نیکی و پرسش حاجی .نقل قول:
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
احتمالا" بلوتوثش نامحسوس شده :31:نقل قول:
دیگه چه خبر
نیکی و پرسش حاجی .نقل قول:
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
احتمالا" بلوتوثش نامحسوس شده :31:نقل قول:
دیگه چه خبر
یه لحظه خوشحالم کردی فکر کردم تو تهران از اینا گیر میاد :31:نقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره که این آتریکسهایی که دیجی کالا آورده، فکتوری آنلاک (از این جعبه آبی ها) هستن یا با کد آنلاک شدن (از این جعبه نارنجیا)؟
ضمناً یه کیس مقاوم و شکیل واسه آتریکس پیدا کردم، ماه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zare جان چه خبر از گوشی . ؟؟
دوستان تهرانی کسی تو علائدین گوشی آتریکس رو ندیده ؟؟؟
اينم يك سايت ايراني كه برخي لولزم جانبي اتريكس رو داره .
کد:http://lavazemjanebimobile.blogfa.com/post-44.aspx
دوستان به نظر شما ایا باید منتظر photon باشم یا همان اتریکس را بخرم . اگر ممکنه نظر خودتان را بگویید چون به نظر من شما هم مثل من دودل شده اید . همان قیمت . دوربین بالاتر(نه خیلی بالاتر طبق ریووها) .
به نظر شما باتری کدومشون بیشتر دووم میاره .
چقدر رام زیاد واسه آتریکس اومده .
zare جان با گوشی در چه حالی . الان رامت چیه .2.3 اصلی رو آپدیت کردی ؟کد:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=997
به GB اپديت كردم و تفاوتها را با FR تو چند پست قبلي گفتم.نقل قول:
اره رام زياد اومده من CherryBlur را دان كردم و ريختم ولي موقع بالا اومدن گير ميده و همش تو صفحه لو گو گير ميكنه و ارم خود رامه مياد و وارد سيستم نميشه.
الان دارم رام aura دان ميكنم ببينم چطوره .
وایپ کامل میکنی و رام رو فلش میزنی !؟نقل قول:
چون گیر کردن روی لوگوی موتورولا یکی از دلایلش همینه که وایپ کامل نکرده باشی
عرضم به حضورتون که گوشی بنده هم رسید ، آنلاک فکتوری...
و اینکه بگم که آبی ها مال Orange هستن ، نارنجی ها ATT ، و آنلاک فکتوری ها بر خلاف گفته بچه ها جعبش قرمز و مشکیه...
به زودی ریویو کامل میزارم...
مبارک باشه
اما اگه میشه و دسترسی به گوشی های دو هسته ای دیگه دارین مخصوصا گالکسی دو یا ال جی سه بعدی ریویو رو بصورت مقایسه ای بزارین
سلام... نه متاسفانه از آشناهای من فقط یکی سنسیشن داره که بهش نزدیک نیستم اصلا و یکی هم GS2 داره که اونم از اونجایی که پدر دوستمه و خیلی تو کار بیزینسه نمیتونم گوشیشو بگیرم :|
------------------
دوستان به نظرتون من الان گوشی رو چیکار کنم سرم گرم شه؟؟؟ : دی یه سری کار بگین با گوشی بکنم....
توی این ورژن باید بگم که یه مشکل خیلی بزرگ داره اونم اینه که صفحه نمایش کاملا نقطه نقطس... به نظرتون الان برم جینجربرد؟؟؟
زارع جان الان برم جینجر رسمی یا کاستوم نصب کنم؟؟؟ روت کردنش چه جوریه؟؟؟ سخت نیست؟؟؟؟ چه جوری باید کاستوم بریزم؟؟؟ واس ایکس 10 که یه Xrecovery بود :-؟؟
راستی دوستان چند تا بازی مخصوص تگرا 2 معرفی کنین دانلود کنم...
خیلی عذر میخوام مثل اینکه موقعی که گوشی رو گرفته بودم جوگیر بودم حالیم نبود...
مال منم همون جعبه آبیه ، کلا ابی ها فکتوری آنلاکن...
فقط من میخواستم از 600 بیشتر نشه ، که شده 695 هزار و 950 تومان :(( نمیدونم پولشو از کجا گیر بیارم :-؟؟
دوستان یه نکته رو بگم که واکنش تاچ این گوشی ، فوق العادس... محشره... از هر گوشی که تا حالا باهاش کار کردم بهتره... واکنش تاچش GS2 و سنسیشن رو کاملا قورت میده...
تو ایران دارن این گوشی را با باتری تقلبی میفروشند ! کسی خواست بخره حواسش باشه
چطوری میشه باطری تقلبی و اصل رو تشخیص داد؟
نقل قول:
پارسا جان خیلی مبارکه!نقل قول:
از کجا گرفتی؟
نقل قول:مبارکه پارسا جاننقل قول:
عرضم به حضورتون که گوشی بنده هم رسید ، آنلاک فکتوری...
و اینکه بگم که آبی ها مال Orange هستن ، نارنجی ها ATT ، و آنلاک فکتوری ها بر خلاف گفته بچه ها جعبش قرمز و مشکیه...
به زودی ریویو کامل میزارم...
میبینم که بالاخره زدی تو گوش آتریکس :40:
ایشالا که همیشه برات زنگ بخوره :31:
منتظر رویوو هستیم . البته رویوو اول در مورد تاچ خیلی امیدوارکننده و طبق انتظاراتمون بود .
قربانت... من به یکی از آشناها گفتم از دبی واسم خریدن... اگه خواستین بگین آدرس فروشگاه تو دبی رو بدم...نقل قول:
خیلی ممنون فایر جان (اسمتو نمیدونم :-")...نقل قول:
ایشاللا همه به این گوشی برسن : دی واقعا عالیه...
--------------------------------
دوستان الان آپدیت جینجربرد رو از طریق خود گوشی دانلود کردم و نصب شد...
این گوشی فوق العادس... واقعا راضیم از خرید این گوشی...
دکمه ی لاکش به نظرم بدجاست... نمیشه راحت باهاش کار کرد...
دو تا مشکل دارم...
1-صفحه نمایش هنوز هم همونطور پیکسل پیکسله و واقعا ضدحاله... حتی X10 اینطوری نیست...
2-کوادرنت خیلی بنچمارک نمیده... من با این نهایتا 3200 تا بنچمارک گرفتم...
------------------
کاستوم رام خیلی عالی واس این چی هست؟؟؟ رام خودش رو خوشم نیومد... یه کاستوم رامی هست که موتوبلر رو هم واسش داشته باشه؟؟؟ خیلی عالیه این موتوبلر خیلی حال میکنم باهاش... همه چیشو میشه از نت چک کرد...
3200 بنچمارک بدی نیست.. البته کواردنت جدیدا دیگه مرجع نیست.. میتونی از NeoCore یا GLBenchmark استفاده کنی..نقل قول:
اگر میبینی امتیاز Atrix توی ریویو ها خیلی بالاست چون پردازنده های گرافیکی انویدیا FPS Cap یا همون سقف FPS ندارند.. برای همین امتیاز چیپست های گرافیکی Nvidia خیلی بالاست.. بالاتر از 60 به درد نمیخوره در حالی که Nvidia تا 70 هم میده.. به نظر من بهتر بود سقف میذاشتن
دلیل مونیتورو فک کنم فهمیدم... واسه ی جینجربرد مثل اینکه فقط از طریق کامپیوتر باید آپ کنم... الان تازه رفتم 2.2.2...
نقل قول::31: :31::31::31: :46:نقل قول:
خیلی عذر میخوام مثل اینکه موقعی که گوشی رو گرفته بودم جوگیر بودم حالیم نبود...
دوست عزیز من صحبتم در رابطه با جعبه گوشی بود...نقل قول:
در رابطه با تاچش هنوز هم میگم که کاملا سنسیشن و جی اس 2 رو قورت میده... با هر 3 تا گوشی کار کردم...
اولا مبارک باشه گوشی جدید :31: انگار من موندم که برم GS2 رو بگیرم :5:
آره متوجه بودم اون حرفت مربوط به جعبه بوده .... گفتم یه مونتاژی زده باشم دیدیو فردا پشیمون شدی :31::46:
هــــــی :(
این اتریکس من از اونجایی که 4G نیست هنوز واسش جینجربرد نیومده :(
تو کوارتر 4ــم 2011 میاد :(
نقل قول:
نمی دونم !
خیلی تبریک میگم عزیزنقل قول:
ایشالا خوش باشی باهاش .
از کجا خریدی ؟!
خیلی ممنون ; )
یکی از آشناها از دبی برام آورد ، از فروشگاه تکنوتل توی دیره...
ولی 696 تومن در اومد واسم :(( به نظرم همون AT&T لاکد بگیرین بهتره : دی
دوستان به نظرتون چه کاستوم رامی بریزم که MotoBlur داشته باشه و فارسی هم پشتیبانی کنه و 2.3.4 باشه؟؟؟
توی 2.2.2 که دانلود کردم فارسی اضافه شده... ولی فونتش خیلی جنگولکه ، اصلا نمیشه باهاش وب رفت : دی آدم چشاش در میاد بره بخونه : دی نمیشه یه فونت ساده بریزم براش؟؟؟
انصافا همین 3 تا بازی 20-35-40 مگی THD که واس این گوشی دانلود کردم میارزه به سر تا پای هر چی گوشی اندرویدی غیر Tegra : دی
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که :
من یه ویدیوی 1080پی با فرمت mov ریختم رو گوشی و MoboPlayer راحت اجراش کرد... اما یه ویدیوی 720p با فرمت mp4 رو ریختم ، و موبوپلیر به شدت لگ زد... چرا؟؟؟ فریم ریت جفتشونم 23 فریم بر ثانیه بود :-؟؟
خیلی ممنون ; )
یکی از آشناها از دبی برام آورد ، از فروشگاه تکنوتل توی دیره...
ولی 696 تومن در اومد واسم :(( به نظرم همون AT&T لاکد بگیرین بهتره : دی
دوستان به نظرتون چه کاستوم رامی بریزم که MotoBlur داشته باشه و فارسی هم پشتیبانی کنه و 2.3.4 باشه؟؟؟
توی 2.2.2 که دانلود کردم فارسی اضافه شده... ولی فونتش خیلی جنگولکه ، اصلا نمیشه باهاش وب رفت : دی آدم چشاش در میاد بره بخونه : دی نمیشه یه فونت ساده بریزم براش؟؟؟
انصافا همین 3 تا بازی 20-35-40 مگی THD که واس این گوشی دانلود کردم میارزه به سر تا پای هر چی گوشی اندرویدی غیر Tegra : دی
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که :
من یه ویدیوی 1080پی با فرمت mov ریختم رو گوشی و MoboPlayer راحت اجراش کرد... اما یه ویدیوی 720p با فرمت mp4 رو ریختم ، و موبوپلیر به شدت لگ زد... چرا؟؟؟ فریم ریت جفتشونم 23 فریم بر ثانیه بود :-؟؟
چرا AT&T لاکد بهتره !!!
واسه قیمت کمترش ؟!
بله به خاطر قیمت کمترش... فکر نمی کنم زیاد تفاوتی داشته باشن... فقط درصد خیلی کمی شاید احتمال باشه که آنلاک ATT ها بپره :-؟؟
مرسینقل قول:
هادی هستم :31:
تو xda رامهای زیادی برای آتریکس اومده .
میدونم اولش سخته رام زدن واسه یک گوشی که تازه اومده . مثل من که اولا دیفای خریده بودم . چند نفر بیشتر دیفای نداشتن . اما الان تو تاکسی هم میتونم برات گوشی رو فلش کنم به رامهای مختلف :10:
آتریکس هم همینطوره .
ما که فعلا" نداریم .اما همین چند نفری که داررین با کمک هم میتونین همه کارها رو ردیف کنین .
پارسا جان سلام
مبارک باشه
فریو زیاد به دل ادم نمی چسبه و قتی براتون اپدیت رسمی GB بیاد اونوقت تفاوتش با fr را خواهی دید ، اصلا انگار گوشی را عوض کردی .
برای رام کاستوم باید بوت لودر را انلاک کنی و روتش کنی و کارهای دیگه روش انجام بدی بعد میتونی کاستوم رام GB بریزی روش . شما گوشیت غیر at&t باید یه سری کارهای اضافه تر انجام بدی تا بتونی رام کاستوم بریزی.
بهت توصیه میکنم که خیلی عجله نکنی برای بعضی کارها .
به اینجا یه سری بزن توضیحات کافی برات وجود داره.
کد:http://---------.ir/Forum/forum332.html
پارسا جان سلام
مبارک باشه
فریو زیاد به دل ادم نمی چسبه و قتی براتون اپدیت رسمی GB بیاد اونوقت تفاوتش با fr را خواهی دید ، اصلا انگار گوشی را عوض کردی .
برای رام کاستوم باید بوت لودر را انلاک کنی و روتش کنی و کارهای دیگه روش انجام بدی بعد میتونی کاستوم رام GB بریزی روش . شما گوشیت غیر at&t باید یه سری کارهای اضافه تر انجام بدی تا بتونی رام کاستوم بریزی.
بهت توصیه میکنم که خیلی عجله نکنی برای بعضی کارها .
به اینجا یه سری بزن توضیحات کافی برات وجود داره.
کد:http://---------.ir/Forum/forum332.html
گوشی شاپ قیمتش رو کشید پایین . شد 765 هزار . بازار رقابتی بشه همینه . :20:
با سلام دوستان من گوشیو به 2.2.2 آپدیت کردم...اون مشکل رفع نشد...کسی نظری نداره؟؟گوشی خود به خود ریست میشه...دهنم سرویس شد.....چنتا سوال داشتم..اول اینکه چرا با خود گوشی میخوام اپدیت کنم میگه بروزه اما داخل سایت نسخه 2.3 رو واسه دانلود گذاشته موتوزولا؟؟جعبه گوشیم نارنجی هست..پس ینی ۴جی هستش دیگه؟؟؟نه؟پس اپدیت واسه گوشی من اومده درسته؟از سایت دانلود کنم اپدیتو؟
دوم اینکه من با شارژ پولی گوشی مشکل دارم..نمیتونم با گوشی سیم کارتو شارژ کنم..کسی مشکل منرو داره؟؟چه کنیم با این همه محدودیت؟؟سوم اینکه من از کجا بدونم گوشی ۴جی هست یا نه به غیر از جعبش....و سوال اخر اینکه دوستانی که گوشیو دارن با استفاده متوسط چقد باطری دووم میاره؟
من دووم باطریم خیلی عالیه... تمام مدت بازی میکنم اما خوب جواب میده... اما در عوض خیلی شارژش طول میکشه... آیپاد 10% بود اینم 20% ، با هم زدم تو شارژ ، وقتی آیپاد 100% شد این تازه 50% شده بود : دی
گوشی شما جعبه نارنجی هست واحتمال زیاد مال اپراتور at&t
آپدیت جینجربرد 2.3 هم براش اومده . که میتونی آپدیتش کنی .
در مورد مشکلت نمیدونم واسه چی ریست میشه . امیدوارم سخت افزاری نباشه . گوشی رو از کجا خریدی مگه !؟
یه صحبتی اینجا با کاربر شادو بکن اونم از این جعبه نارنجی ها خریده چند وقت پیش :
http://---------.ir/Forum/forum332.html
در مورد 4g بودن هم تو قسمت about phone نوشته و یا تو setting --- network برو و 2g رو انتخاب کن .
من پریروز که گوشی رو گرفتم زیاد ریست میشد (صداشو در نیاوردم : دی) ، دیروز هم چند بار ریست شد ، اما امروز اصلا ریست نشده... دیروز و پریروز 4-5 بار هم یه طوری شد که گوشی نه آنلاک میشد ، نه روشن میشد ، نه هیچی ، میبایست باطری رو دوباره بزنم...
بچه ها این اسکن فینگر پرینت خیلی خفنه : دی عــــاشقشم : دی فعلا با اجازه بزرگترا دچار بن از ناحیه دائمی شدیم ، خدا کنه دوباره یه بخششی بکنن باز شیم :( بیام اینجا ریویو بدم : دی
من که عاشق این گوشی شدم.
به همین زودیا می گیرمش.
الان قیمت بدون گارانتیش تقریبا چنده؟:11:
ممنون:40:
پارسا جان خودتی :31: چیکار کردی رفتی قاطی تبعیدی ها !! نکنه واسه اینکه آتریکس خریدی :27:نقل قول:
قضیه این ریست شدنه چیه !؟
حالا با همین آیدی هم رویوو بزاری قبوله ها :46:
ریویو رو خیالتون راحت ، به هیچ وجه زیرش نمیزنم : دی
این ریست شدن هم امروز هنوز بهش برنخوردم ، اما دیروز و پریروز این مشکلو داشتم...