یه سوال.
یعنی من اگر این بازی رو نصب کنم اصلا نیابد به اینترنت کانکت شم؟؟؟؟؟؟؟
adsl دارم باید وصل باشه.
یا اینکه هنگام اجرای بازی؟ یا اینکه هنگام نصب برنامه؟
Printable View
یه سوال.
یعنی من اگر این بازی رو نصب کنم اصلا نیابد به اینترنت کانکت شم؟؟؟؟؟؟؟
adsl دارم باید وصل باشه.
یا اینکه هنگام اجرای بازی؟ یا اینکه هنگام نصب برنامه؟
کانکت بودن که مشکلی ایجاد نمیکنه...شما بازی رو نصب کنید ~> پچ 1.9 رو نصب کنید ~> کرک پچ 1.9 رو کپی کنید. همین.نقل قول:
مرسی.
الآن من اینو دانلود کردم.Crysis_2_final_1.9_Patch
بازی رو که نصب کردم قبل از اجرا این پیچ رو اجرا میکنم و بعد از اجرا اون رو داخل bin 32 بریزم؟
ok تست میکنم خبرش رو میدم.
نقل قول:
منم همچین مشکلی رو داشتم :31:
ولی در حد کرش :26:
من سیستمم رو با نود 5 آپدیت شده اسکن کردم و با TuneUp Utilities 2011 اشکال زدایی کزدم و با Disk Cleanup درایو C رو Clean کردم بعدش بازی با آخرین تنظیمات گرافیکی مثل بلبل اجرا میشه :46:
به همون ترتیب که گفتم دیگه... اول بازی بعد پچ بعد کرک. داخل بازی هم در این موقع نرید.نقل قول:
مرسی.
الآن من اینو دانلود کردم.Crysis_2_final_1.9_Patch
بازی رو که نصب کردم قبل از اجرا این پیچ رو اجرا میکنم و بعد از اجرا اون رو داخل bin 32 بریزم؟
ok تست میکنم خبرش رو میدم.
کرک پچ 1.9 منتشر شد .. توسط Fairlight :
لینک صفحه دانلود :
لینک مستقیم دانلود : 17.5mbکد:http://gf.wiretarget.com/crysis_2.htm
کد:http://gf.wiretarget.com/cw/flt-cry2u19p.7z
یعنی تو هر بازی که این گزینه وجود داشت از این به بعد روشنش کنم دیگه ؟؟؟؟نقل قول:
گفتم که... :نقل قول:
یعنی تو هر بازی که این گزینه وجود داشت از این به بعد روشنش کنم دیگه ؟؟؟؟
:46:نقل قول:
بله روشن باشه بهتره (در صورتی که در فریم ریت تاثیر زیادی نزاره)
زود تر میگفتید من داشتمش ، حتی پک آپدیت Skidrow رو هم دارم .نقل قول:
مرسی ... :20:نقل قول:
پس این وایرتارگت خیلی دیرتر قرار میده رو سایتش .. من این سایت رو چک می کردم به این هوا بودم که زودتر قرار میده نسبت به بقیه ، ظاهرا اینطوری نیست:13: ... بازم ممنون
از رو سایت خود اسکید را چک کنید همیشه :نقل قول:
skidrowcrack.com/crysis-2-v1-9-crack-fix-skidrow/
2 گیگ رم دارید یا 4 گیگ ؟نقل قول:
دوستانی که 4 گیگ دارند چه قدرش پر میشه؟یکی نگاه کنه از تسک منیجر بگه
سلام.
دوستان چون در اینجا نمیشه بحث سخت افزاری داشت در فروم سخت افزار تاپیکی ایجاد شد جهت بحث و بررسی در مورد Crysis 2 DX11 که با بررسی سایت Tomshardware شروع شد.
ممنون میشم در اون جا بحث رو ادامه بدیم...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6257240#post6257240
موفق باشید.
من این پچ 1.9 که اجرا میکنم بازی رو پیدا نمیکنه ...نصبش کردم ولی میگه نصب نکردی
فابل اجرایی بازی, باید کرک نشده اش باشه. اون وقت میتونین پچ رو نصب کنین.نقل قول:
من این کرک رو کپی کردم این پیغام رو میدهنقل قول:
failed to initialize the gamestartup interface
چکار کنم؟
کرک صفحه اول هم لینکش خرابه
آپدیتر اسکید راو رو نصب کنید ، 2 گیگ هم حجمشه .نقل قول:
سلام.یه مقدار بیشتر توضیح بدین که این آپدیتر چی هست و به چه اسمی باید سرچ بزنیم.آیا لینک دانلودی هست براش؟مرسینقل قول:
آپدیتر اسکید راو رو نصب کنید ، 2 گیگ هم حجمشه .
دوست عزیز منظور اون دوستمون از اپدیتر !! همون دانلود پچ تکسچر و دایرکس 11 و همچنین پچ 1.9 به همراه کرک مخصوص 1.9 هستش !! که همرو میتونید با یکم گشتو گذار توصفحات قبل همین تاپیک پیدا کنید !!نقل قول:
.
لازم به ذ کره اول شما ببین ویندوزت 32 بیتی هست یا 64 بیتی !! اگه 32 بیتی داری اون پچ حجیم تکسچر رو بیخود دانلود نکن که حجمش یکو نیم گیگه !! و فقط پچ دایرکس و 1.9 و کرک مخصوص ورژن 1.9 رو د انلود کن ...
.
.
موفق باشید :20:
ببین من 2 گیگ رو دانلود کردم.شامل پک تکسچر پچ 1.9 و دایرکت ایکس 11.ویندوز من 64 بیتی هست.
بعد از دانلود نصب نشد..رفتم نسخه اورجینال فایل بازی رو گرفتم.پچ نصب شد.اما پیغام داد باید نسخه اصل بازی رو اکتیو کنین.
خب بعد رفتم توی سایت اسکیدرو 2 نوع کرک مختلف 20 مگی و 24 مگی رو دانلود کردم.
failed to initialize the gamestartup interface
میاد.
حالا شما میگی من 2.3 گیگ رو دوباره دانلود کنم؟ شماره صفحه همین سایت کدوم هست.
و یه سوال دیگه.اگه من پچ تکسچر رو نصب کنم روی 64 باید کرک 64 بیتی داشته باشم؟
نقل قول:خیر کرک نسخه ی 32 یا 64 بیتی نداره و فرقی نمیکنه :31:نقل قول:
+
+
ببینید شما دقیقا به این صورت عمل کنید :
بعد از اینکه فایل اجرایی اورجینال رو جایگزین فایل اجرایی کرک شده کردی !! اول پچ 1.9 رو نصب کن بعد تکسچر و بعد پچ dx11 و بعدشم کرک مخصوص ورژن 1.9 رو بریز تو محل مربوطه !! بعدشم حله و میتونید از بازی لذت برید :20:
من دقیقا این کارو کردم.اما باز هم اون ارور faild رو دادنقل قول:
بعد از اینکه فایل اجرایی اورجینال رو جایگزین فایل اجرایی کرک شده کردی !! اول پچ 1.9 رو نصب کن بعد تکسچر و بعد پچ dx11 و بعدشم کرک مخصوص ورژن 1.9 رو بریز تو محل مربوطه !! بعدشم حله و میتونید از بازی لذت برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
یه خواهش.
این فایل رو برام یه لینک بدین.مرسینقل قول:
کرک مخصوص ورژن 1.9 رو بریز تو محل مربوطه
دوستان من کرسیس رو نصب کردم.
موقع اجرا که همون اول کار تر میزد رم 2 بود یه دونه 1 انداختم بغلش اما باز هم فکر میکنم یه مقدار ضعیفه{بیخیال حلش میکنم}
فقط اول بازی که میخوان از زیردریایی بیرون برن 2 نفری که لوله رو نگه میدارن تا رد بشی نمیدونم باید چیکار کنم.
گم شدم.
راهنمایی کنید.
دوستان من قبلا هم این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد
پرسید کسایی که سیستمشون 4 گیگ رم داره توی ویندوز سون موقع بازی چند گیگ از رمشون پر میشه
ممنون میشم یکی اینو از توی تسک منیجر نگاه کنه
حدود 3GB کلا که تقریبا 1GB اش مال ویندوزه ( seven 64bit )نقل قول:
سلام! این شماره سریال چیه که میخواد؟؟؟:19:
توی تنظیمات advance(همون high) احتمالا حول و حوش 30 فریم میگیرید(به طور متوسط).... ولی گرافیکتون برای hardcore ضعیفه!!نقل قول:
افت فریم به نوع سیستمون بستگی داره که ممکنه از ضعف سیستم باشه....نقل قول:
با این مشخصاتی هم که شما میگی فکر نکنم نسخه_ی بتا باشه....دیگه الان فکر نکنم اصلا نسخه_ی بتا توی بازار پیدا شه!!
خب الان پچی آپدیتی چیزی نیست که تنظیمات گرافیک توش درست باشه مثلا من می خوام توش تنظیمات سایه رو بیارم رو low
یا تکسچر رو ببرم رو medium ولی این نداره حالا اگه پچ یا آپدیت سراغ دارید لینک بدید ممنون میشم:11:
پچ 1.9 رو نصب کنید ، همه ی این کارها رو میتونید بکنید .نقل قول:
مهدی جان بنده با GTS 250 و پردازنده ای به مراتب ضعیف تر از 2600K فکر میکنم AMD Athlon64 5600 بود در صحنه های معمولی بازی و در Extreme فریم ریت کاملا Playable میگرفتم...نقل قول:
توی تنظیمات advance(همون high) احتمالا حول و حوش 30 فریم میگیرید(به طور متوسط).... ولی گرافیکتون برای hardcore ضعیفه!!
دوستان من بازی رو دانلود کردم زبان یازی هم روسی هست و هم انگلیسی ولی هرچی گشتم انگلیسیشو پیدا نکردم میشه راهنمایی کنید
همون که حجمش 2.5 گیگه ؟؟نقل قول:
یا یکی دیگه اگه میشه لینک دانلود بدید؟
لینک دانلود لازم نداره ، فقط فایل اصلی بازی (کرک نشده) بر گردونید سر جاش ، بعد خودش میگرده پچ 1.9 رو دانلود میکنه - کرکش هم همش 2 مگه همه جا هست .نقل قول:
پس به نظر شما560Tiبخرم که با بالاترین جزییات و کیفیت نشونش بده؟
من GLX550TI دارم (البته SLI) خیلی خوب اجراش میکنه .نقل قول:
560 حتما بهتر اجراش میکنه ، ولی بهترین کارتها GTX 590 ان ویدیا و 6990 ای تی آی هستند .
ممنون عرفان جان ولی من که یه 3870 دارشتم کلا توی hardcore(اونم 768*1366 که حدود 30-25 درصد ضعیفتره) به زور بین 25-20 فریم میگرفتم!!!نقل قول:
ولی بعید هم میدونم بشه با این گرافیک توی این رزولوشن یه فریم درست و حسابی بگیره اینم سندش:(نمونه_ش زیاده)
محتوای مخفی:
همین طور که می بینی برای اجرای کاملا روون توی این رزولوشن حداقل به یه 5770 نیاز هست....
ولی اگه منظورت Playable بودن باشه که با همون 20 فریم هم میشه بازی کرد( همین طور که توی کنسولها طبق گفته سایتها گاهی به همین 20 هم میرسیده!!) ولی منظور من فریم قابل قبول که بازی روون اجرا بشه هست!!!
+++
البته نمیدونم شاید این پچ کار خارق العاده ای کرده(منظورت توی حالت EXtreme پچ هست دیگه؟؟)اگرچه قانونا با توجه به بهتر شدن بافتها باید بازی رو سنگین تر کرده باشه چیزی که توی این سایت کاملا مشخص هست:(گرافیک 6950 هست.)
محتوای مخفی:
اینم آدرس سایت با توضیحات کاملش:
کد:http://benchmark3d.com/crysis-2-benchmark
با این سیستم میشه بازی کرد یا بیخیال نصبش بشم!
CPU:8650 X3
RAM:2GIG
VGA:9400 1GIG:31:
مهدی جان کاملا حرف هاتو قبول دارم! این برای خودم هم باورش سخت بود، با اون سیستم ستینگ رو گذاشتم روی Extreme و (البته صحنه خیلی شلوغی نبود، یه جنگ معمولی) به جرات میتونم بگم 40 فریم میگرفتم...نقل قول:
حالا نمیدونم قضیه چی بوده!!! البته پچ هم 1.9 نصب بود(بدون DX11)
به هر حال، شاید در صحنه های سنگین و شلوغ افت فریم شدید داشته باشه...
موفق باشید.
این بازی حالت gamer یا همون low_ش بسیار سازگاره بهت پیشنهاد مکینم یه امتحانی بکنی احتمالا ضرر نمیکنی..فوقش سه تومنه دیگه:31: ولی ارزش ریسکش رو داره:46:نقل قول:
خواهش میکنم عرفان جان ما شما رو بیشتر از اینها قبول داریم ...اون عنوان کابر فعالی رو که بیخود به کسی نمیدن عزیز:10:نقل قول:
مهدی جان کاملا حرف هاتو قبول دارم! این برای خودم هم باورش سخت بود، با اون سیستم ستینگ رو گذاشتم روی Extreme و (البته صحنه خیلی شلوغی نبود، یه جنگ معمولی) به جرات میتونم بگم 40 فریم میگرفتم...
حالا نمیدونم قضیه چی بوده!!! البته پچ هم 1.9 نصب بود(بدون DX11)
به هر حال، شاید در صحنه های سنگین و شلوغ افت فریم شدید داشته باشه...
موفق باشید.
+++
ضمنا به خاطر ویرایش زیاد پست قبلیم معذرت میخوام چون من رو پستهایی که میدونم یه خورده حساسم و نمیخوام خدای نکرده سوء تفاهمی پیش بیاد:20: