانگر اندیشه سازان-مبتکران که این کتاب هم از بهترین کتاب های اموزش فیزیک 3 بر مبنای ارائه تست های سخت و قوی همراه با پاسخ های تشریحی عالی می باشد.
8) فیزیک گاج سفید جوکار هم به عنوان کتاب مورد توافق و مورد استفاده ی بسیاری از داوطلبان در چندین سال گذشته بوده است و برای یک فردی که در فیزیک در یک سطح متوسط به بالا است کافی و رضایت بخش برای کسب درصدهای بالا می باشد.
دوستان خواهشا اصل مطلب را فقط مبنا قرار دهند و به حاشیه نپردازند و به اینکه من چه گفتم و چگونه گفتم و چه نظری دارم در حد یک مطالعه نگاه کنند و سعی کنند با تامل بیشتر نظر عالیه خود را برای همگان منعکس نمایند.
با تشکر از همه ی شما دوستان
کاش یکی بود PDF چیزی درباره اینکه چطور صحیح مطالعه کنیم آپ میکرد
سلام به همگی
من تقریبا کل این 78 صفحه رو خوندم و بعد تصمیم گرفتم تجربیات خودمم بگم شاید به درد کسی بخوره
1-حتما آزمون قلمچی ثبت نام کنید ولا غیر!
من خودم گزینه 2 میرفتم و بعد کنکور فهمیدم که خیلی اشتباه کردم.
دلایل:
الف:برنامه ریزیش واقعا افتضاحه ، همچنین برنامه اش شما رو مقید نمیکنه که توی طول سال درسای پایه رو بخونید ، یعنی اگه درسای پایه رو نخوندین میتونید فقط به سوالای پیش دانشگاهی جواب بدین و امتیازی از شما کسر نمیشه.
ب:کارنامه اش 1 روز بعد آزمون میاد و این واقعا خیلی بده فقط یادمه آزمون اول ساعت 6 غروب دادن اونم فقط واسه تبلیغات.
پ:آزموناش 3 هفته 1 باره و شما هرچی بیشتر آزمون بدین به نفعتونه.
ت:رقیباتون خیلی درس خون نیستن.یعنی به نظر من تو قلمچی بیشتر بچه ها درس میخونن.
2-اگه پشت کنکور هستین حتما 3-4 تا از درساتون رو کلاس برین (ترجیحا دروس تخصصی).
دلایل:
اگه کلاس نرین واسه تون وقت زیادی میمونه و بخاطر همین خوندن درساتون رو کش میدین و حجمی که باید تو 1 ساعت میخوندین رو تو 5 ساعت میخونین و چون از همه ی ظرفیت مغزتون استفاده نکردین خیلی کمتر یاد میگیرین و هی برمیگردین دوباره میخونین و بعد از یه مدتی وسواسی میشین.
معمولا آدم ها وقتی کاملا از ظرفیت مغزشون استفاده میکنن که وقت کمی دارن.
همچنین وقتی تو فضای کلاس قرار میگیرین یه جو رقابتی تو کلاس بوجود میاد که باعث میشه بیشتر درس بخونین و در ضمن میبینید که شما تنها نیستید که قراره درس بخونید و کلی آدم دیگه هم مثل شما هستن و خستگیتون کمتر میشه.
3-حتما یه باشگاه ورزشی هم ثبت نام کنید و 1 روز در میون ورزش کنید.
پ.ن : خودمم معرفی کنم : من دیپلم ریاضی دارم و تا سال سوم رشته ریاضی بودم (معدل نهایی : 51/18) ولی پیش دانشگاهی رفتم رشته تجربی و همون سال رتبه ام 4000 شد،موندم پشت کنکور اوایا خیلی خوب پیش میرفتم،کارنامه هام رو هم تو همین سایت میزاشتم یادمه تو آزمونای گزینه 2 یه بار شدم 47 تو کشور و وقتای دیگه هم زیر 500 میشدم معمولا،اما کم کم بریدم و از عید به بعد کلا تعطیل کردم و رتبه ام تو کنکور 90 شد: 6600
تجربیاتم رو صادقانه گفتم به این امید که شما استفاده کنید و مثل من خودتون تجربه نکنید،ضمنا اگه کمکی ازم بر بیاد خوشحال میشم چون تا سر مهر بیکارم!!!
خب ما هم از بیست شهریور به بعد کمتر میایم مثل سمبا و اینا ( کلاس رو حال کردین ؟ :31: )
ولی باور کنید اول میگفتم بعد حتما خیلی به پی سی سر میزنم ولی بعد کنکور و مخصوصا بعد اعلام نتایج کم کم کارا شروع میشه و حوصله برا آدم نمی زاره. دانشگاه هم که دیگه جای خود دارد.
من فقط باز پیشنهاد می کنم این پست هایی که لینکشون تو امضام هست رو حتما بخونید و امیدوارم این راهنمایی بهتون کمک کنه و ما تونسته باشیم قدری از دینمون رو ادا کنیم.
کتابهای پیشنهادی کنکوریای 90 ( vahid-p,lohrasbi, samba ) برای کنکوریای 91 :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6307676&postcount=405
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6307701&postcount=406
نحوه استفاده از گام اول :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6307726&postcount=407
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6266160&postcount=411
اگه من به جای شما بودم،حتما یه کلاس خوب واسه فیزیک میرفتم که این همه کتاب و این همه وقت رو صرف فقط یادگیری نکرده باشم،و برای تست هم،تست های دبیرتون با یه کتاب تست خوب فیزیک (مثل گاج سفید یا هرکتابی که به نظر خودتون خوبه و از خوندنش لذت میبرید) کفایت میکنه.نقل قول:
شما با خوندن این کتابها میخواید کاری کنید که دیگه هر ماهی یی که بهتون دادن واسه تون شناخته شده باشه در صورتی که اگه ماهی گیری رو خوب یاد میگرفتین نیازی نبود که همه ی ماهی ها رو خوب بشناسید.
و با این کار سر کنکور فقط از حافظه تون استفاده کردین،در حالی که حافظه خیلی قابل اعتماد نیست،ولی اگه کاملا روی مبحثی تسلط داشته باشید با چند تا فرمول ساده میتونید سر کنکور همه ی سوالها رو حل کنید.
تجربه من و خیلی از دوستای دیگه ام که پشت کنکور بودن میگه که اکثر بچه ها اول سال برنامه های خیالی زیاد مینویسن،به نظر شما خوندن این همه کتاب اونم فقط برای یک درس امکان پذیره؟؟؟
اگر سطح شما در فیزیک خیلی بالا بود،شاید این کار امکان پذیر میشد،چون خیلی از مباحث صرفا به جهت مرور بود ولی خودتون گفتید که در سطح خیلی بالایی نیستید در این درس.
گاهی اوقات بلند پروازی کار دست آدم میده،منم مثل شما پارسال واسه خودم کلی کتاب جمع کرده بودم که میخواستم همه رو بخونم و مثل شما میخواستم همه ی درسامو 100 بزنم در حالی که اگه اینقدر بلند پروازی نکرده بودم الان حتما به رشته ای که دوست دارم رسیده بودم.
ممنون عزیز از این پست قشنگ و صادقانه اتنقل قول:
ببین رفیق قصد بلند پروازی نیست فقط کسب اطمینان از عملکردی است که بهترین نتیجه را برای من و حتی سایر دوستان داشته باشد که در این جا منظور صرف فیزیک می باشد.
اساسا منظور من این هستش که «روش درست فکر کردن در فیزیک را یاد بگیرم»
سلام به همه کنکوریهای 91
امیدوارم همه تون به اون چیزی که حقتون هست برسید
من رتبه 398 ریاضی منطقه 1 سال 90 هستم
اگه سوال یا درخواست یا مشاوره ای یا ... خواستین من در خدمتم
اگه هم خواستین میتونید تو یاهو بپرسید ای دی یاهو تو پروفایلم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش دارم :31:نقل قول:
شاید این روشی که گفتین باعث بشه فیزیک رو 100 بزنید ولی شما وقت زیادی ندارین
تازه از اونجایی که رشته تون تجربی یه فیزیک درس اصلیتون نیست که واسش انقدر وقت بذارید
برای اینکه تو کنکور رتبه ی خوبی بیارید باید همه ی درسها رو خوب بزنید.
تشکر بابت وقتی که گذاشتی برای نوشتن این پستنقل قول:
اما موضوعی که هست اینه که فکر نمی کنم فیزیک دبیرستان به اندازه کتاب و جزوه و این همه اسم که گفتی پیچیده باشه اصلا انقدر مطلب نداره !!!
ببینید کنکور و تستایی که قراره 9-10ماه دیگه سر جلسه حل کنید اصلا و ابداَ انقدر دردسر لازم ندارن .
نگاه به وضعیت الان بکنید ببینید مثلا مبحث حرکت شناسی و دینامیک خوب بلدید ؟ اگه بلدید که برید سراغ تست تگه هم نه شما در مرحله اول نیاز دارید که مبحث به طور کامل بفهمید حالا میشه از روی کتاب درسی و جزوه معلم و حداکثر 1 کتاب کمک درسی این کار صورت بگیره و بعد از اون شما میرید سراغ تست و متوجه میشید که توی تستا تمرکز بیشتر روی چه نکته هایی هست تمرین می کنید آزمون میدید ، نکاتی که جدید یادگرفتید جایی یادداشت می کنید
و بعد از تموم شدن چند مبحث تست های جامع حل می کنید از تمامی فصل ها . و من این قول میدم که درصد بالایی کسب کنید
اینکه 100% بزنیمو این حرفا نمیگم امکان پذیر نیست ولی خب میشه یکم بلند پروازانه در نظر گرفت .
هنر این نیست که یه مسئله کوچیک خیلی بزرگش کنید هنر اینه که مسأله های بزرگ ساده کنید .
من سال 89 کنکور دادم سالی هم که گذشت در کنار درس خوندنم مشاور کانون بودم توی یکی از شهرهای کوچک (اینو برای این گفتم که یعنی از کنکور و مسائلش دور نبودم )
سلامنقل قول:
واقعا بهتون تبریک میگم:11:
میخواستم بدونم شما برای ریاضی و فیزیک چه کار کردید؟ چگونه مطالعه کردید؟چه کتابهای کمک اموزشی خوندید؟
پیشاپیش ممنون:11:
برای ریاضی و فیزیک باید مطالب رو با تمرین زیاد و با تکرار مداوم یاد گرفت مثلا نباید برای مبحثی مثل مشتق بک دفعه 100 تا تست زدنقل قول:
میشه 25 تا شهریور 25 تا آذر 25 تا اسفند و 25 تا اردیبهشت.
سعی بیشتر رو تمرین باشه تا خوندن
تست هایی که نکته خاصی دارن حتما مشخص کن تا بعد مرور کنی
کتاب های پیشنهادی :
دیفرانسیل : میکروبانگ گاج
تحلیلی : آبی کانون
گسسته : سفید گاج
واسه فیزیک هم من فقط گاج سفید رو حل کردم
واسه شیمی پایه مبتکران و پیش خیلی سبز
واسه دینی کتاب همگامان خوبه
واسه بقیه عمومی ها تست های کنکور سال های اخیر
بسیار ممنون بابت گذاشتن کارنامه. اگه میشه برای کاملتر شدن کارنامه، معدل کتبی سوم رو هم بگید. ممنون. :11:نقل قول:
معدل امتحان نهایی 19.34نقل قول:
سلام رفیقنقل قول:
ابتدا بابت قبولی و این رتبه عالی که آوردی به شما تبریک میگم و آرزوی موفقیت بیش از این را برایت دارم.
شما فیزیک را 77% زدید و این درصد بسیار خوبی آن هم در کنکور ریاضی هستش. حال میشه بگی که چطور شد که نتونستی فیزیک را بهتر از این بزنی و اگر بخوای و شرایط کنکور برایت دوباره تکرار شود از برای اینکه در فیزیک درصد بهتری را کسب کنی چگونه عمل می کردی؟
با تشکر فراوان از شما دوست و همشهری عزیز
اگه تجربی هستی نیازی نیس 100 بزنی. رو 70 یا 60 یا حتی 50 هم نگه داری خوبه. یعنی شما این وقت رو رو زیست یا شیمی بذاری به صرفه تره! فیزیک رو کم بزنی میتونی با درسای دیگه جبران کنی.ولی زیست رو کم بزنی فاجعه س. کاریش نمیشه کرد! این یک طرف قضیه. از طرف دیگه تقریبا غیرممکنه. فیزیک کنکور به اندازه کافی سخت و شاید هم وقتگیر هست. یعنی شاید یکی دو نفر صد بزنن خیلی خیلی سخته. ولی اگه میخوای زیر 20 و این حدودا شی خب اون یه بحث دیگه س.نقل قول:
** برای موفقیت تو کنکور باید هدفدار بخونی! یعنی بدونی چی و چه قدر بخونی.
3 تا شاهد:
دو تا کارنامه از سایت گزینه 2 دیدم بذارم بد نیس.البته واسه پارساله. کنکور 89
خودم هم فیزیک رو 50 و خوردی زدم رتبه زیرگروه یکم شد 60 و خوردی. البته کنکور 90 !
چه جالب. منم دقیقا معدل کتبی سومم شده 19.34 .نقل قول:
ولی خب رتبم اندازه شما جالب نشده. 280 منطقه 3 - ولی باز در مقابل دو سه ساعتی که می خوندم از سرم هم زیاده :31: -
تو درس فیزیک همه نوع سوالایی هستنقل قول:
سوالهای پرکار و وقت گیر
سوالهای ابتکاری و خلاقیتی
سوالای آسون
من خودم تواناییم فیزیک 78 درصد بود به نظرم اون سوالایی که نزدم بلد نبودم فقط همین.
ممنون رفیقنقل قول:
شاید دونستن چند نکته باعث شود که بهتر بتوانی من را راهنمایی کنی:
1) اول اینکه من در مورد زیست و شیمی و ریاضی و زبان در شرایط خوب و رضایت بخش می باشم.
2) دوم اینکه منظور از فیزیک 100 هم فقط شفاف سازی راه و روشی است که بشود با پیروی از آن به «بالاترین سطح ممکن» در فیزیک رسید نه اینکه به طور حتم خواسته باشم فیزیک را 100 بزنم (شاید هم آره)
3) من از برای فیزیک فرصت و زمان کافی دارم هم فقط نمیدونم از این فرصتی که دارم چه جوری برایش استفاده کنم حال چه شما بگی فیزیک 20 چه فیزیک 60 و چه فیزیک 90
حال میشه بگی که همان چند سوال فیزیک را که جواب ندادی اگر خواسته باشی پاسخ بدهی بر فرض برای امسالی چگونه عمل می کردی؟ یعنی آیا سعی می کردی که بیشتر تست بزنی؟ یا کمی در درک مفاهیم بهتر و عمیق تر عمل کنی؟ یا اینکه کنکور آزمایشی بیشتر و بهتر شرکت کنی؟ یا اینکه از سایر دوستان کمک بخوای؟ یا اینکه زمان مطالعه ات را از برای فیزیک بیشتر می کردی و توجه ی بیشتری به آن میداشتی؟ یا ........
یا اساسا و واقعا چه کار می کردی رفیق؟
دوست عزیز esilovexp بابا ول کن فیزیک چند بزنی نزنی ، من که اصلا هدفم این درصدا نیست، به جای اینکه فکر کنی من چجوری فیزیک 100 بزنم فک کن ببین چجوری میتونی روزی 10 ساعت فیزیک بخونی!!!! درصد مرصدو ولش کن درستو بخون بعدا تو کنکور خودت راحت تری !!!! هر روز بیای اینجا وقتتو تو نت بگذرونی موقع کنکور به جای اینکه بگی چجوری 100 بزنم میگی کاش این وقتارو درس میخوندم.بچسب به درست.... من اولای تابستون مثل شما بودم الان اقتادم رو غلطک . اصلا به درصد فکر نمی کنم فقط به لذتی که از خوندن ریاضی و فیزیک و درگیر شدنه باهاشون میبرم فکر میکنم! مگه فیزیک چیه که انقد خودتو میترسونی؟؟؟؟ یه فیزیک 1 داریم که آینه هاست ، چیزه زیادی نیست ، فیزیک 2 رو که بیشترشو پیش میخونی + چنتا بخش درباره دما و حالت ماده که آبه ، فیزیک 3 رو هم که نمی گم چون واقعا آسونه + من کنارش تستای خیلی سبز رو میزدم کلی لذت میبردم الانم دیگه نیازی ندارم فیزیک 3 رو بخونم چون موقعش خوب خوندم.میمونه فیزیک 1و2 پیش که اونارم لازم نیست الان فکر خودتو درگیر کنی!
بازم میگه بشین درستو بخون!!! واسه خودت میگم....
به نظر من هیچ چیزی زیبا تر از درگیر شدن با یه مسئله نیست. نتو ببوس بذار کنار، اصلا بگو یکی برات پس بذار رو PC دیگه نتونی بری سراغش، یه هفته عذاب میکشی اما عادت میکنی
راستی دوستان الان فهمیدم که فرصت برابر هم شروع شده، هر روز ساعت 17 البته احتمالا میدونستید ولی واسه اونایی گفتم که شاید مثل من ندونن.
ببین دوست عزیزنقل قول:
دلم میخواد که برای چند لحظه خودت را جای من تصور کنی:
1) زیست و شیمی و ریاضی و زبان را مسلط باشی در حدی که سابقه تدریس هم داشته باشی.
2) ادبیات و عربی و معارف هم برایت روشن و مشخص باشد که با مطالعه دقیق و مرورهای منظم میشه به بهترین شرایط ممکن در هریک رسید.
3) قصد ادامه تحصیل در رشته دکتری پیوسته بیوتکنولوژی دانشگاه تهران را هم داشته باشی
4) دیپلم ریاضی هستی ولی با شرکت در کنکور تجربی 90 رتبه خوبی هم کسب کرده باشی به طوری که می توانی پزشکی مشهد و شیراز و اصفهان و تبریز و حتی شاید تهران هم پذیرفته شوی.
5) و حال در این بین فقط در عربی و فیزیک ضعف داشته باشی و عربی برایت حل شده باشد و در این بین هم فقط فیزیک برایت باقی مانده باشد.
6) و در آخر اینکه: با اینکه از برای کنکور 91 میخواهی بار دیگر درس بخوانی ولی از هم اکنون این را به خوبی میدانی که حتی اگر رتبه تک رقمی هم بیاری احتمال این هستش که در رشته مورد علاقه ات پذیرفته نشوی.
حال شما جای من باشی چه فکری خواهی کرد؟
سلام. البته میدونم بحث نحوه خواندن فیزیک داغه داغه. ولی اگه دوستان موافق باشند یه پست مبسوط درباره ی نحوه ی مطالعه شیمی کنکور بزارم؟؟
دقیقاَ همینه ذهنتونو از الان با درصد و رتبه و دانشگاه و رشته مشغول نکنید تا جایی که باعث انگیزه دادن بشه خوبه اما شما هدفتونو فعلاَ یادگیری تمام مباحث و تسلط اونا بذارید .نقل قول:
درصد یه درسی توی کنکور به شرایط دیگه ای هم بستگی داره (به جز مسئله علمیش) و همه چیز باید دست به دست هم بده تا 100% بزنه
هرچقدر هم که آمادگی توی درسی داشته باشید آمادگی روانی داشته باشید که ممکنه سوالی طرح بشه که واقعاَ پیچیده باشه بعضی موقع ها مثلا 60% هم کولاکه .
متناسب با هم رشته ای هاتون بخونید اونی که تجربی هست اولویت اول زیست بعد شیمی و بعد فیزیک
ریاضی هم که به ترتیب ریاضی و فیزیک و شیمی .
آره حتما ، فکر کنم به اندازه کافی بحث شد دیگه در مورد فیزیک .نقل قول:
سلام. البته میدونم بحث نحوه خواندن فیزیک داغه داغه. ولی اگه دوستان موافق باشند یه پست مبسوط درباره ی نحوه ی مطالعه شیمی کنکور بزارم؟؟
نقل قول:
به نظر من برا شیمی اول از همه باید رو فصل 2 و 3 و4 شیمی 2 و همچنین فصل 1 شیمی 3 اون قسمت مربوط به واکنش ها یعنی تا شروع استوکیومتری رو کاملا مسلط شد البته خوب استوکیومتری رو هم بخونیم برا مسائل ترکیبی فصل 1 شیمی پیش خوبه .بعد که اینا رو مسلط شدی شیمی پیش رو شروع کنی.اما اونایی که پشت کنکورن و خودشون درس می خونن از همون اول شیمی 2 شروع کنن برن جلو .در مورد کتاب هم بهمن بازرگان عالی دیگه.البته میکرو گاج اون کتاب گنده که هر 3 سال رو هم داره عالی .