خوب مشکل حل شد صبح که شد هر جفتشون بر گشتن روی 100 یعنی کشتن خودشون رو با این دیجتالشون تو اصفهان من موندم اینها چه جوری میتونن 2015 همه آنالوگها شون رو خاموش کنن
خوب مشکل حل شد صبح که شد هر جفتشون بر گشتن روی 100 یعنی کشتن خودشون رو با این دیجتالشون تو اصفهان من موندم اینها چه جوری میتونن 2015 همه آنالوگها شون رو خاموش کنن
من 4 تا فایل avi زدم رو فلش نمیخونه؟
چرا؟
بعدا" یه فایل avi دیگه هم اجرا کنم ببینم چرا نمیشه
سونی فقط mp4 رو می خونه.نقل قول:
یکی لطف کنه بگه بعد ازاینکه با منوی انگلیسی و انتخاب سنگاپور سرچ کردم چجوری دوباره منو رو فارسی کنم
و درست تر از اون اينه كه بگيم LED Backlightنقل قول:
:)
سلام
هنوز از اجرای فرمت Mkv با update خبری نیست؟
خیلی ممنون
نیست که نیست
سلامنقل قول:
من تازه فهمیدم که اگه مودم رو با کابل لن هم به تی وی وصل کنم میشه از DLNA استفاده کرد ... با اون میشه mkv فرستاد به تی وی ؟ زیرنویس فارسی چطور ؟ کدوم برنامه براش بهتره همینی که تو این تاپیک هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یک تلوزیون 46 EX520 دارم اومدم ساعتش رو درست کنم زدم کانال ها رو پاک کردم بعد که کانال یابی کردم اولا اسم کانال ها پاک شد که بعد edit کردم ولی دکمه لیست کانالها غیر فعال شده (guide) حالا باید چکار کنم؟
کمک فوری برای خرید تلویزیون ال ای دی
با سلام خدمت دوستان
یه تلویزیون 40 اینچ ال ای دی میخواستم بخرم بین دو مدل سونی EX520 و سامسونگ D5550 موندم کدوم رو انتخاب کنم خودم تحقیق کردم فهمیدم که سونی بهتره ولی از طرف دیگه دیگه بدون گارانتیه یه خورده ریسکه ولی سامسونگ گارانتی داره
از بقیه دوستانی که تجربه تو این زمینه دارند میخوام که کمکم کنند.یه سری میگند بدون گارانتی خوب نیست یه سری دیگه میگند نه خوبه قیمتش هم حدود 300 هزار تومن ارزونتر از مدل با گارانتیشه.پول باگارانتیش هم ندارم.به نظر شما بدون گارانتی ها چطوره ؟
ایا واقعا اصل هستند ؟بعضی ها میگند قطعات دست دوم توش کار شده یا میگن بعد از یه مدت خراب میشه اون وقت دیگه نمیشه کاریش کرد.بالا خره کدومو بگیرم سونی بی گارانتی یا سامسونگ با گارانتی؟
با تشکر
بارها شنیدی که میگن گارانتی تو این مملکت یعنی ... !! بنابراین همونی که نظر خودت هست بخر . گارانتی شامل خیلی چیزها نمیشه . بعید میدونم اگه خدایی نکرده تلویزیونت پیکسل بسوزونه ( حالا هر مارکی ) گارانتی بخواد به رایگان کاری برات انجام بده !
همون تلویزیونی رو بخر که ازش خوشت اومده . سونی هم مخصوصا سریه ای ایکس واقعا با کیفیت هستن . اگه میبینی قیمتش نسبت به نمایندگی مناسب تره بخر . قبلش از آکبند بودنش مطمئن باش .
آقا راستی با مودم وایرلس میشه از طریق DLNA فایلهای کامپیوتر مثل فیلمهای MKV و عکس و آهنگ و ... رو تو تلویزیون دید ؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم امسال جوابم رو بدید !!
بله میشه چون تو این روش فایلها توی PC اجرا می شوند و اگر PC اون کدک رو باز کنه تی وی فقط مثل مانتور نشون میده .
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
تو تلویزیون ال ای دی سونی مدل 46EX52 اسم شبکه های گیرنده دیجیتال نشون داده نمیشن که مجبور شدم خودم بنویسم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا راه حلی برای این مشکل هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان برای تله تکس کدوم دکمه رو از روی کنترول بزنیم ؟
Question
Play a file larger than 4GB via USB devices.
Answer
Yes, you can play bigger than 4GB if USB devices are formatted by exFAT.
Note: You cannot playback any file larger than 4GB if your USB devices is formatted by FAT12, FAT16 and FAT32.
.
قابل توجه دوستان که میگن فت32 محدودیت 4 گیگ داره(و خداوند اکرونیس دیسک دایرکتور را آفرید)
ریست فکتوری یا همون برگشت به تنظیمات کارخانهنقل قول:
زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور انتخاب کن
خصوصیت گاید اضافه میشه ساعت خراب میشه و لی اسم کانالها انگلیسی نمایش داده میشن(احتمالا شما منطقه رو خاورمیانه و زبان رو فارسی گذاشتید
در غیر این صورت دامنه جستجو رو فول انتخاب کنید بعد از 20 کانال اول کانالهای بعدی تا 52 که اکثرا هم تکراری هستن دارای نام شبکه میباشند
حیح دیجیتال ایرانه دیگه داداش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دکمه شماره 3نقل قول:
فقط روی کانال 3 و 2 و استانی ها تلتکس هست
بعدشم آخه چی تو تلتکس هست
جدول پخش برنامه ها که بهترش ت وب هست
دوست عزیز زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور کنید همه چیز حلهنقل قول:
باید ریست فکتوری کنید
سلام
من تلویزیون ex520 دارم ، از طریق کابل LAN به مودم وصل میکنم، تلویزیون به صورت اتوماتیک همه چی رو میشناسه ولی بعد تایید مرحله آخر اتصال به اینترنت، نمیتونه به اینترنت وصل بشه و مینویسه اتصال به اینترنت ناموفق.
لطفا راهنماییم کنید. مشکل از چیه؟
اگه خوب توضیح ندادم ببخشید.
ممنون
سلام.
من کانال های دیجیتال رو تنظیم میکنم
18 تا کانال میاره اما بعد از 1 یا 2 روز فقط کانال های از 1 تا 8 هست و بقیه رو No Signal میزنه.
مشکل از کجا میتونه باشه؟
دوست عزیز
digital auto service update off
را روی گزینه
off
بگذارید. کانالها ثابت خواهند ماند.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم مشکل مشابهی دارم.
خودبخود جای بعضی شبکه ها عوض میشه یا بعضیهاشون کپی میشن یا حذف میشن
منوی تلوزیونمون فارسیه
از کدوم قسمت باید این مشکل رو درست کنم؟
این مشکل ربطی به تلویزیون نداره ... ممکن هستش که از طرف صدا و سیما فرکانس ها تغییر کنه ....
سلام دوستان
به منو مخفی ex520 چه جوری میشه وارد شد؟
ممنون میشم اساتید جواب بدین:20:
سلام دوستان
به منو مخفی ex520 چه جوری میشه وارد شد؟
ممنون میشم اساتید جواب بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:نقل قول:وحید جون درست میگننقل قول:
شما هر کاری بکنین بازهم مشکل سیگنال خواهید داشت تو بعضی از شهرستانها مثلا اصفهان که به طور مرتب دستگاهای پخش دیجتال رو تغییر میدن مثلا فرکانس و یا مثلا ریست دستگاه یا هر چیز یا هر دلیل فنی دیگه دیجیتال قطع یا با افت کیفیت وحشتناک همراه میشه
چاره ای نیست فعلا باید صبر کرد تا سیگنالها ثابت بشه و دستگاه ها به قولی آب بندی بشن اینها یه تجربه ای تو ی دیجیتال بدست بیارن
بعدش همه چیز حله
گاهی اوقات شده من هم کانالها رو تنظیم کردم چیدم و مرتب بعد از ظهرش همشون پریدن باید دوباره بشینم سرچ کنم اگه اگه پیدا کرد دوباره مرتب کنم
پس چاره ای جز صبر کردن نیست
سلام من هم مدل 40EX520 (بانه ) خریدم . ولی هر کاری کردم نتونستم کانال دیجیتال را پیدا کنم . نوع آنتن و روش سرچ را برام میفرستی . خیلی ممنون میشم . البته لطف میکنی اگر مراحل را دقیق تر بنویسی . منظورم حتی زبان و منطقه انتخابی و غیره
نقل قول:
سلام من هم مدل 40EX520 (بانه ) خریدم . ولی هر کاری کردم نتونستم کانال دیجیتال را پیدا کنم . نوع آنتن و روش سرچ را برام میفرستی . خیلی ممنون میشم . البته لطف میکنی اگر مراحل را دقیق تر بنویسی . منظورم حتی زبان و منطقه انتخابی و غیره
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز هیچ نکته ای نیست که توی این تاپیک نباشهنقل قول:
اینتاپیک رو بخون همه چیز توش هست
مبارکت باشه
آبدیتش کن
ریجیسترش کن
کالیبرش کن
از allshear سامسونگ برای dlna استفاده کن
چیز دیگه ای نداره
همین تاپیک رو از اول تا آخر بخون
همین
برا یدیجیتال هم دو تا نکته شهرتون کجاست؟
آنتنت جدید یا قدیم
سیم آنتنت رو چک کن
آنتن خیلی جهتش مهم نیست همین که سیگنال کوالیتی و استرینگ برن روی 100 کفایت میکنه خیلی مثله آنالوگ نباید تو تنظیم آنتن دقت کنی وفقط بزارش روی جهت بقیه آنتن ها
سلام و تشکرنقل قول:
آخه گشتن تو این 80 صفحه کار راحتی نیست . شما که وقت توضیح دادن ندارید . حداقل شماره صفحه را میگفتید .
وضعیت اینترنت ما رو که میدونید .
ولی بازم تشکر میکنم . چون سوال رو خوندید و جواب دادین .
سلام به اساتید
برای مدل 40EX520 میخواستم راهنمایی کنید .
برای گرفتن کانال های دیجیتال . اول برای موقعیت جغرافیایی من در استان گلستان و شهر بندرترکمن زندگی میکنم . آنتن هم از اون گردان های جدید است .
چند بار سرچ کردم کانالی پیدا نکرد . از سایتی خوندم که باید زبان تلوزیون را انگلیسی و منطقه را یا استرالیا یا سنگاپور بگیری . بازم سرچ کردم نشد .
بالای صفحه اگه خونده باشید جناب hovo گفتند که آبدیتش کن ریجیسترش کن کالیبرش کن . از شما میخوام که در این مورد روش و فایلهاش رو بزارید و توضیح بدید .
راستش من زیاد سر در نمیارم . البته اگه خوب توضیح بدین که عالی میشه . چون دارم با این تلوزیون دارم کانال آنالوگ نگاه میکنم که از گرفتن تلوزیون با این قیمت دارم پشیمون میشم . منتظرم.
ببن دوست خوبم هر چیزی یه بهایی دارهنقل قول:
میخوای تو تی وی فول بشی باید بشینی بخونی
راستی خودت رفتی بانه یا از بانه ویترین و کالا خریدی؟
شنیدم مدلهای 2012 تو بانه زیاد شدن
قرار بود ام کاوی فول اچ دی رو هم ساپورت کنن و مشکل زیر نویس فارسی هم توشون حل شده باشه ؟
خود دستگاه راهنمایی های لازم رو به زبان فارسی داره درباره انتن و ....
کافیه دکمه home رو بزنید بعد i-manoel
سلام به همه عزیزان. من تازه ex520 خریدم. در واقع 28 مرداد. قبلا سری nx داشتم که اون هم خوب تلوزیونی بود. من شبکه های ایرانی و استانی را با ر+سی + ور میبینم که کیفیت خوبی هم دارد اما وقتی که کارتون پخش میکند سایه دارد ولی تو دستگاه قبلی اینطور نبود. آیا تنظیم خاصی دارد؟ در ضمن دمتون گرم با راهنمایی های که میکنید خیلی سئوال داشتم که با خوندن پستهای قبل به نتیجه رسیدم
سلام
فردا میخوام برم بانه 46 اینچ این مدل رو بخرم.
دوستانی که این مدل رو دارید ازش راضی هستید؟
سلام ،لطفا دوستانی که وارد هستند جواب من رو هم بدن من امروز یه 46ex520 خریدم میخوام وارد منوی سیستم بشم و زمان کارکردش رو ببینم لطفا راهنماییم کنید،ممنونم
جناب نوید مگه همچین گزینه ای داره؟