اتفاقا وقت گیریش خوبه... حوصله آدم سر نمیره... بلکه بیشتر مجذوبش میشه و بیشتر کیف می کنه!
Printable View
اتفاقا وقت گیریش خوبه... حوصله آدم سر نمیره... بلکه بیشتر مجذوبش میشه و بیشتر کیف می کنه!
واقعا بازی هنری کار شده
مخ خفنی پشت بازی بوده:دی
ازدواج آزاده... چه مرد+مرد و زن+زن و مرد+زن ...نقل قول:
شرط هم یک سری کوئست میده... در خواست هایی ازت داره...
برای ازدواج باید یک گردنبند داشته باشی که از توی riftoon باید بخریی... 200 گلد بیشتر نیست... اونو بخری خودش می گه چیکار باید کنی...
riftoon دیگه کجاست ؟ مطمئنی اسمشو درست میگی ؟ از چه فردی باید خرید ؟ اسم گردنبند مورد نظر چیه و .. :31:نقل قول:
خوب که هرچی طولانی تر و وقت گیر تر باشه بهتره اما اگه مثل من درگیر بنایی بودی و هر روز ساعت 5 و نیم صبح باید میرفتی کلاس و ... میفهمیدی چقدر آسیب میزنه . 3 جلسه کلاس رو به خاطر این بازی نرفتم :31:نقل قول:
دوستان کشتن این میمون و درخت های زن چقدر سخته و این صاحب ماموت ها که وا بلا هست
الان لول 20 هستم با کلی مانی 999999999999999999
اینقدر منای دارم
خوب واسه خودتون رمز میزنید گند میزنید به لذت ِ بازی ها !
نکنید اینکارارو .
- دوستان راهی نیست این Lydia یه اسب سوار شه که عین ِ گوسفند جنگلارو نیافته دنبالمون ؟
- این College ِ وینترهلد خیلی خوبه ماموریتاش . نا سلامتی ساید کوئسته ! سه روزه دارم میرم ، هی اضافه تر میشه . چقدرم سنگین کار شده واسه یه ساید کوئست .
- شک نکنید GOTYـه !
گند چی هست برادر من اخه زیاد وقت ندارم برای بازی بخاطر این رمز پول زدم که خون و اصلحه بخرم ولی بازم میرم تو گردش کم میارم :)نقل قول:
eeeeeeeنقل قول:
محتوای مخفی: eee
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دقیقا منم به همین فکر میکردم میخواستم یک اسب براش بخرم دیدم سوار نمیشه ( حالا خوبه بهت میرسه و عقب نمیافته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
البته من Follower ام رو عوض کردم و Mage ـه Azures رو گرفتم. ( ولی عجب چیزیه )
مشکل دیگه ای هم که هست خوده اسبه
اسب تو این بازی باید شبیه گاو باشه وقتی یک جا ولش میکنی همونجا میخکوب وایسته
ولی اسب هاش ماشالله اینقدر پیشرفته اند که یکجا یک Fort Tower بود یک mage هم بالاش بود خلاصه ما هی دور و بر رو نگاه میکردیم که چجوری بریم بالا یهو میدیم اسبه 10 متر برج رو رفته بالا و داره یارو رو میزنه
خلاصه همیشه اسب هاتون رو 100 متر دورتر پارک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه باحال :دینقل قول:
شده قضیه اویل 3 دختره رو از 100 تا سوراخ میبردیم تو پارکش میکردیم سر میچرخوندی میبینی دارن میبرنش :دی
دیسک 1 آهنگ های بازی:(کاملش 4 دیسکه که هرچقدر گشتم پیدا نکردم)
1.Dragonborn
2.Under an Ancient Sun
3.The Streets of Whiterun
4.Sky Above,Voice Within
5.Dragonsreach
دانلود با لینک مستقیم:
کد:http://vistaupload.com/ewx2fp64z1h9
dustan in bazi arzeshe kharid dare?mesle fullout khastekonande nist?
اولا فارسی باید بنویسید دوست عزیز...نقل قول:
دوما احتمال خیلی زیاد بهترین بازی سال میشه و حتی بهترین بازی های تاریخ گیم هم محسوب میشه... چطور می گید می ارزه؟
دوما فال اوت کجاش خسته کننده بود؟ ولی مطمئن باشید این اصلا این طوری نیست...
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
عذر می خوام... اسم شهر Riften هست... سمت راست بازی هم قرار داره... نزدیک مرز های Morrowind و سیرودیل... اونجا یکی هست به نام Maramal که باید ازش درباره ازدواج سوال کنی... بعدش یک گردنبند به نام Amulet Of Mara اونو بخر و بعد ازش درموردش سوال بپرس... اونوقت می گه که با بعضی ها می تونی ازدواج کنی...نقل قول:
برای پی سی هم داره یک پچی میاد که بشه با هر کسی توی خیابون ازدواج کرد....
نه! لیدیا یا هر Follower دیگه ای سرعتشون زیاده! میرسن بهت... راه دور هم بری کنارت ظاهر میشن...نقل قول:
چون ساید کوئستاش با بقیه فرق داره... این Faction quest هست میشه گفت به صورتی... خیلی داستان بخش جادوگریش جالبه!
شک نکن!
اوه ، پس زوجه(!) اختیار نکنیم فعلا" ، شاید از لیدیا بهتر پیدا شد =))نقل قول:
آخه مسئله اینه که لیدیای عزیز نباید اینجوری پای پیاده راه بیافته دنبالمون ، یه زمانی کلفت بود ، الان بهش نظر داااریـــــم :)))))
کاراکتر بعد از یه مدت دویدن دیگه نمیتونه بدوه و فقط راه میره.یه چند ساعتی هم خوابید ولی مشکل رفع نشد.راه حل خاصی وجود داره؟مدت زیادیه که نمیتونه بدوه.
تشکر.
به خاطره اینکه آیتم های زیادی برداشتید و سنگین شده :31:نقل قول:
توی Inventory قسمت پاییم سمت راست نوشته x/300 که X وزن کب آیتم هایی هست که برداشتین و نباید از 300 بیشتر بشه
در ضمن Caps lock هم بین حالت دویدن و راه رفتن سوئیچ میکنه
من توی Companion ( اگه درست نوشته باشم ) به جایی رسیدم که الان باید Warewolf بشم
بعد از اینکه warewolf شدم هنوز هم Companion کوئستی چیزی داره ؟ یا دیگه تموم شده ؟
من الان لول 14 هستم :31:
می تونم از Whiterun برم بیرون ؟ یا هنوز خطرناکه ؟
از Whiterun به کجا توصیه می کنین برم ؟
این اهنگریش رو چطور می شه افزایش داد ؟ من هر چی Dagger می سازم و Leather هیچی افزایش نمی ده
شما کلا بازی نکنی بهتره تو یه RPG گیمر فقط از این لذت میبره که سعی کن لولش رو بالا ببره و پول بدست بیاره و سلاح های قوی تر بخره و ... اگه قرار باشه با رمز همه اینها رو بدست بیاری که کلا بازی نکنی بهتره چون لذت بازی به صفر میرسه ...نقل قول:
نمیدونم چرا اصلا از این بازی خوشم نیومد.اصلا....
گرافیکی که اصلا نداره البته نسخهx360اش. مثلا همون اول بازی که مارو دستگیر کردن وقتی اون بابا فرار میکنه و تیرکمون دارا میزننش مثل بازی های10سال پیش میمونه
ماهم خریدیم بازیرو اونم نسخی مملیشو میخواستم (Collector's Edition) بخرم که پول نداشتم :31:
آقا این Morokei رو کسی کشته ؟ واسه Staff of Magnus . یه سپارک میزنه شوت میشم هوا !
نقل قول:
EE
منم الان اینجام
خیلی سخته ... ؟؟؟
از scroll هات استفاده کن خیلی قوی اند
مثل FireBall یا غیره
لول 14 هنوز از whiterun نرفتی بیرون؟!!!!! بابا من 10 هستم , کل اسکاریم رو گشتم :دینقل قول:
آبعد از اونجا برو Riften خیلی خوبه
آهنگری هم نمیدونم , من خودم دگر میسازم آپ میشه دیگه
آقا این Golden Claw میخواد دره
از کجا گیر میاد؟:دی
نسخه کنسول(Xbox)بهتره یا PC؟از لحاظ گرافیک و روان بودن بازی و کلاً همه چیز
می خوام برم بخرم
صد در صد Pcنقل قول:
بچه ها غرق بازین:خخخخخخنقل قول:
یافتم:دی
من نیم ساعت طول کشید با تیرکمون کشتمش . لیدیا جان هم به شهادت رسید در حین ِ این عملیات . همراه ِ خوب سراغ ندارید ؟ :دینقل قول:
این جا گیر کردم ::41:
خیلی فکریه ....کد:http://up7.--------.com/images/tm407gpgw4o2iqvh80jv.jpg
چجوریه اینجاهارو رد میکنید:31:
آمار و ارقامی جالب از Skyrim
–
ناشر بازی بسیار موفق در نمرات و راضی کننده گیمر ها، یعنی The Elder Scrolls V: Skyrim آمار جالی از فروش این بازی تهیه کرده است که در ادامه به آن ها اشاره خواهد شد.
Bethesda اعلام کرده است که این بازی توانسته از در طی دو روز نخست عرضه اش، حدود 3.4 میلیون نسخه در سراسر جهان بفروشد که دو میلیون نسخه از این فروش که میشود حدود 59% آن، متعلق به کنسول Xbox 360 بوده و 27% آن برای PS3 و در نهایت 14% فروش برای PC بازان.
همچنین 2.5 میلیون نسخه از فروش این بازی در دو روز اول عرضه اش، در آمریکا بوده است و ما بقی آن در سایر نقاط جهان.
روی خود ِ Goldenclaw ، کلیدش نگاه کن ، ترتیب ِ سیمبل ها رو دارهنقل قول:
یک mage هست از معبد Azura که توسط Rumer ( فکر کنم غلط نوشتم ) از هتل یک دهکه ای میشه گرفت ( خیلی خوفه )نقل قول:
اگه این همراهت می بود سر 10 دقیقه میتونستی بزنیش
--------------------
به به ، به به
بازم شاهد یک داستان فوق العاده در بخش فرعی بازی بودیم :40:
college of Winterhold هم که مال ما شد و تبدیل به Arch-mage شدیم :31:
الان شد 2 تا خونه بزرگ ( Dark BrotherHood و College of WinterHold :31: )
اسمش چیه ؟نقل قول:
---------------------
من همه جنس و جورامو ورداشتم بردم توی اون اتاق کوچولوئه که بهم دادن گذاشتم . حالا که Arch-mage شدیم و کوارتر بهمون میدن ، باید هلک هلک بکشونیم اونارو ببریم بالا ؟ :دی
--------------------
Trader ِ پول دار سراغ ندارید که فرتی پولش تموم نشه ؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟ آخه رو کلید هیچ سیمبلی ندیدم!نقل قول:
نسبت به قدرت تنظیم کن . هر موجودی که قوی تر بود رو اول بزار و ... درست میشهنقل قول:
نقل قول:
Aranea Iinith توی معبد shrine of Azura هست ( بیچاره تنهاست )
میگه اگه به من احتیاج نداری مشکلی نیست ، من تو معبد وظایفی دارم ولی ... من تنهام
راستی نژادش فکر کنم Night Elf باشه چون رنگش شبیه به اوناست و چشم هاش هم کامل قرمزه (Female هم هست :31: )
------------
من که یهو همه رو برداشتم شد 700 کیلو..!!؟؟ :31: بعد 2 دقیقه رسیدم بالا :31:
-------------
فکر نکنم وجود داشته باشه ، من پولدارترینی که دیدم 1k - 1.5k پول داشت
وای عجب صداگذاری ای :18:
دوستان بازی رو حتما با هدفون ( هدست ) بازی کنید ، هیجان بازی دوبرابر میشه :8:
- آره ، من که توی Solitude راه میرفتم ، توی کوچه که از روی Sewer ها رد میشدم همچین صدای جریان آب میومد که نگو .نقل قول:
- باید کوئست ِ این Aranea رو انجام بدیم یا لازم نیست ؟ :دی
- آدم اگه خواست حماقت کنه و زوجه اختیار کنه باید از همین خطه ی سرسبز و اعیون نشین ِ Solitude اختیار کنه .
- آها یه چیزی ، ماها نسبت به خصوصیاتمون یکم ضعیف نیستیم ؟ اون کوئستی که باید اون یارو دلال ـَرو توی Solitude واسه ماموریت ِ Thieves ها دنبال میکردم ، یه مشت بندیت هی منو میکشتن ، اعصابم خورد شده بود . مجبور میشدم Conjunction بزنم همه ش
بهترین بازیه RPG هس ک تاحالا بازی کردم...خیلی خوفه!
از کدوم لول ب این ور آدم میتونه کارای جانبی بکنه ؟ من الان لول 3 هسم همش ماموریت میدن بم ،الانم اژدها رو کشتم !