ببخشید دوست عزیز اما این سایت ورزش 3 خبرهای دروغ کم نمیذاره تو سایتش!نقل قول:
طبق آخرین خبرها دارن با فان پرسی مذاکره میکنن برای تمدید قرارداد و احتمال اینکه قراردادش تمدید بشه خیلی زیاده!
Printable View
ببخشید دوست عزیز اما این سایت ورزش 3 خبرهای دروغ کم نمیذاره تو سایتش!نقل قول:
طبق آخرین خبرها دارن با فان پرسی مذاکره میکنن برای تمدید قرارداد و احتمال اینکه قراردادش تمدید بشه خیلی زیاده!
فانپرسي: آرسنال در ليگ جزيره سوم مي شود
رابين فانپرسي، مهاجم آرسنال ضمن اعلام اينکه به توانايي ها خود ايمان دارد، گفت: مطمئن هستم که آرسنال در اين فصل سوم مي شود.
مهاجم توپچی ها اظهار داشت: احساس می کنم که ما می توانیم در این فصل به رده سوم جدول برسیم.
اگر آرسنال بتواند در این فصل به رده سوم جدول لیگ جزیره برسد، شانس حضور در رقابت های لیگ قهرمانان در فصل بعد را برای پانزدهمین سال پیاپی خواهد داشت.
فانپرسی گفت: امیدوارم بتوانیم به این موفقیت برسیم. چون تحقق این امر باعث افتخار باشگاه خواهد شد. باید به همین روند ادامه دهیم، چون آرسنال به جایگاه خود در لیگ قهرمانان نیاز دارد و فکر می کنم که این باشگاه شایسته رسیدن به چنین موقعیتی است چون آرسنال تاریخ باور نکردنی را در این رقابت ها دارد.
مهاجم هلندی توپچی ها در این فصل موفق به زدن 32 گل شده و معتقد است که همیشه قادر به نمایش گذاشتن چنین عملکردی بوده است. وی افزود: من همیشه این احساس را داشتم که توانایی خوبی دارم و قادر به گلزنی هستم اما به دلایل مختلف نمی توانستم آن را در زمین نشان دهم. شاید به خاطر سن و یا مصدومیتم بود.
فانپرسی گفت: از اینکه بالاخره توانستم قدرت واقعی خود را نشان دهم، خیلی خوشحال هستم. این همان چیزی است که همیشه می خواستم. از عملکرد خودم در تیم خوشحال هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نیمۀ اول با نتیجۀ 1-1 تموم شد. دقیقۀ 14 بن ارفا برای نیو کسل گل زد و دقیقۀ 15 رابین فن پرسی برای آرسنال.
امروز لیورپول 1-0 از ساندرلند باخت و تاتنهام هم که از اورتون 1-0 باخته بود و مهم تر از همه منچستر سیتی از سوان سی 1-0 باخت!
با این وضعیت اگه امشب آرسنال بازیش رو ببره 52 امتیازی میشه که باز هم در همون ردۀ چهارم میمونه ولی به 1 امتیازی تاتنهام میرسه و ا طرفی فاصلش با تیم چلسی که الان پنجم هست میشه 3 امتیاز (الان هر دو 49 امتیازین). اینطوری خیلی خوب میشه. قهرمانی که عملاً از دست رفته مگر اینکه نه یه سری (!)، نه دو سری (!!)، نه سه سری (!!!) بلکه چهار سری (!!!!) اتفاقات واقعاً عجیب و غریب بیفته (منچستر یونایتد و منچستر سیتی و تاتنهام بازیهاشون رو ببازن و آرسنال بازیهاش رو ببره) تا آرسنال بتونه قهرمان بشه (آخ چه خواب خوبی :31:).
2-1 با گلهای ون پرسی 14 و ورمالن 94 پیروز شدیم
چسبیدیم به تاتنهام :31:
اووووووووووف
مردم من! نیمۀ دوم کلی تیم حمله کرد و انگار والکات، چمبرلین و مخصصوصاً یه مورد روسیچکی و از اون بد تر یه بار جروینیو چند موقعیت رو خراب کردن تا اینکه دقیقۀ 94 فرمائلن گل زد و تیم رو یه پله بالاتر برد. پاس گل دوم رو هم رابین داده. باور کنید چند دقیقۀ آخر داشتم سکته میکردم.
تبریک فراوان.
تبریک برد به همه
روسیچکی عالی بود
زوج دفاعی مون هم عالی بودن
کلا همه چی عالی بود براییه برد شیرین
رابین هم آخره بازی که .... :
منم تبریک میگم بچه ها واقعا آرسنالی ها اگه خودشون رو باور داشته باشن میتونن خیلی بهتر از اینا باشن!
یه چیزی که منو خیلی ناراحت کرد وقت کشی بازیکنان نیوکاسل بود که تمرکز بازیکنان آرسنال رو به هم ریخته بود که همین باعث شد فان پرسی با دروازه بان درگیری پیدا کنه!
اینم کلیپ درگیری فان پرسی با دروازه بان حریف
پيروزي آرسنال برابر نيوکاسل در دقيقه 94
آرسنال توانست در ديداري دراماتيک دو بر يک نيوکاسل را شکست دهد.
حاتم بنعرفه در دقیقه 14 دروازه آرسنال را گشود. او از سمت راست حرکت کرد و سپس با پای چپ گلزنی کرد و توپ را وارد دروازه وویچیخ اشچسنی کرد. اما به محض آن که بازی مجددا آغاز شد، تئو ولکات توانست از سد داویده سانتون بگذرد و توپ را به روبین فانپرسی پاس دهد. او هم پس از جا گذاشتن مایک ویلیامسون گل تساوی را زد.
گل برتری آرسنال در دقیقه 94 به ثمر رسید و توماس فرمالن روی حرکت فانپرسی توپ را وارد دروازه نیوکاسل کرد تا دیداری که تا دقیقه 98 ادامه داشت با این برد به سود آرسنال به پایان برسد.
آرسنال با 52 امتیاز در رده سوم ماند و فاصله با تاتنهام رده سومی را به یک امتیاز کاهش، و فاصله با چلسی رده پنجمی را به سه امتیاز افزایش داد. نیوکاسل هم با 44 امتیاز ششم ماند.
ونگر: بايد از بازي خوب نيوکاسل تعريف کرد
سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: به بازيکنانم دستور حمله بيشتر را دادم چون ميدانستم مقابل نيوکاسل برنده ميشويم.
به نقل از رویترز، «آرسن ونگر» شب گذشته پس از پیروزی ۲ بر یک تیمش مقابل حریف یونایتدی با خوشحالی در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و به صحبت با خبرنگاران پرداخت.
وی که تیمش در این دیدار توانست با گل دقیقه ۹۴ توماس ورمایلن، نیوکاسلیها را در وقت اضافه شکست دهد، اظهار داشت: در دقایق پایانی از طریق پت ریس، دستیارم دستور دادم بیشتر بر حریف فشار وارد کرده و حمله کنیم. میدانستم میتوانیم گل بزنیم و برنده از زمین خارج شویم. خوشبختانه به این خواسته با گل دقیقه پایانی ورمایلن رسیدیم.
ونگر که با این پیروزی صاحب ۵۲ امتیاز شد و در رده چهارم جدول جای گرفت، افزود: بازی مهیجی را پشت سر گذاشتیم. هم ما و هم نیوکاسل متکی به کار گروهی بودیم. خوشبختانه برنده شدیم، اما من باید از بازی خوب نیوکاسل تعریف کنم.
پارلر: آرسنال نبايد فان پرسي را از دست دهد
اسطوره فوتبال آرسنال به سران باشگاه لندني توصيه کرد براي حفظ روبين فان پرسي نهايت تلاش خود را انجام دهند.
به نقل از سان، «ری پارلر» اظهار داشت: از نظر من بزرگترین امضا قرارداد در فصل تابستان برای آرسنال این است که روبین فان پرسی را با امضا قراردادی جدید حفظ کند.
بازیکن سالهای ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۴ توپچیها افزود: روبین خارقالعاده است. او در پستی حساس، فوقالعاده بازی میکند و گل میزند. یک سال دیگر نیز از قراردادش باقی است. در شرایطی که شنیده میشود خیلی از تیمها دنبال جذب او هستند، آرسنال اجازه انتقال به وی ندهد.
پیشکسوت ۴۰ ساله آرسنالیها افزود: اگر روبین از تیم برود، ضربه مهلکی بر پیکره آرسنال فرود خواهد آمد. البته اگر تابستان راضی نشود قرارداد جدید منعقد کند، آن وقت آرسنال میتواند تصمیم جدیدی در موردش بگیرد و با برنامهریزی دقیق او را بفروشد و بازیکنی همسطح با او جایگزین کند.
فان پرسی که اکنون مورد توجه منچسترسیتی، تاتنهام و رئال مادرید قرار گرفته در فصل جاری با ۲۶ گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ انگلیس قراردارد.
گزارش دیلی میل: پودولسکی و پشت سرگذاشتن تستهای پزشکی آرسنال
روزنامه انگلیسی در گزارشی به این نکته اشاره کرد که ستاره آلمانی یک گام دیگر با امضای قرارداد با توپچی ها نزدیک تر شده است.
سایت گل- طبق گزارش منتشره در دیلی میل، لوکاس پودولسکی روز گذشته در تستهای پزشکی آرسنال شرکت کرد و در بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 10.9 میلیون پوندی به این تیم خواهد پیوست
طبق این گزارش مسئولان باشگاه آرسنال بعد از مذاکران با سران باشگاه کلن، برای ادامه مذاکرات به آلمان سفر کرده اند .
البته سران آرسنال درهمین جا متوقف نخواهند شد و قصد دارند تا خریدهای بیشتری برای تیمشان انجام دهند. آنها در نظر دارند تا با پیشنهادی 30 میلیوند پوندی برای خرید ماریو گوتزه، ستاره 19 ساله دورتموند دست به کار شوند.
پیتر هیل وود، رئیس ارسنال در صحبتهایی دراین باره به استارسپورت گفته:« اگر ما گزینه مناسبی برای پست مورد نظرمان بیابیم، از خرید او خوشحال خواهیم شد. ما پول کافی را برای خرید هر بازیکنی داریم؛ ولی خریدهای هنگفت و احمقانه انجام نخواهیم داد.»
شنیده می شود که ونگر علاقه زیادی دارد که با وجود خرید پودولسکی، روبین فان پرسی را هم در تیمش حفظ کند.
هیل وود دراین باره گفته:« فکر می کنم روبین و خانواده اش از زندگی در لندن خیلی راضی هستند و فکر نمی کنم که او مثل برخی بازیکنان دیگربا پول وسوسه شود.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2012/03/14/2966080/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D9%88%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%B3%DA%A9%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%D8%B4%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D8%B3%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84
پودولسکي در هيچ تست پزشکي شرکت نکرد
روز چهارشنبه رسانه هاي مختلف اعلام کردند که با حضور مديران باشگاه آرسنال در آلمان، پودولسکي تست هاي پزشکي اين باشگاه را پشت سر گذاشت.
مدیر برنامه های لوکاس پودولسکی شایعه اخیر در مورد حضور این بازیکن در تست های پزشکی باشگاه آرسنال را رد کرد.
اما کن شرام، مدیر برنامه های پودولسکی در گفتگو با اسکای گفت:" او در هیچ تست پزشکی شرکت نکرد، نه در لندن و در جای دیگر." قرارداد فعلی پودولسکی با کلن در انتهای فصل آینده به پایان می رسد و گفته می شود باشگاه کلن سخت به دنبال تمدید قرارداد این بازیکن است.
با این وجود در چند هفته اخیر شایعاتی در مورد انتقال این بازیکن به آرسنال منتشر شده است.
وقتی میگم سایت ورزش 3 شایعات زیاد میذاره به خاطر همینه !
اول میان میگن پودولسکی با آرسنال قرارداد نمیبنده اما بعدا میان میگن انتقال این بازیکن قطعی شده اما آخر سر یه خبر میذارن مبنی بر اینکه پودولسکی اصلا تو تست های پزشکی شرکت نکرده!
آقا یا خانم dogh این سایت با این خبرها فقط میخواد آمار بازدیدها رو ببره بالا و بهتره ماها اصلا از اینجور سایت هایی که به مخاطب خودشون کوچک ترین احترامی نمیذارن بازدید نکنیم!
ورتونگن آرسنال را در اولویت قرار داده است.
جان ورتونگن بار دیگر به تحسین آرسنال پرداخت.
مدافع بلژیکی باشگاه آژاکس چند سالی است که زیر نظر آرسن ونگر قرار دارد و تابستان های گذشته اخبار زیادی در مورد پیوستن این بازیکن 10 میلیونی به آرسنال به گوش می رسید.
اما به هر صورت این انتقال صورت نمی گرفت ولی خود ورتونگن چندین بار از علاقه خود به باشگاه آرسنال پرده برداری کرده بود. او همچنین به دعوت هموطن و همبازی سابق خود خود توماس ورمالن، برای دیدن بازی آرسنال و میلان به ورزشگاه امارات آمده بود.
باشگاه های نیوکاسل، تاتنهام و آرسنال به دنبال خرید او هستند اما خودش آرسنال را در اولویت قرار داده است و معتقد است اگر توافقی بین دو باشگاه صورت بگیرد، او با رصایت کامل مایل به توپچی شدن است!
" آرسنال باشگاه عظیمی است و من چیزهای خیلی خوبی از فوتبال انگلیس شنیده ام. اگر باشگاهی مانند آرسنال بتواند با آژاکس به توافق برسد، بنابراین با خوشحالی می پذیرم که به آنجا خواهم بروم!
مدیر برنامه هایم را به خوبی توجیه کرده ام. او می داند که به چه باشگاه هایی میخواهم بروم و آرسنال یکی از آنهاست. هنوز چیزی با آنها امضا نشده است.
اما بعد از اینکه ورمالن ما را دعوت کرد، من برای دیدن بازی آرسنال و میلان به همراه هم تیمی ام سیم دی یانگ به آنجا رفتم. ما چند روزی استراحت داشتیم و از آن به خوبی بهره بردیم. "
لینک خبر
رن آماده ی فروش امویلا است.
رن طبق توافق سال گذشته اش آماده ی فروش یان امویلا در این تابستان می وشد.این باشگاه دسته یکی فانسوی از دیرباز می دانست که این بازیکن تیمش استعداد ویژه ای محسوب می شود و باید یک روز مجبور به فروش وی شود. به نظر می رسد با بازگشایی پنجره نقل و انتقالات این روز فرا خواهد رسید و تیم های نظیر آرسنال، تاتنهام، لیورپول و رئال مادرید آماده ی جذب وی هستند.اما یکی از مواردی که به رن تسلای خاطر می دهد این است که آن ها به هر قیمتی این بازیکن ملی پوش فرانسوی را نخواهند فروخت. تابستان 2011 طی توافقی با امویلا مقرر شد که اگر او قرارداد بلند مدتی با رن امضا کند می تواند در انتهای فصل این تیم را ترک کند.پیر دریوسی مدیر روابط عمومی رن در گفتگو با اکیپ می گوید:" تابستان گذشته قراردادی امضا کردیم که او یک فصل دیگر با ما باشد و بعد از آن ما مانع خروج وی از باشگاه در صورت ارائه یک پیشنهاد خوب نخواهیم شد. ما تماس هایی داشته ایم اما هیچ توافقی صورت نگرفته است."فردریک آنتونتی سرمربی رن نیز مشتاق است امویلا در این تیم بماند اما غرولند کنان تأیید کرد که نمی تاوند مانع خروج بازیکن 21 ساله خود شود.او به RMC گفت:" رفتن او منطقی است. او می تواند برای هر یک از باشگاه های برتر اروپایی بازی کند و ما نمی توانیم مانع وی شویم."
لینک خبر
پيروزي و صعود آرسنال به رتبه سوم ليگبرتر
شاگردان ونگر مقابل اورتون به پيروزي رسيدند تا به لطف تساوي تاتنهام مقابل استوک به رتبه سوم صعود کنند.
در این دیدار که در ورزشگاه گودیسون پارک برگزار شد، توماس فرمائلن تک گل توپچی ها را به ثمر رساند.این مدافع بلژیکی در دیدار قبلی آرسنال مقابل نیوکاسل نیز در دقیقه 95 گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رسانده بود.
با این پیروزی آرسنال 55 امتیازی شد و با یک امتیاز برتری نسبت به تاتنهام در رتبه سوم قرار گرفت. این ششمین پیروزی پیاپی آرسنال در رقابت های لیگ برتر بود.
در دیدار همزمان لیورپولی ها که تا دقیقه 77 مقابل کوئینزپارک رنجرز 2-0 پیش بودند، در نهایت 3-2 شکست خوردند. در این دیدار که در ورزشگاه لوفتوس رود برگزار شد ابتدا کواتس (54) و کوئیت ( 72) برای قرمزها گلزنی کردند اما گل های دری (77) سیسه (86) و ماکی (90) سه امتیاز این دیدار را برای تیم میزبان حفظ کرد.
با این شکست لیورپول در رتبه هفتم جدول باقی ماند. آنها اکنون تنها 3 امتیاز از سوانسی بیشتر دارند.
ونگر:انعطاف پذیر و متمرکز بودیم!
مصاحبه ونگر بعد از پیروزی مقابل اورتون
در مورد عملکرد تیم...
احساس کردم اگر گل دوم را به ثمر می رساندیم شاید می توانستیم از نظر روانی ضربه شدیدی به اورتون بزنیم. شروع درخشانی داشتیم و اورتون بعد از گذشت 30 دقیقه به آرامی به بازی بازگشت. در نیمه دوم در اکثر زمان بازی محتاط عمل کردیم اما در 15 دقیقه پایانی بار دیگر شروع به ایجاد موقعیت کردیم. اما تا آن زمان همه چیز دست اورتون بود. ما انعطاف پذیر و متمرکز بودیم و تمایل فوق العاده ای برای دفاع کردن داشتیم. دفاع ما امشب خیلی خوب بازی کرد. احساس کردم کمی به مسائل روانی ربط داشت، ما از بازی کردن خود داری کردیم زیرا تنها می خواستیم حفظ نتیجه کنیم. باید به اورتون اعتبار داد زیرا آنها در نیمه دوم خیلی خوب بازی کردند.
در مورد انعطاف پذیری تیم...
ما جنبه ای از بازی خود را نشان دادیم که معمولا مردم آن را نمی دانند. این تنها راه نتیجه گرفتن در بازی امشب بود. خوب است که بدانید ما هم می توانیم این کار را انجام دهیم. وحشت زده نبودیم، بر روی سانترها خوب کار کردیم که معمولا نقطه قوت ما نیست. وحشت زده نشدیم و این برایمان خوب است.
در مورد رفتن به مکان سوم...
ما در ماه های گذشته خیلی چیزها یاد گرفتیم. برای مثال در 2 هفته 6 امتیاز از شهر لیورپول گرفتیم و 180 دقیقه نبرد سنگینی داشتیم. می خواهیم روند خود را حفظ کنیم. باید متواضع باشیم و متمرکز بمانیم و برای یکدیگر مبارزه کنیم. این چیزی است که در حال انجام آن هستیم.
در مورد اینکه تیم از چه وضعیتی به اینجا رسید...
من همیشه خوشبین بودم زیرا اگر فقط به نتایج ما بعد از ماه اکتبر نگاه کنید ما تنها در یک دوره که 3 بازی متوالی را شکست خوردیم طلسم بدی داشتیم زیرا آن زمان ما هیچ مدافع کناری نداشتیم. نگرش تیم همیشه خوب بوده است بنابراین احساس کردم که می توانیم به سرعت بازگردیم. نیاز داشتیم قوی باشیم زیرا زیر فشار بسیاری بودیم و تا پایان فصل به چنین روندی نیاز خواهیم داشت. از وضعیتی که می آییم، می دانیم چقدر رنج آور است زیرا در برخی کنفرانس های مطبوعاتی باید به این سوال پاسخ می دادم که "آیا برای سقوط نکردن بازی می کنید." می دانیم نبرد سختی پیش روی خود داریم.
سایت گل-آرسنال با پیروزی 1-0 در خانه اورتون به رتبه سوم جدول لیگ برتر صعود کرد.
در این دیدار که در ورزشگاه گودیسون پارک برگزار شد، توماس فرمائلن تک گل توپچی ها را به ثمر رساند.این مدافع بلژیکی در دیدار قبلی آرسنال مقابل نیوکاسل نیز در دقیقه 95 گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رسانده بود.
با این پیروزی آرسنال 55 امتیازی شد و با یک امتیاز برتری نسبت به تاتنهام در رتبه سوم قرار گرفت. این ششمین پیروزی پیاپی آرسنال در رقابت های لیگ برتر بود
بالاخره انتظارها به پایان رسید و آرسنال برای اولین بار تو این فصل به رده سوم جدول لیگ برتر صعود کرد واقعا برای کسب یه همچین جایگاهی بازیکن ها خیلی زحمت کشیدن و شاید کمتر کسی فکر میکرد با فاصله 10 امتیازی که بین آرسنال و تاتنهام بود بتونیم این تیم رو تو جدول پایین بیاریم!
خدا رو شکر تاتنهام تو این هفته ها افتاده رو غلتک باخت و مساوی و امیدوارم چلسی هم بتونه جای این تیم رو بگیره و آرسنال و چلسی به لیگ قهرمانان برن چون تاتنهام تجربه کمی تو این مسابقات داره و قطعا نمیتونه نماینده خوبی برای انگلیس باشه!
خوب الان که فکر میکنم، آرسنال تو فصل تابستون به جای اینکه تیمش رو بسازه یعنی بازیکن هارو حفظ کنه و چند تا بازیکن خوب هم بهشون اضافه کنه، بیشتر به خاطر خسیس بودن مالکاش تو خواب بود و فکر کرد یه جوری فصل رو سر میکنه. ولی بازیکن هاش که شرایط رو دیدن رفتن تو تیم های دیگه. لیگ رو هم که شروع کردن و با وضعیتی افتضاح مواجه شدن و بعد از باخت به منچستر دیگه مجبور شدن سر کیسه رو شل کنن. فکر کنم آرتتا بهترین خرید قصل بود. و روسیچکی هم که باز بهش بازی رسید و آماده شد و تو خط دفاع هم مرته ساکر به درد تیم خورد.
خلاصه منظورم اینه که کاری رو که تو تابستون باید میکردن گذاشتن تو دو سه ماه اول فصل انجام دادن. وگر نه فکر میکنم باید جاشون حتی بالاتر از اینها هم میشد چون یونایتد و سیتی هم نوسان زیادی نشون دادن.
به هر حال من از اینکه اون وضع شده اینطوری خیلی خوشحالم.
با نظرت موافقم پاور بعضی وقتها باید اتفاقات تلخ تو ورزش فوتبال رو به فال نیک گرفت!
اگه اون باخت 8 بر 2 جلوی منچستر نبود تیم شاید الان تو این وضعیت نبود و قطعا مسئولان اون خریدها رو انجام نمیدادن و الان به جای سومی باید برای بقا تو لیگ برتر میجنگیدیدم!
امیدواریم تو فصل نقل و انتقالات تابستانی بتونن بازیکن های طراز اول بگیرن تا ان شاء الله سال بعد برای قهرمانی مبارزه کنیم علاوه براین خدا کنه بتونیم ستاره ها رو هم حفظ کنیم درست بر عکس سال قبل!
آرسنال 3 - 0 آستون ویلا
وای خدا بعد از چهار پنج سال بالاخره تونستیم هفت برد متوالی تو لیگ انگلیس به دست بیاریم:20:
امروز آرسنال تونست آستون ویلارو شکست بده و از طرف دیگه تاتنهام با چلسی مساوی کرد و اختلاف ما با این تیم به سه امتیاز رسید.
حس خوبی که الان دارم غیر قابل توصیفه تو این روزها هم خوب بازی میکنیم و هم اینکه کمی شانس هم با ما یار هست.
دانلود گل های بازی
گل اول آرسنال(کران گیبس)
گل دوم آرسنال(ولکات)
گل سوم آرسنال(میکل آرتتا)
دانلود گل آرتتا اکیدا توصیه میشه این گل به نظر من یکی از قشنگ ترین گل های این فصل بود به سبک کریستیانو رونالدو ضربه ش رو زد!
بازی رو نصف و نیمه دیدم ...
خیلی خوب بودیم ... می شه گفت عالی !
ارتتا اون لحظاتی که من دیدم عالی بود ... چه شوتی زد !
فقط رابین خودش نبود انگاری ...
توی همین دقایقی که من دیدم این فیل داود باز هم یک پنالتی برای ما نگرفت ...
صحنه روی چمبرلین رو چه شکلی خطا نگرفتی اقای داور !؟
پ ن : چند هفته ای نتایج به سود ما رقم می خوره ... چلسی و تاتنهام مساوی شدند .. لیورپول باز هم باخت .
آرسنال با پيروزي برابر ويلا جايگاهش را تثبيت کرد
آرسنال امشب در ورزشگاه اميريتس ميزبان استون ويلا بود و موفق شد تا با نتيجه 0- 3مقابل ميهمانش به برتري برسد.
با توجه به تساوی دو تیم تاتنهام و چلسی، آرسنال این فرصت را یافت تا با کسب یک برد ارزشمند خود را به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا نزدیک تر کند.
توپچی ها در نیمه اول برجریان بازی حکمرانی می کردند و با گل کئیران گیبس که اولین گلش را در رقابتهای این فصل لیگ برتر به ثمر رساند، از حریف پیش افتادند. این درحالی بود که شی گیون توپ را به صورت ناقص مهار کرده بود ولی گیبس بااستفاده ازاین توپ توانست در دقیقه 16 برای تیمش به گل برسد.
ولکات در دقیقه 25 برتری آرسنال را دو برابر کرد و میکل آرتتا هم در وقتهای اضافی بازی سومین گل آرسنال را به ثمر رساند.
این درحالی بود که ژروینیو برای اولین بار بعد از حضورش در جام ملتهای آفریقا در ترکیب آرسنال قرار گرفته بود و حضور او در زمین باعث نیمکت نشینی آرون رمزی شده بود.
لوران کاسیه لنی در وارم آپ مصدوم شد و از همین رو ژوهان ژورو جای او را در ترکیب اصلی آرسنال گرفت.
درآغاز نیمه دوم استون ویلا پرتوان و تازه نفس ظاهر شد ولی این تیم درنیمه دوم هم نتوانست کاری از پیش ببرد و به گل برسد.
فرصت طلایی استون ویلا در حالی که 20 دقیقه تا پایان بازی زمان بود به دست آمد ولی ویمن از این فرصت هم نتوانست بهره ببرد تا آرسنال سه امتیاز بازی را مال خود کرده و سه امتیاز از تاتنهام و 5 امتیاز از چلسی جلو بیفتد و در رده سوم جدول قرار گرفت.
مصاحبه ونگر بعد از بازی با آستون ویلا
در مورعملکرد تیم...
احساس کردم در نیمه اول عملکرد بسیار پویا و روانی را ارائه کردیم که کیفیت فنی بسیار بالایی داشت. در نیمه دوم یک بازی تحت کنترل بود، ما بازی را کنترل کردیم تا گلی دریافت نکنیم. کمی خسته شدیم زیرا چهارشنبه شب در جریان پیروزی مقابل اورتون توان زیادی به خرج دادیم. در مجموع بسیار خوشحالم، خیلی راضی هستم زیرا گلزنی کردیم و گلی دریافت نکردیم. در این لحظه ثبات لازم را داریم بنابراین اجازه دهید به خانه برویم و منتظر بازی بعدی باشیم.
در مورد پیشرفت تیم از جایگاه هفدهم جدوم به جایگاه سوم...
وقتی در جایگاه هفدهم بودیم موافقم که مانند یک رویا بود تا در جایگاه سوم برسیم اما آنچه انجام می دهید این است که به زمین می آیید و تا آنجا که می توانید وظایف خود را انجام می دهید، متمرکز می مانیم و به سختی کار می کنیم. من خوشبین بودم زیرا نگرش هر روزه بازیکنان بسیار مثبت بود. ما زمان های سختی را پشت سر گذاشتیم، یاد گرفتیم که هیچ چیز تضمین شده نیست و باید تواضع و تمرکز خود را حفظ کنیم تا فصل را در مسیری قدرتمند و متقاعد کننده تمام کنیم.
در مورد خیزش تیم در این مسیر...
اصلا انتظار نداشتم که امروز در جایگاه سوم باشیم زیرا تنها به نتایج ما بستگی نداشت. به نتایج خود نیاز داشتیم و نیاز داشتیم نتایج حریفان نیز به نفع ما پیش برود. در طول ماه گذشته همه چیز در مسیر ما پیش رفت بنابراین باید مطمئن شویم که شتاب خود را حفظ می کنیم. ما به مانند یک تیم اوج گرفته به نظر می رسیم بنابراین این مساله مثبت است. ما به بازی بعدی نگاه می کنیم و سعی می کنیم در ان پیروز شویم، این تمام کاری است که می توانیم انجام دهیم. 8 بازی تا پایان فصل داریم، چهار بازی در خانه و چهار بازی در خارج از خانه. بازی بعدی در خانه کوئینز پارک رنجرز است که قطعا نبرد دیگری برایمان است. بنابراین اجازه دهید به انجا برویم و سعی کنیم مثبت باشیم.
در مورد اینکه روند تیم توجیهی بر ایمان شما به این تیم است...
در بازی ما ما این مساله همواره دشوار است زیرا ضریب موج های مثبت 25 و همچنین ضریب موج های منفی نیز 25 است (تعداد نفرات ترکیب). این باعث می شود کار ما گاهی آسان و گاهی سخت به نظر برسد. وقتی در دوره بدی هستید خیلی سخت است تا از آن خارج شوید. وقتی در دوره خوبی قرار دارید نیاز دارید اولیت های خود را حفظ کنید. حقیقت این است که نزدیک به پایان فصل هستیم و بدان معناست که هر بازی به مانند یک فینال است.
در مورد لورن کسویلنی...
کوسیلنی امروز صبح وقتی از خواب بیدار شد، التهابی در تاندون زانوی خود داشت. نمی دانم او در چه موقعیتی خوابید اما قادر نیست راه برود. او سعی کرد خود را گرم کند اما نتوانست بازی کند. وقتی او صبح از خواب بیدار شد ما در موردش تصمیم گرفتیم. او به دیدن من آمد و گفت مطمئن نیست که بتواند با آن درد بازی کند. بنابراین نفر دیگری را صدا کردیم تا به جای او خود را گرم کند. بلافاصله بعد از اولین حرکت او گفت که نمی تواند حتی حرکت کند. اینکه وضعیت او تا چه انداز بد است را باید ارزیابی کنیم.
در مورد آینده رابین ونپرسی...
هنوز هیچ نشانه ای نداریم و جایگاه لیگ قهرمانان ما نیز تضمین شده نیست. اگر عملکرد خود را در همین سطح حفظ کنیم می توانیم برنامه مورد نظر را پیش ببریم. با توجه به وضعیت ونپرسی، ما چندین بار در مرد آن صحبت کردیم و چیز زیادی برای اضافه کردن وجود ندارد.
در مورد گلزنی توسط کل خطوط ترکیب...
باور دارم آنچه مردم فراموش کرده اند این است که وقتی در خانه بازی می کنید و همانند ما جاه طلبی دارید، به مدافعان کناری نیاز داریم که رو به جلو حرکت می کنند. ما برای مدتی طولانی از مدافعان مرکزی در کناره ها استفاده کردیم و این تا حدودی روندی هجومی شما را نابود می کند. سپس بیش از اندازه از میانه حرکت کردیم و به ونپرسی متکی شدیم. اکنون تنوع بیشتری در ساختار بازی خود داریم و به همین دلیل خطرناک تر هستیم.
در مورد نمایش تئو والکات...
تئو عملکرد بسیار خوبی داشت و گل فوق العاده ای نیز به ثمر رساند. باید بخاطر ان به او اعتبار دهید. اما می خواهم پاسی که الکس سونگ برایش فرستاد را تحسین کنم زیرا این اولین بار نیست که او چنین کاری انجام می دهد. هافبک های دفاعی زیادی را نمی بینید که چنین کاری انجام دهند. اگر به پاس گل هایی که او در این فصل فراهم کرده نگاه کنید، می بینید از نظر تعداد در سطح اول اروپاست.
در مورد اینکه چه چیزی اخیرا موجب تفاوت شده است...
وقتی در ابتدای فصل بازی ها را پیروز نشدیم، فکر نمی کنم به آن بدی که مردم می گفتند بازی می کردیم. احساس کردم از بازی خود خارج از خط دفاعی ، اعتماد به نفس بسیاری بدست آردیم و این تفاوت عظیمی ایجاد کرد. مدافعانی که در کناره ها بازی می کنند اکنون امنیت بیشتری به ما می دهند و این به تیم اجازه می دهد اعتماد به نفس بیشتری داشته باشد.
در مورد ضربه ایستگاهی میکل آرتتا....
وقتی او ضربات ایستگاهی را با روی پای خود می زند من بیشتر ترجیه می دهم زیرا او پاشنه پای کوتاهی دارد. معمول اکسانی که دید خوبی روی این ضربات دارند از پاشنه پای بلند تری برخوردارند اما وقتی یک بازیکن مانند آرتتا است، آنها در ضربات روی پا بسیار با استعداد هستند. وقتی آنها ضربه میزنند توپ در طول مسیر شناور است و فکر می کنم او باید ضربات ایستگاهی بیشتری را اینگونه بزند.
هوادارن آرسنال با پرچم خود از موامبا تمجید کردند
هواداران آرسنال ستایش خود را از فابریس موامبا پیش از دیدار تیم های آرسنال و استون ویلا نشان دادند.
این هافبک بولتون که از تیم جوانان آرسنال کار خود را شروع کرد پس از ایست قبلی در وایت هارت لین اکنون در حال گذراندن دوران بهبودی خود می باشد.هواداران آرسنال با اهتزار به در آوردن پرچم بزرگی در ضلع شمالی ورزشگاه امارات و دست به دست کردن آن و فریاد زدن نام موامبا حمایت خود را از وی اعلام کردند.
ونگر: حضورمان در ليگقهرمانان قطعي نيست
با وجود برد 0-3 آرسنال مقابل استون ويلا، ونگر با محافظه کاري درمورد آينده تيمش صحبت مي کند.
آرسن ونگر مربی باتجربه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده که هیچ تضمینی برای حضور تیمش در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا نیست.
این درحالی است که آرسنال شنبه شب موفق شد تا با نتیجه 0-3 مقابل آستون ویلا به پیروزی برسد و با تساوی بدون گل تاتنهام و چلسی، توپچی ها اکنون با 8 امتیازفاصله نسبت به چلسی رده پنجمی خود را به رده های بالایی جدول نزدیک تر می کنند.
توپچی ها با گلهای گیبس، والکات و میکل آرتتا در امیریتس مقابل شاگردان الکس مک لیش به پیروزی رسیدند تا هفتمین برد پی در پی شان از راه برسد.
در پایان این دیدار ونگر به خبرنگاران گفت:« کسب مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا تضمین شده نیست. ما تنها در صورتی می توانیم به این هدفمان برسیم که بتوانیم به این عملکرد در این سطح ادامه دهیم. ما روزهای سختی را پشت سرگذاشتیم و یادگرفته ایم که هیچ چیزی تضمین شده نیست. ما باید فروتنی مان را حفظ کنیم و تمرکزمان را برروی پایانی مقتدرانه و قدرتمندانه در رقابتهای این فصل قرار دهیم.»
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« من انتظار ندارم که تیممان در رده سوم جدول کار را به پایان ببرد، چون این به ما بستگی ندارد. ما باید نتایج مطلوبمان را کسب کنیم و امیدوار باشیم که نتیجه بازیهای حریفان هم به نفع ما تمام شود. در ماه اخیر اوضاع برای ما خوب بوده. پس باید به همین ترتیب به کارمان ادامه دهیم.»
مربی آرسنال از عملکرد تیمش در جریان بازی شنبه شب راضی بود:« بازی دینامیکی بود. ما در نیمه اول بازی روانی را با بهره گیری از کیفیت تکنیکی مان به اجرا گذاشتیم و درنیمه دوم هم بازی را کنترل کردیم. سعی کردیم که گل نخوریم و البته خستگی درمیان بازیکنان ما مشهود بود؛ چون بازیکنانم 4 شنبه شب مقابل اورتون خیلی دویده بودند.»
ونگر ادامه داد:« در مجموع خوشحال و راضی هستم.چون توانستیم گلزنی کنیم و گلی را دریافت نکردیم و این نشان از ثبات تیم ماست . حس می کنم که ما اعتماد به نفسمان را بازیافته ایم و بازی متفاوتی را به اجرا گذاشتیم. »
این مربی 62 ساله درادامه به تمجید از عملکرد والکات و الکس سانگ پرداخت و گفت:« والکات گل فوق العاده ای را به ثمر رساند که باید به ارزش این گل اشاره شود. دوست دارم که از پاس زیبای الکس سانگ هم تمجید کنم. بازیکنان میانی با خصوصیت تدافعی زیادی را مثل او سراغ ندارم. آمار و ارقام سانگ در رقابتهای این فصل، یکی از بهترین آمار و ارقام در اروپاست.»
اوون: فانپرسي بهترين بازيکن ليگ برتر است
مايکل اوون ستاره انگليسي منچستريونايتد معتقد است که روبين فان پرسي، بايد عنوان بهترين بازيکن فصل جزيره را مال خود کند.
این ستاره هلندی این روزها در اوج فوتبالش است و در رقابتهای این فصل لیگ برتر 26 گل برای تیمش به ثمر رسانده و کمک زیادی به قرار گرفتن ارسنال در رده سوم جدول لیگ برتر نمود.
مهاجم منچستریونایتد گفت: « بهترین بازیکن فصل تا به اینجای کار؟ انتخاب من روبین فان پرسی است. »
او در ادامه تیم سال و برترین بازیکن جوان سال را هم انتخاب کرده و گفت:« نیوکاسل تا به اینجا نتایج فوق العاده ای گرفته. تیم سال؟ چند کاندید دارم ولی از نظر من آنها بهترین تیم امسال هستند. نیوکاسل، سوانسی، نوروویچ و تاتنهام هم 4 تیم برتر از نظر من در رقابتهای این فصل هستند.»
در ادامه اظهار داشت:« برترین بازیکن جوان سال؟ انتخاب تنها یک نفر، کار سختی است. او باید زیر 23 سال باشد. انتخاب من تیم کرول است.»
اون در ادامه اعلام کرد که تیم متشکل از 11 بازیکن برتراز نظر او، بازیکنی از یونایتد ندارد و سه بازیکن از سیتی را دراین تیم قرار داده. 3بازیکن هم از نیوکاسل در انتخاب تیم 11 نفره او جای دارند.
تیم منتخب فصل به انتخاب اوون بدین ترتیب است:فابریسیو کولوچینی، شیخ تیوته، دمبا با، جو هارت، کیل واکر، وینسنت کمپانی، لیتون بینز، داوید سیلوا ، اسکات پارکر، گرث بیل و روبین فان پرسی.»
فان پرسی و ورمالن در فینال مسابقات نکست جن
مسابقات نسل آینده فوتبال (NextGen) رقابت هایی است که برای بازیکنان زیر 19 سال باشگاه های اروپایی و با شکلی شبیه به لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود.
در فصل 2011/12 اولین دوره ی این مسابقات برگزار شد. مارک واربرتون رئیس ورزشی برنتفورد عامل اصلی شکل گیری این مسابقات بود.در اولین دوره ی مسابقات 16 تیم شرکت کردند که نحوه ی حضور تیم ها هم به صورت دعوت نامه ای بود. برگزار کنندگان مسابقات 16 تیم که عملکرد جوانان آن ها تأثیرگذار بود را برای برگزاری اولین فصل مسابقات انتخاب کردند. این شانزده تیم عبارت بودند از:استون ویلا، لیورپول، منچسترسیتی، تاتنهام هاتسپر، ولفسبورگ، اینترمیلان، المپیک مارسی، آژاکس، آیندهوون، مولد (نروژ)، روزنبورگ، اسپورتینگ لیسبون، سلتیک، بارسلونا، بازل، فنرباغچهمسابقات روز 17 آگوست 2011 در دور گروهی (چهار گروه 4 تیمی) آغاز شد و سر انجام فینال این مسابقات 25 مارچ 2012 در ورزشگاه مچروم (ورزشگاه خانگی لیتون اورینت) با قضاوت لی کالینز به پایان رسید.در فینال این مسابقات که 2,500 نفر آن را از نزدیک تماشا کردند دو تیم آژاکس و اینتر با حذف رقبای خود مقابل یکدیگر قرار گرفتند که این دیدار در وقت قانونی بازی به تساوی 1-1 انجامید اما در ضربات پنالتی تیم اینتر با نتیجه 5-3 حریف را شکست داد تا قهرمان اولین دوره مسابقات شود.در میان تماشاگران این مسابقه رابین ون پرسِی، توماس ورمالن و شکیل پسر کاپیتان توپچی ها نیز به چشم می خوردند که عکس هایی از آن ها را در ادامه مشاهده می فرمائید:
منبع
کلیپ زیبا و دیدنی فراز و فرودهای آرسنال در فصل 2012 -2011
این کلیپ رو یکی از کاربران سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته که بی نهایت زیباست و مربوط میشه به فراز و نشیب های این فصل آرسنال.
اول با رفتن فابرگاس و سمیر نصری شروع میشه و بعد از اون نتایج خوب آرسنال تو این چند هفته اخیر و صعود به رتبه سوم.
پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.
از مدیافایر با حجم 31 مگابایت
لینک مستقیم شده سایت مدیافایرکد:http://www.mediafire.com/?agqw8vbbzkcbqrw
دانلود از آپاراتکد:http://199.91.152.152/b4iffjqww7kg/agqw8vbbzkcbqrw/arsenal+my+love+-+upload+by+yasinshop.flv
کد:http://www.aparat.com/v/129550afe7c65aef2a5a6f7260bf147f160954
ونگر: ميلان هيچ شانسي برابر بارسا ندارد
آرسن ونگر سرمربي توپچي هاي لندن بر اين باور است که ميلان ايتاليا اين فصل از ابزار لازم براي بردن در ليگ قهرمانان اروپا برخوردار نمي باشد.
روسونری ها موفق شدند تا در دور قبل با نتیجه پر گل 4-3 از سد آرسنال عبور کنند اما این مرد فرانسوی اصرار دارد که میلان به اندازه کافی سلاح مورد نیاز برای پیروزی را ندارد.
ونگر در مصاحبه با کوریره دلا اسپورت گفت: " بارسلونا یکی از مدعیان اصلی و شماره یک قهرمانی در اروپاست. میلان در قالب تیم بسیار خوب عمل میکند و آن ها میتواند بر روی بازیکن بزرگی چون زلاتان نیز حساب باز کنند اما شخصا فکر نمیکنم آن ها سطح لازم برای پیروزی در این بازی برخوردار باشند. آنها در برخی نقاط دچار ضعف هستند."
روسونری باید فردا شب در ورزشگاه سن سیرو دور رفت مرحله یک چهارم نهایی برابر بارسلونا را برگزار کند.
سائوپائولو چشم به ماندن دنیلسون دوخته است.
سائوپائولو ادعا کرد که دنیلسون هافبک آرسنال می خواهد مدت بیشتری را در برزیل ماند.
در آستانه اتمام دوران قرضی دنیلسون در سرزمین مادری اش او دیگر در اندیشه های آرسن ونگر جایی ندارد.دنیلسون تابستان 2006 با مبلغ 3.4 میلیون پوند از سائوپائولو به آرسنال پیوست اما از عدم قهرمانی با این تیم گلایه داشت و عملکرد نه چندان مطلوبش موجب شد در ابتدای فصل به طور قرضی به سائوپائولو بازگردد.ژوائو پائولو د خسوس نائیب رئیس باشگاه سائوپائلو که از بازی های دنیلسون تحت تأثیر قرار گرفته است اکنون می خواهد او را در باشگاه حفظ کند.د خسوس گفت:" مکالمه ای که با مسؤولان آرسنال داشتیم این بود که ما می خواهیم او اینجا بماند. ما می خواهد در انتهای قراردادش او قرارداد جدیدی با ما امضا کند و دنیلسون نیز همین را می خوهد. او با نمایندگانش صحبت خواهد کرد و آن ها نیز با آرسنال صحبت خواهند داشت. عجله ای نیست زیرا او تا اواسط فصل (در آمریکای جنوبی) با ما خواهد بود."
احتمال محروميت ونگر به دليل اعتراض به داور
به گزارش نشريه تلگراف، آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، ممکن است به دليل اعتراض به داور در ديدار برگشت تيمش مقابل ميلان در مرحله يک هشتم نهايي چمپيونزليگ، از نشستن روي نيمکت تيمش محروم شود.
توپچی ها در آن دیدار 3-0 به پیروزی رسیدند اما این پیروزی برای رسیدن آنها به مرحله بعد چمپیونزلیگ کافی نبود.
ونگر در پایان بازی از تصمیمات دمیر اسکومینا، داور اسلوواک بازی، ابراز نارضایتی کرد و آن را منزجر کننده توصیف کرده بود.
کمیته انضباطی یوفا امروز تشکیل جلسه خواهد داد تا در این مورد تصمیم گیری کند.
ونگر در این فصل هم تجربه محرومیت در لیگ قهرمانان را داشت.
آرسن ونگر از سه دیدار اروپایی محروم شد!:19:
یوفا آرسن ونگر را سه جلسه محروم کرد.
یوفا بیانیه زیر را در وب سایت خود منتشر کرد:
" سرمربی آرسنال، آرسن ونگر از سوی بدنه انضباطی و کنترل یوفا، برای 3 دیدار اروپایی محروم شد.
ونگر همچنین 40.000 یورو جریمه شد. او با اتهام رفتار نادرست در دیدار برگشت دور حذفی لیگ قهرمانان اروپا مقابل میلان که در تاریخ 6 مارچ در لندن برگزار شد متهم شده است.
این محرومیت در 3 بازی بعدی اروپایی اتخاذ می شود که آرسن ونگر در آنها حضور نخواهد داشت. ممکن است ظرف 3 روز درخواست تجدید نظر در قبال این حکم ارائه شود."
ونگر: سرمربي سه شيرها بايد زودتر مشخص شود
آرسن ونگر مربي فرانسوي آرسنال معتقد است که مسئولان اتحاديه فوتبال انگليس بايد در زودترين زمان ممکن سرمربي جديد سه شيرها را معين کنند
اعضای کمیته انتخابی اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرده اند که جانشین آتی فابیو کاپلو بر روی نیمکت مربیگری تیم ملی انگلیس تا پایان رقابتهای این فصل لیگ برتر مشخص نخواهد شد و این درحالی است که مربی فرانسوی ارسنال معتقد است که این تصمیم هیچ آسیبی به رقابتهای لیگ نمی رساند و هیچ ربطی به تیمی ندارد و درعین حال معتقد است که مربی جدید سه شیرها باید هرچه سریعتر معرفی شود.
ونگر در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« از برنامه مسئولان اتحادیه فوتبال به طور کامل مطلع نیستم ولی فکر می کنم که آنها هنوز از جدایی کاپلو شوکه هستند. آنها اکنون در شرایط سختی هستند و هرچه زودتر این مشکل را حل کنند بهتراست.»
ونگر ادامه داد:« البته این کار آسانی برای مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس، آن هم در این شرایط نیست، چون آنها نمی خواهند تا در جریان رقابتهای لیگ برتر دخالت کنند. می توان این را دریافت.»
ونگر درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که جک ویلشربه خوبی روند بهبودش را طی می کند:« آخرین اخبار از ویلشر مثبت است ولی باید با احتیاط با او رفتار کرد. این بدان معناست که او در تمرینات خوب است و هر هفته قوی تر می شود اما خیلی سخت است که بخواهیم بگوئیم که آیا او به یورو می رسد یا نه. نمی توان حضور او را به طور قطع رد کرد ولی نمی توان با قاطعیت هم گفت که ویلشر به یورو می رسد.»
آرشاوين از يک تصادف رانندگي جان سالم به در برد
ستاره روسي در سنت پترزبورگ دچار سانحه رانندگي شد ولي دراين تصادف آسيبي نديد.
آندری آرشاوین بازیکن روسیه ای باشگاه زنیت سنت پترزبورگ از یک سانحه رانندگی جان سالم به در برد.
آرشاوین در وب سایت رسمی اش نوشت:« برای جلوگیری از غیبت های غیرلازم، باید بیانیه ای منتشر کنم. این درست است که من در روز پنجشنبه تصادف کردم ولی من خوب هستم و کسی اسیبی ندیده»
آرشاوین که 68 بازی رسمی برای تیم ملی کشورش برگزار کرده با قراردادی قرضی از آرسنال به زنیت بازگشته است.
در رسانه های روسی این خبر منتشر شده که این ستاره روسیه ای در روز پنجشنبه با خودروی بی ام و در سنت پترزبورگ دچار سانحه رانندگی شد و با خودروی دیگری تصادف کرد. البته اکنون مشخص شده که دراین تصادف هیچ کسی آسیب ندیده است.
امروز در کمال ناباوری دو بر یک به کوئینز پارک رنجرز باختیم در حالیکه اگه یه مقدار بازیکن ها بیشتر دقت میکردن میتونستن این حریف رو گلباران کنن.قبل از اینکه گل دوم رو بخوریم فان پرسی یه موقعیت تک به تک رو از دست داد و وقتی نتونست گل بزنه خیلی حسرت خوردم!
شاید بازیکنان ما بعد از هفت برد پیاپی یه مقدار مغرور شدن به هر حال امیدوارم به سلامتی راهی لیگ قهرمانان سال بعد بشیم!
کويينزپارکرنجرز 2 – آرسنال 1
شکستي ديگر در کارنامه آرسن ونگر
کويينز پارک رنجرز با پيروزي مقابل آرسنال گامي مهم به سوي بقا در ليگ برتر برداشت. آنها بهسختي جنگيدند تا آرسنال را در لوفتوس رود شکست دهند.
عادل تعرابت و سامبا دیاکیته گلزنی کردند تا مردان مارک هیوز دومین پیروزی خانگی پیاپی خود را کسب کنند.
میکل آرتتا در این بازی برای دویستمین بار در لیگ برتر به میدان رفت.
کویینز پارک رنجرز بازی را عالی آغاز کرد و در دقیقه 22 به آنچه شایستهاش بود رسید. عادل تعرابت مراکشی روی پاس کلینت هیل صاحب توپ شد و پس از جا گذاشتن توماس فرمالن دروازه وویچیخ اشچسنی را گشود.
آرسنال با اولین حمله جدی خود در دقیقه 37 کاملا بر خلاف جریان بازی به گل رسید. توماس روسیچکی توپ را به روبین فانپرسی سپرد و پاس او از میان دفاع حریف به تئو ولکات رسید. اولین شوت ولکات به تیر خورد و برگشت ولی او در ادامه توانست توپ را وارد دروازه کند.
پدی کنی در نیمه دوم چند بار موقعیتهای خوبی را از روبین فانپرسی گرفت. او یک بار نگذاشت مهاجم هلندی در موقعیت تکبهتک گل بزند.
جیمی مککی که در این بازی بسیار پرتلاش ظاهر شده بود گل دوم رنجرز را ساخت. او از فرمالن گذشت، و توپ را به دیاکیته پاس داد تا او دروازه اشچسنی که به تماشای صحنه نشسته بود را باز کند.
کویینز پارک رنجرز با وجود این برد با 28 امتیاز هجدهم است و در منطقه سقوط قرار دارد. آرسنال هم با 58 امتیاز سوم است ولی ممکن است در همین هفته جایش را با تاتنهام عوض کند.
ونگر: آرسنال براي غلبه بر منسيتي مصمم است
سرمربي تيم فوتبال آرسنال به روبرتو مانچيني و شاگردانش هشدار داد و گفت: يکشنبه آينده مصمم به شکست منچسترسيتي هستيم.
به نقل از دیلیمیل، آرسن ونگر روز شنبه در هفته سی و یکم لیگ برتر انگلیس به خاطر قبول شکست ۲ بر یک از کوئینزپارکرنجرز نتیجه بدی گرفت. اما این مربی ۶۲ ساله فرانسوی معتقد است شاگردانش در بازی هفته آینده برابر منچسترسیتی برای کسب هر سه امتیاز بازی قدم به میدان میگذارد.
وی گفت: آرسنال مصمم به شکست دادن منچسترسیتی است. در این بازی بهترین فرصت ممکن فراهم خواهد شد تا یکبار دیگر همه امور را بدرستی انجام دهیم و برنده شویم.
ونگر ادامه داد: باورم این است که روز یکشنبه در جدال با سیتی، چهره کاملا دگرگون شدهای از آرسنال دیده خواهد شد. همیشه مقابل تیمهای قدرتمند عالی بازی کردهایم. اکنون هدف ما رسیدن به پیروزی در ملاقات با منسیتی است.
رویارویی این دو تیم ساعت ۱۹:۳۰ یکشنبه آینده در ورزشگاه امارات لندن انجام خواهد شد.
ونگر: تئو و چمبرلن میمانند
او گفته این دو نفر در پایان فصل قرارداد جدیدی امضا میکنند.
سایت گل - تئو والکات 23 ساله قراردادش در پایان فصل بعد تمام میشود و میتواند در این تابستان به دنبال تیمی دیگر بگردد .
تئو از ساوتهمپتون به آرسنال آمده و همان راه را اکسلید چمبرلین دنبال میکند.
تئو در حال حاضر از بهترین فرم خود را در سال های اخیر دارد.
ونگر در مورد دو بازیکن کلیدی اش گفت : تئو و رابین در پایان فصل قرارداد میبندند.
تئو خیلی خوب بازی میکند.او تکنیک خود را بالا برده و در مقابل گل خیلی بهتر عمل میکند.
من تایید میکنم که هر دو بازیکن دوباره با ما تمدید میکنند. میخواهم بازیکنان خوب خودم را نگه دارم.
قبل از بازی آرسنال و کوئینز حدس میزدم که آرسنال نتیجه خوبی نگیره چون وقتی داشتم مصاحبه های سرمربی کوئینز رو میخوندم کاملا معلوم بود که برای برد اومدن و البته انتظار دیگه ای هم نمیرفت چون این تیم الان داره برای بقا تو لیگ بازی میکنه و بازی کردن با این تیم ها اونم تو این موقع فصل از بازی کردن جلوی تیم های رده بالا خیلی سخت تره!
هفته بعد هم یه بازی فوق العاده حساس با من سیتی داریم که به شخصه امیدوارم پیروز بشیم البته بازی آسانی نخواهد بود چون منچستر سیتی برای قهرمانی داره مبارزه میکنه اما من احتمال میدم آرسنال پیروز بشه چون تو فرم خیلی خوبی هستیم!
دوستان اون بازی ارسنال نمیدونم با کجا بود یه گل خیلی خفن زد یکی از بازیکنای ارسنال که مثل اون گل ارژانتین به مکزیک 2006 بود...
میدونید کدوم بازی بود وکی گل رو زد؟
از گوشه محوطه جریمه...