با سلام......... من که اونجا نرمافزاری با عنوان bik player ندیدم...... با این میشه موسیقی هیتمنو گرفت یا فقط فیلمهاش باز میشه ؟
Printable View
با سلام......... من که اونجا نرمافزاری با عنوان bik player ندیدم...... با این میشه موسیقی هیتمنو گرفت یا فقط فیلمهاش باز میشه ؟
سلامنقل قول:
موسیقی بازی قبلا اینجا گذاشته شده بود
forum.p30world.com/showthread.php?t=46662&page=50
راهنمای جالبیه arbabe.sayeha
برای مرحله های دیگه رو هم داری؟
دوستان کجا میشه راهنمای کامل این بازی رو پیدا کرد؟
قابلی ندارهنقل قول:
دو مرحله بعدی رو هم امروز میزارم (تایپ فارسیم کنده) راهنمایی که دارم کامل هست
مرحله:Flat Line
شما در شمال کالیفرنیا هستید در یک آسایشگاه مشکوک که برای الکلی هاست مامور سی آی ای (Smith)قبلا اینجا اومده تا سروگوش آب بده اما ازش خبری نشده شما باید اونو پیدا کنید و اطلاعاتی در مورد هدف ها ازش بگیرید و هر طور شده زنده از اونجا بیرون بیاریدش
خب مستقیم برید تا ساختمان نگهبانی رو رد کنید بعد به سمت چپ برین و مسیر رو ادامه بدید تا به یه مردی برسید که داره سیگار میکشه از اون هم عبور کنید و به سمت یه درخت قطور برید از چند پله بالا برید تا به قسمت غربی عمارت برسید که روی نقشه با ICA فاصله کمی داره نزدیک درها بشید یکیشون قابل باز شدنه pick lock کنید و داخل بشید درست در روبرویی رو که مثل همین دره باز کنید و از راهرو خارج بشید به سمت راست برین و از پله ها بالا برین مسیر رو ادامه بدید تا به جعبه فیوز و برق برسید اونو دست کاری کنید (مواظب برق گرفتگی باشید)بعد پشت دیوار کنار جعبه کمین بگیرید تا یه نگهبان بیاد بیرون بعد کلی که با جعبه ور رفت برمیگرده که بره شما از پشت سر با syringe sedative بی هوشش کنید و لباسشو بپوشید و جسد رو هم در سطل آشغالی(جایی که لایقشه!) که همون نزدیکیه بندازید در اتاق کنترل و نگهبانی رو باز کنید و داخل بشید از روی میز نوار ویدئویی دوربین های امنیتی رو کش برید و کارت عبور رو هم بردارید در کاتی روبرو رو باز کنید و همین طور در جلوترش رو مستقیم برید و به سمت راست بپیچید از پله ها پایین بیان تا به زیرزمین برسید اینجا مهمه!
یه مامور دیگه توی مسیر راهرو مدام قدم میزنه نباید شما رو ببینه پس وقتی داره برمیگرده و پشتش به شماست دنبالش بخزید و بعد به داخل اولین اتاق سمت چپ برید نگران مامور های سفیدپوش نباشید مهم نیستند وار اتاق که شدید به اتق سمت راست برید و برای صرفه جویی در مصرف برق لامپ ها رو خاموش کنید !(موقع انجام این کار کسی شما رو نبینه!) بهد منتظر بشید تا مامور سفیدپوش وارد بشه سریع میره که لامپ ها رو روشن کنه(حتما نمی فهمه هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش!) شما هم برای اینکه تنبیهش کنید با syringe sedative ترتیبش رو بدید و بعد لباسش رو بپوشید و کلیدش رو بردارید(مراقب پلیسی که گشت میزنه باشید) بعد اونو در سطل لباس ها بندازید
با خیال راحت مسیر رو برگردید تا به بخشی که مامور سی آی ای توشه برسید (کنار پله هایی که اول ازشون پایین اومدید) در رو با کلید باز کنید و بی هیچ دغدغه وارد شید از پله های آهنی پایین برید و سلول مامور اسمیت رو پیدا کنید داخل بشید و باهاش گپ بزنید و یه عکس ازش بگیرید و بهش یادآوری کنید که چقدر بی لیاقت و دست و پا چلفتی هست بعد به طور موقت با تزریق سم مخصوص بکشیدش حالا دیانا باهاتون تماس میگیره و اهداف جدید رو معرفی میکنه سه نفر معتاد به الکل که با لباس های بنفش(عکسشو دارید) سبز و آبی که توی آسایشگاه پرسه میزنن کل مسیر رو به جایی که نوار ویدئو رو برداشتید برگردید و از در سمت راست وارد آسایشگاه بشید مهمترین هدف آقای بنفش هستش که شما با کشتن اون میتونید مرحله رو تموم کنید اما برای دو تای دیگه پول خوبی گیرتون میاد...........
برای پاک کردن جامعه از وجود اهداف الکلی شما چندین راه وجود داره که همشو میگم برای پیدا کردن اهداف از نقشه استفاده کنید با توجه به رفت و آمد اونها اصلا کار سختی نیست
برای آقای بنفش:
1-اتاقی که توش هست رو پیدا کنید(دو بادی گارد روبروش هست) وقتی تو اتاق نیست واد بشید به طوری که بادی گارد ها به شما مشکوک نشن بعد مدل کره زمین رو که توش الکلشو قایم کرده باز کنید و بهش syringe poison تزریق کنید
2-از پله های کنار اتاق بالا برید به سمت راست برید و در رو باز کنید دوباره به راست برید و روی زنجیر نگه دارنده لوستر بمب بزارید
بعد به جای امنی مثل اتاق کنترل و نگهبانی برید و وقتی طرف اومد بالا سره مدل کره زمین تا زهرماری کوفت کنه بفرستیدش اون دنیا(این فقط یه حادثه بود!)
راه دوم پیشنهاد میشه
برای آقای سبز:
تو اتاقی که مخصوص ورزش و بدنسازی منتظر بشید تا دمبل بزنه بعد که کارش تموم شد میله دمبل رو روش بندازید(مراقب بادی گاردش باشید شما رو موقع این کار نبینه) و فاتحه!(اینم اتفاقی بود!)
2-تا کنار استخر تعقیبش کنید و وقتی رفت به بطریش syringe poison تزریق کنید(مراقب باشید کسی شما رو نبینه)
راه اول پیشنهاد میشه
برای آقای آبی:
1-تا آشپزخونه تعقیبش کنید و وقتی می خوار زهرمار کنه با سیم خفش کنید
2-صبر کنید تا از آشپزخونه خارج بشه بعد الکلش رو به سم syringe poison آغشته کنید(البته شما فقط برای دوبار میتونید از syringe poison استفاده کنید)
3-به نزدیکی جعبه فیوز برید از لوله ها بالا برید (مراقب اون خانم باشید که اومده هواخوری!) وقتی به بام رسیدید به سمت چپ برید از سوراخ در نگاه کنید و مطمئن بشید دوستمون تو اتاقش نیست داخل شید و شیر گاز فرخوراک پزی رو دستکاری کنید(البته میتونید از داخل آسایشگاه تعقیبش کنید تا اتاقش رو پیدا کنید و وقتی نیست..)
راه سوم پیشنهاد میشه
مسیر رو برگردید و لباستون رو بپوشید اگه اسلحه اضافی(مال خودتون نباشه) دارید بندازید کنار سطل آشغال به کنار ساختمان نگهبانی در ابتدا برگردید در سردخونه(ساختمان کناری) رو باز کنید به مامور اسمیت دارو تزریق کنید و درحالی که غرغر میکنید با هم از در خروج فرار کنید(Escape)
امیدوارم با اتمام این مرحله الکلی نشده باشید!
لینک ها کار نمیکنن... :41::41:نقل قول:
سلام
بيا عزيز
01_-_apocalypse.mp3
02_-_secret_invasion.mp3
03_-_before_the_storm.mp3
04_-_47_attacks.mp3
05_-_hunter.mp3
06_-_action_in_paris.mp3
07_-_amb_zone.mp3
08_-_night_time_in_new_orleans.mp3
09_-_vegas.mp3
10_-_club_heaven.mp3
11_-_invasion_on_the_mississippi_river.mp3
12_-_rocky_mountains.mp3
13_-_day_light_in_new_orleans.mp3
14_-_trouble_in_vegas.mp3
15_-_funeral.mp3
16_-_main_title.mp3
کسی اون بازی که باید یه عالمه مامور 47 رو بکشیم بازی کرده
اگه کرده بگه شماره چند هیتمن هست 1 یا 2 یا 3
یکی جواب منو بده
این مرحله مربوط به هیتمن 1 هست...مرحله ی آخر بازی هیتمن 1...:46:نقل قول:
سلام!من اين بازي رو خيلي دوست دارمو تمومشم كردم!فقط آخرش خيلي بد تموم شد!چرا؟؟؟چرا؟:19:
بيچاره 47!!!!ميدونين آخرش مشكوك تموم شد.يعني ممكنه كه سري بعدي با اين بهانه بياد كه آخرش 47 همش زنده ميشدو ميمرد ديدين كه!هي نبضش ميزد!ولي رفت زير زمين ممكنه يه دفعه بلند شه از درو ديوار بگيره بياد بالا:دي
تاپيك خوبي هست!مخصوصا با راهنمايي هاي ارباب سايه ها!
موفق باشيد.
باتشكر...
امير
دوست من هیتمن زنده میمونه یه چند تا دکمه باید میزدی تا کامل زنده می شد دکمه ها یادم نیست ولی فکر کنم کلید راست موس و E بود شما هنوز تمومش نکردین تو این مرحله هیتمن زنده میشه و همه ی افراد رو تو قبرستون میکشه و بعد به یه مسافرخانه تو فکر کنم چین می ره که بقیش در شماره بعد این بازی معلوم خواهد شد.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مرحله آخر شما اگه دکمه W رو چندبار سریع بزنی تصویر به تدریج از ماتی در میاد و صاف میشه و سلامتی هیتمن هی زیاد میشه تا کاملا پر بشه و بعد بلند میشه از جاش و باید تمام آدمها رو بکشید!
خواهش می کنم قابلی نداره شما هم موفق باشید:20:
خیلی ممنون دوست من درسته w بود من خیلی وقته تمومش کردم یادم نمی اومد . در ضمن اینو هم بگم که وقتی پا شدین باید خیلی سریع آدمها رو بکشین چون اولش مات می مونن از فرصت استفاده کنین و تا اونجا که می تونین بکشین .نقل قول:
مرحله:A New Life
خب به نظر من این ساده ترین بخش از ماموریت های شماست
شما همچنان در کالیفرنیا هستید هدف شما گانگستری به نام Vinnie Sinistra هست که در خانه شیک ویلایی اش جشنی برای بچه ها برگزار کرده شما هم دعوت شدید! وینی یه میکرو فیلم مهم داره که ما لازمش داریم
به طرف ماشین خوراکی ها برید و وقتی کسی شما رو نمیبینه به Donuts ها (ظرف کوچکتر) syringe sedative تزریق کنید و بعد از ماشین دور بشید صبر کنید تا خدمتکار دونات ها رو به مامورین اف بی آی داخل ون بده...
بعد که بیهوش شدند وارد ون بشید و لباس یکیشون را بپوشید و نوار ویدئویی دوربین امنیتی رو بردارید و از ون خارج بشید و بی دردسر وارد خانه شوید(از در اصلی) مستقیم برید و در رو به حیاط رو باز کنید و به سمت راست برید و از کنار استخر بگذرید و به سمت اتاقک برید صبر کنید تا یه خدمتکار ازش بیرون بیاد و بعد وقتی کسی شما رو نمیدید در رو pick lock کنید و داخل شید(اگه هم بیرون نیمد شما داخل شید) و بدون جلب توجه شیشه Lighter Fluid رو کش بریدبعد بیرون بیاد و به سمت استخر برید و وقتی هوا خوبه با محتویات شیشه فرگاز رو ضدعفونی کنید!(حتما تا حالا همسر وینی رو دیدید که شلنگ تخته میندازه!از آسایشگاه مرحله قبل فرار کرده!)
اینجا باید صبر کنید تا عیال وینی بیاد و فرگاز رو روشن کنه تا کباب درست کنه اما یهو خودش کباب میشه(ناراحت نشید این فقط یه حادثه بود!)بعد شما باید اولین نفر بالا سر جسد باشید تا از گردنبندش میکرو فیلم رو بردارید
مسیر رو برگردید و از پله ها به طبقه بالا برید به داخل اتاقی برید که کامپیوتر داره چند دست ورق بازی کنید تا وینی بیاد بعد با سیم یا syringe poison از پشت دخلشو بیارید بعد از سوراخ در بیرون رو نگاه کنید که نگهبانا روبروتون نباشن از اتاق بیرون بیاد و کل مسیر رو به ون برگردید لباستون رو بپوشید و مواد اضافی رو تخلیه کنید و از منطقه خارج بشید(Escape)
تا باشه از این گانگسترها!
راستی الان که اینو نوشتم ساعت 10:50 هنوز برقا نرفته!هیییس!صداشو درنیارید!
اييي!
بابا ماي خوش خيالو بگو.حالا كي حوصله داره دوباهر نصبش كنه!!
باز تو شامال هتل اون مه بدبختي!!!اي حسين!!!:دي من كه ديگه حوصله ندارم!اون مرحله كه فكركنم توي موزه هست كه نميتوني اسلحه ببري تو من وقتي خانومه ميره سيگار بكشه اون اول ميرم توي كيفش بمب ميذارمو بعدش وقتي ميره جاي سربازا بمبو منفجر ميكنم اون موقع رد ميشم!!!!كي حوصله داره!!!حالا اون جاي چينيا خوبه؟ارزش داره دوباره از اول شرووع كنم؟
به نظر من این بازی ارزش نصب دوباره رو داره من که خیلی لذت می برم .:20::40:آره حق با شماست این بازی یه کم حوصله می خواد!:19:نقل قول:
:13:حتما نصبش ميكنم!خيلي باحاله!مرسينقل قول:
راستی ارباب سایه ها قضیه جعبه ابزار تو مرحله اپرا چی بود؟سر کاری بود؟
سلامنقل قول:
نه اصلا سر کاری نبوده!
اگه شما جعبه ابزار رو از جلوی دستشویی بر نداری بعد از کشته شدن هدف اول پلیس ها همه جای اپرا رو میگردن و مشکوک میشن وقتی جعبه ابزار رو جلوی دستشویی پیدا کنن میشه مدرک ! و طبیعتا شما حداکثر professional میشید ولی وقتی می ندازیش کنار چلچراغ میشه گفت یکی اومده برای تعمیر و بعدش هم درست نشده و ناگهان چلچراغ سقوط کرده ......
البته در این مورد مطمئن نیستم اینو یکی از کاربرای gamespot گفته!ولی من فکر می کنم بشه بدون این کار هم سایلنت اساسین شد و در واقع اضافه کاریه!اما برای محکم کاری نوشتمش:40:
مرحله: The Murder Of Crows
خب این مرحله یه کم شلوغه!شما در New Orleans هستید وJimmy Cilley یه سناتور کاندید انتخابات با برگزاری یه جشن داره مردم رو گول مالی میکنه سه قاتل حرفه ای قصد دارن اونو بکشن و شما نقش سوپرمن رو ایفا میکنید! Mark Purayah رئیسشونه که از خانواده محترمتون-کلونی های آزمایشگاهی-هست , دو دستیارش هم Raymond Kulinsky و Angelina Mason هستند
هدف فقط حفاظت از سناتوره(=کشتن کلاغ ها) و پیچوندن یه کیف. این مرحله صبر ایوب و عمر نوح می خواد!
در شروع از سکوت بار استفاده کنید(دیگه گیرتون نمیاد) و صبر کنید تا وراجی های کلاغ قرمزه تموم بشه و از بار خارج بشه بعد در حالی که سوت میزنید تعقیبش کنید(نباید بهتون مشکوک بشه) دوستمون هردفعه از یه مسیری میره ولی بالاخره به یه جای خلوت میرسه تا ....کنه(بی فرهنگ بی تربیت بی ادب بی ..........!)یا سیگار بکشه(معتاد انگل خانمان سوز .........!) و شما از طرف شهرداری نیو اورلند با syringe sedative تنبیهش کنید و لباسشو بپوشید و جسد رو هم سطل آشغال شوت کنید بعد کیفو بردارید بعد به ضلع شمال غربی محله برید جایی کنار کتابفروشی که چند نگهبان زردپوش(باید جوجه باشن!) اونجا هستند در رو باز کنید و به سمت چپ برید از پله ها بالا برید و وارد اتاق مارک بشید کیف رو روی میز بزارید (معمولا)بادی گارد میاد و میگه:منتظر چی هستی گورتو گم کن!(چی داداش!؟) اصلا هول نکنید و بی ادبیشو ببخشید از اتاق که رفت بیرون(اینجا مهمه!) تا برگشتنش باید این کاها رو بکنید مارک رو وقتی کنار بالکن نیست با syringe poison یا سیم بکشید و جسدش رو تو یخچال(سردخونس؟) بزارید و واکی تاکیشو بردارید بعد به بالکن برید وقتی بادی گارد برگشت چیزه خاصی اتفاق نمی افته (نباید شما رو ببینه) دوباره که رفت کیف رو بردارید و از بالکن به پایین پرتاب کنید(با نگه داشتن کلید G)( مراقب باشید اونور میله ها نیفته و اگه بسکتبالیست نباشید و کیف رو جای خیلی تابلویی پرت کنید معمولا یه مامور پلیس میاد (یا کلاغ زرد) و اونو برمیداره و میشه جز اشیا گمشده ,پس گرفتنش سخت نیست فقط تعقیبشون کنید و وقتی کیف رو زمین گزاشتن بخزید کنارشون و کیف رو بردارید البته باشه برای آخرین کار)
از پله ها پایین بیاید و کیف رو بردارید
برای کشتن Angelina وقت هست اول باید سروقت Raymond چون هر دفعه تو یه بار میره یه توضیح کلی میدم فرق نمیکنه تو کدوم بار هست شما باید در ورودی پشتی رو پیدا کنید و داخل بشید و از پله ها به طبقه بالا برید و وقتی کنار پنجره نیست بکشیدش با سیم فقط هیچ کس نباید شما رو ببینه اینجا سکه خیلی به کارتون میاد
Angelina هم دیوانه وار محوطه رو قدم میزنه شما می تونید
1-یه جایه خلوت با syringe poison بکشیدش و جسدش رو قایم کنید(فقط مواظب باشید جایی که کلاغ قرمزه رو بیهوش کردید نباشه چون سطل آشغال پره!)
2- درست روبروی ساختمان مارک یه جای خلوت هست که دو نفر نشستن خاطره میگن به سمت جعبه ها برید و از اونها بالا برید مسیر رو ادامه بدید از لبه دیوار رد بشید بالا برید و روی پله های بقلی بپرید تا به زنجیر نگه دارنده پیانو برسید و یه بمب جاسازی کنید (شما میتونید این کار رو بعد از بیهوش کردن کلاغ قرمزه انجام بدید) و بعد به یه جای امن برید و صبر کنید تا آنجلینا بیاد زیر پیانو و بعد....چه حادثه دلخراشی!
راه دوم پیشنهاد میشه
(اگه کیف رو مامورا بردن الان وقت پس گرفتنشه)
لباستون رو عوض کنید(تخلیه فراموش نشه!) و با افتخار یه قهرمان محل رو ترک کنید(Escape)
مرگ سه نفر=زندگی یه نفر
پس برای رد گم کردن بود:20: مرسینقل قول:
با سلام... ممکنه rating های مختلف رو به ترتیب بنویسید ؟
سلامنقل قول:
راستش رو بخواید من هم فقط دو ریت بالا رو میدونم که سایلنت اساسین و پروفشنال هستند اگه شما باقی رو به ترتیب پیدا کردی منم دوست دارم بدونم البته ریت هایی که تا حالا باهاشون برخورد کردم:روانی-قصاب-روح-و....
با تشکر
سلام دوستان!
من هر وقت تو بازي G رو ميزنم از بازي ميپره بيرون!حتي جاشو هم عوض كردم ولي بازم جواب نميده منظورم از جاشو عوض كردم اين كه G رو با H عوض كردم ولي تا ميزنم از بازي ميره بيرون!
جالبه كه وقتي از پروفايل داداشم ميرم اين مشكل نيست:دي
يعني از يك پروفايل ديگه شروع كنم؟
بازيم ايراد داره؟
از چي هست مشكل؟؟؟؟
با تشكر...
امير
با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب............نقل قول:
احتمالا مرحله برفیه نیست ؟ منم همونطوری بود...:10:........ تنها کاری که تونستم بکنم این بود که g نزنم...... راستی روی چه ویندوزی نصب کردی ؟ مال من ویستا هست و DEP خود ویستا بهش گیر می داد.... برو DEP رو غیر فعال کن... ببین درست میشه یا نه... اگه درست نشد... خب G نزن... فقط امید وارم توی مرحله ای نباشی که باید G بزنی...... فعلا ! بای
یه سوالی :
تو این بازی مثه gta 5 نیست که بشه تغییرش داد ...؟ میفهمین که چی میگم
سلام!نقل قول:
آره همون مرحله هستش!من روي ويستا اتفاقا اين مشكلو به اين شدت نداشتم!حالا رو xp اين مشكلو دارم!
خب سعي ميكنيم G نزنيم ديگه!
با تشكر...
امير
نقل قول:نقل قول:این ایرد از خود بازی ناشی میشه و برای اصلاح این باگ از پچ رسمی که در پست 730 معرفی شده استفاده کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2704379&postcount=730
متوجه سوالتون شدم ...خیر ... این بازی فاقد Mod و Skin هست.نقل قول:
خيلي،خيلي مرسي!!!دوستان من سگ اين پيرمردرو توي مرحله برفي چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما با سگ چی کار داری؟! :31:نقل قول:
فقط کافیکه وقتی پیرمرده تو بالکن هست بلافاصله از اون بالا هلش بدی که تصادف جلوه کنه...
البته این جوری هم میشهنقل قول:
ولی بهتره از آشپزخونه چندتا سوسیس کش برید و اونو برای سگه پرت کنید بعد هم کار سناتور رو بسازید
مرحله:......You Better Watch Out
خب این مرحله کلا مورد داره!!پیشنهاد میشه چشم بسته برید چون با صحنه!های خوبی روبرو نمیشید!شما در کوهستان Rocky هستید جایی کهBingham یه سناتور بی تربیت داره فیلم های بدبد ضبط میکنه!(90 سالشه خجالت نمیکشه!خوبه بازی نمیکنه!) وChad گل پسرش هم طبق گفتار: تره به تخمش میره حسنی به باباش یه مهمونی ترتیب داده(مبنای این بازی بر اصل مهمونی هستش) و باقیش دیگه قابل حدسه............شما هم دعوت شدید(ای شیطون!) شما ضمن کشتن پدر و پسر یه خانومه مشکوک که اسمش رو هم نمی دونم باید پخ پخ کنید البته یه نوار فیلم هم هست ماله پسره که داره ........ اونم باید کش برید که آسونه البته
به سمت آسانسور حرکت کنید و از پشت نگهبان(عمو سیبیلو!) حرکت کنید و وارد آسانسور بشید تا تا دوربین نبیندتون! بعد از خروج از آسانسور به سمت چپ برید و در رو باز کنید و بعد به سمت بار برید و با اون آقای کلاه قرمزی صحبت کنید و شربت سرماخوردگی!(افزایش.....) رو ازش بگیرید! بعد گلاس سمت راستتون رو با شربت پرکنید طفلکی چاد سرماخورده!
بعد از در روبروی بار خارج بشید و به سمت چپ برید اینجا چاد رو میبینید که داره شنا!می کنه به مسیر ادامه بدید تا به یه حوضچه دیگه برسید سمت چپ یه دره واردشید به سمت راست برید وارد محفظه پشت آبشار بشید یه کم برید جلو یه عکاس اونجا نشسته صبر کنید تا یکی از اون مهمونا که نزدیکه داره وق میزنه بره بعد با syringe sedative بیهوشش کنید و جسد رو داخل محفظه بکشید بعد لباسسش رو بپوشید و از همون طرفی که اومدید از محفظه خارج بشید به چپ برید و در رو باز کنید ... رو نادیده بگیرید وارد اتاقی بشید که اون خانومه رفت(در رو ببندید!) بعد از دمو سریع بچرخید و یه کله یا مشت هوالش کنید تا بی هوش بشه بعد با syringe poison بکشیدش از سوراخ در نگاه کنید نگهبانی نباشه بعد خارج بشید بعد صبر کنید تا چاد با یه خانومی بیاد و بره اتاق بقلی بعد شما ناگهان وارد اتاق بشید(مچ گیری!) و بهش بگید که این کارا زشته و آخر و عاقبت نداره اونم گوش میکنه و از اتاق خارج میشه تعقیبش کنید وقتی به بالکن رسید با syring poison بکشیدش و برگردید بالا یه نگهبانی که اونجا قدم میزنه نباید شما رو ببینه در رو وقتی پشتش به شماست نزدیک دری که میره به بالکن با syringe sedative بیهوشش کنید و جسد رو مخفی کنید تو اتاق خانومه(خطرناکه) و بالکن یا پشت پله هایی که به بالکن منتهی میشن به طوری که با باز شدن در کسی اونو نبینه لباسش رو بپوشید و برگردید به کنار آسانسور دوباره همون در رو باز کنید ولی این دفعه دری رو پیدا کنید که کنارش نوشته Staff Only وارد بشید و در سمت چپ رو باز کنید و وارد آشپزخونه بشید یه دونه سوسیس و یه کارد آشپزخونه بردارید (دلدلی هم نکنید!) و بعد برگردید جلوی بار و وارد محوطه جدید بشید(دو نگهبان قرمز جلوی ورودی هستند) مسیر رو ادامه بدید به راست برید جایی که دو نگهبان سیاه پوش جلوی در هستند وارد بشید و با آسانسور به Studio برید از آسانسور بیرون بیاید مستقیم برید و در رو باز کنید بعد در سمت چپ رو باز کنید و وارد اتق کنترل بشید وقتی هیچ کس حواسش نیست نوار فیلم(روی میز جلوی دو مانیتور) رو بردارید بعد برگردید و منتظر بشید تا سناتور بیاد و به سمت اتاقش بره تعقیبش کنید و وارد اتاق بشید قبل از اینکه سگه هم وارد بالکن بشه سوسیس رو با G یه گوشه اتاق پرت کنید یه جوری که ببینه بعد موقعی که داره سوسیس می خوره چاقو رو در بیارید و با نگه داشتن G به طرفش پرت کنید(کشتن سگه از خود یارو سخت تره!) تا دیگه واق واق نکنه(البته این کار ها رو تو بالکن هم میشه انجام داد ولی خطرناکه سناتور چشاش تیزه!) بعد دوستمون رو پرت کنید پایین(حادثه!)
مسیر رو برگردید و لباستو ن رو بپوشید وسایل اضافی فراموش نشه به همون جایی که اول بودید برید (کنار قایق و اسکله طبقه همکف) مراقب دوربین باشید! و جشن رو ترک کنید(Escape)
یه کم که دور شدید بسیج ناحیه رو از محل جشن باخبر کنید!امیدوارم سرنوشت بینگهام ها براتون درس عبرت بشه!
:11:درسته و هیتمن 3 هم همین طوره ولی شماره 3 این سری اشغال ترینشونه:46:نقل قول:
کسی راهنمای هیتمن 2 رو نداره کامل باشه ممنون میشم
آخه خيلي سروصدا را ميندازه!ولي خيلي نازه!من حيفم اومد بكشمش!ولي ديگه عجب رسميه رسم زمونه!نقل قول:
ولي ميشه بجاي اينكه از بالكن هلش بدي جايي كه داره عكاس از اون خانوما عكس ميگيره برا فيلم يك نردبوني همون جاس ازش بالا بري و بالاي اون نردبون 2 پايه بمب بذاري اون وقت وفتي سناتور جون اومد بفرستيمش اون دنيا!
نردبون=نوردبون:دي
دوستان بهترین راه برای سگه اینه :
تو آشپزخونه یک سوسیس(sausage ) میبینید اون رو با sedative یا poison آلوده کنید و بعد برش دارین و هر جا سگه رو دیدین پرت کنید جلوش
میخوردش و بعد از چند لحظه میمیره و دیگه با شما کار نداره و نگهبانا رو خبر نمیکنه
مشکل اینه که توی این مرحله هر چی پرت کنی از بازی خارج میشه
من هم بهترین راه حل رو کشتن سگه با تفنگ دیدم
بدجوری سروصدا می کنه
اونی که توی استخره نمیشه بدون سروصدا کشت؟
بچه ها یه چیزی ..هیچ راهی نداره که بتونیم وسط بازی سیو کنیم و از بازی بیایم بیرون ولی سوی از بین نره ...... چون من یه چیزایی شنیده بودم انگار یه برنامه ای چیزی هست .... شما هم یه سرچی بکنید ...چون بدجور نیاز دارم ...
راستی چند تا سوال از اونایی که حرفه ای بازی میکنن :
1) اولا شما در حالت pro یا هارد یک مرحله رو در عرض چند ساعت بازی میکنید .؟
2)یه راه حلی به ذهنم رسیده برای از بین نرفتن سیو در هنگام خروج از بازی من میگم شما یه امتحانی بکنید اگه اجرا شد بهم بگید چون الان بازیو ندارم ..راه حلم اینه :
شما یه بار وسط بازی سیو کنید بعد با دکمه ctrl + ESC از بازی خارج شید بعدش تو فولدر های بازی بگردید دنبال فایلی که یه چیزی که ربطی به سیو داره بخوره ..بعد اگه بود اونو کپی کنید از بازی بیاید بیرون سپس دوباره برید تو همون مرحله و سیو رو همونجا بریزید ببینید کار میکنه ... اگه کار کرد بهم بگید حتما چون خیلی نیاز دارم ...نمیدونم منظورمو گرفتید یا نه ..
فعلا بای
سلامنقل قول:
1-اگه منظورتون زمانیه که انتهای هر مرحله نشون میده برای من بیشترینش 23 دقیقه شد ولی اگه زمانی که کلا گذاشتم تا مرحله ای رو رد کنم گاهی به 3ساعت هم رسید
2-در باره نرم افزار چیزی نمی دونم اما روشتونو فهمیدم عملی نیست چون تو لود مجدد مشکل پیدا می کنه