خدا کنه هممون قبول بشیم.اونجایی که من زدم چون تازه تاسیسه معلوم نیس چطوره و با چ رتبه ای میخواد برداره یا چن نفر متقاضی دارهنقل قول:
Printable View
خدا کنه هممون قبول بشیم.اونجایی که من زدم چون تازه تاسیسه معلوم نیس چطوره و با چ رتبه ای میخواد برداره یا چن نفر متقاضی دارهنقل قول:
سلام من 8000منطقه 3 شدم به نظرتونپزشکی بین الملل قبول میشم؟هر جا باشه مهم نیست؟:n28:
لطفا یکی جواب بده:n03:
ترازم شده7800
اونایی که قبول شدن ترازشون چند بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
سمانه خانوم ناراحت نباش ای شا ا... قبولینقل قول:
منم منتطر نتایجم.بستگی به شرکت کننده ها داره .مثلا من خبر دارم یکی با رتبه 30000 منطقه 3 قبول شده ولی با 4000 منطقه 3 قبول نشده
شما انتخاباتون کجاها بود؟
بگید تا شاید بهتر بتونیم راهنمایی کنیم.
ترازتون خوبه فک کنم قبولید ولی بستگی ب انتخاب رشتتون هم دارهنقل قول:
چون اسم شما برای 2جا برای مصاحبه در میاد نه بیشتر که احتمالشم زیاده که انتخاب اول و دوم اسمتون برا مصاحبه در بیاد.
راستی شما الویت های بین المللتون رو بگید که چطور زدید.قبلش که روزانه قبول نشدید؟
سال اولی هستین ک کنکور میدین یا دوم؟
بازم سوالی بود در خدمتم
امروز روز نتیجه هاست. اما اینجا خبری نیست! لطفا نتایج قبولی تون رو اینجا هم بذارین.:n16:
امروز نتایج نمیاد فردا میادنقل قول:
هرکی قبول شد بگه ببینیم با چ رتبه ای قبول شده.
خدا کنه همه قبول بشیم
رتبتون چند بود دوست عزیز؟
رتبه من تعریفی نیست ولی نمی دونم چرا امیدوارم !! (23000) اگر به مصاحبه برسم باقیش حله! فکر می کنم با وضعیت بد اقتصادی کشور و دایر شدن پردیس برای اکثر دانشگاهها، ظرفیت خالی کماکان موجود باشه... البته این تصورات منه! امیدوارم نتایج برای همه رضایت بخش باشه.:n01:
منطقه یا کشوری؟نقل قول:
منم خیلی امیدوارم اگه اسمم در بیاد برا منم بقیش حله.انتخاباتون رو چطور زدید؟یعنی الویت های بین المللتون رو بگید ببینیم کجا زدید.امیدوارم همه قبول بشیم.سال اول هستید یا پشت کنکوری بودید؟
من امسال سال اول بود اصلا نمیتونم بمونم برا سال بعد چون واقعا برام سخته درس خوندن توی این موقعیت
سلام خوبیییییین؟؟؟؟:n17:
شرایط سختی دارین میدونم.....پارسال تجربه کردم!!!
ایشالا همگی قبول شین...:1:
مرسینقل قول:
ممنون
آره بخدا خیلی سخته.
خدا کنه هممون قبول بشیم.
شما هم موفق باشی
خیلییییییی استرس دارم :n28:
کسی نمیدونه فردا ساعت چند می زنن نتیجه ها رو ؟ ممکنه امشب مثلا ۲ یا ۳ نصفه شب بزنن ؟! من ۱۴۰۰۰ منطقه ۲ شدم و دندون و دارو و پزشکی آبادان زدم فقط ... نمی دونم چی قراره بشه :n28:
منم نمیدونم ساعت چن میزنن.خدا کنه زود بزنن.نقل قول:
منم دارم از استرس میمیرم
خدا کنه همه قبول بشیم
خدا کمکمون کنه
سلام آقا حامد پارسال دوست من با15670پزشکی آبادان آورد ایشالا موفق باشین.....:15:نقل قول:
selda.a عزیز خدا از دهنت بشنوه !! گفتی انگار آب سردی ریخت رو سرم ... خیلی ممنون ...
اينجا همه افراد مايه دار هستن:n01:
هر رشته اي در بين الملل و پرديس و ... بگيرند ايرادي نداره اما پزشكي خيانت به مردمه!
دوست عزیز درسته پولش زیاده اما درسها و استاد ها یکی هستند و علوم پایه هم یکی هست و بعد از ۲ سال کلاس ها با بقیه سراسری ها برگذار میشه و سخت گیری هایی که برای دیگران هست برای بین الملل هم هست ...
ای بابا پس چرا نتایج رو نمیزنن؟مردم بخدا از استرس
چه خیانتی؟نقل قول:
چرا آب سرد شما ک باید از خداتون باشهنقل قول:
بچه ها چرا نتیجه هارو اعلام نکردن هنوز؟!!!!
من ارشد ژنتیک هستم.و تمام انتخابام هم بین الملل بوده ، تقریبا همه جا رو زدم.
نمیدونم چرا اعلام نکردننقل قول:
مننم همه ی بین الملل هارو زدم ولی فقط اسممون برا 2تاش میاد.
شما برا دکترا شرکت کردین یا میخوام پزشکی یا دندون یا دارو بخونین؟
موفق باشید! phD بیوشیمی وزارت علوم قبول شدم. اما اگر امکان پذیر بشه داروسازی رو ترجیح میدم.نقل قول:
موفق باشید ولی اگه فضولی نباشه شما phd بگیری ک آینده ی بهتری داری؟نقل قول:
شرمنده نظرمو فقط گفتم
شما هم موفق باشید
درست می فرمایین، من هم قصدم MD-PhD است. در رشته های ما تا مدرک بالینی نداشته باشیم نمی تونیم مستقل کار کنیم. ! hope your are justifiedنقل قول:
بچه ها جواب ها هنوز نیومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی چیزی نمیدونه؟
اگه خبری دارین به من هم بگین؟؟؟
lنقل قول:
مرسی
موفق باشین
نه هنوز خبری نیس ما هم منتظریمنقل قول:
شما ها الویت هاتون رو چطور پر کردین؟
سلام توقسمت پاسخگویی الکترونیکی سازمان سنجش سوال کردم جواب دادن امروز تاپایان وقت اداری اعلام میشود....:n17:نقل قول:
من ارومیه زدم. امسال....
منم پرسیدم گفت تا آخر روز یعنی تا نیمه شب میزنن ولی معلوم نیس کی.منم ارومیه زدم.انتخاب دومتون کجاست؟نقل قول:
فقط ارومیه.من پارسال ارس قبول شدم اما آزادم تکمیل ظرفیت قبولیدم رفتم آزاد اما شهر خودم آزاد نداره انتقالی نمیدن!!!!منم نمیتونم دور از خونه بمونم مجبورشدم نرم کنکور بدم بین ملل ارومیه بزنم خعلی میترسم!!!!!نقل قول:
ایشالا همه قبول شیم.....
منم خیلی میترسم.فقط ارومیه زدین؟جای دیگه نزدین؟نقل قول:
آزاد ک بهتره هزینشم کمتره.رشته ی انتخابیتون چیه؟
خدا کنه همهمون امسال قبول بشیم.دعا کن برام دارم از استرس میمیرم :n28:نقل قول:
هردو رشته ارومیرو زدم....نقل قول:
فقط ارومیه.
پزشکیو ترجیح میدم و البته شهر خودم باشه خعلی مهمه چون شهر دیگه نمیتونم...
شما همه جارو زدین؟؟؟؟؟
همه جا ک نه.ارومیه.اردبیل.زنجان و یزد فقطم پزشکینقل قول:
رتبتون نسبت ب پارسال چقدر فرق کرده؟
تبریز هم زدمنقل قول:
پس چرا من که معدل نهاییم 19.66هس همیشه 20 19شدم وقتی معدل 16 از من بهتر میشه کنکورش نمیگم خیانته!!!!فقط از رو 1کنکور 4ساعته 12سال زحمتمون هیچ میشه خیانت نیس !!!نقل قول:
ببین 90درصد پزشکیا تو دانشگاههای دولتی انگیزه ندارن خیانت اینه....
همه اونایی که بین ملل میزنن که مایه دار تنبل و کم کار نیستن که .....
ایشالا شماهم موفق باشی همیشه....
حق کاملا با شماستنقل قول: