نقل قول:
لینک دانلود تو پست اول صفحه اول این تاپیک موجود هست
Printable View
نقل قول:
لینک دانلود تو پست اول صفحه اول این تاپیک موجود هست
حالا ما این مد رو تو بازی قرار بدیم هوا واسه همیشه برفی یا مثل بارون باریدنش بعضی مواقع هست؟نقل قول:
تو بازی تنظیماتی هست که بشه رانندگی رو یکم طبیعی تر بکنه یا تنظیمات پیش فرض خودش آخر طبیعی بودنه؟:31:
ممنون این بازی فقط برای پلت فرم pc ساخته شده ؟نقل قول:
بله فقط برای پلت فرم pc هستنقل قول:
بچه ها کسی اینو بازی کرده ؟
اطلاعی داره ازش ؟
مال سال 2010 هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.net4download.com/1389/05/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-tow-truck-simulator-2010/
Duplicated ...-----
اینم Euro Truck Simulator
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.net4download.com/1389/03/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%B3/
نقل قول:
کدوم بازی منظورت german truck هست؟
دیشب باید تموم میشد دانلود بزار بیاد ببینیم دانلود کرده یا نه؟
نقل قول:
من که بازی نکردم ولی یه چند نفر بازی کرده بودند میگفتن اصلا جالب نیست و گرافیک قشنگی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي جالبي كه هست ولي Gameplay و گرافيك داغون و كهنه اي داره...
در مقايسه با German Truck Simulator مثل سوپر ماريو به مافيا 2 مي مونه!
سلام
من بازی رو دانلود کردم
وقتی بصورت تریال بازی میکنی هیچ مشکلی نداره و برای من اون گاراژ شهر مونیخ هنگ نمیکنه فقط به محض اینکه کرک میکنمش وقتی میرم روی گاراژ اون شهر مشکل هنگ کردن بوجود میاد
پس مشکل از کرک هست
کرک معتبر و تست شده که مشکلی نداشته باشه اگر دم دست دارید محبت کنید لینیک بدید
من یک کرکی رو دانلود کردم که 1.466 مگابایت حجم داشت و یک فایل TXT هم داخلش بود که نشون میداد کار A-H Entertainment هست :31: و با این کرک زبان بازی روسی میشه فکر میکنم و باید اون Mod رو نصب کنیم که دوباره انگلیسی بشه
حالا به غیر از این مورد اگر کرک سالمی در اختیار دارید لینکش رو بزارید استفاده کنیم
ممنون :11:
یک لینک تو راپیدباز پیدا کردم PDF زده بود 522 مگابایت و مربوط میشد به بازی German Truck Simulator
حدس میزنم فرمت اصلی Rar باشه چون PDF اون هم 522 مگابایت یکم زیاد عجیبهکد:http://ehssan66.s92.rapidbaz.com/premium/f281a3d58a28a606c3776519f03e45eb/4d753974/s92.us./10210661?German.Truck.Simulator.pdf
سلام بچه ها وقتی دانلود کردم باز کردم جمع شد کلا یه فایل بین شد 477 مگ چیکارش کنم؟؟؟؟
سلام دوستان
من چنتا پست قبل نگاه میکردم فهمیدم که توی جرمن تراک خودش بار میده بخاطر اشکال هست که به این شکل
اما چطور میشه حلش کرد؟
نقل قول:
همون فایله که گفتی دارم دانلود میکنم بلاخره دانلودش تموم شد و این مشکل رو داره؟
نقل قول:
آره تم.م شد نمیدونم مشکل اش چیه وقتی سه تا فایل جمع میشه یه جا فقط یه فایل بین میاد که هیچ کاریش نمیشه کرد:41:
یک فایل میشه با فرمت BIN ?نقل قول:
فرمت خود اون فایل شرده چی بود؟
اين يه مشكل نيست...نقل قول:
نمي خواين باور كنيد؟
شما كارتون رو با استخدام شدن در يك شركت حمل و نقل شروع مي كنيد...
دوست قديمي شما Hans يك پيامك به شما مي فرسته و بهتون تبريك مي گه...
بعد از يه مدت از شركت هاي ديگه دعوتنامه هايي دريافت مي كنيد كه به شما درصد بيشتري پول مي دهند...
من خودم با قبول درخواست دوم يك Iveco كلاس A هلو گيرم اومد...!
بعدش Hans ميگه من يه شركت جديد تاسيس كردم و درآمد اين كار خيلي بيشتر از كارگري براي اون شركته!
بعد از اون دوباره دوستتون بهتون ميگه اگه مي خواي يك راننده آزاد باشي بايد يك كاميون براي خودت بخري و از چند نفر مي خواد كه كمكتون كنن...
من الان 3 درخواست دريافت كردم كه كاميون هاي دسته دهم! رو با قيمت پايين مي فروشن...
بعد از خريد كاميون شما وارد دنياي OpenWorld اين بازي ميشيد...
يعني بعضيا بعد از 3 سال بازي كردن نمي تونن يه كم انگليسي بخونن؟!
سلام.نقل قول:
اون همون فایل Image هستش دیگه.
با UltraISO روی درایو مجازی Mount اش کنید و نصب کنید.
دوستان بازي Austrian truck simulator رو براي دانلود سراغ ندارين؟!
توی یه پیست اینطور نوشته بود دوست عزیز من طیق اون گفتم حالا ماشین از کجا باید بخری ؟
واسه من که تو اولین اجرا کرش کرد اومد بیرون. Patch 1.04 باید حتما نصب بشه؟
نقل قول:
بعد از بردن چند تا بار و رسوندنشون به مقصد دوستان هانس به شما پيام ميدن و شما مي تونيد در قسمت Mail اگه پول كافي داشته باشين با زدن دكمه Accept كاميون رو بخرين و بازي رو با انتخاب خودتون ادامه بديد...
لینکش هست اینکه دارم زبان المانی میخای؟نقل قول:
این Patch 1.04 German
Size = 56 MBکد:http://uploadfa.com/i2g91666pjug
نه،ممنون...نقل قول:
ميشه مثل German truck ،البته روزاي اولش...!
نقل قول:
خب شما این مشکل رو ندارید نمیتونید درک کنید من از اولش که اومده بازی میکنم تا به حال مشکلی پیش نیومده.
وقتی بار رو ترخیص میکنم بلافاصله خودش بار رو تعیین میکنه و کسی نامه ای نمیده:41:
خوب،بزارين از جاي ديگه اي بررسي كنيم...نقل قول:
شما چند تا بار مي برين؟
حداقل بايد 5 تا ببرين...
دوستان یک کرک معتبر و سالم برای این بازی لطفا
نقل قول:
کرک برای بازی زیاد هست ولی همه مشکل دار هستند تا الان توی همین تاپیک بیشتر از 10 تا کرک گذاشته شده که همه مشکل داشتند:41:
برای این مشکل هم یک مد هست که باید بریزید تا درست بشه برای همه همینجوری بوده حالا نمیدونم برای شما چطوری این مشکل رو نداشته شانس شما بوده:27:نقل قول:
خوب،بزارين از جاي ديگه اي بررسي كنيم...
شما چند تا بار مي برين؟
حداقل بايد 5 تا ببرين...
ولي من فكر مي كنم كه بازي شما هم مشكل نداشته...نقل قول:
برای این مشکل هم یک مد هست که باید بریزید تا درست بشه برای همه همینجوری بوده حالا نمیدونم برای شما چطوری این مشکل رو نداشته شانس شما بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال من اينطوري بازي كردم...!:5:
نقل قول:
الان مشکل ما سر کرک هست دیگه
کرک خوب گیر نمیاریم
هرچی گیر میارم داغونه :41:
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
یک کرک گیر اوردم 5.7 مگ از فروم های خارجی امیدارم کار کنه لینکش اینه :
کد:http://uploading.com/files/c6m39a23/GTS-english_mod.rar
نقل قول:
این هم لینک مدی هست که مشکل بار رو حل میکنه
که تمام بچه های همین تاپیک هم مشکلشون با همین پچ حل شده
لینک مد
حجم:18.86mb
کد:http://www.18wos.org/files/Mercedes_Actros_mp3_by_kifkat-kv(haulin)goba6372-black.rar
گول خوردیم کرک نبود بلکه مد + زبان انگلیسی برای بازی بود و حجم 5 مگابایت همش عکس بود
عجب آدم هایی پیدا میشن ها
کل فایله 10 کیلوبایت هم نمیشد برداشتن 5.6 مگابایت عکس الکی گذاشتن توش
نقل قول:
من که گفتم کرک سالم این بازی به این آسونی ها پیدا نمیشه
همین تاپیک رو از صفحه اولش بخونی تا الان بیشتر از 10 تا لینک کرک پیدا میکنی که همه خراب هستن:31:
همون که A-H Entertainment معرقی کرده بود سالمه.من الان مشکلی باهاش ندارم.نقل قول:
=============================
===============================
بازی بدون چیت فایده نداره! Cheat money
ممنون.نقل قول:
1-اینو کجا باید کپی کنیم؟کجا نتیجه اش رو می بینیم؟
2-تو این بازی میشه موزیک دلخواه حین رانندگی پخش کرد؟
ای داد دو تا پست شد.شرمنده
نقل قول:
شما که میگی بازی من از اول با بار بردن مشکل نداشت بازی رو دانلود کردید یا خریدید؟
اگه دانلود کردید لینکش رو اینجا هم بزارید تا بقیه دوستانی هم که مشکل دارند مشکلشون برطرف بشه:46:
نقل قول:
خواهش میکنم
باید توی این مسیر کپی کنید
My Documents/GermanTruckSimulator/mod
برای نتیجه توی بازی یک تریلر هست که اول بازی خودش بهتون میگه این رو باید ببرید و وقتی این تریلر رو به مقصد رسوندید بعدش خودتون میتونید هر بازی رو که دوست دارید انتخاب کنید و ببرید
بله میشه ولی فرمتش رو یادم نیست چی هست چون با فرمت mp3 پخش نمیکنه
موق باشید:11:
دوست عزیز برو توی dacumentبرو پوشه جرمن تراک بدش یه بوشه بنام موزیک هست اونجا موزیک که ریخترینقل قول:
میری توی بازی وقتی بار میبری دکمه r بزن پلیرش میاد
دوستان من یه مد ماشین مرسدس ریختم حالا باید برم جای که ماشین فروشی بخرمش؟