سلام دوست عزیز اگه امکان داره از منو مخفی TYPE و FONT COLORرو بنویسید ممنون میشم......نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز اگه امکان داره از منو مخفی TYPE و FONT COLORرو بنویسید ممنون میشم......نقل قول:
سلام
اول: جواب دوستي كه type و اطلاعات ديگه UA40C6900VRXHC را لازم داشت:
Type: 40A1UF1E
Local Set: ED_Iran
Model: UC6900
TUNER: SEC_TC
Light Effect: OFF
Ch Table: NONE
Front Color: W-violet
دوم: آپديت هاي جديد 1017 اين مدل هم تغيير خاصي نداشت!!! و هنوز با پخش فايلهاي m2ts كه توسط دوربين هاي Full HD مثل سوني فيلم برداري ميشه مشكل داره و با تغيير پسوند فايل هم به صورت فرم فرم نمايش ميده. كسي راه حلي سراغ داره ؟
سوم: چجوري ميشه تنظيمات ساعت اتوماتيك رو تغيير داد! هميشه ساعتي كه به صورت خودكار دستگاه تشخيص مي دهد(احتمالا" از شبكه ديجيتالهاي صدا وسيما) اشتباه است!
تنها ميتوان به صورت دستي آن را تنظيم كرد كه پس از قطع و وصل برق ريست ميشود.
دوست عزیز با سپاس فراوان،من هم همین ورژن رو نصب کردم به این امید که زیرنویس SRT فارسی رو درست نشون بده که نشد،کسی تونسته کاری بکنه؟من هم با تنظیم ساعت مشکل دارم و فعال نیستنقل قول:
راه حل مشکل زیرنویس SRT دوستان عزیز من تونستم راهش زا پیداکنم که دیگه مربع مربع نشون نده: 1.فایل srt رو با wordpad باز کنید. 2. selaect All و بعد کپی کنید توی فایل جدید Notepad 3. بعد Save As بزنید و قبل از اینکه گزینه Save روبزنید کنار save یه گزینه دیگه هست,Encoding رو در حالت UNICODE بزارید. 4.در نهایت با گزینه Rename پسوند فایل رو از TXT به SRT تغییر بدین
سلام دوستان من بابررسی هایی که انجام دادم یقین پیداکردم که تلویزیون های سری دی سامسونگ گیرنده دیجیتال دارند.فقط نمیدونم چراهمه توفعال کردنش موندن .دیروزتلفنی بایکی ازسامسونگی هاصحبت کردم گفت بایدشماره سریال تلویزیون روبدی تامطمئن بشم باگارانتیه تابگم چجوری گیرنده اش روفعال کنی.حالا ازدوستانی که سری دی باگارانتی دارند خواهش میکنم شماره سریال تلویزیونشونو بزارندتاماهم بپرسیم وفعال کردنش یادبگیریم
سلامنقل قول:
نیاز به این چیزا نیست
دکمه tools روی کنترل تلویزیونتون رو در هنگام پخش فیلم فشار بدید از منوی باز شده زیر نویس رو انتخاب کنید بعدش توی تنظیمات زبان رو به عربی تغییر بدید درست میشه .تلویزیون من c7770 هستش اینجوری مشگلش حل شد.
سلام به همگی
آقا من آخر نفهمیدم c7770 گیرنده دیجیتال داره یا نه؟!
می خوام اگر داره ریسک وارد شدن به منوی مخفی رو بپزیرم وگرنه نه
با این توضیح که تلویزیون رو تازه آپگرید کردم و اینترنت تی وی هم قبلا فعال کردم
برای همین از ورود به منوی مخفی ترس دارم
ممنون از همگی
چجوری Local Set سری d 7000 رو فعال کنم با توجه به این که تمام راههای پیشنهادی در سایت رو انجام داده ام
مال من روی عرب ست شده و فارسی ندارم
دوستان راهنمائی کنند
سلام به همه دوستان
یه سوال
توی LED D5000 وقتی Local Set رو به ایران تغییر میدیم،Tuner باید کدوم گزینه باشه؟
کدوم Tuner توی ایران میتونه سیگنال دریافت کنه؟
[QUOTE=lbv;6353309]نقل قول:
سلام - تلوزیون من مدل UAC770 WR می خواستم بدونم بصورت نرم افزاری هم می تونم eeprom reset بکنم ؟
یا فقط با آیسی می شه ؟
ممنون می شم جوابمو زودتر بدین .
از دوستان حرفه ای میخوام یک نگاه به ادرس زیر بکنند فکر کنم بعضی از مشکلات رو بتونه حل کنه
کد:http://samsung.rainerullrich.de/
خبر خوش برای دوستان 2011
بالاخره مشکل ورود به پنلهای 2011 حل شد یکی از دوستان اموزش لازم رو در سایت گذاشته من که مشکلاتم حل شد دوستان هم امتحان کنند انشاالله مشکلشان حل خواهد شد
باز هم از این دوست عزیز تشکر میکنم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6464215&posted=1#post6464215
سلام ...
من میخوام تا یکی دو روز دیگه یه ال سی دی سامسونگ 46 اینچ مدل D585 بگیرم ...دوستان اگه لطف کنید بگید چه جوری وارد منو مخفی بشم تا ساعت کارکرد تی وی رو چک کنم ممنون میشم...میخوام تا تی وی رو اوردن ساعت کارکرد رو چک کنم تا از همه چی مطمئن بشم...اینجور که من شنیدم یه عده تو جمهوری تلویزیونهای کارکرده رو پک میکنن و به اسم اکبند میفروشن..البته تو صفحه ی اول تاپیک خوندم که راهش اینه :info > menu > mute > power اما میخواستم مطمئن بشم که تو این مدل (D585) هم بایذ از همین روش استفاده کرد یا اینکه روش دیگه ای داره؟
دوست عزیزنقل قول:
سری D سری جدید مال سال 2011 است با info>menu>mute>power متونی وارد مخفی بشی ولی نمی توتی
مانور بدی فقط با آموزش زیر امکانش است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسخ..یعنی حتی ساعت کارکرد رو هم نمیتونم چک کنم؟نقل قول:
سری D سری جدید مال سال 2011 است با info>menu>mute>power متونی وارد مخفی بشی ولی نمی توتی
مانور بدی
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
با نرم افزار معرفی شده چرانقل قول:
باسلام این کابل لن به کدوم قسمت کامپیوتروصل میشه؟وبایدازکجابخرم؟
با سلام
تلویزیون من مدل UA40C6200UF است که از چین خریدم و می خواهم تلویزیون دیجیتال ان را فعال کنم من وارد هتل مود می شوم و ان را روشن می کنم و هنگامی که وارد
سرویس منو می شوم قسمت هتل اپشن را که می خواهم وارد شوم صفحه سیاه می اید و هیچ کاری انجام نمی دهد در ضمن از نرم افزار المانی هم که یکی از دوستان پیشنهاد داده بود استفاده کردم که که در اخری لحظه مشکل در نشناختن کنترل دارم
سلام
باتشکر از دوستان
من رو c6200تست کردم عالی بود جواب داده 15کانال رو با کیفیت عالی دریافت می کنم
دوست عزیز اگه میشه یه عکس از option منو مخفی تلویزیونت بزار.که داخلش type , tuner,... وجود دارهنقل قول:
سلام من تلویزیون d5500 رو میخام بخرم.
روی یکی از فلش خوراش نوشته hard disk . فروشنده گفت قابلیت ضبط روی هارد رو داره .
میخاستم ببینم آیا صحت داره ؟
آره دوست عزیز .من خودم باهاش ضبط کردم.هرموقع خریدی بگو تا روش فعال کردنشو بهت بگمنقل قول:
سلام فقط روی هارد میشه ضبط کرد یا فلش هم میشه؟چطور میشه؟:46:نقل قول:
چه جوریه توضیح میدی لطفانقل قول:
خوب دوست عزیز ممنون از جوابت من این تلویزیون رو خریدم حالا اگه میشه راه فعال کردنش رو به من بگو.:20:
سلام به همه دوستان گل
آقا ما یه 40B550 از بانه خریدیم چطوری تنظیم کنیم که دیجیتال بگیره الان حالت جستجوی دیجیتال براش بازه ولی چیزی پیدا نمی کنه بعد Localsetروی ed_iran هست و region روی ed_dtv باید کار خاصی انجام بدم ؟ با تشکر
سلام دوستان تلويزيون ال اي دي 40مدل6000خريدم منوي فارسي نداره لوکل ست آن هم غير فعال است لطفا راهنمايي کنيد چگونه لوکال ست فعال ميشه؟وچگونه منورا فارسي کنم؟تشکر
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499721
سلام به همه دوستان گل
آقا ما یه 40B550 از بانه خریدیم چطوری تنظیم کنیم که دیجیتال بگیره الان حالت جستجوی دیجیتال براش بازه ولی چیزی پیدا نمی کنه بعد Localsetروی ed_iran هست و region روی ed_dtv باید کار خاصی انجام بدم ؟ با تشکر
سلام دوست عزیز مبارک باشه. من الان شهرخودمون نیستم . وارد منوی مخفی شو و از همه ی قسمت هاش عکس بگیر ، علی الخصوص قسمت OPTION تا به صورت دقیق بگم چیکار کنی.مواظب باش که کلید راست مثل ok عمل میکنه.نقل قول:
منو مخفی:
اول تلویزیون رو در حالت استندبای قرار بده (همون حالت که خاموشه ولی لامپ قرمز جلوش روشنه )
بعد به ترتیب از چپ به راست عمل کن:
info menu mute power on
لطفا کمک کنید من پول اضافه ندم بابت ---نقل قول:
اصلا کسی اینجا سر میزنه ؟
با سلام به همه taiibجان اگه بتونی وارد منوی سرویس بشی اونجا مدل و type تلوزیونت رو درست ست کن انشالله که درست میشه اگه type رو با توجه به مشخصات ال ای دی تان انتخاب کنید مثال:
46A2UF8E
46: سایز صفحه نمایش بر حسب اینچ
A: تولید کننده پنل ( A = Samsung; D = CMO; L = AUO; I = CPT)
2: فرکانس ( 6 = 50/60 هرتز، 1 = 100/120 هرتز، 2 = 200/240 هرتز)
U: نوع پنل (A = AntiGlare; T = TN; U = Ultra Clear)
F: رزولوشن ( F = Full HD; H = HD; U = UD )
8: سری ( از سری 1 تا سری 9)
E: تکنولوژی نوردهی (C = CCFL; L = LED; E = Edge LED)
دوست عزیز این مدل شما (6260) وب براوزر نداره فقط میتونی باهاش بچتی یا نرم افزار دانلود کنینقل قول:
همت جان به ترتیب از اول :135 126 128 128 124 142 اگه هم مورد پسند نشد میتونی با 3 تای اول نور و 3 تای 3وم کنتراستشو تغییر بدینقل قول:
نقل قول:اقا دست جفتتون درد نکنه واقعا یکی بزرگرتین مشکلات منو حل کردین!!نقل قول:
سلام به همه
یک ال ای دی مدل
Ua40c5000
از بانه گرفتیم ... حالا من هم local فعاله اما همه گزینه هاش ea_iran هست منظورم اینه که اصلا ed نداره حالا اون ed ها چطور اضافه می شه و آیا برای اضافه شدن مثلا ed_iran به آنتن نیاز داره ...
ممنون می شم راهنمایی کنید........
سلام به همه دوستان...
تو منوی مخفی ال سی دی های سامسونگ میشه برایتنس و کنتراست و رنگها رو تغییر داد و کم وزیاد کرد..یه سوال داشتم : ایا میشه نور بک لایت رو هم تنظیم کرد؟ تو منوهای مخفیش هر چی گشتم چیزی ندیدم .. شاید جایی هست که من ندیدم تا حالا..ایا همچین قابلیتی وجود داره؟...ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند...
سلام
از طریق تغییرات تویه منویه مخفی راهی برای خوندن زیرنویس ساب/آی دی ایکس وجود داره ؟! (مدل سی 7000)