به نظر میرسه یک چهارمش بیشتر رد نشده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به نظر میرسه یک چهارمش بیشتر رد نشده...
تبریک میگم این برد شیرین رو
ولی نیمه دوم بدجور تحت فشار بودیم، بازم خدا رو شکر که گل مردود اعلام شد
میگم خوبه اندی کارول خرج اضافشون بود، اگه رو فرم بود چیکار میکرد باما!
قهرمانی چلسی رو به همه هواداراش تبریک میگم !:11:
انصافا تو چند بازی اخیر چلسی از موقعیت هاش 110 درصد استفاده میکنه که بر خلاف بعضی ها اینو نمیشه به حساب شانس گذاشت .
تو نیمه اول که کاملا برتر بود تو نیمه دوم بعد از اون اشتباه گل اول لیورپول بازی به دست لیورپول افتاد که خوش بختانه به خیر گذشت .
جشن قهرمانی هم در نوع خودش جالب بود ! رو سر دروگبا فکر کنم 2 شیشه شامپاین خالی کردن !
محتوای مخفی: FA Cup
یه اتفاق عجیب:18:امروز واسه امتحان اخبار ورزشی شبکه 3 ملی ایران رو دیدم و با کمال تعجب خبر قهرمانی چلسی رو گفت:18:
داستان از جایی شروع شد که اروپا و در راس اون انگلیس امتیاز خرید نفت ایران رو تحریم کردند و رسانه ی ملی و
در راس آن شبکه 3 از پخش اخبار مربوط به فوتبال جزیره خودداری میکرد.:27:
خنده دار ترین اتفاقات مربوط بود به اخبار تیم های انگلیسی در لیگ قهرمانان اروپا:31:
بازی های فوق مهمی مثل بارسا چلسی و ... که یک طرف آن تیم انگلیسی بود کلا از خبر ها حذف میشد:31:
رسانه ملی با این کار مشت محکمی به دهان استکبار جهانی زد و امروز دوباره کار سابق خود رو از سر گرفت:31:
تبریک به طرفدارای چلسی خصوصا اشکان، وحید و امیر (که معلوم نیس کجاست!).
من فقط تو کف یه چیزم و اینکه عادل سر صحنه ای که چک توپ رو از خط کشید بیرون، مثل همیشه نظر قطعی نداد... فردی با اطلاعات فردوسی پور در زمینه فوتبال و داوری، عجیب بود بگه: "صحنه خیلی مشکوک بود"! رئیس جان، توپ باید کامل از خط رد بشه تا گل حساب بشه! اینو همه میدونن! بعد شما میای میگی داوری تو بازی تاتنهام یه گل اشتباه برای چلسی گرفت که توپ از خط رد نشده بود!
البته این چیزا واقعا عادی شده! فراموش نشده گل تورس و پیمان یوسفی!!!
در هم کوبیده شدن یعنی:نقل قول:
باخت 6-1 (به من سیتی)
باخت 4-1 (به لیورپول) اون هم توی خونه معنی.
به باخت 2-1 میگن شکست خوردن.
ما خوب بازی کردیم ولی خب باختیم. مهم اینه که هوادارها تا لحظه ی اخر تشویق کردن
من داشتم جدول انگلیس رو میدیدم هنوز امید چهارم شدن هست روو کاغذ. اگه چلسی 2 بازی آیندشو ببره (البته بازی لیورپول توو زمین آنفیلد خیلی سخته) و تاتنهام و نیوکاسل امتیاز از دست بدن ( هفته آخر بازی نسبتا سختی هم دارن) اون وقت چلسی با توجه به تفاضل گل بهتری که داره میتونه چهارم بشه....
قهرمانی جام حذفی رو تبریک میگم.
لیورپول بعد از اومدن کارول خیلی خطرناک بازی می کرد و گل هم زد (البته با تشکر قراوان از جناب بوسینگوا با اون سوتی قشنگی که داد!)
بعد از گل هم اکثرا" از سمت بوسینگوا حمله میکردن که خوشبختانه به جایی نرسیدن :دي
ضربه سر کارول هم گل نبود. معلوم بود که توپ از خط رد نشده.
تورس هم اولین قهرمانیش رو تو انگلیس به دست آورد.
اشلی کول هم رکورددار قهرمانی در FA CUP با 7 بار قهرمانی!
خب یک بازی فوق ضعیف از چلسی و باخت 4-1 در آنفیلد و از بین رفتن اون چند درصد شانسی که واسه رسیدن به لیگ قهرمانان از راه لیگ داشتیم ... ششمی این فصل قطعی شد واسمون
از ترکیب فینال FA Cup فقط تری ایوانوویچ و رامیرس در ترکیب اصلی بودند که دو تای اولی به معنای واقعی کلمه فاجعه بودند ! نمیدونم از خستگی بود یا ... !
هر 4 گلی هم که خوردیم روی اشتباهات مدافعان یا دروازه بان بود :19:
واقعآ اثری از اون اسین قدرتمند سالهای پیش تو زمین نیست ... اینقدر دچار مصدومیت های پیاپی شده که دیگه بازی کردن یادش رفته ! یادش بخیر یه زمانی که تو ترکیب بود انگار یکی دویار اضافه تو زمین داشتیم !:13:
به نظرم دی متئو چاره دیگه ای جز استراحت دادن به بازیکنای کلیدیش نداشت ... تو این دو ماه اخیر چلسی 19 تا بازی انجام داده که میشه تقریبآ هر سه روز 1 بازی... به نوعی دی متئو لیگ رو فدای لیگ قهرمانان کرد
در آخر فقط امیدوارم روحیه تیم پایین نیاد واسه فینال اروپا ...
4 بر 1 باختیم.:41: 30 35 دقیقه اول فاجعه بودیم. اشتباه اسیین. اشتباه کاپیتان. خیلی خیلی بد بود. بعدش یه خورده بهتر شد. اون گلی که زدیم امیدوارم کرد اما اشتباه دروازه بان دیگه آب سر بود روو تیم. اگه تیم بخواد با 4 5 تا تغییر اینجوری شکست بخوره واقعا بده. بازی با نیوکاسل هم همینجوری شد.
ولی به نظر من نتیجه این بازی قابل پیش بینی بود به خاطر همون ده دقیقه اول رو که دیدم بی خیال ادامش شدم :31:
انگیزه بالای لیورپول برای انتقام + تیم دوم چلسی (حتی بدون چک) + تو آنفیلد
انتظار دیگه ای هم نمی رفت
از همون بازی نیوکاسل معلوم بود که برای چلسی لیگ دیگه اهمیتی نداره
این باخت نگرانی نداره
وقتی که مهره های تاثیرگذارمون بیشترشون نیستن دیگه مشخصه نتیجه خوبی نمی گیریم
توجه کنید که بخشی خیلی زیادی از این بازیکنا توی ترکیب اصلی فینال CL نیستن و حتی من میگم شاید هر 11 بازیکن!
این بازی ها رو فقط باید رد کنیم و بازیکنای اصلی هم یکمی استراحت کنن و برای فینال آماده بشن...
جالبه بازیکنای روی نیمکت مثل لمپارد و اشلی کول رو نشون می داد اصلا بازی دیشب براشون مهم نبود :دی
بازی بعدیمون هم بازی بلکبرنه 6 روز قبل از فینال CL برگزار میشه و قاعدتا توی اون بازی هم به بیشتر بازیکنای اصلی استراحت داده میشه...
نمیدونم برای چی از این باخت ناراحت هستین:13: مهم جام حذفی بود که گرفتین به بازیکنای اصلیتون هم که بازی دیشب دمتئو به خاطر بازی حساستون با بایرن مونیخ استراحت داده بود مهم بازی فینال هستش که امیدوارم با ارائه یک بازی خوب قهرمان باشگاهای اروپا بشین:11:
من که به شخصه خیلی حالم گرفته شد ):
درسته بیشتر بازیکنای ذخیره تو تیم بودن ولی اگه قرار باشه تیم یه همچین ذخیره های نا مطمئنی داشته باشه که فاجعه پیش میاد
از گل به خودی اسین و اشتباه مرگ بار جان تری مشخص بود که در اخر نتیجه اینجوری میشه.
شاید اگه پیتر چک تو میدون بود الان ۲ گل کمتر خورده بودیم .
به هر حال اگه تیم تو فینال لیگ قهرمانان نتیجه بگیره تلخی این باخت در مقابل شیرینی جام لیگ قهرمانان هیچی نیست
تبریک قهرمانی رو!من رفتم بتون تبریک بگم نمیدونم چرا پیام تبریکم سراز تاپیک لیورپول دراورد:31:نقل قول:
مهم جام حذفی بود که گرفتین به بازیکنای اصلیتون هم که بازی دیشب دمتئو به خاطر بازی حساستون با بایرن مونیخ استراحت داده بود مهم بازی فینال هستش که امیدوارم با ارائه یک بازی خوب قهرمان باشگاهای اروپا بشین
خب قبل از بازی با بایرن یه بازی دیگه دارید. درسته؟
این چه استراحتیه؟10-12روزه؟
ستارهاتون نیستن..چلسی توی مونیخ یه شب جهنمی رو تجربه خواهد کرد.
این بازی رو اول از همه به خاطر عملکرد فاجعه بار مدافع ها باختیم. بعدش هافبکها بعدش هم دروازه بان. ما تقریبا" با همچنین ترکیبی جلوی آرسنال 0-0 کردیم البته با این تفاوت که چک تو دروازه بود.
بین دو نیمه که تعویضی صورت نگرفت معلوم بود که دی متئو از امتیاز گرفتن تو انفیلد نا امید شده. کلا" هم 1 تعویض بیشتر انجام نداد. لوکاکو هم نسبتا" خوب بازی کرد.
دی متئو تو این بازی ریسک بزرگی انجام داد که میتونه به حضور نداشتن در CL فصل آینده منجر بشه. (در صورت باخت در فینال مونیخ) ( البته کلا "صعود به CL در هاله ای از ابهام قرار داشت :دي)
اگه اول فصل بود آره ولی الان دیگه اهمیتی نداره دو تا بازی مونده یکی بی اهمیت ترین مسابقه فصله و اون یکی مهمترینش!نقل قول:
درسته بیشتر بازیکنای ذخیره تو تیم بودن ولی اگه قرار باشه تیم یه همچین ذخیره های نا مطمئنی داشته باشه که فاجعه پیش میاد
بازی قبل خودش میتونه کمکی باشه برای کادر فنی که بفهمن تو تابستون چه بازیکنایی لازمه جذب بشن
آره با بکبرن یکشنبه بازی داریم در حالی که بایرن شنبه بازی دارهنقل قول:
خب قبل از بازی با بایرن یه بازی دیگه دارید. درسته؟
این چه استراحتیه؟10-12روزه؟
ستارهاتون نیستن..چلسی توی مونیخ یه شب جهنمی رو تجربه خواهد کرد.
اون بازی هم با توجه به اینکه به فینال نزدیکه صد در صد از ترکیب اصلی استفاده نمیشه
این دو تا مزیت داره هم بازیکنا بیشتر استراحت می کنن هم ترکیبمون برای فینال لو نمیره...
+
یوسف جان قبول دارم چلسی بازی سختی رو توی مونیخ داره ولی اینجوری هم نیست که ستاره های ما کلا نباشن
چلسی 4 تا بازیکن محروم داره در مقابل بایرن هم 3 تا بازیکن که هر 7 تای این بازیکنا فکر می کنم ستاره باشن
از بازیکنای چلسی من بیشتر از محرومیت رمیرس نگرانم چون در آماده ترین فرم خودش به سر می بره و کاملا به تاکتیک ضد حمله میاد
و در نهایت یوسف جان اینو باید بگم که اکثر ستاره های بزرگ چلسی مثل لمپارد و دروگبا و ماتا توی بازی فینال هستن و اینا هم می تونن برای بایرن جهنم درست کنن :دی
بهرحال بازی بایرن با دورتموندهستش.در ثانی:فینال جام حذفیه!یه جوایی نمیتونه به بازیکنانش(اصلیها)استراحت بده.چون 2ساله که نبردن مارو.واینکه بایرن لیگ رو از دست داده.و....کلا خیلی برای خودشون دلیل دارن که ما رو ببرن!!
اما بازی با بلکبرن برای شما میتونه ساده باشه.
اون تیکه لمپارد و دروگبا رو شدیدن قبول دارم.لامصب الان وقت اوج گرفتن بود، یعنی!:31:
ماتا بهترین بازیکن سال چلسی شد
خوان ماتا به عنوان بهترین بازیکن فصل تیم فوتبال چلسی انتخاب شد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، خوان ماتا که تابستان گذشته از والنسیا به چلسی آمد ، توانست در نخستین فصل حضورش در اردوی آبی ها ، به عنوان برترین بازیکن فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۱ انتخاب شود.
خوان ماتا جایزه خود را از دستان روبرتو دیمتئو دریافت کرد و گفت :" من فقط باید از شما تشکر کنم . این فصل اولی است که اینجا هستم و برایم خیلی متفاوت و خاص بود و من می خواهم از هم تیمی هایم و کارکنان تیم و کسانی که به من رای دادند تشکر کنم. من متوجه شده ام برای چلسی بازی کردن به چه معنی است."
ماتا اضافه کرد :" من انتظار این جایزه را نداشتم اما فرصت بازی کردن در اکثر بازی ها را داشتم و از فوتبال انگلستان لذت بردم. فصل فوق العاده ای بود ، در جام حذفی قهرمان شدیم و شانس قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را نیز داریم. این تاریخی برای باشگاه خواهد بود و این فصل را فراموش نمی کنم."
وی گفت :" اولین رویای من ، اولین بازی ام برای چلسی برابر نورویچ بود و دومین رویایم قهرمانی در جام حذفی. اینجا بازی ها خیلی پشت سر هم هست و من از نظر بدنی با شرایط وقف پیدا کرده ام ، امافکر می کنم خیلی پیشرفت داشته ام و امیدوارم فصل بعد بهتر از این فصل باشم."
بعد از خوان ماتا ، برانیسلاو ایوانوویچ و رامیرس بیشترین رای ها را برای برترین بازیکن سال کسب کرده بودند.
اما از سال ۲۰۰۶ یک رای گیری دیگر نیز در این شب انجام می شود و که بازیکنان تیم باید بهترین بازیکن سال را انتخاب کنند که امسال نیز این رای گیری صورت گرفت و رامیرس به عنوان بهترین بازیکن از نظر بازیکنان معرفی شد.
وی پس از دریافت جایزه اش گفت :" دریافت این عنوان خیلی برایم خاص است. دومین سالی است که اینجا هستم و امیدوارم این عنوان را دوباره برنده شوم."
اما برترین بازیکن جوان باشگاه نیز انتخاب شد و لوکاس پیازون 18 ساله و برزیلی چلسی به عنوان برترین بازیکن جوان سال باشگاه انتخاب شد.
پیازون نیز گفت :" من خیلی خوشحالم و اصلا انتظار چنین انتخابی را نداشتم. می تواند هفته فوق العاده ای برایم باشد. دیوید لوئیز و رامیرس زمانی که به اینجا آمدند و تنها بودم ، خیلی به من کمک کردند. امیدوارم مدت زیادی در چلسی بمانم و برای آن سخت کار خواهم کرد."
محتوای مخفی: برترین بازیکنان چلسی:
محتوای مخفی: برترین بازیکن از نظر بازیکنان:
محتوای مخفی: برترین بازیکن جوان چلسی در شش سال اخیر:
کد:http://www.chelsealondon.ir/site/index.php/news/378-2012-05-11-05-30-25
پ.ن: گل سال چلسی هم گل رامیرس به بارسا شد
محتوای مخفی: دانلود لحظه انتخاب بهترین بازیکن سال و مصاحبه خوان ماتا
ورزش۳: سرمربي موقت چلسي که به جاي آندره وياس بواس هدايت اين تيم را برعهده گرفته از صحبت در مورد آينده خود در اين تيم خودداري کرد. روبرتو دي متئو از زمان اخراج آندره وياس بواس در مارس گذشته، تاکنون توانسته چلسي را به قهرماني در جام حذفي انگليس رسانده و خود را براي ديدار هفته آينده فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر بايرن مونيخ آماده ميکند. زماني که از اين مربي در مورد ترک چلسي سوال شد وي در پاسخ گفت: نه، اکنون خود را جزئي از اين باشگاه ميدانم. روي ديدار نهايي ليگ قهرمانان و بازيکنانم تمرکز کردهام. بايد ببينم در 8 روز باقي مانده چه اتفاقاتي رخ خواهند داد. شرايط کنوني بازيکن پيشين لاتزيو درست مانند شرايط آورام گرانت، ديگر مربي موقت چلسي پس از اخراج خوزه مورينيو از اين تيم است. گرانت توانست چلسي را به نخستين فينال اروپايي خود برساند ولي زماني که چلسي در فينال مغلوب منچستريونايتد شد، رومن آبراموويچ وي را اخراج کرد. شاگردان دي متئو اگر در ديدار نهايي ليگ قهرمانان نتوانند بايرن مونيخ را شکست دهند، در فصل آينده اين تورنمنت معتبر حضور نخواهند داشت زيرا در ليگ برتر انگليس نتوانستهاند خود را به جايگاه اروپايي جدول برسانند. دي متئو در اين خصوص گفت: به هيچ وجه به اين موضوع فکر نميکنم. اين موضوعي است که به من مربوط نيست بلکه به چلسي ربط دارد. بازيکنان شانس اين را دارند که تورنمنتي معتبر و خاص را فتح کنند. همه بازيکنان به شدت زحمت ميکشند تا بتوانند در فينال ليگ قهرمانان اروپا بازي کرده و قهرمان شوند. چيزي که تاکنون از بازيکنان ديدهام بسيار عالي بوده است. نميتوانم از آنها بيش از اين چيزي بخواهم.
لوئیز و کیهیل به تمرینات بازگشتند
مشخص شد که از آغاز این هفته دیوید لوئیز و گری کیهیل می توانند به صورت کامل در تمرینات چلسی شرکت کنند و آماده ی فینال لیگ قهرمانان شوند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،هر دو مدافع میانی چلسی بازی مقابل بلکبرن را از دست خواهند داد ولی از آغاز هفته ی جدید میتوانند تمرینات خود را به طور جدی ادامه دهند.
بازگشت این دو بازیکن کمک بسیار بزرگی به روبرتو دیمتئو برای پیروزی در مهم ترین بازی تاریخ فوتبال چلسی خواهد کرد.
داوید لوئیز پس از ورود به زمین تمرین چلسی در روز جمعه گفت : "احساس خوبی دارد و همه چیز برای بازی فینال به خوبی پیش میرود."
کیهیل که به دلیل آسیب دیدگی همسترینگ در دیدار مقابل بارسلونا خانه نشین شئ،چند روز زودتر از لوئیز تمرینات خود با توپ را آغاز کرده بود.
برانیسلاو ایوانویچ و جان تری نیز فینال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا مقابل بایرن را به دلیل محرومیت از دست داده اند.
دیمتئو گفت : "لوئیز و کیهیل از دوشنبه تمرینات گروهی خود را شروع خواهند کرد و سپس ما آن ها را ارزیابی میکنیم.در چند روز آینده وضعیت این دو را میبینیم و سپس میفهمیم که آیا به فینال میرسند یا خیر."
دی متئو و شش آنالیزور چلسی در المپیک برلینکد:http://www.chelsealondon.ir/site/index.php/news/379-2012-05-12-09-29-26
سرمربی آبی های لندن برای دیدن بازی حریف تیمش در فینال چمپیونزلیگ، راهی برلین شد.
سایت گل- بایرن مونیخ فینال لیگ قهرمانان را شنبه آینده مقابل چلسی انگلیس برگزار خواهد کرد اماقبل از آن در یک دیدار حساس به مصاف بورسیا دورتمند خواهند رفت تا تکلیف جام حذفی آلمان را مشخص کند.این فرصتی گرانبها برای سرمربی شیرهای لندن است تا بازی را از نزدیک نظاره نماید.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از شبکه sky sport انگلیس روبرتو دی متئو سرمربی چلسی انگلیس وفینالیست لیگ قهرمانان اروپا به همراه شش آنالیزور به برلین سفر خواهد نمود تا از نزدیک شاهد این بازی بزرگ باشد.
به گزارش این شبکه این شش آنالیزور در قسمتهای مختلف ورزشگاه المپیک برلین قرار می گیرند تا از تمام زوایای موجود به آنالیز دقیق بازی بایرن مونیخ بپردازند. دی متئو نیز از نزدیک به بررسی حریف نامدار خود خواهد پرداخت ونقاط ضعف وقدرت آن را موشکافانه در نظر خواهد گرفت.
همچنین به دستور دی متئو کلیه بازیکنان چلسی موظف هستند در غیاب وی این بازی را در کنار دستیار اول این مربی و زیر نظر او در محل اردوی این تیم ببینند. گفته می شود ژوزه مورینیو نیز تا انجام زمان بازی فینال به کمک تیم سابقش خواهد شتافت ونکات ریز وظریف تکنیکی و تاکتیکی بایرن مونیخ را در اختیار دی متئو خواهد گذاشت.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2012/05/12/3098040/%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A6%D9%88-%D9%88-%D8%B4%D8%B4-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B2%D9%88%D8%B1-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%D9%84%DB%8C%D9%86
ورزش۳: مربي آرژانتيني احساس مي کند که گوارديولا به زودي به استمفورد بريج نقل مکان خواهد کرد. ديگو آرماندو مارادونا سرمربي سابق تيم ملي آرژانتين و مربي کنوني باشگاه الوصل امارات در صحبتهايي اعلام کرد که اگر پپ گوارديولا را روي نيمکت مربيگري چلسي ببيند متعجب نخواهد شد. اين درحالي است که گوارديولا اخيرا اعلام کرد که در پايان رقابتهاي اين فصل از نيمکت مربيگري بارسا جدا خواهد شدو يک سال به دور ازدنياي مربيگري زندگي خواهد کرد. از سوي ديگر چلسي هنوز مربي فصل بعدش را برنگزيده و روبرتو دي متئو، تحت عنوان مربي موقت به فعاليتش ادامه مي دهد. اکنون مارادونا احساس مي کند که قدرت و پول رومن آبراموويچ، مي تواند مربي اسپانيايي را براي حضور در انگليس متقاعدکند. مارادونا در صحبتهايي به تايمز آو اينديا گفت:« پپ گوارديولا مربي درخشاني است که من واقعا او را تحسين مي کنم. او درمقابل هواداران پرشور و هيجان بارسا اعلام کرده که مي خواهد به استراحت بپردازد ولياگر خيلي زود شنيديد که او به نيمکت مربيگري چلسي پيوسته، تعجب نکنيد.» مربي الوصل درادامه درمورد کورس قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر گفت: روبرتو مانچيني اکنون به جمع آن دسته مربيان عجيب و غريبي مي پيوندد که توانسته در دو کشور ايتاليا و انگليس به قهرماني برسد. اندکي پيش اين را عملي و ممکن نمي دانستم ،چون آبي ها، 8 امتياز کمتر از شياطين سرخ داشتند. البته با بازگشت دوست من، کارلوس تبس، اوضاع سيتي متحول شد. يايا توره هم ليدر فوق العاده اي براي اين تيم بود و او شايسته کسب اولين قهرماني درانگليس هست.
خب بایرن مونیخ دیشب 5 بر 2 مقابل درتمند تحقیر شد و این یه جورایی به نفع چلسی هست. چون هم روحیشون کم شده و هم تمام نقطه ضعفشون حتما توسط آنالیزورهای چلسی شناسایی شدن. امیدوارم دی متئو و دوستانش بتونن نهایت استفاده رو از این بازی واسه شناسایی بایرن بکنن.
خب 2 بر 1 برنده بازی شدیم
اون چیزی که قابل پیش بینی بود اینه که با ترکیب دوم به میدان رفتیم و توی فینال لیگ قهرمانان ترکیبمون خیلی متفاوته
فقط دروگبا و تورس به عنوان تعویضی بازی کردن که ممکنه توی ترکیب اصلی فینال باشن...
ورزش۳: روبرتو دي متئو، سرمربي موقت چلسي معتقد است که تيمش در ديدار فينال چمپيونزليگ شانس برابري نسبت به بايرن مونيخ دارد و مي تواند به قهرماني دست يابد. روبرتو دي متئو سرمربي موقت چلسي که توانست روح تازه اي در تيمش بدمد ، پس از انجام آخرين بازي خود به عنوان مربي چلسي در ليگ برتر و اتمام اين مسابقات، در مصاحبه اي شرکت کرد و صحبت هايش را در خصوص تعويض زود هنگام فلورنت مالودا در پيروزي تيمش برابر بلکبرن شروع کرد و گفت :" ما او را زود از زمين خارج کرديم ، چرا که مشکل همسترينگ داشت و خواستيم به او کمک کنيم و اميدواريم که بتوانيم در روزهاي آينده او را آماده کنيم." دي متئو همچنين در خصوص مصدوميت گري کيهيل و ديويد لوئيز ، دو مدافع مرکزي و جوان تيمش گفت :" آنها روز به روز بهتر مي شوند و فردا به آنها فشار وارد خواهيم کرد تا آزمايش شوند. آنها را يک هفته در تمرينات خواهيم ديد تا وضعيتشان معلوم شود." سرمربي چلسي که براي ديدن فينال جام حذفي آلمان ، به اين کشور سفر کرده بود و پيروزي 5 بر 2 دورتموند برابر بايرن مونيخ را از نزديک مشاهده کرد ، در خصوص اين بازي گفت :" از ديدن بازي دروتمند خيلي هيجان زده بودم و تحت تاثير قرار گفتم. من چند نظريه جالب بدست آوردم ، اما بايرن هم تيم خوبي است." وي اضافه کرد :" من فکر مي کنم فينال ليگ قهرمانان اروپا 50- 50 است و دو باشگاه بزرگ و دو تيم خوب در مقابل هم قرار مي گيرند و اصلا مهم نيست که چند گل خوده اند. اما ما به بازيکنانمان ايمان داريم و تلاش مي کنيم تا بهترين نتيجه را بدست آوريم."
انتقال دروگبا به نیوکمپ درسته؟
دیشب اخبار ورزشی تو خبرهای کوتاه گفت دروگبا گفته تابستان به بارسلونا میرم
وقتی شنیدم این طوری شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرجور حساب کردم نتونستم دروگبا رو تو لباس بارسا ببینم
ولی احتمالا یه خبر الکی دیگه بوده چون تو سایت ها چیزی اعلام نشده!
این خبرو ندیدم چون تازگی های اخبار شبکه 3 رو خیلی کم می بینم که خبرهای مربوط به انگلیس رو بایکوت کرده...نقل قول:
فکر نکنم این اصلا حقیقت داشته و توی سایت های خارجی هم همچین خبری ندیدم!
حالا اگه دروگبا به رئال بره میگیم به خاطر مورینیو رفته ولی به بارسا بعید می دونم بره!
بعد نوع بازی اونم بیشتر به لیگ انگلیس می خوره
در کل به این مدل خبرها خیلی توجه نکنید و اگه توی سایت های معتبر همچین خبرهایی اومد اونوقت باید نگران شد
سلام دوستان چلسیایی : دی
اقا وضعیت مصدوماتون چه جوره الان ؟ کیا می رسند کیا نمی رسند؟
چون این چند وقته بازی های چلسی رو پیگیری نکردم . ترکیب این چند وقت اخیر تون چه جوری بوده . به خصوص فینال fa ؟
ظاهرا بین مسئولین باسا بحث این شده که پول زیادی برای نقل و انتقالات آنچنانی نداریم و اولویت خریدهامون هم باید دفاع میانی و دفاع چپ باشه. و چون گزینه های مد نظر بارسا تو اون 2 تا پست یکمی زیادی گرون هستند (تیاگو سیلوا و گرت بیل) گفته شده که دیگه پولی واسه خرید مهاجم آنچنان گرونی مث فن پرسی نمیمونه. بنابراین باید بگردیم دنبال مهاجمینی که قراردادشون تموم شده و باشگاه هاشون هنوز باهاشون تمدید نکردن و میتونن به صورت بازیکن آزاد بیاد که معروف ترین مهاجم با این شرایط در حال حاضر دروگبا هستش. از این رو احتمال داده میشه که بارسا بخواد دروگبا رو بخره. البته یعنی این جزء شایعات همیشگی روزنامه های زرد ورزشی اسپانیاییه. وگرنه همه از جمله خود بارساییها و دروگبا هم میدونن که حضور دروگبا تو بارسا نه به نفع دروگباست و نه به نفع بارسا. به نظر من اگه دروگبا روزی بخواد از چلسی بره، یا برمیگرده به لیگ فرانسه، یا مث اتوئو میره تو آنژی ماخاچ قلعه و یا میره لیگ آمریکا و مطمئنا به اسپانیا نمیره.نقل قول:
لوییز و کیهیل به تمرینات برگشتن و مشکلی ندارن.نقل قول:
میکل هم گویا مصدومیتش تموم شده.
فقط مالودا تو بازی با بلکبرن مصدوم شده و شرایطش معلوم نیست ولی به احتمال زیاد به فینال برسه.
محتوای مخفی: ترکیب 3 بازی آخر چلسی :
فرانک لمپارد معتقد است طبیعت فوتبال به گونه ای است که می تواند در دو ثانیه همه چیز تغییر کند.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، فرانک لمپارد که در غیاب جان تری بازوبند کاپیتانی تیم چلسی را در بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا بر بازوی خود خواهد بست ، در مصاحبه ای پیش از فینال مونیخ در خصوص تیمش و این بازی مهم صحبت کرد.
لمپارد که همراه تیمش توانستند با شکست دادن ناپولی ، بنفیکا و بارسلونا راهی فینال شوند ، گفت :" ما تلاش زیادی کرده ایم ، شما می توانید آن را ببینید و شما این را قبلا در تیم ندیده بودید ، اما همه چیز می تواند خیلی سریع عوض شود. ما بسیار دلسر شده بودیم ، اما با تلاش بسیار همه چیز را تغییر دادیم و بازی های خانگیمان نقطه قوت ما در این فصل بود."
فرانکی ادامه داد :" با تجربه ای که داریم ، می دانیم فوتبال در دو ثانیه تغییر می کند ، این طبیعت بازی است و ما همیشه این را می دانیم که خیلی سریع به اینجا رسیدیم. یا همان طوری است که ما امتیازات نا امید کننده ای را در لیگ برتر از دست دادیم. می دانیم از امتیازی که داریم بهتر هستیم و این برای همینطور است، کادر فنی ، بازیکنان ، ما همه نمایشمان را بهبود بخشیده ایم."
کاپیتان چلسی در فینال مونیخ گفت :" با توجه به فصلی که پشت سرگذاشته ایم فکر می کنم کسی فکرش را نمی کرد که به اینجا برسیم ، با بازی ای که برابر ناپولی انجام دادیم و بعد از آن برابر بارسلونا ، زمانی که شما آن را در ذهن ندارید و سپس اتفاق می افتد خیلی لذت بخش تر است و فکرش چندین هفته در ذهن شماست."
لمپارد 33 ساله اضافه کرد :" ما از اینکه احساس می کنیم بهترین تیم ها را شکست داده ایم لذت می بریم ، اما به اندازه کافی عاقل هستیم که بدانیم اگر فینال را شکست بخوریم مردم به سرعت بازی نیمه نهایی و دیگر بازی ها را فراموش می کنند."
خوب احتمالا بعد مسابقه انجمن تعطیل باشه برای همین از الان قهرمانی رو به تمام طرفدارای چلسی تبریک میگم :31:
به نظر من اگه چلسی میخواد فاتح لیگ قهرمانان بشه حتما باید یه فکری به حال روبن و ریبری بکنن و اجازه ندن این دوتا بازیکن از کناره ها نفوذ کنن تو فینال جام حذفی آلمان دورتموندی ها خیلی خوب تونستن این دوتا رو کنترل کنن و در نهایت قهرمان!
واقعا چقدر خوب میشد اگه جان تری و میرلس و رامیرس تو این بازی بودن امیدوارم نبودن این سه تا به تیم چلسی ضربه نزنه!
خوب انجمن دوباره راه اندازی شد میخوام اولین نفر باشم که این قهرمانی رو تبریک میگم
خیلی وقت بود منتظر چنین روزی بودم شاید اگه ناداوری ها و بد شانسی ها نبود الان چلسی دومین یا سومین قهرمانی اروپا رو باید جشن میگرفت اما این قهرمانی با اوضاع این فصل و این بازیکنان بسیار لذت بخش تر و شیرین تر بود
:7:
خب این پیروزی بزرگ ره به همه تبریک میگم ..
تفکرات ایتالیایی خالص دیمتئو این برد رو به ماداد ..
البته خوش شانسی هم کم نداشتیم که میشه با درخشش بازیکنان اسمش رو عوض کنیم ..
نکته ای که بوده اینه که چلسی این بازی 2 دقیقه اخر نیمه دوم گل زد .. بازی بارسا دو دقیقه آخر نیمه اول و دو دقیقه اخر نیمه دوم
بازی بنفیکا دو دقیقه اخر نیمه دوم
یعنی تیر خلاص زده چلسی
در هر حال دمه همه ی بازیکنان گرم
به شخصه اگه پنالتی روبن گل میشد دروگبا رو هیچ وقت نمیبخشیدم !!!
لحظه ای که جام رو آبرامویچ بالا برد خیلی قشنگ بود .. فک کنم اگه دی متئو رو نگه داره براش سنگ تموم میزاره و هر بازیکنی میخواد براش میخره !!!
واقعا عجب بازی پر استرسی بود، اصلا انتظار نداشتم اینقد تدافعی بازی کنیم
به نظر من آقای دی متئو دوتا اشتباه تو این بازی داشت:
یک اینکه میدونست دفعامون ناقصه و تری و ایوانوویچ رو نداریم بازم حالت تدافعی به تیم داد
دو اینکه تورس رو خیلی دیر به زمین فرستاد
ولی یه عمل صالح :31: که انجام داد این بود که دروگبا رو نکشید بیرون، به نظر من یکی از اصلی ترین دلایل برد ما حضور دروگبا تا آخرین لحظه بود
با جنگندگیش چه تو دفاع چه نوک حمله، تیمو تو بازی نگه داشت
اما کسی که بیشتر از دروگبا زحمت کشید پیتر چک بود
دمش واقعا گرم، جا داره یه خسته نباشید بهش بگیم!
راستی تولدشم مبارک!
با اینحال فوتبال یه کار تیمیه، پس دم همه بچه ها گرم که چنین حس خوبی رو نصیب ما کردن
اولین قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم :40:
این شب به یاد ماندنی توی مونیخ هیچ وقت برای تاریخ چلسی و انگلیس فراموش نخواهد شد :40:
قبل بازی توی ذهنم این بود که رستگاری توی مونیخ چه قدر لذت بخش و فوق العاده ست حالا که توی پنالتی بردیم دیگه فوق العاده تر از اون چیزی که فکر می کردم شد!
دی متئو ، پیتر چک ، دروگبا ، لمپارد و بقیه کسانی که توی این قهرمانی نقش اساسی داشتن هیچ وقت از یاد ما نمیرن :40:
شنبه شب همه بازیکنا نهایت تلاششون رو کردن و با جون و دل بازی کردن
درسته بایرن موقعیت خیلی خلق کرد ولی ما با توجه به مهره هایی که توی این بازی در اختیار داشتیم خیلی عالی بودیم
یه سری بازیکنا رو اصلا فکر نمی کردم اینقدر عالی بازی کنن مثل بوسینگوا یا همین طور کیهیل که یه سری جاها به نظرم رسید که در حد روزای اوج تری داره بازی می کنه!
یه سری بازیکنا هم که همون جوری که ازشون انتظار داشتم بودن مثلا دروگبا و چک با تاثیر آشکاری که توی بازی داشتن و همین طور لمپارد با نقش یه کاپیتان و هدایت کننده خیلی عالی...
یه نکته ای که توی این بازی مهم بود این بود که هیچ وقت ناامید نشدیم
وقتی مولر گل زد ناامید نشدیم و دروگبا با روحیه و عطش بالایی که برای قهرمانی داشت تونست گل بزنه و بازی رو به تساوی بکشونه
توی پنالتی ها هم وقتی پنالتی مهم اول رو خراب کردیم و بعدش هم بایرن دو بر صفر جلو افتاده بود اصلا ناامید نشدیم و با اعتماد به نفس بالای بازیکنا به خصوص پیتر چک تونستیم در نهایت قهرمان بشیم
به هر حال این قهرمانی شیرین و به یاد ماندنی مبارکمون باشه
خیلی دوس داشتم که روزی بازیکن خیلی محبوبم یعنی لمپارد رو به عنوان کاپیتان اینجوری ببینم که این آرزوم بالاخره به حقیقت پیوست :40:
سلام دوستان
شنبه شب يکي از بهترين شبهاي زندگي من بود با وجود اينکه طرفدار آرسنال هستم اما از ته قلب دوست داشتم تيم همشهري ما يعني چلسي قهرمان بشه چون واقعا اين تيم شايسته قهرماني بود تيمي که بارسلوناي بزرگ رو با اون همه ستاره شکست داد و به همه ثابت کرد هيچ تيمي شکست ناپذير نيست حتي بارساي گوارديولا اين قهرماني رو به همه طرفداران اين تيم تبريک ميگم مخصوصا دوست خوبم وحيد گيم عزيز که چند ماه پيش از قهرماني چلسي صحبت ميکرد اما هيچکس حرف هاش رو جدي نميگرفت!
بازي شنبه شب يکي از به يادماندني ترين بازي ها براي طرفداران چلسي بود بازي که منجر شد يه تيم لندني براي اولين بار قهرمان چمپيونز ليگ بشه يه نکته جالبي که وجود داره اينکه جريان بازي ديشب درست برعکس سال 2008 بود يعني اينبار چلسي تا آستانه شکست رفت اما به طرز معجزه آسايي اين تيم تونست به بازي برگرده اونم با هنرنمايي ديديه دروگبا که بدون شک ستاره بازي شنبه شب بود واقعا ارزش بازيکن هاي بزرگي مثل دروگبا تو اينجور بازي ها احساس ميشه .
تو بازي شنبه شب بايرن کنترل بازي رو در اختيار داشت اما دفاع خوب تيم چلسي اجازه نداد اونا به راحتي به گل برسن وقتي هم که تو دقيقه آخر گل رو زدن واقعا ناراحت شدم و فکر کردم ديگه کار چلسي تمومه ما با ضربه سر دروگبا اين تيم تونست به بازي برگرده و در نهايت تو ضربات پنالتي حريف خودش رو شکست بده!
يه چيزي که ازش خيلي نگران بودم نبودن بازيکن هايي مثل تري ميرلس و راميرس بود که تا حدودي به تيم هم ضربه زده بود و يه جاهايي خط دفاع خيلي پر اشتباه بود و خوش شانس بودن که مهاجم هاي بايرن از فرصت هاشون استفاده نکردن!
يه نکته ديگه در مورد بازي مجري ها و گزارشگر بازي بود که به طرز وحشناکي داشتن از بايرن طرفداري ميکردن و وقتي چلسي قهرمان شد کاملا ميشد از چهره اونا فهميد که چقدر ناراحت هستن و خوشحالم از اينکه اونا رو اونجوري ديدم مخصوصا دکتر صدر که از ديرباز با تيم چلسي مشکل داشته و مدام اين تيم رو بي هويت خطاب ميکنه.بعد از پايان بازي واقعا اينا منو عصباني کردن و اصلا تصاوير خوشحالي بازيکن ها و طرفداران چلسي رو درست و حسابي نشون ندادن حالا اگه بايرن قهرمان ميشد بهتون قول ميدادم تا دو ساعت بعد از بازي هم تصاوير رو پخش ميکردن که اين خودش واقعا مايه تاسفه.
خلاصه اينکه من از سال 2004 که پورتو قهرمان شد تا به حال با قهرماني هيچ تيمي تو ليگ قهرمانان زياد خوشحال نشده بودم و از اين قهرماني چلسي واقعا لذت بردم شايد بعضي ها فکر کنن من دارم با اين حرف ها خود شيريني ميکنم اما بعضي ها مخصوصا وحيد ميدونن که من اصلا اين حرف ها رو واسه خودشيريني نميزنم و قبلا هم حتي به وحيد اين حرف ها رو زده بودم.
و در آخر يه بار ديگه اين موفقيت بزرگ رو به همه تبريک ميگم 9 سال انتظار و در نهايت قهرماني.
پ.ن:وقتی سال 2008 چلسی قهرمانی رو از دست داد و جان تری رو دیدم که اونجور گریه میکرد منم ناخودآگاه گریه کردم اما این بار گریه من به خاطر خوشحالی بود چون تری و لمپارد و دروگبا و پیتر چک رو خیلی دوست دارم و احترام زیادی براشون قائل هستم.واقعا حیف بود این تیم بعد از این همه سال قهرمان نشه در حالیکه شایسته این عنوان بود.
واقعا نمیشه هیچ جوره حس شنبه شب رو توصیف کرد دیگه اون پنالتی آخر فاصلم با تلویزیون فکر کنم 10 سانت شده بود :31:
خودمم نفهمیده بودم چقدر داغم صبح که بیدار شدم کل بدنم کوفته بود از بس که حین بازی استرس داشتم :27:
نصفه شبی هم که نمشد تخلیه هیجان کرد
وضعیتی بود خلاصه
متاسفانه امشب کار دارم ولی فردا با توپ پر بر میگردم!