شما چه لاستیکی استفاده کردید که از هانکوک بهتر بوده ؟ :n13:
Printable View
شما چه لاستیکی استفاده کردید که از هانکوک بهتر بوده ؟ :n13:
با سلام به دوستان عزیز
لاستیک فعلیم 205/60/14 برجستون هست . میخوام لاستیک ها رو تعویض کنم . دوستان یزد تایر 205 رو توصیه می فرمایند؟ عملکردش در ترمز گیری و در زمین خیس به چه صورتی هست؟ همچنین مثل برجستون خشک و سر و صدای زیادی داره؟قصد داشتم هانکوک بخرم ولی متاسفانه بودجه ام نمیرسه
از توجه و راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
مگه کارت طلایی قابلیت تمدید کردند داره؟ اونوقت کارت طلایی 3 ستاره بعد از یک سال یا 2 سال چقدر هزینه تمدید کردنش میشه؟نقل قول:
من خودم هانکوک 175 60 رو 131انداختم ساخت کره خیلی عالی بودنقل قول:
روی 405 هم هانکوک ساخت کره انداختم خیلی عالی بود
نمیدونم شما یا کره ای نخریدید یا سایز مناسب انتخاب نکردید یا تاریخش گذشته بوده یا گلش خوب نبوده وگرنه هانکوک ساخت کره لاستیک خوبیه
بله دوست عزیز کلا لاستیک های ایرانی خشک هستند همون بریجیستون هم خشک هستنقل قول:
به نظر من یا کومهو ساخت کره بخرید یا هانکوک ساخت کره با گل ساده و مناسب تاریخ رو هم دقت کنید اگه بودجتون میرسه 205/60/14
اگرم نمیرسه 185/65/14 هم خوبه برای چه ماشینی میخواهید 405
یزد تایر هم خوبه نسبت به قیمتش عملکردش در زمین خیس اگه سرعتتون کم باشه خوبه نه که با 100 تا سرعت بری دستی بکشی
سلام.من تجربه لاستیک بارز و کویر(ساخت ایران) و کومهو(کره) و مکسس(تایوان)رو دارم.از بارز خیلی راضی بودم ولی در تولیدات جدید بعضی ها میگن مواد اولیه از چین میاد.(تا سال قبل از بارز استفاده میکردم)ولی همزمان هم کومهو و هم مکسس داشتم.به نظر من مکسس بهتر جواب داد.(البته گل یا عاج لاستیکها خیلی با هم فرق داشت)شاید به همین خاطر فکر میکنم عملکرد مکسس بهتره.در مورد کویر لاستیک خیلی نرمی بود ولی گل لاستیک زود تموم شد(نسبت به بارز)و بعد از یک سال روی لاستیک ترکهای ریزی ایجاد شد!البته فشار باد لاستیک کم نمیشد ولی حس خوبی هم بخصوص در زمان مسافرت نداشتم.
نقل قول:
:n04::n04::n04::n04::n04:
:n13::n13:
بله داره ولی ارزش تمدید نداره چون موقع تمدید تخفیف عدم خسارت یعنی استفاده نشدن نداری. هزینه اش هم از بیمه بدنه بالاتره همون دنگ و فنگها رو هم دارهنقل قول:
لاستیکای 185 ایرانی اول بارز چون پهناش رو بیشتر از یزد و مخصوصا کویر نشون میدهنقل قول:
سایز 205 ایرانی که فقط یزد هست انتخاب دیگری نیستش البته همین یزد 205 دو مدل گل داره
خارجی به نظر من اول لاستیکهای ژاپنی مخصوصا یوکوهاما. البته گرونن خیلی بعدش کرهای. لاستیکای اروپایی مثل میشلین خوبن اما عمر کمی دارن یعنی بعد از 3 سال استفاده ترکهای ریز فراوونی روی لاستیک دیده میشه. و خیلی هم نرم هستش . این مور دنرمی در مورد لاستیکی مثل گودیر صادق نیست .
بهترین انتخاب کومهو و هانکوک کره ای اصل. هزار مدل سایز و گل هم دارن قیمتاشون هم خداییش نسبت به اروپایی ها مناسبه.
با سلامنقل قول:
دوست خوبم از راهنمایی شما خیلی ممنونم. بله لاستیک رو واسه 405 میخوام . از سال 87 برجستون زیر ماشین هست ( به خاطر کم کردن ماشین لاستیک در وضعیت خوبی هست ) ولی هم خیلی خشکه و هم میترسم که از تاریخش که 2008 هست 5 سال گذشته و شاید خطرساز بشه. ولی عجب قیمتهایی شده :n24::n24:
با سپاس فراوان
موفق باشید
سلام a_rudi
عزیز لطفا اگه دقیقا در مورد کارت طلایی اطلاع دارید راهنمایی کنید: یکی از خدمات کارت طلایی این هست که تا 40 هزار کیلومتر برات شمع ها رو هم رایگان عوض میکنن. اما من هر جوری حساب میکنم میبینم تو یک سال نمیتونم 40 تا برم پس این خدمات من در عرض یک سال از بین خواهد رفت یا اینکه این خدمات بدون تاریخ و در طی 24 ماه گارانتی خودرو انجام میشه یا پس از یک سال منقضی خواهد شد.
بريجستون و استاليونه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
هانكوك ٢٠٥ ٦٠ ١٤ براي ٤٠٥ داشتم.توي جاده هاي باروني خيلي اذيت ميكرد.قبلش بريجستون تايلند داشتم كه تو بارون سر پيچ ١٢٠ تا ميرفتم ولي ماشين خيلي تعادل داشت.الانم بريجستون اندنزي دارم كه همون كيفيت رو داره.هانكوكمم كره بود و سال ساختشم همون سال خريدم بود.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست من اين تاپيك محل مناسبي براي صحبت در اين مورد نيست كه بنده خلاصه عرض كردم خدمت شما اميدوارم مديران به بزرگي خودشون ببخشندنقل قول:
عرض شود كه، كارت طلايي ارزشي نداره و اگر ميتونيد نگيريد. اما ايران گاري رو برخي ماشينا اجباري ميچپونه. خب با اين تفاسير شما تمديد نكنيد.
كارت طلايي 2 و 3و 4 ستاره داره 4 ستاره بعد از 60 هزار كيلومتر تا يكسال براتون 4 حلقه لاستيك نو ميندازن ( البت ايراني حتما) خب چه ماشيني سراغ داريد تو يكسال 60هزارتا بره و غير لاستيك چيزي ديگه نخواد.
كارت طلايي ها هر 5هزار تا سرويس رايگان دارن. 10هزار تا روغن رايگان، 20هزارتا لنت رايگان، 40هزار تا شمع رايگان. 60 هزارتا لاستيك رايگان. هرچند خيلي هم رايگان نيست قبلا پولي بابتشون گرفتن.
يعني شما در كيلومتر 35000 ميبايست 7 بار سرويس رايگان رفته باشيد. و يكبار تعويض لنت و 3 بار تعويض روغن.
2 ستاره فقط سرويس و روغن
3 ستاره سرويس و روغن و لنت
4 ستاره سرويس روغن لنت لاستيك
در همه جور ستاره بيمه بدنه هم داريد و در صورت تصادف كل قطعات غير مصرفي رو فقط در محل نمايندگي براتون تعويض و تعمير ميكنن رايگان. حالا ببينيد اگر ايران گاري بابت تصادف ناخواسته كسي بخواد كلي هزينه يه ماشين كنه چقدر ماست مالي و از زير كار دروي خواهد داشت.
كلا جالب نيست تا ميتونيد نگيريد و مجبور بوديد در نهايت تمديد نكنيد و فقط بيمه بدنه كنيد
با سلام خدمت دوستان عزیز. برای تندر 90 می خوام لاستیک بگیرم. هنوز مشخص نیست 185 یا 205 می گیرم. ولی لطف می کنین بین این چند مدل از بارز و یزدتایر، بهترین هارو در سایز 185 و همینطور 205 بهم معرفی کنین؟؟؟
1- بارز P622 HYDROTECH
2- بارز P644 HYDROTECH
3- بارز الپیدا
4- بارز P678
5- یزد اورانوس
6- یزد مرکوری
با تشکر
نقل قول:
یزد اورانوس گزینه بهتری هست ، از نظر کیفیت در حد خوب و مدل اورانوس آج های مناسبتری برای L90 دارد ( چون L90 کلا مشکل تعادل و هندلینگ داره لاستیک گل سرعتی بدردش نمیخوره )
ممنون پویا جان. یه مقایسه ای بین یزد مرکوری و اورانوس هم انجام میدی؟
آج لاستیک یا اصطلاحا گل لاستیک تاثیر زیادی در پایداری، سرعت و ترمز ماشین دارد . هرچه گل لاستیک تیز ، ریز و به سمت جلو باشد لاستیک سرعتی و کم اصطهکاک است و هرچه آج زاویه برعکس حرکت مثبت داشته باشد بازدارنده است .نقل قول:
لاستیک با آج معمولی که زاویه آج های آن tan آلفا بین 25 تا 45 درجه هست و معمولا سایز گل متوسط است ( سایزهای درشت برای خودروهای آفرودی ) یعنی خط آج با آسفالت زاویه کمتری به نسبت سرعتی دارد ، این موضوع باعث اصطهکاک بیشتر لاستیک با آسفالت شده و در نتیجه به پایداری ، کنترل و ترمزگیری بهتر کمک زیادی میکند . همینطور در جاده های لغزنده بهتر از لاستیک سرعتی عمل میکند .
لاستیک اورانوس که در وسط لاستیک آج 45 درجه و تقریبا سرعتی هست و آج های مرکزی آن در دو جهت مخالف ، هم یک لاستیک کاملا پایدار است ( یک جهت بازدارنده یک جهت سرعتی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لاستیک مرکوری با آج ریز و زاویه میانگین 60 درجه و سرعتی اصطهکاک کمتری ایجاد میکند :
درود دوستان من قصد دارم برای ماشینم لاستیک بخرم .ماشینم پراید صبا لاستیک های که روش هستند دانلوپ 175 هست . ماشینم حتی تو دسن انداز های کوچک هم صدا میده یعنی ضربه به جلو داشبورد میخوره ولی وقتهای که لاستیک کم باد هست بهتره و زیاد ضربه احساس نمیشه. حالا میخام لاستیک بخرم موندم چه برندی بگیرم . اول از همه میخام نرم نرم باشه که تو دست انداز ها جلوبندی رو نابود نکنه تو ترمز گیری عالی تو سرعت بالا صدا نده. گلش هم خوشگل باشه و 175. مارک های که مدنظرم هست . شهر اصفهان
1.رودستون کره مدل CLASS_PREMIERE2
2.نکسن و لی نمیدونم کدوم مدل گلش قشنگ تره
3.بریجستون
4. کومهو
5.هانکوک مدل black-bird
6.یوکوهاما
دوستان متخصص لطفا راهنمایی کنند ممنون.
نقل قول:
من اول فابریک کویر 165 داشتم و 80 هزارتا باهاش رفتم و راضی بودم تا اینکه هانکوک 175 کره انداختم ، خیلی نرم و عالیه ، مقاومتش خوبه و توی دست اندازها نمیکوبه ، روی آسفالت هم نرم و بی صداست به هندلینگ ماشین هم کمک خوبی کرده .
کومهو هم مشابه هانکوک هست .
بقیه برند ها رو نمیدونم فقط تجربه این لاستیک رو داشتم .
[QUOTE=Pourya-pc;8215106]
من اول فابریک کویر 165 داشتم و 80 هزارتا باهاش رفتم و راضی بودم تا اینکه هانکوک 175 کره انداختم ، خیلی نرم و عالیه ، مقاومتش خوبه و توی دست اندازها نمیکوبه ، روی آسفالت هم نرم و بی صداست به هندلینگ ماشین هم کمک خوبی کرده .
کومهو هم مشابه هانکوک هست .
بقیه برند ها رو نمیدونم فقط تجربه این لاستیک رو داشتم .
ممنون دوست عزیز از پاسخت. دوستان دیگر لطف میکنن اگه برند های دیگه استفاده میکنند نظر بدن.
سلام
دیشب 4 تا رینگ 5 پره سمندی گرفتم به مبلغ 640 تومن
با پیچ و مهره و والف کامل ، بنظرتون قیمتش خوبه یا تو پاچمون کرده ؟
یه جا رفتم میگفت 750 چند جا پرسیدم گرون تر گفتن
یکی گفت پیچ و مهره چرخ های فابریک سمند بهش میخوره
نیازی نبود بخری ضد حال خوردم چون بدون پیچ به من 600 گفت
به نظرتون پیچ هایی که خریدم رو پس بدم ؟
پیچ های فابریک میخوره ؟
قیمتش مناسبه البته من قبل عید برای کسی 550 گرفتمنقل قول:
احتمالا گرونتر شده ولی قیمتش خوبه
برای اون شخص هم پیچ نگرفتم و با فابریک انداختم
مال خودمم فقط روشو سمباده زدم که زرد نباشه ,حدود 6 ماهم میشه زیر ماشینه
باید میزون بسته بشه که فرمون نزنه ,البته فروشنده به زور میخواست بهم پیچ رینگ اسپرت بده که چرخ در میره فلان میشه و بهمان
بسته به نظر خودتونهنقل قول:
اما من اگه باشم 40 پول پیچی که دارمو نمیدم
پیچ های فابریک میخورهنقل قول:
ولی نگهشون دار
پیچ های فابریک رنگشون تو ذوق میزنه
و اینکه حالا چطور رینگ فابریکی گرفتی؟!
[QUOTE=scorpionb;8215635]روی پراید نکسن داشتم برخلاف تعریف هایی که بعضا ازش میشه بنظرم اصلا مناسب نیستنقل قول:
البته گل جهت دار 8تی بود ,بی نهایت مشکل سر خوردن توی زمستان داشت
اما در جاده و به خصوص مواقعی که گرم میشه نرم بطوری که نرمتر از بقیه مدلهاست
کومهو و هانکوک را توصیه میکنم ,لاستیک های تنرم و خوبی است و چسبندگی مناسبی داره
بریجستون دقیق نمیدونم ولی تا این حد میدونم لاستیکش به نسبت بقیه خیلی خشکتره البته مدلهایی که در ایران هست
رودستون لاستیک بسیار نرم و سخت کاریه
میشلن بین تمام لاستیک ها فوق العادست اما قیمتش خیلی بالاست
از ایرانی ها هم بارز و پزد
در کل با تمام شرایط کومهو و رودستون را مناسبتر میدونم و در وحله اول رودستون
بدون هیچ شکی یوکوهاما A539نقل قول:
خوشگل تر از این گل و چسبنده تر از این لاستیک پیدا نمیکنی توی برند هایی که گفتی
ژاپنی هست و بسیار هم نرم
فقط تاکید میکنم حتما به تاریخ ساختش دقت کن ;)
سلام دوست عزیز بنظر من به ریسکش نمیارزه شما که اینهمه برا ماشین هزینه میکنی، فقط به خاطر 40 تومن اون پیچ هارو پس بدی و فکر خودتو خراب کنی. چون من خودم تو نمایندگی ایرانخودرو از یکی شنیدم قبلا بعلت اینکه رینگ های اسپورت پیچشون مهره نداشت باعث شده تو جاده چرخشون در بره و ...نقل قول:
راستی شما مطمئن هستی که این رینگ ها اصل شرکتی هستن و اینکه آیا جنس قلابیشون هم تو بازار هست یا نه؟
اگه ممکنه آدرس دقیق اونجایی را که رینگ ها رو گرفتی برام بفرست.
ممنون:n16:
600 خوبه فکر میکردم بشتر باشه.نقل قول:
پیچ فقط ظاهری هست از نظر فیزیکی باری که تحمل میکنه فرقی نداره رینگ فولادی یا آلومینیومی. وزن رینگ فولادی با لاستیک و قالپاق برابر رینگ آلومینیومی هستش.
پیچ رو پس بده. البته اگر ظاهر کار برات مهمه پیچ های اسپرت رو رینگ ها. رینگهای خودتم بفروش بره چون دیگه اینا رو بعدها در بیاری کسی قیمت مناسب نخواهد خرید.
سلامنقل قول:
پشت رینگ علامت استاندارد ایران و نوشته Made in iran حک شده
بنده طبق تحقیقی که داشتم و به گفته فروشنده این مدل 5 پره ها تولید یه کارخونست
یا چینیه به اسم ایران حک شده یا هم اینکه ایرانیه
من دیدم رنگ و لعاب خوبی دارن خرید کردم
موافقم پیچ هارو نگه میدارم حالا من خرج کردم 40 تومن هم روش
جای دیگه 680 700 بدون پیچ قیمت دادن
عالیه پشنقل قول:
مبارکه لاستیک هانکوک یا کومهو یا یزد تایر پهنا 205 بنداز سالار میشه سمندت
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
نقل قول:اگه ممکنه آدرس دقیق اونجایی را که رینگ ها رو گرفتی برام بفرست.
ممنوننقل قول:
من نظرم رودستون هستش گل قشنگ و ظاهر مناسبی داره از چند نفر لاستیک فروش پرسیدم گفتن رودستون خوبه
کومهو هم میگن خوبه حالا ببینم چی میشه
اصفهان ، خیابان صغیرنقل قول:
دم سه راه صغیر میشه رو به روی هیئت کربلایی ها ، آدرسش خیلی رنده
با رفیقم رفتم انقدر عجله کرد یادم رفت کارت مغازه و شماره تلفن ازش بگیرم
سلام دوستان .
فنر کمک ماشین من شکست و یک سرش گیر کرد روی لاستیک و دو حرکت یک لایه عمیق از لاستیک رو خورد .
لاستیک بریجستون تقریبا یک سال بیشتر کار نکرده و آج های آن کاملا نو است .
با توجه به عکس به نظرتون نیاز به تعویض داره ? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One using Tapatalk
خطی که انداخته عمیق تر از خطی هست که بین عاج های لاستیک هست؟!نقل قول:
چه حرکت ناجوانمردانه ای هم کرده :n04:
بله به طرز فاحشی عمیق تر است . ولی باز هم تصمیم گیری برای عوض کردنش کار راحتی نیست . همین سایز لاستیک با برند کومهو 790 قیمت دارد
اگه اینطور هست که شما میگین پس مسلما رانندگی کردن باهاش ریسک خیلی زیادی خواهد داشتنقل قول:
اگه تصمیم به استفاده شد مطمئنن خودتون هم میدونین ولی بندازین یکی از چرخ های عقب
اگه جايي از لاستيك پارگي نداره و قاچ و شكاف ننداختهنقل قول:
احتياج به تعويض نداره
ولي براي احتياط بيشتر بندازيت عقب
البته اگه آپاراتي توصيه كرد ميتونيد از تويوپ هم استفاده كرد