راستی اگر ویندوزش عوض شه وسیدی های لپ تاب نباشه این برنامه ها رو از کجا میشه اورد راستی دفترچش ابران نیست همین طور سی دی هاش
بابت جوابتون هم ممنون
Printable View
راستی اگر ویندوزش عوض شه وسیدی های لپ تاب نباشه این برنامه ها رو از کجا میشه اورد راستی دفترچش ابران نیست همین طور سی دی هاش
بابت جوابتون هم ممنون
باید مدل دستگاه رو بخونید ... چند راه داره :
1- زیر لپ تاپ نوشته
2- توی bios setup نوشته ( موق بوت F2 رو بزنید و مشخصات رو ببینید)
3- اگر ویندوز اصلی باشه توی کنترل پانل در بخش system properties هست
اگر مدل رو بدونید از سایت سونی e-support میتونید تمام درایورها و مانول ها و اپدیت ها و برنامه های جانبی رو دانلود کنید
پس مدل یا سری اش رو باید بدونید
احتمالا 13 انیچ هست و سری SZ یا 11 اینچی TZ یا TX
cراستی از کجا میشه فهمید که ویندوز کلا لپ تاپ ها اصل هست ویندوز Xp وvista حالا هر مارک لپ تاپ
زیر لپ تاپ برچسب ویندوز اصل رو میزنهنقل قول:
من به برچسب کار ندارم اونم درسته منظورم اینکه اگر 1 لپ تاب دست دوم مثلا گرفتیم برچسب هم داشت از کجا معلوم هست ویندوزش هنوز اصله یا رو عوضش نکرده منظورم 1 راهی باشه از تو خود ویندوز بشه فهمید بدون توجه به برچسب خصوصا در مورد ویندوز Xp
خوب اگه آپ دیت کنی و ویندوز غیرفعال نشه ویندوز اصله .اگه اورجینال xp روش باش مگه طرف دیونست xp اورجینال رو عوض کنه !؟
کسی هم برچسب رو نمی تونه عوض کنه
این که دلیل نمیشه
درست من گفتم برچسب کار ندارم
اگه ویندوز را با راههایی که هست اورجینال کرده باشه چی وبشه آپدیت کرد
من میخوام 1 لپ تاپ بگیرم دست دوم هست ولی شک دارم ویندوزش رو عوش تکرده باشه در ضمن با اینکه بر چسب داره ولی من شک دارم
راستی ما با این سرعت هندلی نظر شما راه مناسبی هست کلی بزاری آپ دیت شه و بعد بینی ویندوز غیر فعال میشه یا نه حتما باید 1 راه دیگم باشه
آقا شما هم دلت خوشه سخت افزار لپتاپ ول کردی چسبیدی به ویندوز !!
خوب با اون سرعت هندلی آپ دیت نکن بیخیال طی کن !! شخت افزارشو بچسب تازه لپتاپ دست 2 نگیر !!
این ویندوز اورجینال به جه کار میاد؟
دوست عزیز سخت افزارش حتما خوب هستکه رو ویندوزش زوم کردم چون این قضبه ویندوز هم مهم چون مسله رو کم کنی اگه تابت کنم که اصل نیست ازش 1 تخفیف چرب میگیرم
دوست عزیز سخت افزارش حتما خوب هستکه رو ویندوزش زوم کردم چون این قضبه ویندوز هم مهم چون مسله رو کم کنی اگه تابت کنم که اصل نیست ازش 1 تخفیف چرب میگیرم راستی برای خریدیش به چه نکته هایی توجه کنم چطوری باطریش رو تست کنم چند ساعت باید این لپتابهای یونب با 1 بار شارژ کار کنه اگه نکته دیگم هست که من نگفتم راچبش ومهم هست اونم بگسد که موقه خرید حواسم باشه
اگر ویندوز اصل باشه وارد system properties کنترل پاتل بشو و حتما باید زیر لوگوی ویندوز در کنار مشخصات هم oem logo اون برند مثلا آرم سونی واییو باشه و هم دکمه information که اطلاعات سایت ساپورت اونجا باشهنقل قول:
من به برچسب کار ندارم اونم درسته منظورم اینکه اگر 1 لپ تاب دست دوم مثلا گرفتیم برچسب هم داشت از کجا معلوم هست ویندوزش هنوز اصله یا رو عوضش نکرده منظورم 1 راهی باشه از تو خود ویندوز بشه فهمید بدون توجه به برچسب خصوصا در مورد ویندوز Xp
آرمش اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری میتونی بفهمی ویندوز اصله
همچنین میتونی product key ویندوز رو توی همون بخش با زیر لپ تاپ چک کنی
موفق باشی
اگر ویندوز را با بوت نصب کنی دیگه ازت سریال نمی خواد
یعنی ویندوز را از خود وینوز نصب نکنی این طوری سریال می خواد
ولی از داس که نصب کنی دیگه ازت سریال نمی خواد
اون ویندوزی که شما اینطور نصب کردی خودش کرک شده بودهنقل قول:
اگر ویندوز را با بوت نصب کنی دیگه ازت سریال نمی خواد
یعنی ویندوز را از خود وینوز نصب نکنی این طوری سریال می خواد
ولی از داس که نصب کنی دیگه ازت سریال نمی خواد
وگرنه سی دی ویندوز اصلی رو تا سریال وارد نکنی اصلا نصب نمیشه !
نه بابا من با cd اصل dell برام از آمریکا آوردم روشم زده made in canada
وقتی از Win نصب می کنم آره سریال می خواد
ولی از تو داس نمی خواد
بعدشم اگر روی یه سیستم دیگه نصب کنی سریع تا ویندور بالا میاد میگه activate کن ولی چون رو لپتاپ من activate هست دیگه نمیگه همچین کاری کن
كسي مي دونه چطور ميشه از طريق شماره سريال فهميد كه لپ تاپ ماله كدوم كشوره و يا اينكه اصل هستش يا نه
دوست عزیز هرچی زیر لپتاپ دل بزنه همونه تازه سرویس تگ زیر دستگاه رو هم میتونی تو سایت دل ساپورت بزنی میگه کجا اسمبل شده
کد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?~ck=ln&~tab=2&c=us&l=en&lnki=0&s=gen
اسمبل یعنی چی؟
برای من تو پشتش زده مالزی
تو این لینکم همچین چیزی زده
Ship Date: 7/12/2006 Dell IBU: Americas
نقل قول:سر هم کردن قطعات .مثل پی سینقل قول:
اسمبل یعنی چی؟
پس نتیجه اخلاقی میگیریم که ................. دستگاه تو مالزی سر هم شده با قطعات شیر(مثل همه دستگاه )نقل قول:
رای من تو پشتش زده مالزی
تو این لینکم همچین چیزی زده
Ship Date: 7/12/2006 Dell IBU: Americas
.
یه خاطره:
اخری همین ماه قبل دقیق یادم نیست یه سونی خفن داشتم رمشو 2 میکردم.
روی دستگاه زده بود USA آقا جاتون خالی بعد کلی لذت بدن ازاین دستگاه و برنداز کردن کلیه سوراخ سنبه های دستگاه شروع کردم به باز کردن پشتش عجب سیستمی برای محافظت رم زده بود کار ندارم بعد کلی دقت واحتیاط رم رو از جاش خارج کردم
و دوتا رم 1 گیگ جاشون گذاشتتم بعد از جمع کردن و گارانتی کردن دستگاه رفتم رم رو تحویل بدم
داشتم رم رو برانداز میکردم دیدم زده MADE IN CHINA
منو بگی همین جوری مونده بودم و بعد پرسوجو فهمیدم اگه قرار باشه خود دستگاه 2 میایونی توی آمریکا ساخته بشه و منتاژ بشه
نزدیک 3 میلیون آب میخوره !!!
پس برای قیمت کمتر و صرفه جوی بیشتر امتیاز ساختشو میده به کشور های مثل چین اما با این حال سونی و دل کمترین
خرابی ها رو دارن پس فکر نکنید کشور سازند دلیل بر کیفیت دستگاه است مهم تکنولوژی ساخت دستگاه است
پس اون آمریکا که نوشته یعنی چی
البته پشت خود لپتاپ زده made in malaysia ولی تو این لینکی که شما دادید دقیقا این را نوشتهSystem Type:Inspiron 6400/E1505Ship Date:7/12/2006Dell IBU:Americas
1MK013PROCESSOR..., T2050, 1.6, 2MB, DUAL CORE YONAH..., C0
1DF263ASSEMBLY..., ADAPTER..., ALTERNATING CURRENT..., 65W, MOBILE 2007..., LITEON..., WORLD WIDE...
1DF771CORD..., POWER..., 125, 1M, C7, 2P, DUAL..., UNITED STATES..
1NC929KEYBOARD..., 87, UNITED STATES..., ENGLAND/ENGLISH..., SINGLE POINTING..., D PLUS SERIES
1KD882ASSEMBLY..., BASE (ASSEMBLY OR GROUP)..., NOTEBOOK..., UNIFIED MEMORY ARCHITECTURE..., 6400
2 تا لکه اسمبل نوشته ولی تو هیچ کدوم اسم کشوری را ننوشته
ولی در قسمت پاور نوشته ایالات متحده
و این ibu چیه؟
سلام،
دوستان من 10 روزی مسافرت بودم ... توی این مدت هم زیاد با لپ تاپ کار کردم.
الان که برگشتم خونه بازیها خیلی کند تر اجرا میشن و کلا سرعت سیستم اومده پایین، البته پایین اومدن سرعت سیستم خیلی کمه یا شاید می تونم بگم اصلا احساس نمیشه، ولی توی بازی خیلی واضح پیداست که سرعت اومده پایین، افت فریم زیادی داره ...
توی مدت مسافرت هم هیچ ضربه ای به سیستم نخورده یا لرزش زیاد و ... !
چه کنم ؟ :(
سلام
آقا این قضیه باتری و برق را یک نفر مفصل و علمی توضیح بده؟
- باتری تو دستگاه باشه، بزاریم تا شارژش خالی بشه باز شارژ کنیم؟ و تا پر شدن شارژ اشکال نداره که همزمان ازش استفاده نماییم؟ باز شارژش پر شد همین روند را ادامه بدیم؟ سوال دیگه اینکه برای جلوگیری از شُـک اول کابل را از دستگاه جدا کنیم یا اول 2 شاخه را پریز بکشیم؟
من برای کابل 3 شاخه پیدا نکردم و یه 2 شاخه استفاده می کنم، هرتز که تو ایران کاربرد نداره، اما بعضی وقت ها که به پریز می زنم پریز جرقه می زنه. اشکال کار کجاست؟.
ممنون از توجه شما:40::11:
2 شاخه تنها جرقه نمی زنه
1سوال جزئی داشتم از اهل فن و اساتید , اینه که آیا مارک سونی فقط پول مارکشو میگیره یا در کل از لپ تاپ های مثل دل سر تره؟
ویندوزت رو عوض کن احتمالا زیاد حل میشه.نقل قول:
زیاد سخت نگیر من الان دستگاهم هفتی 2 بار شاژ همیشه تازه میشه تو برقه هفتی هم 1 بار میرارم باطریش خالیشهنقل قول:
به هر حال عمر باطری کوتاه میشه :46:
اگه پول اضافه داشته باشی خوبه هم ضریف تر هم خوشگل تر ولی برندهای دیگه مثل دل بقول گفتنی "خرکاره" ولی سونی ناز نازینقل قول:
سپاسگذارم دوست عزیز از بابت راهنمایتون البته دوست داشتم یکم باز تر جواب می دادین:11:نقل قول:
دوستانی که دل دارند در لینکی حسین جان دادند ibu شما را چه کشوری می زند؟
فکر کنم تو عشق فیلم ماسکی نه ؟نقل قول:من خلاصه مفید برات گفتم سونی خوبه به شرطی که خیلی ازش مراقبت کنی البته نه که دل این جوری نباشه کلا باید مراقب لپ تاپ باشی ولی سونی از اونجای که ظریفه و تعمیراتش هم خیلی سخته به نظر من بدرد بچه پول داره میخوره که اگه خراب شد بر یه نو بخره ولی کسای که با هزار بدبختی پولشون به 1 تومن رسوندن به نظر من باید یک لپتاپ عمری بگیرن که هرسال خرج رو دستشون نذارهنقل قول:
اینجــا اونجــا , همه جــا
تو هم فکر کنم عشق فیلمهای pat & Mat باشی نه؟نقل قول:
چه ربطی به ویندوز داره ، به خاطر کم شدن سرعت ویندوز رو عوض کنم ؟ :18:نقل قول:
بعدش هم من کلی چیز روی این ویندوز دارم که نمی تونم به راحتی از کنارشون بگذرم ... لطفا یه راه دیگه بگید.
دوست عزیز یه Disk Defragmenter انجام بدین فکر می کنم بد نباشه خیلی خوبه :10:نقل قول:
لطفا توضیح بدید :d
نقل قول:
این کار برای نظم فایلهای سیستمتونه که کار مرتب سازی انجام میده البته این راه 100٪ نمیگم درسته اما بی تاثیرم نیست
میتونید برای پیدا کردن برنامه این روال انجام بدید
Start/allPrograms/Accessories/System Tools/Disk Defragmenter
و کار با برنامش هم خیلی راحته امید وارم کارتون راه بندازه چون خودم خیلی قبولش دارم توی اثر گذاری روی سرعت سیستم
ممنون تست می کنم خبرشو میدم، فقط امیدوارم درست شه.
راستی ممکنه Virus ، Worm یا ... هم باشه ؟
يك سوال دارم.
آيا فرقي مي كنه كه لپ تاپي سيستم عامل بيسش داس باشه يا اكس پي و يا ويستا.
مي خوام بدونم هر كدوم چه مزيت ها و چه معايبي دارند.
برای این جور سوالات باید به انجمن نرم افزار مراجعه کنید ولی کلی :نقل قول:
xp در حال out شدن !!!!!!!!!
vista base ساد ترین ویستای کا بیشتر جنبه ویترین روی لپتاپه
vista ultimate کاملترین ورژن ویستا و بهتر عادت کنید با این ویندوز کار کنید چون بزودی برنامه ها با دیگه xp ساپورت نمیشن
شاید ویروس گرفته ... به هر حال از سیستم عامل ممکنه باشهنقل قول:
چه ربطی به ویندوز داره ، به خاطر کم شدن سرعت ویندوز رو عوض کنم ؟
بعدش هم من کلی چیز روی این ویندوز دارم که نمی تونم به راحتی از کنارشون بگذرم ... لطفا یه راه دیگه بگید.
ببین شاید هم روی یک plan پایین برای power گذاشتی که سرعت باس و CPU اومده پایین ... بد نیست یه چک بکنی power plan ها رو
کلا هدف از عرضه لپ تاپ با سیستم عامل : FREE DOS یا XP یا VISTA نسخه های OEM کاهش یا افزایش قیمت هست و کاربران حرفه ای اغلب DOS را انتخاب می کنند و آماتورها Vista چون هنگام شروع کار به سیستم عامل نیاز مند هستندنقل قول:
به دلیل : هم قیمت و هم محدود نشدن روی یک سیستم عامل
ولی سیستم عامل رو جوری انتخاب کن که پپایین ترین رو داشته باشه و بالاترین هم ساپورت کنه
شک نکن چون این مواردی که گفتین خیلی تاثیر دارن در کل اول همون کاریو بکن که گفتم بعد یه اسکن فول بزن انشاالله ردیف بشه!نقل قول: