با 7300GT میشه .نقل قول:
سلام
بدترین کارت گرافیکی که روی low میشه اجرا کرد بگین.
همچنین رم
ممنون
با رم 1 گیگ .
Printable View
با 7300GT میشه .نقل قول:
سلام
بدترین کارت گرافیکی که روی low میشه اجرا کرد بگین.
همچنین رم
ممنون
با رم 1 گیگ .
حداقل سيستم مورد نياز:
گرافيك
Nvidia Gf 6600
Ati X800gto
Ram : 768 Mb
Cpu : 2.8 Mhz
Hdd : 6gb
من تو مرحله ی lost paradise گیر کردم دو تا سوال داشتم
یک:چقدر تا پایان بازی مونده؟؟؟
دو: یه ابجکتیو به من میده:
defend the prophet این prophet چی هست؟؟؟؟چی کارش باید بکنم
در مورد سوال اولت چون قبلا بازی کردم یادم نیست
ولی بابا این همه توش حرف می زنند هنوز متوجه نشدی prophet کیه!! prophet همون سیاه پوستست که رهبرته.بهت دستور می ده.باید از اون محافظت کنی
من مرحله آخر اون غول که از دریا میاد گیر کردم
همه جاشو با تیر ترکوندم مونده سه سوراخی که یخ میفرسته هر چی آر پی جی میزنم به اونجاشم حساب نمیکنه
دوست من ببین :نقل قول:
من مرحله آخر اون غول که از دریا میاد گیر کردم
همه جاشو با تیر ترکوندم مونده سه سوراخی که یخ میفرسته هر چی آر پی جی میزنم به اونجاشم حساب نمیکنه
مهم ترین جاهاش 2 تا بازو هاش هست که موشک میفرسته .
شما وقتی اونا رو نابود کردی سفینه میاد بالاتر . به طوری که زیرش معلوم میشه .
دوباره باید با همون اسلحه Tac Gun یه قسمت آبی که ازش هشت پا بیرون میاد رو هدف بگیری .
وقتی که زدیش سفینه ی خودتون میاد لبه ی کشتی و باید فرار کنی ...
ممنون از راهنماییت
ولی اگه میشه بگو اسلحه تک گان کدومشه؟؟؟
همون که باید چند لحظه صبر کنی تا اسلحه روی هدف قفل کنه .نقل قول:
ممنون از راهنماییت
ولی اگه میشه بگو اسلحه تک گان کدومشه؟؟؟
همون اسلحه ای که آخر بازی میگیری .
یه عکس از تفنگ رو میزاری
عین یه آدم نامرد با تراینر اومدم تهش
الان عین یه مرد حالمو گرفته
عزیزم من بازی رو ندارم که بخوام عکس بگیرم .
بابا معلومه . یه اسلحه ی خیلی بزرگیه که در حالت معمولی شلیک نمیکنه !
یعنی بخوای شلیک کنی میگه باید روی یه هدفی قفل کرده باشه .
کلا بازی با ترینر حال نمیده . تجربه ی شخصی .
ممنونم از شما ولی تا الان یه همچین اسلحه ای نداشتم میرم میچرم اون دوروبرا پیدا میکنم
راستش من اعصاب ندارم بدون تراینر برم 4 بار له بشم کامپیوتر کف حیاط میباشد
عزیزم همون اسلحه ای که میری از توی یه اتاق بر میدارینقل قول:
ممنونم از شما ولی تا الان یه همچین اسلحه ای نداشتم میرم میچرم اون دوروبرا پیدا میکنم
راستش من اعصاب ندارم بدون تراینر برم 4 بار له بشم کامپیوتر کف حیاط میباشد
توی یه محفظه شیشه ای
دوستان ترینر این بازی هم ساخته شد.
البته برای ورژن 1.1 .
دانلود:
دوستان خواهش می کنم هر مشکلی توی ترینر دیدین به من یه پیغام خصوصی بزنین و بگین تا مشکل رو رفع کنم.کد:http://davoodf.persiangig.com/Trainers/Crysis_%2B9.rar
ممنون داود جان .
کارت عالیه ...
سلام دوستان. من شنیدم توی این بازی میشه سوار هلیکوپتر شد. حتی توی منوی این بازی هم دکمه های کنترل هلیکوپتر هست. من تا حالا سه دفعه این بازی رو در حالتهای مختلف تموم کردم ولی هیچ هلیکوپتری ندیدم که بشه سوارش شد. هرچی بود فقط داشت رو هوا به من شلیک میکرد. از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که تو کدوم مرحله و چطوری میشه سوار هلیکوپتر شد ؟
من فقط همین سوال رو دارم. ممنون میشم اگر کسی جواب بده.الان چند وقته میخوام بازی رو از کامپیوترم حذف کنم . فقط منتظره جواب این سوال هستم
من که آنلاین بازی نکردم
ولی فکر کنم اگر آنلاین یا شبکه بازی کنی بشه...
crasys بهترين بازي سال اكشن ميباشد
_____:::..____ خودم محتات اين بازي شدم::::...__________________
كساني كه ميخواهن بخرن به اينجا برن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين تبليغ نيست .....اين پيشنهاد به شما است:5:
دوستان و راهنمایان عزیز من بازم گیر کردم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید...
درست یادم نیست ولی شما برو بالای اون رابط دو ساختمون که عکسش هست
در ضمن باید تمام دشمنانی که توی اون محوطه هست رو بکشی
درسته . باید هرچی دشمن اونجا هست رو از بین ببری .
بعد یه هلیکوپتر دشمن هم میاد که باید اون هم نابود کنی .
بعد نیروهای خودی میرسند و ....
آقایون یه زحمت بکشین ......
یه مرحله بعد از اینکه از یخبندون خارج بشین ، میرسیم به جایی که باید از پایگاه محافظت کنیم تا جت ( یا هلیکوپتر یا هرچی ) بیادش . سوارش بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( همونجایی که فرمانده مون رو جا میزاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... میدونین که پست سرمون ضد هوایی هستش و میتونیم سوارش بشیم و شلیک کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و موشک پرت کنیم ... حالا کسی امتحان کرده که میشه باهاش رانندگی کرد یا نه ؟! ... من فقط باهاش شلیک کردم و یادم رفت ببینم میشه رووندش یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همه اون دشمنان رو نابود کنی خصوصا اونایی که از اون مسلسلها و لباس مخصوص دارند ، یه هواپیمای خودی میاد کمکت و چند تا نیروی خودی پیاده میشند در ضمن یه اسلحه پلاسمایی قوی هم توی اخر کابین هواپیماست . اونو بردار و به سمت محل حفاری برو و بعد از اون قسمت هم میری داخل شهاب سنگ یا همون صفینه ی فضایی ها.
البته یه هواپیمای خودی هم اونجا از کار افتاده و من یه هلیکوپتر هم نابود کردم و الان هم یکی دیگه بالای سرم تاب می خوره و منو می زنه ....
مشکلی که وجود نداره ؟
باید از همینجا ادامه بدم یا سیو قبلی؟
نه عزیزمنقل قول:
البته یه هواپیمای خودی هم اونجا از کار افتاده و من یه هلیکوپتر هم نابود کردم و الان هم یکی دیگه بالای سرم تاب می خوره و منو می زنه ....
مشکلی که وجود نداره ؟
باید از همینجا ادامه بدم یا سیو قبلی؟
مشکلی نیست ادامه بده و هلیکوپتر رو بزن
خدایی؟؟؟راست میگی؟؟ من مونده بودم تو کف ایننقل قول:
ولی خیلی بده با موجودات فضایی می جنگی
سلام دوستان.من شنیدم که توی این بازی میشه سوار هلیکوپتر شد. وحتی تو منوی این بازی هم دکمه های کنترل هلیکوپتر هست. من این بازی رو تا به حال سه دفعه تا آخر تمومش کردم، البته در قسمت یک نفره، ولی هر بار در یک حالت مختلف. ولی تا بحال هیچ هلیکوپتری ندیدم که بشه سوارش شد. هر چی که بود فقط داشت رو هوا به من شلیک میکرد. از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که تو کدوم مرحله و چطوری میشه سوار هلیکوپتر شد؟
از دوستان خواهش میکنم ، الان چند وقته میخواهم بازی رو از کامپیوترم حذف کنم، فقط منتظر جواب این سوالم.
من که کل بازی رو رفتم ولی اصلا سوار هلیکوپتر نشدم. البته اون کلید ها هم فکر کنم فقط برای اون قسمت باشه که با یه هواپیما از جزیره خوارج میشی. شاید تو قسمت مولتی پلیر بشه سوار هلیکوپتر شد.
دوستان با این کارت گرافیک میشه کریسیس رو روی ویستا توی حالت very high به راحتی و رونی بازی کرد؟
Geforce 8800GT 512 MB 256 BIT GDDR3
فکر کنم بشه .
بقیه سیستم چیه ؟
من که با سیستم زیر تونستم روی High بدون AA روی ویستا بازی کنم :
CPU : 3.0 Full 2 MB Cache
Ram 2 Gig
VGA 8600GT 256MB Gddr 3
با اون فکر کنم بشه اگه بقیه سیستمش قوی باشه .
بقیه ی سیستم اینه:
Ram:2 gig
cpu:3.00 full 2mb cache
البته این سیستم خودمه چون که می خوام این کارت رو برای خودم بگیرم.
'گرافیکت که خوبهنقل قول:
بقیه ی سیستم اینه:
Ram:2 gig
cpu:3.00 full 2mb cache
البته این سیستم خودمه چون که می خوام این کارت رو برای خودم بگیرم.
رمت هم خوبه
فقط روی cpu ای که داری شک دارم...
آره با این Cpu نمیشه .
شما یه پردازنده ی 2 هسته ای نیاز داری برای اونکار .
یه مدل هست 4500 که قیمتش فکر کنم 120 تومن باشه .
با اون دیگه کارت ردیفه .
فکر نکنم کسی برای یه بازی 120 تومن خرج کنهنقل قول:
آره با این Cpu نمیشه .
شما یه پردازنده ی 2 هسته ای نیاز داری برای اونکار .
یه مدل هست 4500 که قیمتش فکر کنم 120 تومن باشه .
با اون دیگه کارت ردیفه .
(خودم پارسال 700 تومن واسه بازی خرج کردم!!!)
از دوستان کسی تو قسمت یک نفره بازی تا حالا سوار هلیکوپتر نشده ؟من فقط برای سوار شدن هلیکوپتر تا حالا سه دفعه این بازی رو تا آخر تموم کردم ، ولی بی نتیجه بود. :41::41::41: لطفا راهنمایی کنید
در ضمن با این سیستم تونستم این بازی رو توی XP روی 1024*1280 بازی کنم
CPU:3.4 Dual-Core
Mainboard:Gigabyte_P965-S3
Ram:2 Gig
Graphic:Geforce 8600 GTS
دوست عزیز! امکان استفاده از هلی کوپتر در حال تک نفره وجود نداره بلکه برای حالت چند نفره هست.نقل قول:
مطمئني؟نقل قول:
چون چند روز پيش يكي از دوستان گفته بودن ميشه:19:
اره به نظر من هم این امکان وجود نداره و تا به حال از کسی هم نشنیدم که سوار هلیکوپتر شه. فقط در این بازی میتونی از وسائل نقلیه ی زمینی استفاده کنی.