اصلا" مگه وجود ِ جادوگر و دفاع ازش چه معنی میده ؟ اینجوری باید توی کار ِ نوشته های شاهنامه هم شک کنی خب ، سیمرغ و غول و این داستانا نکنه داره روی ما تاثیر میذاره وای وای وای ! تاحالا جنوب بودی ؟ من 12 سال بودم ، چیزایی دیدم که نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت ، جادو یا جمبل . هر چی بود کار عادی نبوده ولی مردم باهاش زندگی میکردن و بعضی وقت ها دست به دامن ِ همین آدم ها میشدن . زندگی پر از چیزاییه که نمیتونی با چارچوب تعیین کردن براش همه چیزو سیاه یا سفید جلوه بدی .نقل قول:
شما انتظار داری Harbinger رو چجوری جلوه بدن ؟ بیاد از زیبایی ِ گل ِ رز بگه و آسمون ِ آبی و این داستانا ؟ خب معلومه که باید یه حس ِ بد و نافرمی رو به شما القا کنه - که گویا به شکلی این کارو خوب انجام داده که اینجا داری بروزش میدید -
بعدشم با این طرز فکر که بخوای Esc بزنی و "علائم ایلومیناتی" رو پیدا کنی ، باید فردا توی زندگی ِ شخصیت هم وقتی خانومت داره باهات حرف میزنه توهم بزنی که : نکنه این منظوری داره !؟ اونوقت زندگیت کلا" توی توهم ِ توطئه میچرخه .
اگه عشق ِ اینجور مسائل هستی ، Subliminal Messages رو توی گوگل سرچ کن . 300 تا اپیزود از Illuminati ها رو توی یووتوب ببین ، ولی با این که من راجع به همه ی اینا مطالعه دارم ، سعی میکنم از دور و ورم لذت ببرم . چون میدونم بایوور و نویسنده های اون و همه ی افرادی که امثال اونها هستند و فیلم میسازن و فیلم ها شاید معانیی داره ، اما مث ِ خودم شب با هزارتا بدبختی سرشون رو میذارن روی متکاشون و زندگی ِ عادی دارن ...