اگه دکمه Remove فعال باشه و اینستال فعال نباشه شما کیت سرور رو نصب کردی:biggrin:نقل قول:
Printable View
اگه دکمه Remove فعال باشه و اینستال فعال نباشه شما کیت سرور رو نصب کردی:biggrin:نقل قول:
هيچكدوم فعال نيست!!!نقل قول:
شما باید دقیقا اونجایی که فایل اصلی بازی یعنی PES6.exeو dat و چند تای دیگه هست کپی کنی یعنی تو پوشه Pro Evolution Soccer 6نقل قول:
برای من که کرک این بازی خرابه نمیتونم بازی کنم؟
زیاد بازی باحاله؟
فولدر را درست كپي كردم دليليش هم اينه كه pes6.exe را ميشناسه!!!نقل قول:
سلام
آقا تماشاچی های من سه بعدی نیستند
یعنی در اصل وقتی که من فوتبال را نصب می کردم عکس از ورزشگاه بود که تماشاچی ها سه بعدی بودند
ولی وقتی میرم توی بازی مثل pes 5 هستند
مال شماها هم اینطوریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پچ می خوام که قیافه های بازیکنان تیم ملی واقعا مثل خودشون بشه نه که فقط از سیاهی در بیان کسی هست که داشته باشه؟
سلام
آقا ما این سوپر پچ صفحه 75 رو دانلود کردیم ولی وقتی از حالت فشرده شده خارج میکنیم ازما پسورد میخاد
پسوردش چیه ؟
دم همتون گرم با این تایپیک دیگه هیچ مشکلی برای هیچکس پیش نمیاد
راستی تو منطقه (محله) ما یه مسابقه pes برگزار شد منم اول شدم قبل از اون هم با Eleven پلی اتیشن
قهرمان شدم از همون اولم رئال مادرید بودم تا اخر هم هستم.
ایها الناس ........................بابا یکی یه پچ معرفی کنه که توش قیافه بازیکنان تیم ملی واقعا مثل خودشون باشه نه که فقط سفید شده باشن...........
پچ كه معرفي شدهنقل قول:
سوپر پچ كه چند صفحه پيش گذاشته شده اين قابليت رو داره
يعني بازيكنان تيم ملي شبيه شدهاند (البته هنوز سياهن !)
اين سوپر پچ يه مشكل داره
اووونم اينكه سايزش بالاست .... 2 گيگ
سلام
بچه ها من يه مشكل با اين kitserver 6.4 دارم
فولدر كيت سرور را در محل نصب بازي كپي ميكنم و بعد setup را اجرا ميكنم و بعد install و پيغام ميده كه با موفقيت نصب شد. مطابق شكل زير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي وارد بازي كه ميشوم نشوني از نصب كيت سرور نيست مثلا در قسمت اديت بازيكن id بازيكن را نشون نميده و انگار هيج تغييري نكرده در ضمن در كيتي كه نصب كردم با gdb بود و فولدرهاي داخليش مانند فيس و بال و غيره و داخل هر كدام چند سمپل هست. ولي هيچكدام در بازي اعمال نميشود. خواهش ميكنم هر كس ميدونه جواب بده.
ممنون
آقا ترو خدا یکی جواب ما رو بده ما تو کل این تایپیک فقط همین یه سوال کردیم یعنی هیچ با معرفتی نیست جواب ما رو بده؟
آقا ما این سوپر پچ صفحه 75 رو دانلود کردیم ولی وقتی از حالت فشرده شده خارج میکنیم ازما پسورد میخاد
پسوردش چیه ؟
ظمنا این کار رو دوبار کردم. حجمش حدودا (kb 800)
سلامنقل قول:
صفحه 75 كه سوپر پچ گذاشته نشده !
فقط يه آپشن فايل هست كه اووونم پسوردش نوشته شده
pass : martinshop.blogfa.com
يكي پيدا نميشه جواب اين سوال رو بده!نقل قول:
من دیروز بلاخره موفق شدم Pٍٍُes رو آنلاین بازی کنم اما هیچ ایرانی ای ندیدم. شما چرا دست به کار نمی شید؟
ما هم می خواستیم دست به کار شویم ولی چون نسخه ما کپی شده بودنقل قول:
در جا می زدیم :tongue:
آقا ما انواع و اقسام روشهای وارد کردن لباس در کیت سرور رو امتحان کردیم ولی هیچ کدوم عمل نکرد
ورژن کیت سرور هم 6 است
ترو خدا یکی آموزش کامل اینو بزاره حجمش هر چقدر باشه مشکلی نیست
فقط کامل باشه همراه با عکس
فقط کامل کامل
سلام دوستان
من رفتم که وارد قسمت Network بازی بشم.
توی یه قسمتی از من Password میخواد(بالاش سریال نوشته شده)
این پاسورد رو از کجا باید گیر اورد؟
برای اینکه بتونی بصورت online بازی کنی نیاز به DVD اوریجینال بازی داری.پشت DVD اوریجینال یه Serial Number منحصر به فرد وجود داره .وقتی DVD رو تو DVD-ROM میزاری قبل از نصب بازی یه قسمت به نام Register وجود داره که از اون طریق می تونی به سایت مربوطه وصل شی و Serial Number رو ثبت کنی و Password دلخواه رو وارد کنی. این همون password ایه که باید در قسمت Network بزنی.نقل قول:
آقا ما انواع و اقسام روشهای وارد کردن لباس در کیت سرور رو امتحان کردیم ولی هیچ کدوم عمل نکرد
ورژن کیت سرور هم 6 است
ترو خدا یکی آموزش کامل اینو بزاره حجمش هر چقدر باشه مشکلی نیست
فقط کامل باشه همراه با عکس یا فیلم
فقط کامل کامل
یه سوال داشتم :
توی فیفا وقتی صاحب توپ هستین با زدن Q هم تیمی هاتون به عمق حرکت می کنن
آیا تو Pes6 همچین چیزی هست ؟
من این بازی رو قبلا 800*600 راحت اجرا میکردم ولی از وقتی دوباره ویندوز ریختم ریپ میزنه(آهسته میشه) کسی میدونه مشکل از کجاست؟
RAM:512
Graphic:GeForce 5700 256mb
CPU:2.8 intel p4
directX و ورژن جدید درایور کارت گرافیکتو بریز حلهنقل قول:
direcX9.0c
Driver:93.71
یکی کمک کنه!
directX9.0c
یکی کمک کنه!
بچه ها يه سوال
يه سري بازيكن كه در تيم رئال مادريد هستند در pes6 وجود ندارند.
Fernando Gago هافبك آرژانتيني كه فيكس رئال مادريد هست و face اين بازيكن هم در سايت gamingaccess براي دانلود گذاشته شده.
Gonzalo Higuan يه مهاجم آرژانتيني
M.Torres دفاع فيكس رئال مادريد در حال حاضر
Marccelo اينم يه دفاع برزيلي كه اين هم گاهي اوقات براي رئال بازي ميكنه
borja valero اين بازيكن هم فيسش در gamingaccess براي دانلود گذاشتند ولي اصلا خود بازيكن وجود نداره.
خواهشا پاسخ بديد كه اين بازيكنها را ميشه با كيت سرور يا اپشن فايلي چيزي بيارم تو تيم رئال.
ممنون
سلامنقل قول:
سوپر پچ رو كه نصب كرده بودم اين بازيكنان رو به تيم رئال مادريد اضافه كرده بود
کسی نیست بدونه ؟ :sad:نقل قول:
نقل قول:
جدیدترین Option File برای PES 6 (تمام نقل و انتقالات زمستانی انجام شده)(بیش از 25 نقل و انتقال)
pass : martinshop.blogfa.com
توی این بازی هم اگه تنظیمات اولیه کیبورد باشه باید از کلید w استفاده کنی.اگه خواستی کلید دیگه ای رو بزاری توی قسمت setting باید کلید رو باری مثلث(روی اون دسته ای که توی setting هست) انتخاب کنی.نقل قول:
w که پاس تو عمق میده :cool:نقل قول:
من می خوام بازیکن هایی که توپ ندارن به سمت جلو حرکت کنن :rolleye:
نه فکر نکنم این ویژگس که میخواین داشته باشه.
سلام دوستان
توروخدا یکی کمک کنه!!!!!
چه جوری میشه که تنظیم دکمه هارو دل بخواه کرد ؟((مثل شماره ی قبل))
فقط در این ورژن میشه دکمه هارو جابه جا کرد!!!!!
شما میرید اونجا که بازی رو نصب کردین فایل setting رو اجرا میکنید و میتونین تنظیمات هم key هم joy رو بدلخواه تغییر دهید مثل ورژن قبل :)نقل قول:
شما رو به خدا کمک کنید (میرین بهشت ها!)
من این بازی رو قبلا راحت 600*800 اجرا میکردم ولی از وقتی که ویندوز جدید نصب کردم ریپ میزنه(آهسته میشه)
درایور کارت گرافیک رو هم تازه نصب کردم جدیده!و همه چیز های لازم دیگه!جون من بگین ایراد از کجاست که دارم افسرده میشم!
RAM:512mb
Graphic:GeForce 5700 256mb
CPU:2.8 p4
DirectX9.0c
گرافیکت خیلی پایینهنقل قول:
منظورم GeForce 5700
من كه همين ديروز پريروزا كارت گرافيك رو عوض كردم ولي قبل از اون با يه كارت گرافيك جي فورس 5200 خيلي روون
اجرا ميكردم
نه بابا کارتتون خیلی کارت خوبی هم هست برای اجرای این بازی و مشکلی از نظر سیستم نداریدنقل قول:
قبلا هم درایور کارت گرافیکتون همین بوده 93.71 ؟
شما گفتین کارت گرافیکتون رو عوض کردین قبلا با 5200 اجرا میکردین آیا با این کارت جدید هم بازی رو قبلا روون اجرا کرده بودین ؟
اگر که جواب سوال بالا نه هست مارک کارت گرافیکتون چیه ؟
دوست عزیز منم فکر میکنم مشکل از کارت گرافیکت باشه . اما نه مدلش . بلکه اصل و غیراصل بودنش .نقل قول:
چون من خودم با کارت گرافیک جی فورس 5500 ، این بازی رو با رزولوشن 1280*1024 و روی مدیوم ، خیلی روون بازی میکنم .
رمم هم همون 512 هست ، سی پی یو م هم 2.4 ....
موفق باشی
یا حق
نه بابانقل قول:
من با 5200 بازیش می کنم :cool: