نه برای من کلا چند تا سایت باز میشه
ping یاهو همجواب میده ولی با وارد کردن ای پی هم نمیشه به سایت دسترسی داشت
Printable View
نه برای من کلا چند تا سایت باز میشه
ping یاهو همجواب میده ولی با وارد کردن ای پی هم نمیشه به سایت دسترسی داشت
مخابرات مشهد تنوع سرویساش خیلی عالیه . هم محدود داره هم نامحدود . نامحدوش قیمت مخابرات تهران یکیه و محدوشم ارزون تره و با سرعت بیشتر. میتونه هر سه ماه یه طرح انتخاب کنی.نقل قول:
سلام.الان من نزدیک 3 ساعته سرعتم پایین اومده.حالت عادی 25-27 بود ولی الان :
بدون چیز پی ان 3-5
با چیز پی ان 12
دوستان کسی نمیدونه چطوری میشه کیفیتو بالا برد؟
با عوض کردن ISP !نقل قول:
اون از ماه مبارک! که پینگ زیر 400-500 نمیومد اینم از الان که سرعت زیر دایل آپه بالای 256 هم که خیلی سخت به همه بدن! چه فایده ای داره دیگه مخابرات برای من یکی استفاده دانلود نبود برای وبگردی خوب با پینگ پایین قطعی و اختلال کم و نامحدودی و قیمت مناسب بود وقتی همینا رو هم دیگه نداره باید عوض کرد!
راستی یه تلفن گویا به این شماره تماس گرفتن که پشتیبانی ای دی اس ال و .... 99990001 که کلا من نمیتونم زنگ بزنم بهشون شماره اشتباه هست!
مخابرات در حال حاضر داره همون دایل آپ رو ارائه میده با تفاوت اینکه خط شما اشغال نمیشه. من تو تدارکات یه شرکت دولتی بزرگ هستم و با شرکتهای pap زیادی از جمله مخابارت کار میکنیم و با مسئولین فروش و غیره به خوبی آشنا هستم. مخابرات در معدود متاطقی یه کیفیت نه خوب بلکه نسبی ارائه میده و در کل به هیچ دردی نمیخوره و سرعت خود من که مدتیست از افتضاح افتضاح تر شده و من که مخابرات رو کنسل کردم.
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
مشهد اصلا نیازی نیست شما بری سرویس بالاتر بگیری پول بیشتری بدی چون تمام سرویس هاش روی 2 مگابیت ست شده و من خبر موثق دارم چون مخابارت اونجا رو شرکت پرورش داده ها انجام داده و الان هم مخابارت اصفهان رو راه اندازی کردن و بعد نوبت تهران هست. ولی فقط مشهد این مزیت رو به کاربراش داده و بس.نقل قول:
من از سرویسم راضی هستم سرعت 256 دارم و دانلودم بین 27 تا 30 نسبت به پولی که میدم ارزش داره روزی یک تا دو گیگ هم دانلود کنم می ارزه
پارس آنلاین سرویس 128 با 8گیگ حجم میده 25000تومان
پشتیبانی تو تهران 1899 می باشد
دوست عزیز شما استثنائات رو با کل مقایسه نکن. شما جزو استثنائات هستی وگرنه یه نظرسنجی کلی بگیری افتضاحه. مثل مبین نت که از اول تا آخر رو بخونی همه ناراضی هستن حالا این وسط 2 نفر هم راضی هستن دلیل نمیشه که خوب باشه. منم روز اول مخابارت گرفتم باز راضی بودم ولی الان به گند کشیده شده و همش قطعی داره یا سرعت نداره. در حال حاضر وایمکس ایارنسل بهترینه. تا الان نزدیکانم هر کس خریده سرعت واقعی و خوب و راضیه من خودم هم وایمکس گرفتم و اینترنت مخابارت رو پس میدم.
سلام بچه ها. من الان صبانت دارم. میخاستم ماه جدید از مخابرات بگیرم. 256 و یا 512 راحت میدن؟ سرعتش ثابته؟ یعنی 256، 32 کیلوبایت ثابت دانلود میکنه؟ تهران مرکز آیت
نقل قول:
سلام خیر زیر 1 مگ به کسی نمیدن!!:27:
سرعت هم 120 هست حدودا
darvish1900 مخابرات برای من تا قبل ماه رمضان خوب بود بعدش داغون شده اول پینگش رفت رو 500 بعد سرعتش کم شد و قطعی و ...اکثریت الان ناراضی هستن !
من پشتیبانی از سرویس مخابرات نکردم . اعلام وضعیت سرویس خودم رو انجام دادم فعلا در دو مرکز مخابراتی مختلف سرویس دارم که ازشون راضی هستم در یک مجبور بودم از مخابرات بگیرم به خاطر اینکه خطم فیبر نوری بود.
فعلا خوب دانلود میکنم
با سلام
من دو سه روز پیش اینترنت ADSL 128 از مخابرات کرج گرفتم دو سه روز اول سرعت دانلود 16 بود الان رسیده به 7و 8 کسی میتونه به من بگه علتش چیه؟
نقل قول:
نقل قول:
خیلی خنده دار بود.کسی نیست جدی سوال منو جواب بده؟
پس فقط من نیستم که سرعتم اومده پایین.آقا دریغ از باز کردن یه پیج.الان یه هفتس که سرعت شدیدا افت کرده. میانگین سرعت دانلود رو 12 . یه پیج معمولی رو هم گاهی 5 دقیقه طول میکشه باز کنه گاهی هم هرکار میکنم باز نمیکنه. چند بار زنگ زدم 1899 گفتن نویز میندازیم رو خط . مودمو خاموش روشن کن درست میشه. ولی همون آش و همون کاسه .آخر سر یه شماره پیگیری داد گفت از مخابرات منطقه پیگیری کن. جالبه با سایت yahoo و google کمتر مشکل داره. پشتیبانی هم میگفت اگه اینا رو باز میکنه مشکلی نیست مشکل از بقیه سایتاست!!!
سلام
آقا من نزدیک 2 هفتست مشکل دارم.اصلا پیج رو نمی تونه باز کنه خیلی وقتا وارور میده.قطعی هم که واویلا.وسط کار یه دفه میره روهوا
قبلا انصافا خوب بود.امید به پیگیری هم ندارم چون پروسش طولانیه وکسی پاسخگو نیست.جالبه که دانلودا رو بد انجام نمیده ولی پیج رو نمی تونه باز کنه.باید برای هر پیج چن بار تلاش کرد.
این پیچ که میکن چیه؟؟نقل قول:
آقای جدی سوالت 100 بار مطرح شده یه سرچی میکردی! خیر 128 بالاتر راحت به هرکسی نمیدن باید مشاغل حساس یا خانواده شهدا یا پارتی و ... باشه باز بستگی به مرکز مخابراتی هم داره یکی 128 هم به زور میده یکی با کارت دانشجویی(ارشد معمولا) 256 راحت میده ... شما باید ببینی مرکز شما کی گرفته از همون بپرسینقل قول:
خیلی خنده دار بود.کسی نیست جدی سوال منو جواب بده؟
پیج هم منظور بچه ها سرعت باز شدن صفحات هست البته به مرورگر و دی ان اس سرور هم ربط داره ولی خب کلا ترکیده از چند روز پیش !
منطقه فرد اسدی افتضاح سرعت اومده پائین. یعنی یه سایت هم دیگه نمیشه باز کرد. منکه میرم پس میدم گور بابای مخابرات
بیشتر از یک هفته شده که من هم مشکل دارم.جالبه که بیشترین مشکلم هم با google هست که 2 ساعت اصلا باز نمیشه ،5 دقیقه مشکل نداره ،دوباره 2 ساعت باز نمیشه و...
مخابرات =:2:
نقل قول:از چیز پی ان استفاده کنید یا Dns استفاده کنید ببنید مشکل حل می شه یا نه
من 10 روزه سرویسم وصل شده از اون زمان سرعت میانگین از 27 پایین نمی یومد شاید دو ساعت هم نشده باشه سرعت به 22 رسیده باشه ولی از 5 شنبه ساعت 2 بعد از ظهر سرعت میانگین یهو رسید به 16 و بعدش هم شد شد 8.5 و از اون موقع هم بالاتر نرفته مشخصه خودشون محدود کردند .نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟نقل قول:
دوستان ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنید سرعت دانلود باز کردن صفحات همه چی عالیه ولی این مشکل اعصابموبهم ریخته مشکل از چی میتونه باشه که وقتی با adslکانکت میشم و مرورگرو باز میکنم ویخوام وارد یه سایتی بشم یا هر صفحه ای رو باز کنم اون ارورو میده مگر اینکه adsl رو قطع کنم باgprs یا dial up کانکت بشم سایت مورد نظرو باز کنم بعد دیسکانکت بشم مجدد با adsl وصل بشم تا بتونم ازadsl استفاده کنم ...
اگه مرور گرو ببندم دوباره باز کنم همون مشکل پیش میاد
این ارورشه
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Please try the following:
Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)
Technical Information (for support personnel)
Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
مسنجرم لاگین نمیکنه:41:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟نقل قول:
با 1899 تماس گرفتید و پیغام بگذارید ؟
دانلود 24 ساعته داشتید در این 3 روز ؟ شاید حجم دانلودتون زیاد بوده محدود شدید که بعید می دونم چون با 128 تو 3 روز بیشتر از 3.5 گیگ نمیشه دانلود کرد.
منم فعلاً راضی ام از سرویسم. 256 دارم. این که میگم راضی ام اصلاً به این معنی نیست که به کل از سرعت و پینگ و ... سرویسم راضی ام ولی نسبت به سرویس های بقیه شرکت ها که با قیمت های رویایی عرضه می کنن خیلی بهتره البته به شرطی که کیفیتش خوب باشه که برای من خوبه فعلاً.
مرکز رجایی شهرنقل قول:
فکر کنم حدود 5.ا گیگ دانلود داشتم از سشنبه تا پنجشنبه هفته ی پیش
از پنجشنبه فکرکنم این طوری شد
بعدشم مگه adsl مخابرات محدودیت حجمی داره؟
با 1899 هم تماس گرفتم جمعه پیام گذاشتم ولی تا الان که کاری نکردن
فکر میکنید علت چی باشه؟
ضمن احترام به کاربر فعال انجمن مخابرات تهران محدودیت حجمی نداره.این مشکلی که دوستمون میگن من هم دارم.من از اول اردیبهشت تا همین الان24 ساعته دارم دانلود میکنم (به استثنای ریستها و استراحت نیم ساعته ای که هفته ای یکبار میدم) و سرعت دانلودم مشکلی نداشت اما دیروز نزدیک 10 سرعتم به طور میانگین پایین اومد و امروز سرعتم دیال اپ شده.نقل قول:
یا شبکه مخابرات در حال تعمیر و بهسازی هست و یا در حال زمینه چینی برای اعمال محدودیت یا سرویسهای جدید هستند.با توجه به صحبتی که با پشتیبانی کردم فکر کنم مورد اول هست.تنها راه اینه که مدتی صبر کنیم.
ممنون از لطفی که نسبت به من داریم :11:نقل قول:
حدود 14 روز هست که سرویس 256 گرفتم از مخابرات مودم با down stream 256 و up stream 128 آپ شده در این 14 روز یکسره در حال دانلود بود و چون از برنامه Networx استفاده میکنم سرعت میانگین در هر ساعت رو دارم در این مدت سرعت به طور یکنواخت روی 27.4 KB/s بوده به جز چند ساعت که به 22 رسیده بود از 5 شنبه گذشته سرعت متوسطم از 8.5 بالاتر نمیره هنوز با 1899 تماس نگرفتم می دونم که مخابرات محدودیت حجمی نداره ولی شاید مثل بعضی شرکتها یک بلایی سر کاربرهای پر مصرف بیاره
بابا چرا این نمیتونم به وای فای وسل شم ؟
هیچکی هم کمکم نمیکنه
نمیدونم ایراد از چیه نه با گوشی تونستم و نا با تبلت
تورو خداد کمک کنید
از مخابرات 128 گرفتم و مدل مودمم tp-link w8901g
تورو خدا
ظاهراً کم کم داره ازدیاد مشترکینشون کیفیت سرویس هاشونو شدید میاره پایین.
بچه ها مشکل من چیه ؟
بابا دهنم سرویس شد هیجوری به وایفای وصل نمیشه
شناسایی میکنه اما اصلا صفحه هارو لود نمیکنه
مودل مودمم tp-link w8901g هست و مخابرات 128 گرفتم
The page cannot be foundنقل قول:
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Please try the following:
Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)
Technical Information (for support personnel)
Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
این ارور رو میدهNotorious098؟
شما یبار مودمو ریست کنین و دوباره تنظیم کنید
در تنظیمات پروسی در internet option هم توجه کنید
بچه ها سرعت من امروز کامل درست شده رو 27 هست.احتمالا داره شبکه ها رو ترمیم میکنن
بعضی روزا سرعت میاد پایین و VPN هم جواب نمیده.
ولی اکثرا روزها خوبه . کیفیتش نسبت به پولی که میدیم خوبه(البته تو ایران)
بابا سرعت من افتضاح امروز یه سایت بانک ملت رو میخواستم باز کنم 2 ساعت طول کشید ولی الان ساعت 9:20 شب سرعت خوبه یعنی سرعت باز شدن صفحات وب خوبه. اصلا جدیدا شب ها خوب میشه روزا و عصر ها افتضاحه
من چیز پی ان میخواهم از کجا بیارم؟
نقل قول:
یکی از دوستام دقیقا همین مودمو 1-2 روز پیش خریده بود و دقیقاهمین مشکل رو داشت
زنگ زد پشتیبانی مخابرات و یه عدد گرفت ، فکر کنم vpi vp... یه همچین چیزی بود
عدد رو تو تنظیمات مودم زد درست شد
شما موقعی که با کابل LAN وصل میشید مشکلی ندارید؟ (با همین مودم)نقل قول: