نقل قول:
کارتریج قابل شارژ رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
یه سایت معتبر معرفی کنید + قیمت
نمیشه چیپ ست هاشون رو عوض کرد ؟
با تشکر فراوان
Printable View
نقل قول:
کارتریج قابل شارژ رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
یه سایت معتبر معرفی کنید + قیمت
نمیشه چیپ ست هاشون رو عوض کرد ؟
با تشکر فراوان
از بچه هاي ايرانشهر!نقل قول:
920 بود شماره كارتريج ها؟ از اين لينك
ميشه اگه گير بياد!کد:http://mahashop.ir/index.php?route=product/product&path=45_46&product_id=366
نه 564 بودنقل قول:
که متاسفانه توی سایت 564 نیست
سایت معتبریه ؟
و این به درد من نمیخوره ؟
و فرقش با کارتریج قابل شارژ چیه ؟نقل قول:
کد:http://mahashop.ir/index.php?route=product/product&product_id=350
اون کارتریج 920 هم از نظر ظاهر با 564 یکی هستن نمیشه اونو استفاده کنم ؟
آره بچه خوبيه! زنگ بزن بهش.نقل قول:
ممكنه توي فروشگاه داشته باشن.
شرمنده زیاد مزاحم شدمنقل قول:
میشه بهم بگی که مخزن بگیرم به صرفه تره یا کارتریج قابل شارژ
و تفاوت هاشون و کارایی هاشون رو هم بگی که دیگه خیلی شرمنده می کنی:11::35:
با سلام.من یک printer hp 7000 دارم. میشه تانک وصل کرد بهش؟ این کاتریج های قابل شارژ خوب کار میدن؟ من چاپ a3 زیاد دارم اخه. چکار کنم که اذیت نکنه بابام درومد با پول کاتریج خریدن.
دشمنت شرمنده باشه عزيزم تا حدي كه سوادش رو داشته باشم و تو توانم باشه به سوالات و پيام هاتون جواب مي دم.نقل قول:
مخزن يا تانك تشكيل شده از يك سري كارتريج قابل شارژ + يه مخزن كه جوهر توش ريخته ميشه و با شيلنگ جوهر از مخزن به درون كارتريج ها هدايت ميشه . عيب كارتريج شارژي اينه كه بايد خودتون دستي پرش كنيد و عيب مخزن اينه كه اون حجم جوهر زياد فشار زياد پشت هد ايجاد ميكنه امكان خرابي هد زياد ميشه و جوهر اضافي وارد دستگاه ميشه كه باعث استهلاك دستگاه ميشه. به علاوه اينكه بايد فكر مناسبي هم براي عبور شيلنگ ها كرد كه از اين بابت بعضي دستگاه ها براي عبور بهتر هستند و دستگاه هاي سه كاره اغلب مناسب نصب تانك نيستند.
یک سوال.این کاتریج شارژی وقتی رو پرینتر قرار داره میشه توش رنگ ریخت یا باید درش بیاریم و بعد پر شه و هوا گیری شه؟
و میشه لطفا بدی جوهر اینک تک رو بگی ؟ممنون از راهنمائیت. و این رو هم بی زحمت بگو که که این کاتریجهای شارژه باری همیشه کار میکنن؟ منظورم زمان زیاده نه تا ابد :)
هواگيري مال كارتريج هاي هد دار هست اينا رو فكر كنم سر جاش هم ميشه شارژ كرد ولي درش بياري راحت تري!نقل قول:
خب زنگ زدم بهم گفت کارتریج قابل شارژ 564 هم داره با قیمت 20 هزار تومننقل قول:
ولی بهم گفت که این کارتریج ها چیپ ست ندارن و باید چیپ ست رو از کارتریج سالم در بیاری بزنی رو این
حالا چند تا سوال
همه کارتریج های شارژی این جوری هستن ؟
اگه چیپ ست گذاشتم روشون دیگه چیپ ست ارور نمیده ؟ و از کار نمیوفته ؟ و تا ابد کار میکنه ؟
اون کارتریج هایی که ارور دادن(آبی + مشکی ) چیپ ست هاشون به درد نمی خوره ؟ یعنی باید کارتریج نو بخرم ؟
گیج شدم آخه کارتریج ها که مشکلی ندارن الان هم پر از جوهر هستن چون چیپ ست هاشون ارور داده دیگه چاپ نمیکنن ، اون کارتریج ها چه فرقی با این ها دارن که چیپ ست رو اون کار میکنه رو این کار نمی کنه ؟
ببخشید زیاد مزاحم میشم آخه این چاپگره خیلی اذیت میکنه تا حالا پنج برابر پول خودش براش کارتریج گرفتم دیگه در توانم نیست
:41::41::41::41::41: با تشکر فراوان
من امروز فارش یک کاتریج شارژی 920 دادم. بزودی دستم میرسه اما اینها چیپ روشون هست یا نه؟
كارتريج شارژي همونطور كه از اسمش پيداست يا چيپ با قابليت ريست به صورت دستي يا اتوريست داشته باشه كه بشه بي نهايت شارژش كرد.نقل قول:
اگه قرار باشه چيپ كارتريج رو بزني روي اين كه ديگه چه كاري خب همون رو شارژ ميكني. بله وقتي چيپ ارور بده روي هر كارتريج قابل شارژ و غير قابل شارژي بزني ارور ميده چون وسيله تشخيص كارتريج كه پلاستيك نيست همين چيپ ها هستن!
شايد كارتريج رو نداشته گفته يه مدل ديگه بهش ميدم فقط چيپ هاش رو در ميارم!!
بهش بگو ببين ميتونه چيپش رو برات گير بياره.
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
همين:31: يعني همون!نقل قول:
بهش گفتم ، میگه اینها اصلا چیپ ست هاشون نیستنقل قول:
گفت اون مخزن جوهر 564 هم چیپ ست نداره
حالا چه کار کنم ؟:41:
چيكار كني؟ برو كارتريج بگير استفاده كن تا دستگاه خشك نشده:31:نقل قول:
امروز کاتریج شارژی 920 دستم رسید. اصلا چیپ روش نبود.رنگ توش ریختم زدم رو پرینتر که بی فایده بود چون پرینتر نشناختش.مجبور شدم چیپ کاتریج خالی رو دربیارم و بچسبونم رو این شارژی بعد از کلی اذیت کردن شناختش اما 2تا مشکل دارم
اول اینکه برنامه ای برای ریست پرینتر hp داریم ؟ آخه هنوز ارور کاتریج میده میخوام ریست شه.
و مشکل بعد اینکه فقط 2تا رنگ سیاه و آبی رو میزنه.عکس باش چاپ زدم حتی قمتهای سفید رو هم آبی میزنه. مشکل از کجاس؟ الاین هم کردم بی فایدس.
بداد ما برسین بابام جان
اينكه ارور ميده رو اهميت نديد. تا زماني كه پرينت ميكنه مشكلي نيست.نقل قول:
برنامه ريست من نشنيدم براي hp.
هد كلين كن.
امکان داره هد خراب شه باشه؟ از کجا بفهمم خود پرینتر و هد سالمه؟
اما مشکل جدید من:
امروز که داشتم چند تا نقشه کد چاپ میکردم خط ها رو برام کثیف چاپ میکنه.یعنی دور خطوط هاله هست نقطه های ریز. چکار کنم؟ هد کلینم زیاد کردم
سلام آقای Mohammad.t
میشه این ها رو لطفا نگاه کنی و نظرت رو بهم بگی
این ها هم دارن همون کاری رو میکنن که اون محاشاپی بهم گفت !!!
قبلا سریعتر جواب می دادی ؟
دیگه کسی نیست که بتونه کمک کنه ؟
با سلام آقا ترو خدا يكم از بحثتون را به HP Office jet 7000 با كاتريج 920 (100000تومني) اختصاص بديد...
من ميخواستم يدونه از اون كاتريج هاي قابل شارژ بخرم الان مي بينم اصلا ممكنه كه كار نكنه...
اگه پشت كاتريج هاي خودشو سوراخ كنم و از اونجا رنگ بريزم توش آيا مشكلي پيش مياد؟؟؟
يا به نظرتون بهتره 120000 هزار تومن هزينه كنم و برم تانكيش كنم و خيال خودمو راحت كنم
لطفا يه راه حل درست و درموني بذاريد جلومون....مرسي
منم همین مودل رو دارم. کاتریج شارجی بدرد نمیخوره من خریدم. همش رنگارو قاطی میزنه.نمیدونم میشه تانکیش کرد یا نه!!! اگه میشه برم یکنم آخه بابام رو در آورد. میشه کاتریج خودش رو شارج کنی اما ماندگاذی بالایی نداره. بهترین راه شارج کردنش اینه که قطره قطره با سرنگ از رو نمد جوهر بچک.نی تا جذب کنه. سوراخش نکن. همین که گفتم قطره قطره از رو نمد بچکون تا جذب شه و نوک رنگ هم نخوره به نمد. اما بازم زودی رنگش تموم میشه. نمیدونم پرینترم رو عمظ کنم یا برم مخزنیش کنم!!!!!!!!!
نمي دونم اگه كاتريجشو سوراخ كنم چه مشكلي پيش مياره... كسي ميدونه؟؟؟دليلشو ميخواهم بدونم...نقل قول:
راستش به من پيشنهاد كردند كه هزينه تانكي كردنش حدود 120000 تومن ميشه كه البته اين هزينه دستمزدش هستش و از اون به بعد فقط شما هزينه خريد رنگ را داريد... كه به من گفته شده با هر بار پركردن تانك اون ميتوني 7000 برگه عكس پرينت كني...
البته حتما بايد جاي تانك و پرينترت ثابت باشه... و نبايد حركت كنه چون تانكش بيرون از خود پرينتر نصب ميشه ...
اينا چيزايي بود كه من شنيده بودم...حالا موندم چيكار كنم... باخودم گفتم اگه مشكلم با سوراخ كردن كاتريج حل ميشه كه ديگه تانكيش نمي كنم...
سلام من هم مثل شما از کارتریج 920 استفاده میکنم (6500)
اما کارتریج های فابریک خودشو بدون سوراخ کردن و فقط از انتها پر میکنم
به نظر من اگر شما هم مثل من مصرف زیادی در ماه ندارید بهتره همین کار رو کنید چون سوراخ کردن کارتریج فقط در مدل های xl تازه اونم با کلی دردسره
در غیر اینصورت بستن تانک توصیه میشه
در مورد کارتریح شارژی هم که واسه این مدل موجوده ، همه بدون چیپ هستن چون در اچ پی نیازی به چیپ مخصوص نیست و با یه ارور و ok کردن به چاپ ادامه میده
اما من با کارتریج شارژی به تنهایی موافق نیستم چون اصولا این کارتریح ها برای استفاده در پمپ هستند که اونم توسط یک متخصص بسته میشه
در مورد مشکل آقای sepanta هم باید بگم که آیا اصول شارژ کارتریج شارژی رو رعایت کردید؟
یعنی موقع ریختن جوهر انتهای کارتریج بسته بود؟ به نمد اجاره جذب کامل دادید؟ و نکات دیگر؟
دوستان من با کارتریج 901 اچ پی مشکل دارم
هر کاری میکنم برای هواگیریش ، نمیشه.
کیت هم هرچی گشتم تو شیراز فقط دو نمونه بود که کوچیکشو گرفتم ، کارتیج رنگی رو هواگیری میکنه اما سیاه و سفید رو نه.
کیت هم که گرفتم ink mate هست . ولی روش ننوشه مدل 4500 رو.
ممنون میشم اگه راهی برای هواگیری این کارتریج بلد هستید بیان کنید.
با تشکر
خوب میشه لطف کنید یه آموزش با عکس در صورت امکان واسمون بزارید... تا خوب شیر فهم بشیم که چیکار باید بکنیئ موقع شارژ کردنشون...
در مورد شارژ كارتريج هاي اچ پي در صفحه 66 همين تاپيك آقاي مهران گرجي عكس گذاشتند و توضيح دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرنگ برای تزریق.
پارچه برای اینکه وقتی تزریق تموم شد کارتریج رو برعکس کنی و مقدار جوهر ریزی که داره جذپ پارچه بشه.
يه نكته هم در مورد ارور دادن كارتريج بگم كه متاسفانه من هم به اشتباه افتادم. دوستمون گفتن كارتريجم ارور ميده. چون همه پرينتر ها اجازه پرينت رو بعد از خالي شدن نميدن و بعضي ها ميدن روال كار اين هست كه وقتي ديگه پرينت نمي كنه گفته ميشه كارتريج ارور داده ولي هنگامي كه پرينت ميكنه گفته ميشه اخطار ميده يا پيغام پايين بودن سطح جوهر يا LOW INK ميده و ...
و موردي كه بيش از ده بار توي اين تاپيك مطرح شده كه بعد از پر شدن اين ارور برطرف نميشه(و اصلا مهم نيست مهم پرينت كردن هست)
شما مشكلتون توي هوا گيري نشدن چيه؟ اگه كارتريجتون روي كيت سوار نميشه ميتونيد اون قسمت لاستيكش رو خارج كنيد و روي كارتريج بذاريد. اما اگه منظورتون اينه كه جوهر خارج نميشه علت كم بودن جوهر و يا گرفتگي هد ممكنه باشه.نقل قول:
ککارتریج روی کیت سوار میشه، اما همون قسمت لاستیکی کوچیکه برای کیت سیاه سفید
که باعث میشه وقتی با سرنگ میخوام هواگیری کنم جوهر نیاد و از اطراف لاستیک هوا بیاد.
اما برای رنگی چون کمی کوچیکتره کارتریجش مشکلی نداره.
شاید در واقه بشه گفت کیت مال همین مدل 901 نیست و کیتش گیر نمیاد.
ممنونم
نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز میشه بگی اصول شارژ کاترج شارژی چی هست؟ من بلد نیستم.نقل قول:
و باید عرض کنم داشتن کیت شارژ روی کاتریج الزامیه.من خودم یک 6500 هم دارم.تا زمانی که آی سی شارژ رو روی کاتریج شارجی نچبونم اصلا پرینتر اجازه الاین هم حتی نمیده و هیچ دستوری اجرا نمیشه.
حتما باید کیت آی سی نصب شه .منتظر هستم این اصول رو برام بگی که کارم گیره دادا
ميگم كاري كه مي كرديم وقتي مجبور بوديم توي مغازه و كيت نداشتيم اون قسمت لاستيكي رو خارج مي كرديم و با دست روي كارتريج نگه مي داشتيم و هواگيري مي كرديم .نقل قول:
منظورم قسمت خاكستري هست!
درسته تا وقتی چیپست نباشه یا بسوزه پرینتر هیچ کاری انجام نمیده حالا این مهم نیست که اخطار تمام شدن جوهر (؟یا!) میده فقط باید باشهنقل قول:
برای همین هم در کارتریج های قابل شارژ باید چیپ رو از کارتریج فابریک به روی کارتریج جدید منتقل کرد
در مورد اصولش هم نکته ی مهمی که داره پر کردن اون برای بار اول هست چون نمد هنوز جوهری توش وجود نداره
و این عمل باید به آهستگی تمام انجام شه به طوری که ابتدا جوهر تا نیمه قسمت خالی پر شده و به مرور کاملا جذب نمد شه البته در طول این کار قرار دادن کارتریج روی تکه نارنجی (orange cap) که در ابتدا هم کارتریج ها روی اون چفت بودند هم لازمه این کار باعث میشه که جوهر کاملا به خورد نمد بره و فعلا سرریز نشه
نکته بعدی اینه که وقتی نمد کاملا جوهر رو جذب کرد نباید قسمت بدوت نمد رو بیش از نصف پر کرد چون بیش از جد باعث ریختن رنگ میشه
سپس بستن در پوش بالایی
خب بعد از مدتی کارتریج رو از قسمت نارنجی جدا کنید و اجازه بدید به همون شکل چند دقیقه (حتی ممکنه در صورت جوهر ریزی تا چند ساعت) بمونه
این نکته خیلی مهمه چه در این روش چه در روش پر کردن از انتها و چه در روش سوراخ کردن
بعد از قرار دادن در دستگاه هم نیازه بین 3-4 بار از لینک های زیر پرینت گرفته شه
الاین کردن هم برای این نوع که هد روی دستگاست و جابجا نمیشه زیاد کاربردی نیست
بیشتر تمرکز روی عکس های بالا و کلین باشه
امیدوارم مشکلتون حل شه
ممنون آقا محمد گل
خوب همون قسمت که سرنگ زیرش قرار میگره دیگه ، ولی کارتریج 901 اون هد پایینش که میاد روی اون قسمت لاستیکی چون کمی بزرگتره درست جا نمیشه و هوا از گوشه هاش نفوذ میکنه.
اما رنگی مشکل نداره.
حالا موندم با این سیاه سفید چیکار کنم.
نه خير مثل اينكه ما حرف همديگه رو نمي فهميم:31:نقل قول:
يك سري كيت هاي بزرگتر هست مثل كيت شارژ 57 كه براي شارژ 138 و 140 و ... استفاده مي كرديم.
ولي ميگم اگه كيت بزرگتر نباشه و كارتريج هم مشكل گرفتگي نداشته باشه اين كار رو مي كنيم!:
محكم با دو انگشت فشار بده تا هوا وار نشه و سرنگ رو بذار و بكش!
اگه چیپ رو از کارتریج فابریک در بیاریم و بزاریم رو کارتریج شارژی دیگه چیپ ارور نمیده و از کار نمی افته ؟نقل قول:
و تا وقتی جوهر توش باشه کار میکنه ؟
یا مثل کارتریج فابریک فقط دو سه یبار میشه شارژش کرد ؟
نه این دلیل نمیشه اگه چیپ به هر دلیلی توسط دستگاه شناسایی نشه و ارور بده (اخطار جوهر اصلا مهم نیست) چه روی کارتریج فابریک چه روی شارژی بازم همون مشکل وجود دارهنقل قول:
همونطور که وقتی کارتریج شارژ میشه ، اما جوهر رو همچنان خالی نشون میده
قضیه دفعات شارژ هم باز بر میگرده به سالم بودن چیپ و همچنین هد که در این مدل چون هد روی دستگاست و نیاز به هواگیری و .. نیست در نتیجه شانس دفعات شارژ تا حدودی بیشتر میشه
سلام به همه اساتید
من یه اچ پی پریمیوم دارم بتازگی هر چی میخوام چاپ کنم فقط صورتی میزنه کارتریجهاش رو هم تازه عوض کردم. تست هم که میگیرم (منظورم self test ) بازم به جای 5 تا رنگ همه رو صورتی میزنه مقدار کارتریج هم برای همه فول نشون میده اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
مرسی آقا محمد
کمی بهتر شد
مال این مدل گیر نمیاد کیتش؟ hp 4500
این مال خودش نبود
اگه از دوستان کسی داره قیمیت یا پ خ بده لطفا.
كيت شارژ ها براساس مدل نيستند براساس شماره كارتريج هستند و چند مدل دارند كه هر مدل چندين شماره كارتريج و مدل رو جواب ميده.نقل قول:
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
چند تا هدكلين انجام بده و چند برگ كه رنگ زيادي داخلشون هست بزن(مثل عكس) ببين تغييري حاصل ميشه يا نه بعد بيا بگو!نقل قول:
خوب کیتی که به این مدل 901 بخوره هست؟ مارکش چیه؟
تو اینترنت که هرچی گشتم نبود.
بیرون هم هرچی گشتم نبود. فقط همون کوچیکه بود که این مدل رو نمیخورد.
من نیاز به آی سی شارژ کاتریج 920 دارم. پدا میشه تو بازار؟